Laat uw bedrijf groeien: must-do’s om uw bedrijf online uit te breiden

Er is vaak een breuk in de manier waarop mensen websites en bedrijven bekijken. Een tendens die ik heb opgemerkt, is om de website te beschouwen als slechts een losneembaar onderdeel van een bedrijf, terwijl het in feite zoveel meer is.


Een website zou op zijn minst een verlengstuk van uw bedrijf moeten zijn, zodat u contact kunt opnemen met een klantenbestand dat voor de meeste fysieke winkels niet gemakkelijk bereikbaar is. Als u de website goed beheert, kan deze niet alleen uw fysieke winkel als inkomstenbron overnemen, maar ook uw algehele kosten verlagen.

Het benaderen van de hele website als een zakelijke entiteit op zichzelf is een goede manier om in de goede richting te gaan. Vandaag ga ik je een kort overzicht geven van hoe de aanpak werkt en wat je moet doen om het zo te maken.

1. Koop uw eigen domein

Uw website op een gratis domein plaatsen is de slechtste zakelijke beslissing die u ooit kunt nemen. Klik om te tweeten

Uw website op een gratis domein plaatsen, zoals mysaloon.wix.com, is de slechtste zakelijke beslissing die u ooit kunt nemen. Mensen die zakelijke websites op een gratis domein runnen, vallen in deze categorieën in mijn boek:

 • een newbie, of
 • een cheapskate, of
 • een oplichter die ‘s nachts vliegt, of
 • een combinatie van alle drie hierboven.

… wat ik driemaal zou denken voordat ik iets van ze zou kopen.

Domeinnamen zijn goedkoop. Een .com- of .net-domein kost $ 10 – $ 20 per jaar. Gratis domeinen zijn voor schoolprojecten, non-profitorganisaties en hobbyisten. Als u uw bedrijf online uitbreidt, zorg er dan voor dat u doet wat alle legitieme zaken zouden doen – ga naar een domeinregistreerder (bijv. NameCheap) en koop een domein dat bij uw merk past.

Domeinprijzen bij NameCheap (screenshot gemaakt in april 2019).

2. Host uw website op een betrouwbare webhost

Het hebben van een eigen domeinnaam is de helft van de vergelijking. De andere helft is om het op een betrouwbare webhost te hosten.

Uw website moet 24 × 7 beschikbaar zijn, zodat uw bezoekers u kunnen bereiken wanneer ze maar willen. Voor degenen die vers beginnen, kies een webhost die ten minste 99,9% uptime-garantie en goede prestaties biedt. Voor degenen die al op een bestaande website draaien, controleer regelmatig de uptime van uw website. Tolereer niet met hostingproviders die vaak down gaan. Maak veel lawaai naar de ondersteuning, zodat ze u naar een stabiele server verplaatsen of indien nodig naar een ander hostingbedrijf overschakelen.

Als u op zoek was naar een betrouwbare webhost, dan is hier de lijst met zakelijke hosting die ik aanbeveel.

Voor deze site lees je (BuildThis.io) – ik host het op SiteGround. Hun uptime is stabiel gebleven. Deze website die u nu leest, wordt gehost op SiteGround en ik heb de uptime de afgelopen jaren nauwlettend gevolgd. Hier is een screenshot van BuildThis.io uptime-record in het verleden.

Screenshot 15 juli 2019 – 100% uptime van de afgelopen 7 dagen. Lees meer over SiteGround in mijn recensie.

3. Implementeer HTTPS

Hoe SSL werkt.

Een HTTPS-verbinding versleutelt alle gegevens die worden overgedragen tussen de computer van een gebruiker en uw website. Het beschermt gevoelige gegevens van gebruikers (zoals creditcardnummers en inloggegevens) en biedt gebruikers een gevoel van veiligheid (Google Chrome heeft websites zonder HTTPS nu gelabeld als ‘niet veilig’).

Om HTTPS te implementeren, heb je een SSL-certificaat nodig.

