11+ Beste billige Cloud Hosting Services 2020

12

Cloud hosting er den beste måten å gjøre innholdet ditt tilgjengelig over hele verden gjennom mange servere i stedet for å bruke en CDN (Content Distribution Network) -tjeneste. Siden denne infrastrukturen er bygd med flere servere, og det er grunnen til at det er litt kostbart enn delt hosting. Hvis du er ute etter billig nettsky-hosting, kan du fortsette å lese for å finne den beste.


Cloud Hosting er hovedsakelig designet for å levere den maksimale og direkte stoppen. Og gjett hvordan? I skyhosting er flere servere koblet (parallelt) på en slik måte å oppføre seg som en. Den mer enkle forklaringen, i motsetning til den delte hostingtjenesten som stoler på bare en enkelt server, består netthosting av mer enn en server.

Dermed reduserer dette betydelig sjansene for driftsstans, lav hastighet og tap av data. Den bruker høyere ressurser enn tradisjonell hosting, noe som gjør det dyrere og å dra nytte av denne typen hosting; du må betale mer penger. Men her etter vår ytterste innsats, samlet vi en liste over de beste leverandørene av billige hostinghoteller.

Beste billige skyvert

Forskjellen mellom sky og delt hosting

Som nevnt over, i en nettsky er flere servere koblet til som befinner seg på de forskjellige stedene. For eksempel har du kjøpt en skyhotellplan og på et tidspunkt en serverfeil. Hva vil skje? Ja, du har det. Hvis noen server går ned, vil nettstedet ditt fremdeles være tilgjengelig. I delt hosting går nettstedet ditt helt sikkert ned.

Helt i starten var denne typen hosting veldig dyr, og bare selskapene kan utnytte den, men siden de siste 3 ~ 4 årene kommer prisene ned, og nå er billige nettsky-hostingtjenester også tilgjengelige med lovet kvalitet. Så hvis du er på jakt etter den beste, men billige netthandelleverandøren, vil denne artikkelen hjelpe deg med å finne riktig selskap. For her samler vi den siste listen over beste anerkjente nettskyvertjenester som tilbyr planer til laveste priser.

Våre toppanbefalinger

Vert

Egnet for

Vurdering

Pris

Kamatera ♥

Alle brukere

Sjekk nå

Vultr

Små ~ store prosjekter

Sjekk nå

A2Hosting

Bloggere, webmastere

Sjekk nå

Beste billige nettskyleverandører 2020

Så, her er listen over lave kostnader og billigste nettskyvertjenester som du kan spare betydelige penger på. Vi anbefaler at du bør velge den som passer og oppfyller alle dine krav.

1. Kamatera – Få 30 dager gratis prøveperiode

Kamatera

Kamatera ble grunnlagt tilbake i 1995, og tilbyr tilfredsstillende nettsky-hosting-tjenester sammen med fleksible og skalerbare løsninger. Ved å vite det faktum at ytelse er en topp prioritet for alle brukere, bevæpnet Kamatera sin infrastruktur med topp moderne teknologier som solid state-stasjoner, Intel Xeon E5 v4-prosessor og globale tilstedeværelsespunkter..

Kamatera er en spesialisert leverandør av skyplattformer som tilbyr et bredt spekter av produkter under sitt navn som billige skyservere, blokkeringslagring, lastbalansere, administrert skyhosting og mer. Og den mest bemerkelsesverdige delen foruten rimelige priser, tilbyr selskapet også en 30-dagers gratis prøvekonto.

Hastighet er en av de viktigste faktorene som spiller en betydelig rolle i å forbedre ikke bare kundeopplevelsen din, men også rangering av søkemotorer. Årsaken til at Kamatera kan være et ideelt valg for deg, er at de har 13 datacenters steder rundt om i verden, slik at du kan lagre innholdet på nettstedet / appen din i nærheten av potensielle brukere. Så enten publikum tilhører Amerika, Europa eller Asia, kan du enkelt velge nærmeste datasenter.

Cloud infrastruktur er en perfekt vei å gå hvis du vil benytte deg av øyeblikkelig skalerbarhet. Det betyr at du vil bli utstyrt med ekstra ressurser raskt og unngå eventuelt strømbrudd. Etter å ha satt opp en konto på Kamatera, kan du enten installere eller avinstallere eller oppgradere OS.

