Een foodblog starten met WordPress

Dus je hebt besloten om fulltime te leven met een foodblog?


Geweldig!

Weet je … veel blogs die vandaag een inkomen van zes cijfers verdienen, zijn allemaal gebouwd door iemand zoals jij, met niets dan een niet-aflatende passie voor hun niche.

En ik ben heel blij dat je vandaag je eerste stap zet. Dus laten we beginnen.

Navigatie

 • Stap # 1: Bepaal uw type voedselblog
 • Stap # 2: domeinnaam, webhosting en sitebouwer
 • Stap # 3: WordPress food blog-thema’s en plug-ins
 • Stap # 4: Haal je foodblog van de grond
 • Geld verdienen met bloggen over eten – een waterdicht plan

Lijst met tools 

FTC-openbaarmaking: BuildThis ontvangt verwijzingskosten van tools die op deze website worden vermeld. Maar de meningen zijn gebaseerd op onze ervaring en niet op hoeveel ze betalen. We richten ons op het helpen van kleine bedrijven en individuen om als bedrijf websites te bouwen. Steun ons werk en leer meer over onze verdiensten.

Hoe een foodblog te starten

Stap 1 – Bepaal welk type foodblog je wilt starten

Het starten van een foodblog is eenvoudig, maar beslissen wat te schrijven is moeilijk.

Het foodblog-onderwerp is over het algemeen te breed.

Het is altijd beter om uw onderwerpen te beperken tot een paar niches waarop u zich kunt concentreren. Je moet je foodblog serieus nemen als een echt bedrijf. De niches die u kunt overwegen, zijn waarschijnlijk gluten, glutenvrij, koolhydraten, veganistisch of zuinig koken.

Of u kunt zich specialiseren in het soort koken voor uw foodblogs, zoals grillen, bakken of braden.

Stap 2 – Kies een domeinnaam, hosting en een sitebouwer 

Na het beslissen over de niche van je foodblog, zijn hier de 3 dingen die je nodig hebt om te beginnen:

 1. Een domeinnaam
 2. Een hosting
 3. Een sitebouwer

Eerst komt de domeinnaam. Simpel gezegd, uw domeinnaam is uw webadres.

Veel mensen maken zich druk over het gebruik van ‘zoekwoorden’ in de domeinnaam, zodat Google het bovenaan laat zien wanneer gebruikers naar die zoekwoorden zoeken.

Wel de aanwezigheid van het trefwoord in de domeinnaam heeft geen invloed meer op het algoritme van de zoekmachine.

Dus als je een blog over paleo food wilt openen, hoef je je blog niet paleofood.com te bellen. Als u dit doet, krijgt u tenminste geen SEO-browniepunten.

Dat gezegd hebbende, het is helemaal aan jou wat voor soort domeinnaam je kiest.

Je moet ook weten dat het prima is om een ​​foodblog te starten en je eigen naam als domeinnaam te gebruiken. Dus als je Jane Doe bent, is het OK om je foodblog JaneDeo.com te bellen.

Op die manier behaalt u op lange termijn een hoger rendement omdat u na enige tijd een populair merk in uw niche wordt. Je kunt net zo goed de influencer worden.

Een goed voorbeeld van zo’n persoonlijk merk is influencer voor klantenondersteuning, Shep Hyken. Hij had zijn blog gemakkelijk ‘klantenondersteuning.com’ kunnen noemen..

Je snapt het idee, juist?

Oke.

Nadat u een domeinnaam heeft gekozen, kunt u een domeinnaamregistratieservice zoals Namecheap gebruiken om deze te boeken. Of u kunt het ook kopen bij uw hostingprovider als ze er een aanbieden. (Velen van hen geven zelfs gratis domeinen met jaarplannen.)

Zodra u de domeinnaam heeft ontvangen, moet u een betrouwbare host vinden om uw website live te maken.

Er zijn veel webhosts om uit te kiezen, en veel van hen worden ook geleverd met beheerde WordPress-pakketten. Het verschil tussen een normaal WordPress-hostingaccount en een beheerd WordPress-hostingaccount is dat in het laatste de hostingproviders zorgen voor de beveiliging van uw site en uw site up-to-date houden met de nieuwste WordPress-versie.

Hieronder beveel ik vier klantvriendelijke hostingproviders aan. (Ik koppel elke optie aan de gedetailleerde beoordeling van mijn andere blog die is gericht op webhosts.)

