SiteGround Review 2020: Er det virkelig den bedste WordPress vært?

0

SiteGround er en af ​​de bedste webhostingtjenester for 2020, der blev startet tilbage i 2004. De har givet et godt navn på trods af den intense konkurrence. Næsten alle, der bruger SiteGround Hosting-tjenester, hvad enten eksperterne eller nybegynderen virker meget forstyrrende af dem. Det her siteground-gennemgang giver dig indsigt i de funktioner, de tilbyder, planer og alt hvad du har brug for at vide, før du køber.


De er på øverste hylde med at yde support, oppetid, hastighed osv. Og har et fremragende omdømme i webhostingbranchen. De har også servere i mange geografiske områder for nemheds skyld og let tilgængelighed for dets kunder.

Med en masse erfaring i branchen (mere end ti år) tilbyder SiteGround forskellige produkter som Shared, Cloud, Dedicated, VPS og WordPress Hosting.

De leverer SSD-drev på alle dets planer om at gøre tjenesterne hurtigere.

Teknologien skrider frem, som virksomheden har;

 • SSD-drev til hosting-servere
 • SuperCacher
 • NGINX webserver tech
 • HTTP / 2-protokol
 • Linux-containere

Hvorfor anbefaler jeg SiteGround?

Fordi den slags tjenester, de leverer i forhold til pris, er bemærkelsesværdig; især oppetid og supporttjenester. Da WordPress er den mest anvendte platform, tilbyder SiteGround endvidere nogle unikke funktioner relateret til WordPress, der viser sig at være meget nyttige. Der er mange andre grunde, som jeg vil beskrive nedenfor. Så lad os tage en tur

Denne siteground-gennemgang giver dig den komplette indsigt om virksomhedens tjenester. Efter at have læst det vil du være i stand til at beslutte, at det er godt for dig eller ej?

2020’s SiteGround-gennemgang – Lad os sammenligne funktioner, planer og priser

Lad os først diskutere nogle centrale funktioner og fordele ved denne bedste hosting-service.

Uptime

Uptime er meget afgørende for dit websted, fordi oppetiden er det tidspunkt, hvor dit websted er i drift, eller vi kan sige tilgængeligt for de besøgende.

Uptime for dit websted påvirker direkte de besøgende, som hvis en besøgende, oftest fundet dit websted nede (utilgængeligt), så på et tidspunkt vil han / hun forlade webstedet for aldrig at komme tilbage.

Så skal du være vært for dit websted på hosting, der giver en fremragende oppetid på serveren.

Linux Container Technology bruges af det firma, der er kendt som ressourceeffektivt. De overvåger serverne oftere end den generelle overvågning for at finde ud af problemerne, før de konverteres til alvorlige problemer.

Desuden er en anden teknologisk fremgang fra virksomheden kontonisoleringsteknikken. w \ Med dette, hvis en hosting-konto påvirkes og ned på grund af et eller andet problem som en stigning i trafikken deres konto isolation teknik lader ikke den anden konto blive berørt.

uptime-2

Uptime, der tilbydes af SiteGround, er 99,99%. I henhold til vores erfaring er oppetiden i nogle måneder 99,99%. Den mindst tid, vi oplever, er 99,97%, hvilket tydeligt viser, at de aldrig svækker dit websted. 100% oppetid er også muligt, hvis du bruger dedikerende hosting, men det er meget dyrt.

Mange andre virksomheder, der hævder 99,99% oppetid, men pointen er, leverede de det? Ja, nogle virksomheder leverer det, men deres hostingplaner er dyre, mens nogle virksomheder bare fokuserer på kravet i stedet for at levere.

Så vores konklusion er, at SiteGround tilbyder god og konkurrencedygtig oppetid sammenlignet med mange andre virksomheder. Tommel op! For den oppetid, de leverer til deres klienter.

