BlueHost vs HostGator 2020 [Hastighet, oppetid og funksjoner evaluert]

0

Er du forvirret det du skal velge fra BlueHost vs HostGator?


BlueHost vs HostGator-sammenligning

Fordi disse to er kjent som pålitelige og billige WordPress-vertsleverandører for å opprette et nettsted ved bruk av viktige CMS som Joomla, Drupal eller WordPress. Og det er derfor folk virker forvirrede når det gjelder å velge en av dem. Begge vertene tilbyr hostingplaner nesten til de samme prisene og inkluderer alle viktige funksjoner som cPanel, 1-klikk installasjonsprogram, siste PHP-versjon og e-postkontoer osv..

Rask fakta – BlueHost vs HostGator gjennomgang

Både BlueHost og HostGator eies av EIG (Endurance International Group). Konsernet skaffet seg også mange andre store navn i vertsindustrien og er i samarbeid med WordPress.com, SiteLock og Comodo, etc..

  • BlueHost ble kjøpt opp av EIG i 2010.
  • HostGator ble kjøpt opp av EIG i 2012.

BlueHost vs. HostGator Rask oversikt

BlueHost er oppført som en av de anbefalte leverandørene på Wordpres.org. Selskapet er veldig kjent på grunn av de økonomiske prisene, og det er derfor vertskap for over 2M nettsteder. De tilbyr også forskjellige skalerbare alternativer som sky, dedikert og VPS-hosting.

På den annen side er HostGator også en stor aktør og sysselsatte mer enn 500 ansatte. Nå administrerer de mer enn 8 millioner domenenavn og 400 000 kunder over hele verden. Videre tilbyr de også mange hostingløsninger med en veldig rimelig prislapp.

Bluehost

HostGator

Så her kommer vi med BlueHost vs HostGator-sammenligning for å gjøre det enkelt for deg å bestemme deg. Og vi er sikre på at du på slutten av artikkelen vil kunne løse denne forvirringen og komme med den beste.

BlueHost vs HostGator-sammenligning: Hvem vil vinne slaget?

Rykte

Det er en blanding av brukerens reaksjon om disse to leverandørene, men vi ser at BlueHost er litt bedre kjent enn HostGator. Det kan være noen mulig grunn som BlueHost er offisielt anbefalt av WordPress og også av mange innflytelsesrike bloggere.

BlueHost har også et utmerket rykte blant bloggerne og webansvarlige som bare vil starte en blogg. Mens de på den andre siden klager mange over at HostGator prøver å forvirre nybegynnerne med sin salgsoppsats taktikk.

Det var en tid da HostGator betraktet som en av de store tjenesteleverandørene, men nå er mange brukere ikke fornøyd med kvaliteten deres, spesielt ikke kundestøtte. Mens det er ignorabel svingning i BlueHost-tjenestens kvalitet. Så vi går for BlueHost når det kommer til omdømme.

Vinner: BlueHost

oppetid

Du må sørge for at nettstedet ditt ikke går ofte ned fordi dette kan ødelegge omdømmet til nettstedet ditt. Den virulente sannheten er at driftsstansen ikke kan elimineres helt. Men dette kan reduseres ved å være vert for nettstedene hos kvalitetshotellleverandører.

BlueHost gir en solid oppetid. Kontoen vi bruker, utfører kompetent. Så langt har vi ikke møtt noen av hendelsene når gjennomsnittlig oppetid er under 99,9% oppetid. Her er Uptime-statistikken tatt av Uptime-roboten som overlater til o l.

BlueHost Uptime

UptimeTest BlueHost Hosting

På motsatt side klarer HostGator også veldig bra og klarer å utføre 100% oppetid i noen måneder, men de mangler konsistensen.

Foreløpig har de det bra, slik du kan se bildet nedenfor som viser at de er 100% i løpet av de siste 7 dagene. Men når det gjelder 30 dager overvåkningsperiode gjennomsnittlig oppetid blir 99,98%. Og hvis det er snakk om perioden før 30 dager, står vi også over 2 nedetid, den ene holder i 1 minutt, og den andre holder nettstedet nede i 3 minutter.

Selv om dette er mindre driftsstanser, men som en helhet, blir dette en alvorlig driftsstans.

HostGator oppetid

UptimeTest HostGator Hosting

Ja, det er alltid muligheter for driftsstans hos hver hostingleverandør, men i henhold til BlueHost vs HostGator oppetidstatistikk er BlueHost den åpenbare vinneren.

