Oldalak, mint a Fiverr (szabadúszóknak és bérlőknek)

Fiverr egy olyan oldal, amely lehetővé teszi a szabadúszók számára, hogy szolgáltatásaikat értékesítsék. Az elmúlt években óriási növekedés történt a szabadúszó iparban. Az új üzleti modellek és lehetőségek teremtették a koncertgazdaságot.


E növekedés miatt mind a szabadúszók, mind a szolgáltatásokat kereső vállalkozók sokkal több választási lehetőséget kínálnak. A választás azonban azt jelenti, hogy döntéseket kell hozni. Függetlenül attól, hogy szabadúszóként keres valaki szolgáltatást kereső szolgáltatót – melyik platformot kell választania?

Mi az a Fiverr és hogyan működik??

Fiverr honlapjaFiverr honlap (látogasson el ide)

A Fiverr.com a világ egyik legnagyobb digitális szolgáltatási piacává nőtte ki magát. Összekapcsolja a vásárlókat és az eladókat mindentől kezdve, a kódolástól a művészetig. Az eladók változó készségekkel és szakértelemmel rendelkeznek.

A Fiverr platformot használó szabadúszók szinte bármi elképzelhetőt kínálhatnak, feltéve, hogy az interneten keresztül elérhető. Portfólióik, árajánlataik és a korábbi ügyfelek véleménye segítenek új eladásra.

A feliratkozás ingyenes, de regisztrálnia kell velük munkát keresni, vagy szabadúszóit be kell vonnia. Az oldal munkakategóriák szerint van elrendezve, és böngészhet úgy, mint egy online katalógus.

Eladók számára (szabadúszók)

Ha szolgáltatásait a Fiverr-en szeretné felsorolni, ellenőrizze, hogy az eladó profilja teljes-e. Egy jól megírt, a szolgáltatásait egyértelműen leíró koncert ajánlat nemcsak segíthet a koncert eladásában, hanem a lehetséges viták elkerülésében is.

Plusz a jó értékelés megszerzése a nyújtott szolgáltatások után, mivel ez látható a profilodon. A Fiverr azonnal fizet a kész koncertekért, de kivágja a díját. Ügyeljen rá, hogy figyelembe vegye az árakat. A platform 80% -ot fizet Önnek (ami azt jelenti Fiverr 20% -kal csökken), amit az Ön koncertje elad.

Az előnyök között szerepel:

 • Ingyenes listája szolgáltatásainak
 • Nem kell ajánlatot tenni a munkákra
 • Tippek a koncert árakon

Vevőknek (bérlőknek)

A Fiverr tízezres koncertjeivel valójában vevői piac. Nagyon sok koncertet kínálnak, így itt szinte bármit megtalálhat. Az árak átláthatók, és alapvetően azt látja, amit fizet, rejtett költségek nélkül.

Tudatában kell lennie:

 • Az olcsó koncertek minőségi költségekkel járhatnak
 • Lehet, hogy a népszerű koncertek őrült hosszú határidőkkel járnak
 • Az alkalmi munka

5 Fiverr alternatíva szabadúszóknak és kölcsönzőknek

Mint azonban korábban említettem, a koncertgazdaság még nagyobb választékot jelent. A szabadúszó nem kezdődik és nem fejeződik be a Fiverr-rel, számtalan Fiverr-alternatíva található körül. Itt van az 5 olyan webhely, mint a Fiverr, amelyeket fontolóra kell venni:

1. Felépítés

Upwork - alternatívája a Fiverr-nekUpwork Honlap

Az Upwork hasonló piactér, mint a Fiverr, de több területre koncentrál. Itt olyan ajánlatokat talál, mint a grafikai tervezés, irodalom és webfejlesztés. Hasonlóképpen, ez a webhely extra munkát kereső szakemberek számára eszközöket kínál a projektek megtalálásához, a potenciális ügyfelekkel való kommunikációhoz és a biztonságos fizetéshez..

A profilod ugyanazt a célt szolgálja, mint egy általános portfólió a jövőbeli munkáltatók számára, ezért alapvető fontosságú, hogy felépítsen egy megfelelőt. Legfőképpen hirdetje magát és munkáját megfelelően.

Hogyan működik az Upwork??

Töltse ki azt a munkakategóriát, amelybe beleillik, és feltétlenül említse meg a meglévő készségeit és a szakértelmét. Fontos az is, hogy a munkáját a lehető legjobban végezzék el, mintha nem tudna munkát végezni, fiókját potenciálisan bezárhatja..

