Beste GoDaddy-alternativer 2020: [# 1 er utrolig + 47% rabatt]

0

Hvis du er på jakt etter de beste GoDaddy-alternativene, betyr det at du ikke er fornøyd med selskapets tjenester. Og hvordan kan noen være fornøyd? Fordi de ikke er konsekvente i sine tjenester.


Kundene klager ofte over kundestøtte, oppetid og hastighet. GoDaddy er en veldig enorm organisasjon som har nesten 4000 ansatte og tilbyr et bredt spekter av produkter.

Videre registrerte selskapet en betydelig mengde (77 mln) domener så langt – noe som gjør det til det største domenenavnsregistret i verden. Men det er ikke en måte å gjøre forretninger på.

Hvorfor GoDaddy-alternativer?

BBB står for "Better Business Bureau", et sted hvor du kan rapportere klager på selskapene. Videre viser høye karakterer på BBB at selskapet profesjonelt håndterer sine kunder og kundene er fornøyde med selskapets tjenester. Men det er nesten 981 klagerapporter på BBB som viser at GoDaddy ikke fokuserer på kundetilfredshet.

En annen grunn er at selskapet ikke respekterer de etiske verdiene og brukte seksuelle annonser som virkelig er irrelevant for markedsføring av tjenester. Jeg forstår ikke hvorfor de bruker seksuelle annonsetyper? Kom igjen, det er et verts- og domeneregistreringsselskap. I begynnelsen av 2011 drepte administrerende direktør Bob Parsons i Zimbabwe en vill elefant som også viser at selskapet ikke tar seg av den etiske praksis.

Den neste veldig store grunnen til å si farvel til Godaddy er SOPA-regningen. En regning som er mot internettfriheten og nesten alle selskapene mot dette, men GoDaddy støttet den innledningsvis. Når mange kunder forlot selskapets tjenester, snur selskapet mot SOPA bare for sin virksomhet. Men saken er at vi ikke kan stole på GoDaddy. Hva er den samme typen regning som er tenkt neste gang? Vil GoDaddy støtte igjen?

Ikke for gammel da selskapstjenester kompromitterte sammen med hosting-, e-post- og domenetjenestene deres. Det meste av tiden var servere nede, dårlige støttetjenester ble deres tradisjon, og de fokuserte ikke på kvaliteten.

Dessuten bygde de eget kontrollpanel for administrasjon av nettsteder. Ja, det er ikke en stor grunn til å finne en vert som ligner på GoDaddy, med mindre vi får vite at GoDaddy selvlagde tilpassede panel virkelig er sammensatte og slags rotete..

De prøver å forbedre seg på en bedre måte, men nå er det mange andre hostingleverandører og domeneselskaper som er mer pålitelige og tillitsfulle. Her skal vi diskutere noen av de ypperste og kvalitetsalternativene til Godaddy.

2020s beste Godaddy-alternativer for pålitelig webhotell og domenekjøp

1. InMotion Hosting – 56% avslag + Pålitelig hosting enn GoDaddy

InMotion GoDaddy-alternativ

Her er InMotion med sitt tilpassede og brukervennlige panel som betjener kunder ved å tilby vertsplaner for individuelt til forretningsnivå. Selskapet tilbyr Max Speed ​​Zones for å gjøre tjenestene sine raskere enn andre. Ikke bare dette, enkel google apps-integrasjon, 1-klikks installasjonsprogram for over 310 applikasjoner, premium sikkerhet, spamcontroller, forskjellige språk for koding og mer og mer.

Alle hostingplaner, enten det er dele eller VPS eller dedikert, drives av SSD-hosting (solid state-stasjoner) som er kjent for sin høye lese- og skrivehastighet. På den annen side inkluderer ikke GoDaddy SSD-stasjoner på sine planer og sterkt basert på de tradisjonelle mekaniske stasjonene.

Redd for tap av data? Ikke bekymre deg InMotion tilbyr gratis sikkerhetskopiering, selv på de helt grunnleggende planene som automatisk lagrer data, og du kan gjenopprette det når du trenger det med bare noen få klikk. Så hvorfor betale ekstra penger til GoDaddy for sikkerhetskopiering av data.

Godaddy tilbyr bare 30 dager hvor du kan teste tjenestene deres, og hvis du ikke tilfredsstilte dem, har du bare 30 dager på deg til å sende forespørsel om refusjon. Men InMotion gir deg 90 dagers pengene tilbake-garanti.

