Op zoek naar de goedkoopste WordPress-hosting in 2020 (met 3 opties)

De beveiliging, mogelijkheden en snelheid van uw website zijn afhankelijk van de infrastructuur van de host. Als je ongeveer 35,4% van de meeste website-eigenaren bent, dan wil of bezit je waarschijnlijk een WordPress-site.


De uitdaging is het kiezen van het type webhosting dat binnen uw budget valt, zonder in te boeten aan kwaliteit. Maar wat is “Quality Hosting” en welke hostingproviders bieden het tegen betaalbare prijzen?

Betaalbaarheid voor jou is waarschijnlijk geen promotionele gimmick. U wilt geen hostingplan kopen dat er aan de voorkant goedkoop uitziet en dan een obsceen bedrag betalen voor functies en technische ondersteuning die in de eerste plaats in uw pakket moeten worden opgenomen. Je wilt consistentie. Lage prijzen blijven laag na aankoop.

Ik heb goed nieuws, maar laten we eerst begrijpen wat je vraagt.

Soorten WordPress-hostingplannen

WordPress is het meest gebruikte CMS en heeft een marktaandeel van 62,7%. Joomla, met 4,4% van de markt de op één na populairste route.

Er is niet veel voor nodig om de juiste hostingprovider voor uw website te kiezen. U moet een paar dingen weten, zoals hoe ze werken en of ze passen bij de aard van uw bedrijf.

Doorgaans zijn er drie soorten WordPress-hostingservices waarmee u kunt werken: gedeeld, toegewijd en cloud.

1- Gedeelde hosting

Dit plan is de meest populaire hostingoplossing in de huidige markt. Het is zowel betaalbaar als gemakkelijk te onderhouden.

Voor gedeelde hostingplannen huisvesten hostingproviders doorgaans meerdere websites op één server. Dit plan heeft vaak beperkingen of beperkingen op de bronnen waartoe u toegang hebt, inclusief opslagruimte, bandbreedte, beveiliging en andere functies.

Shared hosting is de goedkoopste optie voor individuen met een beperkt budget en geweldig voor nieuwkomers met beperkte ervaring.

2- Toegewijde hosting

Met dedicated hosting krijgt u een dedicated server om uw website te hosten. Zoals de naam al aangeeft, mag u uw serverbronnen niet delen met andere gebruikers.

Dedicated hosting verhoogt de snelheid van uw website aanzienlijk omdat u geen serverbronnen deelt met andere sites. Het is ook zeer veilig omdat u de enige bent die de server gebruikt.

Dedicated hosting is een uitstekende optie als u een enorme hoeveelheid verkeer op uw site verwacht. Shared hosting heeft een limiet op het volume van websiteverkeer dat het aankan.

De enige tekortkomingen van dit plan zijn de hoge kosten en de behoefte aan technische kennis om een ​​dedicated server te beheren. U huurt dus IT-personeel in of bent technisch vaardig genoeg om een ​​hostingserver te onderhouden.

3- Cloud Hosting

Deze hostingservice is een relatief nieuwe technologie die de functies van zowel shared als dedicated hosting combineert. Je kunt het een hybride noemen.

De service verdeelt de fysieke belasting voor meerdere sites over verschillende computers. Met dit proces beschikt uw website over serverbronnen zonder dat daarvoor speciale hardware nodig is. U krijgt mogelijk geen speciale hostinghardware, maar u kunt uw behoeften indien nodig opschalen.

Als u de voordelen van shared en dedicated hosting wilt combineren, is cloud hosting de oplossing. Het heeft echter nadelen

 • Ondersteuning kan het oplossen van problemen die zich voordoen, vertragen,
 • Mogelijk krijgt u te maken met beveiligingsproblemen, en
 • Schalen betekent dat hosting duur wordt

U vraagt ​​zich misschien af ​​wat de beste optie voor u is. Laten we onderzoeken!

Goedkope WordPress-hosting in 2020

Hier zijn drie van de goedkoopste WordPress-hostingproviders in 2020. Onze keuzes zijn gebaseerd op prijzen bij aanmelding en daaropvolgende verlengingskosten.

Deze keuzes zijn niet alleen gebaseerd op shared hosting. Deze hosts zijn geschikt als u op zoek bent naar goedkope dedicated en cloud hosting-opties.

1. Hostinger

Hostinger WordPress HostingHostinger WordPress Hosting begint vanaf $ 0,96 / maand (klik hier voor meer informatie).

