10 beste Shopify-thema’s die uw conversie stimuleren

Dit artikel is geschreven door Lana Miro.


Heeft u een online winkel nodig om vandaag te kunnen verkopen? Ik weet zeker dat je al van Shopify hebt gehoord.

Shopify is het toonaangevende e-commerceplatform en de beste online winkelbouwer waarmee ondernemers hun eigen online winkels of dropshippingbedrijf kunnen creëren. Het is gemakkelijk te gebruiken, zodat u uw eigen winkel kunt creëren, zelfs als u niet over de juiste ervaring beschikt. Het is ongetwijfeld een ideale oplossing voor diegenen die zonder gedoe en hoge financiële kosten een eigen online winkel willen runnen.

Een van de voordelen van Shopify is ongelooflijk mooi kant-en-klaar Shopify-thema’s. Hoewel esthetiek belangrijk is, moet u duidelijk begrijpen dat uw website een product moet verkopen. Het is dus belangrijk om een ​​thema op te halen dat is gemaakt om te verkopen.

Heeft u ooit de kans gehad om een ​​website te zien die een prachtig ontwerp en functionaliteit heeft, maar tegelijkertijd niet de bron is van nieuwe klanten voor het bedrijf? Met andere woorden, een van de belangrijkste prestatie-indicatoren is websiteconversie.

Persoonlijk zou ik elke e-commerce website verlaten die:

 • Heldere elementen, knipperende banners, grote heldere knoppen;
 • Geen logische, intuïtieve structuur;
 • Verkeerde productbeschrijving / beschikbaarheid / prijs;
 • Het ingewikkelde registratiesysteem;
 • Langzame laadsnelheid van een webpagina.

Uw online winkel is het gezicht van uw merk. Het moet uw bezoekers het gevoel geven dat ze graag geziene gasten zijn en hen aanmoedigen om de producten die u aanbiedt te ontdekken.

Hieronder wil ik mijn favoriete 10 Shopify-thema’s delen om de conversie te stimuleren. Let bovendien op een paar handige tips voor je webwinkel die ik onder elk thema heb opgenomen.

Overzicht van 10 beste Shopify-thema’s die uw conversie stimuleren

1. Wrapbread

Wrapbread – Fashion Multipage Clean Shopify Theme

Wrapbread is een geweldig voorbeeld van de bestseller Shopify t-shirt thema. Het is speciaal gemaakt voor degenen die T-shirts produceren en verkopen. Dit thema combineert een prachtig ontwerp, gebruiksvriendelijke navigatie en een aantal ontwerpelementen om de verkoop te stimuleren. U kunt uw startpagina gemakkelijk aanpassen met kant-en-klare secties zoals banners, verzamellijst, blogartikelen, aanbevolen product, productcarrousel, nieuwsbrief en etc. Gebruik de Instagram-feedtool om meer klanten aan te trekken. Het toont de laatste 6 of 12 afbeeldingen van Instagram met verwijzing naar de post.

Belangrijkste kenmerken:

 • 100% responsief ontwerp
 • Parallax-effect
 • Meertalig
 • Contact Formulier
 • Geldige semantische codering

Zorg ervoor dat mensen begrijpen hoe ze op uw site kunnen navigeren en waar ze de juiste producten, contacten en bestelpagina kunnen vinden. Volg deze eenvoudige principes:

 • Navigatie-elementen moeten zichtbaar zijn, de bezoeker mag niet ronddwalen op zoek naar de pagina;
 • Laat de gebruiker altijd zien waar hij is en hoe hij terug kan naar de vorige pagina;
 • Heeft u een breed assortiment aan producten, dan is het beter om filters toe te voegen zodat de klant snel het gewenste product kan selecteren.

2. Multifly

Multifly – Multipurpose Online Store Shopify Theme

Het volgende thema om uw conversie te stimuleren is Multifly, een multifunctioneel Shopify-thema voor online winkels. Het is niet nodig om je verbeeldingskracht te beperken – Shopify visual builder is inbegrepen om zoveel verschillende lay-outs te krijgen als je wilt. Het thema wordt geleverd met 7 prachtige skins voor verschillende soorten bedrijven. Met de functies en tools van Multifly kun je je publiek in één keer een boost geven. Bovendien zijn de professionele 24/7 ondersteuning en gedetailleerde online documentatie beschikbaar om het meeste uit het thema te halen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ajax-kar
 • PSD inbegrepen
 • Snelle productweergave
 • Toevoegen aan verlanglijstje
 • Registratieformulier

