SiteGround vs BlueHost Review 2020: Hvilken er rask og pålitelig webverten?

0

Er du nysgjerrig på hvilken du skal velge når det kommer til SiteGround vs BlueHost?


Hvis du bare vil starte en blogg, er grunnleggende plan for disse leverandørene godt egnet for deg, men forvirringen er hvilken du skal velge. Begge er velkjente, velrenommerte og til stede i anbefalingslisten til WordPress.org.

Begge selskapene tilbyr skalerbare alternativer, slik at hvis bloggen din vokser, kan du enkelt skifte til den ressurssterke planen.

BlueHost eies av EIG som er den største gruppen innen webhotell mens SiteGround jobber som en uavhengig spiller og drives av teknisk kyndige karer.

Område av spesialitet:

SiteGround: De er kjent for sin avanserte infrastruktur, sikkerhetsinitiativer og egenutviklede verktøy som SuperCacher, NGINX speed server og backup-system.

Lar deg velge et datasenter over hele kloden, kontoisolering og SSD-aktiverte servere.

BlueHost: Det blir sett på som den attraktive løsningen for de nye nettstedene.

Selskapet har en tendens til å tilby større rabatter ofte.

Rask oppsummering

BlueHost ble grunnlagt i 2003 og ble kjøpt opp av EIG i 2010. Selskapet vokser så jevn og har nå mer enn 2 millioner kunder. De er også kjent for sine raske tjenester og rabatter som gjør det til et godt valg for nye bloggere.

SiteGround gjorde oppføringen i 2004 og kjent for sin eksepsjonelle infrastruktur og omsorg for kundene. De produserer forskjellige verktøy for å gjøre tjenestene raskere og sikker. Nå tilbyr selskapet grunnleggende hosting på bedriftsnivå og er vert for mer enn 500 000 domener.

Så hvis du er forvirret og ikke vet hvilken som viser seg som den beste hostingleverandøren for bloggen din, så avslører vi historien fra innsiden ved å sammenligne topp mot hodet.

SiteGround og BlueHost Review 2020

Teknologi

Å ta i bruk nyeste teknologi viser at selskapet er mer opptatt av å betjene sine kunder med større pålitelighet. SiteGround Developer-team bestreber seg alltid på å tilby noe unikt for kundene sine som et resultat som de tilbyr SuperCahcer, eget backup-system, HTTP / 2, proaktiv overvåking, NGNIX-serverteknologi og mye mer.

SiteGround setter sikkerheten i prioriteringer og introduserer ofte forskjellige sikkerhetsoppdateringer for å bygge en solid brannmur. Ingen tvil om at de legger fullt ut for å introdusere Anti-hack-systemet for å beskytte deg, men brukeren må også ta noen forholdsregler fra sin side. Her kan du lese hvordan du sikrer WordPress-bloggen.

På den andre siden er ikke BlueHost en snill teknisk fokusspiller. De har en tendens til å fokusere mer på markedsføring i stedet for å forbedre infrastrukturen. Så langt introduserte de ikke noen form for interne verktøy og har et veldig begrenset antall datasentre. De ser ut til å målrette mot individuelle vertsbehov og små bedrifter.

SiteGround presenterer stolt sine servere-spesifikasjoner. De bruker V3 Intel Xeon E5-2690 CPUer. Disse serverne er også bevæpnet med 265 GB RAM og solid state-stasjoner ved bruk av RAID 10. Linux-containeren gjør serverne mer effektive ved å forbedre lesingen & skrivehastighet og 2 ganger CPU-kraft. Mens BlueHost ikke røpet sine serverspesifikasjoner. Selv når vi snakker, nektet de ganske enkelt å avsløre serverinformasjon.

Vinner: SiteGround

SSD-stasjoner

Du hører kanskje om Solid State-stasjoner. I motsetning til Spinning-stasjonene er SSD-er raskere og effektive i å utføre operasjonene (lese og skrive). Det er derfor mange selskaper begynte å bruke SSD-drevne servere for å levere ytelser i høy hastighet.

SiteGround er en av de beste leverandørene av SSD-hosting. Den banebrytende solid state-stasjonen hjelper dem å levere flammende rask og pålitelig webhotell-løsning enn den tradisjonelle webhotellet.

Mens BlueHost avhenger av deres tradisjonelle infrastruktur og lagrer dataene på spinnende stasjoner. Selv om de opererer før SiteGround, men likevel ikke foretok nødvendige endringer.

