Thuiswerken: waar u online banen kunt vinden en hoe u aan de slag kunt

Thuiswerken was in het verleden een luxe, maar tegenwoordig is het op de een of andere manier veranderd in een verplichte norm. Toch bestaat er onder de bevolking een andere categorie mensen die ervoor hebben gekozen hun carrière volledig thuis te volgen.


Er zijn natuurlijk voor- en nadelen aan thuiswerken, maar om het echt te laten slagen is voorbereiding en kennis nodig. Als dit klinkt als uw kopje thee of als u op de een of andere manier merkt dat u een baan vanuit huis nodig heeft, lees dan verder.

Contents

Hier is een lijst met mogelijke werkmogelijkheden vanuit huis

Doen waar je van houdt en tegelijkertijd verdienen vanuit huis is het doel. Vergeet niet dat het aanbrengen van deze wijziging een enorme uitdaging kan zijn, niet alleen omdat u over het algemeen alleen werkt, maar dat u voor veel meer verantwoordelijk zult zijn.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de meer populaire en veel voorkomende banen waar u vanuit huis kunt werken en zien wat ervoor nodig is om dat te bereiken.

Opmerkingen:

 1. Om wat gewicht toe te voegen aan deze rollen, heb ik wat feedback toegevoegd die is verzameld van zowel freelancers als ondernemers die verschillende achtergronden hebben en in verschillende steden over de hele wereld werken.
 2. Functiesalaris wordt geschat op basis van recente vacatures door werknemers met ten minste 10 huurrecords op UpWork.

1. Grafische ontwerper

Voorbeeld – Icon Finder is een vrije marktplaats waar u uw portfolio kunt opbouwen en uw icon arts online kunt verkopen.

Geschatte beloning: $ 10 – $ 50 / uur

Grafische ontwerpers of een ander soort kunstenaar die werkt om iets te creëren dat visueel communiceert, past waarschijnlijk het beste bij het werk vanuit huisprofiel. Of u nu logo’s, posters of andere kunst maakt, de klus begint normaal gesproken met een opdracht van een klant.

Als je eenmaal hebt gekregen wat je nodig hebt van klanten, is de rest in principe allemaal voor jou. Van uw apparatuur tot grondstoffen en talenten – dit zijn allemaal dingen die u thuis bij de hand kunt hebben.

In feite zijn er veel gelegenheden waarbij thuiswerken echt nuttig is, omdat het betekent dat u uw handelsinstrumenten niet elke dag van en naar een kantoorruimte hoeft te verplaatsen. Hoe nuttig dit precies is, hangt natuurlijk af van wat voor soort artiest je bent.

Hoe te beginnen als je een beginner bent

Als je geïnteresseerd bent in grafisch ontwerp, wil je misschien beginnen met een cursus zoals een bachelor’s degree in grafisch ontwerp. Als dat om een ​​of andere reden voor u onpraktisch is, kunt u ook zelf leren en oefenen.

Wees qua apparatuur bereid om een ​​aanzienlijk bedrag te besteden aan een krachtige computer, mogelijk een laptop of tablet, evenals originele kopieën van ontwerpsoftware.

Charles Yarbrough

Charles Yarbrough, President van Webhost.pro, maakt gebruik van freelancers voor een breed scala aan taken, waaronder grafisch ontwerp. Voor hem moeten freelance grafische ontwerpers vooral werk van topkwaliteit leveren.

“De tijd die nodig is om fouten te herstellen of iemand anders te vinden om te helpen, is veel moeilijker dan meer geld te betalen of langer te wachten. Dat is de belangrijkste reden dat we ons er zo op richten ervoor te zorgen dat de freelancers waarmee we werken een behoorlijk trackrecord hebben in vergelijkbaar werk, ”zegt Yarbrough.

Victor Thomas

Victor Thomas, eigenaar van websiteontwerpbureau Thomasdigital.com is het daarmee eens. Thomas is gevestigd in San Francisco en is van mening dat een bewezen staat van dienst in succesvol werk belangrijk is. Hij voegde er echter aan toe dat het ook belangrijk is dat freelancers de verwachtingen goed kunnen managen.

“Ik wil een duidelijk beeld hebben van wat wel en niet kan en wat niet mogelijk is. Dat, plus duidelijke en constante communicatie over hoe het gaat tijdens de levensduur van een project, is belangrijk ”, aldus Thomas.

2. Video-editor

Voorbeeld – Film- en videoproductiejobs beschikbaar bij Production HUB.

Geschatte beloning: $ 20 – $ 120 / uur

Net als bij de grafische ontwerper kunnen video-editors ook genieten van het voorrecht om vanuit huis te werken. Video-editors zijn degenen die werken aan onbewerkte videobeelden en deze afstemmen op een definitief, gepolijst product dat klaar is om door het publiek te worden bekeken.

Hoewel dit misschien cool klinkt, is het ook niet de gemakkelijkste ter wereld, omdat het de integratie van veel elementen vereist, zoals dialoog, geluid, speciale effecten en onbewerkte video van soms onbepaalde kwaliteit.

Hoe te beginnen als je nieuw bent

Voor degenen die videobewerking willen doen, kunt u beginnen met het volgen van een filmgerelateerde opleiding, zoals omroep of multimediale communicatie. Er zijn ook enkele gespecialiseerde cursussen die u kunt ophalen, zoals cinematografie of zelfs software die specifiek is voor de software.

