11+ Bedste billige Cloud Hosting Services 2020

12

Cloud-hosting er den bedste måde at gøre dit indhold tilgængeligt overalt i verden gennem adskillige servere i stedet for at bruge en CDN (Content Distribution Network) -tjeneste. Da denne infrastruktur er bygget med flere servere, og det er derfor, det er lidt dyrt end delt hosting. Hvis du leder efter den billige cloud-hosting, skal du fortsætte med at læse for at finde den bedste.


Cloud Hosting er hovedsageligt designet til at levere den maksimale og non-stop service. Og gæt hvordan? I cloud-hosting er flere servere forbundet (parallelt) på en sådan måde, at de fungerer som en. Den mere enkle forklaring, i modsætning til den delte hostingtjeneste, der kun er afhængig af en enkelt server, består cloud-hosting af mere end en server.

Dette reducerer således chancerne for nedetid, lav hastighed og datatab markant. Det bruger højere ressourcer end traditionel hosting, hvilket gør det dyrere og at drage fordel af denne type hosting; du er nødt til at betale flere penge. Men her efter vores yderste bestræbelser udarbejdede vi en liste over de bedste billige cloud hosting-udbydere.

Bedste billige cloud-hosting

Forskellen mellem sky og delt hosting

Som nævnt ovenfor er der i en cloud-hosting flere servere tilsluttet, der er placeret på de forskellige steder. For eksempel købte du en cloud-hostingplan og på et eller andet tidspunkt en serverfejl. Hvad sker der nu? Ja, du har det, hvis en server går ned, vil dit websted stadig være tilgængeligt. Ved delt hosting går dit websted med sikkerhed ned.

Helt i starten var denne type hosting meget dyr, og kun virksomhederne kan bruge den, men siden de sidste 3 ~ 4 år kommer priserne ned, og nu er billige cloud-hostingtjenester også tilgængelige med lovet kvalitet. Så hvis du er på udkig efter den bedste, men billige cloud-hosting-udbyder, hjælper denne artikel dig med at finde det rigtige firma. For her akkumulerer vi den seneste liste over bedste velrenommerede hosting-tjenester, der tilbyder planer til de laveste priser.

Vores topanbefalinger

Vært

Egnet til

Bedømmelse

Pris

Kamatera ♥

Alle brugere

Tjek nu

Vultr

Små ~ store projekter

Tjek nu

A2Hosting

Bloggere, webmastere

Tjek nu

Bedste billige cloud hosting-udbydere 2020

Så her er listen over lave omkostninger og billigste cloud-hostingtjenester, som du kan spare betydelige penge på. Vi anbefaler, at du vælger den der passer til og opfylder alle dine krav.

1. Kamatera – Få 30 dages gratis prøveperiode

Kamatera

Kamatera blev grundlagt i 1995 og tilbyder tilfredsstillende cloud-hostingtjenester sammen med fleksible såvel som skalerbare løsninger. Ved at kende det faktum, at ydeevne er en høj prioritet for enhver bruger, bevæbnet Kamatera sin infrastruktur med avancerede teknologier såsom solid state drev, Intel Xeon E5 v4 processor og globale tilstedeværelsespunkter.

Kamatera er en specialiseret cloud-platformudbyder, der tilbyder en bred vifte af produkter under dens navn som billige sky-servere, blokopbevaring, belastningsbalancere, administreret cloud-hosting og mere. Og den mest bemærkelsesværdige del udover en rimelig pris tilbyder virksomheden også en 30-dages gratis prøvekonto.

Hastighed er en af ​​de vigtigste faktorer, der spiller en betydelig rolle i at forbedre ikke kun din kundeoplevelse, men også søgemaskinens placering. Årsagen til, at Kamatera muligvis er et ideelt valg for dig, er, at de har 13 datacentre-steder rundt omkring i verden, så du kan gemme dit websteds / app-indhold i nærheden af ​​dine potentielle brugere. Så uanset om dit publikum hører til Amerika, Europa eller Asien, kan du nemt vælge det nærmeste datacenter.

Cloud-infrastruktur er en perfekt vej at gå, hvis du vil bruge øjeblikkelig skalerbarhed. Det betyder, at du vil få ekstra ressourcer hurtigt og undgå enhver mulig strømafbrydelse. Når du har opsat en konto på Kamatera, kan du enten installere eller afinstallere eller opgradere OS.

