Bedste GoDaddy-alternativer 2020: [# 1 er utroligt + 47% rabat]

0

Hvis du er på udkig efter de bedste GoDaddy-alternativer, betyder det, at du ikke er tilfreds med virksomhedens tjenester. Og hvordan kan nogen være tilfreds? Fordi de ikke er ensartede i deres tjenester.


Kunder klager ofte over deres kundesupport, oppetid og hastighed. GoDaddy er en meget enorm organisation, der har næsten 4000 ansatte og tilbyder en bred vifte af produkter.

Desuden registrerede virksomheden hidtil et betydeligt beløb (77 mio.) Domæner – hvilket gør det til den største domænenavnsregistrator i verden. Men det er ikke en måde at gøre forretninger på.

Hvorfor GoDaddy-alternativer?

BBB står for "Better Business Bureau", et sted, hvor du kan rapportere klager over virksomhederne. Endvidere viser høje klassificeringer hos BBB, at virksomheden professionelt håndterer sine kunder, og kunderne er tilfredse med virksomhedens tjenester. Men der er næsten 981 klagerapporter på BBB, der viser, at GoDaddy ikke fokuserer på kundetilfredshed.

En anden grund er, at virksomheden ikke respekterer de etiske værdier og brugte seksuelle reklamer, som virkelig er irrelevant for promovering af tjenester. Jeg forstår ikke, hvorfor de bruger seksuelle typer annoncer? Kom nu, det er et hosting- og domæneregistreringsfirma. Derudover dræbte administrerende direktør Bob Parsons i Zimbabwe i begyndelsen af ​​2011 en vild elefant, hvilket også viser, at virksomheden ikke tager sig af den etiske praksis.

Den næste meget store grund til at sige farvel til Godaddy er SOPA-regningen. En regning, der er imod internetfriheden og næsten alle virksomheder imod dette, men GoDaddy støttede den oprindeligt. Når tonsvis af kunder forlod virksomhedens tjenester, vender virksomheden sig mod SOPA bare for dens forretning. Men tinget er, at vi ikke kan stole på GoDaddy. Hvad er den samme type regning, der nævnes næste gang? Vil GoDaddy støtte igen?

Ikke for gammel, når firmatjenester kompromitteret sammen med hosting, e-mail og domænetjenester faldt. Det meste af tiden var servere nede, dårlige supporttjenester blev deres tradition, og de fokuserede ikke på kvaliteten.

Desuden byggede de eget kontrolpanel til webstedsstyring. Ja, det er ikke en stor grund til at finde en vært, der ligner GoDaddy, medmindre vi får at vide, at GoDaddy-selvfremstillede, tilpassede panel er virkelig kompleks og slags rod..

De forsøger at forbedre sig på en bedre måde, men nu er der mange andre hostingudbydere og domænevirksomheder, som er mere pålidelige og tillidsfulde. Her skal vi diskutere nogle af de mest populære alternativer til Godaddy.

2020’s bedste Godaddy-alternativer til pålidelig webhosting og domænekøb

1. InMotion Hosting – 56% rabat + Pålidelig hosting end GoDaddy

InMotion GoDaddy-alternativ

Her er InMotion med sit tilpassede og brugervenlige panel, der betjener kunder ved at levere hostingplaner for individuelt til forretningsniveau. Virksomheden tilbyder Max Speed ​​Zones til at gøre deres tjenester hurtigere end andre. Ikke kun dette, Easy google apps-integration, 1-kliks installationsprogram til over 310 applikationer, premium sikkerhed, spamcontroller, forskellige sprog til kodning og mere og mere.

Alle hosting-planer, hvad enten det er dele eller VPS eller dedikeret, drives af SSD-hosting (solid state drev), som er kendt for deres høje læse- og skrivehastighed. På den anden side inkluderer GoDaddy ikke SSD-drev til sine planer og stærkt baseret på de traditionelle mekaniske drev.

Bange for datatab? Bare rolig, InMotion tilbyder gratis sikkerhedskopieringsfaciliteter, selv på de helt basale planer, der automatisk gemmer data, og du kan gendanne dem, når du har brug for dem med bare få klik. Så hvorfor man skal betale ekstra penge til GoDaddy for sikkerhedskopiering af data.

Godaddy tilbyder kun 30 dage, hvor du kan teste deres tjenester, og hvis du ikke opfyldte dem, har du kun 30 dage til at sende anmodning om refusion. Men InMotion giver dig 90 dage pengene tilbage-garanti.

