Slimme website-optimalisatietechnieken om organisch verkeer te verbeteren

Dit artikel is geschreven door Brandon Graves.


Iedereen die in een webbedrijf zit, wil meer bezoekers naar zijn / haar site / blog leiden. Het biedt hen zakelijke kansen. Er wordt gezegd dat “geen verkeer, geen zaken”. Het heeft geen voordeel om geweldige producten en services te hebben als u geen verkeer naar uw website krijgt.

featured-afbeelding

Organisch verkeer is misschien wel de beste manier om uw site goed te laten scoren op ‘s werelds toonaangevende zoekmachines. Eigenlijk is het het niet-betaalde verkeer dat afkomstig is van zoekmachines. Organisch verkeer naar websites / blogs genereren is echter geen kinderspel. Er is veel geduld, toewijding en actieve implementatie van slimme SEO-trucs voor nodig. Als u op zoek bent naar effectieve manieren en strategieën om organisch verkeer naar uw site te verbeteren, volgt u onderstaande tips:

1. Maak uw website relevanter en bruikbaarder

Wanneer bezoekers op WWW zoeken naar informatie, producten, diensten enz., Zoeken zoekmachines naar websites of webpagina’s die up-to-date, veilig, relevant en bruikbaarder zijn voor bezoekers. Het helpt hen om een ​​positieve ervaring te hebben en de benodigde spullen gemakkelijk en snel te vinden. Als uw website verouderde informatie bevat of bruikbaarheidsproblemen heeft, zullen zoekmachines deze negeren terwijl de resultaten worden weergegeven op basis van de zoektermen die door bezoekers zijn ingevoerd.

Daarom moet u in de eerste plaats uw website vernieuwen om deze professioneel, aantrekkelijk en relevant te maken voor de doelgroep. U kunt hiervoor de volgende stappen ondernemen:

 • Zorg ervoor dat uw website up-to-date en professioneel is. Gebruik de nieuwste software, antivirus, hoogwaardige server, firewall, enz. Om het correct uit te voeren en 24 * 7 live te houden.
 • Zorg ervoor dat uw website geen UI / UX-problemen heeft,
 • Compatibel met alle moderne webbrowsers,
 • Zorg ervoor dat uw site reageert op alle mobiele apparaten en
 • Zorg ervoor dat uw site sneller laadt.

2. Focus op SEO op locatie

Regelmatige Google-algoritme-updates hebben het belang van on-site SEO vergroot. Als je hier niet slaagt, zal de SEO-ranking van je site vroeg of laat afnemen. Er zijn een aantal manieren waarop u verbeteringen kunt aanbrengen in uw on-site SEO-oefening en verwacht dat er meer organisch verkeer naar uw site komt. Ontdek geschikte zoekwoorden onder uw niche. Gebruik indien mogelijk long tail-zoekwoorden om meer en meer onderwerpen met betrekking tot uw bedrijf te behandelen. Maak SEO-geoptimaliseerde, betekenisvolle, relevante en foutloze inhoud in bulk. Upload ze regelmatig op uw website / blog en optimaliseer correct met behulp van de nieuwste SEO-trucs. Zoekmachines zoeken altijd naar nieuw geüploade inhoud om de meest authentieke resultaten aan bezoekers weer te geven.

Als u uw website bouwt met behulp van populaire website-bouwers zoals Weebly, hebben ze alle elementen klaar om SEO op locatie te doen.

Opmerking: hier is de beginnershandleiding voor SEO als u meer wilt weten.

3. Elimineer alle verbroken koppelingen

elimineren-alle-gebroken-linksa

Met een constante toestroom van nieuwe inhoud, worden websites elke dag groter en groter. Het wordt dus erg moeilijk voor individuen om dergelijke websites te onderhouden. Na een paar dagen / weken / maanden kan inhoud op de website worden verwijderd of verouderd, wat tot gebroken links kan leiden. Het is een buitengewoon enorme taak om deze verbroken koppelingen handmatig te vinden en te corrigeren.

Eigenlijk is een verbroken link een niet-bestaande webbron die ook wel dode link wordt genoemd. Wanneer iemand probeert toegang te krijgen tot dergelijke niet-bestaande webpagina’s, wordt een HTTP-code 404 weergegeven door de server. De beschikbaarheid van te veel gebroken links op uw website kan de kwaliteit ervan verminderen, zowel zoekmachines als bezoekers ontevreden maken en een sterke daling van het websiteverkeer veroorzaken. Daarom moet u gebroken links op uw website controleren en verwijderen met behulp van online middelen en tools.

