20 onmisbare tools voor uw online bedrijven (+ bonustools)

Als eigenaar van een klein bedrijf betekent het laten groeien van uw bedrijf het efficiënter maken en het vinden van tools die de honderden personeelsleden kunnen vervangen die u niet heeft en die u niet kunt betalen om in dienst te nemen.


Gelukkig voor de online bedrijfseigenaar zijn er een aantal dingen die helpen bij alles, van webhosting tot tijdbeheer tot facturering tot e-mailmarketing. We hebben u de tijd en moeite bespaard om deze tools op te sporen; we hebben enkele van de meest populaire tools die er zijn, bekeken en de top 20 onmisbare tools gekozen.

In haar Top 20 toolslijst op Forbes, Tanya Prive heeft gedeeld:

“Beperkte tijd, mankracht en budgetten kunnen allemaal een factor zijn naarmate de werklast begint op te lopen en de rekeningen binnenkomen. Met een solide team en de juiste tools ben je echter al snel op weg om je zakelijke potentieel te bereiken . ‘

20 onmisbare tools voor uw bedrijf

1 – Vraagbasis

Vraagbasis

Inc’s blogpost op 12 coole webtools voor kleine bedrijven bekijkt Demandbase als een echt waardevolle tool voor website-eigenaren.

Vraagbasis neemt degenen die uw site bezoeken nader onder de loep door hun IP te nemen en deze te vergelijken met meerdere informatiebronnen, zoals Dun & Bradstreet en LexisNexis. Demandbase vertelt u niet alleen voor welke bedrijven uw sitebezoekers waarschijnlijk werken, maar geeft u ook contactgegevens voor het hoofd van het bedrijf, zodat u uw diensten verder kunt verkopen. Dit is een geweldige manier om te verkopen aan een demografie die al geïnteresseerd is in uw product.

2 – Inky Bee

Inky Bee

In een blogpost op Blogging Wizard, HostScore oprichter, Jerry Low, stelt voor om Inky Bee te gebruiken om contact te maken met andere bloggers.

Netwerken met andere bloggers is de sleutel om uw eigen blog bekend te maken. Sommige dingen in blogmarketing zijn niet veranderd sinds bloggen is begonnen en netwerken met andere bloggers is daar een van. De manier waarop we met elkaar netwerken is echter veranderd en Inky Bee is een geweldige tool waarmee u gemakkelijk verbinding kunt maken, tijd bespaart en u kunt matchen met bloggers met vergelijkbare interesses.

3 – Pivotal Tracker

cruciale checker

Dit is een tool waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, maar Pivotal Tracker zal u helpen uw drukke schema op schema te houden. In een blik op 40 kleine bedrijven en de online tools waar ze niet zonder kunnen, Michael P. Daugherty van Bespoke Row zegt dat dit zijn favoriete tool is. Men kan gemakkelijk zien waarom. Het is een eenvoudig te gebruiken projectmanagementtool waarmee iedereen in het team betrokken wordt in een realtime online omgeving. Stel een schema op voor wanneer taken moeten worden voltooid, sta anderen toe updates te uploaden en notities achter te laten en met klanten te communiceren allemaal vanuit hetzelfde dashboard.

 4 – Dropbox

Deze eenvoudige online opslagoplossing is perfect voor het bijhouden van uw belangrijkste documenten. Als het ondenkbare gebeurt en uw computer crasht of er brand uitbreekt in uw thuiskantoor, kunt u al uw gegevens herstellen Dropbox. Het bedrijf biedt verschillende oplossingen, waaronder een gratis optie met 2 GB opslagruimte. Je kunt Dropbox ook gebruiken om bestanden te delen met bijdragers.

drop box

5 – Appy Pie

appeltaart

Appy Pie is een platform waarmee bedrijven hun eigen app kunnen ontwerpen en uploaden naar iTunes of Google Play. Klanten kunnen de app downloaden en u kunt vervolgens dagelijkse pushmeldingen verzenden. Appy Pie is bezig de mogelijkheid toe te voegen om ook producten via de app te verkopen.