Houd er echter rekening mee dat, tenzij u naar de onderkant van de markt kijkt, zoals het bewerken van persoonlijke video’s of eenvoudigere bedrijfsvideo’s, de vereisten voor videobewerking snel onbetaalbaar kunnen worden.

Voor het beheren van het bewerken van films of complexere vertoningen, moet u mogelijk aanzienlijk investeren in een bewerkingsstudio.

3. Accountant / boekhouder

Voorbeeld - Boekhoudkundige banen beschikbaar op Freelancer.com.Voorbeeld – Boekhoudkundige banen beschikbaar op Freelancer.com.

Geschatte beloning: $ 20 – $ 50 / uur

Terwijl boekhouding en boekhouding beide essentiële bedrijfsfuncties zijn, zijn er enkele belangrijke verschillen. Een boekhouder is verantwoordelijk voor het vastleggen van financiële transacties, terwijl een accountant verantwoordelijk is voor het interpreteren, classificeren, analyseren, rapporteren en samenvatten van financiële gegevens.

Ongeacht waar u de voorkeur aan geeft, beide banen zijn tegenwoordig in bijna elke branche hard nodig. Een ander pluspunt is dat deze klussen ook gemakkelijk vanuit het comfort van uw eigen huis – of andere plaatsen, kunnen worden uitgevoerd, als u dat wilt.

Ermee beginnen

Hoewel boekhouders alleen een basiskennis van accounts nodig hebben om in deze rol te beginnen, moeten accountants worden gecertificeerd. De exacte certificeringen zijn afhankelijk van waar u woont, maar er is op zijn minst een basis Bachelor of Science in Accounting nodig. Van daaruit kun je ervoor kiezen om je later te specialiseren.

Dankzij de schoonheid van internet kunnen klanten eenvoudig documenten en bestanden met u delen en er zijn tegenwoordig veel cloudgebaseerde boekhouddiensten. In feite hoeft u waarschijnlijk slechts een beperkte tijd per jaar het pand van een klant te bezoeken, voornamelijk tijdens het belastingseizoen.

Boekhoudsoftware wordt ook meestal door de klanten betaald, afhankelijk van hun bedrijfsbehoeften, dus alles wat u nodig heeft is een computer, internetverbinding en wat er in uw hoofd zit.

4. Virtuele assistent

Voorbeeld - vacature van virtuele assistent bij UpWork.Voorbeeld – vacature van virtuele assistent bij UpWork.

Geschatte beloning: $ 5 – $ 15 / uur

Zoals je misschien kunt zien aan de functie, de rol van een virtuele assistent is iets dat u gemakkelijk vanuit huis kunt ondernemen. Zo veel industrieën hebben behoefte aan virtuele assistenten, vastgoedbedrijven, IT-bedrijven of zelfs accountants- en financiële bedrijven.

Als virtuele assistent moet je voorbereid zijn op de ultieme flexibiliteit in je functie. Wat u kunt doen, is het beantwoorden van telefoontjes, het beheren van schema’s of zelfs het boeken van reisarrangementen. Veel hangt natuurlijk af van wat voor soort assistent je bent.

Hoe u thuis kunt beginnen als virtuele assistent

Hoewel je misschien geen diploma hoeft te hebben om je aan te melden als virtuele assistent, kunnen sommige van de meer premium plaatsingen dit als een vereiste stellen. Je kunt er ook voor kiezen om andere cursussen te volgen om je vaardigheden te vergroten en je profiel aantrekkelijker te maken.

De sleutel tot een succesvolle virtuele assistent ligt in het zo snel en efficiënt mogelijk uitvoeren van de klus. Je moet ook zeer georganiseerd zijn, goede communicatieve vaardigheden hebben, technisch onderlegd zijn en in staat zijn om meerdere taken tegelijkertijd aan te kunnen.

Aan de apparatuurzijde is virtuele assistent een pure ‘computerjob’. Dit betekent dat je een computer nodig hebt, wat communicatieapparatuur zoals een headset met microfoon, een betrouwbare internetverbinding en software om je georganiseerd te houden – en dat is het dan ook.

Michael Naval is gevestigd in de Filippijnen, maar ondersteunt een groot aantal klanten over de hele wereld als virtuele assistent en freelance IT-specialist. Hij adviseert degenen die de taak van virtuele assistent overwegen om altijd op vaardigheden voort te bouwen en, belangrijker nog, een positieve ‘kan doen’-houding te hebben.

De eerste helpt u goed bij het uitvoeren van verschillende taken, terwijl de tweede u helpt om met veeleisende klanten om te gaan. Beschouw het als een ‘likeability’-factor die kan helpen de contractduur voor onbepaalde tijd te verlengen.

“Het is moeilijk om te adviseren hoeveel voor VA-werk in rekening moet worden gebracht, omdat de omvang van het werk behoorlijk groot kan zijn, afhankelijk van de klant. De belangrijkste dingen die je moet uitwerken zijn je tijdinvestering, eventuele extra tools die je nodig hebt om een ​​bepaalde rol te spelen, en welke extra vaardigheden je eventueel nodig hebt om te verbeteren, ”zegt Naval.

5. Schrijver / redacteur / vertaler

Voorbeeld - Schrijver banen beschikbaar bij Problogger Jobs.Voorbeeld – Schrijver banen beschikbaar bij Problogger Jobs.