Du har tilladelse til at gøre brug af enhver version af næsten ethvert operativsystem som Ubuntu, CentOS, Debian, FreeBSD og OpenSUSE. Desuden understøtter deres server også alle udgaver af MS Windows. På den anden side inkluderer Kamatera et brugervenligt kontrolpanel, der giver dig mulighed for at administrere funktioner og netværksindstillinger osv.

Når det gælder opsætning af en server, som Kamatera har designet en enkel proces, kan du vælge antallet af ressourcer som vCPU, RAM, opbevaring og datacenterplacering. Du kan også vælge dit foretrukne operativsystem fra en enorm liste.

Virksomheden gør det også meget lettere at tilføje nogle valgfri tjenester som cPanel og udvidede sikkerhedskopier. Når dit projekt begynder at vokse, behøver du ikke at migrere andre steder, da de huser temmelig høj specs infrastruktur. Du kan benytte op til 20 vCPU, 256 GB RAM og opbevaring i terabyte.

Kamatera opretholder live chat, telefonsupport og e-mail-system for at tage sig af deres kundespørgsmål. At have tilgængeligheden af ​​flere supportkanaler er nyttigt for nybegynder, der vil opleve cloud hosting for første gang. Ved at konkludere kan vi sige, at Kamatera uden tvivl er en pålidelig skyudbyder, der ikke kun præsenterer skalerbar løsning, men også tilbyder de nyeste infrastrukturstøttede tjenester inden for overkommelig prisområde.

2. Vultr

vultr

Vultr er en meget billig cloud-hosting-udbyder, der tilbyder skyplaner fra $ 2,50 pr. Måned. Vultr-planer ligner meget DigitalOcean, faktisk tilbyder de mere overkommelige skyplaner. Den mest basale plan inkluderer 20 GB SSD-opbevaring, 512 RAM, 1 CPU-kerne og 500 GB båndbredde lige ved $ 2,50 / måned. Og den næste næste pakke tilbyder kun 25 GB SSD, 1CPU, 1024 RAM og 1000 GB båndbredde til $ 5. Så Vultr er blandt de superbillede cloud hosting-udbydere.

Vultr har en lang række datacentre. I øjeblikket tilbyder de 15 forskellige verdensomspændende placeringer, så du kan vælge datacenters placering i henhold til din målgruppe. Virksomheden leverer masser af one-click-installations-apps som WordPress, Joomla, PrestaShop osv. Hvis du udvikler et spil, så brug Vultr-cloud-serverne, de vil helt sikkert opfylde dine forventninger.

Virksomheden gjorde sikkerheden stram og tilføjede et lag beskyttelse mod DDOS-angreb. Deres systemer overvåger netværket kontinuerligt og registrerer ondsindet aktivitet så hurtigt som muligt. Desuden kan du installere operativsystem, alt efter hvad du vil lide Windows, Ubuntu, CentOS og mere. Panelet er fuld af 1-klik-indstillinger som genstart, geninstallation, appinstallation osv.

Vultr-supporttjenester er ikke så meget pålidelige, som det burde være. De er ikke ensartede, undertiden er svaret hurtigt, men nogle gange skal du vente næsten en time. Du kan sende dem en hjælpebillet, fordi de ikke tilbyder support via telefon eller live chat. I FAQ’s afsnit kan du få hjælp til fakturering og tekniske aspekter. De opretholder også et fællesskabsforum, der er fuld af forskellige emner.

Vi synes, de skal opgradere deres supporttjenester og i det mindste tilbyde live chat, der vil være meget praktisk. Virksomheden tilbyder 100% oppetid, og hvis virksomheden på et hvilket som helst tidspunkt ikke klarer at opnå denne garanti, er de ansvarlige for at udstede SLA-kredit.

3. CloudWays

cloudways

Cloudways er en styret billig sky hosting udbyder. Du kan starte med dem ved at bruge bare $ 10 / måned. Deres hostingplan understøtter alle applikationer, der er relateret til e-handel, bloggere, designere, digitale agenturer og udviklere. I øjeblikket tilbyder de gratis prøveversion, så spild ikke tid og få fat i prøvekontoen så hurtigt som muligt.

Som mange andre virksomheder prioriterede Cloudways også supporttjenester. De leverer de stillede løsninger via chat og billetter. Der er også en videnlager til rådighed om forskellige emner, herunder ofte stillede spørgsmål. Alle supporttjenester leveres uden tidsbegrænsninger, så du når som helst kan kommunikere med det tekniske team.