6 – Hootsuite

Hootsuite heeft een tweeledig doel voor de kleine ondernemer. Ten eerste kunt u op uw Hootsuite-dashboard zien welke onderwerpen trending zijn in uw zakelijke niche. Waar praten mensen over? Hoe kunt u dit gebruiken in een blogpost of in uw productaanbod? Als mensen het hebben over de dood van een filmster, heb je dan producten met betrekking tot die ster die je op je productenpagina zou kunnen vermelden? U kunt Hootsuite ook gebruiken om posts op sociale media te plannen voor uw eigen bedrijf.

De National Federation of Independent Business (NFIB) suggereert dit als een Top 6 online tools die eigenaren van kleine bedrijven zouden moeten gebruiken en geeft het volgende weer: “Er zijn andere services die vergelijkbaar zijn met Hootsuite, maar we hebben gemerkt dat ze allemaal op vrijwel elk niveau worden overtroffen.” —Kari DePhillips, The Content Factory, Pittsburgh ”

Hootsuite

7 – Golf

Golf

Het bijhouden van facturen, crediteuren, ontvangen betalingen en zelfs salarisadministratie voor een klein bedrijf kan soms overweldigend lijken. Wave is een alles-in-één oplossing voor de kleine ondernemer en de software leeft in een online omgeving. Quickbooks Pro online is een andere optie, maar Wave is iets goedkoper voor de kleine man omdat het gratis is.

Small Business Doer blogger Greg Lam had een aantal interessante inzichten in de voor- en nadelen van deze software. Hoewel hij het voor zijn bedrijf beperkend vond, zal deze software voor iemand die zijn bedrijf als eenmanszaak runt zonder veel kosten elke maand, prima werken. Een van de beste delen van zijn artikel is echter helemaal aan het einde, waar hij een lijst biedt met verschillende online boekhoudprogramma’s die bedrijfseigenaren kunnen gebruiken.

8 – Planning

planning

Als u een bedrijf runt waar u klanten online of persoonlijk ontmoet, moet u uitchecken Scheduliciteit voor geautomatiseerde planning.

Met deze software kan uw klant een site bezoeken en zien welke dagen en tijden u beschikbaar heeft voor afspraken. Als u bijvoorbeeld een-op-een coaching aanbiedt, voert u de beschikbare uren in en laat u uw klanten weten dat ze de site op kunnen om een ​​afspraak in te plannen. Schedulicity stuurt u een e-mail wanneer u een afspraak heeft, toont dat specifieke tijdslot zoals geboekt en stuurt zelfs automatische herinneringen naar uw klant vóór de afspraak.

9 – MailChimp

mailchimp

Als u een online bedrijf heeft, wilt u een nieuwsbrief starten om in contact te blijven met uw sitebezoekers. Een nieuwsbrief dient vele doelen, waaronder het toestaan ​​dat u abonnees op de hoogte stelt van speciale verkopen of nieuwe producten. In het WHSR-artikel 15 Parels van webhostingwijsheid, Luana Spinetti wijst erop:

“Installeer een nieuwsbriefsoftware op uw beperkte webhostingaccount en het zal uw schijf en bandbreedte opeten. Helaas is er niet veel aan te doen, en het kleinste beschikbare nieuwsbriefscript – OpenNewsletter – is nog steeds 640Kb en je zult ook alle opgeslagen problemen moeten tellen. “

MailChimp is de perfecte oplossing. u kunt beginnen met een gratis account en naarmate uw abonneebestand groeit, gemakkelijk naar een betaald account gaan. MailChimp biedt kant-en-klare nieuwssjablonen of u kunt een aangepaste look voor uw bedrijf creëren.

Opmerking: als u op zoek bent naar een alternatief voor MailChimp, lees dan onze Constant Contact Review.