Et annet veldig støttende trinn av selskapet er at du kan bestille domenenavnet. Ja, mens du kjøper en hostingplan gjennom InMotion, kan du velge et gratis domene på et senere tidspunkt. Men hos GoDaddy må du velge navnet på kjøpstidspunktet (noen ganger har vi ikke navnet i tankene). Så med en hast kjøpte du domenet du ikke trenger.

InMotion supportteam er veldig kunnskapsrik, raskt og tilgjengelig 24/7. Mens de derimot klager over GoDaddy-støttetjenestene. Vi har testet GoDaddy nylig, og vi ser at de forbedrer seg, men responsen er fortsatt ikke like raskere som InMotion.

Se på komparative funksjoner:

Funksjoner

I bevegelse

Gå pappa

Planer (veldig grunnleggende)

Launch

Økonomi

nettsted

2

1

Gratis domene

Ja

Ja

Diskplass

ubegrenset

100GB

SSD

Ja

Nei

båndbredde

ubegrenset

ubegrenset

Maks hastighetssoner

Ja

Nei

Gratis sikkerhetskopi

Ja

Nei

E-post adresse

ubegrenset

100

Live chat

Ja

Nei

Reklamekreditt

$ 250

Nei

Pengene tilbake-garanti

90 dager

30 dager

Besøk InMotion

2. SiteGround – utmerket for pålitelig hosting

siteground webhotell

SiteGround er et annet veldig anstendig alternativ til GoDaddy. SiteGround tilbyr velutviklet teknologi, support og raskeste webhotellplaner.

Bedriftsdatasentre er lokalisert på tre forskjellige kontinenter USA, Europa og Asia-Stillehavet for å muliggjøre raskest levering av innholdet. Selv om GoDaddy også bruker denne tilnærmingen og bruker globalt lokaliserte servere, men enorme mengder klager og statistikken vår er ikke tilfredsstillende. På den annen side oppfyller SiteGround helt klart bransjestandardene.

Selskapet bruker også SSD-stasjoner sammen med forskjellige fantastiske selvlagde teknologier. SiteGround tilbyr SuperCacher, HTTP / 2, NGINX, Free CDN og PHP 7. SuperCacher lagret innholdet på nettstedet i tre forskjellige lag. Først av alt det statiske innholdet deretter Memcached og til slutt lagret det dynamiske innholdet. Men GoDaddy-hosting støttes fremdeles ikke til den nyeste PHP og bruker ikke spesielle teknologier som SSD-er, NGINX-serverhastighet osv. Osv..

GoDaddy bruker ikke en Pro-aktiv tilnærming for å finne problemene hvis de er hvorfor det er så mye støy mot dem. På den annen side forhindrer egen SiteGround-overvåking feilen og overvåker serverne proaktivt. Så ikke bare de løser feilen, men streber hardt for å eliminere årsakene før de blir til alvorlig situasjon.

Et annet attraktivt alternativ er Kontoisolasjonsmekanismen. I dette hvis en konto er påvirket av virus eller skadelig programvare, påvirker den ikke de andre. Hver konto er helt isolert fra de andre. Det betyr at du er fullstendig sikret.

SiteGround tilbyr gratis sikkerhetskopi av alle planene, men som du vet, belaster GoDaddy for sikkerhetskopiering av data. SiteGround oppgraderte nylig infrastrukturen og hevder at de nå er 7 ganger raskere enn før. Når du sammenligner begge selskaper, vil du at det er det beste GoDaddy-alternativet som vert for nettstedene dine.

Funksjoner

Siteground

Gå pappa

Planer (veldig grunnleggende)

Oppstart

Økonomi

nettsted

1

1

Gratis domene

Ja

Ja

Diskplass

10GB-SSD

100GB-Spinning

SSD

Ja

Nei

båndbredde

10.000 besøk / mån.

ubegrenset

SuperCacher

Ja

Nei

Gratis sikkerhetskopi

Ja

Nei

E-post adresse

ubegrenset

100

Live chat

Ja

Nei

Reklamekreditt

$ 250

Nei

Pengene tilbake-garanti

30 dager

30 dager

Besøk SiteGround

3. BlueHos t

bluehost lik gudaddy

BlueHost eies av den velkjente EIG-gruppen og oppfyller kundens behov effektivt. Selv det er et spørsmål om støtte eller ytelsen BlueHost bashing vellykket. Hvis du dessuten skal bruke WordPress, vil du gjerne høre at det offisielt er anbefalt av WordPress.org.

