10 beste dropshipping leveranciers beschikbaar in 2020

Dropshipping kan een zeer lucratieve bezigheid zijn als het goed wordt gedaan. Je dropshipping winkel correct bouwen, de juiste productniches kiezen en de vinden beste dropshipping leveranciers ze dragen allemaal sterk bij aan uw succes. Zo populair is deze methode van orderverwerking die goed is bijna een derde van online winkels.


Het matchen van de beste dropshipping-producten met uw niche komt door onderzoek en experimenten, maar hoe bepaalt u welke de beste leverancier is voor uw dropshipping-bedrijf? Gelukkig is dit een regel waar u niet per se hoeft te kiezen: u kunt met meer dan één leverancier werken.

Meest populaire dropshippingbedrijven

1. AliExpress

AliExpress - de beste dropshipping leverancierMet meer dan 100 miljoen producten is AliExpress een van de grootste dropshipping-leveranciers (probeer het hier!)

Prijs: Vrij

AliExpress heeft geen introductie nodig in Azië, omdat het het geesteskind is van Alibaba, het in China gevestigde e-commercebedrijf. Het belangrijkste verschil is dat Alibaba meestal groothandel doet, terwijl AliExpress zich richt op particuliere klanten. Beschouw het als de Amazone van het Oosten.

Het is beschikbaar sinds 2010 en heeft het duidelijke voordeel dat het gevestigd is in de regio die velen beschouwen als ‘s werelds fabriek. Dit betekent snelle toegang tot bijna alle soorten consumptiegoederen tegen redelijke prijzen. Als uw bezoekers zich echter in de VS of EU-regio’s bevinden, kan de verzending enige tijd in beslag nemen en iets meer overhead aan bestellingen toevoegen.

Dropshipping met AliExpress kan er op een aantal manieren zijn. De eerste is de traditionele methode, wat betekent dat zodra u een bestelling heeft ontvangen, u de gegevens van de koper en de transactie handmatig in het AliExpress-systeem moet invoeren.

De volgende manier is door te gebruiken Oberlo, een app die te vinden is op de Shopify-website builder applicatie marktplaats. Hiermee kunt u uw Shopify-winkel rechtstreeks verbinden met het AliExpress-systeem, zodat alles geautomatiseerd is.

Bezoek AliExpress

2. DHgate

DHgate - online marktplaatsHet hoofdkantoor is gevestigd in Beijing, China, DHgate is een online marktplaats voor consumentenproducten voor de detailhandel en groothandel.

Prijs: Vrij

DHgate is een andere in China gevestigde online marktplaats, maar is niet zo groot als Alibaba. Daarom doet de site zowel groothandel als detailhandel op één platform. Tegenwoordig verbindt het niet alleen mensen met leveranciers in China, maar ook bronnen uit Vietnam, Japan en Turkije.

Een van de unieke kenmerken van DHgate is dat het digitale handelscentra (DTC’s) heeft in verschillende landen over de hele wereld. Dit zijn fysieke verkooppunten waar verkopers producten kunnen inspecteren voordat ze partnerschapsbeslissingen nemen. Het heeft momenteel DTC’s in de Verenigde Staten, Hongarije, Australië, Spanje, Rusland, Turkije, de VAE en Peru.

U kunt rechtstreeks met DHgate werken of gebruik maken van een app als u zich op het Shopify-platform bevindt. Ze hebben geen eigen app, maar werken wel met een app ShopMaster.

3. Oberlo

Oberlo - dropship leverancierOberlo is een Shopify-app waarmee je naadloos kunt integreren met dropshipping-leveranciers (bekijk het!)

Prijs: Starter Plan is gratis

In plaats van een online marktplaats zoals AliExpress of DHgate te zijn, is Oberlo een online marktplaatsintegrator die speciaal is ontworpen voor dropshippers om te gebruiken op Shopify. Met deze handige applicatie kun je producten van meerdere platforms kopen en fungeert als het centrale dashboard.

Het maakt het hele proces van dropshipping een fluitje van een cent, van het vinden van producten tot het vermelden ervan op uw Shopify-site. Hoewel AliExpress een belangrijke bron is op Oberlo, werkt het ook met een geïntegreerde groep leveranciers onder de merknaam Oberlo Supply Marketplace. Deze komen voornamelijk uit Europa, Noord-Amerika en China.