Vanwege de initiële kosten en de daaropvolgende prijzen wordt Hostinger als goedkoper beschouwd dan andere hostingproviders.

Naast de lage technische eisen is Hostinger ook perfect voor een krap budget. Het wordt niet goedkoper dan $ 0,99 per maand.

Hostinger WordPress-functies

Laten we eens kijken wat u krijgt.

Verbeterde beveiliging

Elke website die door Hostinger wordt gehost, wordt beschermd door BitNinja’s alles-in-één beveiligingsplan, dat bescherming biedt tegen alle geautomatiseerde en cyberaanvallen.

1-Klik op WordPress-installatie

Voorbij zijn de dagen dat het instellen van uw WordPress te ingewikkeld en tijdrovend bleek te zijn. Nu hoeft u alleen nog maar een eenvoudig formulier in te vullen, uw gegevens in te voeren en WP met één klik te installeren. Het duurt niet langer dan een paar minuten.

Gebouwd voor prestaties

Hostinger bereikt een onovertroffen laadsnelheid door het gebruik van

 • HTTP / 2,
 • PHP7.4,
 • NGINX, en
 • Vooraf geïnstalleerde caching WP-plug-ins,

Andere Hostinger-functies omvatten dagelijkse of wekelijkse back-ups, gratis domeinen en SSL-certificaten, onbeperkte FTP-accounts, Cronjobs en bandbreedte, en meer.

Klantenservice van Hostinger

Hostinger’s WordPress ondersteuning is beschikbaar om te helpen met al uw vragen en zorgen. De instant live chat-ondersteuning is 24 × 7 beschikbaar. Uw gemoedsrust is gegarandeerd omdat de service experts biedt die stand-by staan ​​om uw website-gerelateerde problemen op te lossen.

Hostinger Prijzen

Hostinger WordPress Hosting-prijzen

Het Single WordPress-abonnement kost $ 0,99 per maand. Dit plan wordt na de eerste betaling met $ 2,15 per maand verlengd.

Premium WordPress is $ 2,89 per maand en $ 3,49 per maand wanneer je verlengt. Business WordPress begint met een initiële prijs van $ 3,99, terwijl latere betalingen $ 7,95 kosten.

De voordelen van Hostinger zijn onder meer,

 • Lage en betaalbare prijzen
 • Efficiënte en betrouwbare klantenservice
 • Uiterst betrouwbaar voor snelheid en uptime
 • Biedt uitstekende functies

De nadelen van Hostinger zijn onder meer,

 • Prijzen stijgen na de eerste termijn
 • Geen gratis domeinnaam voor gebruikers van Single WordPress Hosting-abonnementen
 • Ondersteunt geen automatische updates

2. Bluehost

BlueHost WordPress HostingBlueHost WordPress Hosting begint bij $ 2,75 / maand (klik hier voor meer informatie).

Bluehost onderscheidt zich van veel andere hostingproviders. In tegenstelling tot andere hoeft u niet te betalen voor een abonnement van drie of vijf jaar om het goedkope hostingplan te krijgen wanneer u de service gebruikt.

Als u overweegt om met een gedeeld hostingplan van 5 jaar te gaan, dan is Bluehost de optie voor u. De service biedt drie soorten WP-hosting.

 • Gedeelde WP-hosting: Het is relatief veilig, gemakkelijk te navigeren en vrij snel. Het platform biedt ook automatische updates, gratis domeinnamen (alleen voor het eerste jaar) en een gratis SSL-certificaat.
 • Beheerde hosting: Het helpt als het beheer van uw websites vervelend voor u wordt. Deze functie helpt bij het beheren van alles vanaf één dashboard.
 • E-commerce hosting: Aangedreven door WooCommerce, deze eCommerce plug-in biedt veilige betalingsgateways en volledig aanpasbare online winkels, onder andere.

Bluehost WordPress-functies

 • Automatische WordPress-updates: Deze functie zorgt ervoor dat uw account zo regelmatig mogelijk up-to-date en veilig wordt gehouden.
 • Automatische WP-installatie: Bluehost installeert de meest veilige en nieuwste versie van WordPress voor uw website zodra u zich abonneert op een abonnement.
 • WordPress Staging-omgeving: Deze optie maakt het mogelijk om wijzigingen te testen voordat ze op uw site beschikbaar worden gemaakt.

