SEMrush Review: Mire van szüksége a versenyt túllépni?

Azoknak, akik úgy gondolják, hogy az Internet csak véletlenszerű weboldalak, e-áruházak és blogok gyűjteménye, amelyeket az Ön olvasási örömére dobtak el, gondoljunk újra. Az internet, akárcsak a való világban, szigorú üzleti környezet. Igaz, hogy egy átlagos Joe egyszerűen belekeveredik, de az igazi üzletember pontosan úgy viselkedik, ahogy van – verseny az üzleti versenytársakkal szemben a bevételért.


A legtöbb nettó lakosság és még kisvállalkozás is olvassa el a híreket, és lenyűgöző benyomást kelt a világ minden országaiban a határokon átnyúló kereskedelem támogatására tett lépésekről. Az Internet régóta határokon átnyúló, és ha azt várja, hogy üzleti életben online maradjon, nem csupán rövid ismeretekre van szüksége, hogy mit jelent a Search Engine Optimization kifejezés..

A SEMrush 7 napos ingyenes próbaverziót kínál a szoftveréhez7 napos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre.

Egy tégla- és habarcsüzletben ki kell értékelnie olyan pontokat, mint a hely és az ügyfélforgalom. Ez vonatkozik egy weboldalra is. A forgalom nagyrészt láthatatlan, tehát tudnia kell, hogy mi vonzza ügyfeleit – például a keresőmotorok listáján keresztül.

SEMrush összefoglaló

Kiterjedt webhely-elemző eszköz az online vállalkozások számára

Név: SEMrush

Leírás: A SEMrush üzleti intelligencia szoftver, amely átfogó adatkutatást kínál. Ezekre az adatokra van szükség a verseny túllépéséhez.

Operációs rendszer: Web-alapú

Alkalmazás kategóriája: Online marketing, SEO

 • Egyszerű használat

 • Megbízhatóság

 • Jellemzők

 • A pénz értéke

 • Vevőszolgálat

Átfogó

4.2

összefoglalás

A Semrush célja az, hogy segítsen Önnek webes tartalmának forgalmazásában, de a szolgáltatáskészlet szempontjából még ennél is kiterjed. Hozzáférést biztosít szinte minden olyan eszközhöz, amelyet másokkal harcolni kell a Google rangsorának első helyére.

Tudj meg többet:

 • SEMrush megismerése
 • Mit kínál a SEMrush?
 • SEMrush árképzés
 • Kinek SEMrush?

Előnyök

 • Hihetetlenül erős SEO támogatás
 • Szerezzen egyébként nem elérhető információkat a versenytársakról

Hátrányok

 • Meredek árak
 • Próbálja ki a SEMrush alkalmazást ingyen
 • Hasonlítsa össze a SEMrush árazást

{
"@kontextus": "http://schema.org",
"@típus": "Felülvizsgálat",
"itemreviewed": {
"@típus": "Szoftveralkalmazás",
"név": "SEMrush",
"leírás": "A SEMrush üzleti intelligencia szoftver, amely átfogó adatkutatást kínál. Ezekre az adatokra van szükség a verseny túllépéséhez.",
"kép": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/semrush-home-review.jpg",
"operációs rendszer": "Web-alapú",
"applicationCategory": "Online marketing, SEO"
},
"reviewRating": {
"@típus": "Értékelés",
"ratingValue": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"szerző": {
"@típus": "Személy",
"név": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

A Semrush célja az, hogy segítsen Önnek webes tartalmának forgalmazásában, de a szolgáltatáskészlet szempontjából még ennél is kiterjed. Hozzáférést biztosít szinte minden olyan eszközhöz, amelyet másokkal harcolni kell a Google rangsorának első helyére.

\ R \ n

Tudj meg többet:

\ R \ n

  \ R \ n
 • SEMrush megismerése
 • \ R \ n

 • Mit kínál a SEMrush?
 • \ R \ n

 • SEMrush árképzés
 • \ R \ n

 • Kinek SEMrush?
 • \ R \ n

"
}

Mi a SEMrush?

A SEMrush egy hatalmas és sokoldalú, versenyképes intelligenciacsomag az online marketing számára, a SEO-tól és a PPC-től a közösségi média és a videohirdetések kutatásáig..

SEMrush megismerése

A SEMrush az egyik legnagyobb név a mai SEO szempontjából. Ez teljes weboldal elemző eszköz amely segít abban, hogy megadja a sikeres weboldal létrehozásához szükséges információkat. Ezzel az információ szempontjából értem – mind a saját webhelyén, mind a versenyen.