Oberlo biedt ook andere nuttige functies, zoals analyse van verkooptrends, meertalige ondersteuning en zelfs een Chrome-extensie. Het basisabonnement is gratis, maar naarmate u het aantal producten dat u verkoopt vergroot, moet u zich mogelijk uiteindelijk aanmelden voor een betaald abonnement (dat begint vanaf $ 29,90 per maand).

4. Spocket

Spocket - dropshipping leverancier VS.Spocket helpt u dropshipping-leveranciers te vinden in de VS / EU-regio (Meer informatie)

Prijs: Vanaf $ 12 / maand

Hoewel Spocket mogelijk een beperkter aantal producten en leveranciers beschikbaar heeft, wijkt het af van het vertrouwen op in China gevestigde leveranciers. Technisch gezien zijn Spocket-leveranciers beschikbaar in 28 landen, maar naar eigen zeggen blijft de focus op een handvol, namelijk de VS, het VK, Canada, Australië en Duitsland.

Dit maakt ze een beetje een schot in de roos voor veel dropshippers die misschien hopen op een wereldwijd bereik. Als het echter uw bedoeling is om zeer specifieke markten te kiezen en te bedienen, dan is Spocket wellicht een goede keuze voor u.

Spocket heeft een zeer beperkt startersplan dat je gedurende 14 dagen gratis kunt uitproberen. Daarna moet je $ 12 per maand betalen om op hetzelfde plan te blijven – of meer voor een beter plan om meer producten te verkopen. Dit platform is ontworpen voor gebruik met WooCommerce.

Lees hier meer over onze Spocket-casestudy.

5. SaleHoo

Saleshoo - groothandel en dropshipping leveranciersSalesHoo is het platform waar je zowel groothandels als dropshipping leveranciers kunt vinden.

Prijs: Vanaf $ 67 / jr

SaleHoo is een van de meer unieke aanbiedingen op deze lijst omdat het speciaal is ontworpen voor dropshippers door een voormalige dropshipper zelf. Het heeft een eigen marktplaats van leveranciers die zowel dropshipping als groothandel ondersteunen. Elk van deze wordt rechtstreeks beoordeeld door het eigen personeel van SaleHoo, dus ze zijn waarschijnlijk betrouwbaarder dan die op platforms die een groot aantal retailers behandelen.

Het SaleHoo-platform werkt als een zoekmachine, zodat u snel algemene zoekopdrachten naar specifieke categorieën kunt doorzoeken en vervolgens producten waaruit u kunt kiezen. U kunt ook rechtstreeks met leveranciers praten via hun site – een geweldige manier om meer informatie te krijgen en vertrouwen op te bouwen.

Helaas heeft SaleHoo geen gratis versie en zijn er slechts twee plannen beschikbaar – jaarlijks of levenslang. Voor de serieuze dropshipper biedt het levenslange plan wel een goede prijs-kwaliteitverhouding. Beide plannen worden ondersteund door een geld-terug-garantie.

6. Doba

Prijs: Vanaf $ 29 / mo

Doba is een andere productmarkt en claimt hostingleveranciers met in totaal meer dan twee miljoen producten. Met het systeem hier kunt u producten zoeken en deze vervolgens samen exporteren voor vermelding in uw winkel.

Deze bron is duidelijk niet zo uitgebreid als AliExpress of zelfs DHgate en minder geïntegreerd dan apps zoals Oberlo. Beschikbare functies zijn nuttig, maar dienen uiteindelijk meer als een gemak voor dropshippers die nog steeds aanzienlijke actie moeten ondernemen aan hun doelen.

Doba-abonnementen verschillen niet per volume, maar duurdere abonnementen hebben geavanceerdere functies. Hoewel dat misschien de norm is, is zelfs het aantal beschikbare producten beperkter op hun startplannen – die gaan van $ 29 per maand.

7. Vervallen

Prijzen: Vanaf $ 47 / mo

Dropified is een integratorplatform waarmee je toegang hebt tot dropshipping-producten op zowel AliExpress als eBay. Dit is een goede combinatie van East meets West en biedt dropshippers een goed assortiment producten van over de hele wereld.

Functies die hier zijn opgenomen, zijn gericht op naadloze operaties en omvatten productselectie en laden, orderbeheer en automatisering van productonderhoud (bijv. Prijsupdates, voorraad, enz.). Naast eCommerce-sites kun je ook met Dropified op Facebook werken, dus het is eigenlijk niet nodig om een ​​dropshipping-winkel te maken om te beginnen met verkopen.