Du har lov til å bruke hvilken som helst versjon av nesten alle operativsystemer som Ubuntu, CentOS, Debian, FreeBSD og OpenSUSE. Videre støtter serveren deres også alle utgavene av MS Windows. På den annen side inkluderer Kamatera et brukervennlig kontrollpanel, slik at du kan administrere funksjoner og nettverksinnstillinger osv.

Når det gjelder å sette opp en server som Kamatera designet en enkel prosess, kan du velge antall ressurser som vCPU, RAM, lagring og datacenterplassering. Du kan også velge ditt foretrukne operativsystem fra en enorm liste.

Selskapet gjør det også mye enklere å legge til noen valgfrie tjenester som cPanel og utvidede sikkerhetskopier. Når prosjektet ditt begynner å vokse, trenger du ikke å migrere andre steder, ettersom de har ganske høy spesifikasjonsinfrastruktur. Du kan benytte opptil 20 vCPU, 256 GB RAM og lagring i terabyte.

Kamatera opprettholder live chat, telefonsupport og e-postsystem for å ta vare på kundenes spørsmål. Å ha tilgjengeligheten til flere støttekanaler er nyttig for nybegynnere som kommer til å oppleve skyhosting for første gang. Ved å konkludere, kan vi si at Kamatera utvilsomt er en pålitelig skyleverandør som ikke bare presenterer skalerbar løsning, men også tilbyr de nyeste infrastrukturstøttede tjenestene innen rimelig prisområde.

2. Vultr

vultr

Vultr er en veldig billig nettskyleverandør som tilbyr skyplaner som starter på $ 2,50 per måned. Vultr-planene ligner veldig på DigitalOcean, de tilbyr faktisk rimeligere skyplaner. Den mest grunnleggende planen inkluderer 20 GB SSD-lagring, 512 RAM, 1 CPU-kjerne og 500 GB båndbredde bare på $ 2,50 / måned. Og den aller neste pakken tilbyr 25 GB SSD, 1CPU, 1024 RAM og 1000 GB båndbredde bare til $ 5. Så Vultr står blant de superbillige leverandørene av nettskyhotell.

Vultr har et bredt spekter av datasentre. For øyeblikket tilbyr de 15 forskjellige verdensomspennende lokasjoner, slik at du kan velge datasenterplassering i henhold til målgruppen din. Selskapet tilbyr mange installasjonsapper med ett klikk som WordPress, Joomla, PrestaShop, etc. Hvis du utvikler et spill, bruk Vultr-skyservere, de vil sikkert oppfylle dine forventninger.

Selskapet gjorde sikkerheten stram og la til et lag med beskyttelse mot DDOS-angrep. Systemene deres overvåker nettverket kontinuerlig og oppdager skadelig aktivitet så snart som mulig. Videre kan du installere operativsystem alt etter hva du vil like Windows, Ubuntu, CentOS og mer. Panelet er fullt av 1-klikk-alternativer som omstart, installering, appinstallasjon osv.

Vultr-støttetjenester er ikke så mye pålitelige som det burde være. De er ikke konsistente, noen ganger er responsen rask, men noen ganger må du vente nesten en time. Du kan sende dem en hjelpbillett fordi de ikke tilbyr støtte via telefon eller live chat. I vanlige spørsmål kan du få hjelp til fakturering og tekniske aspekter. De har også et samfunnsforum som er fullt av forskjellige temaer.

Vi synes de bør oppgradere støttetjenestene sine og i det minste tilby live chat som vil være veldig nyttig. Selskapet tilbyr 100% oppetid, og hvis selskapet når som helst ikke klarer å oppnå den garantien, vil de være ansvarlig for å utstede SLA-kreditt.

3. CloudWays

cloudways

Cloudways er en styrt billig sky hosting forsørger. Du kan starte med dem ved å bruke bare $ 10 per måned. Vertsplanen deres støtter alle applikasjoner relatert til e-handel, bloggere, designere, digitale byråer og utviklere. For øyeblikket tilbyr de gratis prøveperiode, så ikke kast bort tid og ta tak i prøvekontoen så snart som mulig.

Som mange andre selskaper ga Cloudways også prioriteringer til støttetjenester. De tilbyr de stilte løsningene via chat og billetter. Dessuten er en butikk med kunnskap tilgjengelig om forskjellige emner, inkludert vanlige spørsmål. Alle støttetjenestene leveres uten tidsbegrensninger slik at du når som helst kan kommunisere med teknisk team.