Een registratieformulier is een geweldig alternatief voor een slider. Het is efficiënter om dit formulier bovenaan de pagina te plaatsen, zodat u een groot percentage e-mailabonnees bespaart. Bovendien is het voor gebruikers gemakkelijker om het formulier te vinden zonder naar beneden te scrollen en een grote hoeveelheid informatie over te slaan. Let op, het is belangrijk om registratieformulieren eenvoudig en beknopt te houden. Lange vormen kunnen storend en nutteloos zijn. U kunt ook aanmeldingsformulieren op de hoofdpagina opnemen om de aandacht van klanten te trekken direct nadat ze uw website hebben bezocht.

3. Shopy Fashion

Shopy Fashion Shopify-thema

Shopy-thema is een premium Shopify-oplossing met een perfecte gebruikerservaring. Het thema wordt geleverd met 13+ vooraf gemaakte lay-outs, 9 lijstpagina’s, 4 galerijpagina’s, MegaMenu, Ajax-filter en andere geweldige functies. Het maken van responsieve en opvallende schuifregelaars is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het is een absoluut nieuwe manier om uw ideeën over te brengen. Het thema is gemaakt vanwege de nieuwste trends in webdesign om uw verkoop te stimuleren. Pas het ontwerp van uw website aan en vergeet wat vrije ruimte niet. Een breedbeeldbeeld, een minimum aan tekst en een oproep tot actie zijn belangrijk.

Veel kenmerken:

 • Rich snippets van Google
 • Instagram winkel
 • blog pagina’s
 • RTL
 • Parallax-effect

Er zijn veel zakelijke niches wanneer telefoontjes ertoe doen. Daarom kan de site zonder de contactgegevens twijfel zaaien bij uw potentiële klanten. Ik weet zeker dat u een bedrijf dat zijn contactpagina verbergt niet kunt vertrouwen. Vergeet andere contacten niet als adres en e-mailadres. Als uw kantoor niet gemakkelijk te vinden is, plaats dan een kaart of foto’s van de omgeving. Dit stelt uw klant gerust dat u een echt en vertrouwd bedrijf bent.

4. Simpleaf

Simpleaf – Organic Cosmetics Store Shopify Theme

Als uw bedrijf gerelateerd is aan gezondheidszorg en schoonheidsproducten, is Simpleaf uw perfecte keuze. Het thema heeft een elegant ontwerp en bevat prachtige banners die u kunt gebruiken om uw meest populaire producten weer te geven. , Uw klanten kunnen ook gemakkelijk door alle categorieën bladeren en producten filteren op prijs, fabrikant of merk. Ik weet zeker dat u de mogelijkheden en de vrijheid van maatwerk zult waarderen. Daarnaast is er een nieuwsbriefgedeelte beschikbaar om uw klanten via e-mail nieuwe producten en promoties aan te bieden.

Belangrijkste kenmerken:

 • Sociale opties
 • Meerdere valuta
 • Parallax-effect
 • Zoekformulier
 • Blog creatie

Naast afbeeldingen van hoge kwaliteit moet uw online winkel een informatieve beschrijving van de producten geven. Voordat ze een aankoop doen, willen mensen bijna altijd meer details weten over het product waarin ze geïnteresseerd zijn. En als de beschrijvingen goed geschreven zijn en er visueel goed uitzien, zullen bezoekers de goederen eerder kopen. Een grote omschrijving is echter niet altijd een goed idee (meer foto’s en minder tekst!). Daarom is het beter om slechts een korte beschrijving samen met aantrekkelijke afbeeldingen weer te geven.

5. Bionika

Bionika – Organic Cosmetics Store Shopify Theme

Bionika is een ander effectief Shopify-thema voor biologische cosmetica-winkels. U kunt de lay-out van elke pagina eenvoudig aanpassen met de Drag-n-Drop-pagina-editor en elk detail van uw site ontwerpen via het admin-paneel. Daarnaast is het thema klaar om vertaald te worden, wat ideaal is als je een internationaal publiek probeert te bereiken. Dergelijke ontwerpelementen en functies zoals sorteeropties, nieuwsbriefabonnement, merken, schuifregelaar en andere zullen nuttig zijn om meer klanten aan te trekken en uw verkoop te stimuleren.