Én ting, som du har brug for at vide, er, at de bruger DigitalOcean, Amazon, Google, Vultr og KYUP-infrastruktur til at betjene deres kunder. Det betyder, at de har masser af datacentre, da virksomheden selv hævder at have 25+ datacentre. Kloning var aldrig let før; Cloudways tilbyder klonefunktion med et enkelt klik. Kloning laver kopien af ​​dit indhold, som du kan bruge til gendannelsesformål.

Hvis du har et team, men ikke vil have dem til at se webstedets vigtige oplysninger eller ikke ønsker at give dem fuld kontrol over ressourcerne, skal du ikke bekymre dig CloudWays lavede et teamkontroltavle, der inkluderer de forskellige roller med adgang restriktioner.

Nogle virksomheder som GoDaddy tilbyder ikke engang standard firewall, men Cloudways opbygger automatisk en firewall og overvåger serverne for enhver ondsindet for at holde dig sikker. Desuden hævder virksomheden, at de holder opdaterede servere med sikkerhedsprotokoller og patches selv.

Virksomheden tilbød sin egen udformede tech kaldet ThunderStack. Det er et cache-værktøj, der fungerer på NGINX, Apache og Memcached osv. Derudover tilbyder de Git-udviklingssæt, SSH & SSF og 1-klik installation af SSL. Vi testede ikke SSL-installationen, men vi er temmelig sikre på, at den er enkel og let. Du kan starte med dem, fordi de tilbyder et bundt funktioner som Cron Job, Projektgruppering, HTTP / 2 og en lang liste med funktioner.

Planpriserne er fantastiske; du kan få fat i de seje og nyttige funktioner inden for kun $ 10, der inkluderer 1 GB RAM, 1 core CPU, 25 GB webplads og 1 TB båndbredde. De foretager også migrering af websteder for dig uden omkostninger.

4. Host1Plus | Heficed

Host1Plus Cloud Hosting

Søgning efter pålidelig cloud-hosting med fleksibilitet her er Host1plus. Oppetid og indlæsningstid er prioritet for alle, der søger webhosting. Med Host1plus behøver du ikke bekymre dig om disse. For hos dem afhænger dit websted ikke kun af den enkelte server. Virksomheden fremstiller de forskellige kopier af webstedet og gemmer dem på flere servere og dermed maksimal oppetid.

Den gode ting, at de har forskellige datacentre for at opnå den bedste ydelse til at betjene kunderne globalt. Indlæsningstiden er meget vigtig, fordi ingen ønsker at holde sig til et websted og vente, indtil siden indlæses helt. Besøgende forlader simpelthen dit websted og så et stort tab. Det betyder ikke noget, hvor dit publikum hører til på grund af Host1Plus-valg af datacenter, som giver dig mulighed for at vælge den nærmeste placering og således reducere indlæsningstiden for webstedet.

Det bedste, vi kan lide ved skyhosting, er den lette skalerbarhed. En bred vifte af planer kan let imødekomme dine behov, og når som helst kan du også øge eller mindske indtægten på ressourcer. Det er en stor velsignelse for alle cloud hosting-brugere og hjælper også med at reducere omkostningerne. Host1plus tilbyder både Linux- og Windows-baserede servere. Den første og grundlæggende plan “LIN1” giver 1-core CPU, 20 GB lagerplads med 512 MB RAM, hvilket er fantastisk til at håndtere de oprindelige niveau projekter. Desuden inkluderer alle planerne 1-fri backup, 1-fri IPv4, Intel Xeon-processorer, anstændigt API og mange andre funktioner.

De tilbyder CentOS, Debian, Fedora og Ubuntu. Og hvis du er en cPanel-elsker og ikke kender til kommandolinjearbejde, bliver det vanskeligt at installere webapplikationer som WordPress. Så hvis du vil have cPanel, koster det $ 15. Der er masser af tutorials tilgængelige over internettet til at installere webapplikationer ved hjælp af kommandoer, det er ikke en big deal.

Ved ikke hvad jeg skal gøre, eller hvordan man løser problemet. Du er velkommen til at få hjælp fra dem. De tilbyder ikke live chat, men svaret er ret hurtigt på billetsystemet. Og vigtigst af alt er de meget venlige. For at holde styr på ressourcerne leverer de komplette statistikker, så brugeren kan gribe ind i forhold til situationen. Så spild ikke tid, fordi de også tilbyder 14-dages prøveperiode.