Een gedeeld SSL-certificaat is gratis en wordt meestal verstrekt door de meeste hostingbedrijven. Als alternatief kunt u een gratis SSL verkrijgen van Let’s Encrypt en deze handmatig installeren op uw website. Voor de meeste kleine bedrijven is een gratis gedeelde SSL voldoende

Een speciaal SSL-certificaat wordt meestal aanbevolen wanneer u gebruikersbetalingen op uw website afhandelt. Er zijn drie soorten dedicated SSL-certificaten: Domain Validated (DV), Organisational Validated (OV) en Extended Validated (EV). DV, het eenvoudigste SSL-certificaat, kost ongeveer $ 20 – $ 30 / jaar; terwijl de minimumkosten voor OV en EV respectievelijk ongeveer $ 60 / jaar en $ 150 / jaar bedragen.

Ondanks de soorten validatie, hebben alle certificaten dezelfde niveaus van gegevensversleuteling. Het enige verschil is de zekerheid over de identiteit van het bedrijf achter de website.

 • Lees hier onze SSL-handleiding voor meer informatie over SSL en de implementatie ervan.
 • Ga naar SSL.com om een ​​speciaal SSL-certificaat te kopen.

4. Optimaliseer de snelheid van uw website

Een vertraging van één seconde bij het laden van de pagina kan 7% verlies in klantconversies veroorzaken.

De snelheid van uw website speelt een integrale rol in een website en gaat niet alleen snel laden. Google rangschikt bijvoorbeeld websites die snel hoger worden geladen dan websites die dat niet doen. En een hoge positie in Google zal uw website zeker helpen om meer verkeer en meer verkopen binnen te halen.

Voeg daaraan toe dat uit onderzoek is gebleken dat 40% van de mensen uw website verlaat als het langer dan 3 seconden duurt om te laden. Stel u voor dat u 40% van uw bedrijf verliest omdat u de snelheid van uw site niet heeft geoptimaliseerd. Dat zijn veel potentiële verkopen in de put!

Zonder te diep in te gaan op de technische details, zijn hieronder dingen die u kunt doen om uw website te versnellen.

Meer tips voor website-optimalisatie hier.

Op serverniveau

Op website niveau

 • Cache uw website
 • Toevoegen vervalt headers om gebruik te maken van browsercaching
 • Gebruik geen te grote afbeeldingen
 • Comprimeer uw afbeeldingen
 • Bouw je website op PHP7
 • Gebruik een PHP-versneller
 • Voorkom dat anderen uw afbeeldingen hotlinken
 • Corrigeer alle verbroken links op uw website
 • Verklein Javascript- en CSS-bestanden

Tip – Gebruik Google PageSpeed ​​Insights om de snelheid van uw webpagina te analyseren en nuttige optimalisatiesuggesties te krijgen.

5. Voeg website-tracking toe en stel websitedoelen in

Uw bedrijf stelt doelen om te blijven verbeteren en vooruit te gaan.

Hetzelfde geldt voor de doelen van uw website.

Gegevens zijn essentieel wanneer u de voortgang wilt bijhouden en de prestaties van uw zakelijke website wilt verbeteren. Met de juiste gegevens kunt u uw website afstemmen op het gedrag en de behoeften van uw gebruiker.
Dit is waar webanalysetools zoals Google Analytics (GA) van pas komen. GA is gratis, extreem krachtig en gebruikt door meer dan 40% van alle bekende websites wereldwijd. GA installeren en beginnen met het bijhouden van uw websitegegevens, lees dit Google-document.

Voorbeeld – Screenshot van Google Analytics.

Om de enorme hoeveelheid gegevens die Google Analytics biedt te ontcijferen, raad ik aan om eenvoudig te beginnen en te focussen op deze vier belangrijke statistieken:

 1. Verworven sessies / gebruikers: Het bijhouden van het aantal sessies / gebruikers dat uw site krijgt, is een manier om de groei te meten. Idealiter wilt u meer sessies krijgen naarmate uw site groeit.
 2. Verkeerskanalen / verwijzingen: Begrijp waar uw verkeer naartoe komt en richt uw inspanningen op platforms die belangrijk zijn.
 3. Bouncepercentage: Dit helpt bij het meten van uw inhoud of verkeerskwaliteit en vertelt u of u de juiste inhoud weergeeft of de verkeerde doelgroep target.
 4. Gemiddelde tijd op pagina: Als u weet hoe lang een bezoeker op uw site doorbrengt, kunt u manieren bedenken om de plakkerigheid van uw site te verbeteren.