Support

support-copy

Først og fremmest, lad os tjekke denne video,

Hvad hvis der skete noget forkert, og du ikke ved, hvad du skal gøre? Derefter har du brug for supporttjenester for at løse problemet. Men hvad nu hvis supportteamet ikke reagerer korrekt på dig eller på en lige måde. Dette vil skabe en mere forfærdelig situation; mister du også besøgende og indtægter. Så i tilfælde af SiteGround behøver du ikke bekymre dig om supporten.

Deres supportteam er meget aktiv og altid tilgængelig for at hjælpe dig. Deres supportteam er meget informativt, trænet og lydhøre til at løse dine problemer på kort tid og vejlede kunderne så hurtigt som muligt. Desuden opretholder de profilerne for deres team på webstedet for at skabe et betroet miljø.

Der er tre måder at kontakte dem døgnet rundt via billetter, live chat og telefon. Jeg har en god oplevelse med dem og vil gerne give 9 af 10. Så når det kommer til support, behøver du ikke at bekymre dig og købe SG-hosting uden tvivl.

Hastighed

Indlæsningshastighed på dit websted er en anden vigtig og meget kritisk faktor, da Google allerede nævnte, at de betragter det som et rangeringssignal. Det betyder, at dit websted skal indlæses inden for få sekunder, f.eks. Maks. 2 ~ 3 sek. Ligegyldigt hvilken hostingplan du bruger SiteGround vil levere en enestående og flammende hurtig serverhastighed.

Jeg har en god oplevelse og fandt dem tilfredse med hensyn til hastighed. Der er et antal gratis hastighedstestværktøjer tilgængelige på internettet til at kontrollere webstedshastighed som GTMetrix og Pingdom. Jeg har oplevet høj hastighed, ikke kun en gang, men vi kontrollerer det hyppigere og konstaterede, at de er i overensstemmelse med hastigheden.

Så spørgsmålet er, hvad de gør for den højeste hastighed, som andre ikke er? Først og fremmest bruger de SSD-drev, selv på Shared Hosting til, at operationen kan udføres hurtigere sammenlignet med de traditionelle diske.

speed-copy

Derudover bruger de SuperCacher-teknologi, som er tilgængelig med alle planer undtagen

Start op. SuperCacher-teknologi består af tre lag; det første lag kopierer det statiske indhold som billeder, scripts osv. og læg dem i RAM-hukommelsen, så næste gang indholdet indlæses fra RAM-hukommelsen, hvilket er meget hurtigt sammenlignet med indlæsning fra serverens harddiske.

Det andet lag, der cachelagrer forespørgsler fra databasen og gemmer dem i RAM, hvilket resulterer i, at hvis den samme forespørgsel kræves igen, vises resultaterne straks. Det sidste er det dynamiske lag, der cacher hele siderne på dit websted, som helt sikkert vil reducere indholdets indlæsningstid dramatisk.

En anden teknologi, de tilbyder, er CloudFlare CDN inden for cPanel, der bruges til at cache dit websteds indhold på de forskellige datacentre over de geografiske grænser. Så når en besøgende nærmer sig dit websted, indlæser det indhold fra det nærmeste datacenter til brugeren.

CloudFlare er den bedste gratis service, når det kommer til at optimere dit websted for utrolig hastighed. Hvis din primære bekymring handler om webstedshastighed eller oplever lav hastighed med andre hostingfirmaer, bør du prøve dette helt sikkert.

Gratis sikkerhedskopi

Overvejer du sikkerhedskopier af websteder som en vigtig faktor? Hvad skal du gøre, hvis dit websted blev hacket eller kompromitteret? Du skal have en sikkerhedskopieringstjeneste for at gemme dit indhold.

Der er forskellige udviklere og programmerere, der bygger temaer og plugins til at hjælpe dig med at opnå de ønskede funktioner på dit websted. Men nogle gange kan et plugin eller et tema ødelægge dit websted og gøre det helt utilgængeligt.

At overvinde denne situation at tage backup vil være en livredder. For en premium backup-service skal bloggere / webmastere bruge 5 ~ 30 dollars om måneden. Men SiteGround, i modsætning til de mange andre værter, tilbyder gratis daglig backup til alle planer.

