FreshBooks áttekintés: Funkciócsomagú Cloud Accounting

Magam, mint kisvállalkozás tulajdonosa úgy érzem, hogy az olyan eszközök, mint a FreshBooks, sok ember számára szükségesek egy mentőkötélre. Bár vitatható lehet, hogy az alapvető számvitelt és a számlázást egyedileg is el lehet végezni, a FreshBooks áron a következővel kezdődik – miért zavarja ezt manuálisan??


Mégis, mint minden eszköz esetében, vannak előnyei és hátrányai is, ezért mélyebben belemerülünk a FreshBooksba, hogy megnézhessük, mi valójában az asztalhoz vezet, a számok kivételével..

A FreshBooks áttekintő összefoglalója

Funkcionálisan online számviteli eszköz szinte minden kis- és középvállalkozás számára

Név: FreshBooks

Leírás: A FreshBooks egy másik olyan felhőalapú számviteli rendszerek hosszú sorában, amelyek célja a hagyományos könyvelési módszerek helyettesítése. Kényelme és hatalma rendkívül vonzó ajánlatot jelent a modern vállalkozások számára, amelyek az automatizálás révén csökkenteni akarják az általános költségeket és az alkalmazottak számát.

Operációs rendszer: Web-alapú

Alkalmazás kategóriája: Könyvelőprogram

 • Egyszerű használat

 • Jellemzők

 • Pontosság & Megbízhatóság

 • A pénz értéke

 • Vevőszolgálat

Átfogó

4.6

összefoglalás

A FreshBooks egy nagyon tisztán megtervezett, mégis funkciókkal kiegészített felhőalapú számviteli eszköz. Annak ellenére, hogy számvitelre szánták, egyszerűsített felhasználói felülete és egyértelmű kategóriái szinte bárki számára könnyen használhatóvá teszik.

Könnyen elmondhatom, hogy ezt a felhasználók széles köre használhatja, és hogy könnyen beilleszthető a kis és közepes méretű vállalkozásokhoz. Ha érdekli, kérésre egyedi terveket is készíthetnek nagyobb vállalatok számára.

Tudj meg többet

 • A FreshBooks tervei és árazása
 • Funkciók, amelyek kiemelik a FreshBooks könyvet
 • Döntés: A FreshBooks az Ön számára?

Előnyök

 • Kiváló fedélzeti eljárás
 • Egyszerű GUI vezérelt felület
 • Teljes körű fiók megoldás
 • Magas szintű automatizálás
 • Nagyon kompatibilis rendszer
 • Jól integrálódik a bankszámlákkal
 • Rengeteg kiegészítő
 • Élő ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Gyorsan drágulhat
 • A számlák küldésének módja
 • A csapat tagjai külön díjat fizetnek
 • Tervek és árképzés
 • Próbálja ki a FreshBooks alkalmazást ingyen

{
"@kontextus": "http://schema.org",
"@típus": "Felülvizsgálat",
"itemreviewed": {
"@típus": "Szoftveralkalmazás",
"név": "FreshBooks",
"leírás": "A FreshBooks egy másik olyan felhőalapú számviteli rendszerek hosszú sorában, amelyek célja a hagyományos könyvelési módszerek helyettesítése. Kényelme és hatalma rendkívül vonzó ajánlatot jelent a modern vállalkozások számára, amelyek az automatizálás révén csökkenteni akarják az általános költségeket és az alkalmazottak számát.",
"kép": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/freshbooks-review-home.jpg",
"operációs rendszer": "Web-alapú",
"applicationCategory": "Könyvelőprogram"
},
"reviewRating": {
"@típus": "Értékelés",
"ratingValue": 4.5999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"szerző": {
"@típus": "Személy",
"név": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

A FreshBooks egy nagyon tisztán megtervezett, mégis funkciókkal kiegészített felhőalapú számviteli eszköz. Annak ellenére, hogy számvitelre szánták, egyszerűsített felhasználói felülete és egyértelmű kategóriái szinte bárki számára könnyen használhatóvá teszik.