Et andet meget støttende trin ved virksomheden er, at du kan booke domænenavnet. Ja, mens du køber en hostingplan gennem InMotion, kan du vælge et gratis domæne på et senere tidspunkt. Men hos GoDaddy skal du vælge navnet på købstidspunktet (undertiden har vi ikke navnet i tankerne). Så i en fart købte du det domæne, som du ikke har brug for.

InMotion supportteam er meget kyndigt, hurtigt og tilgængeligt 24/7. Mens de på den anden side klager over GoDaddy-supporttjenesterne. Vi har testet GoDaddy for nylig, og vi ser, at de forbedrer sig, men svaret er stadig ikke så hurtigere som InMotion.

Se på komparative funktioner:

Funktioner

I bevægelse

Kom så far

Planer (meget grundlæggende)

Lancering

Økonomi

Internet side

2

1

Gratis domæne

Ja

Ja

Diskplads

Ubegrænset

100GB

SSD

Ja

Ingen

båndbredde

Ubegrænset

Ubegrænset

Maks. Hastighedszoner

Ja

Ingen

Gratis sikkerhedskopi

Ja

Ingen

Email adresse

Ubegrænset

100

Live chat

Ja

Ingen

Annonceringskredit

$ 250

Ingen

Pengene tilbage garanti

90 dage

30 dage

Besøg InMotion

2. SiteGround – Fremragende til pålidelig hosting

siteground webhosting

SiteGround er et andet meget anstændigt alternativ til GoDaddy. SiteGround tilbyder veludviklet teknologi, support og hurtigste webhosteplaner.

Virksomhedens datacentre er placeret på tre forskellige kontinenter USA, Europa og Asien-Stillehavet for at muliggøre hurtigst mulig levering af indhold. Selvom GoDaddy også bruger denne tilgang og bruger globalt placerede servere, men enorme mængder af klager og vores statistikker er ikke tilfredsstillende. På den anden side opfylder SiteGround klart branchens standarder.

Virksomheden bruger også SSD-drev sammen med forskellige fantastiske selvfremstillede teknologier. SiteGround tilbyder SuperCacher, HTTP / 2, NGINX, Free CDN og PHP 7. SuperCacher lagrede webstedsindholdet i tre forskellige lag. Først og fremmest det statiske indhold derefter Memcached og til sidst lagrede det det dynamiske indhold. Men GoDaddy-hosting understøttes stadig ikke til den nyeste PHP og bruger ikke nogen specielle teknologier som SSD’er, NGINX-serverhastighed osv. Osv..

GoDaddy bruger ikke en Pro-aktiv tilgang til at finde problemerne, hvis de er, hvorfor der er så meget støj imod dem. På den anden side forhindrer intern SiteGround-overvågning fejlen og overvåger serverne proaktivt. Så ikke kun de løser fejlen, men stræber hårdt efter at fjerne årsagerne, før de bliver til alvorlige situationer.

En anden attraktiv mulighed er Kontoisoleringsmekanismen. I dette tilfælde, hvis en konto påvirkes af virus eller malware, påvirker den ikke de andre. Hver konto er fuldstændig isoleret fra de andre. Det betyder, at du er fuldt sikret.

SiteGround tilbyder gratis sikkerhedskopiering af alle dens planer, men som du ved, debiterer GoDaddy for data-backup. SiteGround opgraderede for nylig sin infrastruktur og hævder, at de nu er 7 gange hurtigere end før. Når du sammenligner begge virksomheder, vil du, at det er det bedste GoDaddy-alternativ til at være vært for dine websteder.

Funktioner

SiteGround

Kom så far

Planer (meget grundlæggende)

Start op

Økonomi

Internet side

1

1

Gratis domæne

Ja

Ja

Diskplads

10GB-SSD

100 GB-Spinning

SSD

Ja

Ingen

båndbredde

10.000 besøg / mo.

Ubegrænset

SuperCacher

Ja

Ingen

Gratis sikkerhedskopi

Ja

Ingen

Email adresse

Ubegrænset

100

Live chat

Ja

Ingen

Annonceringskredit

$ 250

Ingen

Pengene tilbage garanti

30 dage

30 dage

Besøg SiteGround

3. BlueHos t

bluehost svarer til godaddy

BlueHost ejes af den velkendte EIG-gruppe og imødekommer effektivt kundens behov. Selv det er et spørgsmål om support eller BlueHost-bashing med succes. Desuden hvis du vil bruge WordPress, vil du med glæde høre, at det officielt anbefales af WordPress.org.