Vinner: Bluehost

Bluehost

HostGator

Hastighet

Hater du å vente? Ingen liker at nettleseren deres bare fortsetter å laste siden og etter hvert laste inn nettstedet med ødelagt innhold. Hvis servere tar lengre tid å laste siden, betyr det lav hastighet og dermed føre til en nedgang i trafikken. Og når det ikke er trafikk, hva er hensikten med å vedlikeholde nettstedet. Etter oppetid er hastighet det neste tvingende elementet du må vurdere.

Begge selskapene er veldig nær hverandre når man sammenligner hastighetsstatistikk

BlueHost hastighetstest

Pingdom BlueHost hastighetstest

HostGator hastighetstest

Pingdom HostGator hastighetstest

Statistikksammendraget forklarer at begge de fleste laster siden under 1 sekund. Men noen ganger er nettstedet som er vert på HostGator-servere tar mellom 800 – 1500 ms. Varigheten er fremdeles respektabel, men lavere belastningstid betyr at belastningen på nettstedet raskt blir best og best for nettstedet ditt.

Nettstedet som er vert på BlueHost-serveren har større sidestørrelse enn HostGator, men lastes fortsatt raskere enn HostGator.

Vinner: Bluehost

Lastpåvirkningstest

Ved å gjøre lastetesten, kan du bedømme kvaliteten på serverne. For å sjekke om begge selskapene tilbyr bærekraftig og pålitelig webhotell, vi bruker et kjent verktøy kjent som LoadImpact.

Ved hjelp av dette verktøyet sender vi virtuelle brukere på begge nettsteder som er vert på HostGator- og BlueHost-servere.

Bare sjekk statistikken nedenfor for å finne den beste webhotellet.

HostGator-statistikk viser at opptil 30 virtuelle brukere resultatene er ganske tilfredsstillende og lastetiden forblir stort sett under 630ms. Men etter at serveren viste en ustabil oppførsel, og lastetiden økte til 16 sek.

HostGator LoadImpact Statistikk

LoadImpact Test HostGator Server

BlueHost LoadImpact Statistics

I henhold til BlueHost-statistikken tar serveren opprinnelig nesten 950 ms, men etter det spiller serverne ganske bra ved å redusere lastetiden. Ved å observere kan du se at lastetiden for stedet for det meste forblir under 900 ms, og at det bare er sjeldne tilfeller når den rammet 1 sek. Du kan også se konsistensen i linjen med lastetiden.

Så det betyr at BlueHost severs kan administrere trafikken effektivt selv når det er flere antall aktive brukere.

LoadImpact-test BlueHost Hosting

Vinner: Bluehost

Støttetjenester

Hva med webhostens støttepolicy? Tilbyr de teknisk support døgnet rundt? Dette er et område som er viktigst for både nybegynnere og eksperter.

Begge selskapene tilbyr 24/7 Live Chat, telefon, e-post, billettsystem og en kunnskapsbase med fulle artikler. Men er de begge raske?

BlueHost-støttetjenester er raskere enn HostGator. Hver gang vi trenger hjelp eller litt informasjon, starter vi en live chat og kobles til under 5 – 7 minutter.

Men når vi snakker om HostGator Live chat det er forferdelig. Du starter en Live-chat slik at du raskt får svaret. Men i gjennomsnitt tar de nesten 10 – 40 minutter, og til og med må du vente i nesten en time. Anta at du vil ha flere ressurser eller at nettstedet ditt opplever noe feil, og at du trenger hjelp med en gang, men de sover bare. Det er et tegn på at “Ingen omsorg for kunder”.

Vinner: BlueHost

Bluehost

HostGator

HostGator vs BlueHost Hosting Funksjoner

Oppbevaringsplass

Så hvor mye du trenger lagringsplassen for å lagre innholdet på nettstedet? Et enkelt nettsted for informasjonstype trengte vanligvis ikke mye plass. BlueHost tilbud 50 GB lagring i grunnleggende plan mens HostGator merket lagring deres som “Ubegrenset”.

Ubegrenset betyr at det ikke er noen grense, men når selskapet tror at nettstedet ditt bruker mer ressurser, vil de varsle deg om å oppgradere planen. Vanligvis når en leverandør sier ubegrenset eller unmetered, betyr det nesten 100 GB. Men HostGator-brukere kan laste opp innhold opp til 200 GB, og etter det kan det hende at de må oppgradere.

Vinner: HostGator

båndbredde

Båndbredde er dataoverføringen når hver besøkende besøker nettstedet ditt. Vi kan også si at antall besøkende nettstedet ditt kan inneholde. Hvis du ikke har båndbredde, er det ingen som kan besøke nettstedet ditt.

