7 meest succesvolle eCommerce-trucs om in uw bedrijf te implementeren

Dit artikel is geschreven door Lori H Morris


Elke ondernemer heeft een diep verlangen om een ​​bedrijf te starten en het op de automatische piloot te laten draaien. eCommerce is de beste manier om een ​​bedrijf te runnen dat voor zichzelf werkt. Transformeer uw kleine e-commercebedrijf in een succesvol bedrijf met deze succesvolle tips.

igor-miske-207639eCommerce-tips om in uw bedrijf te implementeren.

Andere nuttige artikelen voor degenen die een e-commercebedrijf starten:

 1. Open een e-commerce winkel met WordPress
 2. Start een online dropshippingbedrijf met Shopify
 3. Creëer een online uitstraling met Wix
 4. Start een reisblog en verdien geld
 5. Beste webhosting voor kleine tot middelgrote bedrijven

1. Behandel uw passie als een bedrijf

Als uw e-commercebedrijf is voortgekomen uit een hobby of iets dat u in uw vrije tijd doet, tilt u uw passie naar een hoger niveau. Begin er over na te denken als een hobby en denk erover na als een functionerend bedrijf. De eerste fout die ondernemers in ondernemerschap maken, is denken dat hun bedrijf te klein is om zichzelf een bedrijf te noemen. Dat is helemaal niet het geval. Denk strategisch na over hoe u uw bedrijf kunt laten groeien

Dit begint met het volgende:

 • Een businessplan voor groei ontwikkelen. Als u een plan heeft, kunt u eraan werken.
 • Financiering krijgen voor uw nieuwe zakelijke onderneming. Spreek met investeerders of bezoek de bank voor een lening. Om je hobby in een bedrijf te lanceren, heb je kapitaal nodig.
 • Maak een marketingplan. Elk bedrijf, groot of klein, heeft een marketingplan. Begin vandaag nog met het op de markt brengen van uw product of services. Het is de eerste stap naar bedrijfsgroei.

2. Kies voor een goed e-commerceplatform

Aangezien u een bedrijfseigenaar bent, heeft u een diepgaande visie nodig om mogelijke problemen te identificeren voordat ze zich voordoen. Evalueer verschillende soorten eCommerce-platforms voor een online bedrijf omdat het de basis zal zijn voor uw hele operatie. U moet tijd besteden aan het zoeken naar de beste websitehosting voor kleine bedrijven die aan uw behoeften voldoet.

Als u software kiest, moet u rekening houden met schaalbaarheid, beveiligingsproblemen, marketingtools en bruikbaarheid. Hier zijn echter enkele andere zaken waarmee u rekening moet houden:

 • Prijs en betaling
 • Integraties
 • SEO en mobiele vriendelijkheid
 • Klantenservice

3. Identificeer wie uw klanten zijn

De eerste regel van elk bedrijf is om uw doelklanten te kennen en te begrijpen. Je moet hun gewoonten, hun interesses kennen en hoe ze hun vrije tijd doorbrengen. Veel ondernemers maken de fout deze essentiële bedrijfsstap te negeren. Als gevolg hiervan verspilt het veel tijd en middelen aan het creëren van marketingstrategieën.

Overweeg om met couponwebsites te werken om uw doelgroep te bereiken. Deze strategie werkt als u uw zakelijke motieven, doelgroep identificeert en een duidelijk productaanbod heeft.

Dit is het stadium waarin u identificeert welke marketingmiddelen de beste ROI opleveren.

U kunt ook het volgende overwegen bij het graven in de behoeften van uw klanten:

 • Te beginnen met bestaande gegevens
 • Het klanttraject in kaart brengen
 • Klanten interviewen
 • Klantonderzoeken uitvoeren
 • Uw concurrentie analyseren

4. Maak het afrekenproces eenvoudiger

Wilt u meer van uw producten online verkopen??

Zorg ervoor dat uw klanten niet gefrustreerd raken en hun winkelwagentje verlaten. Als het afrekenproces moeilijk is, kunnen ze in plaats daarvan kopen bij een andere eCommerce-website.

Vereenvoudig het afrekenproces om het voor iedereen gemakkelijker te maken om via uw website te kopen. U kunt dit doen door de noodzaak voor een gebruiker om een ​​account aan te maken te elimineren en het aantal pagina’s dat iemand moet doorklikken voordat hij tot een aankoop overgaat, te verminderen..