Andere kenmerken zijn onder meer; gratis domeinnaam voor een jaar (met vijf geparkeerde domeinen en 25 subdomeinen), SSL-certificaat, 50GB SSD-opslag, enz.

BlueHost Klantenservice

Bluehost biedt 24 uur per dag ondersteuning voor WP Hosting. Ze zijn beschikbaar voor zowel live chats als gesprekken.

Bluehost-prijzen

Shared Hosting-prijzen

Plannen / prijs
Inschrijfprijs
Normaal (12 maanden)
Vernieuwing (24 maanden)
Vernieuwing (36-mo)
Basic$ 2,95 / maand$ 8,99 / maand$ 8,49 / maand$ 7,99 / mnd
Plus$ 5,45 / maand$ 12,99 / maand$ 11,99 / maand$ 10,99 / maand
Keuze Plus$ 5,45 / maand$ 16,99 / maand$ 15,99 / maand$ 14,99 / maand
Pro$ 13,95 / maand$ 25,99 / maand$ 24,99 / maand$ 23,99 / maand

Managed Hosting-prijzen

 • Bouwplan – $ 19,95 per maand
 • Groeien – $ 29,95 per maand
 • Schaal – 49,95 per maand

E-commerce hosting prijzen

 • Starter Pack – $ 6,95 per maand
 • Plus – $ 8,95 per maand
 • Pro – $ 12,95 per maand

Voordelen van Bluehost

 • Bluehost biedt een van de meest betaalbare prijzen op de markt
 • De service ondersteunt automatische updates
 • Het is relatief veilig

Nadelen van Bluehost

 • Onbetrouwbare klantenondersteuning
 • Dure upsells
 • Verhoogde vernieuwingsprijzen

3. Namecheap

NameCheap WordPress HostingNameCheap Managed WordPress Hosting begint bij $ 3,88 / maand (klik hier voor meer informatie).

De service heeft een van de goedkoopste initiële en verlengingstarieven, daarom is deze lijst gemaakt. Namecheap biedt geweldige domeinen en goedkope webhosting voor betaalbare prijzen.

Namecheap heeft Shared Hosting en Managed Hosting-services met tal van functies.

 • Gedeelde hosting: Het aanbod wordt ondersteund door Namecheap’s Hosting-garantie, met onbeperkt breedband, 99,9% uptime en gratis SSL-certificaat, naast functies.
 • Beheerde hosting: Dit is de snelste van WordPress-hostingopties. Het wordt geleverd met een veilige back-up en een hersteltool.

Hoewel Managed WordPress Hosting niet de goedkoopste beschikbare optie is, vinden gebruikers het geweldig. Ongeveer 52% van de beheerde WordPress-hostinggebruikers is van mening dat het het extra geld waard is.

Namecheap WordPress Kenmerken

 • Honderd procent garantie: Alle webhostingservices hebben de hoogste vorm van garantie en bieden uitstekende opties.
 • Nieuwste servertechnologie: Namecheap gebruikt de revolutionaire Dell Server-technologie om de efficiëntie te verbeteren. Het supersnelle SAN biedt 100% uptime.
 • website bouwer: U kunt snel uw online aanwezigheid opbouwen.

Andere functies zijn onder meer gratis SSL-certificaten, 24/7 klantenondersteuning, volledige website-controle met cPanel, eenvoudige upgrade, dagelijkse back-ups, enz.

NameCheap Klantenservice

Namecheap is 24/7 beschikbaar Klantenservice via live chat. Er is ook een uitgebreide kennisbank beschikbaar voor zelfstudie.

Prijzen van Namecheap Hosting

Shared Hosting-prijzen

NameCheap Hosting Plannen en prijzen

 • Stellair plan – $ 1,44 / maand (voor zowel initiële als verlengingen)
 • Stellar Plus – $ 2,44 / maand
 • Stellar Business – $ 4,44 / maand

Je krijgt 50% korting als je het eerste jaar betaalt.