\ R \ n

Könnyen elmondhatom, hogy ezt a felhasználók széles köre használhatja, és hogy könnyen beilleszthető a kis és közepes méretű vállalkozásokhoz. Ha érdekli, kérésre egyedi terveket is készíthetnek nagyobb vállalatok számára.

\ R \ n

Tudj meg többet

\ R \ n

  \ R \ n
 • A FreshBooks tervei és árazása
 • \ R \ n

 • Funkciók, amelyek kiemelik a FreshBooks könyvet
 • \ R \ n

 • Döntés: A FreshBooks az Ön számára?
 • \ R \ n

"
}

Előnyök: Amit tetszett a FreshBooksban

1. Kiváló fedélzeti beépítési folyamat

A fedélzeti felépítés egyszerűA fedélzeten való felszerelés olyan egyszerű, mint az 1, 2, 3.

Amikor először feliratkozik a FreshBooks szolgáltatásra, az első dolog, amit észrevesz, az az, hogy a tapasztalat zökkenőmentes. Amikor elküldi e-maileket számukra, ellenőriznie kell azt, és onnan azonnal megkezdi őket a fedélzeti beépítési folyamatba.

Kérdések sorozatának megválaszolásával elősegítheti fiókjának beállítását és a használatra készen állást. Ez segít a FreshBooksnak néhány alapvető elem meghatározásában, például a pénznemben, amellyel tranzakciót folytat, a rendszer mely részeit használja (számlázás, számvitel stb.), Vagy akár az űrlapok alapvető elrendezését is.

A tapasztalat frissítő, és nem érzi magát úgy, mintha egy csomó kérdés merülne fel Önnek, amelynek végső célja nincs szem előtt tartva. Ez határozottan az a folyamat, amelyen keresztül egy új felhasználónak át akar lépni.

2. Egyszerű, grafikus felhasználói felület által vezérelt felület

A FreshBooks barátságos és könnyen olvasható elrendezéssel rendelkezik.Mint láthatja, az elrendezés barátságos és könnyen olvasható.

Ha bármi olyan vagy, mint én, és megborzong, amikor a „számvitel” kifejezést említik, akkor ez egy pozitív pont a FreshBook javára. A teljes felület természetesen nagyon egyszerű és érthető.

Ami a legjobb, az a célja, hogy megkönnyítse az embereket. A szigorú, udvarias megjelenés helyett, amelyről a legtöbb könyvelési szoftver ismert, a FreshBooks egy jó, friss formát vesz át. Pasztell színei, könnyen olvasható betűtípusai és mérete annyira felhasználóbarát.

3. Teljes körű számlák megoldása

Sok új vállalkozástulajdonos számára a könyvelés akkor is kihívás lehet, ha rövid tapasztalattal rendelkezik benne. Szerencsére el lehet osztani külön területeken, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak egymáshoz.

A FreshBooks azt segíti, hogy a felhasználók megértsék azokat a területeket, ahol dolgozniuk kell, majd automatikusan elvégzi a háttér-integrációt. Ez elősegíti a dolgok egyszerűségét a felhasználók számára, ugyanakkor átfogó számviteli csomagot kínál.

4. Magas szintű automatizálás

Szolgáltatásorientált rendszerének köszönhetően a FreshBooks sokkal jobban segít az automatizálás területén, mint gondolnád. Például fontolja meg egyik számlázási űrlapjának használatát. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számlázását, és csak annyit kell tennie, hogy kitölti a sorokat.

A FreshBooks mindent összefoglal, segít számla elküldésében, a követelések számlálásában és így tovább. A kiadási oldalon alapvetően ugyanaz. Töltse ki a sorokat, és töltse fel a szükséges dokumentumokat, például a nyugtákat. Mindent más automatikusan nyomon követ.

A nap végén, hogy pillanatképet kapjon arról, hogy mi folyik a vállalati pénzügyekkel, mindössze annyit kell tennie, hogy menjen a Jelentések szakaszba, és válassza ki a megtekinteni kívánt tartalmat..

