12 online zakelijke ideeën voor beginners

Het starten van een online bedrijf is nog nooit zo eenvoudig voor u geweest, vooral in 2018. Vroeger heeft een zakelijke onderneming veel risico’s die u moet dragen, zoals investeren in een fysieke winkel of het vinden van een kantoorruimte.


Met onze lijst met de beste online bedrijfsideeën kunt u veel van die risico’s elimineren en heeft u meer flexibiliteit in uw manier van werken. Bovendien, met wat basiskennis over het bouwen van websites en een goed begrip van website-onderhoud, kunt u een website bouwen die meer potentiële klanten bereikt met heel weinig overhead.

FTC-openbaarmaking: BuildThis ontvangt verwijzingskosten van tools die op deze website worden vermeld. Maar de meningen zijn gebaseerd op onze ervaring en niet op hoeveel ze betalen. We richten ons op het helpen van kleine bedrijven en individuen om als bedrijf websites te bouwen. Steun ons werk en leer meer over onze verdiensten.

Contents

Beste online zakelijke ideeën en hoe u aan de slag kunt gaan

U kunt zich afvragen: ‘Maar, wat voor soorten online bedrijfsideeën zijn er? en hoe begin ik eraan? ‘

Als u wat hulp nodig heeft, hebben we enkele suggesties waarmee u zich kunt wagen om dat passieve inkomen te verdienen!

Het starten van een online bedrijf is in feite hetzelfde als het starten van een offline bedrijf. Er is één ding dat u moet voorbereiden: een online aanwezigheid (ook bekend als een website).

Een website is het eerste dat u moet overwegen als u uw website als een bedrijf wilt laten groeien. En hier zijn enkele tools die u kunnen helpen:

 • Domeinregistreerder – Registreer uw domeinnaam bij een vertrouwde domeinnaamregistreerder
 • Webhosting voor uw kleine bedrijf – Kies het krachtige en betrouwbare hostingbedrijf voor uw website
 • Beste websitebouwers – Als u de editor voor slepen en neerzetten verkiest, zijn websitebouwers de alternatieven.
 • SSL-certificaat kopen – Het is belangrijk om uw klantgegevens te beschermen door SSL te implementeren
 • Factuursjablonen – Factureer uw klanten met een eenvoudige en gratis factuursjabloon

Idee # 1. Start een blog

De beproefde methode voor het starten van een online bedrijf is via bloggen.

Om je een idee te geven van hoeveel een blog verdient, is Pinch of Yum een ​​succesvolle foodblog en de site verdient $ 802,144.55 gedurende een periode van 12 maanden.

Als je een passie hebt voor schrijven of uitzonderlijk goed kunt schrijven, is een blogwebsite het beste online bedrijf waarmee je kunt beginnen.

Snuifje Yum

Het mooie is dat je niet eens veel technische of computervaardigheden nodig hebt. Met platforms zoals WordPress kunt u in een mum van tijd een blogwebsite maken en bouwen.

U kunt zelfs uw website hosten met SiteGround of iPage of op zoek gaan naar de geschikte websitebouwers die zijn geoptimaliseerd voor bloggen (wat erg belangrijk is als u uw gebruikerservaring op peil wilt houden).

Door een blog te gebruiken, kunt u een uitgebreide aanhang voor uw merk opbouwen, waarmee u winst kunt behalen door samen te werken met adverteerders of door commissie te krijgen voor door het merk gesponsorde inhoud.

Hier zijn enkele belangrijke stappen om u op weg te helpen met uw blog:

Stap 1: Kies een nis

Mensen zoeken maar op één reden op internet: om een ​​probleem op te lossen. Of je nu op zoek bent naar een plek om rond te hangen, een lekkende pijp te repareren of nieuwe recepten voor het avondeten, je blog moet een oplossing bieden.

Stap 2: Plan uw blogstructuur

Vervolgens moet je een goede blogstructuur hebben. Het is nodig voor gebruikersnavigatie en SEO-doeleinden. Het kan u ook ideeën geven over uw inhoudsstrategie en toekomstige bloguitbreiding.