GoDaddy og BlueHost tilbyder næsten samme type funktioner, men der er en enorm forskel i servicekvalitet. Hastigheds- og oppetidstest, som vi udførte, er til fordel for BlueHost.

Hvis vi sammenlignede supporttjenesterne fra begge virksomheder, er vinderen BlueHost. Supportteamet er kyndigt og har ekspertise til at håndtere problemer. Virksomheden opretholder også et lager af videoer, tutorials, ofte stillede spørgsmål og forskellige artikler.

Beskyttede GoDaddy hver hostingkonto-ressourcer? Nej, virksomheden bruger ikke nogen form for teknik til at allokere serverressourcer til hver bruger effektivt. Men BlueHost beskytter hver brugerressource. Hvis en konto bruger flere ressourcer end grænser, skifter den midlertidigt til en anden server.

Hvis du vil etablere et e-handelswebsted, hvordan kan folk kende dine tilbud? Dette alternativ til GoDaddy tilbyder $ 150 til at annoncere dit websted på kendte søgemaskiner. Dette gør det muligt for virksomheden at være bekendt med folk på kort tid. Men GoDaddy tilbyder ikke nogen reklamekredit på nogen af ​​dens hostingplan.

Hvis du er i stand til at bruge lidt mere penge end GoDaddy-hostingplanen, er her et godt tilbud. Vælg BlueHost “Plus” -plan, der inkluderer $ 200 marketing kredit, ubegrænset lagerplads, båndbredde, underdomæner & parkerede domæner, e-mail-konti og kan være vært for ubegrænsede websteder på en enkelt hosting-konto.

Funktioner

Bluehost

Kom så far

Planer (meget grundlæggende)

Grundlæggende

Økonomi

Internet side

1

1

Gratis domæne

Ja

Ja

Diskplads

50GB

100GB

SSD

Ingen

Ingen

båndbredde

fastprisadgang

Ubegrænset

Ressourcebeskyttelse

Ja

Ingen

Gratis sikkerhedskopi

Ingen

Ingen

Email adresse

5

100

Live chat

Ja

Ingen

Annonceringskredit

Ingen

Ingen

Pengene tilbage garanti

30 dage

30 dage

Besøg BlueHost

4. A2Hosting – Hosting med høj hastighed

a2hoting

Et andet godt GoDaddy-alternativ er A2Hosting, der tilbyder stor support og ydeevne. Virksomheden tilbyder også internt oprettet værktøj som A2 Optimeret site accelerator vil øge ydeevnen, uanset hvilket CMS du vil betjene. Nogle gange bremser en pludselig trafikstigning hjemmesiderne hastigt dødbringende eller kan forårsage utilgængelige for besøgende. For at tackle sådanne type situationer kan du købe Performance Plus-værktøjer til kun $ 1,45. Det vil fordoble dine hostingressourcer som CPU og RAM for at opretholde tilgængeligheden af ​​webstedet på tidspunktet for trafikspidser.

Som vi ved, er GoDaddy-servere ikke så pålidelige på grund af overdreven problemer med nedetid. Her se kundeanmeldelsesvurdering og klager. Hvad hvis et firma garanterer at tilbyde en utrolig oppetid på 99,9%? Ja A2 Hosting giver 99,9% garanti og lad aldrig dit websted ned, selvom du er på den meget basale og billige plan. Tilgængeligheden af ​​ordentlig sikkerhed, sikkerhedskopiering og personligt overvågning af ekspertpersonale muliggør serverne 24/7 serverbarhed.

A2-hosting designede også værktøjer udelukkende til WordPress fans. De udviklede et plugin ved navn “A2 Optimized”. Dette plugin konfigurerer automatisk dit websted ud fra sikkerheds- og ydelsesperspektiver. Mens GoDaddy stadig ikke er i en tilstand af at tilbyde specielle værktøjer til at gøre deres tjenester pålidelige.

Hvis du ikke er opmærksom på sikkerhedsforholdsreglerne, skal du ikke bekymre dig, så lad A2-teamet håndtere det. KernelCare, dobbeltlag af firewall, brute Force Defense, scanning og overvågning vil holde dit websted sikkert og sikkert.

A2 Hosting er også en fantastisk mulighed for at etablere e-handelswebsted. SSD-væbnede hostingplaner tilbyder installation med 1 klik til Magento, PrestaShop, OpenCart osv. Derudover inkluderer planer PayPal-integration og gratis SSL-certifikat til sikre transaktioner.

