BlueHost vs HostGator 2020 [Hastighed, oppetid og evaluerede funktioner]

0

Er du forvirret over det, du skal vælge fra BlueHost vs HostGator?


BlueHost vs HostGator-sammenligning

Fordi disse to er kendt som de pålidelige og billige WordPress-hostingudbydere til at oprette et websted ved hjælp af ethvert større CMS som Joomla, Drupal eller WordPress. Og det er derfor, folk virker forvirrede, når det gælder at vælge en af ​​dem. Begge værter tilbyder hosting-planer næsten til de samme priser og inkluderer alle de væsentlige funktioner såsom cPanel, 1-kliks installationsprogram, seneste PHP-version og e-mail-konti osv..

Hurtige fakta – BlueHost vs HostGator anmeldelse

Både BlueHost og HostGator ejes af EIG (Endurance International Group). Gruppen erhvervede også mange andre store navne i hostingindustrien og er i partnerskab med WordPress.com, SiteLock og Comodo osv..

  • BlueHost blev købt af EIG i 2010.
  • HostGator blev købt af EIG i 2012.

BlueHost vs. HostGator Hurtig oversigt

BlueHost er opført som en af ​​de anbefalede udbydere på Wordpres.org. Virksomheden er meget berømt på grund af sine økonomiske priser, og det er derfor, der hostes over 2M websteder. De tilbyder også forskellige skalerbare muligheder, såsom sky, dedikeret og VPS-hosting.

På den anden side er HostGator også en stor spiller og har mere end 500 ansatte. Nu administrerer de mere end 8 millioner domænenavne og 400.000 kunder over hele verden. Derudover tilbyder de også adskillige hostingløsninger med en meget rimelig prisskilt.

Bluehost

HostGator

Så her kommer vi med BlueHost vs HostGator sammenligning for at gøre det nemt for dig at beslutte. Og vi er sikre på, at du i slutningen af ​​artiklen vil være i stand til at løse denne forvirring og komme med den bedste.

BlueHost vs HostGator-sammenligning: Hvem vinder slaget??

Omdømme

Der er en blanding af brugers reaktion omkring disse to udbydere, men vi ser, at BlueHost er lidt bedre ansete end HostGator. Der kan være en mulig grund som BlueHost anbefales officielt af WordPress og også af mange indflydelsesrige bloggere.

BlueHost har også et fremragende ry blandt bloggere og webmastere, der bare vil starte en blog. Mens de på den anden side klager over, at HostGator forsøger at forvirre nybegynderne ved deres opsalgstaktik.

Der var en tid, hvor HostGator betragtes som en af ​​de store tjenesteudbydere, men nu er mange brugere ikke tilfredse med deres kvalitet, især ikke kundesupport. Mens der er ignorable udsving i BlueHost-servicekvaliteten. Så vi går for BlueHost, når det kommer til omdømme.

Vinder: BlueHost

Uptime

Du skal sørge for, at dit websted ikke går ned ofte, da dette kan ødelægge dit websteds omdømme. Den virulente sandhed er, at nedetiden ikke helt kan fjernes. Men dette kan reduceres ved at være vært for webstederne hos hosting-udbydere af høj kvalitet.

BlueHost giver en solid oppetid. Den konto, vi bruger, udføres kompetent. Indtil videre stod vi overfor ingen af ​​hændelserne, når deres gennemsnitlige oppetid falder under 99,9% oppetid. Her er Uptime-statistikken taget af Uptime-robotten og overvåger til o l.

BlueHost Uptime

UptimeTest BlueHost Hosting

På den modsatte side klarer HostGator også meget godt og formår at udføre 100% oppetid i nogle måneder, men de mangler konsistensen.

I øjeblikket klarer de sig godt, da du kan se billedet herunder, som beviser, at de er 100% i løbet af de sidste 7 dage. Men når det kommer til 30 dages overvågningsperiode gennemsnitlig oppetid bliver 99,98%. Og hvis vi taler om perioden før 30 dage, står vi også over for 2 nedetid, den første holder i 1 minut, og den anden holder vores side nede i 3 minutter.

Selvom dette er mindre driftsstop, men som helhed, bliver dette en alvorlig nedetid.

HostGator Uptime

UptimeTest HostGator Hosting

Ja, der er altid muligheder for nedetid hos hver hostingudbyder, men ifølge vores BlueHost vs HostGator uptime stats er BlueHost den åbenlyse vinder.