Met deze gegevens in gedachten kunt u beginnen met het verkennen en instellen van specifieke doelen die uw bedrijf kunnen helpen groeien. Enkele voorbeelden van websitedoelen die u kunt instellen zijn:

 • Verhoog het aantal verworven sessies / gebruikers met 25%
 • Verhoog de gemiddelde tijd op de pagina met 5%
 • Verhoog bezoeken van specifieke verkeerskanalen met 20%
 • Verlaag het bouncepercentage van websites met 10%

6. Houd uw bezoekers tevreden

Wanneer uw bezoekers goede ervaringen op uw website krijgen, zijn ze blij.

Wanneer ze tevreden zijn, is de kans groter dat ze langer op uw website blijven, uw inhoud delen met hun vrienden en geld uitgeven aan een product / dienst die u verkoopt.

Hoe maken we onze bezoekers blij?

Er zijn talloze dingen die we kunnen doen om onze website een gelukkiger plek te maken voor onze bezoekers.

Ten eerste: zorg ervoor dat uw website snel laadt (zie punt 4).

Twee: ontwerp uw website voor een betere UX. Als u een product online verkoopt, zorg er dan voor dat uw afrekenproces gemakkelijk te volgen en beveiligd is. Verwijder alle afleiding en gebruik een voortgangsindicator tijdens het afrekenen. Overweeg ook om de verzend- en factuurgegevens van uw klanten op te slaan voor hun volgende aankopen.

Dat blijkt uit een rapport van Aaron Marcus van AM + A het verbeteren van de gebruikerservaring van een website (UX) zal vervolgens uw totale inkomsten verbeteren. Marcus deed een casestudy over een aantal bedrijven en het toonde een duidelijk verband tussen een goede UX en gezonde bedrijfsomzet.

Het element van gebruikerservaring (bron).

Casestudy # 1 

IBM’s aanwezigheid op het web bestaat traditioneel uit een moeilijk te navigeren labyrint van verschillende subsites, maar een herontwerp maakte het meer samenhangend en gebruiksvriendelijker. Volgens IBM leverde de enorme redesign-inspanning snel dividend op. Het bedrijf zei in de maanden na de herlancering van februari 1999 dat het verkeer naar de online winkel van Shop IBM met 120% steeg en de verkoop met 400% steeg (bron).

Casestudy # 2

Staples.com stelde vast dat de sleutel tot online succes en een groter marktaandeel erin bestond de e-commercesite zo bruikbaar mogelijk te maken. Staples.com besteedde honderden uren aan het evalueren van de werkomgevingen, beslissingsondersteunende behoeften en tendensen van gebruikers bij het browsen en kopen van kantoorproducten en kleine zakelijke diensten via het web. Methoden waren onder meer het verzamelen van gegevens, heuristische evaluaties en bruikbaarheidstesten (bron).

7. Voeg social proof toe aan je website

Voorbeeld – Sterk sociaal bewijs weergegeven op de klantensuccespagina van Drift (bron).

Echte getuigenissen voegen geloofwaardigheid toe voor de producten of diensten die u verkoopt. En mensen hebben de neiging om te vertrouwen op online beoordelingen bij het doen van aankopen.

Drie dingen die je kunt doen:

 1. Stuur enquête naar uw klanten. Overweeg hen een kortingsbon of een gratis geschenk te sturen om reacties te stimuleren.
 2. Moedig uw klanten aan om hun feedback te delen op sociale mediaplatforms. Gebruik hashtags om de reacties van klanten op uw producten bij te houden.
 3. Stuur uw producten of bied een gratis proefperiode aan voor bloggers of beïnvloeders van sociale media en laat ze uw producten / diensten beoordelen.

Voeg deze feedback en recensies toe aan uw website.

