Nyelvtani áttekintés: Megéri-e a Grammarly?

Amikor a Grammarly először találkozott a radarommal, csak kevés volt a kísérő információ útján. Amikor megtudtam, mire szánták, a rettegés átlépte a gondolataimat, amikor egy drámai iskolai karmára emlékeztető alaknak képzeltem el, aki minden szavamat rendbe tette..


Írásként és szerkesztőként egyértelműen látom azonban az előnyeit, amelyeket sok esetben az asztalhoz vezet. Bár nem vagyok teljesen biztos abban, hogy ez megfelelne minden igényemnek, úgy érzem, hogy valami ilyesmire van piac.

Nyelvtani áttekintés

Funkcionális íróeszköz professzionálisan dolgozó felnőttek és hallgatók számára.

Név: Nyelvtanilag

Leírás: A nyelvtan hasznos eszköz, amelyet bárki felhasználhat az írás megkönnyítésére. Online és telepíthető formátumban is elérhető, zökkenőmentesen működik a gépelés közben.

Operációs rendszer: Windows, macOS

Alkalmazás kategóriája: Írás

[ Több ]

 • Egyszerű használat

 • Jellemzők

 • A pénz értéke

 • Felhasználói támogatás

 • Pontosság / megbízhatóság

Átfogó

4.7

összefoglalás

A Grammarly rugalmas megoldást kínál az írásbeli hibák gyors megtalálására és kijavítására. A Grammarly Free alapvető írásjavításokat kínál 0 dollár költséggel; A Grammarly Premium, amely még sok más funkcióval rendelkezik, viszonylag megfizethető, havi 11,66 dollárral.

Dióhéjban a Grammarly nagyon sokoldalú és sokféle közönség számára elfér. Néhány kulcsfontosságú közé tartoznak az üzleti vezetők, bloggerek, hallgatók (akár posztgraduális hallgatókig is), fiatal írók, értékesítési munkatársak és még sok más.

Tudj meg többet

 • Tervek és árképzés
 • Ingyenes vs prémium
 • Kezdő lépések: Hogyan kell használni??

Előnyök

 • A nyelvtan mindenütt elérhető
 • Az automatikus javítás érdekes
 • Több, mint helyesírás
 • Testreszabhatja a szókincsét
 • Könnyű javítási javaslatok
 • Korlátozottan ingyenes verzió érhető el

Hátrányok

 • A Chrome kiterjesztése bétaverzióban
 • Nem alkalmas speciális munkákhoz
 • Néha hiányzik a javítások
 • tervek & Árazás
 • Próbálja ki a Grammarly ingyen

{
"@kontextus": "http://schema.org",
"@típus": "Felülvizsgálat",
"itemreviewed": {
"@típus": "Szoftveralkalmazás",
"név": "Nyelvtanilag",
"leírás": "A nyelvtan hasznos eszköz, amelyet bárki felhasználhat az írás megkönnyítésére. Online és telepíthető formátumban is elérhető, zökkenőmentesen működik a gépelés közben. \ R \ n",
"kép": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/grammarly-review-home.jpg",
"url": "/ Go / grammarly",
"operációs rendszer": "Windows, macOS",
"applicationCategory": "Írás"
},
"reviewRating": {
"@típus": "Értékelés",
"ratingValue": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"szerző": {
"@típus": "Személy",
"név": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

A Grammarly rugalmas megoldást kínál az írásbeli hibák gyors megtalálására és kijavítására. A Grammarly Free alapvető írásjavításokat kínál 0 dollár költséggel; A Grammarly Premium, amely még sok más funkcióval rendelkezik, viszonylag megfizethető, havi 11,66 dollárral.

\ R \ n

Dióhéjban a Grammarly nagyon sokoldalú és sokféle közönség számára elfér. Néhány kulcsfontosságú közé tartoznak az üzleti vezetők, bloggerek, hallgatók (akár posztgraduális hallgatókig is), fiatal írók, értékesítési munkatársak és még sok más.