Vinner: SiteGround

Bluehost

Siteground

oppetid

Oppetid betyr når nettstedet ditt er tilgjengelig over internett. Ser du for deg å være vertskap for nettstedet ditt på serveren til en hostingleverandør som ikke er opptatt av å gi maksimal oppetid? Selvfølgelig ikke. Og nedetid betyr at nettstedet ditt ikke er tilgjengelig for de besøkende online. Så det betyr at oppetid er mye viktigere enn hastigheten på nettstedet, og dette bør være din topp prioritet når du velger webhotell.

Bluehost

BlueHost er ikke dårlig når vi sammenligner oppetiden for begge selskaper, men som du kan se nedenfor nettstedet vårt som er vert på Bluehost-serverne, har nylig en driftsstans, og så oppetiden for den siste døgnet er 99,97%. Driftsstansen er nesten 4 minutter, noe som betyr at kundene ikke kan kjøpe eller bla gjennom nettstedet ditt i løpet av de fire minuttene.

Uptimerobot gir også statistikken for svartid på nettstedet. Nedenfor kan du se at gjennomsnittlig oppetid på er ganske lav, noe som er fantastisk, men du der er en større pigg som viser at nettstedet på et eller annet tidspunkt tar nesten 4 til 5 sekunder til respons. Resultatene er fremdeles akseptable fordi det bare er noen få anledninger der nettstedet tar litt tid å svare på.

BlueHost oppetidsrapportdetaljer

Siteground

På den annen side møtte testsiden vår på SiteGround ikke noe driftsstans. Statistikk under viser at det var online i løpet av de siste 30 dagene, og at det ikke er et eneste strømbrudd. Foreløpig er HostingSprout.com også vert på SiteGround-serverne. Og vi er veldig fornøyde fordi vi i løpet av de siste fire månedene ikke hadde noen driftsstans som viser at de er ganske konsistente i servicekvaliteten.

Hvis vi snakker om SiteGround-responstiden i løpet av perioden, er det mye mer tilfredsstillende enn Bluehost. Som du kan se at testnettstedet vårt bare tar 282,09 ms i gjennomsnitt for respons. Det er også mindre pigger i grafen sammenlignet med BlueHost, og den maksimale piggen nærmer seg nesten 2 sekunder, noe som er akseptabelt. Så det betyr at Siteground ikke bare presterer fantastisk for oppetid, men også veldig bra i responstid.

statistikk for oppetid for siteground

Vinner: SiteGround

Bluehost

Siteground

Resultatene for hastighetstest

Den neste viktigste vurderingen mens du velger det beste WordPress-vertsfirmaet er hastigheten. Selv om det er mange plugins og tjenester som er nyttige for å forbedre nettstedets hastighet som W3 Total Cache og CDN osv. Men hastigheten avhenger sterkt av kvaliteten på hosting-servere. Og for det gjorde vi hastighetstester for å måle det som er en hurtigleverandør.

Skjønt begge leverandørene gir ganske rask hastighet, men Siteground får en liten fordel i innlastingshastigheten til nettstedet. Derfor bør du gå for Siteground når det gjelder hastighet. Siden Siteground tilbyr flere teknologiske fordeler for hastighet som SSD-er, SuperCacher, HTTP / 2 og NGINX, osv., Vil SiteGround sannsynligvis også ha mer konsistent hastighet.

Bluehost

BlueHost Pingdom hastighetstest

Siteground

SiteGround Pingdom-hastighetstest

Vinner: SiteGround

LoadImpact Test

Belastningstid blir mer avgjørende fordi det ikke bare påvirker din posisjon i rangering av søkemotorer, men også kundens opplevelse. EN undersøkelse ble tatt av Akamai viser at de fleste av brukerne vil at et nettsted skal laste under 2 sekunder mens 40 prosent brukere ikke venter mer enn 3 sekunder. Videre bemerket de at kundene viser lojalitet til nettsteder som har rask lasting. Så det betyr at lastetid er en av nøklene til suksess.

BlueHost LoadImpact Test

Når vi sender de virtuelle brukerne til vårt testnettsted som er vert av Bluehost, er vi glade for å se resultatene. Fordi serverne deres gradvis presterer bedre ettersom det er flere brukere på nettstedet. Det tar bare tid i starten og da er det også konsistens og tiden forblir under 1 sek i det meste av tiden.