10 – Google Drive

Google Drive biedt een handige manier om uw documenten bij te houden. Je kunt delen met bijdragers. Een van de betere functies van Drive is dat u het bestand kunt instellen voor alleen-lezen of dat anderen het bestand kunnen bewerken. De omgeving ondersteunt tekstverwerkingsdocumenten en databasegestuurde documenten. Bovendien kunt u sjablonen downloaden die anderen hebben gemaakt en die al formules bevatten. Stel dat u een database wilt om de gewerkte uren van uw contractmedewerkers bij te houden. Ze kunnen inloggen op de sjabloon, hun uren toevoegen en opslaan. Een eenvoudige oplossing voor veel verschillende deeltaken.

11 – SlideShare

slideshare

SlideShare kunt u een presentatie uploaden en nieuwe klanten bereiken via een PowerPoint-formaat. In SlideShare gebruiken om nieuwe klanten te bereiken, Ik had het over deze groeiende markt die al zo’n 120 miljoen views per maand krijgt. Een van de grootste voordelen van het toevoegen van deze online tool aan uw bedrijfsmarketingmodel is dat u automatisch de positie van uw website in zoekmachines verbetert.

12 – Google Webmaster Tools

Als u de plaatsing van uw site in zoekmachines wilt verbeteren en de bruikbaarheid van uw site wilt verbeteren, is het beste wat u kunt doen, het gebruik van Webmasterhulpprogramma’s van Google. Naast te zien hoe uw site op Google scoort, leert u ook enkele belangrijke informatie over de demografische gegevens van uw websitebezoekers. Als u bijvoorbeeld ontdekt dat de meeste van uw bezoekers tussen 12.00 uur en 15.00 uur naar uw site komen. elke vrijdag, dan kunt u gedurende die tijd verkopen of andere incentives aanbieden om uw conversieratio te verhogen. Aan de andere kant, als bezoekers de tweede verlaten wanneer ze op een bepaalde pagina terechtkomen, moet die pagina waarschijnlijk worden vernieuwd en plakkerig worden gemaakt.

13 – Infographics

“Volgens de Onderzoeksnetwerk voor sociale wetenschappen, ongeveer 65% van de mensen zijn visuele leerlingen. Met zulke statistieken kun je zien waarom infographics steeds populairder worden. ” Infographics toevoegen kan twee dingen betekenen voor uw kleine bedrijf. Ten eerste kan het de kijker veel duidelijker maken wat je aanbiedt. Ten tweede, als die infographic waardevol is, zullen bezoekers deze op Pinterest pinnen, op Facebook delen en erover tweeten. Dit betekent dat uw potentiële bereik exponentieel toeneemt door het aantal vrienden dat elke persoon in zijn sociale media-kring heeft.

14 – Wix

Wix homepage

Wix is ​​een van onze aanbevolen websitebouwers op de markt. Het is ook een van de meest innovatieve websitebouwers op de markt.

Met Wix is ​​het eenvoudig om een ​​website te maken. Het heeft meer dan 500 prachtige sjablonen. Met functies voor aanwijzen en klikken, slepen en neerzetten, kunt u binnen enkele minuten snel een geweldige website maken.

U kunt uw website ook een boost geven door handige apps in uw website te integreren. U kunt een duik nemen in hun apps-markt. Het heeft meer dan 260 apps om uit te kiezen. U kunt zowel gratis als betaalde apps verkennen om precies te zijn wat u in gedachten heeft.

15 – Schoenendoos

schoenendoos

Pak je ooit een pak papier terwijl je in de winkel bent en verlies je meteen de bon? Het is vrij moeilijk om die kosten bij te houden, zij het een kleine, als u de kwitantie niet kunt vinden. Dit is waar Schoenendoos komt in het spel om de kleine ondernemer verantwoordelijk te houden. Dit is een app die je download naar je smartphone. Vervolgens kunt u een foto van uw bon maken en Shoeboxed doet de rest, een kopie van de bon bewaren en de kosten voor u bijhouden. Het programma wordt ijverig gebruikt en zorgt ervoor dat u nooit meer een zakelijke aftrek van uw belastingen mist.