\ R \ n

Tudj meg többet

\ R \ n \ r \ n

  \ R \ n
 • Tervek és árképzés
 • \ R \ n

 • Ingyenes vs prémium
 • \ R \ n

 • Kezdő lépések: Hogyan kell használni??
 • \ R \ n

\ R \ n"
}

Előnyök: Amit tetszett a nyelvtanban

1. A nyelvtan mindenütt elérhető (szinte)

A Grammarly használata a Chrome-ban Grammarly sok olyan harmadik féltől származó eszközzel dolgozott, amelyekhez a Chrome-on keresztül jöttem, például Writebox

A Grammarly nem csupán online eszköz, amely lehetővé teszi az ellenőrizendő dokumentum feltöltését. Nagyon sok rugalmasságot kínál annak köszönhetően, hogy képes integrálni más alkalmazásokba. A Grammarly középpontjában az eredeti online verzió található. Itt feltöltheti egy ellenőrizhető dokumentumot, vagy egyszerűen létrehozhat online, és gépelés közben ellenőrizheti azt menet közben. Ezen felül a Grammarly is elérhető a Windows, a Microsoft Office és a Chrome számára.

A Windows (vagy Mac) verzió a Grammarly online lokalizált formátuma. Ez azt jelenti, hogy lényegében ugyanaz a dolog, de letölthető az asztalra. Ezután a számítógépen futó bármely más programhoz hasonlóan futtatja. Alapvetően olyan, mint az MS Word alternatívája.

A Grammarly’s Office plugin lehetővé teszi a Microsoft Wordben és az Outlookban való működést. Úgy gondolom, hogy ez egy nagy lépés, mivel sokan közülünk nem tudnak részt venni ezekben az alkalmazásokban sem személyes alapon, sem munkavégzés céljából.

Végül megvan a Grammarly Chrome kiterjesztés amely lehetővé teszi, hogy online működjön különféle webhelyeken. Annak ellenére, hogy például a Google Docs és más, harmadik féltől származó alkalmazások esetén.

Ez messze az egyik legszélesebb kör, ahogyan a szövegjavító eszköz eddig felvette a figyelmét. A legtöbbnek lesz egy olyan alkalmazás, amelyet kénytelen használni, és csak abban a kevés korlátozott helyen fog működni.

2. Az automatikus javítás érdekes

Mivel a legtöbb szövegjavító szoftverrel ellenőrizni kell, hogy hibásnak jelölték meg, a Grammarly automatikus javításának funkciója frissül. Olyan, mint a mobilszöveg automatikus javításának tömeges méretű változata.

Noha néhány hibával jár (jobb szó hiányában), ez mindazonáltal egy új port a hosszú ideje működő mobil megvalósításról.

3. A helyesíráson túl is működik

Szövegjavítás nyelvtanilag - felhasználói műszerfal nézet Gépelés közben növekszik a szöveg javításával kapcsolatos javaslatok listája

Az egyik fő előnye, amelyet a Grammarly-ban látom, az, hogy nemcsak helyesírásra, hanem sok más területre is működik. Nyelvi szempontból az írott szöveget néhány terület alapján értékeli – helyesség, érthetőség, elkötelezettség és kézbesítés.

helyessége & Világosság

A helyesség inkább a technikai oldalon van, ami azt jelenti, hogy a Grammarly átfogó tényezője például a helyesírás, a nyelvtan és hasonlók szempontjából. Az érthetőségnek inkább annak biztosításában kell lennie, hogy biztosítsa, hogy ne váljon áldozatává olyan szokásokra, mint például feltételezni, hogy a közönség tudja, mire utal.

eljegyzés

Az elkötelezettség inkább a felhasználói élménnyel foglalkozik. Például, ha gyakran ismételte meg egy szó használatát, a Grammarly valószínűleg megjelöli ezt a figyelmet az Engagement záradék alapján. Ennek oka az, hogy a közönség elkötelezettsége érdekében különféle szavakat kell használni, még akkor is, ha hasonló jelentéssel bírnak.

kézbesítés

Szállítás segít a lengyel. Ez a megkülönböztető tényező az írók és a jó írók között. Egy jó író tudja, hogyan kell az ösztön alapján beállítani a megfelelő hangot a cikkekben, és a Nyelvtan ezt utánozza.