GoDaddy og BlueHost tilbyr nesten samme type funksjoner, men det er en stor forskjell i kvaliteten på tjenestene. Hastighets- og oppetidstester som vi gjennomførte er til fordel for BlueHost.

Hvis vi sammenlignet støttetjenestene til begge selskapene, er vinneren BlueHost. Støtteteamet er kunnskapsrik og har kompetanse til å håndtere problemer. Også vedlikeholde et lager av videoer, opplæringsprogrammer, vanlige spørsmål og forskjellige artikler.

Beskyttet GoDaddy hver ressurs for hostingkontoer? Nei, selskapet bruker ikke noen form for teknikk for å fordele serverressursene til hver bruker effektivt. Men BlueHost beskytter hver brukerressurs. Hvis en konto bruker mer ressurser enn grenser, vil den midlertidig skifte til en annen server.

Hvis du skal etablere et netthandelsnettsted, hvordan blir folk kjent med tilbudene dine? Dette alternativet av GoDaddy tilbyr $ 150 for å annonsere nettstedet ditt på kjente søkemotorer. Dette vil gjøre det mulig for bedriften å bli kjent for folk på kort tid. Men GoDaddy tilbyr ingen reklamekreditt på noen av hostingplanene.

Hvis du er i posisjon til å bruke litt mer penger enn GoDaddy-vertsplanen, er her et flott tilbud. Velg BlueHost “Plus” -plan som inkluderer $ 200 markedsføringskreditt, ubegrenset lagring, båndbredde, underdomener & parkerte domener, e-postkontoer og kan være vert for ubegrensede nettsteder på en enkelt vertskonto.

Funksjoner

Bluehost

Gå pappa

Planer (veldig grunnleggende)

Grunnleggende

Økonomi

nettsted

1

1

Gratis domene

Ja

Ja

Diskplass

50 GB

100GB

SSD

Nei

Nei

båndbredde

unmetered

ubegrenset

Ressursbeskyttelse

Ja

Nei

Gratis sikkerhetskopi

Nei

Nei

E-post adresse

5

100

Live chat

Ja

Nei

Reklamekreditt

Nei

Nei

Pengene tilbake-garanti

30 dager

30 dager

Besøk BlueHost

4. A2Hosting – High Speed ​​Hosting Service

a2hoting

Et annet flott GoDaddy-alternativ er A2Hosting som gir god støtte og ytelse. Selskapet tilbyr også eget verktøy som A2 Optimized site accelerator vil øke ytelsen uansett hvilken CMS du vil betjene. Noen ganger bremser en plutselig trafikkstigning nettstedets hastighet dødelig eller kan føre til utilgjengelig for besøkende. For å takle slike type situasjoner, kan du kjøpe Performance Plus-verktøy for bare $ 1,45. Det vil doble hostingressursene dine som CPU og RAM for å opprettholde tilgjengeligheten på nettstedet når trafikken øker.

Som vi vet, er GoDaddy-servere ikke så pålitelige på grunn av store problemer med nedetid. Her se kundevurderingsvurdering og klager. Hva om et selskap garanterer å tilby en utrolig oppetid på 99,9%? Ja, A2 Hosting gir 99,9% garanti, og la aldri nettstedet ned selv om du har en veldig enkel og billig plan. Tilgjengeligheten av forsvarlig sikkerhet, sikkerhetskopiering og personlig overvåking av eksperter fra serverne gjør det mulig å få servere 24/7.

A2 hosting utviklet også verktøy eksklusivt for WordPress fans. De utviklet en plugin som heter “A2 Optimized”. Denne pluginen konfigurerer nettstedet ditt automatisk fra sikkerhets- og ytelsesperspektiv. Mens GoDaddy fremdeles ikke er i en modus for å tilby spesielle verktøy for å gjøre tjenestene deres pålitelige.

Hvis du ikke er klar over sikkerhetsforholdsreglene, må du ikke bekymre deg for at A2-teamet takler det. KernelCare, dobbeltlag brannmur, brute Force Defense, skanning og overvåking vil holde nettstedet ditt trygt og trygt.

A2 Hosting er også et flott alternativ for å etablere e-handelsnettsted. SSD-væpnede hostingplaner tilbyr installasjon med 1 klikk for Magento, PrestaShop, OpenCart etc. I tillegg inkluderer planer PayPal-integrasjon og gratis SSL-sertifikat for sikre transaksjoner.