Geschatte beloning: $ 15 – $ 60 / uur

Na vele jaren schrijver en redacteur te zijn geweest, kan ik u gemakkelijk zeggen dat dit waarschijnlijk een van de meest flexibele thuiswerken is. Op verschillende momenten heb ik op kantoor, in het veld en op een bepaald moment thuis gewerkt.

Er zijn veel soorten schrijvers – bloggers, feature-schrijvers, copywriters, romanschrijvers en nog veel meer. Onthoud dat vrijwel alles wat u op internet of op papier ziet, door een schrijver is gemaakt!

Als de gedachte om uw woorden overal te laten verschijnen u aanspreekt, is dit een rol waarvoor u misschien geschikt bent. Afhankelijk van wat voor soort schrijver je wilt worden, kunnen de vereisten behoorlijk variëren.

Zo zal een technisch schrijver noodzakelijkerwijs kennis van technische details moeten hebben, terwijl een onderzoeksschrijver wellicht een achtergrond moet hebben op het gebied waarin het onderzoek zich bevindt. Toch is het gemeenschappelijke ingrediënt in al deze specialisaties het vermogen om te communiceren.

Hoe u online kunt schrijven

De aandacht van het publiek kunnen trekken en duidelijk een boodschap kunnen overbrengen, is een van de meest essentiële vaardigheden die je als schrijver kunt hebben. Hoewel je de details hiervan kunt leren in een cursus zoals een Bachelor in de journalistiek, pak je idealiter een mentor die zijn of haar geheimen kan delen die zijn opgedaan door ervaring.

Niettemin, schrijver, redacteur of vertaler, de belangrijkste onderdelen van uw inventaris zijn een computer, bewerkingssoftware en een internetverbinding.

Muhammad Ruby Ernawa

Muhammad Ruby Ernawa is een Indonesisch-Engelse vertaler die zijn hele bedrijf heeft opgebouwd vanuit freelancen.

Met meer dan 5 jaar ervaring in freelancen is hij nu de eigenaar van Diamondo Translation. Voor nieuwkomers in dit bedrijf raadt hij hen aan zich niet al te veel zorgen te maken over hoeveel ervaring je hebt bij het solliciteren – zolang je een solide platform hebt in vaardigheden en communicatie.

“Goed kunnen communiceren met klanten is van cruciaal belang, speelt een rol bij het veiligstellen van de baan en het nauwkeurig onderhandelen en begrijpen van vereisten. Als je hierin niet slaagt, zullen de beste vaardigheden ter wereld je er misschien niet van weerhouden om er een zooitje van te maken. ‘ zegt Mohammed

Mohammed waarschuwt ook dat er kosten kunnen zijn verbonden aan het betreden van deze arena, zoals investeringen in webhosting voor uw bedrijfssite, abonnementen op computerondersteunde vertaalhulpmiddelen of zelfs zakelijke e-mailhosting.

Sharon Hurley Hall, een professionele freelance B2B-schrijver en blogger werken zowel voor klanten als met andere freelancers.

Met 30 jaar professioneel schrijven voor print en online media, is ze van mening dat de belangrijkste eigenschap om een ​​succesvolle freelance schrijver te zijn, de kwaliteit van werk en ervaring in specifieke niches is.

“Mijn klanten verwachten kwaliteit van mij en dezelfde kwaliteit van alle freelancers waarmee ik werk. Ik denk dat het een vergissing is om snelheid boven kwaliteit te stellen, ”benadrukt ze. Zoals u kunt zien, is kwaliteit belangrijk, ongeacht uw werk of arbeidsstatus.

6. Onderzoeksassistent / bedrijfsanalist

Voorbeeld - Onderzoeksanalist banen beschikbaar bij IndeedVoorbeeld – Onderzoeksanalist banen beschikbaar bij Indeed.

Geschatte beloning: $ 25 – $ 150 / uur

Stel je voor dat je betaald krijgt omdat je alles weet – en je zou het mis hebben over wat een onderzoeksassistent doet.

Zoals de titel al aangeeft, helpen onderzoeksassistenten met zaken als achtergrondwerk zoals feitenonderzoek, gegevensverzameling en tal van andere dingen die verband houden met het ondersteunen van de belangrijkste werkproducent.

Zoals sommigen misschien zeggen, is Google je vriend, maar onthoud dat er veel dingen zijn die je misschien niet op internet kunt vinden. Als je een onderzoeksassistent wilt worden, moet je bereid zijn om af en toe het veld in te gaan en indien nodig in niet-digitale archieven te graven.

Hoewel onderzoek doorgaans zeer gespecialiseerd is, hoeft de assistent mogelijk niet alle onderwijsachtergrond als onderzoeker te hebben. Waarschijnlijk is echter een kwalificatie nodig op een gebied dat verband houdt met het onderzoek dat wordt uitgevoerd.

Als u zich bijvoorbeeld als onderzoeksassistent aanmeldt voor een project waarbij de opkomende reacties op genetisch gemodificeerde gewassen worden bestudeerd, zou het goed voor u zijn om een ​​formele achtergrond in genetische manipulatie of biochemie te hebben.