Nyelvtan a plágiumhoz Jelölje be

Sokan közülünk már bűntudatban voltak már korábban – lemásoljuk a darabokat a szövegből, majd saját szavakba szerkesztjük. Hiba történt azonban a múltban, és néha még fogalmunk sincs, hogyan lehet megváltoztatni a szöveget, és a végén túl sok az eredeti.

A plagizmus elleni védelem az egyik legfontosabb dolog, amelyet minden írónak meg kell tennie – függetlenül a tényleges munkájától. A Grammarly feladata az, hogy átvizsgálja a szöveget rengeteg webes tartalom alapján, és tudatja vele, hogy túl sokat másolt-e..

Tekintse ezt beépített védőintézkedésként.

4. Testreszabhatja a szókincsét

Azok számára, akiknek esetleg gyakran nem szabványos szavakat kell használniuk a szövegükben, a Grammarly lehetőséget kínál további szótár létrehozására. Igazat mondva, ez a szolgáltatás elérhető számos képes szövegszerkesztőben, például Miss szó, tehát nem erről kell kiabálni.

Ennek ellenére a szolgáltatás ott van, és már hallom, hogy köztünk lévő mérnökök és programozók megkönnyebbülten felsóhajtanak.

5. Könnyű javítási javaslatok

Ha emlékeztetne arra, e cikk elején egy nyelvjavító szolgálatot láttam el, mint egy szigorú iskolai jelet. Szerencsére a Grammarly egyáltalán nem ilyen. Valójában nagyon lenyűgözött az általa tett nagyon egyszerűsített javaslatok.

Az átlagos felhasználó számára ezt nagyon könnyű követni, sőt megérteni. Ez az egyik legfontosabb oka annak, hogy úgy érzem, hogy a Grammarly jó lehet a különféle alkalmazásokhoz. Tegyük fel, hogy ha dolgozó szakember lenne, javíthatja az írása menet közben, gyorsan felhasználható javítások felhasználásával..

Személy szerint úgy gondolom, hogy a magyarázat helyességének és egyszerűségének köszönhetően a Grammarly nyelvtanító eszköz is. Fontolja meg ezt egy olyan hallgató esetében, aki esetleg nehézségekbe ütközhet a nyelvi kérdésekben;

A Grammarly használatával más feladatok (történelem, irodalom, stb.) Kiírásához egyidejűleg javíthatja angol nyelvtudását. Természetesen ez nem tökéletes megoldás, de lehetőség, ha más módszerek kevésbé sikeresek.

6. Van egy korlátozottan ingyenes verzió

A Chrome nyelvtudása bizonyos mértékben ingyenes. Ez nagyszerű azok számára, akik egyetlen kiterjesztést keresnek, amely alapvető javításokat képes kezelni a webalapú szövegszerkesztő platformok széles skáláján. Noha az ingyenes verzió nagyon korlátozott, a funkcionalitás továbbra is nulla költségű.

Nyelvtantervek és árképzés - ingyenes terv elérhetőPróbálja ki a Grammarly-t 0 dollár áron.

Hátrányok: Amit nem tetszett a Grammarly-ban

1. A Chrome bővítmény még bétaverzióban

Nyelvtan a Google doc-ban A Grammarly még nem igazán játszik jól a Google Dokumentumokkal, mivel mindketten küzdenek a javítások kezelése érdekében.

Ez a tény, amit be kell vallanom, nem igazán magának a Grammarly-nak szól, hanem inkább azoknak, akik feliratkoznak, és akiknek most fizetniük kell azért, A béta mód azt jelenti, hogy valószínűleg továbbra is vannak hibák, amelyek lebegnek a Grammarly Chrome eszköz körül.