4. Regelmatig bloggen

Google hecht veel belang aan al die websites die regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe en unieke inhoud. Een blog is een gemakkelijke manier om je website fris en up-to-date te houden. Dus voeg gewoon een bedrijfsblog toe aan uw website en begin deze regelmatig bij te werken met nieuwe inhoud.

Naar start een blog is niet zo moeilijk als het lijkt, je moet een strategie en doorzettingsvermogen hebben. Als dit het geval is, bezoeken crawlers van zoekmachines uw site regelmatig, voegen ze nieuw toegevoegde pagina’s toe aan hun indexen en krijgt u langzaam organisch verkeer naar uw website.

5. Zoek naar blogmogelijkheden voor gasten onder uw niche

Gastbloggen is een ander belangrijk dat u actief moet uitvoeren om veel voordelen te behalen. In dit proces stuurt een persoon unieke inhoud naar bloggers (onder zijn / haar niche) voor publicatie. Als zijn / haar berichten worden gepubliceerd door de blog-eigenaren, helpt het beide partijen. Blogeigenaren krijgen gratis hoogwaardige inhoud en kunnen die gebruiken om zijn webgebaseerde bedrijf te verbeteren en meer inkomsten te genereren. Aan de andere kant breiden bijdragers hun bereik uit tot een groot deel van de doelgroep en halen ze zakelijke kansen op ter waarde van miljoenen dollars.

6. Heb een duidelijke interne koppelingsstrategie

Interne koppeling van een belangrijke SEO-praktijk waarbij professionals op het gebied van digitale marketing de ene pagina koppelen aan een andere pagina binnen hetzelfde domein voor navigatiedoeleinden. Het helpt hen om een ​​hogere reputatie te krijgen in de ogen van verschillende zoekmachines en bezoekers, het crawlen en indexeren van webpagina’s te verbeteren, het bouncepercentage van de site te verminderen en het aantal klikken op de website aanzienlijk te verhogen. Gebruik dus interne links als onderdeel van uw SEO-inspanningen en geniet van de voordelen.

7. Wees actief op belangrijke sociale mediasites

actief zijn op belangrijke sociale-mediasitesa

Houd er altijd rekening mee dat Google de reputatie van sociale media voor webrangschikkingen overweegt. Een website met een behoorlijke aanwezigheid op verschillende sociale mediakanalen heeft de voorkeur van Google en wordt weergegeven in de resultaten. U moet dus uw website of de pagina’s ervan promoten op alle belangrijke socialemediakanalen. Voeg gewoon meer en meer mensen toe aan de social media-pagina’s van uw site en verspreid inhoud onder hen. Moedig hen aan om uw inhoud maximaal te delen. Dit alles zal u helpen om meer organisch verkeer naar uw site te krijgen.

8. Communiceer actief met uw publiek

Als u actief communiceert met uw doelgroep, zal het u helpen te weten wat uw publiek denkt, voelt en worstelt terwijl u zich bezighoudt met uw merk. Afhankelijk van de output kun je de nodige veranderingen aanbrengen en mensen aanmoedigen om gedurende een lange periode met je merk bezig te zijn. Om met de doelgroep te communiceren, kunt u verschillende systemen gebruiken, zoals Email reclame, Vragen om feedback, reactiesystemen, forums, RSS-feeds, vraag-antwoord-websites, enz.

9. Analyseer uw SEO-oefening strikt

Het maakt niet uit hoe goed u SEO-activiteiten uitvoert om het verkeer naar uw site te stimuleren, er zijn altijd enkele verbeter- en correctiegebieden. Daarom moet u de prestaties van uw SEO-oefening regelmatig volgen en gebieden voor verdere verbetering onderzoeken. Doe dit allemaal om ervoor te zorgen dat u elke dag een behoorlijke hoeveelheid organisch verkeer naar uw site krijgt.

Conclusie

Een gestage stroom van organisch verkeer naar uw website is essentieel als u voldoende inkomsten wilt genereren en uw webgebaseerde bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen. Dit zijn enkele handige tips om organisch verkeer naar websites / blogs te stimuleren. Implementeer ze gewoon en profiteer in de toekomst van hun voordelen.

Brandon Graves is een productieve digitale marketing- en WordPress-expert die werkt met HireWPGeeks. Hij blijft schrijven over de nieuwste webdesign- en WordPress-ontwikkelingsdiensten zoals psd naar WordPress conversie, HTML naar WordPress conversie etc. Volg hem op Google Plus om direct updates te krijgen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map