NameCheap vs GoDaddy Review 2020 (Hvilken er bedre for dig?)

1

Er du fast i NameCheap vs GoDaddy-kampen for at beslutte, hvor du skal købe domænenavne? Dette er den mest forvirrende situation, når du skal opsætte en blog eller et websted som en nybegynder. Der er dog mange andre domæneregistratorer, hvor du kan købe et domænenavn, men de dominerende og velrenommerede spillere er NameCheap og GoDaddy.


Lad os begynde!

Disse to virksomheder er velrenommerede og meget berømte på grund af deres domæneregistreringsvirksomhed. Begge er en ICANN-akkrediteret domæneregistrator. Så hvem vandt i NameCheap og GoDaddy sammenligning?

GoDaddy hævder at administrere over 77 millioner domæner, mens NameCheap har 10+ millioner domæner under deres ledelse. Men blot tal kan ikke hjælpe dig med at konkludere, hvilken der er bedst.

Efter at have oplevet begge virksomhedens tjenester, arbejder vi på at skrive denne dybdegående NameCheap vs GoDaddy-sammenligning, som helt sikkert vil hjælpe dig med at tage en beslutning uden nogen fare.

NameCheap vs GoDaddy sammenligningsanmeldelse

NameCheap vs GoDaddy Sammenligning 2020

Hvilken er den bedste udbyder af registrator og hosting?

Vi delte denne sammenligning i flere dele for at forklare hver eneste funktion / produkt, de tilbyder sådan prisfastsættelse, fornyelsespriser, SSL-certifikat, Freebies, Hosting-planer, interface og kundesupport.

Prissætning: Hvem tilbyder domæner til den laveste pris?

Prislappen er den grundlæggende faktor, inden man beslutter at købe eller ej. Næsten alle virksomheder tilbyder domæne i et par dollar, men i det næste år opkræver de ret flere penge sammenlignet med det første år. Både NameCheap og GoDaddy er berømte på grund af deres lave pristilbud til nye kunder.

Dette er den bedste taktik for at lokke flere kunder ved at give dem en eksklusiv og største rabat for det første år.

Her er GoDaddy-omkostningsstrukturen for domænenavnet. Disse priser er for det første år, hvor du skal købe et nyt domæne med en ny konto og kan svinge, når de til enhver tid tilbyder kampagner.

GoDaddy priser

 • .Com for $ 0,99 / år
 • .Org for $ 8.99 / år
 • .Net til $ 11,99 / år
 • .Info for $ 2,99 / år
 • .Biz til $ 7.99 / år

Besøg GoDaddy

NavnBillige priser

 • .Com til $ 8,88 / år
 • .Org for $ 12,48 / år
 • .Net til $ 7,88 / år
 • .Info for $ 0,88 / år
 • .Biz for $ 11,88 / år

Besøg NameCheap

Som du kan se, tilbyder GoDaddy større salgsfremmende rabatter. Så hvis du vil have et domæne i et år, så gå bestemt til GoDaddy eller tjek efter GoDaddy-alternativer.

Vinder: GoDaddy

Bemærk: Hvis du planlagde at købe et domæne i mere end et år, ville det at vælge NameCheap være en god mulighed. Fordi GoDaddy kræver flere penge på fornyelser. NameCheap er bedst til lang sigt, fordi deres fornyelsessatser er de samme, ligesom du betaler for det nye domænenavn.

Fornyelsespriser

Næsten alle virksomheder tilbyder salgsfremmende rabatter som GoDaddy, da de tilbyder “.com” på kun $ 0,99 for det første år. Men spillet starter fra det andet år, når opladningerne er høj himmel for de næste år. GoDaddy opkræver flere penge som nævnt tidligere end de normale fornyelsespriser, sammenlignet med NameCheap.

Med NameCheap skal du betale de samme penge, som du havde betalt for det nye domænekøb. For .com TLD-udvidelse er fornyelsesprisen $ 10.69, men GoDaddy opkræver $ 14.99.