Stap 3: maak geweldige inhoud

Als je een geweldige snelle manier kent om een ​​lekkende pijp te repareren, schrijf erover! Het produceren van geweldige inhoud is eenvoudig als u een expert bent in uw niche, anders moet u zoekwoordenonderzoek doen.

Stap 4: Promoot uw inhoud

Als je een geweldig artikel hebt, is het tijd om het te promoten! Omdat de meeste mensen zich op een social-mediaplatform bevinden, kunt u uw inhoud delen waar uw publiek zich bevindt.

Stap 5: inkomsten genereren met een blog

Hoe u inkomsten kunt genereren met een blog is een belangrijke factor als u uw blog serieus wilt nemen. Zoeken naar gesponsorde inhoud, het maken van uw eigen e-book of het onderschrijven van producten van adverteerders zijn enkele populaire manieren.

Voorbeelden van het starten van een online bedrijf met een stapsgewijze handleiding:

 • Hoe start je een reisblog met WordPress en verdien je geld
 • Een foodblog starten met WordPress
 • Een fotografieblog starten met WordPress (en 4 manieren om inkomsten te genereren)

Idee # 2. Word lid van affiliate marketing

Affiliate marketing bestaat al heel lang en het is een van de gemakkelijkste manieren om online geld te verdienen.

In wezen verdien je geld door een commissie te ontvangen voor producten die je van andere bedrijven hebt verkocht, hetzij via hun eigen site of via platforms zoals Amazon of eBay.

Partnerprogramma van Amazon

Ook affiliate netwerken zoals Commission Junction, of ShareASale bieden een verscheidenheid aan producten en service. U kunt lid worden van deze affiliate-netwerken om uw keuzes uit te breiden.

Bovendien bieden veel grote merken partnerprogramma’s aan en is het vrij eenvoudig om te beginnen. Het enige dat u hoeft te doen, is u eenvoudig aan te melden als een partner en de producten of services van dat bedrijf te verkopen via een speciale verwijzingslink, die u vervolgens een commissie ontvangt voor elk verkocht product of elke dienst.

Het beste gedeelte? U kunt dit doen zonder zelfs maar een vinger op te steken!

Hier zijn enkele tips voor u voordat u begint met online marketing voor affiliate marketing:

1. Onderzoek partnerprogramma’s

Besteed wat tijd aan het onderzoeken van de juiste partnerprogramma’s. U wilt zeker weten dat de programma’s betrouwbaar zijn en een goede reputatie hebben bij het uitbetalen van commissie.

2. Hoe u wordt betaald

Er zijn verschillende manieren om betaald te worden in affiliate marketing, zoals CPS, CPL, CPC en CPA. Controleer zorgvuldig voordat u begint of het programma winstgevend is en voldoende rendement op uw investering kan genereren.

3. Uitbetalingsdag

Het hangt af van elk partnerprogramma, sommige kunt u uw betaling op dezelfde dag ontvangen en sommige hebben 1 – 13 werkdagen nodig, afhankelijk van uw land. Kijk ook bij het affiliate programma hoe ontvang je de betaling? Het is via PayPal of cheque.

4. Soorten ondersteuning

Ontdek wat voor soort klantenondersteuning u kunt krijgen als u deelneemt aan het partnerprogramma. Kunt u via telefoon of chat met iemand spreken of moet u 24 uur per e-mail reageren?

De markt voor affiliate-programma’s kan behoorlijk complex zijn en het zal wat onderzoek vergen om het juiste programma voor u te vinden. Als u meer wilt weten over affiliate marketing, vindt u hier een handige FAQ die u kunt bekijken.

Idee # 3. Open een e-commerce winkel

Een ander populair idee om een ​​online bedrijf te starten, is door een e-commerce winkel te openen.

In 2017 bedroeg de totale verkoop van e-commerce voor de detailhandel over de hele wereld $ 2,3 biljoen en de inkomsten zullen naar verwachting groeien tot $ 4,88 biljoen in 2021.

eCommerce verkoopstatE-commerce detailhandel wereldwijd van 2014 tot 2021. (bron)

Met platforms zoals Shopify, BigCommerce of WooCommerce, het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een ​​online winkel te starten.