Så i tilfælde af et alvorligt problem kan du nemt gendanne hele webstedet hurtigt. De lavede en kopi af dine data på en StartUp, men på alle andre højere planer lavede de 30 kopier. Det betyder ingen bekymringer mere om datatab mere.

Administreret WordPress Hosting

Et andet meget attraktivt tilbud, der muligvis binder kunderne til SiteGround’s Managed WP Hosting. Bemærk her, at dette ikke tilbydes af de flere andre hostingfirmaer, og at det normalt koster mere end det traditionelle hosting.

Så hvad betyder den administrerede WordPress Hosting?

For en nybegynder vil det tage tid at vide, hvordan man sikrer wordpress-webstedet korrekt? Hvordan gør man opdateringer og daglige sikkerhedskopier? Sådan opretholdes hastigheden?

Løsningen er Managed WordPress Hosting. I dette administrerer virksomheden alle disse aspekter som sikkerhed, hastighed, sikkerhedskopiering osv. Nu behøver du ikke at bekymre dig om noget, bare fokusere på dit indhold, fordi alle andre ting bliver hovedpinen i virksomheden.

Sikkerhed

Du er nødt til at sikre dit websted, for nu er en dags sikkerhed det største problem. Hackere er altid på udkig efter sikkerhedshullerne og hvert år tusinder af websteder, der hackes af hackere, bare fordi folk ikke er meget opmærksomme på webstedets sikkerhed. Du kan se videoen, hvordan SiteGround sikrer dine websteder og blogs. Se venligst;

Af sikkerhedsmæssige hensyn foretager virksomheden de daglige sikkerhedskopier, overvåger for at identificere sikkerhedshullerne, opdateringer, tilbyder plugins osv. Kontoerne er isoleret, selv på den delte hosting, det betyder, at en hostingkonto er hacket eller sårbar på grund af andre årsager vil ikke blive berørt.

Hvert år tilføjer de mange regler i firewall for at beskytte WordPress og de andre platforme også. Virksomhedens sikkerhedsteam frigiver fra tid til anden mange sikkerhedsrettelser for at sikre korrekt sikkerhed.

Desuden filtrerer deres spamforebyggelsessystem alle indgående og udgående e-mails, da det er meget let at sprede sårbarhederne via e-mails. Så til sidst hvis en sårbarhed påvirker din hosting-konto efter at have snydt alle sikkerhedslag (hvilket er næsten umuligt), giver virksomheden dig en gratis facilitet med daglige sikkerhedskopier af alle planer; i dette tilfælde kan du nemt gendanne inden for få klik.

cPanel 

SiteGround lavede sit brugerdefinerede panel til at administrere din webhostingkonto, tro det eller ej, deres brugerdefinerede panel er meget nem at bruge, ligesom cPanel. De kommer til at grøft cPanel snart i fremtiden.

Den cPanel, der tilbydes af virksomheden, er meget enkel at administrere hosting-konto let. Så hvad er cPanels rolle? Ved hjælp af cPanel kan du administrere e-mails, domæner, underdomæner, filhåndtering, forskellige statistikker, FTP-konti, backup-databaser og meget mere. De gjorde panelet venligere for let forståelse.

Desuden kan du tilpasse cPanel. Virksomheden er partner til tredjepartsværktøjer såsom Softaculous, SpamExperts osv. For at forbedre kundens oplevelse. Virksomheden udviklede nogle af sine egne unikke værktøjer som Auto-opdateringer, SuperCacher osv. For at gøre tjenesterne mere pålidelige. Du kan også overføre webstedet fra en anden hosting til SiteGround uden omkostninger.

Ingen skjulte gebyrer

I dette afsnit af SiteGround-gennemgang vil jeg nu diskutere, hvis de opkræver et skjult gebyr?

De er meget gennemsigtige og viser alle detaljer om deres planer meget tydeligt. Når du klikker på sammenligningslisten eller planoplysningen viser sammenligningslisten over alle planer, hvor alle gebyrer og procenter er meget tydeligt angivet. Du kan få fat i informationen ved blot at holde musen hen over ethvert indhold på listen.