Vinder: Bluehost

Bluehost

HostGator

Hastighed

Hater du at vente? Ingen som deres browser fortsætter bare med at indlæse siden og til sidst indlæses webstedet med ødelagt indhold. Hvis servere tager længere tid at indlæse siden, betyder det lav hastighed og forårsager derfor et fald i trafikken. Og når der ikke er nogen trafik, hvad er formålet med at vedligeholde webstedet. Efter oppetid er hastighed det næste vigtige element, du skal overveje.

Begge virksomheder er meget tæt på hinanden, når man sammenligner hastighedsstatistikker

BlueHost hastighedstest

Pingdom BlueHost hastighedstest

HostGator hastighedstest

Pingdom HostGator hastighedstest

Statistiksammendraget forklarer, at begge for det meste indlæser siden under 1 sekund. Men nogle gange er det sted, der er vært på HostGator-servere tager mellem 800 – 1500 ms. Varigheden er stadig respektabel, men lavere belastningstid betyder, at belastningen på stedet hurtigt er bedst for dit websted.

Webstedet, der er vært på BlueHost-serveren, har mere sidestørrelse end HostGator, men indlæses stadig hurtigere end HostGator.

Vinder: Bluehost

Load Impact Test

Ved at udføre belastningstesten kan du bedømme kvaliteten af ​​serverne. At kontrollere, om begge virksomheder leverer bæredygtig og pålidelig webhosting, vi bruger et berømt værktøj kaldet LoadImpact.

Ved hjælp af dette værktøj sender vi virtuelle brugere på begge websteder, der er vært på HostGator- og BlueHost-servere.

Bare kontroller nedenstående statistik for at finde den bedste webhost.

HostGator-statistikker viser, at op til 30 virtuelle brugere er resultaterne ret tilfredsstillende, og belastningstiden forbliver for det meste under 630ms. Men efter at serveren viser en ustabil opførsel, og belastningstiden steg op til 16sek.

HostGator LoadImpact Statistik

LoadImpact Test HostGator Server

BlueHost LoadImpact Statistics

I henhold til BlueHost-statistikken tager deres server oprindeligt næsten 950 ms, men derefter spiller serverne ret godt ved at reducere belastningstiden. Ved at observere kan du se, at det meste af stedets belastningstid forbliver under 900 ms, og at der kun er sjældne tilfælde, når det ramte 1sek. Du kan også se konsistensen i linjen for belastningstid.

Så det betyder, at BlueHost severs kan styre trafikken effektivt, selv når der er flere antal aktive brugere.

LoadImpact-test BlueHost Hosting

Vinder: Bluehost

Support Services

Hvad med webhostens supportpolitik? Tilbyder de teknisk support døgnet rundt? Dette er et område, der er mest vigtigt for både nybegyndere og eksperter.

Begge virksomheder tilbyder 24/7 Live Chat, telefon, e-mail, billetsystem og en vidensbase med fuld af artikler. Men er de begge hurtige?

BlueHost-supporttjenester er hurtigere end HostGator. Hver gang vi har brug for hjælp eller nogle oplysninger, starter vi en live chat og får forbindelse under 5 – 7 minutter.

Men når vi snakker om HostGator Live-chat, det er forfærdeligt. Du starter en Live-chat, så du får svaret hurtigt. Men i gennemsnit tager de næsten 10 – 40 minutter, og selv nogle gange er du nødt til at vente i næsten en time. Antag, at du vil have flere ressourcer, eller at dit websted oplever nogle fejl, og du har brug for hjælp med det samme, men de sover bare. Det er et tegn på, at “Ingen pleje for kunder”.

Vinder: BlueHost

Bluehost

HostGator

HostGator vs BlueHost-hostingfunktioner

Lagerplads

Så hvor meget har du brug for lagerpladsen til at gemme webstedets indhold? Et simpelt informativt websted havde normalt ikke meget plads. BlueHost-tilbud 50GB opbevaring i den grundlæggende plan, mens HostGator mærkede deres lager som ”Ubegrænset”.

Ubegrænset betyder, at der ikke er nogen grænse, men når virksomheden mener, at dit websted bruger flere ressourcer, vil de underrette dig om at opgradere planen. Når en udbyder siger ubegrænset eller ubegrænset, betyder det typisk næsten 100 GB. Men HostGator-brugere kan uploade indhold op til 200 GB let, og efter det kan det være nødvendigt at opgradere dem.

Vinder: HostGator

båndbredde

Båndbredde er dataoverførslen, når hver besøgende besøger dit websted. Vi kan også sige, at antallet af besøgende, som dit websted kan rumme. Hvis du er ude af båndbredde, er der ingen, der kan besøge dit websted.

