SiteGround Review 2020: Er det den beste WordPress-verten, egentlig?

0

SiteGround er en av de beste webhotelltjenestene for 2020 som ble startet tilbake i 2004. De har gitt et godt navn til tross for den intense konkurransen. Nesten alle som bruker SiteGround Hosting-tjenester, enten ekspertene eller nybegynneren virker veldig forferdelig av dem. Dette siteground gjennomgang vil gi deg innsikt om funksjonene de tilbyr, planer og alt du trenger å vite før du kjøper.


De ligger på øverste hylle når det gjelder støtte, oppetid, hastighet osv. Og har et utmerket rykte i webhotellbransjen. De har også servere i mange geografiske områder for enkelhets skyld og lett tilgjengelighet for kundene.

Med mye erfaring i bransjen (mer enn ti år) tilbyr SiteGround forskjellige produkter som Delt, Cloud, Dedicated, VPS og WordPress Hosting.

De leverer SSD-stasjoner på alle planene for å gjøre tjenestene raskere.

Teknologien går fremover som selskapet har;

 • SSD-stasjoner for hosting-servere
 • SuperCacher
 • NGINX webserver tech
 • HTTP / 2-protokoll
 • Linux-containere

Hvorfor anbefaler jeg SiteGround?

Fordi den type tjenester de leverer sammenlignet med pris er bemerkelsesverdig; spesielt oppetid og supporttjenester. Siden WordPress er den mest brukte plattformen, tilbyr SiteGround dessuten noen unike funksjoner relatert til WordPress som viser seg å være veldig nyttige. Det er mange andre grunner til det, jeg vil beskrive nedenfor. Så la oss ta en tur

Denne evalueringen av nettstedet gir deg full innsikt om selskapets tjenester. Etter å ha lest den vil du kunne bestemme at det er bra for deg eller ikke?

2020s SiteGround-gjennomgang – La oss sammenligne funksjoner, planer og priser

La oss først diskutere noen kjernefunksjoner og fordeler rundt denne beste hosting-tjenesten.

oppetid

Oppetid er veldig avgjørende for nettstedet ditt fordi oppetiden er den tiden nettstedet ditt er i drift, eller vi kan si tilgjengelig for besøkende.

Oppetiden på nettstedet ditt påvirker de besøkende direkte som om en besøkende, for det meste, fant nettstedet nede (utilgjengelig), og til slutt vil han / hun på et tidspunkt forlate nettstedet for aldri å komme tilbake.

Så du må være vert for nettstedet ditt på hosting som gir en enestående oppetid på serveren.

Linux Container Technology brukes av selskapet som er kjent som ressurseffektiv. De overvåker serverne oftere enn den generelle overvåkingen for å finne ut av problemene før de konverterer til alvorlige problemer.

Videre er en annen teknologisk fremgang av selskapet kontoen isolasjon teknikk. w \ Med dette, hvis en hosting-konto påvirket og ned på grunn av noe problem som en økning i trafikken deres konto isolasjon teknikk vil ikke la den andre kontoen bli berørt.

uptime-2

Uptime som tilbys av SiteGround er 99,99%. Per vår erfaring er oppetiden i løpet av en måned 99,99%. Den minste tiden vi opplever er 99,97%, noe som tydelig viser at de aldri svikter nettstedet ditt. 100% oppetid er også mulig hvis du bruker dedikerende hosting, men det er veldig dyrt.

Mange andre selskaper som påsto 99,99% oppetid, men poenget er at leverte de det? Ja, noen selskaper leverer det, men hostingplanene deres er dyre, mens noen selskaper bare fokuserer på kravet i stedet for å levere.

Så vår konklusjon er at SiteGround tilbyr god og konkurransedyktig oppetid sammenlignet med mange andre selskaper. Tommel opp! For oppetiden de leverer til kundene sine.