5. Digital Ocean

digitalocean sky hosting

Digital Ocean er et velrenommeret firma og modtager stor påskønnelse fra sine brugere. Digital Ocean er en fremragende mulighed, især for udviklerne. Du kan oprette “dråber” på et minut og få fuld adgang til dens styring inklusive valg af operativsystem. De tilbyder en bred vifte af planer fra $ 5 / mo. Du kan købe en plan for det månedlige abonnement eller enten skifte til timesabonnement.

Den meget grundlæggende plan inkluderer 25 GB SSD-lager, 1 TB dataoverførsel, 1 GB hukommelse og 1 Core-processor lige ved $ 5 / måned, er det ikke den billigste cloud-hostingtjeneste? Hvis webplads er et problem for dig, skal du ikke bekymre dig om, at der er tilgængelig skalerbar SSD-lagringsvolumen. Du kan købe mere lagerplads til $ 0,10 / GB. Virksomheden tilbyder også virksomhedsplaner. Disse planer er ressourcerige såsom opbevaring, RAM og processor osv.

Efter vores mening er en god måde at opleve cloud hosting at købe nogle af deres billige skyplan som $ 5 / mo. Efter at have oplevet, når du føler at du har nok forståelse og er klar til at starte et seriøst arbejde, er der en let skalerbar løsning. Det giver dig mulighed for at benytte flere ressourcer på kort tid.

Serverne er tilgængelige med 99,99% oppetid med antallet af datacentre. Hvis de mislykkes i en måned, udsteder de kredit. Virksomheden vedligeholdt datacentre i San Francisco (2), Toronto (1), New York City (3), London (1), Amsterdam (2), Frankfurt (1), Bangalore (1) og Singapore (1). Der er også masser af et-klik-installeringsprogrammer som WordPress, Magento, Joomla, Drupal, Ruby on Rails og Horizon osv..

Digital Ocean tilbyder billetsystemet til support. De bygger også et stort vidensgrundlag, hvor du kan få hjælp med det samme. Under samfundet kan du benytte dig af forskellige tutorials og stille spørgsmål. De tilbyder ingen support via telefon eller live chat.

Leder du efter en lignende service som DO? Her er nogle DigitalOcean-alternativer.

6. InterServer

InterServer Cloud

Let skalerbarhed er skønheden i cloud-hosting, og det, du får fra Interserve. Tænk på, at dit websted får en enorm mængde trafik. Så for at håndtere en sådan type besøgende, har du brug for en skalerbar webhosting. Planen starter fra $ 6 / mo. og inkluderer 1 GB RAM, 25 GB webplads og 1000 GB (1 TB) båndbredde. Du kan også lave en plan i henhold til dine krav. Dette gør det til et omkostningseffektivt valg.

Ved at være vært for dit websted på Interserve får du flere fordele som SSD-drev, 99,9% oppetidsgaranti, op til 16 OS-indstillinger osv. Du kan vælge mellem Linux og Windows-server. Bemærk her, at hvis du vil have cPanel, skal du betale yderligere 10 dollars. Desuden har virksomheden flere datacentre for at sikre den højeste tilgængelighed af tjenester med maksimal hastighed. Sideindlæsningstiden er også tilfredsstillende, men nogle gange ser vi, at det tager næsten 765 ms at indlæse siderne. Men dette skete sjældent.

Supporttjenesterne er tilgængelige 24/7. Men den triste nyhed er, at de ikke tilbyder live chat. Vi synes, live chat er den bedste måde at løse problemer hurtigere. Så hvis du ønsker hurtig support, kan du kontakte dem telefonisk. Der er også e-mail- og billetsystemer til rådighed for at hjælpe kunder. Derudover opretholder virksomheden også et samfundsforum og masser af tip.

Serverne understøtter flere sprog som PHP, Perl og Python osv. De andre vigtige funktioner inkluderer backup, snapshots, DNS manager, IPV6 og meget mere. De tilbyder også gratis migrationstjenester. De tilbyder ikke nogen prøveperiode, som vi ønsker, hvis de gør det, vil det være godt for de nye brugere. Ved at konkludere kan vi sige, at Interserver ikke leverer nogen unik funktion, men deres tjenester er værdige at bruge, når det kommer til veludviklede, men lave priser, webhosting.