Profiteren van uw About Page

De ‘Over ons’-pagina is waarschijnlijk de op één na belangrijkste pagina op uw website die vaak over het hoofd wordt gezien. U ziet dat een effectieve ‘Over ons’-pagina kan dienen als een’ verkooppagina ‘als deze op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Als u een ‘Over ons’-pagina heeft die met de gebruikers spreekt en uw merk als betrouwbaar en benaderbaar vaststelt, is de kans groter dat die gebruiker zaken met u doet.

Maar wat maakt een goede “Over ons” -pagina? Er zijn geen harde regels die je moet volgen, maar om te beginnen moeten ze de volgende vragen beantwoorden:

 • Wie ben je?
 • Waarom ze jou boven iemand anders zouden moeten kiezen
 • Wat doe jij?
 • Wanneer ben je begonnen?
 • Hoe heb je het gedaan?

Dit zou in het begin een goede basis moeten geven. Daarna gaat het erom de pagina te ontwerpen die bij uw markt past. Nogmaals, er zijn geen harde regels die u kunt volgen en u kunt proberen te experimenteren met uw ontwerp zodat het bij uw merk past.

Hier is een voorbeeld van een goede “Over ons” -pagina van Canva:

Screenshot van de Canva About Us-pagina.

8. Optimaliseer voor hogere zoekresultaten (SEO)

Organische zoekopdrachten maakten ongeveer een derde van het verkeer van een bedrijfswebsite uit Hubspot-onderzoek.

Meer dan 90% van de online ervaringen begint met een zoekmachine.

Het optimaliseren van uw website voor een hogere zoekrangschikking – vooral Google-rangschikking is geen optie meer.

Om alles over SEO in dit artikel te behandelen, zou te veel informatie zijn, dus ik zal me concentreren op de drie belangrijkste dingen die u moet doen.

Inhoud / bedoeling

Maak nuttige inhoud die overeenkomt met de bedoeling van uw doelgroep. Uw bezoekers zijn met een reden op uw website – of het nu is om een ​​stuk informatie te verkrijgen, een product te vergelijken of een aankoop te doen. Uw website moet de bedoeling van uw doelgroep effectief en efficiënt dienen, waaronder het gebruik van:

 • Duidelijke call-to-actions (CTA) voor een commerciële pagina,
 • Genummerde lijst om stapsgewijze procedures te demonstreren,
 • Duidelijke koppen voor gemakkelijke weblezingen,
 • Eenvoudig te begrijpen diagrammen en afbeeldingen om informatie duidelijk te demonstreren.

Uitgaande / inkomende links

Links, zowel inkomende als uitgaande links, zijn een van de belangrijkste factoren die zoekmachines gebruiken om websites te rangschikken. Natuurlijk links verkrijgen van relevante vertrouwde websites; doorlinken naar andere vertrouwde bronnen vanaf uw website wanneer dat nodig is.

SEO op de pagina

Neem gerelateerde zoekwoorden op in uw paginatitel en subkoppen (

,

), gebruik beschrijvende alt-teksten voor alle afbeeldingen, gebruik schema-opmaak om zoekmachines te helpen uw inhoud te begrijpen, regelmatig naar uw belangrijke pagina’s te linken en pagina’s met dubbele inhoud te verwijderen of te consolideren.

9. Wees aanwezig op sociale medianetwerken

Het is 2020, je hoeft me niet te vertellen dat sociale media een grote rol spelen in een bedrijfsmarketingstrategie.

Met bijna 3,5 actieve miljard gebruikers die sociale media gebruiken, is het belangrijk dat u actief aanwezig bent op sociale media op platforms die relevant zijn voor uw doelgroep.

De voordelen van het gebruik van sociale media om uw merk op te bouwen zijn onmiskenbaar. Gezien dat 60% van de Instagram-gebruikers ontdekt nieuwe producten op het platform, sociale media is een natuurlijke plaats om nieuwe en zeer gerichte potentiële klanten te bereiken.

Hoewel u ervoor kunt kiezen om een ​​account op elk social media-platform beschikbaar te hebben, is het veel verstandiger om u te concentreren op de plaatsen waar uw belangrijkste demografische gegevens actief zijn.