Her er sammenligningen af ​​fornyelsessatser:

GoDaddy Renwals

 • .Com til $ 14.99 / år
 • .Org for $ 17,9 / år
 • .Net til $ 11,69 / år
 • .Info for $ 2,99 / år
 • .Biz til $ 7.99 / år

Besøg GoDaddy

NameCheap Renewals

 • .Com til $ 10.69 / år
 • .Org for $ 12,48 / år
 • .Net til $ 12,88 / år
 • .Info for $ 2,99 / år
 • .Biz til $ 7.99 / år

Besøg NameCheap

Så hvis du har som mål at have et domæne i mere end et år, skal du helt sikkert købe det fra NameCheap. Hvis du køber fra GoDaddy, kan du muligvis spare nogle penge for det første år, men senere at du skal betale mere penge end NameCheap.

Vinder: NameCheap

Freebies

Ja, vi elsker freebies og alle andre, men du ved, at et begrænset antal firmaer tilbyder nyttige freebies. I NameCheap vs. GoDaddy vandt NameCheap løbet.

NameCheap tilbyder gratis WhoisGuard for det første år og senere på kun $ 2,88. WhoisGuard er designet til at beskytte dit privatliv. Det beskytter dit navn, e-mail-adresse, telefonnummer og holder dem hemmelige for at undgå spamming, domænekapring eller enhver uønsket situation.

På den anden side inkluderer G o Daddy ikke nogen freebie. De opkræver $ 7,99 for beskyttelse af personlige oplysninger og $ 14,99 for privatliv og forretningsbeskyttelse (inkluderer mere beskyttelse), hvilket er meget mere end NameCheap.

Vinder: NameCheap

SSL-certifikat

Lad os nu tale om SSL-certifikatet. Grundlæggende er det en sikkerhedsprotokol, der beskytter kundens vigtige oplysninger som kreditkortnumre, adgangskode og brugernavne osv.

Her fik vi en anden fordel på grund af registrering af et domæne hos NameCheap. De opkræver kun $ 9 / år, men vi anbefaler, at du abonnerer på det i mere end et år, fordi det vil sænke prisen til $ 8,95 / år. Det gælder for et enkelt sted.

Mens GoDaddy opkræver $ 55.99 / år for det første år og $ 69.99 ved fornyelse. Det kan også bruges til at sikre et websted.

Vinder: NameCheap

Afdragsfri periode

Nådeperioden er den tidsvarighed, i hvilken virksomheden har dit udløbne domænenavn. Forskellige domæneudvidelser har forskellige afleveringsperioder. Virksomheden vil sende dig flere e-mails, når dit domæne udløber, og efter at det er udløbet for at forny det.

Hvis vi taler om NameCheap, anbefaler de, at du aktiverer dit udløbne domænenavn inden for 27 dage. Bemærk her, at denne afleveringsperiode finder anvendelse på .com, .net, .org, .info og .biz.

Mens GoDaddy fik en føring her, tilbyder de 41 dage. På nøjagtige 42 dage annullerer de dit domæne. Denne afleveringsperiode gælder på .com, .net, .info, .biz, .cc, .org osv.

Vinder: GoDaddy

 • Du kan muligvis også læse: NameCheap-alternativer og konkurrenter til domænekøb

Indkøbsproces & opsalg

Upsell er en strategi, hvor virksomheden tilbyder forskellige relaterede produkter for at øge deres salg. Det er en god strategi ud fra forretningsmæssigt synspunkt, men for meget opsalg kan opgive potentielle kunder.

Lad os først tale om GoDaddy. De er ligeglad med, om kunderne er forvirrede eller irriterede på grund af deres salgsstrategi, de fortsætter bare med at vises fra år.

Hvis du er ny og aldrig oplever købsproceduren, skal du være forsigtig, for mens du synger, skal du gå videre til næste trin efter at have set hele siden.

Når du indtaster dit domænenavn og klikker på “søgning”, vil du på den næste side se flere udsalg, som først vender dit sind. Efter at have gennemgået dette trin på næste side er der en liste over relaterede produkter som f.eks. Beskyttelse af personlige oplysninger, hosting, webstedsbygger og e-mail-tjenester.

