NameCheap vs GoDaddy Review 2020 (Hvilken er bedre for deg?)

1

Er du fast i NameCheap vs GoDaddy-kampen for å bestemme hvor du skal kjøpe domenenavn? Dette er den mest forvirrende situasjonen når du skal sette opp en blogg eller nettsted som nybegynner. Det er riktignok mange andre domeneregistratorer der du kan kjøpe et domenenavn, men de dominerende og velrenommerte spillerne er NameCheap og GoDaddy.


La oss begynne!

Disse to selskapene er godt kjent og veldig berømte på grunn av deres domeneregistreringsvirksomhet. Begge er en ICANN-akkreditert domeneregistrator. Så hvem vant i NameCheap og GoDaddy sammenligning?

GoDaddy hevder å administrere over 77 millioner domener mens NameCheap har 10+ millioner domener under deres ledelse. Men bare tall kan ikke hjelpe deg å konkludere med hvilken som er best.

Etter å ha opplevd begge selskapets tjenester, jobber vi med å skrive denne dyptgående NameCheap vs GoDaddy-sammenligningen, som sikkert vil hjelpe deg å ta en beslutning uten noen farlighet.

NameCheap vs GoDaddy sammenligningsanmeldelse

NameCheap vs GoDaddy Comparison 2020

Hvilken som er den beste registraren og hostingleverandøren?

Vi delte denne sammenligningen i flere deler for å forklare hver funksjon / produkt de tilbyr slike priser, fornyelsespriser, SSL-sertifikat, freebies, hostingplaner, grensesnitt og kundesupport.

Priser: Hvem tilbyr domener til laveste pris?

Prislappen er den grunnleggende faktoren før du tar en beslutning om å kjøpe eller ikke. Nesten alle selskapene tilbyr domene i noen få dollar, men i løpet av det neste året krever de ganske mye mer penger sammenlignet med det første året. Både NameCheap og GoDaddy er kjent på grunn av deres lave pristilbud for nye kunder.

Dette er den beste taktikken for å lokke flere kunder ved å gi dem en eksklusiv og største rabatt for det første året.

Her er GoDaddy-kostnadsstrukturen for domenenavnet. Disse prisene er for første året når du skal kjøpe et nytt domene med en ny konto og kan svinge når de tilbyr kampanjer gang på gang.

GoDaddy-priser

 • .Com for $ 0,99 / år
 • .Org for $ 8.99 / år
 • .Net for $ 11,99 / år
 • .Info for $ 2,99 / år
 • .Biz for $ 7.99 / år

Besøk GoDaddy

NavnBillige priser

 • .No for $ 8,88 / år
 • .Org for $ 12,48 / år
 • .Net for $ 7,88 / år
 • .Info for $ 0,88 / år
 • .Biz for $ 11,88 / år

Besøk NameCheap

Som du kan se, tilbyr GoDaddy større tilbudsrabatter. Så hvis du vil ha et domene i ett år, kan du sikkert gå til GoDaddy eller sjekke ut følgende GoDaddy-alternativer.

Vinner: GoDaddy

Merk: Hvis du planla å kjøpe et domene i mer enn ett år, ville det å velge NameCheap være et flott alternativ. Fordi GoDaddy krever mer penger på fornyelser. NameCheap er best på lang sikt fordi fornyelsesgraden er den samme som du betaler for det nye domenenavnet.

Fornyelsespriser

Nesten alle selskapene tilbyr salgsfremmende rabatter som GoDaddy da de tilbyr “.com” på bare $ 0,99 for det første året. Men spillet starter fra det andre året når kostnadene er høye for de neste årene. GoDaddy krever mer penger som nevnt tidligere enn de normale fornyelsesratene sammenlignet med NameCheap.

Med NameCheap må du betale de samme pengene som du hadde betalt for det nye domenekjøpet. For .com TLD-forlengelse er fornyelsesprisen $ 10.69, men GoDaddy belaster $ 14.99.