Udover alle disse forskellige teknologier letter virksomheden også kunderne ved gratis sikkerhedskopiering, den nyeste version af PHP, ID-beskyttelse og masser af freebies (Annoncekredit, Tesla-tema-rabat, Nem søgemaskineindgivelsesværktøj og meget mere.).

Funktioner

A2Hosting

Kom så far

Planer (meget grundlæggende)

Lite

Økonomi

Internet side

1

1

Gratis domæne

Ingen

Ja

Diskplads

Ubegrænset

100GB

SSD

Ja

Ingen

båndbredde

Ubegrænset

Ubegrænset

A2 auto Optimizer

Ja

Ingen

Gratis sikkerhedskopi

Ja

Ingen

Email adresse

25

100

Live chat

Ja

Ingen

Annonceringskredit

$ 50

Ingen

Pengene tilbage garanti

Når som helst (men fuld refusion inden for 30 dage)

Besøg A2Hosting

30 dage

5. HostGator

hostgator webhost

Uanset hvilken hostingtyper du ønsker her, er HostGator, der tilbyder meget til lave priser. Deres delte, administrerede WordPress, Cloud, forhandler, VPS og dedikerede hosting-planer betragtes som de bedste alternativer til GoDaddy. Virksomheden ejes også af EIG, det samme firma, der har erhvervet mange andre berømte navne. Se her.

Du er ny og bekymret for dit webstedsdesign. Her er løsning hos HostGator, fordi de tilbyder 4500 gratis skabeloner til dit websted. Du kan også ændre disse skabeloner efter dit ønske. Tror du, GoDaddy har et så stort lager af skabeloner? Nah!

Live chat, billetsystem, telefon er altid til din tjeneste. Du kan også stille spørgsmål på fora. Virksomheden opretholder også videogalleriet om forskellige emner som Webmail, WordPress, phpMyAdmin osv. Engang bliver Live Chat en smule ikke svarende. Men stadig fik de kanten over GoDaddy, som endda ikke tilbyder Live Chat.

HostGator er også en meget anstændig mulighed for udviklerne. Virksomheden tilbyder masser af sprog, så udviklerne kan bygge deres egne tilpassede designs.

Ikke kun dette, $ 200 annoncekredit, gratis webstedsmigrering, 99,9% oppetidsgaranti, gratis data backup og unmeterede ressourcer gjorde deres tjenester uimodståelige.

Hvis du vil gå med HostGator, skal du efter vores mening vælge “Baby Plan”. Fordi det inkluderer mange andre nyttige funktioner, men koster et par dollars mere end “rugeplanen”.

Funktioner

HostGator

Kom så far

Planer (meget grundlæggende)

Hatchling

Økonomi

Internet side

1

1

Gratis domæne

Ingen

Ja

Diskplads

fastprisadgang

100GB

SSD

Ingen

Ingen

båndbredde

fastprisadgang

Ubegrænset

Gratis sikkerhedskopi

Ja

Ingen

Email adresse

Ubegrænset

100

Live chat

Ja

Ingen

Annonceringskredit

$ 200

Ingen

Pengene tilbage garanti

45 dage

30 dage

Besøg HostGator

6. DreamHost

dreamhost hosting

Med hosting over 1,5 millioner websteder og 2016 kundeservicevinderselskab. Så lad os tale om, hvad de fik, hvilket er bedre end GoDaddy?

Selvom deres planer er dyre sammenlignet med GoDaddy, men de leverer den kvalitet, som brugerne drømte om.

Først og fremmest får de 100% Uptime-garanti. Det betyder, at dit websted altid er tilgængeligt for kunder og besøgende gennem hostingkonto. Derudover stoler outsourcing af supportteamselskabet på sine egne personaleevner og tilbyder sit eget interne supportteam.

De slår alle virksomhederne i dets tilbagebetalingspolitik ved at tilbyde 97 dage pengene tilbage-garanti. IT betyder, at de er meget tillid til deres tjenester. Desuden kommer DreamHost-hostingplan med nogle fantastiske freebies som SSL / TLS-certifikater, annoncekredit og beskyttelse af personlige oplysninger.