 • iPage – Mijn # 1 Budget Hosting-keuze, geschikt voor beginners.
 • eHost – Een andere keuze voor nieuwkomers; gebruiksvriendelijk en betaalbaar.
 • SiteGround – Premium hostingkeuzes met goede klantenondersteuning.
 • InMotion Hosting – Zeer betrouwbare webhost, de thuisbasis van BuildThis.io.

Webhosts kunnen zo goedkoop zijn als $ 1,99 / maand en zo duur als $ 29 / maand. Voel je vrij om je website te starten met een instapmodel en dan meer te betalen naarmate je verkeer groeit.

Met de webhost en de domeinnaam is het volgende dat u moet kiezen een platform voor het bouwen van uw site – of de sitebouwer. In deze tutorial gaan we standaard naar het WordPress CMS (meer
op website builder hier.)

Zelf gehost versus WordPress.com

WordPress bedient 31,8% van het internet en er is een verschil tussen WordPress.org en WordPress.com. De gemakkelijkste manier om het verschil te begrijpen tussen een door uzelf gehoste en een WordPress.com-account, is door te kijken hoe uw URL’s er bij elk uit zullen zien.

uwfoodblog.wordpress.com

Of

uwfoodblog.com

De eerste is een website die gratis wordt gehost bij WordPress.com. Het is duidelijk dat WordPress er overal op staat.

De tweede – yourfoodblog.com – is een door uzelf gehoste website die in de ware zin onafhankelijk is.

Een website die gratis wordt gehost met de WordPress.com-website IS voor jou als:

 • Je bent ALLEEN een hobbyistische blogger
 • U wilt NIET … of u bent niet serieus in het online leven
 • U geeft niet om uw persoonlijke merk
 • Je bent blij met de verschillende beperkende opties, zoals geen ondersteuning voor plug-ins en andere
 • U wilt geen advertenties op uw site verkopen (tenminste niet totdat u een high-traffic website wordt)

Als dat niet het geval is, ga dan voor een zelf-gehoste WordPress-website. Als u dit doet, kunt u profiteren van de duizenden WordPress-thema’s en plug-ins
(zowel gratis als betaald) en bouw een website die u kunt uitvoeren en schalen.

Daarmee is alle logistiek uit de weg.

Je bent nu klaar om te beginnen met het bouwen van je blog. Hiervoor heb je een thema en een paar plug-ins nodig.

Stap 3 – Kies de beste WordPress food blog-thema’s

Aangezien je net begint met je blog en omdat het enige tijd zal duren voordat het geld voor je gaat verdienen, is het oké om te beginnen met een gratis thema.

Gratis thema’s

Hier zijn drie gratis WordPress-voedselthema’s waaruit u kunt kiezen:

Dyad

dyadDemo & details

Dyad is een prachtig foodblogthema met een prachtige bloglay-out. Het houdt de afbeeldingen in de schijnwerpers, wat een zeer wenselijke functie is voor een foodblogthema. U zult ook dol zijn op de gigantische schuifregelaar op de startpagina die u kunt kiezen om uw beste recepten weer te geven. Het is ook van Automattic (het bedrijf achter WordPress.com), dus u kunt er zeker van zijn dat het voldoet aan de hoogste coderings- en kwaliteitsnormen.

Kouki

koukiDemo & details

Kouki is voor jou als je van witruimte houdt en de voorkeur geeft aan een zen en minimaal ontwerp. Kouki gebruikt een geweldig lettertype en geeft afbeeldingen zeer elegant weer. Combineer het met een van de gratis recept-plug-ins (hieronder aanbevolen), en je zou klaar moeten zijn om live te gaan met je foodblog.

Veggie Lite

veggiDemo & details

Veggie Lite is een ander eenvoudig WordPress-thema voor foodbloggers. Het heeft een gerichte lay-out die de aandacht van uw lezers trekt. En met al zijn witruimte laat het uw website ademen en is het een lust voor het oog.

Bekijk meer gratis blogblogthema’s van de WordPress.org-opslagplaats.

Betaalde thema’s

Nu – Gratis thema’s zijn goed om mee te beginnen, maar als je het budget hebt en een gelikt premium food-thema kunt huisvesten, koop er dan zeker een.