Brukerstøtte

support-copy

Først av alt, la oss sjekke ut denne videoen,

Hva om noe galt skjedde og du ikke vet hva du skal gjøre? Da trenger du støttetjenester for å løse problemet. Men hva hvis supportteamet ikke svarer deg riktig eller på en rett måte. Dette vil skape en mer forferdelig situasjon; mister du besøkende og inntekter også. Så i tilfelle SiteGround, trenger du ikke å bekymre deg for støtten.

Støtteteamet deres er veldig aktivt og alltid tilgjengelig for å hjelpe deg. Supportsteamet deres er veldig informativt, trent og responsivt for å løse problemene dine på kort tid og veilede kunder så raskt som mulig. Videre vedlikeholder de profilene til teamet sitt på nettstedet for å skape et pålitelig miljø.

Det er tre måter å kontakte dem døgnet rundt via billetter, live chat og telefon. Jeg har en god opplevelse med dem og vil gjerne gi ut 9 etter 10. Så når det kommer til støtte, trenger du ikke å bekymre deg og kjøpe SG-hosting uten tvil.

Hastighet

Lastehastigheten til nettstedet ditt er en annen viktig og veldig kritisk faktor, da Google allerede har nevnt at de ser på det som et rangeringssignal. Det betyr at nettstedet ditt bør lastes i løpet av få sekunder, for eksempel maksimalt 2 ~ 3 sek. Uansett hvilken hostingplan du bruker SiteGround vil levere en enestående og flammende rask serverhastighet.

Jeg har en god opplevelse og fant dem fornøyd med tanke på hastighet. Det er en rekke gratis hastighetstestingverktøy som er tilgjengelige på internett for å sjekke nettstedets hastighet som GTMetrix og Pingdom. Jeg har opplevd høy hastighet, ikke bare en gang, men vi sjekker den oftere og fant ut at de stemmer overens med hastigheten.

Så spørsmålet er hva de gjør for den høyeste hastigheten som andre ikke er? Først av alt bruker de SSD-stasjoner til og med på Shared Hosting for å utføre operasjonen raskere sammenlignet med tradisjonelle disker.

speed-copy

I tillegg bruker de SuperCacher-teknologi som er tilgjengelig med alle planene unntatt

Oppstart. SuperCacher-teknologi består av tre lag; det første laget kopierer det statiske innholdet som bilder, skript, etc. og legg dem inn i RAM-minnet, så neste gang innholdet lastes inn fra RAM-minnet, som er veldig raskt sammenlignet med lasting fra serverens harddisker.

Det andre laget som lagrer spørsmålene fra databasen og lagrer dem i RAM-en, som et resultat av at hvis den samme spørringen er nødvendig igjen, vises resultatene umiddelbart. Det siste er det dynamiske laget som bufrer hele sidene på nettstedet ditt som sikkert vil redusere innholdet lastetid dramatisk.

En annen teknologi de tilbyr er CloudFlare CDN innenfor cPanel som brukes til å cache innholdet på nettstedet ditt på de forskjellige datasentrene over de geografiske grensene. Slik at når en besøkende nærmer seg nettstedet ditt, laster det innhold fra nærmeste datasenter til brukeren.

CloudFlare er den beste gratis tjenesten når det gjelder å optimalisere nettstedet ditt for utrolig hastighet. Hvis din primære bekymring dreier seg om nettstedets hastighet eller opplever lav hastighet med andre vertsselskaper, bør du prøve dette sikkert.

Gratis sikkerhetskopi

Anser du sikkerhetskopier av nettsteder som en viktig faktor? Hva vil du gjøre hvis nettstedet ditt ble hacket eller kompromittert? Du må ha en sikkerhetskopitjeneste for å lagre innholdet.

Det er forskjellige utviklere og programmerere som bygger temaer og plugins for å hjelpe deg med å oppnå ønskede funksjoner på nettstedet ditt. Men noen ganger kan en plugin eller et tema ødelegge nettstedet ditt og gjøre det helt utilgjengelig.

Å overvinne denne situasjonen å ta sikkerhetskopi vil være en livredder. For en premium sikkerhetskopitjeneste må bloggere / webansvarlige bruke 5 ~ 30 dollar per måned. Men i motsetning til de mange andre vertene tilbyr SiteGround gratis daglig sikkerhetskopi for alle planer.