Ze zijn niet alleen eenvoudig in te stellen, het is ook enorm goedkoper om een ​​e-commerce winkel te openen, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over de hoge bedrijfskosten van een fysieke winkel. Je moet er gewoon voor zorgen dat de werking van de online winkel soepel verloopt, je winkel zal geleidelijk groeien.

Als u zich zorgen maakt over zaken als levering of opslag, kunt u methoden zoals dropshipping gebruiken (daarover later meer) om uw voorraad te beheren.

Neem de online winkel WooCommerce als voorbeeld, er zijn enkele veelvoorkomende maar belangrijke tips die u moet kennen om een ​​eCommerce-winkel te runnen. Deze tips zijn niet alleen van toepassing op WooCommerce, maar werken ook op andere platforms.

Belangrijke tips om een ​​e-commerce online bedrijf te openen:

1. Kies het juiste eCommerce-platform

Het juiste platform voor uw online winkel is belangrijk.

Waarom?

Omdat er in vergelijking met het runnen van een blog veel dingen te overwegen zijn voor een eCommerce-winkel, zoals betalingsgateway, productconfiguraties, add-on-plug-ins, transactiekosten, enz..

Dit zijn de dingen die uw winkelbedrijf op lange termijn zullen beïnvloeden.

2. Koop een domeinnaam en een hostingplatform

Als u een winkel op WooCommerce gaat maken, moet u uw eigen eCommerce-hosting hebben (zoals InMotion Hosting en SiteGround). Hierdoor heeft u meer controle over uw winkel in vergelijking met andere platforms.

Het andere dat u nodig heeft, is een domeinnaam.

Hoewel een hostingbedrijf gratis domeinregistratie aanbiedt als u bij hen host, kunt u eenvoudig uw gewenste domeinnaam registreren bij NameCheap of GoDaddy en verbinding maken met uw eCommerce-platforms.

3. Installeer en configureer het platform

Een eCommerce-winkel bouwen met WooCommerce is supereenvoudig.

Je moet wel download de plug-in op uw WordPress-beheerdersdashboard door het toe te voegen als een nieuwe plug-in. Activeer de plug-in en u zou dan de instellingenpagina moeten zien.

En dat is het! U bent klaar om te beginnen met het bouwen van een e-commerce winkel.

Hoewel WooCommerce vereist dat je het platform handmatig instelt, zijn ze gratis te gebruiken. Voor kant-en-klare zoals Shopify of BigCommerce moet u een vergoeding betalen om het te gebruiken.

4. Configureer en voeg producten toe

Afhankelijk van hoe u uw online winkel instelt, is er mogelijk een leercurve voor het gebruik van en het vertrouwd raken met elk platform.

Eenvoudige producten verkopen?

Mogelijk moet u precies genoeg weten om details toe te voegen, zoals prijs, SKU-code, hoeveelheid, verzendmethode en voorraadbeschikbaarheid.

Als u meer gecompliceerde zaken wilt verkopen, moet u mogelijk productvarianten of -kenmerken instellen en zaken als gekoppelde producten overwegen voor up-selling of cross-selling of het koppelen van betalingsgateways aan uw online winkel.

Gelukkig worden de meeste platforms geleverd met een gratis proefversie, zodat u er praktijkervaring mee kunt opdoen.

5. Installeer add-ons

Alle eCommerce-platforms worden geleverd met add-ons waarmee u uw online winkel kunt laten groeien en de verkoop kunt verbeteren.

BigCommerce heeft omnichannel-software waarmee u uw producten naadloos kunt promoten en verkopen op marktplaatsen zoals Amazon, eBay, Etsy en andere kanalen.

Met Shopify kun je verkopen op sociale mediaplatforms zoals Pinterest, Facebook, Instagram en Messenger, terwijl WooCommerce het grootste aantal plug-ins heeft dat je kunt gebruiken en veel daarvan zijn gratis.

Het starten van een eCommerce-winkel is het beste online bedrijfsidee als u geweldige producten heeft of uw verkoop wilt uitbreiden. Zoals eerder vermeld, mag u dat niet missen, aangezien de wereldwijde e-commerce-verkopen stijgen!