BH LoadImpact Test

SiteGround LoadImpact Test

Og hvis vi ser SiteGround-statistikken er det ikke en eneste topp når serveren deres tar tid som BlueHost tar 2 sekunder i starten. SiteGround-ladetiden forblir under den andre, selv når det er flere virtuelle brukere på nettstedet. Begge er veldig nær når man sammenligner den bærende statistikken. Fordi SiteGround gir ganske jevn opplevelse og det er ingen topp, så de er vinneren av denne runden.

SG Hosting LoadImpact Test

Vinner: SiteGround

Bluehost

Siteground

Support Service

Så et problem kommer til porten din midt på natten, og du har ikke ideen om hvordan du løser det? Den beste måten er å kontakte hostingleverandøren. Fordi de bedre håndterer situasjonen. Men hva hvis de ikke er tilgjengelige på det tidspunktet? Derfor er det veldig nødvendig å sjekke om de er tilgjengelige 24/7.

Hvis vi snakker om SiteGround, er de sikkert tilgjengelige 24/7. Du trenger hjelp til å åpne en live chat, telefonsamtale eller sende inn en billett. Når vi trenger hjelp, kontakter vi dem via live chat, og innen 1 minutt dukker en person opp for å få hjelp. Ansatte er kunnskapsrike og respons veldig raskt. Videre ser chatgrensesnittet deres skånsomt ut.

Du har også tilgang til videoopplæringer og kunnskapsbase som er full av guider og informative artikler. For brukerens enkelhet kategoriserer de dessuten opplæringen som WordPress, Joomla, Drupal og Magento osv..

BlueHost er også kjent for sine raske støttetjenester og tilgjengelig 24/7 for kundens assistanse. Men når det er en SiteGround vs BlueHost-konkurranse, kan vi utvilsomt si at SiteGround er raskere. Bare kontakt dem over chatten før du kjøper hostingplanen. Du vil se en stor forskjell.

Når du åpner live chat, tar BlueHost nesten 6-10 minutter å få forbindelse. Dette er ikke en lang varighet, men lavere varighet er god fordi ingen har nok tid til å vente til personen i den andre enden fikk tid til å hjelpe søkeren. Du kan også kontakte Bluehost kundesupportteam via e-post, telefon og ved å sende inn billetten. Videre kan du søke i hvordan du bruker guider fra kunnskapsbasen.

Skjønt, begge opptrer for å betjene kunder på sitt ytterste, men SiteGround gjør en bedre jobb enn BlueHost.

Vinner: SiteGround

SiteGround vs Bluehost Hosting Funksjoner Sammenligning

Oppbevaringsplass

Lagringsplass er stedet der du skal lagre bilder, innhold på websider, lydbånd og videoer. Så hvor mye lagringsplass trenger du? Det avhenger av hvilken type nettsted du vil være vert for.

Hvis du vil være vertskap for et nettsted der du bare publiserer artiklene, trenger du ikke mye lagring fordi 10 GB lagring er tilstrekkelig i flere år. Men hvis du legger ut for mange videoer, bilder og grafiske innlegg, bør du vurdere mer plass.

SiteGround er litt begrenset og tilbyr 10 GB plass i StartUp-plan. På den annen side, med BlueHost, trenger du ikke bry deg om lagring siden de tilbyr 50 GB i grunnleggende plan.

Vinner: BlueHost

Bluehost

Siteground

Båndbredde / antall besøkende

Dette refererer til antall personer som kan besøke nettstedet ditt i løpet av en måned. Mange selskaper i bransjen tillater ubegrensede besøkende selv på grunnleggende planer. Ubegrenset båndbredde holder nettstedet ditt levende når uventede trafikkpikes skjer.

BlueHost gir uovervåket båndbredde på alle planene deres, noe som betyr at det ikke er noen begrensninger i antall besøkende, men når du bruker for mange ressurser sender de deg en e-post for å redusere bruken.

Vi har aldri en slik hendelse da de tilbyr tilstrekkelig båndbredde for å håndtere nettsteder på lite nivå. Men vi anbefaler at når nettstedet ditt blir større, prøv å skifte til den høyere planen.

SiteGround derimot, begrens antall besøkende / måned. De tillater 10 000 besøk / mnd. Så hvis du bare skal starte et nettsted, kan dette være tilstrekkelig.