Men der er ingen bekymringer, fordi både BlueHost og HostGator giver uovervåget båndbredde på alle planerne.

Vinder: Slips

E-mail-konti

En e-mail-konto med mærkenavnet virker mere professionel og giver dig mere kontrol.

Derfor vælger du en udbyder, der giver dig mulighed for at oprette antal e-mail-konti. BlueHost tillader op til 5 e-mail-konti og 100 MB e-mail-lagring på hver konto. Dette er nok beløb, fordi hovedsageligt websteder på individuelt niveau har en eller to e-mail-adresser til at forblive i kontakt med deres besøgende.

HostGator tilbyder det ubegrænsede antal e-mail-konti på alle deres planer hvilket giver dem en klar sejr over BlueHost i denne runde. Bemærk her, at begge hostingudbydere understøtter webmail, POP og IMAP.

Vinder: HostGator

Bluehost

HostGator

Kontrolpanel

Et kompliceret backend-panel er ikke kun dystre at betjene, men spilder også den dyrebare tid. Det betyder ikke noget, at hvis virksomheden tilbyder sit eget fremstillede panel eller industristandard cPanel, men pointen er, skal det være let at forstå.

Begge udbydere tilbyder cPanel, som er meget almindeligt på markedet på grund af dets intuitive karakter.

BlueHost Kontrolpanel

BlueHost Kontrolpanel Dashboard

HostGator Kontrolpanel

HostGator Kontrolpanel Dashboard

Så hvis du i øjeblikket bruger cPanel, skifter der ikke BlueHost eller HostGator nogen forvirring. Helt ærligt er BlueHost cPanel mere farverig og inkluderer WordPress-værktøjer. Fordi begge tilbyder cPanel, så dette er et slips.

Vinder: Slips

[Bemærk: Personligt elsker vi BlueHost-kontrolpanelet mere end HostGator.]

Bluehost

HostGator

Application Installer

Borte er de dage, hvor du har brug for at lære kommandoer for at installere webapplikationen (script) som WordPress. Nu har alle de bedste WordPress-hostingudbydere introduceret 1-klik installation der tillader hurtig installation. Det er kun et spørgsmål om få klik.

Ikke kun WordPress begge web-værter tilbyder adskillige scripts såsom Joomla, Drupal og PrestaShop osv. at udføre installationerne let.

Vinder: Slips

PHP version

PHP er det mest berømte programmeringssprog og dækker næsten 82% websteder. Så hvor meget er det vigtigt for dig at vælge et firma, der understøtter den nyeste PHP-version?

Svaret er enkelt den nyeste PHP-version som 7.0, 7.1 kan forbedre webstedshastigheden markant. Her du kan lære mere om PHP.

Både HostGator og BlueHost understøtter senest versioner. Du kan dog også nedjustere til enhver gammel version, såsom 5.6 eller 5.4.

Vinder: Slips

Bluehost

HostGator

Parkerede domæner

Du føler måske ikke nødvendigheden af ​​parkerede domæner helt i starten, men når du først er berømt, er denne brug også at sikre brandet og trafikken. For eksempel har du abc.com-domæne og modtager bemærkelsesværdig trafik. Så hvad nu, hvis nogen opretter et domænenavn, der ligner dig, som abc.net? Der kan være en chance for, at han / hun får nogle af dine potentielle besøgende.

Parkeret domæne sikrer dig mod sådanne slags hændelser. Med BlueHost-grundlæggende plan kan du parkere 5 domæner. Det betyder, at hvis du køber abc.net, kan du angive det dit domænenavn (abc.com), og når besøgende åbner abc.net, vil de automatisk omdirigere til dit websted (abc.com).

Men HostGator tilbyder ikke nogen mulighed for parkering af domænerne i deres Hatchling (grundlæggende) plan. Så hvis domæneparkering er et must have vist i dit tilfælde, er HostGators Hatchling-plan ikke et godt valg.

Vinder: BlueHost

Automatisk migrering af websteder

Webstedsmigrering viste sig at være en praktisk mulighed, da du tænkte på at flytte din blog / hjemmeside fra den eksisterende udbyder til en anden. Der kan være flere årsager til migration, såsom mangel på skalerbare muligheder. Den anden grund kan være, at den eksisterende udbyder ikke mere er en kvalitetsudbyder.