Foruten alle disse distinkte teknologiene, er selskapet også enklere for kundene ved gratis sikkerhetskopiering, den nyeste versjonen av PHP, ID-beskyttelse og mange freebies (annonsekreditt, Tesla-tema-rabatt, enkelt søkemotorinnleveringsverktøy og mye mer.).

Funksjoner

A2Hosting

Gå pappa

Planer (veldig grunnleggende)

Lite

Økonomi

nettsted

1

1

Gratis domene

Nei

Ja

Diskplass

ubegrenset

100GB

SSD

Ja

Nei

båndbredde

ubegrenset

ubegrenset

A2 auto Optimizer

Ja

Nei

Gratis sikkerhetskopi

Ja

Nei

E-post adresse

25

100

Live chat

Ja

Nei

Reklamekreditt

$ 50

Nei

Pengene tilbake-garanti

Når som helst (men full refusjon innen 30 dager)

Besøk A2Hosting

30 dager

5. HostGator

hostgator webhotell

Uansett hvilke hostingtyper du ønsker deg her er HostGator som tilbyr mye til lave priser. Deres delte, administrerte WordPress, Cloud, Reseller, VPS og dedikerte hosting-planer anses å være de beste alternativene til GoDaddy. Selskapet eies også av EIG, det samme selskapet som skaffet seg mange andre kjente navn. Her se det.

Du er ny og bekymret for design av nettstedet ditt. Her er løsning hos HostGator fordi de tilbyr 4500 gratis maler for nettstedet ditt. Du kan også endre disse malene etter ditt ønske. Tror du GoDaddy har et så stort lager av maler? Nah!

Live chat, billettsystem, telefon er alltid til tjeneste for deg. Du kan også stille spørsmål på forumene. Selskapet vedlikeholder også videogalleriet om forskjellige emner som Webmail, WordPress, phpMyAdmin osv. En gang blir Live Chat litt ikke svarende. Men likevel fikk de kanten over GoDaddy som til og med ikke tilbyr Live Chat.

HostGator er også et veldig anstendig alternativ for utviklerne. Selskapet tilbyr mange språk, slik at utviklerne kan bygge sine egne tilpassede design.

Ikke bare dette, $ 200 annonsekreditt, gratis migrering av nettsteder, 99,9% oppetidsgaranti, gratis sikkerhetskopiering av data og unmeterede ressurser gjorde tjenestene deres uimotståelige.

Hvis du vil gå med HostGator, bør du etter vår mening velge “Baby Plan”. Fordi det inkluderer mange andre nyttige funksjoner, men koster noen få dollar mer enn “klekkerplanen”.

Funksjoner

HostGator

Gå pappa

Planer (veldig grunnleggende)

Hatchling

Økonomi

nettsted

1

1

Gratis domene

Nei

Ja

Diskplass

unmetered

100GB

SSD

Nei

Nei

båndbredde

unmetered

ubegrenset

Gratis sikkerhetskopi

Ja

Nei

E-post adresse

ubegrenset

100

Live chat

Ja

Nei

Reklamekreditt

$ 200

Nei

Pengene tilbake-garanti

45 dager

30 dager

Besøk HostGator

6. DreamHost

dreamhost hosting

Med hosting over 1,5 millioner nettsteder og 2016 kundeservicevinnerselskap. Så la oss snakke om hva de har fått som er bedre enn GoDaddy?

Selv om planene deres er dyre sammenlignet med GoDaddy, men de leverer kvaliteten som brukerne drømte om.

Først av alt får de 100% oppetidsgaranti. Det betyr at websiden for hostingkontoen alltid vil være tilgjengelig for kunder og besøkende. I stedet stoler outsourcing av supportteamselskapet på sine egne ansatte evner og tilbyr et eget internt supportteam.

De slår alle selskapene i refusjonspolitikken ved å tilby 97 dager pengene tilbake-garanti. IT betyr at de er veldig trygge på tjenestene sine. Dessuten kommer DreamHost-vertsplan med noen fantastiske freebies som SSL / TLS-sertifikater, annonsekreditt og personvern.