En ting, som du trenger å vite, er at de bruker DigitalOcean, Amazon, Google, Vultr og KYUP infrastruktur for å betjene kundene sine. Det betyr at de har mange datasentre som selskapet selv hevder å ha 25+ datasentre. Kloning var aldri lett før; Cloudways tilbyr kloningsfunksjon med ett klikk. Kloning lager kopien av innholdet ditt som du kan bruke til gjenoppretting.

Hvis du har et team, men ikke vil at de skal se viktig informasjon om nettstedet eller ikke ønsker å gi dem full kontroll over ressursene, ikke bekymre deg CloudWays laget et teamkontrolltavle, som inkluderer de forskjellige rollene med tilgang begrensninger.

Noen selskaper som GoDaddy tilbyr ikke engang standardbrannmuren, men Cloudways bygger automatisk opp en brannmur og overvåker serverne for alt ondsinnet for å holde deg sikker. Videre hevder selskapet at de holder seg oppdatert servere med sikkerhetsprotokoller og oppdateringer selv.

Selskapet tilbød sin egen utformede teknologi kalt ThunderStack. Det er et cache-verktøy som fungerer på NGINX, Apache og Memcached, etc. I tillegg tilbyr de Git-utviklingssett, SSH & SSF og 1-klikks installasjon av SSL. Vi testet ikke SSL-installasjonen, men vi er ganske sikre på at den er enkel og enkel. Du kan starte med dem fordi de tilbyr et knippe funksjoner som Cron Job, prosjektgruppering, HTTP / 2 og en lang liste med funksjoner.

Planprisene er fantastiske; Du kan ta tak i de kule og nyttige funksjonene på bare $ 10, som inkluderer 1 GB RAM, 1 kjerne CPU, 25 GB nettplass og 1 TB båndbredde. De gjør også migrering av nettsteder for deg uten kostnad.

4. Host1Plus | Heficed

Host1Plus Cloud Hosting

Her søker Host1plus pålitelig skyhosting med fleksibilitet. Oppetid og lastetid er prioritet for alle som søker webhotell. Med Host1plus trenger du ikke bekymre deg for disse. For hos dem er ikke nettstedet ditt bare avhengig av én server. Selskapet lager de forskjellige kopiene av nettstedet og lagrer dem på flere servere og dermed maksimal oppetid.

Det gode med at de har forskjellige datasentre for best mulig ytelse for å betjene kundene globalt. Lastetiden er veldig viktig fordi ingen ønsker å holde seg til et nettsted og vente til siden lastes helt. Den besøkende forlater ganske enkelt nettstedet ditt, og det er et stort tap. Det spiller ingen rolle hvor publikum hører til på grunn av at Host1Plus tilbyr valg av datasenter som lar deg velge den nærmeste plasseringen og slik redusere belastningen på nettstedet.

Det beste vi liker med skyhosting er den enkle skalerbarheten. Et bredt utvalg av planer kan oppfylle dine behov enkelt, og når som helst kan du også øke eller redusere taket på ressurser. Det er en stor velsignelse for alle nettskyvertsbrukere og hjelper også til å kutte kostnadene. Host1plus tilbyr både Linux- og Windows-baserte servere. Den første og grunnleggende planen “LIN1” gir en-kjerne CPU, 20 GB lagring med 512 MB RAM, noe som er flott å håndtere prosjekter på begynnelsesnivå. Videre inkluderer alle planene 1-gratis sikkerhetskopiering, 1-fri IPv4, Intel Xeon-prosessorer, anstendig API og mange andre funksjoner.

De tilbyr CentOS, Debian, Fedora og Ubuntu. Og hvis du er en cPanel-elsker og ikke vet om kommandolinjearbeid, blir dette vanskelig å installere nettapplikasjonene som WordPress. Så hvis du vil ha cPanel, koster det 15 dollar. Det er mange tutorials tilgjengelig over internett for å installere nettapplikasjonene ved hjelp av kommandoer, det er ikke så veldig bra.

Vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg skal løse problemet. Få gjerne hjelp av dem. De tilbyr ikke live chat, men responsen er ganske rask på billettsystemet. Og viktigst av alt er de veldig vennlige. For å følge med på ressursene gir de fullstendig statistikk slik at brukeren kan iverksette tiltak i forhold til situasjonen. Ikke kast bort tiden fordi de også tilbyr 14-dagers prøveperiode.