7. A2Hosting [99,99% oppetid]

a2hosting opbevaring

A2Hosting opnåede et massivt omdømme gennem årene og tjener nu tusinder af kunder over hele verden. Det har ikke kun en 300% hurtigere men høj ydelse og ultra pålidelig infrastruktur til at køre dine websteder / apps glat. De er også en af ​​de bedste SSD-værter til at levere flammende hurtige tjenester. Du kan tilpasse din plan efter dine behov, og dette forhindrer ekstra gebyrer.

Og selvfølgelig supporttjenester, mange billig sky hosting tilbyder ikke engang Live Chat-indstillingen. A2Hosting udfylder dette hul og leverer supporttjenester 24/7/365. De betjener kunderne via Live Chat, Telefon, billet og vidensbase. Du skal også besøge deres blog, da de offentliggjorde forskellige artikler, som virkelig er nyttige på forskellige aspekter. Én ting, vi vil sige, deres supportteam er kyndige og venlige.

Gennem A2 QuickInstaller kan en bruger nemt og hurtigt installere ethvert større CMS. Sammen med installation af alle CMS kan du konfigurere webudviklingsværktøjer såsom Node.js osv. Den forbedrede teknologi som hurtige servere og SSD’er til hurtigere sideindlæsning øger dit websteds ydelse dramatisk.

$ 5-planen kaldet “Entry”, som inkluderer 512 MB DDR3 RAM, 2 TB båndbredde, 20 GB lagerplads, 1 Core CPU og CentOS 7 med Webuzo. Du kan også distribuere tilføjelser til ekstraudgifter.

Deres cloud-hosting er fuldt tilpasset, og du har kontrol over valget af Linux-operativsystem. På shopping siden kan du vælge versionen af ​​CentOS, Fedora, Debian osv. Virksomheden tilbyder også det brugervenlige kontrolpanel, hvor du kan administrere filer, databaser og andre vigtige funktioner. Og hvis du vil have cPanel, vil du bruge det, når du har fået licensen til overkommelige priser.

Hvis du er en udvikler, så er Cloud Disaster Recovery en fantastisk mulighed for dig. Som udvikler vil du være opmærksom på, at skrivning af koder er et kompliceret job, og sommetider kan du støde på fejl, der vil være vanskelige at opdage eller nogle gange en fejl forårsage alvorlig skade. Så før du implementerer ændringer i kodning, skal du tage en sikkerhedskopi, som du kan bruge til at gendanne den forrige version.

Derudover tilbyder A2Hosting 99,9% server oppetid garanti og høj tilgængelighed Failover. Det primære koncept bag skyteknologien er høj tilgængelighed. Når en server mislykkes, skifter dit websted automatisk til en anden operationel server uden driftsstop, dette kaldes Høj tilgængelighed.

Sammen med alt dette firma kræver også når som helst pengene tilbage-garanti. Men du vil modtage fuld fond inden for 30 dage, og efter at den forhåndsberettigede fond for de uudnyttede tjenester refunderes.

Du kan muligvis også læse: 10 billigste VPS Server Hosting Services

8. BlueHost [Bedst til bloggere]

blue-host

BlueHost er et af vores foretrukne virksomheder, når det kommer til cloud og WordPress hosting. De er også på øverste hylde hos WordPress’s anbefalede hostingfirmaer. Med et sådant fremragende omdømme selskab pleje alle sine kunder og tilbyder sky plan lige ved $ 6,95 / mo (Starter plan), som generelt starter ved $ 9,99 / mo.

Hvis du allerede har en delt hosting-konto med dem og vil nyde cloud-hosting, skal du ikke bekymre dig om automatisk migrering, du vil være i stand til at skifte til den nyere pakke på kort tid. De tilbyder fuldt styret cloud-hosting, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om sikkerhedsrettelser, opdateringer, havneadgang og de lignende problemer.

De styrer altid branchen inden for supporttjenesterne og tilbyder 24/7 support på telefon, live chat og billetter. De fremhæver også de vigtigste emner som WordPress, domæner, konto og kontrolpanel osv., Så hvis du har et problem relateret til disse, så kan du nemt finde dit svar. Videotutorials er en fantastisk måde at lære, og BlueHost tilbyder også en videnbase og et lager af videotutorials.

Starter-planen indeholder 1 websted, som du kan være vært for, 1 gratis domæne, 100 GB opbevaring, Umeteret båndbredde, 2 GB Ram og 2-core processor. De inkluderer også $ 50 til marketing og lokale cache-tjenester. Du kan gribe alt dette til $ 6,95 / mo. Men vi vil anbefale dig at vælge “Performance” -plan, der koster $ 8,95 / mo, men du har masser af funktioner til gengæld. Prestationsplan indeholder følgende særpræg: Ubegrænset websteder til vært, ubegrænset lagerplads, 4 GB RAM, 4 core CPU og $ 200 marketing kredit.