Vegye figyelembe azonban, hogy itt nagy költségek vannak a munkahelyekkel kapcsolatban. Az Upwork a díjainak kb. 25% -át terheli, és 2,75% feldolgozási díj + áfa + deviza árral számol fel. Más szavakkal, ezen bizottságok miatt nehéz lehet itt megélni.

Ha többet szeretne tudni, itt található a fejfedés összehasonlítása a Upwork és a Fiverr között.

Az Upwork előnyei a Fiverr helyett

Szabadúszóként:

 • Ingyenes tagság
 • Az oldalsó jövedelem kilátások
 • Kevesebb jutalékot fizet a hosszú távú ügyfelek számára

Bérlő számára:

 • Hatékony keresés és áttekintések
 • Integrált eszközök az együttműködéshez
 • Méltányos számlázás

2. Toptal

ToptalToptal honlap

A Toptal egy szabadúszó szoftverfejlesztők, tervezők, pénzügyi szakértők és termékmenedzserek exkluzív hálózata a világon. A legnépszerűbb cégek Toptal szabadúszót bérelnek ideális lehetőségként számos fontos projekthez.

Ha elindul a webhelyükre, rákattint a „Legjobb tehetség bérlése” elemre, és feliratkozik az adataival, elkezdi a munkát. A készségek és szolgáltatások hozzáadásakor a Toptal csapata áttekinti munkakörét, majd a legjobb jelöltekhez rendeli Önt. A felülvizsgálat elvégzése után megkezdheti a munkát.

Hogyan pénzt keres a Toptal??

A Toptal pénzt keres azáltal, hogy felszámolja azokat, akik szabadúszóinak bevonására törekszenek. Maguk a szabadúszók nem fizetnek semmit a szolgáltatásért. A felszámított összeg pontosan az, amit kap (esetleg kevesebb banki átutalási díj).

Az ügyfelek óránkénti díjat fizetnek, amely megközelítőleg kétszerese annak, amit a szabadúszók igényelnek. Ez a költségeketől függően elég merev számlákkal járhat. Például, ha a szabadúszó óránként 20 dollárt kér, a bérlőket óránként 40 dollárt kell fizetnie.

A Toptal előnyei a Fiverr helyett

Szabadúszóként:

 • Testreszabott munka profilozás
 • Egyszerű felhasználói felület
 • Munka egy globális közönség számára

Bérlő számára:

 • Korlátozott készségkészlet
 • Általában drágább szabadúszók

3. Freelancer.com

Freelancer.comFreelancer.com honlap

A Freelancer.com egy tömegforrás-beszerzési piactér, amely több millió vállalkozásnak segítette a szabadúszók megtalálását. Ha kiváló minőségű munkát szeretne ésszerű költségvetésen belül (mind a vevők, mind az eladók számára), akkor a Freelancer.com az Ön számára.

Mit kínál a Freelancer.com??

A webhely szélesféle munkalehetőséget kínál, például a copywritertől kezdve a webdesignig, és még sok minden mást. Szabadúszók, kezdje el saját profiljának elkészítésével. Sorolja fel készségeit és szakértelmét, és ossza meg tapasztalatait a nagyközönséggel. Ezután keressen olyan képességeket, amelyek a legjobban megfelelnek a készségeknek és a szaktudásnak. Írja be a legjobb ajánlatot, nyerjen és nyerjen.

A Freelancer.com előnyei a Fiverr helyett

Szabadúszóként:

 • Számtalan projekt elérhető
 • Valós idejű interakció az ügyfelekkel
 • Olcsó előfizetési terv

Bérlő számára:

 • Rugalmas technológiai támogatás
 • Könnyű interakció szabadúszókkal

4. PeoplePerHour

PeopleperhourPeoplePerHour honlap

A PeoplePerHour egy másik, web alapú szabadúszó munkaerőpiac, amely az üzleti igényeket összeegyezteti a tehetségekkel. Ideális platform kisvállalkozások és magánszemélyek számára. Noha a platform globális tehetségkészletet biztosít Önnek a helyszínen, az a szempontok szerint is segíti a helyi tehetségek rangsorolását.

Hogyan működik az PeoplePerHour?

Ez a platform költségvetési rugalmasságot is biztosít, lehetővé téve egy rögzített ár vagy óránkénti fizetés mértékének beállítását, az Ön igényeihez és igényeihez igazítva..