Vinner: BlueHost

Bufretjeneste

For å gjøre blogg raskere bloggere bruker cache-plugins som W3 total cache. Plugin fungerer bra, og det er en stor forskjell før og etter bruk av dette. Tilsvarende tilbyr noen selskaper egne spesialverktøy for å gjøre tjenesten raskere, smidig og responsiv.

 • Det kan hende du vil lese Essential WordPress-plugins

SiteGround utviklerteam har gjort en god jobb ved å introdusere SuperCacher. Det er en egen oppfinnelse som kan aktivere de forskjellige alternativene for å lage nettstedsbuffer. Til å begynne med produserer de cachen til statisk innhold. Det andre alternativet er veldig effektivt som cacher det dynamiske innholdet som HTML-utganger.

Det neste alternativet er kjent som Memcached som bufrer databasens steinbrudd. Selskapet introduserer også et spesifikt alternativ for Cloud og dedikerte hostingplaner.

I denne SiteGround vs BlueHost-konkurransen tilbød ikke den rivaliserende BlueHost noen av sine egne verktøy for å gjøre tjenestene raskere. SiteGround tilbyr bare ett alternativ SuperCacher til StartUp-planbrukere, men det er likevel verdt å bruke.

Vinner: SiteGround

Valg av datasentre

Noen webhotellfirmaer kontrollerer kundens hånd for å velge datasenter. Denne faktoren kan spille en rolle i å forbedre nettstedets hastighet. Når du velger et datasenter i nærheten av målgruppen / kundene dine, er det mulig for rask levering av innhold.

Anta at vi har USA-basert trafikk, og det kan være en god avgjørelse å velge et datasenter i USA. Normalt er dette alternativet bra hvis du starter et nettsted for e-handel, fordi du på denne typen nettsteder kan bedømme din målgruppe bedre..

SiteGround lar kundene velge datasentre. De tilbyr fem datasentre som er strategisk posisjonert for å betjene kunder fra alle deler av verden (USA, Asia og Europa). Videre tillater de valg av datasenter selv om du kjøper den mest grunnleggende planen (StartUp).

Mens BlueHost ikke tillot sine klienter å velge datasenter. De har bare ett US-basert datasenter for delte hostingkunder der selskapet er vert for kundens nettsteder.

Vinner: SiteGround

Bluehost

Siteground

MySQL & PostgreSQL-databaser

Du er kanskje klar over databaser. Dette er mest avgjørende for webhotell fordi du uten en database ikke kan drive nettstedet ditt. Generelt opprettes en database per nettsted. Å ha den overskytende mengden databaser kan forenkle arbeidet ditt, og det er sjanser for at du kan trenge mer på bloggreisen din.

Hvis du er en nybegynner, må du ikke bli forvirret ettersom hosting nå gir mye letthet og databasene opprettes automatisk. Du fokuserer bare på nettstedet ditt.

SiteGround tilbyr et ubegrenset antall MySQL og PostgreSQL på alle planene deres, og du kan administrere dem via henholdsvis phpMyAdmin og phpPggadmin. Mens BlueHost støtter 20 databaser uavhengig av type.

Vinner: SiteGround

.htaccess-fil

En “. Tilgang” gir mer kontroll i hendene. Ved hjelp av denne filen kan du beskytte, tillate og sperre de spesifikke IP-adressene. Dessuten brukes det til å lage viderekoblinger og feilsider, etc. Du kan trenge litt teknisk dyktighet før du oppretter og redigerer denne filen.

Begge vertsleverandørene lar brukere laste opp .htaccesss-filen på serveren. Du kan opprette og redigere .htaccess-filen fritt.

Vinner: Slips

Kontrollpanel

Tilbudet om kontrollpanel fra vertsleverandøren er et sted hvor du kan administrere domener, underdomener, FTP-kontoer, sikkerhetskopieringer og e-postkontoer osv. Dessuten viser det også forskjellige statistikker relatert til lagringsplass, båndbredde og databaser.

Både SiteGround og BlueHost tilbyr cPanel som er superenkelt å betjene, og selv om du er nybegynner, vil det ikke forvirre deg. SiteGround cPanel er veldig rent og delt inn i forskjellige seksjoner, for eksempel domener, autoinstallatører, databaser og sikkerhet osv..