Őszintén szólva, egy olyan plugin, mint a Grammarly, olyan széles környezetben működik, mint a Chrome (alapvetően az egész internettel való kompatibilitást vizsgálja), nem könnyű. Figyelembe véve ezt a kihívást, a Grammarly for Chrome már nagyon jól működik.

A Chome kiterjesztés értékelése során észrevettem három fő kérdést, amelyeket már kívánok javítani. Az első az, hogy még nem áll készen a WordPress, ami azt jelenti, hogy a bloggerek számára a natív alkalmazást kell használni.

A második az, hogy a Béta-nak úgy tűnik, hogy problémái vannak a Google Dokumentumokkal együttműködésben. A GDOC-nak saját helyesírás-ellenőrzője van, és úgy vélem, hogy ez ütközik a Grammarly-lal, amikor javításokat végez. Ez nem valami komoly, de bizonyára bosszantónak bizonyult.

Végül, a Grammarly által aktív harmadik fél által elvégzett javítások korlátozott felhasználása van. Egy nagyon alapvető módban működik, és ha a Grammarly javaslatok teljes erejét szeretné elérni, akkor is visszatérnie kell ehhez egy natív környezetben, például az alkalmazásban.

2. Nem alkalmas speciális munkákhoz

Amikor speciális munkát mondok, nem olyan niche-szerepekre gondolok, mint például a Engineers vagy hasonló, hanem inkább egy igazi szerkesztő kontextusában. Többet kell írnunk és szerkesztenünk, mint amit a Grammarly kínál.

Igen, igaz, hogy technikai szempontból a Grammarly segíthet, különösen, ha az író új és tapasztalatlan. A méretarány növekedésével azonban a Nyelvtan elveszíti a tapasztalatokat, és az írók segítségére való képesség korlátozottabb.

Néhány elképzelés arról, hogy mi hiányzik, lehet a tárgyak keretének képessége, a szöget bezárva a történethez és így tovább. Ez egyáltalán nem súlyos negatív, mivel valószínű, hogy ezek a területek kívül esnek a Grammarly fejlesztői körén, hanem csupán a szerepbeli különbségek megfigyelése..

3. Néha hiányzik a javítás

Vannak idők, amikor a Nyelvtan valahogy hiányolja a jelet

A Grammarly kapcsán talán a legnagyobb kérdésem az, hogy alkalmanként következetlen ütés lehet. A különböző platformon végzett teszteim során azt találom, hogy időnként ez egyszerűen nem működik. Noha ezek az esetek ritkák azoktól, amiket láttam, azok, amelyekből hiányzik, butok lehetnek.

Ha egy olyan eszközbe helyezi a hitét, mint például a Nyelvtan, akkor következményei lehetnek, ha hagyja, hogy ellenőrzés nélkül megtegye a dolgát. Képzelhet-e el egy e-mailt, amelyet a főnökének küldött egy fontos projekttel kapcsolatban, amely hibákat tölt fel?

Hogyan kell használni a nyelvtant?

Nyelvtan honlapja A Grammarly felhasználható a Chrome-ban. Ez ingyenes! (látogatás)

A Grammarly használata - Az eszköz hozzáadása különféle platformokhozA Grammarly Addon a nagyobb SaaS platformokon, a közösségi média hálózatokon és az e-mail szolgáltatásokon működik.

A Grammarly két fő módon működik – kiegészítésként natív online webhelyén vagy azon keresztül. Mindenki hasonló módon működik:

 1. Hozzon létre egy új dokumentumot, és kezdje hozzá a szöveget
 2. Amint elmész, a Grammarly aláhúzza azokat a szavakat vagy kifejezéseket, amelyeket javítani kell
 3. A különböző színek aláhúzása a korrekció különböző kategóriáit képviseli
 4. A tett javaslatok útmutatói megjelennek a dokumentum jobb oldalán található menüben
 5. Javítások elvégzéséhez vigye az egérmutatót az aláhúzott mondat fölé, hogy megnézze, hogy a Grammarly mit akar módosítani.
 6. Ha el akarja fogadni a változtatást, kattintson rá.

