10 Wix-websitevoorbeelden waar we absoluut dol op zijn

Een eigen website maken kan moeilijk zijn. Vooral als je niet het creatieve type bent. Gelukkig bieden website-bouwers zoals Wix een reeks sjablonen die u kunt gebruiken om een ​​aantal behoorlijk spectaculaire webontwerpen te maken.


Als je een absolute beginner bent als het gaat om het ontwerpen van een website, maak je geen zorgen! Wix heeft honderden prachtige sjablonen om uit te kiezen en met een beetje werk. Uw website ziet er superglad en professioneel uit.

Wat biedt Wix?

 • Prijzen vanaf: $ 8,50 / mo
 • Plannen: Connect, Combo, Unlimited, eCommerce, VIP
 • Onze snelheidstest: A / Uptime-test: 99,96%
 • PRO: vanaf nul bouwen, uitstekende webeditor.

wix-sjablonenEr zijn meer dan 500 kant-en-klare Wix-sjablonen (bekijk alle sjablonen hier).

Wix Review Bezoek online

Natuurlijk, als het inspiratie is waar je naar op zoek bent, hebben we je gedekt! Dit bericht is een vervolg op mijn vorige bericht op Weebly-websites.

We hebben 10 van de meest geweldige voorbeelden van Wix-websites verzameld, ontworpen en gebouwd met exact dezelfde tools die u heeft.

Opmerking: we hebben een populaire gids over het gebruik van Wix, lees meer om uw eerste Wix-website te maken.

Bekijk deze geweldige voorbeelden van real-life websites gebouwd met Wix! vertel een vriend

Food-websites gebouwd met Wix

1. Zeven gram Caffe

Wix website voorbeeld - Seven Grams CafféBron: Seven Grams Caffé

Seven Grams Caffé maakt gebruik van een breedbeeldsite van één pagina en verleidt bezoekers met hun zelfgemaakte gebak en ambachtelijke koffie in één verrukkelijke foto.

Met behulp van een eenvoudig en elegant webdesign zet Seven Grams Caffé hun eten op de voorgrond met de getuigenissen, prompts voor sociale media, contacten en afbeeldingengalerijen, een paar scrolls hieronder.

2. Crustz

Food-website gebouwd met Wix - CrustzBron: Crustz

Deze patisserie in Kuala Lumpur weet hoe je je smaakpapillen moet aanpakken met het ontwerp van hun website. Zodra je de pagina laadt, word je begroet met een foto van hun winkel en hun reeks overheerlijke gebakjes te zien.

Met een website-indeling die eenvoudig en overzichtelijk is, hebben bezoekers eenvoudig toegang tot hun galerij, contactgegevens, lijst met gebak en meer met een gestroomlijnd menu bovenaan.

E-commerce website gebouwd met Wix

3. MAAPILIM

e-commerce website gebouwd met Wix - MAAPILIMBron: MAAPILIM

MAAPILIM biedt handgemaakte verzorgingsproducten voor mannen die minimalistisch en elegant zijn. Hun website-winkel weerspiegelt dezelfde filosofie met een eenvoudige afbeelding die hun producten weergeeft en een enkele knop ‘Nu winkelen’ die bezoekers ertoe aanzet hun inventaris te bekijken.

Het overzichtelijke ontwerp en het pop-upmenu zorgen ervoor dat bezoekers gemakkelijk en zonder moeite hun weg op de site kunnen vinden.

Portfolio-websites gebouwd met Wix

4. Linda Franzosi

Portfolio-websites gebouwd met wix - Linda FranzosiBron: Linda Franzosi

Als je een cv-achtige site wilt bouwen of je portfolio wilt laten zien, laat de Linda Franzosi-site zien hoe je een mooie en professionele site kunt maken met de sjablonen en tools van Wix.

Met behulp van een parallax-lay-out kunnen bezoekers haar vaardigheden en competenties, de klanten waarmee ze werkte en zelfs haar portfolio bekijken. De site toont ook haar talent in contentbeheer en visueel ontwerp met een lay-out die visueel aantrekkelijk is en toch gemakkelijk te navigeren.