Dessuten fikk SiteGround en liten fordel her på cPanel ved å legge til WordPress- og Joomla-verktøyene der du kan administrere forskjellige aspekter av WordPress- og Joomla-siden, som Auto-oppdateringer, aktivere SuperCacher og verktøysett osv. Her kan du se på SiteGround cPanel

På den annen side gjør BlueHost også en god jobb og kommer med en ren og fargerik cPanel. De la også til WordPress-verktøy for å utføre forskjellige operasjoner via ett sted. Du får enkelt tilgang til sikkerhets-, database-, programmerings- og nettstedverktøy. Her kan du se på blinken fra BlueHost nedenfor.

Vinner: Slips

Bluehost

Siteground

Programinstallasjon

Så hvordan du kan installere webapplikasjoner som WordPress. Nylig kjøpte vi en nettskyvertskonto fra en vertsleverandør, og etter å ha kjøpt fikk vi vite at den fungerer på kommandolinjene. Bare for å installere WordPress må vi skrive flere kommandoer. Det tar mye av tiden vår.

Begge selskapene, SiteGround og BlueHost tilbyr 1-klikks installasjonsprogram i kontrollpanelet (cPanel). SiteGround tilbyr Softaculous installasjonsprogram som gjør det mulig å installere 1-klikk for mer enn 400 skript som WordPress og Joomla osv..

For å installere WordPress med 1-klikks installasjonsprogram, klikker du bare på WordPress-ikonet i cPanel eller klikker på Softaculous og velger deretter WordPress.

Mens BlueHost integrerer Mojo markedsplass i cPanel for installasjon med 1 klikk. I hosting-kontrollpanelet klikker du på Installering med ett klikk, og du vil se mange skript for automatisk installasjon, for eksempel WordPress, Joomla og andre applikasjoner..

Vinner: Slips

E-postkontoer

Når du oppretter et nettsted er det veldig nødvendig å opprette en e-postadresse med ditt merkenavn. Hvis for eksempel navnet ditt er bestmotors.com, kan du opprette en e-postadresse som [Email protected]

Dessuten skaper en e-postadresse med nettstedet ditt (merkenavn) i stedet for @Gmail, @Outlook en følelse av tillit i kundens sinn. Så det er en må ha funksjon.

BlueHost tilbyr 5 e-postkontoer og 100 MB lagring per konto. Mens SiteGround lar brukerne opprette ubegrenset antall e-postkontoer, og det er ingen begrensning på e-postlagringen.

Begge tilbyr webmail-integrasjon. Begge tilbyr også POP- og IMAP-protokoller som hjelper brukeren å lese e-postene gjennom applikasjonen som Outlook.

Vinner: SiteGround

La oss kryptere

Når du jobber online må du beskytte kundens data. For dette må du implementere SSL-protokollen. SSL-sertifikatet bruker for å kryptere kundens data som kredittkortnummer, telefon- og e-postadresse osv. Til å begynne med var det viktig for de som tilbød påmeldingsprosess eller driver e-handelsnettsteder.

Men nå blir det en viktig del for alle typer nettsteder, og Google gir også en viss rangeringsfordel til de nettstedene som implementerer SSL. Du kan få en gratis SSL via CloudFlare ved å konfigurere noen innstillinger. Så hva er den enkle løsningen for å aktivere SSL?

Noen vertsfirmaer for å gjøre det lettere for brukerne å tilby gratis SSL som kan aktiveres med et enkelt klikk. Både BlueHost og SiteGround tilbyr gratis Let’s Encrypt SSL-funksjon i kontrollpanelet der du bare trenger å få noen få klikk og begynne å beskytte nettstedet ditt. Det krever ingen konfigurasjoner.

Vinner: Slips

Kontoisolering – Forbedre nettstedets sikkerhet og beskytt ressursene dine

Denne teknologien refererer til måten hver konto behandles som en egen konto. Normalt vil dette skje i tilfelle dyre hostingtjenester som VPS og dedikert osv. På grunn av den delte tjenesten, er det sjanser for at hvis en konto ble sårbar, kan det påvirke de andre. Men SiteGround utviklet et isolert miljø ved hjelp av BaseOS. Hvis en konto på en eller annen måte blir sårbar, kan ikke inntrengeren få tilgang til andre kontoer.

I tillegg, som Google, utvikler de også mekanismen for å se etter hack og varsle deg fordi når Google ser et nettsted med sårbarheter, vil det ganske enkelt fortelle alle ved å merke hvilke som forårsaker nedgangen i trafikken.