De viser også på support-sektionen de prioriteter, der er givet dig i henhold til den plan, du vælger. De viser også oppetiden af ​​deres tjenester i løbet af hele måneden og året på deres websted. Så føl dig fri, mens du køber og læser informationen, inden du vælger en plan.

Begrænsning af brug af SiteGround

Så jeg har delt alle de funktioner, de leverer, men vent der er nogle ulemper også, lad os tale om.

Begrænset besøgende

I modsætning til andre hostingfirmaer er SiteGround (Shared og WP Managed) -planer begrænset til et bestemt antal besøgende pr. Måned. Antallet af besøgende varierer fra en plan til en anden.

Den helt grundlæggende plan er StartUp-planen, der giver mulighed for 10.000 besøgende pr. Måned. Dette er en lille mængde besøgende, men dette antal besøg er velegnet til en meget ny blog og små websteder.

Hvis du vil starte en ny blog, vil det være et glimrende valg at starte med SG. Så mens du køber planen, vælg den med omhu efter dine krav, skal du ikke gå efter større planer.

Du kan købe “StartUp” -plan til lige ved $ 3,95 pr. Måned på grund af 60% rabat ved hjælp af vores eksklusive link, mens denne plan normalt koster $ 9,95.

Kostbar

SiteGround er lidt dyrt, når vi sammenligner det på grundlag af opbevaring, websteder at være vært for og tilladte besøgende pr. Måned. Mange andre hostingfirmaer tilbyder mere lagerplads som 50 GB eller 100 GB på deres grundlæggende planer, men SiteGround tilbød kun 10 GB.

Desuden får nogle virksomheder ubegrænset båndbredde til relativt lave priser. Hvis prisfastsættelse virkelig betyder noget i din sag, er der mange andre hostingfirmaer som f.eks InMotion (vores anbefalede WordPress-hosting) Ellers er SiteGround et solidt valg at vælge.

Så det er klart, at priserne er lidt høje, men de er meget effektive til at levere hastighed, oppetid, sikkerhed og support, hvilket gør dem dyre.

Begrænset opbevaring

Hvis vi sammenlignede lagerpladsen med de andre hostingfirmaer, er den lidt lavere. Men opbevaring er muligvis ikke et problem i tilfælde af beskrivende type blog / websted.

Med beskrivende karakter mener vi, at hvis din blog hovedsageligt er baseret på tekstindholdet, er det plads, virksomheden tilbyder i ”StartUp plan” nok.

Men det kan være et problem, hvis du bruger det til at uploade software og det lignende mere pladsforbrugende indhold. Så hvis du er en nybegynder, så er StartUp-planen velegnet til næsten alle typer websteder, og når din trafik vokser op, skift derefter til den højere plan.

Oversigt over hostingplaner for SiteGround

Lad os tale om SG-hostingplaner. I øjeblikket tilbyder SiteGround tre planer StartUp, GrowBig og GoGeek i delt og wordpress hosting-kategori.

Så jeg vil kun dele detaljerede oplysninger om disse planer (delt hosting). De delte og WP Hosting-pakker er velegnet til alle større CMS såsom WordPress, Joomla, Drupal osv. Og også til middelmådige trafikwebsteder. Hvis dit websted får meget trafik, vil VPS eller en dedikeret server være passende til dig.