CloudFlare er en meget fremragende mulighed for hurtig levering af webstedets indhold. GoDaddy inkluderer ikke nogen CloudFlare-integration. Hvis du vil have CloudFlare-tjenester, skal du integrere dit websted manuelt ved at besøge det officielle CloudFlare-websted, hvilket kan være en hovedpine for en ny person. Men her hos Dream host er der en automatisk CloudFlare-integration, som du kan aktivere ved blot et klik.

Virksomheden tilbyder sit håndvalsede kontrolpanel. Men rolig ikke, de har bygget som brugervenlige. Det er en meget enkel og nem at bruge. Alle indstillinger vises tydeligt, hvad enten det drejer sig om e-mailadministration eller databaser, som du nemt kan navigere til hver mulighed.

Tilbyder 1 gratis domæne, ubegrænset lagerplads på solid state drev, PHP 5, Perl, Python, Rails understøttet og alt hvad du ønsker i en hosting plan. Hvis du er seriøs og professionelt vil begynde at arbejde online, vil DreamHost helt sikkert opfylde dine forventninger.

Funktioner

DreamHost

Kom så far

Planer (meget grundlæggende)

Grundlæggende

Økonomi

Internet side

Ubegrænset

1

Gratis domæne

Ja

Ja

Diskplads

Ubegrænset

100GB

SSD

Ja

Ingen

båndbredde

Ubegrænset

Ubegrænset

Gratis sikkerhedskopi

Ja

Ingen

Email adresse

Ubegrænset

100

Live chat

Ja

Ingen

Annonceringskredit

$ 100

Ingen

Pengene tilbage garanti

97 dage

Besøg DreamHost

30 dage

7. GreenGeeks

greengeeks

Her er GreenGeeks, der sigter mod at beskytte miljøet og bruge vedvarende energiprojekter til at styrke dets maskiner. For den ydelsesforbedringsvirksomhed, der bruger PHP7, SSD’er og CDN til at få deres websteder hurtigt.

Ligesom de andre berømte virksomheder tilbyder GreenGeeks også Live Chat, Telefon, E-mail, videotutorials og en vidensbase til at hjælpe sine kunder. Nem træk og slip-builder gør det muligt for brugeren at opbygge webstedet uden programmeringssprog.

I øjeblikket tilbyder der kun en enkelt delt hostingplan. Men den eneste hostingplan er meget attraktiv på grund af lave omkostninger og masser af “Ubegrænset” -mærkede funktioner. Som du kan være vært for ubegrænset websteder, kan oprette ubegrænset underdomæner, ubegrænset båndbredde og opbevaring og meget mere.

Virksomheden tilbyder også en markedsføringspakke sammen med webstedsindgivelse og optimering af søgemaskine. Deres enkelt og unikke hostingplan er også kompatibel med e-handelswebsted ved at tilbyde adgangskodebeskyttede mapper, krypteringsværktøjer, SSL og forskellige vogne.

Som for enhver brugersikkerhed og stedets ydeevne er de grundlæggende krav. Så automatisk Bruteforce Detection, Spam Assassin, 24/7 overvågning og sikkerhedskopier holder dig sikker fra sikkerhedssiden. For hurtigere indlæsning af sider tilbyder virksomheden forskellige cacheteknikker, herunder Hot Data Cache og indbyggede cache-tjenester.

Funktioner

GreenGeeks

Kom så far

Planer (meget grundlæggende)

Grundlæggende

Økonomi

Internet side

Ubegrænset

1

Gratis domæne

Ja

Ja

Diskplads

Ubegrænset

100GB

SSD

Ja

Ingen

båndbredde

Ubegrænset

Ubegrænset

Gratis sikkerhedskopi

Ja

Ingen

Email adresse

Ubegrænset

100

Live chat

Ja

Ingen

Annonceringskredit

Ingen

Ingen

Pengene tilbage garanti

30 dage

30 dage

Besøg GreenGeeks

8. WebHostin gHub

webhostinghub

Webhostinghub har kun ekspertisen inden for delt hostingplaner og tilbyder tre planer som Spark, Nitro og Dynamo. De tilbyder dig gratis domæne sammen med køb af en hostingplan, eller du kan overføre dit eksisterende domæne uden at betale noget gebyr. Desuden overfører de dit websted uden nedetid.

De tilbyder BOLDGRID webstedsbygger, som leveres helt gratis med hosting-planer. Temaerne hører til forskellige kategorier som musik, forretning, blog, fotografering osv. Osv. Så du kan vælge dine ønskede skabeloner redigere det og komme online.