Ermee beginnen

Helaas hebben deze educatieve achtergronden tijd en geld nodig om aan te werken, dus uw rol als onderzoeksassistent zal waarschijnlijk beperkt zijn tot specifieke gebieden. Toch is dit iets waar op afstand aan gewerkt kan worden, afhankelijk van welke faciliteiten nodig zijn als onderdeel van de klus.

Verwacht te werken op een gemakkelijk draagbaar apparaat zoals een laptop en digitaal te communiceren via projectbeheersoftware of soms gewoon te e-mailen.

7. Online trainer / docent

Voorbeeld – U kunt uw online cursus eenvoudig maken en verkopen bij Teachable.

Geschatte beloning: –

Hoewel er misschien de oude grap is dat “degenen die niet kunnen doen, lesgeven”, is de rol van een leraar in werkelijkheid een zeer respectabele rol. Dankzij internet kun je echter ook online leraar zijn, zolang je een waardevolle vaardigheid hebt om door te geven.

Enkele voorbeelden van deze gespecialiseerde vaardigheden zijn WordPress, bloemschikken, tuinieren, breien – bijna alles in feite. Dit betekent dat de rol van een online trainer of docent zeer waardevol kan zijn voor een breed scala aan mensen. Zolang je de wil hebt, kun je je cursussen online maken en verkopen.

Een groot pluspunt van het maken van digitale cursussen is dat het geen fulltime baan hoeft te zijn. U kunt in uw vrije tijd werken en ze maken en uw planning in willekeurige volgorde wijzigen, afhankelijk van wat uw prioriteit op een bepaald moment is.

Om de cursussen die u maakt te verbeteren, probeert u wat zachte vaardigheden te leren, zoals spreken in het openbaar, communicatie of iets anders dat de ervaring die u via de cursussen die u maakt, kunt verbeteren. Zodra je deze hebt, kun je beginnen met het bouwen van digitale cursussen.

Afhankelijk van wat je beslist, heb je misschien een soort webcam of een schermrecorder nodig, samen met interactieve digitale hulpmiddelen om mee te leren.

Bijzonderheid: Kyle Roof

Kyle Roof

Voor potentiële makers van online cursussen hebben we een speciale traktatie: een kort fragment dat de basis van dingen met Kyle Roof bespreekt. De mede-oprichter van Internet Marketing Gold, PageOptimizer Pro, en een paar andere sites, Roof heeft naam gemaakt met zijn succes bij het maken van online cursussen, dus neem zijn opmerkingen ter harte!

Volgens hem moeten beginners bij het maken van online cursussen zich richten op het opbouwen van hun reputatie in het bedrijf – hoe meer de naam wordt herkend, hoe beter de cursussen zullen worden verkocht. Dit kan worden bereikt door enkele ‘freebie-cursussen’ te creëren die in het algemeen waarde toevoegen aan communities.

“Als je eenmaal gevestigd bent (en dit kan jaren duren), heb je een hele hoop mensen die je cursus willen kopen. Als je het goed hebt gedaan op het YouTube-kanaal of de podcast van iemand anders, zullen ze je graag terug hebben om te praten over je nieuwe cursus, ‘zegt Roof.

“Tijdens je presentatie kun je beginnen met het verfijnen van je cursusconcepten. Je kunt in het veld testen wat werkt en wat niet, voordat je de tijd neemt om video’s op te nemen. ”

Roof waarschuwt er echter voor dat het behoorlijk tijdrovend kan zijn om zelfs video’s te maken, exclusief bewerkingstijd (die hij uitbesteedt). Elke video kost hem ongeveer een tot twee uur om te produceren – ongeacht hoe lang ze over het algemeen zijn.

“Het uploaden van video’s en inhoud naar lesmateriaal of een ander platform zal veel langer duren dan je denkt”, voegt hij eraan toe.

8. Programmeurs / webontwikkelaars

Voorbeeld - Vacatures voor webontwikkelaars bij SimplyHired.Voorbeeld – Vacatures voor webontwikkelaars bij SimplyHired.

Geschatte beloning: $ 15 – $ 100 / uur

Misschien is het normaal gesproken niet de meest insulaire functie, maar programmeurs en webontwikkelaars hebben niet de meest sociale banen die er zijn. Dit, plus de aard van het werk zelf, geeft een bijna ideaal scenario voor thuiswerken.

Of u nu werkt aan projecten op maat voor een bedrijf of zelfs uw eigen generieke applicaties verkoopt, het is allemaal mogelijk vanuit het comfort van uw huis. Je zult in wezen een freelance ontwikkelaar zijn.

Het meest uitdagende deel van de baan is om je naam bekend te maken, misschien via een online portfolio, en jezelf zo goed mogelijk te vermarkten. Natuurlijk helpt het als u potentiële klanten een sterk portfolio kunt bieden van de projecten die u eerder hebt voltooid of waaraan u hebt deelgenomen.

Hoe te beginnen als een web-ontwikkelaar die thuis werkt

Hoewel programmeren kan autodidact zijn, het is altijd het beste om een ​​formele achtergrond te hebben. Ik heb veel geweldige programmeurs gezien die veel weten over de specifieke kenmerken van codering, maar die middelmatig blijven vanwege zwakke kernconcepten.

Maar wat je ook besluit, je hebt een speciale werkmachine nodig om je code op te bouwen en te testen, die bij voorkeur niet wordt verstoord door persoonlijke applicaties die je misschien wilt installeren.