Belangrijkste kenmerken:

 • Cross-browser compatibiliteit
 • Blog creatie
 • Google kaart
 • Zoekformulier
 • Snelle laadsnelheid

De laadtijd en prestaties van uw website zijn uiterst belangrijk. Heeft u gehoord dat een vertraging van 1 seconde bij het laden van de site de conversie met 7% en het niveau van klanttevredenheid met 16% vermindert? Moderne gebruikers worden minder geduldig. Zorg er dus voor dat uw website snel genoeg laadt.

6. Mode meisje

Fashion Girl – Dameskledingwinkel Kant-en-klaar Shopify-thema

Als u op zoek bent naar een goed gestructureerde website voor uw online modewinkel, is het Fashion Girl-thema een goede vangst. Uw klanten kunnen eenvoudig artikelen aan de winkelwagen toevoegen en doorgaan met afrekenen, en ontdekken welke producten nieuw of in de uitverkoop zijn. Ook kunt u de tekst eenvoudig wijzigen dankzij de integratie van Google-lettertypen en uw positie in zoekmachines verbeteren dankzij SEO-optimalisatie. Het thema is eenvoudig te installeren en te gebruiken zonder codeervaardigheden.

Belangrijkste kenmerken:

 • Contact Formulier
 • Ajax-kar
 • Snelle productweergave
 • Productcarrousel
 • Verzameling tabbladen

Stel je voor dat je door een website bladert en niet weet waar je eerst moet zoeken. De banner aan de rechterkant prikkelt je bijvoorbeeld om deel te nemen aan de campagne, een pop-upvenster biedt aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en het hoofdscherm nodigt je uit om naar de catalogus van de nieuwe collectie te gaan. Je aandacht wordt letterlijk uit elkaar gescheurd.

Overlaad uw bezoeker niet met talloze calls-to-action (CTA’s). Er mag maar één CTA op één scherm staan ​​om ervoor te zorgen dat uw klant de nodige actie uitvoert.

7. BeStore

BeStore – Premium Fashion Shopify-thema

BeStore is een ander premium Shopify-thema om een ​​zeer functionele en aantrekkelijke modegerelateerde website te bouwen. Het thema is geoptimaliseerd voor snel laden en bevat meer dan 9 vooraf gemaakte lay-outs, 3 productpagina’s, premium plug-ins en een krachtig beheerderspaneel. Bovendien zult u genieten van verschillende premiummodules zoals MegaMenu, lookbook, galerij, automatisch vergroten of verkleinen van afbeeldingen en nog veel meer om u te helpen de verkoop te verhogen. Als er problemen optreden, krijgt u hulp van het 24/7 ondersteuningsteam.

Belangrijkste kenmerken:

 • Responsieve indeling
 • Bootstrap 3-framework
 • RTL
 • Ajax zoeken
 • Verlanglijst

Zorg ervoor dat uw website operationeel is voor het veelbelovende publiek met tablets en iPhones. Het aantal aankopen en andere soortgelijke transacties door mobiele gebruikers blijft groeien en deze trend kan niet langer worden genegeerd. Potentiële kopers hoeven niet langer tijd te besteden aan scrollen om het juiste product in de catalogus te vinden en vervolgens proberen een kleine knop te vinden om een ​​bestelling te plaatsen. Een responsive design maakt het mogelijk om zo snel mogelijk het gewenste product te kopen. Als resultaat ziet u de groei van conversie, wat erg belangrijk is voor elk bedrijf.

8. Muse-sieraden

Muse Jewellery Fashion Responsive Shopify-thema

Maak kennis met de Muse, een multifunctioneel responsief Shopify-thema. Het thema biedt u vier kant-en-klare winkels met sectiefunctionaliteit. Of je nu een juwelier, modewinkel of handtassenwinkel hebt, de Muse is een uitstekende oplossing om je bedrijf te promoten. Een van de belangrijkste voordelen zijn 100% responsief ontwerp, thema-kleurwisselaar, snelle productweergave, productcarrousel en nog veel meer. Bovendien kunt u een Lookbook-functie gebruiken, wat ook een uitstekende marketingtool is.