Med BlueHost skal du ikke bekymre dig om datatab, de kopierer dine data på andre 3 servere, så i tilfælde af problemer vil den anden kopi automatisk begynde at arbejde uden afbrydelse. BlueHost tilbyder også den skaleringsindstilling, der giver dig mulighed for at øge ressourcerne uden at genstarte. Automated Failover-funktion flytter dit websted til en anden server i tilfælde af hardwarefejl automatisk. Udover alt dette tilbyder BH 30 dage pengene tilbage-garanti.

9. DreamHost

dreamhost sky hosting

Efter at have haft en masse erfaring, gjorde DreamHost sin måde at blive noteret på de bedste WordPress hosting-udbydere. De tilbyder alle typer hosting Shared, Managed, VPS, Dedicated og Cloud. Virksomhedens skytjenester er billige og værdige at bruge.

DreamHost understøtter en forskellige open source platform som MongoDB, Redis, Python, Perl og mere. Ved hjælp af OpenStack kan man oprette en tilpasset server. Da virksomheden tilbyder let skalerbare opgraderinger som hukommelse, opbevaring og CPU osv. Med DreamHost får du fuld root-adgang. Du får et komplet valg af software / operativsystem og dens version. Deres servere er i stand til at køre operativsystemet Linux, BSD og Windows.

De betjener kunder med avanceret teknologi, der gjorde skytjenesterne enkle og lette at bruge. Et sofistikeret betjeningspanel hjælper brugere med at udføre opgaver som at oprette snapshots, styre netværket og allokere lagerplads. Derudover leveres alle planer med Ceph-opbevaring, der gemmer dine data oftere (3 gange), så du kan hente dem i tilfælde af en dårlig hændelse.

Den faktor, der virkelig betyder noget, er supporttjenesterne. Gennem Live Chat og e-mail kan du benytte supporttjenester. Der er også en stor del af løsninger under deres videnbase. De kategoriserer løsninger som Generelle emner (PHP. Security Hosting osv.), Produktsupport (dedikeret hosting, VPS Hosting, e-mails osv.) Samt support til cloud-produkter. Du kan deltage i deres diskussionsforum ved at indsende dit problem og få dine svar. Forummet har i øjeblikket 26.440 registrerede medlemmer. Virksomheden opretholdt en status blog, hvor du kan få status for deres tjeneste for at finde ud af, at den er operationel eller ej.

Deres plan starter fra 512 MB RAM, 1 Core CPU, 80 GB SSD-lagerplads og 100 GB blokopbevaring til $ 4,50 / måned. Vi mener, at denne pris er ret overkommelig på grund af inkluderet fuld root-adgang, API og valg af forskellige OS, SSD’er, cloud-sikkerhedskopier og automatisk sikkerhedskopi til WordPress osv..

10. Linode

linode

Linode er endnu en cloud-hostingtjeneste, der har 400.000 kunder og tilbyder tjenester, der er pålidelige for udviklere, designere, bloggere osv. De tilbyder også SSD-featured planer. Datacentrene er placeret i tre forskellige regioner i Asien og Stillehavsområdet, Nordamerika og Europa.

Linode Cloning gør det muligt for brugeren at fremstille den fulde kopi af deres indhold og forbinde det med IP failover-funktionen, så i tilfælde af eventuelt undergang skifter den automatisk til den anden server med den samme konfiguration.

Skalering er kritisk, især når du har brug for flere ressourcer, og de understøtter skaleringsfunktionen. Mange virksomheder tilbyder stadig ikke dette. Antag, at du køber en plan, der ikke har nogen skaleringsmulighed, og i fremtiden kun ønsker ekstra lagerplads, har du ikke valget i stedet for at købe den højere plan, der har mange ekstra ressourcer, som du ikke virkelig har brug for. Så skalering giver kun den funktion, du ønsker på din eksisterende plan.

NodeBalancer er en teknik, der hjælper virksomheden med at fordele belastningen. Hvis belastningen øges på en server, vil det påvirke ydeevnen for alle brugere. Så Linode deler belastningen mellem forskellige servere for at undgå mangel på tjenester.