Maak een standaard en goedkope verzendoptie die automatisch op de aankooppagina verschijnt. Automatisch aanvullen moet worden gebruikt om formulieren sneller in te vullen.

Het is ook een goed idee om de verzend-, facturerings- en betalingsgegevens voor de klanten op te slaan.

Zorg ervoor dat klanten op een paar manieren kunnen betalen voor hun bestellingen en gebruik veelgebruikte betalingsopties zoals Amazon en PayPal.

U kunt zelfs de volgende manieren overwegen om uw afrekenproces te verbeteren:

 • Maak afrekenen mobielvriendelijk
 • Overweeg om een ​​voortgangsindicator te gebruiken
 • Gebruik geen lidmaatschap of login
 • Plaats overal beveiligingsfuncties
 • Vraag alleen minder maar essentiële informatie aan

carlos-muza-84523-1Verhoog de verkoop van e-commerce door uw afrekenproces te verbeteren.

5. Maak uw klanten merkambassadeurs

Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijf geloofwaardiger te maken?

Welnu, u kunt dat bereiken met een positief stralende getuigenis van een eerdere klant. U moet regelmatig recensies en getuigenissen delen en verzamelen, zodat u de verkoop van bezoekers van uw site stimuleert.

Zoek na ontvangst van een getuigenis een manier om deze met uw klanten te delen. Hoe meer ze weten over uw bedrijf, hoe groter de kans dat ze bij u zullen kopen. Klanten zijn de beste troef voor uw bedrijf; gebruik ze dienovereenkomstig.

Daarnaast zijn er enkele extra dingen die u kunt doen:

 • Doe een extra stap om een ​​geweldige indruk op klanten te maken – zelfs kleine, persoonlijke gebaren zullen een rimpeleffect veroorzaken.
 • Luister naar klachten van klanten – laat zien dat u geeft om de gevoelens en verlangens van uw klanten.
 • Bied beloningen aan – beloon uw klanten. Hierdoor gaan ze meer aan je denken

6. Profiteer van gratis proefversies

Profiteer van alle gratis proefversies van apps om de beste voor uw behoeften te vinden.

Als nieuwe bedrijfseigenaar moet experimenteren deel uitmaken van uw proces. Blijf apps gebruiken die het nuttigst zijn voor uw bedrijf, vooral als het drukker wordt.

7. Implementeer een rigoureus marketingproces

Overweeg verschillende marketingmethoden voor uw bedrijf.

Afgezien van het gebruik van sociale media, kunt u uw producten pitchen voor populaire tijdschriften en andere blogs. Maak gebruik van e-mailnieuwsbrieven om uw abonnees op de hoogte te houden van uw zakelijke aanbod.

U krijgt de beste zichtbaarheid door zoekmachineoptimalisatie. Zorg ervoor dat uw webpagina’s zijn geoptimaliseerd voor zoekwoorden om uw organische verkeer te vergroten. Hoe hoger uw website op zoekmachines, hoe gemakkelijker uw klanten u zullen vinden.

Hier zijn enkele tips om uw marketinginspanning voor e-commerce te verbeteren:

 • Contentmarketingstrategie – Maak een contentstrategie om uw doelgroep op te bouwen en gericht zoekverkeer te krijgen
 • Bouw autoriteit op – Gebruik uw eCommerce-winkels als een gezaghebbend platform voor discussie met klanten
 • Focus op lokale branding – Als u een fysieke winkel heeft, kunt u zich concentreren op lokale branding en marketing
 • Blijf op de hoogte van nieuws uit de branche – Gebruik het laatste nieuws uit de branche als content om te delen met uw klanten.
 • Upselling / cross-selling producten – Bij correct gebruik zijn upselling en cross-selling technieken effectief. Raak uw bezoekers met relevante productlinks.

Conclusie

Het runnen van een lucratieve e-commercebedrijf is mogelijk wanneer u de juiste tools en tactieken gebruikt om uw bedrijf te laten groeien. Het enige dat nodig is, is hard werken en een strategie om het te laten groeien.

Lori H. Morris is een specialist in digitale marketing en inhoudschrijver voor een Toronto webontwikkelingsbedrijf en gespecialiseerd in marketing, SEO en sociale betrokkenheid.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map