Til hosting kan GoDaddy tiltrække dig på grund af deres lave omkostningsplaner. Men vi vil anbefale InMotion Hosting og B lu ehost, da de er en af ​​de bedste hostingudbydere. G o Daddy er billig, men er ikke værdig til at være vært for dine professionelle websteder. Langsomt serverrespons, under gennemsnittet supporttjenester og høje fornyelsesgrader, er GoDaddys traditioner.

Hvis vi nu taler om NameCheap-opsalgstaktikker, er tilmeldingsproceduren temmelig enkel og ren. Ja, de tilbyder nogle relaterede produkter, men stadig en pæn side. Så hvis du er en ny domænekøber, skal du købe det fra NameCheap, fordi vi tror, ​​at processen ikke vil frustrere dig. Hvis du har brug for forklaringen på ethvert trin, kan du gøre det ved at starte en live chat.

Som vi kender ethvert selskab, der bruger opsælgende fælder, men nogle virksomheder gjorde denne proces forvirrende og i sidste ende ender nye kunder med at købe nogle uønskede funktioner. Før du afslutter ordren, skal du sørge for at fjerne markeringen af ​​alle de uønskede tilbud. Køb af proceduren til NameCheap er meget enklere end GoDaddy.

Vinder: NameCheap

Auto-fornyelse

Auto-fornyelse er en mulighed, der hjælper med at foretage betalingen automatisk på det tidspunkt, hvor dit domæne udløber. Hvis du ikke forny dit domæne, går dit websted offline.

Valg af “automatisk fornyelse” vil hjælpe dig meget, når du har glemt det eller på grund af en anden grund ikke forny domænet manuelt. For dette skal du bare opbevare nok penge på vedhæftet kreditkortkonto og aktivere muligheden for fornyelse.

Så at næste gang, når tiden kommer, trækker virksomheden fornyelsesbeløbet uden nogen undergang.

Vinder: Slips

Kontrolpanelets interface

Et domænekontrolpanel giver dig muligheden for at konfigurere alle domæner, underdomæner, e-mails, overførsel og DNS-funktion osv. Et dårligt designet kontrolpanel spilder brugerens dyrebare tid.

Hvordan var oplevelsen med deres kontrolpaneler? Fordi det er den mest værdsatte faktor, mens du vælger en domæneregistrator. Et instrumentbræt, der er let at navigere, giver en brugervenlig oplevelse. Så hvem er vinderen mellem NameCheap og GoDaddy konkurrence?

NameCheap Kontrolpanel Oversigt

For nylig opdaterer NameChea p sit domænestyringspanel, og nu er det nye panel meget glat og problemfrit. På betjeningspanelet til NameCheap kan du nemt administrere flere domæner og udføre enhver påkrævet opgave, f.eks. Fornyelse af domæner, redigering af navneserver og også kontrollere SSL-certifikatoplysninger. For at ændre DNS / Name Server skal du bare klikke på det domænenavn, du vil tilføje nye poster til, og indtaste NS-poster der.

GoDaddy Domain Control Panel

GoDaddy har også et fantastisk, let at navigere og begyndervenligt domænestyringspanel. Ligesom NameCheap, på selve instrumentbrættet, kan du fornye domænenavne, tilføje WHOIS Guard, Edit Domain og DNS-indstillinger inden for få minutter. I alt tilbyder begge virksomheder brugervenligt kontrolpanel, og at det ville være upassende at erklære, at det ene er bedst end det andet.

Vinder: Slips

Kunde support

Det betyder ikke noget, om du køber en hostingplan eller et domænenavn, kundesupport er altid vigtigt, fordi du nogle gange har brug for hjælp til nogle spørgsmål, der er vanskelige at forstå. Vi fandt, at GoDaddys responstid er langsom over e-mail-supporten.

Vi købte et domæne fra GoDaddy. De tager normalt en dag at svare på din e-mail og er inkonsekvente. Undertiden kommer deres svar inden for en dag, og nogle gange glemte de endda at svare efter at have passeret flere dage.