Próbálja ki ingyen: Látogasson el a Grammarly webhelyre

Nyelvtantervek és árképzés

Jellemzők / tervek
Ingyenes
Prémium
Üzleti
HasználatMagánszemélyek számáraMagánszemélyek számáraA csapat számára
NyelvtanIgenIgenIgen
KövetkezetességIgenIgen
OlvashatóságIgenIgen
SzójegyzékIgenIgen
Hang észleléseIgenIgen
Az engedélyek számaIgenIgen
Adminisztrációs PanelIgenIgen
Centralizált számlázásIgenIgen
ÁrIngyenes$ 11.66 / hó$ 12.50 / hó

Az éves előfizetésekhez a Grammarly viszonylag megfizethető, havi 11,66 dollárral. Ha rövidebb időre jelentkezik, az árak egy kicsit magasabbak. Azt mondanám, hogy ha valóban eszközként használja, az ár könnyen igazolható a hosszú távú elkötelezettségre.

Tekintse ezt olyan hozzáadott értéket képviselő tapasztalatként, amely nemcsak a munkájában segít, hanem egyéni alapon is az önfejlesztésben. Ebben az összefüggésben az éves előfizetés nem tűnik ennyire drágának, igaz?

Grammarly Free vs Premium

A Grammarly free alapvető helyesírás-ellenőrzést és a rendészet valamilyen formáját kínálja olyan területeken, mint az egyértelműség, az elkötelezettség és a kézbesítés. A Prémium mód lefedi ezt, de magában foglalja más területeket is. Például a műszaki pontosság szempontjából, a helyesírás és a nyelvtan mellett, a Grammarly a központozás folyékonyságát és konzisztenciáját is megvizsgálja. A legfontosabb, hogy a Grammarly Premium tartalmaz egy plagizmus-ellenőrzőt.

Következtetés: Nyilvánosan megfelelő az Ön számára?

Mostanra valószínűleg rájöttél, hogy bár a Grammarly csinos funkciókkal teli, ez nem feltétlenül mindenki számára a megfelelő megoldás. Ha alig kommunikálsz munka miatt, akkor valójában nincs sok értelme a lehetséges önfejlesztésnek.

Mégis, hányan valóban olyan elszigeteltek, hogy nem tudunk használni valami hasonlót a Grammarly-hoz? Azt mondanám, hogy ez nemcsak a hivatásosan dolgozó felnőttek számára, hanem ahogyan azt korábban már említettem, oktatási kontextusban.

Ki nagyon jól használható?

Útmutatóként azoknak a felhasználóknak, akik nem akarnak sok időt tölteni a nyelvismeret fejlesztésével, a Grammarly felbecsülhetetlen értékű eszköz lehet. Hasonlóképpen azok számára, akik fejleszteni akarják nyelvüket, a Grammarly annyira egyértelmű, hogy nem zavaró, miközben könnyen érthető utasításokat ad..

A fentiek azokra is vonatkoznak, akik karriert készítettek, különösen a fiatal írókra. Azonban az idősebb írók, mint én, kissé makacsabbak, ezért előfordulhat, hogy a Grammarly időnként meglehetősen bosszantó változtatásokat idéz elő..

Dióhéjban a Grammarly nagyon sokoldalú és sokféle közönség számára elfér. Néhány kulcsfontosságú közé tartoznak az üzleti vezetők, bloggerek, hallgatók (akár posztgraduális hallgatókig is), fiatal írók, értékesítési munkatársak és még sok más.

Próbálja ki ingyen: Látogasson el a Grammarly webhelyre

Közzététel: A BuildThis az ezen a weboldalon felsorolt ​​eszközökön keresztül áttételi díjat kap. De a vélemények tapasztalatainkon alapulnak, nem pedig az, hogy mennyit fizetnek. Arra koncentrálunk, hogy segítsük a kisvállalkozásokat és az egyéneket a weboldalak vállalkozásként történő felépítésében. Kérjük, támogassa munkánkat és többet tudjon meg a közzétételükről.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map