Julian Song

Julian Song, een Maleisische freelancerontwikkelaar, is nu al meer dan een decennium onafhankelijk. Hij dankt het vermogen om dit te doen dankzij de ervaring die hij tijdens zijn eerdere werkleven heeft opgedaan en de steun van zijn vrouw.

“Zorg er altijd voor dat je voor elk project dat je onderneemt 101% inzet. Zorg ervoor dat u niet te veel belooft, maar lever het beste product dat u kunt. Als je kunt, stel dan ook ideeën voor om te helpen ‘, zegt Song.

9. Dropshipper / affiliate marketeer

Voorbeeld – Een dropshipping-winkel gebouwd met Shopify.

Geschatte beloning: –

Inmiddels zullen velen van jullie waarschijnlijk grote gelovigen zijn in de kracht van eCommerce. Grote platforms zijn op grote schaal ontstaan ​​en zelfs kleine bedrijven zijn aan boord gesprongen dankzij technologische verschuivingen.

Wist je dat zelfs jij je kunt bezighouden met e-commerce? Een van de manieren waarop u dit kunt doen, is door dropshipping. Met deze modus van e-commerce kunt u producten online verkopen zonder dat u het product daadwerkelijk hoeft te hebben.

Maak een website die als verkoopfront fungeert en koop uw producten vervolgens bij dropshipping-leveranciers zoals AliExpress, SaleHoo, Doba of vele anderen. U kunt snel en zonder technische kennis een site bouwen als u een websitebouwer zoals Shopify gebruikt.

Hoewel u moet betalen voor de initiële investering in het hosten en bouwen van uw website, hoeft u geen goederen in bulk te bestellen of zelfs de verzending te regelen. Dit kan allemaal voor u worden gedaan via uw dropshipping-bronnen.

Affiliate Marketers werken op vergelijkbare manieren, maar ze creëren voornamelijk inhoud die helpt bij het verkopen van producten. Voor elke klant waarnaar een affiliate marketeer verwijst, verdienen ze een commissie over die verkoop.

Hoe te beginnen als je nieuw bent

Wanneer u besluit om vanuit huis te werken als dropshipper of affiliate marketeer, neemt u in wezen de rol van bedrijfseigenaar op zich – een die veel hoeden moet dragen. Hierdoor moet u soms bepaalde delen van uw bedrijf uitbesteden, of het nu gaat om webontwikkeling of contentproductie.

Jerry Low, oprichter van WHSR, BuildThis.io en HostScore is een ervaren affiliate marketeer. Met 15 solide jaren in het bedrijf deelde hij zijn gedachten over de rol van potentiële nieuwkomers die moeten uitbesteden.

“Bij het aannemen van talent heb ik een voorkeur voor het betalen van een provisie in plaats van het inschakelen van freelancers, omdat dit kostenefficiënter is. Het is echter belangrijk dat ze over de vaardigheden en ervaring beschikken die nodig zijn om het werk waarvoor ze zijn aangenomen te voltooien. In volgorde van belangrijkheid heb ik kwaliteit, redelijke prijzen en snelheid nodig.

Omdat we allemaal op afstand werken, is een cruciaal aspect van iedereen die ik aanneem dat ze uiterst aandachtig moeten zijn voor detail. Dit belangrijke aspect kan een groot verschil betekenen in wat je denkt te krijgen en wat je uiteindelijk krijgt, ‘zei Low.

10. Beheer van sociale media

Voorbeeld - Fiverr is een populaire marktplaats waar freelancers hun service aanbieden aan potentiële huurders.Voorbeeld – Fiverr is een populaire marktplaats waar freelancers hun service aanbieden aan potentiële huurders.

Geschatte beloning: $ 10 – $ 50 / uur

Zoals we allemaal weten, is sociale media het enige waar iedereen nu over praat. Veel merken, zowel grote als kleine, hebben iemand nodig om hun digitale outreach-activiteiten uit te voeren – een groot deel daarvan is sociale media.

Van het beheren van dagelijkse activiteiten tot het maken van inhoud voor de doelklanten van het bedrijf, uw belangrijkste rol in het beheer van sociale media is om de merkbekendheid te helpen vergroten, wat hopelijk leidt tot een hausse in de verkoop.

Aan de slag als social media manager

Om uit te blinken in een social media managementfunctie heb je idealiter een achtergrond in communicatie, public relations of misschien zelfs marketing. Het belangrijkste is dat je een opgewekt karakter moet hebben en je onder druk koel kunt houden. Onthoud dat u op bepaalde belangrijke kanalen het publieke gezicht van het bedrijf bent.

Gelukkig kan dit allemaal ook vanuit het comfort van je eigen huis worden gedaan, zolang je maar een apparaat hebt om aan te werken, goede planningstools voor je sociale media-inhoud en misschien wat integratiesoftware waarmee je eenvoudig meerdere sociale mediakanalen gemakkelijker.

Waar legitieme online banen te vinden?

Fiverr

Het beste van Fiverr is dat het relevant is voor niet alleen een breed scala aan werk vanuit thuisfuncties, maar ook voor diegenen die zich op veel niveaus van hun carrière bevinden. Bijvoorbeeld, of u nu een uitgehongerde schrijver bent die net begint of een professional met 30 jaar ervaring – er zijn mogelijkheden voor u hier.