Idee # 4. Bouw een app

Het is het tijdperk van smartphones en de vraag naar nieuwe en innovatieve apps is groter dan ooit. Elke dag worden talloze apps gedownload en gebruikt op de Android- en iOS-marktplaats. Met zoveel potentiële klanten kan het maken van een app een lucratieve markt zijn.

Degenen onder u die programmeurs of ontwikkelaars zijn, nemen de tijd om een ​​app voor smart devices te ontwikkelen en te verkopen is zeker de moeite waard als u online geld wilt verdienen. De overheadkosten voor het maken van een app zijn zeer minimaal, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken als verzend- of opslagkosten.

Bovendien, als uw app goed presteert, kunt u zelfs andere merken verleiden om in uw app te adverteren voor een geweldige bron van passief inkomen.

Platforms voor het bouwen van mobiele apps om mee te beginnen:

Als u geen codeerervaring heeft, zijn hier apps-makers op de markt die u kunnen helpen bij het ontwikkelen van mobiele apps:

1. Appery.io

Appery.ioGebruik Appery.io mobiele app-maker om een ​​online bedrijf te starten

Cloudgebaseerde mobiele app-builder voor Android, IOS en Windows Phone. Appery.io gebruikt de visuele editor om de componenten te slepen en neer te zetten om de gebruikersinterface te bouwen. U kunt direct verbinding maken met elke REST-API en deze gebruiken in uw app.

2. AppMakr

Het is een doe-het-platform waarmee iedereen IOS-, Android- en HTML5-apps kan maken. Geen codeerkennis vereist. Je kunt er zoveel apps mee bouwen als je wilt AppMakr voor onbeperkte updates en aantal functies.

Naast het bouwen van een app, kun je ook websites bouwen voor klanten. Hetzelfde als het bouwen van een app, je hoeft geen expert te zijn in HTML of PHP om websites voor klanten te maken. Hier is een lijst met platforms voor het bouwen van websites die u kunt gebruiken.

Idee # 5. Wees een Social Media Consultant

Hoewel grote bedrijven en grote merken het zich kunnen veroorloven om fulltime personeel in te huren om hun sociale media-accounts (Twitter, Facebook, Instagram, enz.) Te coördineren, hebben de meeste kleine bedrijven de neiging om het zelf te beheren.

De meeste bedrijfseigenaren hebben echter niet de tijd of de capaciteit om met hun sociale media om te gaan, terwijl ze toch grotere verantwoordelijkheden voor het bedrijf beheren.

Dit is waar je binnenkomt door aan te bieden een social media consultant zijn voor de kleinere bedrijven.

Het gemiddelde tarief voor een freelance manager / marketeer voor sociale media is ongeveer $ 25,25 per uur, waarbij het hoogste bedrag $ 150 per uur is en het laagste $ 4 per maand. Hoe beter je bent, hoe hoger je vergoeding kan zijn op deze freelance platforms. (bron)

Als consultant voor sociale media kunt u hen helpen hun marketingplanningen te plannen, inhoud te strategiseren die relevant is voor hun doelgroep en hun algehele planning voor sociale media te verbeteren.

Hier zijn een paar dingen om u op weg te helpen als consultant voor sociale media:

 1. Wees een echt persoon en behulpzaam voor anderen
 2. Analyseer de gegevens om de perfecte inhoud voor elk platform samen te stellen
 3. Gebruik tools zoals IFTTT, Bufferapp, Hootsuite, etc. om u te helpen met het automatiseren en plannen van taken
 4. Verken en zoek naar verschillende soorten mogelijkheden voor sociale media
 5. Luister naar uw vaardigheden om u te onderscheiden van de massa – schrijven, ontwerpen en fotobewerking

Als je je eigen website of blog hebt, zou je deze eenvoudige marketinggids voor sociale media voor beginners moeten leren om je eigen sociale media-accounts te beheren.

Idee # 6. Freelancer te huur

Freelance werk is niets nieuws in de online wereld en het is een geweldige manier om een ​​passief inkomen te verdienen als je een expert bent op een bepaald gebied. Kleinere bedrijven hebben de neiging om freelancers te zoeken om hen te helpen met eenmalige projecten, omdat dit veel goedkoper is dan het inhuren van een voltijds personeel.