CloudFlare er et meget enestående alternativ for rask levering av innholdet på nettstedet. GoDaddy inkluderer ikke noen CloudFlare-integrasjon. Hvis du vil ha CloudFlare-tjenester, må du integrere nettstedet manuelt ved å besøke det offisielle nettstedet CloudFlare, noe som kan være en hodepine for en ny person. Men her hos Dream host er det en automatisk CloudFlare-integrasjon som du kan aktivere med bare et klikk.

Selskapet tilbyr sitt håndrullede kontrollpanel. Men ikke bekymre deg for at de har bygget som brukervennlige. Det er en veldig enkel og enkel å bruke. Alle alternativene vises tydelig, enten det er snakk om e-postadministrasjon eller databaser du enkelt kan navigere til hvert alternativ.

Tilbyr 1 gratis domene, ubegrenset lagring på solid state-stasjoner, PHP 5, Perl, Python, Rails støttet og alt du ønsker i en vertsplan. Hvis du er seriøs og profesjonelt ønsker å begynne å jobbe på nettet, vil DreamHost sikkert oppfylle dine forventninger.

Funksjoner

Dreamhost

Gå pappa

Planer (veldig grunnleggende)

Grunnleggende

Økonomi

nettsted

ubegrenset

1

Gratis domene

Ja

Ja

Diskplass

ubegrenset

100GB

SSD

Ja

Nei

båndbredde

ubegrenset

ubegrenset

Gratis sikkerhetskopi

Ja

Nei

E-post adresse

ubegrenset

100

Live chat

Ja

Nei

Reklamekreditt

$ 100

Nei

Pengene tilbake-garanti

97 dager

Besøk DreamHost

30 dager

7. GreenGeeks

greengeeks

Her er GreenGeeks som tar sikte på å beskytte miljøet og bruke fornybare energiprosjekter for å styrke sine maskiner. For ytelsesforbedringsselskapet som bruker PHP7, SSD og CDN for å gjøre nettstedene sine raske.

Som de andre kjente selskapene tilbyr GreenGeeks også Live Chat, Telefon, E-post, videoopplæringer og en kunnskapsbase for å hjelpe sine kunder. Enkel dra- og slippbygger gjør det mulig for brukeren å bygge nettstedet uten programmeringsspråk.

Foreløpig selskap som tilbyr bare en enkelt delt hostingplan. Men den ene vertsplanen er veldig attraktiv på grunn av lave kostnader og mange “Ubegrensede” merkede funksjoner. Som du kan være vert for ubegrenset nettsteder, kan lage ubegrenset underdomener, ubegrenset båndbredde og lagring og mye mer.

Selskapet tilbyr også en markedsføringspakke sammen med innsending av nettsteder og verktøy for søkemotoroptimalisering. Deres enkelt og unike hostingplan er også kompatibel med e-handelsnettstedet ved å tilby passordbeskyttede kataloger, krypteringsverktøy, SSL og forskjellige vogner.

Som for hver brukersikkerhet og nettstedytelse er de grunnleggende kravene. Så automatisk Bruteforce Detection, Spam Assassin, 24/7 overvåking og sikkerhetskopier holder deg sikker fra sikkerhetssiden. For raskere lasting av sider tilbyr selskapet forskjellige hurtigbufringsteknikker, inkludert Hot Data Cache og innebygde cachetjenester.

Funksjoner

GreenGeeks

Gå pappa

Planer (veldig grunnleggende)

Grunnleggende

Økonomi

nettsted

ubegrenset

1

Gratis domene

Ja

Ja

Diskplass

ubegrenset

100GB

SSD

Ja

Nei

båndbredde

ubegrenset

ubegrenset

Gratis sikkerhetskopi

Ja

Nei

E-post adresse

ubegrenset

100

Live chat

Ja

Nei

Reklamekreditt

Nei

Nei

Pengene tilbake-garanti

30 dager

30 dager

Besøk GreenGeeks

8. WebHostin gHub

webhostinghub

Webhostinghub har kun ekspertisen innen delte hostingplaner og tilbyr tre planer som Spark, Nitro og Dynamo. De tilbyr deg gratis domene sammen med kjøp av en vertsplan, eller du kan overføre ditt eksisterende domene uten å betale noe gebyr. Videre vil de overføre nettstedet ditt uten driftsstans.

De tilbyr BOLDGRID nettsted byggherre som kommer helt gratis med hosting planer. Temaene hører til forskjellige kategorier som musikk, virksomhet, blogg, fotografering etc. osv. Så kan velge de ønskede malene dine redigere den og komme på nettet.