16 – Gratis telefonische vergaderingen

Als eigenaar van een online bedrijf doet u waarschijnlijk veel van uw communicatie via de telefoon of via e-mail. Er zijn gevallen waarin het nuttig zou zijn om alle mensen die aan een project werken aan een telefoongesprek te laten deelnemen. Dat is waar Gratis telefonische vergaderingen komt in het spel. Breng iedereen bij elkaar aan de telefoon en het systeem neemt de oproep zelfs op voor toekomstig gebruik. U kunt dit systeem ook gebruiken voor een informatieve oproep voor uw klanten. De “kamers” bieden plaats aan maximaal 1.000 bellers tegelijk. Als moderator kunt u vragen van specifieke gebruikers toestaan ​​of zwijgen terwijl u over een bepaald onderwerp spreekt.

17 – Wanneer is goed

Als je ooit hebt geprobeerd een vergadertijd voor meer dan drie mensen te organiseren, weet je wat een nachtmerrie het kan zijn om een ​​dag en tijd te bedenken die voor iedereen werkt. Wanneer is goed is een geweldige tool om erachter te komen wanneer iedereen elkaar online of telefonisch kan ontmoeten. Elke persoon stelt zijn beschikbare tijden in en het systeem kiest er een die voor iedereen werkt.

18 – Zoekwoordspion

zoekwoordspion

Een van de beste manieren om van uw concurrentie te leren, is door ze te bespioneren – nou ja, hun zoekwoorden in ieder geval. Deze analysetool bekijkt welke zoekwoorden het beste werken voor uw concurrenten, zodat u kunt leren van wat ze doen. Op de blog Verkeerssalade, Ryan Cruz zegt over het gebruik van Keyword Spy: “Mijn algemene regel is dat als mensen voor dat specifieke zoekwoord of zinsdeel adverteren (pay-per-click-advertenties uitgeven), dit een goed zoekwoord is omdat er commerciële bedoelingen zijn.”

19 – Mojo Helpdesk

mojohelpdesk

De online zakelijke markt is zeer concurrerend. Zelfs als je vandaag de enige game in deze wereldwijde stad bent, kun je er zeker van zijn dat iemand je succes zal opmerken en kan kopiëren wat je doet. Zodra u al het andere heeft behandeld (optimaliseren voor SEO, goede bestemmingspagina’s, solide conversie, enz.), Is klantenservice de enige manier om de concurrentie voor te zijn. Mojo Helpdesk is een manier om in contact te blijven met uw klanten en ervoor te zorgen dat eventuele problemen snel en succesvol worden opgelost. Hoewel er veel helpdeskplatforms beschikbaar zijn, krijgt deze consequent hoge beoordelingen. De GetApp-gemeenschap heeft deze software beoordeeld en vijf van de vijf sterren gegeven.

20 – CrashPlan

crashplan

CrashPlan is een cloudback-upoplossing. Het programma draait op de achtergrond van uw computer en maakt continu back-ups van belangrijke bestanden in het geval van een computercrash. Als het ondenkbare gebeurt, verlies je geen belangrijke projecten of contactgegevens van klanten. In plaats daarvan installeer je deze gegevens gewoon opnieuw vanuit je back-upbestanden in de cloud van CrashPlan.

Bonus tools

Plerdy

Plerdy Tools – multifunctionele SaaS-oplossing voor verbetering van conversieratio en UX op websites. Om het maximale conversieniveau te bereiken, moet u een hele reeks belangrijke statistieken analyseren. Het is noodzakelijk om verkeersbronnen te kennen, scroldiepte, te begrijpen op welke website-elementen gebruikers het vaakst klikken en de bruikbaarheid te controleren.

De Heatmaps, PopUp smart formulieren en SEO-checker zijn de 3 producten die je kunnen helpen om het doel te bereiken. Op basis van de verzamelde informatie kunt u met behulp van dit alles in één CRO-platform een ​​actieplan ontwikkelen om de conversie te verhogen.

Qwilr

Qwilr is een tool die het gemakkelijk maakt om bedrijfsdocumenten te maken en om te zetten in mooie en intuïtieve webpagina’s, die op hun beurt gebruikers toegang geven tot analyses en andere handige tools. Geef je oude PowerPoint-dekken en pdf’s een nieuwe vorm en bedenk creatieve, inspirerende communicatie die er professioneel uitziet en gemakkelijk te maken is.