Videre introduserer SiteGround nylig Hackalert som skanner nettstedet ditt daglig og sender deg en e-post om sikkerhetsproblemene. De utvikler også 1H Hawk-system for å kjempe mot angrepet mot brute force. De gir full støtte i tilfelle du har problemer. Alle disse forholdsreglene viser at selskapet tar sikkerheten som sin prioritet.

Hvis vi snakker om BlueHost, tar de ikke slike forholdsregler og lanserte ikke et eneste internt verktøy for å beskytte serverne deres. Ja, de tilbyr brannmurbeskyttelse og spamfilter for å kjempe mot hackere. Men de fortsetter å markedsføre premiumverktøyet som SiteLock for nettstedssikkerhet som koster $ 95 / år.

Vinner: SiteGround

Bluehost

Siteground

backup

Å jobbe online uten å ha sikkerhetskopien er veldig risikabelt. For noen ganger er det den eneste måten å gjøre alt riktig å gjenopprette sikkerhetskopi. Mange vertsfirmaer tilbyr gratis daglig, ukentlig eller månedlig sikkerhetskopieringstjeneste.

Når du oppretter sikkerhetskopi, og på et eller annet tidspunkt blir nettstedet ditt rotet med skadelig programvare og ondsinnede koder, kan du enkelt gjenopprette sikkerhetskopien for å få siden ut av problemene..

SiteGround lager en kopi av gratis daglig sikkerhetskopi, men hvis du vil gjenopprette den sikkerhetskopien, må du betale 39,95 dollar. Så det er ikke en gratis tjeneste.

På den andre siden, med BlueHost, kan du lage gratis daglig, ukentlig og månedlig sikkerhetskopi for å sikre nettstedet ditt. Dessuten er restaureringen av sikkerhetskopier helt gratis.

Vinner: BlueHost

FTP-kontoer

Har ditt vertsfirma tilbudt FTP-kontoer? Både SiteGround og Bluehost tilbyr ubegrensede FTP-kontoer. FTP-konto brukes til å overføre større eller mindre filer mellom datamaskin og servere. Så du kan bruke FTP (filoverføringsprotokoll) til å overføre filer som sikkerhetskopi på datamaskinen din og deretter laste opp igjen når du trenger.

Det kan også hjelpe deg i manuell nettstedoverføring som å laste ned innholdet på nettstedet på datamaskinen din og deretter laste dem opp på den andre serveren. Så det er et godt alternativ.

Vinner: Slips

Parkerte domener

Parkert domene angir måten du peker et domenenavn til det eksisterende domenet. For eksempel er ditt primære domene mydomain.com, og deretter parkerer du mydomains.com på ditt primære domene. Hvis besøkende nå besøker mydomains.com, vil de automatisk omdirigere til ditt primære domene og se innholdet.

Anlegget for å parkere domenene er veldig viktig når du tenkte at folk kan stave feil ditt primære (faktiske) domenenavn eller kan skrive feil domeneforlengelsen. Det er også en god funksjon for deg når noen ønsker å stjele trafikken på nettstedet ditt ved å bruke et lignende domene.

I basisplanen til BlueHost kan du bare parkere 5 domener. Men SiteGround gir en gratis hånd til brukerne sine ved å tillate ubegrenset antall parkerte domener selv på grunnleggende plan (StartUp).

Vinner: SiteGround

Sub-domener

Ved å bruke et underdomen kan du opprette et helt nytt nettsted. Men et underdomen inkluderer navnet på hoveddomenet. Hvis for eksempel hostingsprout.com er hoveddomenet, kan du opprette et underdomen som blog.hostingsprout.com.

Underdomener er nyttige hvis du vil opprette et nytt domene uten å kjøpe et nytt domene og en hosting-konto. Det er også bra hvis du vil skille den delen av siden din. Du kan enkelt opprette underdomener gjennom cPanel under domeneseksjonen.

Med BlueHost kan du opprette opptil 25 underdomener mens SiteGround tillater ubegrensede underdomener. 25 er det kjekke beløpet, men det å ha ubegrenset føles bra.

Vinner: SiteGround

CloudFlare CDN

CDN er et nettverk av datasentre som er lokalisert over hele verden. Tjenesten kan redusere nettstedets lastetid ved å buffe innholdet på nettstedet og distribuere det mellom forskjellige datasentre. Når en besøkende åpner nettstedet ditt, vil det levere innholdet på nettstedet fra nærmeste sentrum og dermed laste nettstedet raskt.