WHH tilbyr 24/7 amerikansk basert kundesupport. Kundene kan kommunisere med supportteam på Telefon, Live Chat og skype. Også selskap vedlikeholde et hjelpesenter som er full av opplæringsprogrammer og artikler.

De tilbyr forskjellig mengde annonsekreditt på hver hostingplan. I den helt grunnleggende hostingplanen er beløpet $ 75, og $ 175 på Nitro og $ 250 på Dynamo hostingplan. Selskapet forenkler installasjonen av WordPress som i løpet av kassen, kan du velge WordPress, så kommer vertsplanen med forhåndsinstallert WordPress.

Funksjoner

WebHostingHub

Gå pappa

Planer (veldig grunnleggende)

Gnist

Økonomi

nettsted

2

1

Gratis domene

Ja

Ja

Diskplass

ubegrenset

100GB

SSD

Ja

Nei

båndbredde

ubegrenset

ubegrenset

Gratis sikkerhetskopi

Nei

Nei

E-post adresse

ubegrenset

100

Live chat

Ja

Nei

Reklamekreditt

$ 75

Nei

Pengene tilbake-garanti

90 dager

30 dager

Besøk WebHostingHub

Samlet sammendrag av GoDaddy-alternativer

Vi vurderte ovenfor er de beste GoDaddy-alternativene og overvinner problemene du møter når du er vert for deres tjenester.

Fordi hvert selskap som leverer mer enn GoDaddy og på toppen av det andre, har også Live Chat for å FIX ethvert problem .

Men hvis vi lister opp alternativene mer presist, velger vi I n Motion, SiteGround og B lu eHost. DreamHost er også et veldig godt alternativ, men dyrt fra andre på listen.

La oss gjøre det enkelt ved å sammenligne funksjonene til disse tre toppleverandørene av hostingtjenester.

Funksjoner

I bevegelse

Siteground

Bluehost

planer

Launch

Oppstart

Grunnleggende

nettsted

2

1

1

Gratis domene

1

1

1

Diskplass

ubegrenset

10GB

50 GB

SSD

Ja

Ja

Nei

båndbredde

ubegrenset

10.000 besøk / mån.

unmetered

Gratis sikkerhetskopi

Ja

Ja

Nei

E-post adresse

ubegrenset

ubegrenset

5

Reklamekreditt

$ 250

Nei

Nei

Firma laget tech

Maks hastighetssoner

SuperCacher

Ressursfordeling

Angrerett

90 dager

30 dager

30 dager

Pris

$ 5.99 / mo

$ 3.95 / mo

$ 2.95 / mo

Besøk InMotion

Besøk SiteGround

Besøk BlueHost

La oss avvikle denne diskusjonen, og vårt forslag er at du bør gå for InMotion. Fordi de tilbyr mange funksjoner som du kan se tabellen.

Men det betyr ikke at andre selskaper er langt bak InMotion.

Som vi nevner “Best” i overskriften, noe som betyr at alle er gode.

Men av hensyn til mer konsisthet og for de som er nye i online verden, trekker vi ut alt i ett selskap.

De beste alternativene for GoDaddy å kjøpe domener

Ingen tvil om at GoDaddy er den største domeneregistratoren og tilbyr domene til billige priser. GoDaddy tilbyr nytt .com-domene nesten gratis ($ 0,99 for det første året), men fornyelsen er veldig dyr.

Du må betale nesten ved fornyelse $ 15,17. Men visste du at det er noen gode alternativer som tilbyr domenenavn til lavere priser. Her er noen av de store navnene;

Namecheap

($ 10.69 / år)

 • Det mest populære og velrenommerte navnet i bransjen
 • Fornyelser 10,69 dollar for .com TLD
 • De krever $ 0,18 ICANN-gebyr
 • $ 2,88 / år for WHOIS Guard
 • GRATIS domeneoppføring på markedsplassen
 • Tilpasset brukervennlig kontrollpanel

Kjøp domene fra NameCheap

(Anbefales)

NameSilo

($ 8,99 / år)

 • De er ikke så populære i forhold til NameCheap
 • Fornyelser til samme pris 8,99 dollar for .com TLD
 • Ingen ICANN-avgift
 • GRATIS WHOIS vakt
 • GRATIS salg av domener på markedet for NameSilo
 • Brukervennlig kontrollpanel

Kjøp domene fra NameSilo

Bruk kupongkode "HostingSprout" for $ 1 sparing

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map