5. Digital Ocean

digitalocean sky hosting

Digital Ocean er et velrenommert selskap og mottar mye takknemlighet fra sine brukere. Digital Ocean er et utmerket alternativ, spesielt for utviklerne. Du kan opprette “dråpene” på et minutt og få full tilgang til administrasjonen inkludert valg av operativsystem. De tilbyr et bredt spekter av planer fra $ 5 / mo. Du kan kjøpe en plan for det månedlige abonnementet, eller enten kan du bytte til timesabonnement.

Den helt grunnleggende planen inkluderer 25 GB SSD-lagring, 1 TB dataoverføring, 1 GB minne og 1 Core-prosessor bare for $ 5 / måned, er ikke den billigste skyvertjenesten? Hvis webplass er et problem for deg, så ikke bekymre deg om at skalerbart SSD-lagringsvolum er tilgjengelig. Du kan kjøpe mer lagringsplass til $ 0,10 / GB. Selskapet tilbyr også planer på bedriftsnivå. Disse planene er ressursrike som lagring, RAM og prosessor osv.

Etter vår mening er en flott måte å oppleve netthosting å kjøpe noen av deres billige skyplan som $ 5 / mo. Etter å ha opplevd når du føler at du har nok forståelse og er klar til å starte et seriøst arbeid, er det en lett skalerbar løsning. Det vil gjøre det mulig for deg å benytte deg av flere ressurser på kort tid.

Serverne er tilgjengelige med 99,99% oppetid med antall datasentre. Hvis de mislykkes i løpet av en måned, vil de utstede kreditten. Selskapet har datasentre i San Francisco (2), Toronto (1), New York City (3), London (1), Amsterdam (2), Frankfurt (1), Bangalore (1) og Singapore (1). Det er også mange installasjonsapplikasjoner med ett klikk som WordPress, Magento, Joomla, Drupal, Ruby on Rails og Horizon, osv..

Digital Ocean tilbyr billettsystemet for støtte. De bygger også et stort kunnskapsgrunnlag der du kan få hjelp øyeblikkelig. Under fellesskapet kan du benytte deg av forskjellige opplæringsprogrammer og stille spørsmål. De tilbyr ingen støtte via telefon eller live chat.

Ser du etter en lignende tjeneste som DO? Her er noen DigitalOcean-alternativer.

6. InterServer

InterServer Cloud

Enkel skalerbarhet er skjønnheten i netthosting og det du får fra Interserve. Tenk på at nettstedet ditt får en enorm mengde trafikk. Så for å håndtere en slik type besøkende, trenger du en skalerbar webhotell. Planen starter fra $ 6 / mo. og inkluderer 1 GB RAM, 25 GB nettplass og 1000 GB (1 TB) båndbredde. Du kan også lage en plan i henhold til dine krav. Dette gjør det til et kostnadseffektivt valg.

Ved å være vert for nettstedet ditt på Interserve, vil du få flere fordeler som SSD-stasjoner, 99,9% oppetidsgaranti, opptil 16 operativsystemalternativer, etc. Du kan velge mellom Linux og Windows-server. Her gjør oppmerksom på at hvis du vil ha cPanel, så må du betale $ 10 ekstra beløp. Videre har selskapet flere datasentre for å sikre den høyeste tilgjengeligheten til tjenester med maksimal hastighet. Lastetiden for side er også tilfredsstillende, men noen ganger ser vi at det tar nesten 765 ms å laste inn sidene. Men dette skjedde sjelden.

Støttetjenestene er tilgjengelige 24/7. Men den triste nyheten er at de ikke tilbyr live chat. Vi tror live chat er den beste måten å løse problemer raskere. Så hvis du vil ha rask support, kan du kontakte dem på telefon. Det er også e-post- og billettsystemer tilgjengelig for å hjelpe kundene. I tillegg har selskapet også et samfunnsforum og mange tips.

Serverne støtter flere språk som PHP, Perl og Python, etc. De andre viktige funksjonene inkluderer sikkerhetskopiering, stillbilder, DNS-manager, IPV6 og mye mer. De tilbyr også gratis migrasjonstjenester. De tilbyr ikke noen prøveperiode vi ønsker om de gjør det, så vil det være bra for de nye brukerne. Ved å konkludere, kan vi si at Interserver ikke gir noen unik funksjon, men tjenestene deres er verdige å bruke når det kommer til velutviklede, men lave priser, webhotell.