Het mooie van freelance werk is dat je niet aan een veld gebonden hoeft te zijn. Platforms zoals Fiverr bieden freelancingswerk voor allerlei gebieden, waaronder geschreven inhoud, grafische ontwerpen, programmering en zelfs gegevensinvoer.

Het is echter belangrijk dat u uw workflow goed beheert, omdat het voor sommigen overweldigend kan zijn om meerdere projecten tegelijk te doen.

Idee # 7. Wees een WordPress Theme Designer

Met steeds meer mensen die hun eigen WordPress-websites opstarten, is de vraag naar hoogwaardige WordPress-thema’s ook aanzienlijk toegenomen. Voor degenen die talent hebben voor ontwerp en HTML-codering, is er een grote vraag naar mensen die op maat gemaakte en aantrekkelijke WordPress-websitethema’s kunnen maken.

Sites zoals TemplateMonster is een mooi voorbeeld van hoe je voor jezelf een mooi passief inkomen kunt genereren door speciale en unieke thema’s voor mensen te verkopen. Als u geen website wilt maken, kunt u zelfs een marktplaats zoals ThemeForest gebruiken om uw WordPress-themaontwerpen te verkopen.

Idee # 8. Gebruik of werk met adverteerders

Als je al een website of blog hebt, dan heb je al een geweldig platform dat je kunt gebruiken om passief inkomen te genereren. Door een deel van uw paginaruimte aan adverteerders te verkopen, kunt u passief geld verdienen wanneer uw publiek of bezoeker op de advertenties op uw website klikt.

Als u adverteerders gebruikt, wordt uw inkomen over het algemeen geteld met behulp van de kosten per klik (CPC) en de klikfrequentie (CTR) -methode, waarbij het niveau van uw inkomsten wordt gebaseerd op het verkeer op uw website. Kortom, hoe meer mensen op de advertenties op uw pagina klikken, hoe meer geld u krijgt.

Een van de meer populaire manieren om geld te verdienen met advertentieklikken, is door Google Adsense of andere vergelijkbare adverteerders te gebruiken, zoals RSS-feeds en directe banners.

Idee # 9. Bied webinars en online cursussen aan

De vraag naar docenten, of het nu online of offline is, is altijd groot geweest. Als je een expert bent of deskundig bent op een gespecialiseerd gebied, kan het aanbieden van online lessen of e-cursussen een uitstekende manier zijn om extra inkomsten te genereren in vrije tijd.

Tutor.com of TutorVista zijn sites waar u online tutoring kunt aanbieden. Udemy en Leerbaar, Aan de andere kant zijn het geweldige platforms om videocursussen te maken en geld te verdienen door mensen over de hele wereld les te geven. Digitale marketing, webschrijven, Excel, financiële analyse en huisdierentraining zijn enkele van de meest populaire onderwerpen.

Idee # 10. Bied SEO-diensten aan

Het reilen en zeilen van zoekmachines en platforms zoals Google Analytics kan voor de meeste mensen verwarrend zijn. Veel kleine tot middelgrote bedrijven zien vaak de voordelen van zoekmachineoptimalisatie (SEO) over het hoofd en hoe dit de prestaties van hun website verbetert.

Als u uw weg kent in SEO en hun praktijken, kan het opzetten van een SEO-consultantbureau een geweldige manier zijn om uw vaardigheden te gebruiken. U kunt diensten aanbieden zoals het interpreteren en lezen van hun analytische gegevens op de juiste manier, het structureren van inhoud om beter verkeer te genereren of om zoekwoorden correct te gebruiken om de positie van zoekmachines te verbeteren.

Je kunt naar mensen kijken AJ Ghergich voor voorbeelden over het opzetten van uw eigen SEO-adviesbureau.

Idee # 11. Dropshipping Zakelijk

Een ander geweldig pad voor ondernemers om hun bedrijf een kickstart te geven, is het opzetten van een dropshippingbedrijf.

Niet bekend met de term? Nou, het is in feite een soort bedrijf waarbij u producten aan klanten verkoopt, MAAR alle voorraad en verzending wordt namens u door de fabrikant afgehandeld.