A weboldal SEO adatok alapján történő optimalizálásával olyan kulcsszavakat és stratégiákat dolgozhat ki, amelyek bevezetik a túléléshez szükséges forgalmat.

SEMrush központKözponti idegrendszered – a központ

A SEMRush alkalmazásban először a kezelőpanel jeleníti meg az áttekintő képernyőt. Innen, megnézheti a webhely forgalmát és kulcsszavait, valamint hozzáférést biztosít más szakaszokhoz. Ez a SEMrush által lefedett első fontos elemhez vezet, amely az információ.

Mit kínál a SEMrush

A SEMrush átfogó információkat nyújt webhelyéről, valamint a versenytársak.

A SEMrush segítségével átfogó információkat szerezhet nemcsak a saját webhelyén, hanem a meglévő bármely más weboldalról is – ideértve a versenyt is.

Lehetőséget kap arra, hogy megtanulja a kulcsszavakat, hol vannak rangsorolva, mekkora forgalmat ér el az egyes kulcsszavak, és akár a különféle kulcsszavak Google-on történő vásárlásának költségei is..

Ezenkívül a SEMrush által kínált hatékony funkció a kulcsszó-kutatás. Mielőtt bármilyen tartalmat előállítana webhelyére, ellenőrizze a SEMrush alkalmazást, és megtudhatja, mennyire meleg ez a kulcsszó. Ez azt jelenti, hogy mennyire népszerű, mennyire nehéz rangsorolni ezt a kulcsszót, sőt megnézni, hogy mások hogyan teljesítik ugyanazt a törekvést.

SEMrush - Az Ön webhelyének linkeinek ismerete a SEO stratégiájának fontos részeA webhely-kapcsolatok ismerete a SEO stratégiájának fontos része

Továbbra is kritikus fontosságú, hogy szemmel tartsa saját pozícióját a kulcsszó rangsorolásában. Ez egy folyamatos feladat, és a SEMrush segítségével automatizálható. Csak állítsa be a paramétereket, és rendszeres jelentéseket fog kapni a rendszerből.

Az utolsó legfontosabb kiemelendő terület, hogy a SEMrush lépést tartott az időkkel, és egyértelműen megkülönbözteti magát azáltal, hogy tudja, mit csinál a Google a mobil forgalom. Ez egy viszonylag újabb dimenzió, amelyet sok ember még mindig figyelmen kívül hagy, még az okostelefon-alapú forgalom robbantása esetén is.

Ha lehetővé teszi az asztali és a mobil elemzés összehasonlítását, akkor a kulcsfontosságú szöveget meg lehet közelíteni kettős oldalról. Optimalizálja mindkettőt, és sikerre fog állni.

SEMrush árképzés

SEMrush tervek és árképzésNem olcsó, de engedheti meg magának, hogy nem fizet?

A SEMrush 3 típusú terveket kínál,

 • Pro – 99,95 dollárból indul havonta
 • Guru – havonta 199,95 dollárból indul
 • Üzleti vállalkozás – havonta 399,95 dollárral kezdődik

Az elemzési funkciókon kívül a Guru és az Business felhasználók hozzáférhetnek a régebbi adatbázisokhoz.

Jelenleg több mint 1 millió ember használja a SEMrush-t. Kipróbálhatja, mivel 7 napos ingyenes próbaverziót kap az eszközről.

Következtetés

Személy szerint úgy vélem, hogy a SEMrush egy ijesztően erős eszköz, amelyet minden, az internetetől függő vállalkozásnak használnia kell. Vannak tudásbázisok a SEO-ban, vannak oktatóanyagok, vannak olyan szakértők is, akik meg tudják csinálni a munkát. De a SEMrush a keze ügyében a tiszta hatalom, és nem túl bonyolítja a munkát.

Az egyetlen enyhe technikai probléma ezzel kapcsolatban a vitatott kérdés. A SEMrush 99,95 USD-tól kezdődik havonta, a legalapvetőbb árszintnél. Ugyanakkor az érme relatív ereje az, amit kínál. Személy szerint a kérdésem az lenne: megengedheti magának, hogy NEM fizetje meg ezt az árat?

Az induláshoz: szerezze be a 7 napos ingyenes próbaverziót

FTC közzététel: A BuildThis az ezen a weboldalon felsorolt ​​eszközökön keresztül áttételi díjakat kap. De a vélemények tapasztalatainkon alapulnak, nem pedig az, hogy mennyit fizetnek. Arra koncentrálunk, hogy segítsük a kisvállalkozásokat és az egyéneket a weboldalak vállalkozásként történő felépítésében. Kérjük, támogassa munkánkat és többet tudjon meg a közzétételükről.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map