De visuele aantrekkingskracht van een foodblog speelt een grote rol in het succes ervan. Hier zijn een paar verrukkelijke thema’s om uit te checken:

Cook’d Pro-thema

gekooktDemo & details

Cook’d Pro is een oogverblindend WordPress-voedselthema dat er geweldig uitziet op alle apparaten. Zoals je kunt zien in de bovenstaande schermafbeelding, richt het zich sterk op afbeeldingen.

Het is ook gebouwd op het Genesis-framework, waarvan bekend is dat het snel en licht is. Het Genesis-framework wordt ook geleverd met een apart paneel voor SEO-instellingen en ook voor andere lay-outinstellingen.

Merk op dat Genesis-thema’s precies de functies bevatten die u nodig hebt; ze komen niet met teveel toeters en bellen. Dat gezegd hebbende, ze doen hun werk prachtig.

De Dagelijks schotelthema is een ander Genesis-thema dat je moet bekijken. Het wordt aangedreven door de stabiliteit en snelheid van het Genesis-raamwerk en maakt gebruik van een aantrekkelijk, elegant, plat ontwerp
die volledig reageert.

Kosten: $ 129

Food Blogger-thema

Food Blogger WordPress Theme van TemplaticDemo & details

De Thema Food Blogger is voor jou als je een schone, professioneel ogende foodblog en receptenwebsite wilt. U kunt de Elementor-paginabuilder gebruiken om uw pagina’s eenvoudig opnieuw te structureren of opnieuw te ontwerpen.

Bovendien is het foodblogger-thema SEO-vriendelijk en wordt het geleverd met alle functies die een foodblog moet hebben – een speciaal berichttype voor de recepten, een alles-in-een homepage-ontwerp, WooCommerce-ondersteuning, ondersteuning voor advertentiebanners en een mobielvriendelijk ontwerp.

De Foodblogger is zeer aanpasbaar en maakt het mogelijk om je foodblog binnen enkele minuten live te krijgen.

Kosten: $ 79

Voedselblogthema

foodblogthemeDemo & details

Het Food Blog Theme komt van NimbusThemes. Wat ik het leukste vind aan het thema, behalve de visuele plons die het maakt, is de focus van het thema op branding.

Het Food Blog Theme wordt geleverd met de plug-in Receptkaart WordPress waarmee je SEO-vriendelijke recepten aan je blog kunt toevoegen. Foodbloggers hebben gebouwd enkele uitstekende websites met dit thema.

Kosten: $ 39

YumBlog-thema

yumblogDemo & details

Dit Up Themes-product is gemakkelijk een van de meest doordachte WordPress food blog-thema’s. Het wordt geleverd met een aangepaste receptensjabloon en u kunt ook recepten van uw lezers accepteren. Deze receptinzendingen worden mogelijk gemaakt door Cooked – een premium plug-in van $ 39. De routebeschrijving en ingrediëntenlijsten van de recepten in dit thema worden geleverd met een selectievakje, zodat uw lezers ervoor kunnen zorgen dat ze geen belangrijke stap of item missen.

Kosten: $ 125

Stap 4 – Installeer de juiste WordPress-plug-ins om uw foodblog te maximaliseren

Door een van de bovenstaande thema’s te gebruiken, ben je klaar met een functionele blog.

Maar – hoe goed doordacht een thema ook is voor een niche, het is niet mogelijk om alle functionaliteit op te nemen die een website-eigenaar nodig heeft.

Voor je foodblog realiseer je je misschien dat je een betere en meer geoptimaliseerde manier nodig hebt om je recepten te tonen, of misschien wil je je afbeeldingen op je eten gemakkelijk delen op Pinterest. Functies zoals deze hoeven niet noodzakelijkerwijs in het thema te zitten.

Om dergelijke functionaliteiten te krijgen, moet je plug-ins installeren.

Hier zijn een paar leuke WordPress-blog-plug-ins die waarde toevoegen aan uw blog:

WP Ultimate Recept

ultieme receptDemo & details

WP Ultimate Recipe is een mobielvriendelijke WordPress food blog-plug-in waarmee u recepten aan uw blog kunt toevoegen. Je kunt het gebruiken om elk gewoon WordPress-thema om te zetten in een food-thema.

Het laat gebruikers ook uw recepten delen en afdrukken.

De premiumversie van WP Ultimate Recipe ontgrendelt functies zoals het toestaan ​​dat gebruikers recepten indienen, uw recepten beoordelen, voedingswaarden weergeven en meer.