Belangrijkste kenmerken:

 • Google-lettertypen
 • Meerdere valuta
 • Sociale opties
 • Geldige semantische code
 • Instagram-feed

Wacht niet tot de klant het juiste product heeft gevonden – beveel het product onmiddellijk aan. Zodra uw klant merkt dat een bepaald product populair is, kan hij hierin geïnteresseerd zijn en een conversie uitvoeren. Als alternatief kunt u laten zien waar anderen vaak door bladeren en wat zij aanbevelen als u een beoordelings- en feedbacksysteem heeft.

9. m.a.l.l.

winkelcentrum. – Kledingwinkel Shopify Theme

Ik hou persoonlijk van dit Shopify-thema om heren- en dameskleding en accessoires te verkopen. Het is tegelijkertijd eenvoudig, elegant en functioneel. Het thema heeft een ingebouwde schuifregelaar, een afbeelding met tekstoverlay, een verzamellijst en modules voor productkolommen. Met een snelle productweergave kunt u gemakkelijk door producten bladeren en zelfs dichtbijgelegen of soortgelijke goederen kopen. De kaartfunctie is geïmplementeerd om uw klanten te laten weten waar uw fysieke winkel zich bevindt als u die heeft.

Belangrijkste kenmerken:

 • Banners
 • PSD inbegrepen
 • Volledig responsieve lay-out
 • Blog creatie
 • Documentatie

Vergeet niet om informatie over levering en retouren van producten op te nemen. Deze twee parameters geven de betrouwbaarheid van het bedrijf aan. Een van de meest populaire zorgen van kopers is ‘Wat gebeurt er als het product niet aan mijn verwachtingen voldoet?’. Overtuig klanten dat u te vertrouwen bent. Geef de volgende informatie op uw site op:

 • Met welke bezorgdiensten u de goederen verzendt;
 • Bezorgmethode: naar een magazijn, naar een deur, enz .;
 • Retourbeleid met gedetailleerde instructies over hoe de goederen kunnen worden geruild of geretourneerd.

10. Victoria’s Peach

Victoria’s Peach – Fruit Gifts Shopify Theme

Het laatste Shopify-thema in mijn lijst is een frisse en heldere Victoria’s Peach. Eten is altijd een goed idee, dus als uw bedrijf gerelateerd is aan een voedingswinkel of restaurant, is dit uw smakelijke oplossing. U kunt uw website professioneel ontwerpen met aantrekkelijke banners, kleuren, lettertypen en achtergronden wijzigen, uw producten indelen in categorieën, productcarrousels maken en meer. Dit is een kwestie van minuten. Denk na over de handige navigatie en experimenteer met een MegaMenu-module.

Belangrijkste kenmerken:

 • Shopify visuele bouwer
 • Snelle productweergave
 • Merken
 • Cross-browser
 • Contact Formulier

Het eenvoudige afrekenproces is erg belangrijk als u uw conversie wilt verhogen. Hoe meer velden uw potentiële koper moet invullen om te kopen, hoe kleiner de kans dat hij de aankoop voltooit. Voorkom dat er meer gegevens nodig zijn dan nodig is voor het plaatsen van een bestelling. Vraag om een ​​naam en e-mail of voeg een optie toe om in te loggen via sociale netwerken. Uw klanten zullen het eenvoudigste afrekenproces waarderen.

Conclusie

Goede navigatie, afbeeldingen van hoge kwaliteit, modern design, degelijke productbeschrijvingen en aanverwante producten – dit zijn allemaal de basis van uw online winkel. Maar dat is niet alles om rekening mee te houden bij het bouwen van een succesvolle e-commerce website.

U moet speciale aandacht besteden aan tientallen ontwerpelementen om uw verkoop te stimuleren. Dit zijn een bestelformulier, integratie met sociale netwerken, klantbeoordelingen, beoordelingen, nieuwkomers, promotie-aanbiedingen, opmerkingen, filters en nog veel meer.

Om nog maar te zwijgen over de principes van marketingontwerp, waaronder een visuele hiërarchie, semantische accenten, enz. Zorg ervoor dat u niet alleen het mooie Shopify-thema kiest, maar ook het thema om uw conversie te vergroten. Hoewel de kwaliteit van uw producten van belang is, is het ontwerp van uw winkel het eerste dat uw bezoekers zien. Maak de juiste keuze voor uw Shopify-thema!

Lana Miro wordt verliefd op prachtig webdesign. Ze deelt graag haar ervaringen en ontdekt iets interessants. Ze werkt ook samen met TemplateMonster. om iedereen te helpen hun beste oplossingen te vinden voor hun eigen online projecten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map