5. A FreshBooks egy rendkívül kompatibilis rendszer

Az üzleti pénzügyekben az egyik legfélelmetesebb szó a megfelelés. Az üzleti és kormányzati bonyolultságoknak köszönhetően a két vég nagy része arra törekszik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden jogszerű-e – ami azt jelenti, hogy megfelel.

Örülök, ha tudomásul veszi, hogy a FreshBooks úgy van kialakítva, hogy megfeleljen számos szabályozásnak, beleértve Az adózás digitalizálása (MTD), PCI, PSD2, GDPR, és több. Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy melyik országban lakik, a FreshBooks használatával rendben lesz a fiókja kezelése.

6. Jól integrálódik a bankszámlákkal

A FreshBooks jól integrálódik a bankszámlákhoz.A bankszámla hozzáadása ugyanolyan egyszerű, mint a keresés és a kiválasztás.

A FreshBooks egyik legjobb tulajdonsága az, hogy közvetlenül kapcsolódhat a vállalati bankszámlához. Ez sokkal könnyebbé teszi számlák nagy részének önálló ellenőrzését (és automatizálását is).

A készpénz be- vagy kifizetésekor egyáltalán nem kell töltenie az adatok frissítését. Ez ismét visszatér az automatizáláshoz – amit sok felhőszolgáltatás képes megtenni. Nincs azonban sokan, akik képesek integrálni egy ilyen sok pénzügyi intézménnyel.

Ennek jó példájaként megpróbáltam hozzáadni egy malajziai bankszámlát (egy itt található belföldi bankból), és meglepődtem, hogy valóban ott volt az adatbázisukban.

7. Rengeteg kiegészítő

Rengeteg kiegészítőA FreshBooks lehetővé teszi az információk összekapcsolását és szinkronizálását különböző platformok között.

Ha valaha is használt web-alapú szolgáltatásokat, akkor rájön, hogy ezek közül sok „alapszolgáltatást” kínál, az integrációs lehetőségekkel együtt, amelyek elősegítik a funkcionalitást. A FreshBooks ezt is megteszi, és rengeteg extra funkcióval bővíthető.

Ennek működésének ötleteként felveheti a lehetőséget a hitelkártya-fizetések elfogadására, az ülések létrehozására és ütemezésére és még sok minden másra. Csak annyit kell tennie, hogy megtalálja a megfelelő kiegészítést a 100 közül, vagy úgy, hogy a FreshBooks kínálja.

Könnyű, és nagyon hasznosnak bizonyulhat az üzleti igények kielégítésében.

8. Élő ügyfélszolgálat

Mivel a FreshBooks egy felhőalapú szolgáltatás, sok minden felett központi irányítást gyakorolnak. Ez lehetővé teszi számukra, hogy nagyon hatékony ügyfélszolgálatot kínálnak, hasonlóan más felhőalapú termékekhez. Például elkezdi elolvasni a tudásbázisukat segítségért.

Ha ez nem működik, akkor kattintson a csevegési ikonra közvetlenül a FreshBooks-fiókjában, és megjelenik egy élő csevegési menü. Kérjen segítséget, és megkapja! Noha igaz, hogy az ügyfelek terhelésétől függően némi időt vehet igénybe, végül beszélni kell valakivel, aki közvetlenül segíthet.

Hátrányok: Nem szeretem a FreshBooks alkalmazást

1. Gyorsan megfizethető

A funkciók és a dolgok ilyen nagyszerű listájával, amelyet nagyon szeretek, nem meglepő, hogy a FreshBooks költséggel jár. Hasonlítottam őket néhány másik felhőalapú számviteli alkalmazáshoz, és úgy tűnik, hogy kissé csúcspontúak.

Ez exponenciálisan rosszabbá válik, ha vállalkozása növekszik, mivel árazása a számlázandó ügyfelek számán alapul. Úgy érzem, hogy ez nem egészen tisztességes módon kezeli a dolgokat, mivel nem minden vállalkozás működik ugyanúgy.