Recepten van Simmer

sudderenDemo & details

Recipes by Simmer is een andere plug-in waarmee u recepten op uw blog kunt publiceren. Het biedt eenvoudige instellingen om de ingrediënten te vermelden, kookinstructies en andere informatie te geven. De recepten die u met deze plug-in toevoegt, zijn zoekmachinevriendelijk omdat deze plug-in de schema-opmaak van Google gebruikt om SEO-vriendelijke structuren op te bouwen.

Ingrediënten van witlofrecept

cichoreiDemo & details

Cichorei Recept Ingrediënten is een interessante plug-in voor foodblogs waarmee je een koopknop kunt toevoegen onder al je receptingrediënten.

Wanneer gebruikers erop klikken, worden ze naar online supermarkten geleid waar ze rechtstreeks kunnen kopen. Uiteraard krijg je een korting voor elke verkoop die je doorverwijst. Niet alleen dat, u krijgt ook wekelijkse en maandelijkse rapporten over hoe uw recepten presteren in termen van inkomsten genereren.

Gekookt

gekooktDemo & details

Cooked is een premium WordPress-receptplug-in die wordt geleverd met een receptenmaker voor slepen en neerzetten. Het wordt ook geleverd met 10 kant-en-klare lay-outs.

Met Cooked krijgt elk van uw lezers een profielpagina. Cooked wordt ook geleverd met een timer, een krachtige zoekbalk en voedingsfeiten over de recepten / ingrediënten. Voor alle functies die het biedt, is deze plug-in een volledig koopje voor $ 39.

Naast deze plug-ins zijn er een paar plug-ins die ik elke site aanbeveel. Deze zijn niet specifiek voor een niche als zodanig en voegen waarde toe aan elke site waarop ze worden gebruikt. Bekijk hier de volledige lijst.

Oké – dit zorgt voor de logistiek. Je hebt het domein, de hosting en een thema … en enkele optionele plug-ins.

Op dit moment ben je klaar om aan je blog te werken en te bepalen welke onderwerpen je behandelt, hoe vaak je publiceert, welke social-mediaplatforms je gaat proberen, enzovoort. Volg het onderstaande stappenplan om het u gemakkelijk te maken.

Haal je foodblog van de grond – 5 tips om te volgen

1. Plan uw foodblog-structuur

U wilt meteen vanaf het begin de structuur van uw foodblog krijgen, omdat de structuur van een site (meer nog, het hoofdnavigatiemenu) bepaalt hoe de navigatie-ervaring van uw gebruikers zal zijn.

Dit is belangrijker voor een foodblog omdat de inhoud van een foodblog verschillende categorieën, maaltijden, keukens en andere kan omvatten. Dus als u het hoofdmenu van de website goed hebt, begint u goed.

Bovendien geeft het nadenken over uw sitestructuur of het plannen van uw sitemenu u de tijd om na te denken over wat uw inhoud zal zijn en de verschillende dingen die u op uw blog zult ontdekken.

Hier is een voorbeeld om u een voorsprong te geven.

Populaire foodblogger Kate van CookieAndKate heeft een volledig cursuswebsitemenu. Kijk maar eens hoe beschrijvend de menu-items zijn en hoe netjes de vervolgkeuzelijst werkt:

koekje en kate

Dus als u een site met veel inhoud wilt hebben, kunt u kiezen voor een menu als dit.

Te doen – Denk na over de inhoud die u wilt delen en schets op basis daarvan een websitemenu. Door deze oefening op papier te doen, kun je verschillende structurele combinaties proberen totdat je voelt dat je het goed hebt.

2. Zoek relevante onderwerpen en rond een schema voor het publiceren van inhoud af

bleek-omg

Laten we eerst eens kijken hoe u onderwerpen kunt bedenken die u op uw blog kunt behandelen. De snelste manier om postideeën te vinden, is door te kijken naar wat de populaire blogs posten.

Laten we eerst eens kijken hoe u onderwerpen kunt bedenken die u op uw blog kunt behandelen. De snelste manier om postideeën te vinden, is door te kijken naar wat de populaire blogs posten.

Dus als je van plan bent om de komende weken aan je blog te gaan werken, begin dan met je te abonneren op alle foodbloggers die je bewondert. Op deze manier zul je
ontvang regelmatig updates over hun nieuwste contentupdates.