Live chat er kun tilgængelig fra mandag til fredag ​​i bestemte timer. Skønt du kan kontakte dem via telefonen 24/7. Men ikke alle ønsker at kontakte via telefon, de fleste mennesker bruger Live Chat, hvor de kan skrive deres problemer behageligt.

På den anden side er NameCheaps supporttjenester temmelig pålidelige og tilgængelige døgnet rundt. De tilbød ikke supporttjenester via telefon, men du kan kontakte dem via live chat, som er rigtig god. Selvom man ved indsendelse af billet undertiden er repose sent, men live chat er meget og let tilgængeligt.

Vi er ikke kun dem, der har dårlig supportoplevelse med GoDaddy, men der er masser af brugere, der klager over deres supporttjenester. Så i en NameCheap vs GoDaddy-sammenligning baseret på vores erfaring er NameCheap vinderen.

Vinder: NameCheap

Webhosteplaner

Begge virksomheder er kendt som en af ​​de mest domæneregistratorer, men senere tilbyder de også billige hostingplaner. Begge tilbyder næsten samme oppetid og serverhastighed. Men hvis du er ny, er NameCheap godt for dig, fordi de tilbyder 24/7 live chat support. Desuden tilbyder NameCheap hosting til laveste omkostninger på $ 9,88 / år, mens GoDaddy opkræver $ 59,88 / år. Ja, N ameChe ap tilbyder hostingplan for et år under $ 10

NameCheap Hosting-plan inkluderer også malware-scanner, sikkerhedskopiering (to gange om ugen), gratis webstedsbygger og SSD-accelereret lagerplads. Det er ikke ovre endnu, at du kan være vært for 3 domæner i “Værdi” -planen (grundlæggende), som virkelig er en attraktiv mulighed for nybegynderne og dem, der har et meget begrænset budget.

Men GoDaddy har meget mere tørst efter penge. De opkræver $ 23,88 / år for ryggen & gendannelse, $ 17,88 for malware-scanning, Ingen gratis webstedsbygger, og du har kun lov til at være vært for et websted i deres økonomi (grundlæggende) plan.

Hvis du vil være vært for dit websted fra disse to, bygger vi her en sammenligningstabel, der hjælper dig med at vælge den rigtige.

Funktioner

NameCheap

Kom så far

Gratis domæne

Ja

Ja

websteder

3

1

Opbevaring

20 GB-SSD Accelereret

100 GB-ingen SSD

båndbredde

Ubegrænset

Ubegrænset

Tilbagebetalings politik

14 dage

30 dage

1-klik på installationsprogrammet

Ja

Ja

Support 24/7 (Live Chat)

Ja

Ingen

Pris

$ 9,88 / år

Besøg NameCheap

$ 59,88

Besøg GoDaddy

Vores anbefaling til hosting

Hvis du ønsker webhosting bare for at få erfaring, kan billig hosting muligvis være en betydelig mulighed. Vi vil anbefale dig at kigge på listen over billige WordPress-hostingudbydere.

Til professionel eller forretningswebsted vil vi gerne anbefale at bruge InMotion Hosting. Der er også nogle velrenommerede hostingfirmaer. Her kan du se listen over de bedste bedste WordPress webhostingfirmaer.

Køb InMotion Hosting nu!
lorem ipsum dolor

Så hvem er vinderen i NameCheap og GoDaddy konkurrence?

Som du kan se, er vinderen NameCheap. Ja, GoDaddy er også et godt valg til domæneopkøb, men hvorfor skulle man betale høje fornyelsessatser? Begge er velkendte virksomheder og ikke involveret i svigagtige aktiviteter.

Vi vil anbefale dig at købe et domæne fra NameCheap, fordi fornyelsesgraden er ret lav i sammenligning med GoDaddy og for hosting-service, skal gå til InMotion Hosting. Derudover får du også gratis WhoisGuard for det første år og godt møbleret kontrolpanel for nem styring fra NameCheap.

Tøv ikke med at dele denne Namecheap vs Godaddy sammenligning på sociale medier.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map