Men det er ingen bekymringer fordi både BlueHost og HostGator gir uovervåket båndbredde på alle planene.

Vinner: Slips

E-postkontoer

En e-postkonto med merkenavnet virker mer profesjonell og gir deg mer kontroll.

Så det er grunnen til å velge en leverandør som lar deg opprette antall e-postkontoer. BlueHost tillater opptil 5 e-postkontoer og 100 MB e-postlagring på hver konto. Dette er nok fordi hovedsakelig nettsteder på individnivå har en eller to e-postadresser for å holde kontakten med de besøkende.

HostGator tilbyr ubegrenset antall e-postkontoer på alle planene sine noe som gir dem en klar seier over BlueHost i denne runden. Her gjør oppmerksom på at begge vertsleverandørene støtter nettpost, POP og IMAP.

Vinner: HostGator

Bluehost

HostGator

Kontrollpanel

Et komplisert backend-panel ikke bare dystert å betjene, men også kaste bort den verdifulle tiden. Det har ikke noe å si at hvis selskapet tilbyr et eget laget panel eller bransjestandard cPanel, men poenget er, skal det være lett å forstå.

Begge tilbyderne tilbyr cPanel som er veldig vanlig i markedet på grunn av sin intuitive natur.

BlueHost Kontrollpanel

BlueHost Kontrollpanel Dashboard

HostGator Kontrollpanel

HostGator Kontrollpanel Dashboard

Så hvis du bruker cPanel, skifter du til BlueHost eller HostGator ingen forvirring. Helt ærlig er BlueHost cPanel mer fargerik og inkluderer WordPress-verktøy. Fordi begge tilbyr cPanel, så dette er uavgjort.

Vinner: Slips

[Merk: Vi elsker personlig BlueHost-kontrollpanelet mer enn HostGator.]

Bluehost

HostGator

Application Installer

Borte er dagene når du trenger å lære kommandoer for å installere webapplikasjonen (skriptet) som WordPress. Nå har alle de beste WordPress-hostingleverandørene introdusert 1-klikk installasjonsprogram som tillater rask installasjon. Det er bare et par klikk.

Ikke bare WordPress begge webhotellene tilbyr en rekke skript som Joomla, Drupal og PrestaShop, osv. for å utføre installasjonene enkelt.

Vinner: Slips

PHP-versjon

PHP er det mest kjente programmeringsspråket og dekker nesten 82% nettsteder. Så hvor mye er det viktig for deg å velge et selskap som støtter den nyeste PHP-versjonen?

Svaret er enkelt siste PHP-versjon som 7.0, 7.1 kan forbedre nettstedets hastighet betydelig. Her Du kan lære mer om PHP.

Både HostGator og BlueHost støtter det siste versjoner. Du kan imidlertid nedgradere til hvilken som helst gammel versjon som 5.6 eller 5.4 også.

Vinner: Slips

Bluehost

HostGator

Parkerte domener

Du føler kanskje ikke nødvendigheten av parkerte domener helt i starten, men når du først er berømt, bruker du denne for å sikre merkevaren og trafikken også. For eksempel har du abc.com-domene og mottar bemerkelsesverdig trafikk. Så hva om noen lager et domenenavn som ligner på deg som abc.net? Det kan være en sjanse for at han / hun får noen av de potensielle besøkende.

Parkert domene sikrer deg mot slike type hendelser. Med BlueHost grunnleggende plan kan du parkere 5 domener. Det betyr at hvis du kjøper abc.net, kan du peke det domenenavnet ditt (abc.com), og når besøkende åpner abc.net, vil de automatisk omdirigere til nettstedet ditt (abc.com).

Men HostGator tilbød ikke noe anlegg for parkering av domenene i deres Hatchling (grunnleggende) plan. Så hvis domeneparkering er et must å ha omtalt i ditt tilfelle, er HostGators Hatchling-plan ikke et godt valg.

Vinner: BlueHost

Auto Site Migration

Overføring av nettsteder viste seg å være et praktisk alternativ når du tenkte å flytte bloggen / nettstedet ditt fra den eksisterende leverandøren til en annen. Det kan være flere årsaker til migrasjon, for eksempel mangel på skalerbare alternativer. Den andre grunnen kan være at den eksisterende leverandøren ikke lenger er en kvalitetsleverandør.