Start op

Det er en meget grundlæggende plan, der i øjeblikket er tilgængelig på $ 3,95 / mo på grund af 60% begrænset tidsrabat. Denne plan er velegnet til en gennemsnitlig størrelse på blog eller forretningswebsted, da denne plan kun tillader 10.000 besøg pr. Måned.

delt grundplan for siteground

Når du køber denne plan, skal du huske, at du kun kan være vært for et websted på det. De væsentlige funktioner er:

 • HTTP / 2 aktiverede servere
 • Ubegrænset e-mails & DBs
 • 24/7 Teknisk support
 • 10 GB SSD-opbevaring
 • 10 k månedlige besøgende
 • Gratis lad os kryptere SSL’er
 • Gratis daglig backup
 • Gratis opsætning & Overførsel
 • Gratis webstedsbygger
 • cPanel & SSH-adgang
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Ubegrænset Min SQL DB
 • 30 dages pengene tilbage garanti

GrowBig

Når din blog eller dit websted vokser op, kan du skifte til den højere, såsom GrowBig-pakken. Denne plan giver dig mulighed for at være vært for flere websteder. Denne plan er også velegnet, når du har flere websteder med gennemsnitlig trafik og inkluderer SuperCacher-teknologien på tre niveauer.

GoBig Siteground hosting-pakke

Planen tillader 25000 besøg pr. Måned. Med regelmæssig er denne plan tilgængelig til $ 14,95, men nu på grund af 45% rabat, kan du få fat i den på bare $ 7,95. Denne plan indeholder alle de vigtigste funktioner inklusive premium-funktioner:

 • Teknisk support på det prioriterede grundlag
 • Eksklusiv SuperCasher-teknologi
 • 20 GB datalagring
 • God til 25 000 månedlige besøgende
 • Du kan være vært for flere websteder
 • Premium 24/7 teknisk support
 • Flammende hurtig serverhastighed
 • Ubegrænset MySQL-database
 • Gratis webstedsmigration
 • Et års gratis Wildcard SSL
 • Gratis appinstallatører
 • Daglige sikkerhedskopier
 • 30 sikkerhedskopier

GoGeek

Hvis du har penge og søger efter hosting med høj ydeevne, skal du vælge “GoGeek”. Denne plan er til tunge trafikwebsteder, da dette tillader 100.000 besøg pr. Måned.

Denne plan leveres også med SuperCacher-teknologi på tre lag. Ifølge virksomheden er der få brugere på hver server, der deler ressourcerne.

Denne plan koster typisk $ 29,95, men nu er den tilgængelig med 60% rabat, så beløbet bliver $ 11,95. Det er derfor, du ikke spilde bare ved at klikke på linket og få fat i det, før det bliver for sent.

GoGeek Siteground hosting-pakke

Denne plan indeholder vigtige og premium-funktioner såsom:

 • Du kan være vært for ubegrænsede websteder
 • Gratis PCU-overholdelse
 • Stagging mulighed for WordPress og Joomla
 • Umettet trafik og database
 • cPanel og SSH
 • Gratis e-mail-konti
 • 24/7 Prioritet teknisk support
 • SuperCacher til højere hastighed
 • 1 års gratis WildCard SSL
 • 30 sikkerhedskopier
 • 1-klik Oprettelse af Git Repo
 • Gratis webstedsbygger
 • 30 GB SSD-baseret webområde
 • Gratis dagligt backup-system
 • Mulighed for tilbagebetaling af penge på 30 dage

Nørdige iscenesættelsesværktøjer til Joomla og WordPress, der giver dig mulighed for at teste ændringerne, før du præsenterer materialet online.

Gratis PCI-overholdelse: Dette certifikat sikrer de sikkerhedsstandarder, der er nødvendige i det tilfælde, hvor dit websted accepterer kreditkortene og hjælper med at opretholde et sikkert miljø.

Konklusion

Hvis du leder efter webhosting med høj hastighed, oppetid og hurtig support, skal du købe SiteGround uden tvivl. Ting at huske er hosting af pakker priser og begrænsning.

Bortset fra priser og begrænsninger, tilbyder de en masse funktioner gratis. Hvis du har et websted med massiv trafik, er SiteGround det bedste.

Efter vores synspunkt er priserne passende, fordi de leverer så meget. Så hvis prisen ikke betyder noget for dig, skal du gå til SiteGround.

Desuden tilbyder de i øjeblikket 60% rabat på StartUp-planen, så priserne er næsten lig med andre lave omkostnings-hostingfirmaers planer, bare klik på linket herunder og få den enorme rabat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map