Så i tilfelle et alvorlig problem, kan du enkelt gjenopprette hele nettstedet raskt. De laget en kopi av dataene dine på en StartUp, men på alle andre høyere planer laget de 30 kopier. Det betyr ingen bekymringer for tap av data lenger.

Administrert WordPress Hosting

Et annet veldig attraktivt tilbud som kan lene kundene til SiteGround’s Managed WP Hosting. Her gjør oppmerksom på at dette ikke tilbys av flere andre vertsselskaper, og at det vanligvis koster mer enn det tradisjonelle hosting.

Så hva betyr det med Managed WordPress Hosting?

For en nybegynner vil det ta tid å vite hvordan du sikrer wordpress nettstedet riktig? Hvordan gjør jeg oppdateringer og daglige sikkerhetskopier? Hvordan opprettholde hastigheten?

Løsningen er Managed WordPress Hosting. I dette administrerer selskapet alle disse aspektene som sikkerhet, hastighet, sikkerhetskopiering, osv. Nå trenger du ikke å bekymre deg for noe bare fokusere på innholdet ditt fordi alle andre ting blir hodepinen til selskapet.

Sikkerhet

Du må sikre nettstedet ditt, for nå er en dags sikkerhet det viktigste problemet. Hackere leter alltid etter sikkerhetshullene og hvert år tusenvis av nettsteder som er hacket av hackere, bare fordi folk ikke legger så mye vekt på nettstedets sikkerhet. Du kan se videoen hvordan SiteGround sikrer nettsteder og blogger. Ta en titt;

For sikkerhetsmessige hensyn gjør selskapet den daglige sikkerhetskopien, overvåker for å identifisere sikkerhetshullene, oppdateringer, tilbyr plugins osv. Kontoene er isolert selv på den delte hosting, det betyr at en hostingkonto er hacket eller sårbar på grunn av andre kontoer vil ikke bli berørt.

Hvert år legger de til mange regler i brannmuren for å beskytte WordPress og de andre plattformene også. Sikkerhetsteamet i selskapet slipper fra tid til annen mange sikkerhetsoppdateringer for å sikre riktig sikkerhet.

Dessuten filtrerer spam-forebyggingssystemet alle innkommende og utgående e-postmeldinger, da det er veldig enkelt å spre sikkerhetsproblemene med e-post. Så til slutt hvis noe sårbarhet påvirker hostingkontoen din etter å ha jukset alle sikkerhetslag (som er nesten umulig), vil selskapet gi deg et gratis anlegg med daglige sikkerhetskopier på alle planene; i så fall kan du enkelt gjenopprette i løpet av få klikk.

cPanel 

SiteGround laget sitt tilpassede panel for å administrere webhotellkontoen din, tro det eller ei, det tilpassede panelet deres er ganske enkelt å bruke akkurat som cPanel. De kommer til å grøft cPanel snart i fremtiden.

CPanel som tilbys av selskapet er veldig enkelt å administrere hosting-kontoen enkelt. Så hva er rollen som cPanel? Ved hjelp av cPanel kan du administrere e-post, domener, underdomener, filbehandling, forskjellige statistikker, FTP-kontoer, sikkerhetskopierte databaser og mye mer. De gjorde panelet vennligere for enkel forståelse.

Videre kan du tilpasse cPanel. Selskapet er partner for tredjepartsverktøy som Softaculous, SpamExperts, etc. for å forbedre kundens opplevelse. Selskapet utviklet noen egne unike verktøy som Auto-oppdateringer, SuperCacher, etc. for å gjøre tjenestene mer pålitelige. Du kan også overføre nettstedet fra en annen hosting til SiteGround uten kostnad.

Ingen skjulte avgifter

Nå, i denne delen av SiteGround-gjennomgangen vil jeg diskutere, hvis de krever noe skjult gebyr?