Bekijk het door het te proberen Qwilr’s Document Generator – Het is een gratis tool die binnen enkele minuten automatisch een pakket gepersonaliseerde voorstellen, casestudy’s, facturen en brochures voor bedrijven genereert. Beantwoord gewoon een paar vragen en de documenten zijn afgestemd op uw bedrijf en merk.

Moosend

Als u een eCommerce-winkel runt, moet u zeker uitchecken Moosend, een van de leukste, leukste en handigste platforms die er zijn. Of bekijk het misschien hoe dan ook, aangezien het doel van Moosend is om bedrijven te helpen groeien en elke keer die inbox te bereiken.

Met geavanceerde analyses, functies voor marketingautomatisering die rechtstreeks uit de toekomst komen en een glimmende e-maileditor met slepen en neerzetten met een premade nieuwsbriefsjablonen die helemaal geen code nodig hebben om te werken, Moosend biedt een marketingautomatiseringstool die u het gevoel kan geven dat u een traktatie wilt, ongeacht uw niche.

Mailigen

Mailigen helpt u bij het creëren van menselijke verbindingen via automatisering van e-mailmarketing. Het team achter de tool weet dat het menselijk oog van schoonheid en eenvoud houdt. Daarom worden de esthetisch ontworpen e-mails van Mailigen geopend en laten ze u een blijvende indruk achter.

Van e-mailgegevensanalyse en A / B-testmogelijkheden tot een heleboel verschillende integraties – Mailigen heeft het allemaal.

Omnisend

Wanneer online retailers afstuderen van eenvoudige e-mailcampagnes tot een complete omnichannel-ervaring, wenden ze zich tot Omnisend. In tegenstelling tot andere marketingautomatiseringsplatforms die momenteel op de markt zijn, kunt u met Omnisend verschillende marketingkanalen toevoegen binnen dezelfde automatiseringsworkflow. E-mailmarketing, sms, Facebook Messenger en pushmeldingen op het web – u krijgt alles in dit alles-in-één marketingautomatiseringsplatform.

Diepe integratie met e-commerceplatforms betekent dat u automatiseringsworkflows, bestemmingspagina’s en exit-intent-pop-ups kunt instellen zonder enige ontwikkelingsvaardigheden. Met deze integratie kunt u ook waardevolle gegevens verzamelen over het winkelgedrag van uw klanten en deze gebruiken voor betere personalisatie en segmentatie, wat uiteindelijk meer omzet en hogere inkomsten oplevert. Voor een online tool die u tijd bespaart en u helpt meer inkomsten te verdienen, is Omnisend zeker een kijkje waard.

Buddy Punch

buddypunch

Als het gaat om het runnen van een bedrijf, is het nauwkeurig bijhouden van de tijd van uw medewerkers cruciaal. Als u op zoek bent naar tijdregistratiesoftware die eenvoudig maar krachtig is en al het zware werk voor u doet, dan Buddy Punch kan uw oplossing zijn.

Ze bieden een breed scala aan functies, waaronder PTO-tracking en overlopende posten, overurenberekeningen en meer geavanceerde functies zoals gezichtsherkenning om buddy-punching te voorkomen. Ze hebben uitgebreide tools voor salarisrapportage die kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf.

Buddy Punch biedt eenvoudige integratie met de beste boekhoudsoftware, zoals Quickbooks en Paychex, samen met andere aangepaste facturerings- of factureringssystemen – Biedt het management de mogelijkheid om werknemersuren op aanvraag te synchroniseren.

Samen met dit alles is Buddy Punch online, dus iedereen met een internetverbinding heeft er toegang toe. Of het nu gaat om hun gebruiksvriendelijke app of webbrowser, zowel beheerders als werknemers krijgen de mogelijkheid om te kiezen welke kijkvoorkeur het beste bij hen past.