Her er sammenligningen av fornyelsesgraden:

GoDaddy Renwals

 • .Com for $ 14.99 / år
 • .Org for $ 17,9 / år
 • .Net for $ 11,69 / år
 • .Info for $ 2,99 / år
 • .Biz for $ 7.99 / år

Besøk GoDaddy

NameCheap-fornyelser

 • .Com for $ 10.69 / år
 • .Org for $ 12,48 / år
 • .Net for $ 12,88 / år
 • .Info for $ 2,99 / år
 • .Biz for $ 7.99 / år

Besøk NameCheap

Så hvis du har som mål å holde et domene i mer enn et år, bør du helt sikkert kjøpe det fra NameCheap. Hvis du kjøper fra GoDaddy, kan du spare penger for det første året, men senere at du må betale mer penger enn NameCheap.

Vinner: NameCheap

freebies

Ja, vi elsker freebies og alle andre, men du vet at et begrenset antall firmaer tilbyr nyttige freebies. I NameCheap vs. GoDaddy vant NameCheap løpet.

NameCheap tilbyr gratis WhoisGuard for det første året og senere på bare 2,88 dollar. WhoisGuard er designet for å beskytte ditt privatliv. Det beskytter navnet ditt, e-postadressen, telefonnummeret ditt og holder dem hemmelige for å unngå spamming, kapring av domener eller uønsket situasjon.

På den andre siden inkluderer ikke G o Daddy noen freebie. De belaster $ 7.99 for personvernet og $ 14.99 for personvern og forretningsbeskyttelse (inkluderer litt mer beskyttelse), noe som er mye mer enn NameCheap.

Vinner: NameCheap

SSL-sertifikat

La oss snakke om SSL-sertifikatet. I utgangspunktet er det en sikkerhetsprotokoll for å beskytte kundens viktige informasjon som kredittkortnummer, passord og brukernavn osv.

Her fikk vi en annen fordel på grunn av registrering av et domene hos NameCheap. De belaster bare $ 9 / år, men vi anbefaler deg å abonnere på det i mer enn ett år fordi det vil senke prisen til $ 8,95 per år. Det er aktuelt for et enkelt nettsted.

Mens GoDaddy belaster $ 55,99 per år for det første året og $ 69,99 ved fornyelse. Det kan også brukes til å sikre ett nettsted.

Vinner: NameCheap

Nådeperiode

Nådeperioden er den varigheten hvor selskapet har ditt utgåtte domenenavn. Ulike domeneutvidelser har ulik avdragsperiode. Selskapet vil sende deg flere e-postmeldinger når domenet ditt er utløpt og etter at det har gått ut for å fornye det.

Hvis vi snakker om NameCheap, anbefaler de at du aktiverer ditt utgåtte domenenavn innen 27 dager. Merk deg at denne avdragsperioden gjelder på .com, .net, .org, .info og .biz.

Mens GoDaddy fikk ledelsen her, tilbyr de 41 dager. På nøyaktig 42 dager vil de kansellere domenet ditt. Denne avdragsperioden gjelder på .com, .net, .info, .biz, .cc, .org, osv.

Vinner: GoDaddy

 • Du vil kanskje også lese: NameCheap-alternativer og konkurrenter for domenekjøp

Innkjøpsprosess & oppsalg

Upsell er en strategi der selskapet tilbyr forskjellige relaterte produkter for å øke salget. Det er en god strategi fra forretningsmessig synsvinkel, men for mye salg kan forlate potensielle kunder.

La oss først snakke om GoDaddy. De bryr seg ikke om om kundene er forvirrede eller irriterte på grunn av sin salgsstrategi, de fortsetter bare å vise fra år.

Hvis du er ny og aldri opplever kjøpsprosedyren, må du være forsiktig, for mens du synger, bør du gå videre til neste trinn etter å ha sett hele siden.

Når du skriver inn domenenavnet ditt og klikker på “søk”, vil du på flere sider se flere upsells, som først vandrer tankene. Etter å ha gått gjennom dette trinnet på neste side er det en liste over relaterte produkter som personvern, hosting, nettstedbygger og e-posttjenester.