A PeoplePerHour előnyei a Fiverr helyett

Szabadúszóként:

 • Biztonságos fizetési módok
 • Könnyű interakció az ügyfelekkel
 • Fájlok és dokumentumok megosztása

Bérlő számára:

 • Könnyen megtalálható tehetség
 • Sok képesített jelölt
 • Könnyen kezelhető felület

5. Guru.com

Guru.comGuru.com honlap

A Guru.com egy platform szabadúszók és munkáltatók számára, hogy együttműködjenek a projektekben. Globális hatókörrel a munkáltató széles portfólióhoz férhet hozzá, a jelentkezők széles köréből. Mindez megtehető egy egyszerű műszerfal és egy tiszta felület használatával, ami megkönnyíti mind a szabadúszók, mind a munkaadók számára.

Mit kínál a Guru.com??

A Guru feladatokat kínál a programozástól kezdve & az írás fejlesztése & fordítási szolgáltatások. Munkaköre számos különféle készségkészletet is kínál a jogi szolgáltatásoktól a mérnöki munkáig és az építészetig. Egyszerűen csak csatlakozzon ingyen, tegyen közzé munkákat, és kezdje el kapni árajánlatokat.

A Guru.com előnyei a Fiverr helyett

Szabadúszóként:

 • Jó támogató csapat
 • Könnyű fizetési rendszer

Bérlő számára:

 • A tehetség globális csoportja
 • Egyszerű felhasználói felület
 • Válasszon több fizetési mód közül

Miért használjon olyan munkaportálokat, mint a Fiverr??

Ezt a kérdést sokan feltették tőlem, mind szabadúszók, mind vállalkozások egyaránt. Mindegyik motivációja eltérő lehet, de vannak olyan kényszerítő okok, amelyek miatt a munkaerő-portálokat, például a Fiverr vagy a fent felsorolt ​​Fiverr versenytársak választják..

Az álláskeresők számára csak azért, mert ez a koncertgazdaság, ez nem azt jelenti, hogy az eladó piaca. Ne felejtse el, hogy a koncert-gazdaságban a többi álláskeresővel is versenyez.

Azt is figyelembe kell vennie, hogy van-e ideje arra, hogy egyedül is ügyfeleket kérjen. Ha csak szabadúszóként kezd el dolgozni, akkor valószínűleg nem is tudja, hol található a következő munkahely! (Ha segítségre van szüksége, felsoroltuk 10 olyan helyet, ahol legális online munkákat találhat.) Noha a tapasztalt szabadúszók gyakran önmagukban is képesek túlélni, az elején nem olyan könnyű..

A vállalkozások számára ez elsősorban arról szól, hogy mi a monetáris értelme. Olyan sok kis vállalkozás működik manapság, amelyek cipőfűző költségvetéssel dolgoznak. A legnagyobb probléma általában a kiszélesedő bérszámfejtés, tehát összpontosítson az alaptevékenységére, és kiszervezzen más webes fejlesztési munkákat vagy támogató munkákat.

Ez segíthet megoldani a problémákat, ugyanakkor könnyebben kezelheti az eredményt.

Fiverr alternatívák – végső gondolatok

A koncertgazdaság lehetőséget kínál, de nem rózsás ágy. A szabadúszók elsősorban hegyvidéki csatát harcolnak, még akkor is, ha hajlandóak kiváló szolgáltatásokat kínálni elfogadható áron. A vásárlók és az eladók közötti legnagyobb probléma a bizalom – és itt jönnek be a Fiverrhez hasonló webhelyek.

Közvetítőként működve a munkaplatformok elősegítik a koncertgazdaságot, biztosítva a szabadúszók fizetését, miközben a vállalkozások számára vitát nyitnak. Ennek ellenére mindez gyakran áron jár – néha nagyon meredek.

Azt tanácsolom a szabadúszók számára, hogy keményen dolgozzanak a koncerteddel, de próbáld meg elkészíteni saját portfólióját. Gondolj bele a jövő tervezésére. Tanuljon olyan webhelyekről, mint a Fiverr, és használja ki az ottani ügyfelekkel kapcsolatos tapasztalatait, hogy a jövőben saját kezét kezelje.

A vállalkozások számára az állásplatformok általában biztonságosak, de a tapasztalt szabadúszók gyakran félnek attól, hogy ezek a platformok mennyit terhelnek. Vegye figyelembe ezt a tényt, tehát ha valódi szakértőt keres, akkor független vállalkozók lehetnek a kulcsa a problémájához.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map