Als je je bijvoorbeeld richt op een jonger publiek, moet je accounts hebben op populaire platforms zoals SnapChat en Instagram. FaceBook is geweldig voor het targeten van oudere demografische gegevens, terwijl Linkedin zich voornamelijk richt op werkende professionals.

Hier is een voorbeeld van een goed uitgevoerde sociale media:

Lauren’s site, Met vriendelijke groetLauren.com, integreert effectief met haar social media-pagina.

Moederblogger, Lauren, is gefocust op het opbouwen van haar volgers op Instagram vanaf haar homepage – Instagram is de juiste plek om te zijn, aangezien Lauren zich richt op ‘ouderschap in stijl’ en het dominante geslacht op Instagram is vrouwen.

10. Bouw een e-maillijst

Tip voor e-mailmarketing – Segmenteer uw abonnees in verschillende groepen, zodat u specifieke inhoud die voor hen het meest relevant is, afzonderlijk kunt verzenden. Klik om te tweeten

E-mailmarketing kan een effectieve manier zijn om de omzet en winst van uw bedrijf te vergroten.

E-mailmarketing heeft een geschat rendement op investering (ROI) van 3.800%, wat betekent dat elke dollar die wordt geïnvesteerd in e-mailmarketing gemiddeld $ 38 oplevert. Afgezien van alleen het financiële perspectief, zijn er nog vele andere gunstige aspecten van e-mailmarketing zoals:

 • Uitgebreide reikwijdte: Websitebezoekers komen en gaan, maar als ze eenmaal weg zijn, komen velen nooit meer terug. Door e-mailinformatie van uw bezoekers te verzamelen, kunt u hen in de toekomst opnieuw bereiken. Met een e-maillijst stuur je de hele lijst waardevolle inhoud die ze anders zouden missen. U kunt ook extra verkeer krijgen wanneer sommigen ervoor kiezen om links naar uw site te volgen op basis van informatie die naar hen is verzonden.
 • Verkoop verhogen: E-mailconversies presteren beter dan zowel sociaal als organisch zoekverkeer. Statistieken tonen zelfs aan dat sociale media een algemeen engagementpercentage van slechts 0,58% hebben in vergelijking met een klikfrequentie (CTR) van 3,71% voor e-mail.
 • Verfijn uw bewerkingen: Omdat e-mailmarketing is gebaseerd op statistieken, is het mogelijk om deze gegevens te verzamelen en te analyseren. Die informatie kan vervolgens worden gebruikt om uw e-mailcampagnes verder te verbeteren en de effectiviteit te vergroten. Leer bijvoorbeeld over de voorkeuren, antipathieën en interesses van uw gebruikersbestand en stuur hen relevante materialen.

“De e-maillijst van Unbounce is het grootste pluspunt dat we hebben om nieuwe acquisities te stimuleren.” – Corey Dilley, Marketing Manager bij Unbounce (bron).

Om e-mails van bezoekers te verzamelen

 • Meld u aan voor een e-mailmarketingservice om uw e-mailmarketingcampagne te helpen maken en beheren. Hier is een lijst met e-mailmarketingservices die we aanbevelen.
 • Zorg ervoor dat er iets voor uw gebruikers in zit – deel kennisproducten, gratis coupons en het laatste productnieuws (dat nuttig is voor hen) in ruil voor hun e-mails.
 • Voer Facebook-remarketingadvertenties uit om in contact te komen met uw bestaande websitebezoekers.
 • Gebruik “halobalk” of pop-ups op de website om e-mailabonnementen aan te moedigen.

Om een ​​actieve e-maillijst bij te houden

 • Segmenteer uw abonnees in verschillende groepen, zodat u afzonderlijke inhoud kunt sturen die voor hen het meest relevant is.
 • Bied grote waarde aan in uw e-mails (dwz nuttige inhoud, productkorting, enz.).
 • Simpele details, zoals het aanspreken van voor- en achternaam, kunnen helpen om uw e-mails persoonlijker te maken.
 • Maximaliseer uw betrokkenheid door uw e-mails te timen met de drie belangrijkste slots: ‘s ochtends, vroeg in de middag of’ s avonds.
 • Maak onderwerpregels die lezers zullen verleiden om uw bericht te openen. Wees niet bang om creatief te worden en iets nieuws te proberen.