For hosting kan GoDaddy tiltrekke deg på grunn av lave prisplaner. Men vi vil anbefale InMotion Hosting og B lu ehost, ettersom de er en av de beste hostingleverandørene. G o Pappa er billig, men ikke verdig å være vert for profesjonelle nettsteder. Langsom serverrespons, under gjennomsnittet støttetjenester og høye fornyelsesgrader, er tradisjonene til GoDaddy.

Hvis vi nå snakker om oppsalgstaktikk for NameCheap, er registreringsprosedyren ganske enkel og ren. Ja, de tilbyr noen relaterte produkter, men likevel en fin side. Så hvis du er en ny domenekjøper, så kjøp det fra NameCheap fordi vi tror prosessen ikke vil frustrere deg. Hvis du trenger forklaringen på et hvilket som helst trinn, kan du gjøre det ved å starte en live chat.

Som vi kjenner hvert selskap som bruker feller som selger, men noen selskaper gjorde denne prosessen forvirrende og til slutt nye kunder endte opp med å kjøpe noen uønskede funksjoner. Før du fullfører bestillingen, må du fjerne merket for alle uønskede tilbud. Kjøpsprosedyren til NameCheap er mye enklere enn GoDaddy.

Vinner: NameCheap

Automatisk fornyelse

Automatisk fornyelse er et alternativ som hjelper deg med å gjøre betalingen automatisk på det tidspunktet domenet ditt utløper. Hvis du ikke fornyer domenet ditt, går nettstedet ditt offline.

“Auto-fornye” alternativet vil hjelpe veldig mye når du glemte eller av en eller annen grunn ikke forny domenet manuelt. For dette trenger du bare å ha nok penger på vedleggets kredittkortkonto og aktivere fornyelsesalternativet.

Så at neste gang når tiden kommer, trekker selskapet fornyelsesbeløpet uten noen undergang.

Vinner: Slips

Kontrollpanelgrensesnitt

Et domenekontrollpanel gir deg muligheten til å konfigurere alle domener, underdomener, e-post, overføring og DNS-funksjon, etc. Et dårlig designet kontrollpanel kaster bort brukerens dyrebare tid.

Hvordan var opplevelsen med kontrollpanelene deres? Fordi det er den mest verdsatte faktoren mens du velger en domeneregistrator. Et instrumentbord som er enkelt å navigere, gir en brukervennlig opplevelse. Så hvem er vinneren mellom NameCheap og GoDaddy-konkurransen?

NameCheap Kontrollpanel Oversikt

Nylig oppdaterer NameChea p sitt domeneadministrasjonspanel, og nå er det nye panelet veldig glatt og sømløst. På dashbordet til NameCheap kan du enkelt administrere flere domener og utføre alle nødvendige oppgaver, for eksempel domenefornyelse, navneserverredigering og også sjekke SSL-sertifikatdetaljer. For DNS / Name Server-endring, klikker du bare på domenenavnet du vil legge til nye poster for og legge inn NS-poster der.

GoDaddy Domain Control Panel

GoDaddy har også et flott, enkelt å navigere og nybegynnervennlig domeneadministrasjonspanel. Akkurat som NameCheap, på selve dashbordet, kan du fornye domenenavn, legge til WHOIS Guard, Edit Domain and DNS-innstillinger i løpet av få minutter. Totalt sett tilbyr begge selskapene brukervennlig kontrollpanel og erklærer at en er best enn andre ville være upassende.

Vinner: Slips

Kundeservice

Det har ikke noe å si om du kjøper en hostingplan eller et domenenavn, kundesupport er alltid viktig fordi noen ganger trenger du hjelp i noen spørsmål som er vanskelige å forstå. Vi fant ut at responstiden til GoDaddy er treg over e-poststøtten.

Vi kjøpte et domene fra GoDaddy. De tar vanligvis en dag å svare på e-posten din og er inkonsekvente. Noen ganger kommer svaret i løpet av en dag, og noen ganger glemte de til og med å svare etter å ha gått flere dager.