7. A2Hosting [99,99% oppetid]

a2hosting lagring

A2Hosting oppnådde et enormt rykte gjennom årene, og tjener nå tusenvis av kunder over hele verden. Det har ikke bare 300% raskere, men høy ytelse og ultra-pålitelig infrastruktur for å kjøre nettsteder / apper jevnt. De er også en av de beste SSD-vertene som tilbyr flammende raske tjenester. Du kan tilpasse planen din etter dine behov, og dette forhindrer ekstra kostnader.

Og selvfølgelig støttetjenester, mange billig sky hosting tilbyr ikke engang Live Chat-alternativet. A2Hosting fyller dette gapet og tilbyr 24/7/365 supporttjenester. De betjener kundene via Live Chat, Telefon, billett og kunnskapsbase. Du bør også besøke bloggen deres da de publiserte forskjellige artikler, som virkelig er nyttige på forskjellige aspekter. Én ting vi vil si, deres støtteapparat er kunnskapsrike og vennlige.

Gjennom A2 QuickInstaller kan en bruker enkelt og raskt installere alle større CMS. Sammen med å installere CMS, kan du sette opp webutviklingsverktøy som Node.js, etc. Den forbedrede teknologien som hurtige servere og SSD-er for raskere sideinnlasting øker nettstedets ytelse dramatisk.

$ 5-planen kalt “Entry”, som inkluderer 512 MB DDR3 RAM, 2 TB båndbredde, 20 GB lagring, 1 Core CPU og CentOS 7 med Webuzo. Du kan også distribuere tilleggsprogrammer til tilleggskostnad.

Cloud hosting deres er fullt tilpasset, og du har kontroll over valget av Linux-operativsystem. På shoppingsiden kan du velge versjon av CentOS, Fedora, Debian osv. Selskapet tilbyr også det brukervennlige kontrollpanelet hvor du kan administrere filer, databaser og andre viktige funksjoner. Og hvis du vil ha cPanel, vil du bruke den etter å ha fått lisensen til rimelige priser.

Hvis du er en utvikler, så er Cloud Disaster Recovery et flott alternativ for deg. Som utvikler vil du være klar over at det å skrive koder er en komplisert jobb, og noen ganger kan det oppstå feil som vil være vanskelig å oppdage eller noen ganger en feil forårsaker alvorlig skade. Så før du implementerer endringer i kodingen, bør du ta en sikkerhetskopi som du kan bruke til å gjenopprette forrige versjon.

I tillegg tilbyr A2Hosting 99,9% server oppetidsgaranti og høy tilgjengelighet Failover. Det primære konseptet bak skyteknologien er høy tilgjengelighet. Når en server mislykkes, skifter nettstedet ditt automatisk til en annen operativ server uten driftsstans, dette kalles Høy tilgjengelighet.

Sammen med alt dette selskapet også kreve pengene tilbake-garanti. Men du vil motta hele fondet innen 30 dager, og etter at tilbakebetalt fond for ubrukte tjenester vil tilbakebetales.

Du vil kanskje også lese: 10 billigste VPS Server Hosting Services

8. BlueHost [Best for bloggere]

blue-host

BlueHost er et av favorittbedriftene våre når det gjelder sky- og WordPress-hosting. De er også på øverste hylle av WordPress sine anbefalte vertsfirmaer. Med et så godt anerkjent selskap steller alle sine kunder og tilbyr skyplan bare til $ 6,95 / mo (Startplan) som vanligvis starter på $ 9.99 / mo.

Hvis du allerede har en delt hostingkonto med dem og vil glede deg over skyhostingen, må du ikke bekymre deg for automatisk overføring, og du vil kunne skifte til den nyere pakken på kort tid. De tilbyr fullstyrt skyhosting, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for sikkerhetsoppdateringer, oppdateringer, porttilgang og problemene som det..

De styrer alltid bransjen i støttetjenestene og tilbyr 24/7 support på telefon, live chat og billetter. De belyser også hovedtemaene som WordPress, domener, konto og kontrollpanel, etc. slik at hvis du har et problem relatert til disse, så kan du enkelt finne svaret ditt. Videoopplæringer er en flott måte å lære seg, og BlueHost tilbyr også en kunnskapsbase og et lager av videoopplæringer.

Startplanen inneholder 1 nettsted som du kan være vert for, et gratis domene, 100 GB lagring, Umeteret båndbredde, 2 GB Ram og 2 kjerneprosessor. De inkluderer også $ 50 for markedsføring og lokale hurtigbufringstjenester. Du kan ta tak i alt dette til $ 6,95 / mo. Men vi vil anbefale deg å velge “Performance” -plan som koster $ 8,95 / mo, men du har mange funksjoner til gjengjeld. Prestasjonsplanen inkluderer følgende særtrekk: Ubegrenset nettsteder til å være vert, ubegrenset lagring, 4 GB RAM, 4-kjerne CPU og $ 200 markedsføringskreditt.