11. Voldoen aan regels en voorschriften

Net als bij het runnen van een fysieke onderneming, zijn er regels en voorschriften voor het runnen van een website als een bedrijf. En, net als bij het runnen van een bedrijf, moet u een of andere vorm van boekhouding bij de hand hebben.

Sommige van deze onderwerpen lijken misschien een beetje ingewikkeld, maar het is zeker belangrijk voor u, als bedrijf en als website-eigenaar, om ze te kennen en te begrijpen.

Houd uw boekhouding onder controle

Een belangrijk aspect dat de meeste ondernemers over het hoofd zien bij een online bedrijf, is de financiën. Wanneer uw website en uw bedrijf groter worden, is het een goed idee om een ​​goede accountant bij de hand te hebben om ervoor te zorgen dat de financiën van uw site gezond zijn.

Wanneer u een online bedrijf heeft dat up-to-date is met de best practices in accounting, helpt het uw bedrijf financieel te groeien en biedt het u mogelijk meer mogelijkheden om uit te breiden.
Maar waar begin je?

Als je nog een klein bedrijf bent, kun je het beste gewoon een freelance accountant inhuren op contractbasis om van tijd tot tijd al je financiën te regelen. Alles groter en u moet een volledig accountantskantoor gebruiken om uw financiën bij te houden.

 • U kunt kiezen voor een boekhoudsoftwarepakket, zoals QuickBooks, om uw financiën af te handelen. Enkele van de functies die QuickBooks biedt, zijn onder meer lokale boekhoudtoepassingen, loonlijstfuncties en zelfs rekeningenbeheer.
 • Als u alleen een eenvoudige factuur wilt opstellen, kunt u op zoek gaan naar de gratis factuursjablonen zoals Invoiceto.me of Invoice Generator.

GDPR begrijpen

GDPR staat voor Algemene verordening gegevensbescherming. Het is in feite een wet die specificeert hoe persoonlijke gegevens moeten worden verzameld, gebruikt, beschermd of gebruikt. Hoewel het over het algemeen gericht is op de EU, kan het ook van invloed zijn op elke organisatie die niet in de EU is gevestigd.

Degenen die niet voldoen aan de vereisten van de AVG, krijgen waarschijnlijk boetes opgelegd tot 4% van de jaarlijkse wereldwijde inkomsten van een bedrijf of € 20 miljoen (welke van de twee het hoogst is).

Als u in de EU bent gevestigd of van plan bent zaken te doen binnen de EU, is het raadzaam om uw website AVG-compatibel te maken om te voorkomen dat u een boete krijgt.

Het belang van disclaimer & privacybeleid

Nu de EU GDPR tot een vereiste maakt, wordt het hebben van een disclaimer of een privacybeleid een noodzaak voor elke ondernemer of bedrijf die een website start. Over het algemeen moet een privacybeleid onthullen welke persoonlijke informatie u van een gebruiker verzamelt en hoe u van plan bent deze te gebruiken en deze privé te houden.

In sommige landen is het wettelijk verplicht om een ​​privacybeleid te hebben en op andere momenten is dit mogelijk vereist door services van derden, zoals Google Adsense of Amazon Affiliates. Hoe dan ook, het is een goed idee om er een te hebben.

In het ideale geval werkt u samen met uw ontwikkelaar om een ​​webcookiesysteem te ontwikkelen en gaat u naar een advocaat om een ​​privacybeleid op te stellen dat voldoet aan alle toepasselijke wetten. Als je echter niet de tijd en het budget hebt, is iubenda een betaalbaar alternatief.

12. Huur mensen in om op te schalen

Zodra uw website groter wordt, is het misschien tijd om te overwegen mensen in te huren voor bepaalde taken of functies.

Stel dat u een blog op uw bedrijfswebsite uitvoert. Wanneer de blog groter wordt, kan het moeilijker worden om content consistenter te produceren, omdat je mogelijk andere taken moet uitvoeren, zoals het maken van nieuwe blogposts en netwerken met andere bloggers.

Dit is waar freelancers of parttimers van pas komen. Door uw taken aan anderen te delegeren, kunt u zich concentreren op grotere en belangrijkere taken.