Dus na een week zou je minstens 7-10 e-mails hebben zoals deze van Juli (van PaleOMG). In haar eerste e-mail deelt Juli veel recepten.

Hier is een postidee dat je gemakkelijk uit haar recepten kunt stelen:

“X ingrediënt Y minuut gerecht”

Dergelijke e-mails / nieuwsbrieven bevatten ook altijd links naar de beste inhoud van de blogs. Dat betekent dat je meer dan genoeg ideeën voor blogposts hebt over populaire onderwerpen.

Kies minimaal 5 van zulke ideeën en begin met schrijven. In de tussentijd krijg je meer updates van deze blogs, en dus blijft je ideeënlijst organisch groeien.

Begrijp voor het deel van het publicatieschema eerst dat lezers houden van consistente publicatieschema’s. Als je ervoor kiest om elke vrijdag een recept te publiceren, heb je op een gegeven moment loyale lezers die zullen denken:

‘Jane publiceert elke vrijdag een geweldig recept. Ik moet bijpraten zodat ik het in het weekend kan proberen! ‘

Ik snap het?

Super goed! Doe dit voorbereidende werk – In het ideale geval zou je, voordat je aan je blog begint, minstens 20 kant-en-klare berichten moeten hebben. Dat betekent dat als je twee keer per week publiceert, je meer dan twee maanden verzekerd bent.

3. Creëer de inhoud (met speciale aandacht voor de beelden)

Het tekstgedeelte van uw inhoud komt vanzelf naar u toe. Dankzij jouw expertise in de niche. Deze tekst zal echter maar de helft van uw inhoud uitmaken
want tenslotte, hoe goed ziet een goed recept eruit zonder lekkere plaatjes …

Helaas is fotografie niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar dat betekent niet dat je niet kunt leren.

Of het nu de afbeeldingen zijn van de afgewerkte gerechten of de ingrediënten, afbeeldingen vormen een groot deel van een foodblog. Wat betekent dat je niet kunt doen met middelmatige foto’s. Maar gelukkig heb je deze fantastische gratis tutorials over voedselfotografie waar je van kunt leren:

Als je niet de tijd hebt om zoveel te leren, begin dan in ieder geval met deze snelle en vuile hack:

 • Bewaar het ingrediënt of het gerecht op het aanrecht
 • Houd je camera er recht boven
 • Stel Autofocus in en klik op

Zorg er gewoon voor dat er veel natuurlijk licht is wanneer je fotografeert.

Probeer naast voedselafbeeldingen wat creatievere beelden te maken, zoals afbeeldingsrecepten en tips met behulp van gratis tools zoals Canva of DesignBold.

Tip voor beeldoptimalisatie – Optimaliseer al uw afbeeldingen met TinyPNG. Met deze tool kunt u uw PNG-bestanden comprimeren zonder de kwaliteit ervan te verminderen. Door uw afbeeldingsbestanden te comprimeren, voorkomt u dat uw site opgeblazen en langzaam wordt.

4. Begin met social media marketing

Omdat voedselliefhebbers vaak van visuals houden, is het het beste om je te concentreren op visuele media zoals Pinterest. In feite is het prima als je begint met alleen Pinterest. Je kunt altijd doorgaan naar andere platforms zodra je leert hoe je een volgeling op één platform kunt laten groeien.

Een plug-in om het aantal volgers op Pinterest te vergroten: Pinterest “Pin It” -knop.

Met deze plug-in wordt elke keer dat een gebruiker de muisaanwijzer op een afbeelding op uw blog plaatst, hem gevraagd deze op zijn Pinterest-borden vast te zetten. Niet alleen dat, het voegt ook Pin It-knoppen toe aan al uw berichten en pagina’s.

5. Begin met het verzamelen van e-mails

Wanneer u zich abonneert op de verschillende blogs voor het verzamelen van postideeën, let dan op het soort leadmagneten dat ze gebruiken om hun e-maillijsten samen te stellen.

Bijvoorbeeld Dana uit MinimalistBaker biedt een gratis maandelijks recept aan haar blogabonnees.

Merk op hoe Dana waardevolle aanmoedigingen biedt voor nieuwe aanmeldingen.

Evenzo moet je ook een freebie ontwikkelen die je weggeeft aan de lezers die zich abonneren.