WHH tilbyder 24/7 amerikansk kundesupport. Kunderne kan kommunikere med supportteamet på Telefon, Live Chat og skype. Virksomheden opretholder også et helpcenter, der er fuld af tutorials og artikler.

De tilbyder forskellige mængder af annoncekredit på hver hostingplan. I den meget basale hostingplan er beløbet $ 75 og $ 175 på Nitro og $ 250 på Dynamo-hostingplanen. Virksomheden forenkler WordPress-installationsprocessen, ligesom under kasseprocessen kan du vælge WordPress, så kommer hostingplan med forudinstalleret WordPress.

Funktioner

WebHostingHub

Kom så far

Planer (meget grundlæggende)

Gnist

Økonomi

Internet side

2

1

Gratis domæne

Ja

Ja

Diskplads

Ubegrænset

100GB

SSD

Ja

Ingen

båndbredde

Ubegrænset

Ubegrænset

Gratis sikkerhedskopi

Ingen

Ingen

Email adresse

Ubegrænset

100

Live chat

Ja

Ingen

Annonceringskredit

$ 75

Ingen

Pengene tilbage garanti

90 dage

30 dage

Besøg WebHostingHub

Samlet oversigt over GoDaddy-alternativer

Vi overvejede ovenfor er de bedste GoDaddy-alternativer og overvinde de problemer, du står over for, når du er vært for deres tjenester.

Fordi ethvert firma, der leverer mere end GoDaddy og oven på det, har andre også Live Chat til FIX ethvert problem .

Men hvis vi opsummerer alternativerne mere præcist, vælger vi I n Motion, SiteGround og B lu eHost. DreamHost er også en meget god mulighed, men dyr fra andre på listen.

Lad os nu gøre det enkelt ved at sammenligne funktionerne hos disse tre top-hosting-udbydere.

Funktioner

I bevægelse

SiteGround

Bluehost

Planer

Lancering

Start op

Grundlæggende

Internet side

2

1

1

Gratis domæne

1

1

1

Diskplads

Ubegrænset

10GB

50GB

SSD

Ja

Ja

Ingen

båndbredde

Ubegrænset

10.000 besøg / mo.

fastprisadgang

Gratis sikkerhedskopi

Ja

Ja

Ingen

Email adresse

Ubegrænset

Ubegrænset

5

Annonceringskredit

$ 250

Ingen

Ingen

Virksomhed udformet tech

Maks. Hastighedszoner

SuperCacher

Ressourcetildeling

Tilbagebetalings politik

90 dage

30 dage

30 dage

Pris

$ 5,99 / mo

$ 3.95 / mo

$ 2,95 / mo

Besøg InMotion

Besøg SiteGround

Besøg BlueHost

Lad os afvikle denne diskussion, og vores forslag er, at du skal gå til InMotion. Fordi de tilbyder masser af funktioner, som du kan se tabellen.

Men det betyder ikke, at andre virksomheder er langt bagefter InMotion.

Som vi nævner “Bedste” i overskriften, hvilket betyder, at alle er gode.

Men af ​​hensyn til mere kortfattethed og for dem, der er nye i onlineverdenen, trækker vi det hele ud i ét firma.

Bedste alternativer til GoDaddy at købe domæner

Uden tvivl er GoDaddy den største domæneregistrator og tilbyder domæne til billige priser. GoDaddy tilbyder nyt .com-domæne næsten gratis ($ 0,99 for det første år), men fornyelsen er meget dyr.

Du skal betale næsten ved fornyelse $ 15,17. Men vidste du, at der er nogle gode alternativer, der tilbyder domænenavne til lavere priser. Her er nogle af de store navne;

NameCheap

($ 10,69 / år)

 • Det mest populære og velrenommerede navn i branchen
 • Fornyelser $ 10.69 for .com TLD
 • De opkræver $ 0,18 ICANN-gebyr
 • $ 2,88 / år for WHOIS Guard
 • GRATIS domæneliste på markedspladsen
 • Tilpasset brugervenligt kontrolpanel

Køb domæne fra NameCheap

(Anbefales)

NameSilo

($ 8.99 / år)

 • De er ikke meget populære sammenlignet med NameCheap
 • Fornyelser til samme pris $ 8.99 for .com TLD
 • Intet ICANN-gebyr
 • GRATIS WHOIS vagt
 • GRATIS salg af domæner på markedspladsen til NameSilo
 • Brugervenligt kontrolpanel

Køb domæne fra NameSilo

Brug kuponkode "HostingSprout" for $ 1 besparelse

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map