Så hvis du vil migrere fra den gamle udbyder til HostGator, skal du bare udfylde deres overførselsformular, så overfører de alle ting som databaser, indhold og scripts osv. til nul-omkostninger. Husk, at du er berettiget til automatisk migrering i de første 30 dage efter tilmelding. Og efter 30 dage vil en administrator kun hjælpe dig.

På den anden side vil du blive chokeret over at se det BlueHost opkræver $ 149.99 for automatisk overførsel af websteder. Så hvis du vil flytte dit websted til BlueHost-servere, skal du gøre det selv. Der er masser af tutorials tilgængelige på internettet.

Vinder: HostGator

Lad os kryptere SSL

I starten var SSL den vigtige del for websteder, der beskæftiger sig med kundens personlige data som navne, adresse, kreditkortnumre osv. Det bruges til at kryptere brugerens personlige ved at implementere sikkerhedsprotokoller for forbedret sikkerhed og privatliv.

Men nu bliver det en obligatorisk del af ethvert websted og blogs, uanset om du har det, den indholdsbaserede blog eller et e-handelswebsted på grund af Googles nylige meddelelse. Som søgemaskiner (Google) giver nogle rangeringsfordele til sider med SSL.

BlueHost cPanel blev vist med Let’s Encrypt-indstilling i alle deres planer. Dette gør det muligt for brugeren at aktivere SSL med få klik. Men HostGator introducerede ikke hidtil en sådan type automatiseret og praktisk funktion (lad os kryptere). Naturligvis leverer de også SSL på alle deres planer, men du skal gøre noget teknisk arbejde for at aktivere dette og betale ekstra gebyrer.

Vinder: BlueHost

Bluehost

HostGator

Data-sikkerhedskopi

At have sikkerhedskopier er det sidste håb, når alt rodet sammen, og du ikke ser nogen løsning. Ved at gendanne en sikkerhedskopi skiftes dit websted til en position, da du sidst oprettede sikkerhedskopien. Derfor er det nødvendigt at oprette sikkerhedskopien. Der er mange gratis og betalte tjenester til sikkerhedskopiering af hele eller valgte elementer på et websted.

En oprettelsesmulighed, der tilbydes af hostingfirmaet sammen med en plan, der normalt gives i kontrolpanelet, og du behøver ikke at installere noget plugin.

BlueHost tilbyder både gratis og betalte backup-tjenester. Du kan konfigurere tjenesten til at oprette de daglige, ugentlige og månedlige sikkerhedskopier. Desuden kan du gøre det via FTP, hvis du vil downloade sikkerhedskopien på din computer. Der er heller ikke noget gebyr for at gendanne sikkerhedskopien.

HostGator gør et dårligt job her. Virksomheden siger, at de tilbyder gratis sikkerhedskopiering, og ja, de har ret, men når du vil gendanne sikkerhedskopien, opkræver de $ 15. Seriøst ?? Yah! Vi er seriøse. Så hvad skal vi gøre med de gratis tjenester, der kun kan lave backup, men ikke tillade gratis gendannelse?

Vinder: BlueHost

Prisfastsættelse

Pris er et andet meget vigtigt element, der skal overvejes især for dem, der har begrænsede midler. Du skal sikre dig, at du får værdi for dine penge. Begge virksomheder tilbyder delt, WordPress, VPS og dedikerede hostingplaner.

Gratis domænenavn

Domænenavn er en web-adresse på enhver blog eller websted. Uden dette kan du ikke konfigurere en blog. Mange af hostingudbydere tilbyder dette gratis, hvis du køber en hostingplan. BlueHost tilbyder også et gratis domænenavn sammen med webhosting. Du behøver ikke betale en eneste krone for det første år.

HostGator tilbyder ikke gratis domænenavn til deres kunder. Dette vil være lidt mere for det første år end BlueHost.

Vinder: BlueHost

Bluehost

HostGator

domæner & Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvad hvis du kun vil købe domænenavnet? Selvom der er nogle andre bedste domæneregistratorer, men BlueHost og HostGator er også en ekstraordinær overvejelse. Der er en lille forskel mellem deres priser.

BlueHost opkræver $ 11.99 for et .com-domæne, mens HostGator tilbyder det i $ 12.95. Men historien er ikke forbi endnu. Efter et år kostede BH $ 15.99, mens HG kræver $ 15 for fornyelse. Så hvis du går til BH, så kan du spare næsten en dollar én gang men betale mere ved fornyelser sammenlignet med HG.