Kate is een succesvolle dropshipper. Ze verdiende $ 32.000 + maandelijkse inkomsten uit haar Anime-dropshippingbedrijf. Kate-logica zegt dat veel dropshippers geld kunnen verdienen door verschillende items van verschillende dropshippers te poolen op basis van een gemeenschappelijk thema en zo een speciale winkelbasis te creëren. – Crazylister

Dropshipping ZakelijkKate’s Anime dropshipping online winkel.

Omdat het bedrijfsmodel anders is dan een e-commerce winkel, zijn de kosten voor het starten van een dropshipping-bedrijf ook anders.

Sites zoals Shopify biedt een gemakkelijke en eenvoudige manier om aan de slag te gaan met een dropshippingbedrijf, maar als u wat hulp nodig heeft, volgen hier enkele tips:

Tips om een ​​dropshipping online bedrijf te starten:

1. Onderzoek naar een winstgevende niche

Je kunt geen willekeurige producten kiezen om te verkopen. Om de prestaties te maximaliseren, moet u de winstgevende niche voor uw winkel identificeren.

Gebruik tools zoals Google Keyword Planner of SEMrush om uw keuze te rechtvaardigen door onderzoek te doen naar de marktvraag, moeilijkheidsgraad van zoekwoorden en concurrenten.

2. Kies een leverancier

Als het gaat om het vinden van leveranciers, kun je met AliExpress niet fout gaan. Het is gemakkelijk en handig om AliExpress te gebruiken met je dropshipping winkel.

Om te beginnen, raadt Shopify AliExpress eigenlijk aan als uw primaire bron hun artikel voor al uw dropshipping-behoeften.

3. Kies een geschikt platform

Er zijn veel eCommerce-platforms voor uw dropshipping-bedrijf. Maar Shopify is een van de beste platforms waarmee u snel aan de slag kunt.

Shopify integreert met marktplaatsen zoals AliExpress en Oberlo om producten rechtstreeks in uw winkel te importeren en voor uw klanten te bestellen.

4. Installeer en configureer

Het is anders dan WooCommerce, je kunt je dropshipping-winkel meteen configureren wanneer je je aanmeldt bij Shopify.

Kies gewoon een mooi storefrontthema om te beginnen. Hoewel er geen installatie vereist is, moet je toch de leercurve doorlopen om het platform te gebruiken.

5. Start en promoot uw winkel

Wanneer de basisinstallatie is voltooid, is het tijd om uw dropshipping-bedrijf te starten en te promoten.

Analyseer uw publiek, promoot uw winkel op sociale media en schrijf originele inhoud met betrekking tot uw producten zijn een paar manieren om uw winkel te promoten.

Degenen die een bedrijfsmodel met een laag risico willen, moeten zeker overwegen om zich te wagen aan dropshipping-activiteiten, aangezien de kosten waarmee u te maken krijgt de betaling zijn voor de producten (die u aan uw klanten verkoopt) en de opstelling van de etalage.

Alle andere kosten, zoals verzending, voorraadbeheer en productcreatie, worden in plaats daarvan door de fabrikant gedragen.

Hier is een stapsgewijze handleiding om een ​​dropshipping online bedrijf te starten:

 • Hoe een Shopify dropshipping online winkel te starten

Idee # 12. Word een Vlogger / YouTuber

Het inhoudsverbruik is de afgelopen jaren dramatisch veranderd en een van de snelstgroeiende platforms zijn de op video gerichte sites zoals YouTube en Snapchat. Hoewel er plaatsen zijn voor tekstrijke artikelen op het internet, zullen gebruikers vaker wel dan niet meer naar rich media zoals video’s neigen.

Dit zorgt voor de opkomst van Vloggers en YouTubers die miljoenen dollars per jaar kunnen verdienen aan hun publiek door video-gebaseerde inhoud te creëren.