Virksomheden anvender en gennemsigtig tilgang; dette vil hjælpe brugerne med at overvåge statistikken og tage handlinger på flaskehalse. Du har fuld adgang til grafer og anden information, så det er let for dig at opdage problemerne. Desuden får du alle detaljer om processorer, brug, forbindelse og servertilstand på en side. Denne type information gør dig proaktiv, og du kan undgå alvorlige problemer.

Planerne starter ved $ 10 / måned, som inkluderer 2 GB RAM, 1 CPU Core, 24 GB-SSD-drev og 2 TB dataoverførsel. Du kan også leje deres tjenester på timebasis. Og hvis du ikke er tilfreds med dem, har du 7 dage til at få din fulde fond.

Du har masser af muligheder for at kontakte supportteamet i tilfælde af problemer. De tilbyder e-mail, billet, telefon, fax og communitychat. Derudover kan du også rapportere sikkerhed og andre problemer separat, så det bliver virksomhedens bekymring at håndtere det og levere en permanent løsning. Så spild ikke tid, så lad os komme online med dem.

11. Atlantic.Net

Atlantic Cloud Host

Her er Atlantic.net, der tilbyder en meget bred vifte af planer, men det er ikke så billigt cloud hosting som andre nævnt på listen. Virksomheden kategoriserer planen på baggrund af ressourcer som hukommelsesoptimeringsplan er dem, der hovedsageligt er design til dem, der har brug for mere RAM. Efter køb tager de ikke meget tid og gør serveren klar til dig inden for 30-45 sekunder. Som vi alle ved, at SSD-drev bliver brugernes kernekrav. Desuden er hastighed en af ​​SEO-faktorer, og Atlantic.net har tilføjet denne nødvendighed til sine servere.

De tager også sikkerhedskopier af dine data automatisk en gang om dagen ved at betale en lille øre for denne funktion. Du får en IP-adresse med planen, og hvis du vil have mere, vil de opkræve $ 2,19 / mo eller $ 0,003 / time. Deres Linux-baserede generelle plan leveres med 1 GB RAM, 40 GB lagerplads, 3 TB dataoverførsel og 1 kerneprocessor, der kun koster $ 10 / mo. Du kan også købe Windows-baserede planer med de samme specifikationer i $ 15 / mo. De giver 10 TB udgående trafik gratis og ubegrænset indgående trafik. Hvis du overskrider grænsen for udgående trafik, debiteres $ 0,02 pr. GB.

I øjeblikket har de 6 aktive datacentre og sigter mod at lancere et nyt i Singapore. Desuden er når som helst skalerbarhed og cPanel også tilladt. De tilbød ikke gratis cPanel, du skulle købe licensen, som koster $ 14,97 / måned. Derudover præsenterer de hosting’en med RESTful API, som hjælper dig med at administrere webapplikation, ressourcer, operativsystem og appudvikling osv. Atlantic hævder at give en imponerende 99,99% server oppetid til alle planerne.

Virksomheden opfylder alle branchestandarder relateret til supporttjenesterne. Vi synes, supporttjenester er vigtigere, når det kommer til cloud-hosting, fordi det er en meget manuel hosting-pakke. Hvis en bruger på et hvilket som helst tidspunkt har brug for hjælp, skal hostingudbyderen være proaktiv i denne forbindelse. Atlantiske eksperter er altid der via telefon, live chat og mail for at hjælpe dig. Du kan også få hjælp ved at placere dit problem i samfundsforummet.

  • Top 7 bedste leverandører af SSD-hosting-tjenester
  • 10 hurtigste webhostudbydere

12. GoDaddy

godaddy sky-servere

Ikke kun den delte hosting, de er også en af ​​de billige cloud hosting-udbydere. Deres mest basale plan inkluderer 20 GB webplads, 512 MB RAM, 1 kerne og 1 TB dataoverførsel. I modsætning til den delte hosting tilbyder de SSD-udstyrede servere til hurtigere ydelse. I øjeblikket tilbyder virksomheden 30 dages gratis prøveperiode med 99,9% oppetid på amerikanske baserede servere.

Virksomheden tilbyder et venligt og rent API, som giver dig mulighed for at allokere lager-, hardware- og appudvikling osv. Du har de to muligheder for sikkerhedskopiering af data, Snapshot og Backup. Med Snapshot kan du gemme dine data når som helst, mens automatisk sikkerhedskopiering gemmer fremskridt automatisk efter hvert par dage.