Domænesikkerhedsvagt er en tilføjelse, der skjuler dine private oplysninger som e-mail-adresse osv. For at redde dig fra ondsindede e-mails og marketingfirmaer. Men her skal du bemærke, at det ikke er en obligatorisk tilføjelse. Så hvis du vil aktivere dette, så tilbyder BlueHost det i $ 11,88, mens HostGator tilbyder i $ 12,95.

For det første år sparer du næsten $ 2, når du køber et domæne og beskyttelse af personlige oplysninger fra BlueHost, og ved fornyelser sparer du få cent. Fordi forskellene er små, så dette er et klart bind.

Vinder: Slips

Webhosting

BlueHost tilbyder 3 web-hosting-planer i delt kategori. Der er ingen omkostningsforskel på dette tidspunkt, begge udbyders priser er de samme undtagen de grundlæggende planer. I deres grundlæggende plan tilbyder BlueHost 1 gratis domænenavn, 50 GB lagerplads (mere end nok) og uovervåget båndbredde. Du kan være vært for et domæne på denne plan. Dette er meget velegnet, hvis du vil være vært for en lille personlig blog.

HostGator tilbyder uovervåget opbevaring og båndbredde i deres udklækningsplan, men begrænset til at være vært for et domænenavn. I modsætning til BlueHost giver de dig ikke et gratis domæne for det første år ved køb af hosting-konto.

Udover den grundlæggende plan, hvis vi taler om Plus (BlueHost) og Baby (HostGator) planerne, er begge ret ens. Du kan være vært for ubegrænsede domæner. Det er bedst egnet for brugere, der planlagde at oprette flere websteder i den nærmeste fremtid uden at bruge nogen ekstra penge. Som du kan se, er der ikke nogen fremtrædende forskel mellem højere planer end de grundlæggende, så vi vil binde dette afsnit som ovenfor.

Vinder: Slips

Bluehost

HostGator

Tilbagebetalings politik

Tilbagebetalingspolitik kan også beskrives som pengene tilbage-garanti. En virksomhed kan kun stræbe efter at tilfredsstille alle sine kunder. Der er ingen garanti for, at hvis en bruger er fuldt ud tilfreds og så den anden. Her kommer refusionspolitikken i spil og sparer dine penge.

Når du har tilmeldt dig BlueHost, kan du bede om refusion inden for de første 30 dage. Så hvis du føler, at deres tjenester ikke er tilfredsstillende, skal du helt sikkert få dine penge tilbage. Husk her, at du ikke efter 30 dage er berettiget til at bede om refusion.

Mens HostGator forfølger refusionspolitikken på 45 dage, betyder det, at du har flere dage til at teste deres tjenester, før du træffer en beslutning om at anmode om refusion eller ej?

Så det at vælge mellem BlueHost eller HostGator i form af pengene tilbage-garanti, er det ikke så svært at vælge den bedste. Er ikke ret let?

Vinder: HostGator

Konklusion

Så det er tid til at drage en konklusion b / w BlueHost vs HostGator. Når vi taler om andre aspekter som gratis SSL, så har BlueHost også kanten over HostGator. Desuden inkluderer BlueHost også gratis sikkerhedskopiering, domæneparkering, gratis domænenavn og godt møbleret kontrolpanel i sin mest basale plan.

På den anden side leverer HostGator mange andre funktioner såvel som ubegrænsede e-mail-konti, underdomæner, højere lagerplads til e-mails og 4500 gratis webstedsskabeloner. Men de bør overveje om gratis SSL fra Let’s Encrypt, da det er vigtigt for SEO.

Du kan få gratis SSL fra CloudFlare. Vi bruger allerede gratis SSL fra CloudFlare på nogle af vores blogs, og den mest fordelagtige del er, at du ikke behøver at lære noget teknisk for at implementere det. Her er en komplet guide for at aktivere CloudFlires gratis SSL på dine WordPress-drevne websteder.

Alt i alt er BlueHost-planerne godt designet, og de gør den maksimale tilgængelighed af deres hurtige tjenester mere effektiv, så vi vil foreslå dig BlueHost.

Vi er overbeviste om, at gennemgangen får klart alt for dig, og der er ikke mere forvirring over, hvilken der skal vælges mellem BlueHost vs HostGator?

Bluehost

HostGator

Hvis du tror, ​​vi glemmer at dække enhver vigtig funktion, der skal sammenlignes, så fortæl os det i kommentarerne. Vi læser dine forslag og feedback mere end glade.

Hvis du stadig har brug for hjælp og forvirring omkring HostGator vs BlueHost, tøv ikke med at kontakte. Vi er altid her for at hjælpe dig med at finde den bedste webhost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map