Platforms zoals Upwork, Freelancer.com en zelfs Fiverr maken het gemakkelijker dan ooit om mensen tijdelijk of project per project in dienst te nemen. Natuurlijk, de kosten van het inhuren van een freelancer variëren vaak en soms is het misschien beter om je outfit uit te breiden en in plaats daarvan vast personeel in te huren. Als u op zoek bent naar een vaste staf, sites zoals Monster.com of CareerBuilder.com zijn een populaire optie voor kleinere bedrijven. Het enige dat u hoeft te doen, is gewoon een vacature plaatsen of zoeken naar cv’s op het platform.

Sommige zorgen bij het inhuren van mensen zijn natuurlijk dat er meer overhead voor u is. Als u een klein bedrijf bent, moet u mogelijk uw personeel micromanagen en heeft u minder tijd om zich op uw bedrijf te concentreren.

Voorbeeld – Freelancers die je kunt vinden op Fiverr

Fiverr is een hulpmiddel waarmee u door pools van freelancers kunt bladeren voor alles van het maken van inhoud tot ondersteuning voor sociale media.

Ze stellen freelancers in staat om aanbiedingen te maken die vervolgens door u kunnen worden gekozen. Je kunt ook een vacature maken (een ‘verzoek’ plaatsen) die je specifiek nodig hebt en Fiverr-freelancers toestaan ​​om erop te bieden. Voor elke transactie neemt Fiverr de korting in de vorm van een vergoeding die wordt doorberekend aan de uiteindelijke prijs. De vergoeding is afhankelijk van de transactiewaarde. Vanwege een reputatiesysteem kunnen freelancers van Fiverr agressief zijn in hun pogingen om aan hun functie-eisen te voldoen.

Webontwikkelaars

Meer talenten in programmeren en tech – huur freelance webontwikkelaars in om uw site te optimaliseren, beheren of zelfs nieuwe functionaliteit toe te voegen (bekijk het hier live).

Schrijvers

vijf schrijversVijf talenten in website-inhoud – huur freelanceschrijvers in om nieuwe inhoud voor uw website te maken (bekijk het hier live).

13. Verkoop je website (exit!)

Op een gegeven moment kunt u overwegen uw website te verkopen nadat u deze heeft opgebouwd.

Zodra uw website groot begint te worden en het een waardevol bezit wordt, kunt u deze aan andere mensen verkopen, net zoals u dat bij een fysieke winkel zou doen.

Het verkopen van uw website kan op twee manieren:

 1. U wordt benaderd door een ander bedrijf of bedrijf dat geïnteresseerd is in het kopen van uw website.
 2. U verkoopt het op veilingsites aan mensen die uw website willen kopen.

Optie A is misschien niet haalbaar voor de meeste website-eigenaren, maar u kunt optie B zeker verkennen. Online marktplaats zoals Flippa en BuySellWebsite gaat specifiek over het kopen en verkopen van websites.

Als uw website fatsoenlijk verkeer begint te trekken, zeg ongeveer 20.000 unieke bezoekers per maand, kunt u deze gemakkelijk op Flippa verkopen voor maar liefst $ 7.000! Als u bereid bent uw website los te laten, is het absoluut een haalbare optie om ze op veilingsites te verkopen.

Voorbeeld uit de praktijk: website met gemiddeld 18.790 unieke bezoeken per maand verkocht voor $ 7.000 bij Flippa (bron).

Conclusie

Dankzij het digitale tijdperk is online aanwezigheid niet langer een optionele extra, maar een zeer reële noodzaak. De stappen die ik hier heb beschreven, zouden u een goed idee moeten geven van het krachtige potentieel dat uw website vertegenwoordigt.

De enige vraag die overblijft na het doornemen van deze gids is de rol die u wilt dat uw website speelt in het succes van uw bedrijf. Bent u op zoek naar ondersteuning voor uw hoofdactiviteit, of bent u bereid om de afstand te nemen en deze ten volle te benutten?

Vind je dit artikel leuk? Steun ons door te delen

13 must-do’s om uw bedrijf online uit te breiden Klik om te tweeten

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map