Automizy

automizy

Ik heb contact opgenomen met onze vrienden bij Automizy om hun tool in dit artikel op te nemen, Mor Mester antwoordde ons met het volgende,

Automizy gaat over het gemakkelijker maken van uw leven als marketeer / eigenaar van een klein bedrijf door u de mogelijkheid te geven uw e-mailmarketing effectief af te handelen. U kunt onze oplossing eenvoudig implementeren en de functies helpen u om met minder moeite het gewenste resultaat te bereiken. In ons systeem is het niet nodig om meerdere e-maillijsten te gebruiken, omdat het is gebaseerd op het taggen van uw contacten en het gebruik van segmentatie. Als gevolg hiervan zullen er geen duplicaten in uw e-maildatabase zijn, wat betekent dat u minder betaalt.

U kunt segmenten gebruiken om aangepaste bulk-e-mails naar uw abonnees te sturen op basis van uw gegevens. Onze sleur & Met drop editor kun je mooie, responsieve e-mails maken waar je abonnees dol op zullen zijn. U kunt uw abonnees een volledig persoonlijke ervaring geven met Automizy. Ontwerp gewoon uw infuuscampagne in onze visuele workflow-editor die u helpt uw ​​doelgroep te segmenteren op basis van hun betrokkenheid bij uw e-mails.

Houd de prestaties bij en maak rapporten van uw bulk- en geautomatiseerde campagnes met onze geavanceerde analyses.

We zullen ook over ongeveer zes maanden een bijgewerkte versie van onze AI uitbrengen. Hiermee kun je:

 • stuur e-mails wanneer uw abonnees zich daadwerkelijk in hun inbox bevinden,
 • schrijf betere onderwerpregels (om uw open rate te verhogen),
 • test-e-mails splitsen in geautomatiseerde campagnes (om conversies te verhogen).

Toggl

Toogl

Je tijd is kostbaar en Toggl helpt u bij te houden hoelang u aan elke taak besteedt. Toggl biedt zowel gratis als betaalde opties. Trek de tool gewoon online omhoog, log in en houd uw tijd bij per voltooide klant, project of taak. Als u klanten heeft die u per uur betalen, kan het gebruik van Toggl om de tijd die aan elke taak wordt besteed, worden bijgehouden..

Tijd dokter

Tijd dokter

Time Doctor maakt het gemakkelijk om uw werknemers te controleren. Het kan bijhouden hoe uw werknemers hun tijd besteden – werken ze aan het werk of verspillen ze tijd aan iets anders?

Tope Longe, de Content Marketing Specialist bij Time Doctor, heeft met ons gedeeld hoe Time Doctor in staat is om uw organisatie-productiviteit te verbeteren,

Tijd dokter is tijdregistratiesoftware voor het volgen en verhogen van de productiviteit op de werkplek. Het is nuttig voor zowel individuen als bedrijven om de werktijd en de algehele productiviteit nauwkeurig bij te houden. Hiermee kunt u tijdregistratiegegevens verzamelen over de werkgewoonten van uw werknemer en kunt u eenvoudig analyseren hoe belangrijke gebieden waarop productiviteitsverbeteringen kunnen worden aangebracht.

Het heeft meerdere functies voor het verbeteren van de productiviteit van uw team, zoals website- en applicatiebewaking, pop-up voor afleidingscontrole om gebruikers te helpen bij hun taak te blijven, payroll-mogelijkheden en talloze integratie met apps van derden.

Time Doctor heeft ook afwezige en late rapporten om werknemers te helpen tijdens hun piekuren te blijven werken en het voor hen gemakkelijk te maken om vrije tijd te communiceren. Als een optionele functie kan het om de paar minuten screenshots maken om te bevestigen dat werknemers werken.

Het topje van de ijsberg

Dit zijn slechts een paar favoriete tools voor kleine online bedrijven. Als het gaat om het efficiënter maken van kleine bedrijven, zijn er onbeperkte mogelijkheden voor tools die kunnen worden gebruikt.

Het originele artikel is voor het eerst gepubliceerd op WHSR Blog; het wordt nu beheerd en bijgewerkt door BuildThis.io-medewerkers.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map