Med BlueHost må du ikke bekymre deg for datatap, de kopierer dataene dine på andre 3 servere, slik at i tilfelle av problemer, vil den andre kopien automatisk begynne å fungere uten avbrudd. BlueHost tilbyr også skaleringsalternativet som lar deg øke ressursene uten å starte på nytt. Automated Failover-funksjonen flytter nettstedet ditt til en annen server i tilfelle maskinvarefeil automatisk. I tillegg til alt dette, tilbyr BH 30 dager pengene tilbake-garanti.

9. DreamHost

dreamhost sky hosting

Etter å ha mye erfaring, gjorde DreamHost seg til å bli notert på de beste leverandørene av WordPress hosting. De tilbyr alle typer hosting Shared, Managed, VPS, Dedicated og Cloud. Bedriftens skytjenester er billige og verdige å bruke.

DreamHost støtter en annen open source-plattform som MongoDB, Redis, Python, Perl og mer. Ved hjelp av OpenStack kan man lage en tilpasset server. Siden selskapet tilbyr lett skalerbare oppgraderinger som minne, lagring og CPU, etc. Med DreamHost vil du få full root-tilgang. Du får et komplett valg av programvare / operativsystem og dens versjon. Serverne deres er i stand til å kjøre operativsystem Linux, BSD og Windows.

De betjener kunder med nyskapende teknologi som gjorde skytjenestene enkle og enkle å bruke. Et sofistikert instrumentpanel hjelper brukere å utføre oppgaver som å lage øyeblikksbilder, administrere nettverket og tildele lagring. I tillegg kommer alle planer med Ceph-lagring, som lagrer dataene oftere (3 ganger), slik at du kan hente dem i tilfelle en dårlig hendelse.

Det som virkelig betyr noe er støttetjenestene. Gjennom Live Chat og e-post kan du benytte deg av støttetjenester. Dessuten er det en stor del av løsningene under deres kunnskapsbase. De kategoriserer løsninger som Generelle emner (PHP. Security Hosting osv.), Produktsupport (dedikert hosting, VPS Hosting, E-post, etc.) samt støtte for skyprodukter. Du kan delta i diskusjonsforumet deres ved å sende inn problemet ditt og få svarene dine. Forumet har for tiden 26.440 registrerte medlemmer. Selskapet opprettholdt en statusblogg, hvor du kan få statusen til tjenesten deres for å finne ut at den er i drift eller ikke.

Planen deres starter fra 512 MB RAM, 1 Core CPU, 80 GB SSD-lagring og 100 GB block-lagring til $ 4,50 / måned. Vi synes denne prisen er ganske rimelig på grunn av inkludert full root-tilgang, API og valg av forskjellige operativsystemer, SSD-er, sky-sikkerhetskopier og automatisk sikkerhetskopi av WordPress, osv..

10. Linode

linode

Linode er en nettsky-hostingtjeneste som har 400 000 kunder og tilbyr tjenester som er pålitelige for utviklere, designere, bloggere osv. De tilbyr også SSD-planer. Datasentrene er lokalisert i tre forskjellige regioner i Asia-Stillehavet, Nord-Amerika og Europa.

Linode Cloning gjør det mulig for brukeren å lage den fullstendige kopien av innholdet og koble det til IP failover-funksjonen, slik at ved tilfelle av fall automatisk bytter til den andre serveren med samme konfigurasjon.

Skalering er kritisk, spesielt når du trenger mer ressurser, og de støtter skaleringsfunksjonen. Mange selskaper tilbyr fortsatt ikke dette. Anta at du kjøper en plan som ikke har noe skaleringsalternativ, og i fremtiden vil du bare ha ekstra lagring, så har du ikke valget i stedet for å kjøpe den høyere planen som har mange ekstra ressurser som du egentlig ikke trenger. Så skalering skal bare gi den funksjonen du ønsker i din eksisterende plan.

NodeBalancer er en teknikk som hjelper selskapet med å fordele belastningen. Hvis belastningen øker på en server, vil det påvirke ytelsen til alle brukerne. Så Linode deler belastningen mellom forskjellige servere for å unngå mangel på tjenester.