Der kom en tid, hvor GoDaddy blev udsat for angreb fra hackere og de fleste af de tjenester, der kappes ned, inklusive e-mail, domæne og til en vis grad ‘hosting’. Virksomheden lider også på grund af dets ugunstige handlinger med at støtte SOPA og seksuel reklame. Men nu forbedrer virksomheden meget og leverer konsistente tjenester.

Hvis du sidder fast og ikke ved, hvordan du skal tackle problemet, skal du ikke bekymre dig om, at de tilbyder support via telefon og chat. Et hjælpecenter og fællesskabsfora med et enormt antal aktive medlemmer vil helt sikkert hjælpe dig.

En anden meget god mulighed for at kontrollere ressourcerne via et webbaseret dashboard er OpenStack. Denne open source-platform giver dig mulighed for let at allokere behandlingen og andre ressourcer. GoDaddy tilbyder masser af applikationer relateret til CMS, e-handel, infrastruktur, udviklerværktøjer og meget mere. Du skal bare trykke på et klik, og installationen er udført på kort tid.

En ting, du har brug for, er, at de ikke tilbyder nogen tilpasset plan. Det betyder, at du ikke har tilladelse til at reducere eller øge ressourcerne efter dine behov. Vi vil kun anbefale GoDaddy til små projekter og testformål.

13. HostGator Cloud

hostgator sky hosting

HostGator stræber altid efter at levere billig hosting til WordPress, og de tilbyder relativt pålidelige skytjenester med lave omkostningsplaner. Vi brugte også deres delte hostingplaner, hvilket virkelig overraskede os. Men vi har problemer med Live Chat-supporttjenesterne. Virksomheden bør forbedre den og svare til kunden på et prioriteret grundlag. På den anden side opretholder virksomheden et supportcenter, der omfatter telefonstøtte sammen med billettsystem, live chat, videotutorials og fora.

Samlet set er virksomheden god og altid iøjnefaldende på grund af dens attraktive rabatter. I øjeblikket er der tre cloud-hostingplaner kaldet Hatchling, Baby og Business. Hatchling-plan kan gribes lige ved $ 4,95 pr. Måned og et domæne er tilladt med 2 GB RAM og 2 core-processor. Du kan være vært for ubegrænsede domæner på Baby- og forretningsplanen. Der er ingen grænse for brugen af ​​lager og båndbredde, men du skal bruge klogt.

Let skalerbarhed giver dig mulighed for at øge ressourcerne ved at slå et par klik uden nogen nedetid, efterhånden som din virksomhed vokser. De polerede instrumentbrættet godt og gjorde det ganske enkelt. Du kan nemt overvåge brugen, downloadhastigheden, indholdstrends, som folk oftest ser på dit websted og anden statistik.

HostGator tilbyder et integreret cache-værktøj til lak, der hjælper med at indlæse det statiske indhold hurtigere end normalt. Derudover inkluderer hver plan cPanel og Data Mirroring. Data Mirroring er en teknik, der distribuerer tre kopier af dine data til forskellige enheder placeret forskellige steder for sikkerheds skyld. Så hvis et helt datacenter går ned på grund af et alvorligt problem som ild, kan du stadig få adgang til dine data fra andre servere placeret på et andet sted.

Du kan ikke drage fordel af en dedikeret IP-adresse på rugerplanen. For dedikeret IP skal du skifte til babyplanen og købe den for en ekstra $ 4 / mo. Google gør det langsomt nødvendigt for folk at bruge SSL-certifikat for at gøre deres websteder mere sikre. Alle HostGator-planer inkluderer delt SSL gratis, mens forretningsplanen indeholder Privat SSL. HostGator er en fremragende og budgetvenlig hostingudbyder, og du kan købe en billig cloud-hosting med fantastiske funktioner.

Konklusion

Det vigtigste vil vi sige, at du ikke helt kan stole på billige tjenester. For at være vært for dine langsigtede projekter skal du vælge nogle af de bedste leverandører af cloud hosting som Vultr. Hvis du har brug for en skyplan på længere sigt, skal du helt sikkert vælge den uden nogen vaghed.

Vi gør vores yderste for at få de virksomheder, der har billige cloud hosting-pakker til lave priser, men til en vis grad pålidelige. Efter vores mening er Host1Plus bedst for udviklere og avancerede brugere.

Så ovenfor er de billige cloud-hostingudbydere, der tilbyder pålidelige tjenester til rimelige priser. Vælg den bedste i henhold til dit websteds / app-behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map