Klanten op Fiverr bieden op uw diensten op basis van vooraf ingestelde projectdefinities die u vaststelt. Aangepaste verzoeken worden ook ondersteund en u kunt een potentiële klant citeren op basis van hun exacte projectspecificaties.

Fiverr is geschikt voor vele functies en is een goede plek om uw werk vanuit huis te beginnen.

Bezoek: https://www.fiverr.com/

Upwork

Upwork lijkt eigenlijk erg op Fiverr omdat het ook geschikt is voor een breed scala aan werkzoekenden. Het belangrijkste verschil zit in de manier waarop u wordt betaald op Upwork. Waar Fiverr u de geschatte projectkosten laat bepalen, kunt u met Upwork klanten per uur citeren.

Dit zorgt voor een veel grotere nauwkeurigheid bij het factureren, omdat u uw tijd kunt factureren. Als er aanvullende verzoeken of dergelijke zijn, wordt uw vergoeding eenvoudig verhoogd vanwege een langere tijd besteed aan het werk.

Upwork is goed voor bijna elke functie, maar het helpt als je wat ervaring hebt voordat je hier begint.

Bezoek: https://www.upwork.com/

Toptal

Toptal is erop gericht het neusje van de zalm voor freelancers naar de topbedrijven te brengen die projecten willen uitbesteden. Trouw aan zijn rol bij het verbinden van mensen via zijn platform, heeft Toptal zelf geen hoofdkantoor en is het echt digitaal.

Om gebruik te maken van Toptal moet je een aantal tests kunnen doorstaan, en zo houdt het alleen het beste bij de hand. Oorspronkelijk richtte het zich op ingenieurs, maar vandaag heeft Toptal zijn score uitgebreid met ontwerpers, accountants, statistici, consultants en meer.

Toptal is goed voor ingenieurs en enkele andere gespecialiseerde professionele diensten en accepteert alleen de top 3% van de aanvragers.

Bezoek: https://www.toptal.com/

SimplyHired

SimplyHired is misschien een banenportaal, maar het bevat ook een behoorlijk aantal openingen voor freelancers die vanuit huis kunnen werken. Uniek is dat het meer banen biedt dan alleen op zijn platform zijn geregistreerd, maar het voegt ook banen uit tientallen andere bronnen samen.

SimplyHired is geschikt voor de meeste werkzoekenden, maar is niet per se gespecialiseerd voor externe werknemers. Er zijn echter kansen.

Bezoek: https://www.simplyhired.com/

Toegang voor schrijvers

Als je een schrijver of inhoudsspecialist bent, ben je misschien geïnteresseerd in Writer Access. Dit platform helpt schrijvers te verbinden met de juiste banen voor hen en biedt ook op AI gebaseerde taakafstemming. Natuurlijk komen deze voordelen niet zonder een aantal kanttekeningen.

Ten eerste zijn werkzoekenden op Writer Access alleen afkomstig uit een handvol landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, Ierland of Nieuw-Zeeland. Als u aan deze criteria voldoet, moet u een beoordeling van de Writer Access ondergaan team om zich eindelijk te kwalificeren.

Bezoek: https://www.writeraccess.com/

Icon Finder

Deze site is speciaal voor ontwerpers die op een gemakkelijke manier hun werk verkocht willen krijgen. Het enige dat u hoeft te doen, is u bij hen aan te melden en de items te uploaden die u op de markt wilt brengen. Omdat Icon Finder een van de grootste online marktplaatsen voor iconen online is, heb je toegang tot een kant-en-klare markt voor je ontwerpen.

Er zit echter een addertje onder het gras. Icon Finder splitst wat je verdient op hun site 50-50. Dit betekent dat u slechts de helft krijgt van waarvoor u een product verkoopt. Toch is het een gemakkelijke en snelle manier om wat geld te verdienen zonder dat u zelf klanten hoeft te vinden.

Bezoek: https://www.iconfinder.com/

ProBlogger-banen

ProBlogger is meer een community voor bloggers dan een speciale jobplatformsite. Dankzij de middelen van zijn leden krijg je daar wel toegang tot een speciale banensectie.

Het meeste werk dat hier beschikbaar is, heeft betrekking op de productie van inhoud, of het nu gaat om ghostwriting of bewerking. Ontluikende schrijvers moeten het zeker eens bekijken vanwege de gemakkelijke toegang en de enorme hoeveelheid ondersteunende bronnen.

Bezoek: https://problogger.com/jobs/

ProductionHub

Het vinden van werk als video-editor kan moeilijk zijn, omdat het ondanks de populariteit in veel opzichten een ongelooflijk nicheveld kan zijn. Gelukkig hebben we ProductionHub, speciaal voor video-editors en producenten.

Met dit platform kunt u niet alleen solliciteren, maar ook uw werk uploaden en presenteren zodat klanten u kunnen vinden.

Bezoek: https://www.productionhub.com/

Leerbaar

Voor degenen die cursussen willen maken en dingen willen leren, is Lesgeven een van de beste manieren om te gaan. Het werkt als een websitebouwer, waardoor u cursussen op zijn platform kunt maken en vervolgens de cursus host en u deze kunt verkopen aan studenten die willen leren.

Hoewel het gebruikers de mogelijkheid biedt om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan, heeft het enkele nadelen. Je moet betalen voor een abonnement om de service te gebruiken, plus Teachable neemt een korting op elke verkoop die je doet.