Selskapet bruker en transparent tilnærming; Dette vil hjelpe brukerne til å overvåke statistikken og iverksette tiltak på flaskehalsene. Du har full tilgang til grafer og annen informasjon, slik at det er lett for deg å oppdage problemene. Videre vil du få alle detaljer om prosessorer, bruk, tilkobling og servertilstand på en side. Denne typen informasjon gjør deg proaktiv, og du kan unngå alvorlige problemer.

Planene starter på $ 10 / month som inkluderer 2 GB RAM, 1 CPU Core, 24 GB-SSD-stasjoner og 2 TB dataoverføring. Du kan også leie tjenestene deres på timebasis. Og hvis du ikke er fornøyd med dem, har du 7 dager på deg til å skaffe deg det fulle fondet.

Du har mange muligheter til å kontakte supportteamet i tilfelle noen problemer. De tilbyr e-post, billett, telefon, faks og nettprat. Dessuten kan du også rapportere sikkerhet og andre problemer hver for seg, slik at det blir selskapets bekymring å håndtere det og gi en permanent løsning. Så ikke kast bort tiden med å komme på nettet med dem.

11. Atlantic.Net

Atlantic Cloud Host

Her er Atlantic.net som tilbyr et veldig bredt spekter av planer, men det er ikke så billig skyhosting som andre nevnt på listen. Selskapet kategoriserer planen på grunnlag av ressurser som Memory optimize plan er de, som er design hovedsakelig for de som trenger mer RAM. Etter å ha kjøpt vil de ikke ta mye tid og gjøre serveren klar for deg i løpet av 30-45 sekunder. Som vi alle vet at SSD-stasjoner blir brukerens kjernekrav. Dessuten er hastighet en av SEO-faktorene, og Atlantic.net har lagt denne nødvendigheten til sine servere.

De tar også sikkerhetskopier av dataene dine automatisk en gang i døgnet ved å betale en liten krone for denne funksjonen. Du får en IP-adresse med planen, og hvis du vil ha mer, vil de belaste $ 2,19 / mo eller $ 0,003 / t. Deres Linux-baserte generelle plan leveres med 1 GB RAM, 40 GB lagring, 3 TB dataoverføring og 1 kjerneprosessor som bare koster $ 10 / mo. Du kan også kjøpe Windows-baserte planer med samme spesifikasjoner på $ 15 / mo. De gir 10 TB utgående trafikk gratis og ubegrenset innkommende trafikk. Hvis du overskrider grensen for utgående trafikk, belastes $ 0,02 per GB.

For tiden har de 6 aktive datasentre og tar sikte på å lansere et nytt i Singapore. Videre er skalerbarhet når som helst og cPanel også tillatt. De tilbød ikke gratis cPanel du måtte kjøpe lisensen, som koster $ 14.97 / måned. I tillegg presenterer de hosting med RESTful API som hjelper deg å administrere webapplikasjonen, ressurser, operativsystem og apputvikling, etc. Atlantic hevder å gi en imponerende 99.99% server oppetid for alle planene.

Selskapet oppfyller all bransjestandard relatert til støttetjenestene. Vi tror at støttetjenester er viktigere når det kommer til skyhosting fordi det er en mye manuell hostingpakke. Hvis en bruker når som helst trenger hjelp, bør vertsleverandøren være proaktiv i denne forbindelse. Atlantic-eksperter er alltid der over telefon, live chat og mail for å hjelpe deg. Du kan også få hjelp ved å legge ut problemet ditt i samfunnsforumet.

  • Topp 7 beste SSD-vertstjenesteleverandører
  • 10 raskeste webhotellleverandører

12. GoDaddy

godaddy sky servere

Ikke bare den delte hosting, de er også en av de billige leverandørene av nettsky hosting. Deres mest grunnleggende plan inkluderer 20 GB nettplass, 512 MB RAM, 1 kjerne og 1 TB dataoverføring. I motsetning til den delte hosting, tilbyr de SSD-utstyrte servere for raskere ytelse. For tiden tilbyr selskapet 30 dager gratis prøveversjon med 99,9% oppetid på amerikanske baserte servere.

Selskapet tilbyr vennlig og rent API, som lar deg allokere lagring, maskinvare- og apputvikling osv. Du har de to alternativene til sikkerhetskopiering av data, Snapshot og Backup. Med Snapshot kan du lagre dataene dine når som helst mens automatisk sikkerhetskopi sparer fremdriften automatisk etter hvert par dager.