Beheerde prijzen voor WordPress-hosting

NameCheap Managed WordPress Hosting Pricing

 • EasyWP Starter – $ 3,88 ($ 1 voor de eerste maand)
 • EasyWP Turbo – $ 7,88 (eerste maand kost $ 2)
 • EasyWP Supersonic – $ 11,88 ($ 3 voor de eerste maand)

Voordelen van Namecheap

 • Namecheap biedt efficiënte chatvertegenwoordigers
 • Het biedt betrouwbare hostingservices
 • Vriendelijke gebruikersinterface en ontwerp

Nadelen van Namecheap

 • Live ondersteuning hangt alleen af ​​van het abonnement waarop u zich abonneert
 • Het biedt geen telefonische ondersteuning
 • Het opzetten van SSL-certificaten is voor sommigen moeilijk

Criteria voor het kiezen van WordPress-hosting

Voordat u beslist welk WordPress-hostingplan u kiest, moet u een paar dingen overwegen. Betrouwbaarheid, snelheid en beveiliging zijn de belangrijkste factoren waar u op moet letten bij het selecteren van uw hostingservice.

U moet ook rekening houden met de vereisten, prijzen, functies, schijf- of opslagruimte en klantenondersteuning.

Laten we dat van dichterbij bekijken.

1. Vereisten

De WordPress-host die u kiest, moet aan de volgende criteria voldoen. Het moet ondersteunen:

 • PHP versie 7.3 of hoger
 • MySQL versie 5.6 of hoger, of MariaDB versie 10.1 of hoger
 • HTTPS

Hoewel elke server die PHP en MySQL ondersteunt acceptabel is, raadt WordPress aan om te gebruiken Apache of Nginx. Denk er altijd aan om uw gastheer om deze vereisten te vragen voordat u zich ergens voor verbindt.

2. Prijzen

Hoewel de prijzen van elke hostingprovider variëren van goedkoop tot duur, bieden sommigen van hen kortingen of promotieprijzen voor nieuwe abonnees. Daarna de gebruikers hun hostingservices regelmatig vernieuwen.

De meeste hostingproviders adverteren prijsopties die van toepassing zijn als u drie tot vijf jaar betaalt. Meestal is dit de beste manier om goedkope WordPress-hosting te krijgen, omdat dit de hostingkosten voor de komende drie of meer jaar verlaagt.

Bedrijven die maandelijks of jaarlijks betalen, lopen echter het risico van een prijsverhoging vanaf hun tweede of derde jaar van inschrijving.

3. Functies

De meeste hostingproviders bieden vergelijkbare functies zoals,

 • 99,9% uptime van de site,
 • Hosting Dashboard en cPanel,
 • Gratis SSL-certificaten,
 • Domeinnamen, en
 • Emailaccounts

Sommigen van hen bieden regelmatige back-upopties, terwijl sommigen kiezen voor wekelijkse of maandelijkse back-ups. Sommige providers behandelen klantenondersteuning via telefoon en livechat.

Sommige hosts bieden tegen betaling extra functies. Meestal vragen hostingproviders u om te betalen voor extra opslagruimte als u die nodig heeft. Ze verkopen ook privacy van domeinnamen, back-ups van sites, sitebeveiliging en andere functies en add-ons.

4. Schijf- of opslagruimte

Afhankelijk van de prijs of het abonnement, bieden verschillende hostingservices 10 GB tot meer dan 100 GB opslagruimte. Sommigen hebben zelfs onbeperkte SSD-schijfruimte voor hun gebruikers.

5. Klantenservice

Ongeacht hoe bekwaam u bent met het omgaan met uw site, op een gegeven moment heeft u hulp nodig. Wanneer dergelijke situaties zich voordoen, wilt u klantenondersteuning die u snel kan redden.

78,3% van de gebruikers zegt dat ondersteuning de grootste zorg is voor hun WordPress-sites en prioriteit moet krijgen.

Geweldige gastheren hebben efficiënte en responsieve klantenondersteuning. De door ons aanbevolen webhosts bieden ondersteuning via meerdere kanalen.

Laatste gedachten

Het is geen geheim, WordPress is de onbetwistbare kampioen van contentmanagementsystemen. Het wordt veel gebruikt voor alle soorten zakelijke, persoonlijke en institutionele websites. Het ondersteunt verschillende hostingsites, waaronder Hostinger, Bluehost en Namecheap.

Hostinger heeft een van de beste prijzen van het trio en de meest efficiënte klantenondersteuning. Bluehost is voorstander van langetermijnplannen en is geweldig voor e-commerce, terwijl Namecheap enkele van de beste en meest betaalbare domeinen biedt.

U kunt winstgevend met elk van deze drie opties werken, afhankelijk van uw bedrijfsplannen en budget. Ga je gang en maak je keuze.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map