5. Franse knoopstudio’s

Trouwwebsite gebouwd met Wix - French Knot StudiosBron: French Knot Studios

French Knot Studios weet uw aandacht te trekken met slim gebruik van kleur en een diavoorstelling vol prachtige beelden. De boutique evenementenplanner, bruiloftsontwerp en stylingstudio plaatsten de sociale knoppen strategisch bovenaan de site, zodat bezoekers met één klik hun Instagram- en Pinterest-pagina kunnen bekijken.

Zelfs hun portfolio-pagina is zo gestructureerd dat details over de foto’s onder de miniatuur worden weergegeven.

6. Dierlijke muziek

Portfolio-website gebouwd met Wix - Animal MusicBron: Dierlijke muziek

Een van de meer indrukwekkende portfolio-sites, Animal Music doet er alles aan om opvallende ontwerpen te maken, waarbij de hele homepage wordt gebruikt als een grote showcase voor hun grote portfolio-stukken.

Met nauwelijks tekst in de buurt worden bezoekers overspoeld met video’s, afbeeldingen en meer, waardoor een website ontstaat die echt uniek is voor hun merk. Ze hebben er zelfs voor gezorgd dat de knoppen voor sociale media aan de zijkanten zijn geplakt, zodat mensen hun pagina op elk moment kunnen volgen.

7. Liam Rinat

Liam RinatBron: Liam Rinat

Veel ontwerpers hebben de Wix-sjabloon gebruikt om een ​​aantal verbluffende en mooie pagina’s te maken. Voeg Liam Rinat toe aan de lijst met een zeer uniek ontworpen persoonlijke site die past bij een ‘visuele verteller’.

Met slechts drie knoppen voor navigatie kunnen mensen ervoor kiezen om zijn portfolio te bekijken, contact met hem op te nemen of terug te keren naar de startpagina. De minimale knoppen zorgen ervoor dat de site uitsluitend op Rinat is gericht en niets anders.

8. Sonja Van Duelmen

Sonja Van DuelmenBron: Sonja Van Duelmen

Sonja Van Duelmen gebruikt haar site om een ​​statement te maken en dat statement is: ik ben een Art Director. Haar hele site is slechts één grote portfolio-pagina die haar briljante werk laat zien met behulp van de verschillende sjabloonstijlen van raster, Ajax, metselwerk, carrousels en schuifregelaars.

Door het slimme webdesign en het effectieve gebruik van het parallax-effect lijkt het alsof de site meer diepte en ruimte heeft dan het lijkt.

Webdesign Website gebouwd met Wix

9. Brown Owl Creative

Webdesign website gebouwd met Wix - Brown Owl CreativeBron: Bruine uil creatief

Brown Owl Creative laat zien wat je met Wix kunt doen in de handen van geweldige ontwerpers. De site op volledig scherm toont de flair van het webdesignbureau voor creatief gebruik van ontwerpen die zijn geïnspireerd op retro-lettertypen en knoppen.

Ze hebben zelfs een extra detail toegevoegd aan het muispictogram dat verandert in een Windows 98-achtige aanwijzer wanneer u de muisaanwijzer op een aanklikbaar gedeelte plaatst.

Fotografiewebsites gebouwd met Wix

10. Hilary O’Leary

Fotografiewebsite gebouwd met Wix - Hilary O'LearyBron: Hilary O’Leary

Hilary O’’eary, een in Zuid-Afrika gevestigde fotograaf, maakt optimaal gebruik van de sjabloonontwerpen van Wix om een ​​verbluffende website te maken die haar even verbluffende foto’s van de Afrikaanse natuur laat zien.

Met behulp van het parallax-scrolleffect slaagt ze erin de aandacht van haar bezoeker te trekken met eenvoudige (maar toch mooie) ontwerpen, samen met haar krachtige beelden van de Afrikaanse natuur.

11. Thaise Pham

Thaise PhamBron: Thaise Pham

Veel ontwerpers hebben de neiging om overboord te gaan met hun websiteontwerp, maar Thai Pham doet het tegenovergestelde door een eenvoudige Wix Pro Gallery te gebruiken om zijn website te maken. Hij legt slim de nadruk op zijn foto’s die laten zien dat hij mooie momenten kan vastleggen.

Nogmaals, dit laat zien dat je in handen van goede creatieven verbluffende websites op Wix kunt maken met het eenvoudigste ontwerp.