Det kom en tid da GoDaddy ble utsatt for angrep fra hackere og de fleste av tjenestene som dekkes ned inkludert e-post, domene og til en viss grad ‘hosting’. Selskapet lider også på grunn av ugunstige handlinger som støtter SOPA og seksuell reklame. Men nå forbedrer selskapet mye og leverer konsistente tjenester.

Hvis du står fast og ikke vet hvordan du skal takle problemet, ikke bekymre deg for at de tilbyr support via telefon og chat. Også et hjelpesenter og samfunnsforum med et enormt antall aktive medlemmer vil sikkert hjelpe deg.

Et annet veldig godt alternativ for å kontrollere ressursene gjennom et nettbasert dashbord er OpenStack. Denne open source-plattformen gjør det enkelt å tildele behandlingen og andre ressurser. GoDaddy tilbyr mange applikasjoner relatert til CMS, e-handel, infrastruktur, utviklerverktøy og mye mer. Du trenger bare å trykke på et klikk, og installasjonen er gjort på kort tid.

En ting du trenger å vite er at de ikke tilbyr noen tilpasset plan. Det betyr at du ikke har tillatelse til å redusere eller øke ressursene i henhold til dine behov. Vi vil anbefale GoDaddy bare for små prosjekter og testformål.

13. HostGator Cloud

hostgator sky hosting

HostGator prøver alltid å tilby billig hosting for WordPress, og de tilbyr relativt pålitelige skytjenester med lave kostnadsplaner. Vi brukte også deres delte hostingplaner, noe som virkelig overrasket oss. Men vi har problemene med Live Chat-støttetjenestene. Selskapet bør forbedre det og svare på kunden på et prioritert grunnlag. På den annen side har selskapet et støttesenter, som omfatter telefonstøtte sammen med billettsystem, live chat, videoopplæringsprogrammer og forum.

Totalt sett er selskapet godt og alltid iøynefallende på grunn av attraktive rabatter. For øyeblikket er tre nettskyvertsplaner kalt Hatchling, Baby og Business tilgjengelig. Hatchling-plan kan tas tak i bare $ 4,95 per måned og ett domene er tillatt med 2 GB RAM og 2-kjerne prosessor. Du kan være vert for ubegrensede domener på baby- og forretningsplanen. Det er ingen begrensning på bruken av lagring og båndbredde, men du bør bruke klokt.

Enkel skalerbarhet lar deg øke ressursene ved å treffe noen få klikk uten driftsstans etter hvert som bedriften vokser. De polerte dashbordet godt og gjorde det ganske enkelt. Du kan enkelt overvåke bruken, nedlastingshastigheten, innholdstrender som folk stort sett ser på nettstedet ditt og annen statistikk.

HostGator tilbyr et integrert cache-verktøy for lakk som hjelper deg med å laste det statiske innholdet raskere enn normalt. I tillegg inkluderer hver plan cPanel og Data Mirroring. Data Mirroring er en teknikk som distribuerer tre kopier av dataene dine til forskjellige enheter som ligger på forskjellige steder for sikkerhets skyld. Så hvis et helt datasenter går ned på grunn av et alvorlig problem som brann, kan du fremdeles få tilgang til dataene dine fra andre servere som ligger på et annet sted.

Du kan ikke dra fordelene av dedikert IP-adresse på klekkerplanen. For dedikert IP, må du gå til Baby-planen og kjøpe den for en ekstra $ 4 / mo. Google gjør det sakte for folk å bruke SSL-sertifikat for å gjøre nettstedene deres sikrere. Alle HostGator-planer inkluderer delt SSL gratis mens forretningsplanen inneholder Privat SSL. HostGator er en utmerket og budsjettvennlig hostingleverandør, og du kan kjøpe en billig skyhosting med flotte funksjoner.

Konklusjon

Det viktigste vi vil si at du ikke helt kan stole på billige tjenester. For å være vertskap for dine langsiktige prosjekter, velg noen av de beste leverandører av nettskyhotell som Vultr. Hvis du trenger en skyplan på lengre sikt, bør du helt sikkert velge den uten vaghet.

Vi gjør vårt ytterste for å verve selskapene som har billige sky hosting-pakker til lave priser, men til en viss grad pålitelige. Etter vår mening er Host1Plus best for utviklere og avanserte brukere.

Så ovenfor er de billige nettskyleverandørene som tilbyr pålitelige tjenester til rimelige priser. Velg den beste i henhold til nettstedets / appbehovet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map