Så hvis du vil migrere fra den gamle leverandøren til HostGator, er det bare å fylle ut overføringsskjemaet, så overfører de alle ting som databaser, innhold og skript osv. til null pris. Husk at du er kvalifisert for automatisk migrering i løpet av de første 30 dagene av påmelding. Og etter 30 dager vil en administrator bare hjelpe deg.

Mens du derimot blir sjokkert over å se det BlueHost belaster $ 149.99 for automatisk overføring av nettsteder. Så hvis du vil flytte nettstedet ditt på BlueHost-servere, så gjør det bedre selv. Det er mange tutorials tilgjengelig på internett.

Vinner: HostGator

La oss kryptere SSL

Til å begynne med var SSL den viktige delen for nettsteder som omhandler kundenes personopplysninger som navn, adresse, kredittkortnummer osv. Det brukes til å kryptere brukerens personlige ved å implementere sikkerhetsprotokoller for forbedret sikkerhet og personvern.

Men nå blir det en obligatorisk del av hvert nettsted og blogger enten du har, den innholdsbaserte bloggen eller et e-handelsnettsted på grunn av Googles nylige kunngjøring. Som søkemotorer (Google) gir en viss rangeringsfordel til nettsteder med SSL.

BlueHost cPanel har alternativet Let’s Encrypt i alle planene sine. Dette gjør det mulig for brukeren å aktivere SSL med bare noen få klikk. Men HostGator introduserte ikke en slik type automatisert og hendig funksjon (la oss kryptere) så langt. Selvfølgelig gir de også SSL på alle planene sine, men du må gjøre noe teknisk arbeid for å aktivere dette og betale ekstra kostnader.

Vinner: BlueHost

Bluehost

HostGator

Data backup

Å ha sikkerhetskopier er det siste håpet når alt rotet seg og du ikke ser noen løsning. Ved å gjenopprette en sikkerhetskopi, skifter nettstedet ditt til en posisjon da du opprettet sikkerhetskopien sist. Det er derfor det er nødvendig å opprette sikkerhetskopien. Det er mange gratis og betalte tjenester for sikkerhetskopiering av hele eller utvalgte elementer på et nettsted.

Et alternativ for oppretting av sikkerhetskopier som tilbys av vertsselskapet sammen med en plan som vanligvis er gitt i kontrollpanelet, og du trenger ikke å installere noen plugin.

BlueHost tilbyr både gratis og betalte sikkerhetskopitjenester. Du kan konfigurere tjenesten til å lage daglige, ukentlige og månedlige sikkerhetskopier. Hvis du vil laste ned sikkerhetskopien på datamaskinen din, kan du gjøre det via FTP. Det er heller ingen gebyr for å gjenopprette sikkerhetskopien.

HostGator gjør en dårlig jobb her. Selskapet sier at de tilbyr gratis sikkerhetskopiering, og ja, de har rett, men når du vil gjenopprette sikkerhetskopien, belaster de 15 dollar. Seriøst ?? Yah! Vi er seriøse. Så hva skal vi gjøre med gratistjenestene som bare kan gjøre sikkerhetskopiering, men ikke tillate gratis restaurering?

Vinner: BlueHost

Priser

Pris er et annet veldig viktig element å vurdere spesielt for de som har begrensede midler. Du bør sørge for at du får valuta for pengene. Begge selskapene tilbyr delte, WordPress, VPS og dedikerte hostingplaner.

Gratis domenenavn

Domenenavn er en nettadresse til enhver blogg eller nettsteder. Uten dette kan du ikke konfigurere en blogg. Mange av hostingleverandørene tilbyr dette gratis hvis du kjøper en hostingplan. BlueHost tilbyr også et gratis domenenavn sammen med webhotellet. Du trenger ikke å betale en eneste krone for det første året.

HostGator tilbød ikke gratis domenenavn til kundene sine. Dette blir litt mer det første året enn BlueHost.

Vinner: BlueHost

Bluehost

HostGator

domener & Personvernvakt

Hva om du bare vil kjøpe domenenavnet? Selv om det er noen andre beste domeneregistratorer, men BlueHost og HostGator er også en eksepsjonell vurdering. Det er en liten forskjell mellom prisene.

BlueHost belaster 11,99 dollar for et .com-domene, mens HostGator tilbyr det i $ 12,95. Men historien er ikke over ennå. Etter ett år kostet BH $ 15,99 mens HG krever $ 15 for fornyelse. Så hvis du går for BH, kan du spare nesten en dollar for en gangs skyld, men betale mer ved fornyelser sammenlignet med HG.