Bezoek: https://teachable.com/

Lokale Facebook-groepen

Een andere bron die niet over het hoofd mag worden gezien of onderschat is Facebook, omdat het veel pagina’s of groepen heeft die aan werk zijn gewijd. Als je een ontwerper of een andere specialist bent, zoek dan naar communities op Facebook waar die in je branche samenkomen.

In veel gevallen zullen werkaanbieders deze groepen ook vinden om kansen te bieden. Het is ook gebruikelijk dat groepsleden zelf werkkansen delen met de gemeenschap als geheel.

Bezoek: https://www.facebook.com/

Tools die u wellicht nodig heeft om thuis te werken

Aangezien het belangrijkste thema hier werken op afstand is, moet u begrijpen dat er basisapparatuur is die u aan uw zijde moet hebben om de zaken te laten werken. Al deze moeten uit eigen zak komen, omdat u in wezen een dienst levert.

Enkele voorbeelden van de tools die u mogelijk nodig heeft, kunnen zijn:

Computersystemen

Voor veel rollen kan dit gewoon een generiek systeem zijn dat u kunt gebruiken om documenten te maken, communicatie te verzenden en te ontvangen of webgebaseerde tools te gebruiken. In sommige gevallen heeft u echter wat extra’s nodig.

Video-editors of grafisch ontwerpers hebben bijvoorbeeld mogelijk krachtigere machines nodig, omdat videobewerking erg veel middelen kost.

Andere hardware

Webcams, headsets met microfoons, grotere monitoren – sommige of al deze zijn mogelijk nodig, afhankelijk van uw rol. Als virtuele assistent moet u bijvoorbeeld vaak bellen of anderszins communiceren, dus investeren in een solide headset is van onschatbare waarde.

Facturatiesoftware

Voor degenen die via platforms zoals Fiverr of Toptal werken, worden betalingen en facturering allemaal voor u afgehandeld. Als u besluit om met uw eigen klanten samen te werken, moet u deze kunnen factureren voor het uitgevoerde werk.

Hiervoor kunt u alles gebruiken, van Excel-bladen of factuursjablonen tot meer professionele oplossingen zoals cloudgebaseerde boekhoud- en factureringsoplossingen. Zoho en Freshbooks zijn hier goede voorbeelden van en kunnen maandelijks worden betaald.

Bekijk ook: Invoice Bus, Aynax, Invoice Generator.

Samenwerkingsinstrumenten

Hoewel thuiswerken meestal een solotaak is, heb je wellicht de kans om ondersteunend met anderen samen te werken. Als deze situatie zich voordoet, kies dan voor een aantal tools waarmee u naadloos kunt samenwerken.

Goede voorbeelden hiervan zijn Google Documenten en Spreadsheets (afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de G Suite gereedschapsset), Microsoft Teams, en Flowdock.

Bekijk ook: Calendly, Begrip, Google kalender

Grafische tools

Grafische ontwerpers hebben software nodig die vroeger vrij duur was, maar die nu gelukkig beschikbaar is als cloudabonnementen en ‘fremium’ browsergebaseerde tools. huisideeën van wat nodig kan zijn, zijn onder meer Adobe Cloud CC en misschien een bronnenrepository zoals Bigstock.

Bekijk ook: Canva, Voortplant, Schetsen, Affinity Designer

Tools voor sociale media / e-mailmarketing

Afhankelijk van het type werk vanuit huis waar u voor besluit te gaan, heeft u soms speciale hulpmiddelen nodig die zijn toegewijd aan specifieke taken. Bijvoorbeeld, HootSuite laat social media managers tegelijkertijd op meerdere kanalen werken en laat zelfs posts plannen.

Bekijk ook: TweetDeck, IFTTT, Everypost, Maak kennis met Edgar, Hubspot

Schrijfhulpmiddelen

Voor schrijvers kan Grammarly (mijn recensie hier) u helpen bij het corrigeren of markeren van gebieden die moeten worden gecorrigeerd terwijl u tekst maakt. Er zijn tientallen gespecialiseerde tools beschikbaar voor bijna elke behoefte en velen hebben zelfs gratis abonnementen beschikbaar.

Bekijk ook: Hemingway App, Schrijf of sterf

Workflow management

Het kan moeilijk zijn om je werk en de meerdere projecten die je hebt te coördineren. Om dit te doen, raad ik je aan om naar een workflow- of projectbeheersoftware te kijken.

Tegenwoordig zijn deze ook te vinden als Cloud-gebaseerde services zoals Asana of Zapier. Ze helpen u niet alleen bij het beheren van uw werk, maar staan ​​ook communicatie met klanten en zelfs medewerkers toe indien nodig.

Bekijk ook: Trello, maandag, Wrike

Veiligheid

Net als bij uw eigen computer is het beveiligen van uw werkapparaten een van de belangrijkste dingen die u moet doen. Stel je voor dat een virus je werk zou vernietigen of dat een hacker de informatie van je klant van je systeem zou kunnen stelen.

Voer altijd een bijgewerkte software voor internetbeveiliging uit Norton 360. Het zou ook het beste zijn als u altijd een Virtual Private Network-service om alle gegevens die uw apparaat binnenkomen of verlaten te versleutelen, vooral omdat u op afstand werkt.