Live chat er bare tilgjengelig fra mandag til fredag ​​i bestemte timer. Skjønt, du kan kontakte dem via telefon 24/7. Men ikke alle ønsker å kontakte via telefon, de fleste bruker Live Chat, der de kan skrive problemene sine komfortabelt.

På den annen side er NameCheaps støttetjenester ganske pålitelige og tilgjengelige 24/7. De tilbød ikke støttetjenester via telefon, men du kan kontakte dem via live chat som er veldig bra. Selv om noen ganger er utsendt ved å sende inn billett, men live chat er veldig mye og lett tilgjengelig.

Vi er ikke bare de som har dårlig støtteopplevelse med GoDaddy, men det er mange brukere som klager over deres støttetjenester. Så i en NameCheap vs GoDaddy-sammenligning basert på vår erfaring, er NameCheap vinneren.

Vinner: NameCheap

Webhotellplaner

Begge selskapene er kjent som en av de viktigste domeneregistratorene, men senere tilbyr de også billige hostingplaner. Begge tilbyr nesten samme oppetid og serverhastighet. Men hvis du er ny, så er NameCheap bra for deg fordi de tilbyr 24/7 live chat support. Dessuten tilbyr NameCheap den laveste kostnadshostingen til $ 9,88 / år mens GoDaddy belaster $ 59,88 / år. Ja, N ameChe ap tilbyr vertsplan for ett år under $ 10

NameCheap Hosting plan inkluderer også malware skanner, sikkerhetskopiering (to ganger i uken), gratis nettstedsbygger og SSD akselerert lagringsplass. Det er ikke slutt ennå du kan være vertskap for 3 domener i “Value” (grunnleggende) planen, som virkelig er et attraktivt alternativ for nybegynnere og de som har veldig begrenset budsjett.

Men GoDaddy har mye mer tørst etter penger. De krever $ 23,88 / år for rygg & gjenopprette, $ 17,88 for skanning av skadelig programvare, ingen gratis nettstedsbygger, og du har lov til å være vertskap for bare ett nettsted på deres økonomiplan (grunnleggende) plan.

Hvis du vil være vertskap for nettstedet ditt fra disse to, bygger vi her en sammenligningstabell for å hjelpe deg med å velge det riktige.

Funksjoner

Namecheap

Gå pappa

Gratis domene

Ja

Ja

nettsteder

3

1

Oppbevaring

20 GB-SSD akselerert

100 GB-Nei SSD

båndbredde

ubegrenset

ubegrenset

Angrerett

14 dager

30 dager

1-klikk installasjonsprogrammet

Ja

Ja

Støtte 24/7 (Live Chat)

Ja

Nei

Pris

$ 9.88 / år

Besøk NameCheap

$ 59.88

Besøk GoDaddy

Vår anbefaling for hosting

Hvis du ønsker webhotell bare for å få erfaring, kan billig hosting være et betydelig alternativ. Vi vil anbefale deg å kikke over listen over billige leverandører av WordPress-hosting.

For profesjonelle eller bedriftsnettsteder vil vi anbefale å bruke InMotion Hosting. Det er også noen anerkjente hostingfirmaer. Her kan du se listen over de beste WordPress webhotellbedriftene.

Kjøp InMotion Hosting nå!
lorem ipsum dolor

Så, Who is the Winner in NameCheap og GoDaddy-konkurransen?

Vel, som du kan se, er vinneren NameCheap. Ja, GoDaddy er også et godt valg for kjøp av domener, men hvorfor betale høye fornyelsesrater? Begge er velkjente selskaper og ikke involvert i noe uredelig virksomhet.

Vi vil anbefale deg å kjøpe et domene fra NameCheap fordi fornyelsesgraden er ganske lav sammenlignet med GoDaddy og for hosting-tjenester, må gå for InMotion Hosting. Videre vil du også få gratis WhoisGuard for det første året og godt møblerte kontrollpanel for enkel administrasjon fra NameCheap.

Ikke nøl med å dele denne Namecheap vs Godaddy sammenligningen på sosiale medier.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map