Een van de YouTubers – Toby Turner is een van de best verdienende sterren op YouTube-kanalen. Van vlogs, animatie tot podcasts, Toby verdient $ 3,3 miljoen voor de inhoud die hij maakt. – NewMediaRockstars

Toby TurnerYouTube-kanaal van Toby Turner – meer dan 6,2 miljoen abonnees

En het starten van een vlog of een YouTube-kanaal kan erg goedkoop zijn, want je hebt alleen een camera nodig (je iPhone of een standaard spiegelreflexcamera) en je bent klaar om te gaan!

Bovendien hoef je niet alleen video’s op YouTube te maken. Er zijn andere effectieve video-inhoudplatforms zoals Instagram, Snapchat Stories en Facebook Live-video die u kunt gebruiken om een ​​publiek op te bouwen en uw merk te promoten.

Veelgestelde vragen over online zakendoen

Welk online bedrijf is het beste?

Degenen die ik hier in dit artikel heb vermeld – bloggen, affiliate marketing, online winkel, social media marketing, app- of website-thema-ontwerpers – deze online bedrijven hebben de hoogste slagingspercentages in mijn onderzoek.

Hoe start ik een internetbedrijf?

Hetzelfde als het starten van een offline bedrijf – u vindt en vult de behoeften van een consument in. Het enige verschil tussen een internetbedrijf met een offline bedrijf – is dat u anders contact maakt met uw klanten (online versus persoonlijk).

Hier is onze handleiding voor het maken van websites om u op weg te helpen.

Is een website must-have voor een online bedrijf?

Nee, een website is geen must om online te verkopen. Maar uiteindelijk heb je er een nodig voor marketing- en communicatiedoeleinden.

Hoe start ik een succesvol Shopify-bedrijf?

We hebben verschillende diepgaande handleiding over Shopify-zaken gepubliceerd, lees: Hoe een online winkel te maken met Shopify en Hoe een succesvol dropshipping-bedrijf te starten met Shopify.

Welk bedrijf kan ik beginnen met minder dan $ 20.000?

Alle bedrijven die ik hier noemde, kunnen worden gestart met minder dan $ 20.000.

Waarom falen de meeste online bedrijven?

Drie belangrijke redenen waarom de meeste online bedrijven falen:
1- Ze zijn niet in staat om voldoende gericht verkeer naar hun website / online portaal te leiden,
2- Ze bieden geen unieke / kwaliteitsproducten met een merkervaring, en
3- Ze passen zich niet snel genoeg aan veranderingen aan en gaan verloren voor nieuwe concurrenten.

Wat kopen mensen het meeste online?

Op dit moment van schrijven, de bestsellers op Amazon zijn producten in de volgende categorieën: 1- Speelgoed & Games, 2- elektronica, 3- camera & foto, 4- videogames en 5- boeken. Volgens onderzoek door Startup Bros, gemakkelijk te verzenden producten die tussen $ 21 en $ 200 verkopen, zijn het gemakkelijkst te verkopen op Amazon.

Welk platform moet ik gebruiken om mijn online bedrijf te starten?

Ik raad zelf-gehoste WordPress aan voor degenen die een website of blog beginnen; BigCommerce en Shopify zijn de beste als u uw eigen producten wilt verkopen.

Waar host ik mijn eerste online zakelijke website?

Voor nieuwkomers raden we InMotion Hosting en Hostinger aan.

Conclusie

We hebben nog maar weinig ideeën opgedaan voor online zakelijke ideeën, maar de ideeën die we hierboven hebben genoemd, zijn enkele van de beproefde manieren waarop u aan de slag kunt gaan.

Als je op zoek bent naar meer inspiratie, bekijk dan:

Het belangrijkste om op te merken is dat deze online bedrijven vaker wel dan niet geweldig kunnen zijn om wat extra geld aan de kant te krijgen, maar niet als een vaste bron van inkomsten.

Dat wil niet zeggen dat u het niet kunt omzetten in uw primaire bedrijf, zoals sommige ondernemers hebben gedaan. Het kan worden gedaan, maar het zal even duren voordat u aanzienlijke winsten van uw online bedrijf kunt zien die de overgang rechtvaardigen.

Zoals bij elk bedrijf, als u resultaten wilt zien, moet u er gewoon tijd en moeite in steken. Voor je het weet, heb je een succesvol online bedrijf in handen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map