Persoonlijke websites gebouwd met Wix

12. Karlie Kloss

Persoonlijke website gebouwd met Wix - Karlie KlossBron: Karlie Kloss

Je hebt Karlie Kloss veel zien promoten bij Wix en het is gemakkelijk in te zien waarom. Haar website is een goed voorbeeld van hoe krachtig de sjablonen en tools die Wix te bieden heeft.

Volledig ontworpen door Kloss, benadrukt de site alle belangrijke details met haar nieuwste werk op de startpagina, samen met haar socialemediaknoppen, projecten en campagnes, en haar Kode met Klossy-initiatief.

13. Sergio Aguero

Sergio AgueroBron: Sergio Aguero

De officiële website van Manchester City-kampioen Sergio “Kun” Aguero is even opmerkelijk als zijn voetbalvaardigheden. Met behulp van een prachtige Wix-sjabloon geeft de website van Aguero zijn fans alle informatie die ze nodig hebben over de voetbalsuperster, waaronder zijn verhaal, statistieken en aanwezigheid op sociale media.

Bovendien is zijn website ook zichtbaar in twee talen, Engels of zijn moedertaal Espanŏl. Op die manier kunnen zijn fans uit Argentinië en de rest van de wereld hun voorbereidingen voor het WK of de Champions League lezen

Werken met Wix-sjablonen

Een belangrijk ding om op te letten wanneer u de Wix-sjabloon gebruikt, is dat u een nieuwe sjabloon niet kunt wijzigen voor een Wix-site die u hebt gemaakt. Als je eenmaal een sjabloon hebt gekozen en er inhoud aan hebt toegevoegd, kun je niet meer naar een andere sjabloon gaan.

Als je een andere sjabloon wilt gebruiken, moet je een nieuwe site maken met de nieuwe sjabloon. Nadat de nieuwe site is gemaakt, moet u dit doen zet uw abonnement en domein over naar de nieuw gemaakte site. Als uw domeinnaam is geregistreerd bij domeinregistreerders van derden, moet u ervoor zorgen dat het DNS-record correct is bijgewerkt naar de nieuwe site.

Veelgestelde vragen over Wix-websites

Welke websites Wix gebruiken?

Wix ondersteunt alle soorten websites over de hele wereld, variërend van professionele portfolio’s zoals Karlie Kloss tot zakelijke sites zoals Real Graphene USA. Wix is ​​de op één na populairste website-builder ter wereld op basis van marktaandeel, met gebruikers die meer dan 300.000 domeinen beheren.

Hoeveel kost Wix?

Prijzen voor Wix variëren van $ 4,50 / maand tot $ 24,50 / maand voor standaard websites. eCommerce-sites kosten meer en variëren van $ 17 / mo tot $ 35 / mo. Op maat gemaakte plannen zijn ook op aanvraag beschikbaar.

Meer informatie over Wix-abonnementen en prijzen.

Wat zijn de nadelen van Wix?

Afhankelijk van uw behoeften kunnen Wix-plannen in de loop van de tijd behoorlijk duur worden en bent u voornamelijk beperkt tot het ondersteunen van bronnen alleen binnen het Wix-ecosysteem. Wix staat ook het exporteren van websites niet toe, dus het overzetten naar een andere host zal moeilijk zijn als u besluit om in de toekomst te verhuizen.

Is Wix beter dan WordPress?

Wix is ​​een website builder en WordPress is een Content Management Systeem. Wix is ​​gemakkelijker te gebruiken, maar heeft niet het langetermijnpotentieel van WordPress.

Is Wix eigenaar van uw inhoud?

Wix is ​​niet de eigenaar van uw inhoud, maar vanwege het eigen ontwerp staat het gebruikers niet toe hun websites te exporteren.

Afsluiten

Dit zijn slechts enkele van de duizenden verbazingwekkende en professioneel vervaardigde Wix-websites in het wild. Het waanzinnige aantal ontwerpen en sjablonen dat beschikbaar is bij Wix betekent dat geen twee sites hetzelfde zullen zijn.

Als u zich geïnspireerd voelt door de geweldige webontwerpen, waarom zou u er dan vandaag niet uw eigen ontwerp van gaan maken??

* Vertaling: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map