Dessuten styrker CloudFlare også nettstedets sikkerhet ved å filtrere ondsinnet trafikk. Det beskytter også nettstedet ditt mot DDoS-angrep. SiteGround tilbyr gratis CDN-konto med hostingkonto som kan integreres med nettstedet ditt.

BlueHost gir også CloudFlare-alternativ i kontrollpanelet, og med noen få klikk kan du aktivere denne fantastiske tjenesten. Besøk CloudFlare hvis du vil lære mer.

Vinner: Slips

Bluehost

Siteground

Nettstedsoverføring

Hvis du ikke er fornøyd med din eksisterende hostingleverandør og ønsker å overføre nettstedet ditt, er denne funksjonen veldig nyttig for deg. I dette nye vertsfirmaet (hvor du vil migrere) håndtere alle sakene og flytte innholdet på nettstedet ditt fra eksisterende hostingleverandør til den nye.

SiteGround tilbyr gratis nettstedoverføring. Du trenger bare å gi litt tilgang til dem, for eksempel påloggingsdetaljer fra det forrige vertsselskapet og la dem alle tingene. Dessuten er det ingen driftsstans når du overfører nettstedet ditt.

Men du vil overraske å se at BlueHost fakturerer 149,99 dollar for migrering. Nettstedsoverføringen er ikke en for mye kompleks prosess som BlueHost belaster en så høy pris. Så SiteGround gjør en god jobb her for sine brukere.

Vinner: SiteGround

Utvikle språk

Dette er kanskje ikke en nyttig funksjon for alle fordi støtte til forskjellige utviklingsspråk er den viktige betraktningen for programmerere når du velger et webhotellfirma.

Både SiteGround og BlueHost støtter Perl og Python i alle planene sine. Men her må du merke deg at SiteGround ikke inkluderer “Ruby on Rails” i de delte hostingplanene mens BlueHost støtter Ruby.

Vinner: BlueHost

staging

Iscenesettelse er en veldig viktig funksjon, men dessverre inkluderte ikke BlueHost en så fin funksjon i noen av planene sine. Ved å bruke dette alternativet kan du opprette en kopi av det opprinnelige nettstedet. Nå kan du teste dine nye koder og plugin på det klonede nettstedet i stedet for å teste direkte på det opprinnelige nettstedet. Fordi å teste nye plugins og koder direkte på live-siden er risikabelt, og det kan kompromittere sikkerheten, nettstedoppsettet og innholdet.

Denne typen alternativer er veldig godt egnet for utviklere og for de som gjør endringer på nettstedene sine ofte. Etter å ha gjort endringer når du er sikker på at alt er i orden, krever det få klikk for å komme live. Det oppretter også en kopi før endringene som er nyttige i tilfelle hvis du vil skifte til forrige versjon.

SiteGround tilbyr ikke iscenesettelsesfunksjon i sin grunnleggende plan for dette du trenger for å abonnere på GoGeek-planen. Så hvis du skal være vert for et nettsted på lite nivå, er du god til å gå. Men hvis du skal starte et nettsted for å utvikle formål, er det veldig nyttig å ha en slik funksjon.

Ettersom Bluehost ikke inkluderte iscenesettelse i noen av planene sine mens Siteground tilbyr dette i en høyere plan, men fortsatt som de tilbyr, er det derfor SiteGround er vinneren av denne runden.

Vinner: SiteGround

Nettstedsbygger

Du har et nettdesign i tankene dine som ønsker å konstruere det på egen hånd. Ikke bekymre deg hvis du ikke kjenner kodingen, fordi dra og slipp-byggherre gjør det enkelt for deg der du bare må velge et element og slippe det der du vil plassere det.

Begge vertsleverandørene inkluderer gratis Weebly nettstedsbygger i planene sine, noe som er nok for moro skyld. Fordi gratis nettstedbygger har noen begrensninger som begrenset antall sider, annonser og begrenset funksjonalitet osv. Så dette kan være bra for moro skyld eller for nettsteder som har begrensede sider.

Vinner: Slips

Pengene tilbake-garanti

Hva om du ikke er fornøyd med tjenestekvaliteten til din leverandør? Bare få pengene tilbake hvis du ikke fikk det du betaler for. Begge selskapene tilbyr ingen spørsmål refusjon innen den beskrevne perioden.