De er veldig gjennomsiktige og viser alle detaljer om planene sine veldig tydelig. Når du klikker på sammenligningslisten eller planopplysningene, viser sammenlignende liste over alle planene der alle avgifter og prosenter er veldig tydelig angitt. Du kan ta tak i informasjonen ved bare å holde musepekeren på hvilket som helst innhold i listen.

I tillegg viser de på støtteseksjonen prioriteringene du har gitt i henhold til planen du velger. De viser også oppetid for tjenestene sine i løpet av hele måneden og året på hjemmesiden deres. Så føl deg fri mens du kjøper og les ut informasjonen før du velger en plan.

Begrensning av bruk av SiteGround

Så jeg har delt alle funksjonene de gir, men vent på at det også er noen ulemper, la oss snakke om.

Begrensede besøkende

I motsetning til andre hostingfirmaer er SiteGround (Shared and WP Managed) planer begrenset til et bestemt antall besøkende per måned. Antall besøkende varierer fra en plan til en annen.

Den helt grunnleggende planen er StartUp-planen som tillater 10.000 besøkende per måned. Dette er en liten mengde besøkende, men dette antallet besøk passer for en veldig ny blogg og små nettsteder.

Hvis du skal starte en ny blogg, vil det være et utmerket valg å starte med SG. Så mens du kjøper planen, velg den med omhu etter dine krav, ikke gå til større planer.

Du kan kjøpe “StartUp” -plan til bare $ 3,95 per måned på grunn av 60% rabatt ved å bruke vår eksklusive lenke, mens denne planen vanligvis koster $ 9,95.

Kostbar

SiteGround er litt dyrt når vi sammenligner det på grunnlag av lagring, nettsteder å være vertskap for og tillatte besøkende per måned. Mange andre vertsfirmaer tilbyr mer lagringsplass som 50 GB eller 100 GB på sine grunnleggende planer, men SiteGround tilbød bare 10 GB.

I tillegg til at noen selskaper får ubegrenset båndbredde til relativt lave priser. Hvis prisingen virkelig betyr noe i ditt tilfelle, er det mange andre vertsfirmaer som InMotion (vårt anbefalte WordPress Hosting) Ellers er SiteGround et solid valg å velge.

Så det er tydelig at prisene er litt høye, men de er veldig effektive når det gjelder å levere hastighet, oppetid, sikkerhet og support som gjør dem kostbare.

Begrenset lagring

Hvis vi sammenlignet lagringsplassen med de andre vertsselskapene, er den litt lavere. Men lagring kan ikke være et problem i tilfelle av beskrivende type blogg / nettsted.

Med beskrivende karakter mener vi at hvis bloggen din hovedsakelig er basert på tekstinnholdet, er plassen som selskapet tilbyr i ”StartUp plan” nok.

Men det kan være et problem hvis du bruker det til å laste opp programvare og lignende mer plasskrevende innhold. Så hvis du er en nybegynner, så er StartUp-planen egnet for nesten alle typer nettsteder, og når trafikken din vokser opp, skift til den høyere planen.

SiteGround Hosting Plans Oversikt

La oss snakke om SG-vertsplaner. For øyeblikket tilbyr SiteGround tre planer StartUp, GrowBig og GoGeek i delt og wordpress hosting-kategori.

Så jeg vil bare dele detaljert informasjon om disse planene (delt hosting). De delte og WP Hosting-pakkene passer for alle større CMS som WordPress, Joomla, Drupal, etc., og også for middelmådige trafikknettsteder. Hvis nettstedet ditt får mye trafikk, vil VPS eller dedikert server være riktig plass for deg.