Dropified scheidt zijn plannen zowel op productvolume als op functies, zodat nieuwkomers op hun lagere plan kunnen wennen aan basisfuncties voordat ze verder gaan met betere dingen. Prijzen zijn echter niet goedkoop en variëren van $ 47 per maand tot $ 167 per maand.

8. Wereldwijde merken

Prijzen: $ 299 / jr

Worldwide Brands beweert niet alleen toegang te bieden tot de grootste selectie van groothandelsproducten, maar ook om de beste kwaliteit leveranciers te bieden. Hoewel dit laatste mogelijk is, is het voorgaande een zeer twijfelachtige bewering. Toch, sinds 1999 op de markt is het heel goed mogelijk.

De site is volledig gericht op het zijn van een product- en leveranciersgalerij, dus er zijn hier niet veel toeters en bellen. Het is gewoon een enorme bronnenpool die u kunt gebruiken om dingen te vinden die u aan uw dropship-productportfolio kunt toevoegen.

Worldwide Brands zegt dat het goed is voor eBay- en Amazon-winkels, maar omdat het een directory is, werkt het met elk dropshipping-medium, zoals je eigen eCommerce-site. Voor toegang tot hun leveranciersbestand rekenen ze een eenmalige vergoeding van $ 299.

9. Groothandel2b

Wholesale2b - marktplaats om leveranciers te verbinden met dropshippers

Prijzen: Vanaf $ 29,99 / maand

Wholesale2b is een ander beest dan de meeste van de hier vermelde merken tot nu toe. Hoewel het een marktplaats is om leveranciers te verbinden met dropshippers, biedt het gebruikers zoveel meer als ze bereid zijn de prijs te betalen.

Basisgebruikers die gewoon toegang willen tot een dropshipping leveranciersdatabase, kunnen dat hier doen en de producten die ze willen eenvoudig handmatig overzetten naar hun eigen verkoopkanalen. Wholesale2b heeft hun database echter zoveel toegankelijker gemaakt dankzij integratiemogelijkheden voor een breed scala aan platforms zoals Shopify, BigCommerce, ECWID en WooCommerce.

Het heeft ook plannen voor diegenen die alleen op eBay, Amazon of hun eigen sites willen verkopen. Elk van deze plannen is echter verzwegen, dus als u van plan bent meer dan één verkoopkanaal te gebruiken, moet u zich aanmelden voor meerdere plannen op Wholesale2b – wat aanzienlijk kan oplopen in kosten.

10. MegaGoods

Prijzen: Vanaf $ 14,99 / maand

Van alle bronnen die we hier hebben vermeld, is MegaGoods de enige met een meer gefocuste niche van producten in plaats van alles onder de zon op te sommen. De belangrijkste interessegebieden zijn consumentenelektronica en u kunt alles vinden, van autoradio tot gaminguitrusting.

In plaats van als tussenpersoon op te treden, heeft MegaGoods ook daadwerkelijk alle producten in haar bezit, dus alles komt uit dezelfde bron. Dropshipping met hen is als werken met een enkel, enorm bedrijf dat is ontworpen om alleen voor dropshippers te verzenden.

Hier krijgt u een proefperiode van 30 dagen tot hun database, gevolgd door een maandelijkse servicekosten van $ 14,99. Dit is een van de meest probleemloze dropshipping-systemen die er zijn, maar het zal u zeker niet veel automatiseringshulpmiddelen bieden.

Bezoek MegaGoods

Conclusie: keuze genoeg voor Dropshippers

Zoals je waarschijnlijk aan deze lijst kunt zien, is er geen one-size-fits-all oplossing voor dropshippers. In dit geval is het een goede zaak, omdat u de gewenste dropshipping-leveranciers kunt kiezen die het beste passen bij de manier waarop u uw bedrijf uitvoert.

Prijzen variëren ook enorm en als u een behoorlijk winstgevende dropshipping-onderneming heeft, worden de kosten in de meeste gevallen te verwaarlozen. Sommige van deze leveranciers zijn ook redelijk goed ingeburgerd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het werken met een van hen.

Degenen die wel met Shopify werken, lijken echter een veel hogere neiging tot automatisering te vertonen en voor wat ze te bieden hebben, rekenen ze een zeer bescheiden vergoeding. Maar het punt is dat je keuzes zult hebben – veel keuzes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map