SiteGround og BlueHost tilbyr 30 dager for pengene-tilbake-garanti. Så hvis de ikke oppfylte dine forventninger, kan du gjerne be om refusjon innen 30 dager. Husk her, hvis du kjøper domenet sammen med en hosting-konto, vil de bare tilbakebetale pengebruken for å kjøpe hosting-kontoen. Domenenavnet forblir i ditt eierskap.

Vinner: Slips

Bluehost

Siteground

BlueHost vs SiteGround prissammenligning

I denne epoken med konkurranse er det veldig vanskelig for et selskap å belaste høyt uten å levere pengene. Både BlueHost og SiteGround tilbyr konkurransedyktige priser.

Gratis domenenavn

Å ha et gratis domene for det første året kan spare noen av midlene dine. Men helt neste år må du betale prisen hvis du vil beholde det domenenavnet.

BlueHost tilbyr gratis domenenavn for det første året når du kjøper hostingkontoen fra dem. Og etter det første året må du betale $ 15.99 for fornyelse. Det er ikke for mye fordi de fleste av selskapene krever nær $ 16 ved fornyelse av domenet.

SiteGround tilbyr ikke gratis domenenavn. De tilbyr domenenavn på bare $ 14,95 og det neste året må du betale det samme beløpet for å fornye formålet. Så med SiteGround kan du spare nær en dollar på hver fornyelse. Men husk at du betaler $ 14,95 i starten der BlueHost ikke belaster noe.

Vinner: BlueHost

Du bør gå til den beste domeneregistreringslisten hvis du ikke liker SiteGround- og BlueHost-domenepriser.

BlueHost og SiteGround Hosting-priser

Begge selskapene tilbyr 3, 3 vertsplaner. På BlueHost grunnleggende plan kan du være vert for 1 domene mens det ikke er noen begrensning på antall besøkende. BlueHost praktiserer den samme strategien som de fleste selskaper i vertsindustrien, dvs. høyere abonnementsvarighet, jo lavere blir kostnadene.

Så med BlueHost kan du hente den grunnleggende planen for $ 3.95 / mo. bare hvis du abonnerte på tjenestene deres i minst 3 år. Dette er morsomt, fordi når tilbakebetalingsperioden er over, sitter du fast med dem. Og i en kort periode som 1-år blir vertsplanen kostbar.

Bluehost-prisbord

På den annen side praktiserer ikke SiteGround slike slags taktikker. De tilbyr sin grunnleggende plan (StartUp) i $ 3.95 / mo. selv om du abonnerte på et år. Dette er bra, og du vil aldri holde deg med dem i en lengre periode. Så det betyr at de er billigere enn BlueHost.

I motsetning til BlueHost Siteground tilbyr også et ubegrenset antall e-postkontoer, underdomener og parkerte domener.

SiteGround planlegger kostnader

Vinner: SiteGround

Bluehost

Siteground

Konklusjon

Fra sammenligningen mellom SiteGround og BlueHost, ser det tydelig ut at SiteGround er vinneren. De få tingene som kan hindre kundene til å velge SiteGround, er lagringsplassen og antall besøk / måned. Men det er virkelig ikke et problem for innholdsbaserte nettsteder.

For en ny webside er StartUp deres godt egnet. Vi har en annen innholdsbasert blogg i mer enn 3 år og bruker fortsatt ikke mer enn 800 MB. Og båndbredden er også tilstrekkelig for et nyetablerte nettsteder.

Foruten disse er de fantastiske som 99,99% oppetid, lynrask kundestøtte og lav belastningstid osv. Dessuten viser mange andre brukere gjennomgang en positiv respons på BBB.

SiteGround er vår topp anbefaling

Hvorfor anbefaler vi SiteGround over BlueHost?

 • Fantastiske støttetjenester, bunnsolid oppetid og lastetid
 • SiteGround tar mange initiativer for å gjøre tjenestene raskere, for eksempel SSD-er, NGINX, HTTP / 2 og intern cache-plugin.
 • Gi kontoisolering og høyt nivå sikkerhet mot hacks og sårbarheter.
 • De gir banebrytende teknologi i bransjen som Linux Container-metode, servere med 256 GB RAM, Intel Xeon E5-2690v3, osv..
 • De utvikler også et eget raskt backup-system og intern proaktiv serverovervåking.

Siteground

BlueHost er ikke et dårlig valg, men SiteGround er et mer passende alternativ i fremtiden, hvis kravene til nettstedet ditt øker, kan du enkelt skifte til den høyere planen og nyte deres non-stop-tjenester.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map