Oppstart

Det er en veldig grunnleggende plan som for øyeblikket er tilgjengelig til $ 3.95 / mo på grunn av 60% begrenset tidsrabatt. Denne planen er egnet for en blogg eller bedriftsnettsted i gjennomsnittstørrelse, da denne planen kun tillater 10 000 besøk per måned.

siteground delt oppstartplan

Når du kjøper denne planen, må du huske at du bare kan være vert for et nettsted på den. De essensielle funksjonene er:

 • HTTP / 2 aktiverte servere
 • Ubegrenset e-post & DBS
 • 24/7 Teknisk support
 • 10 GB SSD-lagring
 • 10 000 månedlige besøkende
 • Gratis la oss kryptere SSL-er
 • Gratis daglig sikkerhetskopi
 • Gratis oppsett & Overføre
 • Gratis nettstedbygger
 • cPanel & SSH-tilgang
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Ubegrenset min SQL DB
 • 30 dager pengene tilbake-garanti

GrowBig

Når bloggen eller nettstedet ditt vokser opp, kan du skifte til den høyere, for eksempel GrowBig-pakken. Denne planen lar deg være vert for flere nettsteder. Denne planen passer også når du har flere nettsteder med gjennomsnittlig trafikk og inkluderer SuperCacher-teknologien på tre nivåer.

GoBig Siteground hosting-pakke

Planen tillater 25000 besøk per måned. Vanligvis er denne planen tilgjengelig til $ 14,95, men nå på grunn av 45% rabatt, kan du hente den til bare $ 7,95. Denne planen inneholder alle viktige funksjoner, inkludert førsteklasses funksjoner:

 • Teknisk support på prioritetsbasis
 • Eksklusiv SuperCasher-teknologi
 • 20 GB datalagring
 • Bra for 25 000 månedlige besøkende
 • Du kan være vert for flere nettsteder
 • Premium 24/7 teknisk support
 • Brennende rask serverhastighet
 • Ubegrenset MySQL-database
 • Gratis migrering av nettsteder
 • Ett års gratis Wildcard SSL
 • Gratis appinstallatører
 • Daglige sikkerhetskopier
 • 30 sikkerhetskopier

GoGeek

Hvis du har penger og søker etter hosting med høy ytelse, velger du “GoGeek”. Denne planen er for tunge trafikknettsteder, ettersom denne tillater 100 000 besøk per måned.

Denne planen kommer også med SuperCacher-teknologi på tre lag. I følge selskapet er det få brukere på hver server som deler ressursene.

Vanligvis koster denne planen $ 29,95, men nå er den tilgjengelig med 60% rabatt, så beløpet blir $ 11,95. Det er derfor ikke kaste bort bare klikk på lenken og ta tak i den før det blir for sent.

GoGeek Siteground hosting-pakke

Denne planen inneholder viktige og førsteklasses funksjoner som:

 • Du kan være vert for ubegrensede nettsteder
 • Gratis PCU-samsvar
 • Stagging-alternativ for WordPress og Joomla
 • Umettet trafikk og database
 • cPanel og SSH
 • Gratis e-postkontoer
 • 24/7 Prioritert teknisk support
 • SuperCacher for høyere hastighet
 • 1 års gratis WildCard SSL
 • 30 sikkerhetskopier
 • 1-klikk Git Repo Creation
 • Gratis nettstedbygger
 • 30 GB SSD-basert webområde
 • Gratis daglig backup-system
 • Alternativ for tilbakebetaling av penger på 30 dager

Nerdete mellomstandsverktøy for Joomla og WordPress som lar deg teste endringene før du presenterer materialet online.

Gratis PCI-samsvar: Dette sertifikatet sikrer sikkerhetsstandardene som er nødvendige i tilfelle når nettstedet ditt godtar kredittkortene og hjelper til med å opprettholde et sikkert miljø.

Konklusjon

Hvis du er ute etter webhotell med høy hastighet, oppetid og rask støtte, kan du kjøpe SiteGround uten tvil. Det du må huske på er hosting av pakker priser og begrensning.

Bortsett fra priser og restriksjoner, tilbyr de en rekke funksjoner gratis. Hvis du har et nettsted med massiv trafikk, er SiteGround den beste.

I følge vårt synspunkt er prisene passende fordi de leverer så mye. Så hvis prisen ikke betyr noe for deg, så gå til SiteGround.

Videre tilbyr de for øyeblikket 60% avslag på StartUp-plan, så prisene er nesten lik andre lave kostnadshotellfirmaer, bare klikk på lenken nedenfor og få den enorme rabatten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map