Domenenes personvernvakt er et tillegg som skjuler din private informasjon som e-postadresse osv. For å redde deg fra ondsinnede e-poster og markedsføringsselskaper. Men her merk at det ikke er et obligatorisk tillegg. Så hvis du vil aktivere dette, så vil BlueHost tilby det i $ 11.88 mens HostGator tilbyr i $ 12.95.

For det første året skal du spare nesten $ 2 når du kjøper et domene og personvern fra BlueHost, og ved fornyelser sparer du få øre. Fordi forskjellene er små, så dette er et tydelig slips.

Vinner: Slips

Webhotell

BlueHost tilbyr 3 webhotellplaner i delt kategori. Det er ingen kostnadsforskjell på dette tidspunktet. Begge leverandørens priser er de samme, bortsett fra de grunnleggende planene. I sin grunnleggende plan tilbyr BlueHost 1 gratis domenenavn, 50 GB lagring (mer enn nok) og uovervåket båndbredde. Du kan være vert for ett domene på denne planen. Dette er veldig passende hvis du vil være vert for en liten personlig blogg.

HostGator tilbyr unmetered lagring og båndbredde i deres klekkerplan, men begrenset til å være vert for ett domenenavn. I motsetning til BlueHost, gir de deg ikke et gratis domene for det første året ved kjøp av hosting-konto.

Foruten den grunnleggende planen, hvis vi snakker om Plus (BlueHost) og Baby (HostGator), er begge deler ganske like. Du kan være vert for ubegrensede domener. Det passer best for brukere som planla å lage flere nettsteder i nær fremtid uten å bruke ekstra penger. Som du ser er det ikke noe fremtredende forskjell mellom høyere planer enn de grunnleggende, så vi kommer til å knytte denne delen som ovenfor.

Vinner: Slips

Bluehost

HostGator

Angrerett

Refusjonspolicy kan også beskrives som pengene tilbake-garanti. Et selskap kan bare strebe etter å tilfredsstille alle kundene sine. Det er ingen garanti for at hvis en bruker er helt fornøyd og slik den andre. Her spiller refusjonspolicy inn og sparer pengene dine.

Etter å ha registrert deg hos BlueHost, kan du be om refusjon innen de første 30 dagene. Så hvis du føler at tjenestene deres ikke er tilfredsstillende, så får du tilbake pengene dine. Husk her at du ikke er berettiget til å be om refusjon etter de 30 dagene.

Mens HostGator følger 45-dagers refusjonspolicy, betyr det at du har flere dager til å teste tjenestene deres før du tar en beslutning om å be om refusjon eller ikke?

Så å bestemme seg mellom BlueHost eller HostGator når det gjelder pengene tilbake-garanti, er det ikke så tøft å velge den beste. Er ikke ganske lett?

Vinner: HostGator

Konklusjon

Så det er på tide å trekke en konklusjon b / w BlueHost vs HostGator. Når vi snakker om andre aspekter som gratis SSL, så har BlueHost også kanten over HostGator. I tillegg inkluderer BlueHost også gratis sikkerhetskopiering, domeneparkering, gratis domenenavn og godt møblert kontrollpanel i sin mest grunnleggende plan.

På den annen side gir HostGator mange andre funksjoner i tillegg til ubegrensede e-postkontoer, underdomener, høyere lagringsplass for e-post og 4500 gratis nettstedsmaler. Men de bør vurdere om gratis SSL fra Let’s Encrypt da det er viktig for SEO.

Du kan få gratis SSL fra CloudFlare. Vi bruker allerede gratis SSL av CloudFlare på noen av bloggene våre, og den gunstigste delen er at du ikke trenger å lære noen tekniske ting for å implementere det. Her er en komplett guide for å aktivere CloudFlires gratis SSL på dine WordPress-drevne nettsteder.

Alt i alt er BlueHost-planene godt designet, og de gjør den maksimale tilgjengeligheten av de raske tjenestene mer effektivt, så vi kommer til å foreslå deg BlueHost.

Vi er sikre på at gjennomgangen får klart alt for deg, og det er ikke mer forvirring om hvilken du skal velge mellom BlueHost vs HostGator?

Bluehost

HostGator

Hvis du tror vi glemmer å dekke alle viktige funksjoner som bør sammenlignes, vennligst gi oss beskjed i kommentarene. Vi leser mer enn gjerne forslagene og tilbakemeldingene dine.

Hvis du fortsatt trenger hjelp og forvirring om HostGator vs BlueHost, ikke nøl med å kontakte. Vi er alltid her for å hjelpe deg med å finne den beste webhotellet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map