Bekijk ook: ExpressVPN, AVG Antivirus, Malwarebytes

Conferentiesoftware

Naast een headset heb je betrouwbare communicatiesoftware nodig om op afstand te werken. Deze kunnen variëren naargelang uw behoeften, van eenvoudige video-oproepoplossingen zoals Google Duo voor presentatietoepassingen die boordevol functies zoals TeamViewer of Webex.

Bekijk ook: Zoom, Jitsi, Microsoft Teams

Notitie: Onthoud dat deze lijst met items en toepassingen alleen als richtlijn dient. Uw exacte behoeften kunnen sterk variëren, afhankelijk van de exacte rol en omstandigheden waarin u zich bevindt.

Is een thuiscarrière geschikt voor u?

Wat zijn de voordelen van thuiswerken??

Voordelen van thuiswerken - geen file!

Allereerst, onafhankelijkheid. Zelfmotivatie, zelfdiscipline, focus en concentratie. Vier dingen die u wint als u vanuit uw eigen huis werkt (en niet alleen om 8 uur in uw pyjama aan het werk gaat). Het kan lastig zijn om je motivatiebron te vinden. Een belangrijke tip zou zijn om je eigen speciale werkruimte te creëren (niet je bed!).

Ik noemde ‘jouw huis’, maar jouw werkruimte kan absoluut overal zijn. Wil je werken in je favoriete café verderop in de straat? Mogelijk. Wilt u werken vanuit het comfort van uw auto? Mogelijk. Overal waar u zich prettig voelt en u de klus kunt klaren, kan uw werkruimte zijn.

Woon-werkverkeer kosten kan ook drastisch worden gesneden. Stel u voor hoeveel u zowel in tijd als in geld kunt besparen door niet elke dag urenlang heen en weer naar kantoor te hoeven reizen. Neem in plaats daarvan die besparingen in tijd en geld en investeer ze gelijkelijk in uw werk en gezin.

Voor de uitstellers die er zijn – de meeste banen op afstand hebben flexibel schema’s (we zullen hier binnenkort op ingaan – lees verder!).

De keerzijde van thuiswerken

Procrastors of degenen die zijn reactief in plaats van proactief kan thuiswerken een uitdaging zijn. Het ontbreken van een duidelijk onderscheid tussen werk en vrije tijd is meer geschikt voor de ‘doorzetters’ die zeer gemotiveerd zijn.

Nee hebben oog in oog relatie met collega’s kan moeilijk zijn. Als u zich tijdens werkuren graag met mensen omringt, kan het werken vanuit huis soms een beetje eenzaam worden. Als u iemand bent die gedijt in een fysieke verbinding, kan thuiswerken leiden tot een gebrek aan fysieke interactie – waardoor uw geestelijke gezondheid mogelijk in gevaar komt.

Zelfdiscipline is de sleutel tot thuiswerken (en eerlijk gezegd overal). Grenzen hebben en jezelf verantwoordelijk houden is moeilijk, vooral in een omgeving als thuis waar er veel zijn afleiding.

Je eigen beheren tijd en schema waardoor u productief kunt zijn, is moeilijk. Er is niemand die u dagelijks verantwoordelijk houdt. Je kunt uitslapen, uitstellen, werken wanneer je maar wilt. Klinkt goed, maar dat is het niet.

We klagen vaak over de reguliere structuur waarin een 9-5 baan ons plaatst, maar het helpt ons om ons aan een schema te houden. We zijn er echter zeker van dat als u ervoor kiest om uw eigen schema te maken, u er zeker naar zult streven om het te volgen.

Work-at-Home Scams vermijden

Aangezien het merendeel van het werk thuiswerk online wordt gedaan, moet u zich bewust zijn van de mogelijkheden waarbij u mogelijk wordt opgelicht of anderszins in de problemen komt. Werken met werkplatforms kan een vorm van beveiliging bieden, aangezien het platform zelf als tussenpersoon fungeert en de betaling voor voltooid werk kan verzekeren.

Wees vooral voorzichtig als u alleen op zoek bent naar banen via openbare kanalen zoals Facebook of forums, aangezien deze u vrijwel geen bescherming bieden. Zoals bij alles online, moet u enkele geschikte voorzorgsmaatregelen nemen, zoals;

 • Een aantal achtergrondcontroles uitvoeren bij potentiële werkgevers.
 • Niet te veel persoonlijke gegevens verstrekken.
 • Stortingen aanvragen voor werk.
 • Zorg altijd voor duidelijke werkspecificaties.

Wees altijd op de hoogte van oplichting – gerenommeerde werkgevers zullen u nooit iets hoeven te laten betalen om een ​​baan te vinden!

Afronden

In de loop van dit artikel heb ik een lijst besproken met potentieel werk vanuit huis en waar u potentieel werk kunt vinden. Onthoud echter altijd dat thuiswerken heel anders kan zijn dan een vaste baan in een kantooromgeving.

Houd er rekening mee dat je veel meer nodig hebt dan je belangrijkste werkvaardigheden om te overleven – je zult in wezen je eigen bedrijf runnen, met alles wat dat inhoudt. In sommige maanden kun je financieel een moord plegen, in andere gevallen zijn de inkomsten misschien mager.

Leer om op lange termijn te plannen en naarmate u meer ervaring opdoet, zult u merken dat u in de loop van de tijd een zeer succesvol eigen online bedrijf heeft opgebouwd.

* Vertaling: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map