Om uw eerste e-mailregistratie freebies te ontwikkelen, stelt u gewoon 5 geweldige recepten samen en bundelt u ze in een PDF. En je bent klaar.

Aangezien je nu zowel een functionele website als een werkplan voor je blog hebt, laten we eens kijken hoe je de juiste methoden voor het genereren van inkomsten kunt kiezen.

Geld verdienen met bloggen – Een waterdicht plan 

Om geld te verdienen als foodblogger, analyseer je hoe andere foodbloggers geld verdienen. Dit is geen zware klus, omdat veel foodbloggers hun inkomstenrapporten publiceren. Deze rapporten bieden veel inzicht in hoe ze geld verdienen (evenals de uitgaven).

Neem bijvoorbeeld de maandelijks inkomen rapport van Pinch of Yum – een enorm populaire WordPress-blog.

Zoals je kunt zien in de volgende schermafbeelding, verdient Pinch of Yum goed geld door hun eigen producten te verkopen (Tasty Food Photography en How to Monetize Your Food Blog eBook).

Misschien kunt u ook overwegen een product maken om te verkopen.

Anderen verdienen geld aan bloggingkanalen

Advertentienetwerken

De snelste manier om geld te verdienen met je foodblog is om lid te worden van advertentienetwerken. Sommige advertentienetwerken hebben specifieke vereisten voor verkeer en paginaweergaven, maar de meeste zijn redelijk eenvoudig om lid te worden.

Google Adsense is een van de grootste advertentienetwerken die inkomsten genereren met display-advertenties, mobiel, video en zoeken. Deelnemen is gratis en gemakkelijk. Adsense accepteert, zelfs als je net begint. Andere advertentienetwerken die u kunt verkennen, zijn Media.net, BuySellAds en Infolinks.

Advertentieruimte verkopen

Kortom, u wijst een plek op uw website toe aan degenen die bereid zijn om de ruimte rechtstreeks bij u te kopen. Advertentieruimte verkopen werkt normaal gesproken met kleinere adverteerders of misschien de eigenaren.

U kunt enkele advertentievakjes met verschillende prijzen maken en adverteerders aanmoedigen door hen te vertellen waarom ze op uw website zouden moeten adverteren. En zodra ze akkoord gaan met uw voorwaarden, hoeft u alleen de betaling via PayPal te ontvangen. Het is gemakkelijk en probleemloos.

Partnerprogramma’s

Deelnemen aan een partnerprogramma is een van de geweldige manieren om geld te verdienen. U kunt de producten of diensten promoten die betrekking hebben op uw niche en een commissie krijgen wanneer de bezoekers een aankoop doen via uw site.

ShareASales, CJ Affiliate en ClickBank zijn enkele bekende affiliate-netwerken die u kunt verkennen. Er zijn meer dan duizenden adverteerders met verschillende soorten producten en services die u kunt promoten. Sommigen kunnen zelfs informatieproducten promoten die door andere bloggers worden verkocht.

Ik raad u ten zeerste aan om de producten te promoten die betrekking hebben op uw niche.

Opmerking: Lees hier meer over affiliate marketing.

Start een lidmaatschapssite

Als je iets bijzonders te bieden hebt, kun je overwegen om een ​​lidmaatschapssite te starten. In dit geval rekent u uw bezoekers inhoud aan.

U kunt een maandelijkse of jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage innen om toegang te krijgen tot die stukjes informatie. Dit is een goede manier om geld te verdienen met je foodblog, zolang je het echt hun geld waard kunt maken.

Bekijk zoveel mogelijk inkomensrapporten en vraag uzelf af van welke van die inkomenskanalen u het meest kunt profiteren.

Begin met deze inkomstenrapporten:

Begrijp ook dat het tijd kost om geld te verdienen met een blog – dus doe alle drukte met geduld. Je komt er zeker als je genoeg probeert.

Conclusie

Dat is het dan ook voor het starten van een foodblog met WordPress. Als je het geld hebt om te investeren in leren, bekijk dan programma’s zoals Food Blogger Pro. Of doe het allerbeste en volg en bestudeer andere foodblogs en leer ervan.

Het allerbeste voor je foodblog!

Heeft u vragen over het instellen of onderhouden van uw blog? Of iets anders over deze tutorial? Uitreiken! We willen graag iedereen kennen en leren hoe we kunnen helpen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map