Például elindíthat olyan vállalkozást, amely folyamatos új ügyfelek igényét igényli, ezzel az intézkedéssel könnyed sebességgel áthúzza a Lite tervüket, mivel csak 5 számlázható ügyfelet tesz lehetővé..

Másrészt, néhány vállalkozás virágzik az ismételt ügyfelek körében, és ezek azok, akik maximális haszonnal járnak. Valójában valószínűleg néhány is képes lesz arra, hogy átélje a Lite tervet korosztályon keresztül, anélkül, hogy frissíteni kellene.

2. A számlák elküldésének módja

Példa a FreshBooks számlára.Manapság az emberek sajnálják, hogy egyszerűen csak a linkekre kattintanak.

Bizonyos okokból a számla elküldése a FreshBooks alkalmazásban nem igazán küldi el a számlát. Ez azt jelenti, hogy e-mailt küld a FreshBooks az ügyfelének – azt mondja nekik, hogy számlájuk készen áll a megtekintésre.

Bár nem a legrosszabb módszer a dolgok elvégzésére, látom, hogy néhány ügyfél elkísérli az e-mailben található linkeket kattintani. A kiberbiztonság manapság valódi fájdalom, és nem akarja, hogy egyenként fel kell hívnia ügyfeleit, hogy biztosítsa számukra, hogy rendben van erre a linkre kattintás!

3. A csapat tagjai extra költségeket számolnak fel

A legtöbb online számviteli terv kedvezményt fog biztosítani a fő felhasználó és legalább egy könyvelő számára. Ez legalább lehetővé teszi az üzleti tulajdonos és a pénzügyek kezeléséért felelős személy számára a rendszer elérését.

Igen, ezt megteheti a FreshBooks alkalmazásban is, de fel kell készülnie arra, hogy külön fizet. A feliratkozáskor fizetendő ár egyedül neked történik. Bárki, aki hozzáférést szeretne kapni a fiókjához, a Csapat tagja – és további 10 dollárba kerül havonta.

FreshBooks tervek és árképzés

A FreshBooks árképzési struktúrája nagyon világos. Szinte az összes fontosabb alapvető tulajdonságot tartalmazza az összes terv, néhány extra előnnyel együtt, amelyek a drágább tervekkel együtt járnak. A Lite havi 15 dollárból indul, és egészen a Premiumig terjed, havonta 50 dollár. Lehetőség van egyéni terv létrehozására is.

Jellemzők
Lite
Plusz
Prémium
Számlázható ügyfelek550500
Cuztomized számlákKorlátlanKorlátlanKorlátlan
Költségek bejegyzéseiKorlátlanKorlátlanKorlátlan
javaslatokNemKorlátlanKorlátlan
Automatizált bankimportIgenIgenIgen
Dupla belépési számlajelentésekNemIgenIgen
ÜgyfélmegtartókNemIgenIgen
Automatizált késedelmes fizetési emlékeztetőkNemIgenIgen
Előleg fizetésekNem$ 20 / mo$ 20 / mo
Csapattagok$ 10 / fő$ 10 / fő$ 10 / fő
Ár$ 15 / mo$ 25 / mo$ 50 / mo

*Jegyzet: A FreshBooks akár 70% -os kedvezménnyel rendelkezik. Az árképzés legjobb pontosságát a hivatalos weboldalon találja: https://www.freshbooks.com/

Ha azt tervezi, hogy hosszú ideig használja a FreshBooks alkalmazást, akkor ha évente fizetni szeretne, akkor egy kis kedvezményt fog kapni. Ez körülbelül 10% -kal alacsonyabb, mint az eredeti árképzés volt – természetesen mind előre fizettek.

A legfontosabb, hogy megértsük a FreshBooks árazását, az az, hogy minden terv meghatározza a rendszerrel kezelhető számlázható ügyfelek számát. Ez azt jelenti, hogy még ha mindenki 20 ügyfelet számláz fel számlákra, akkor frissítenie kell a Lite-ról Plusz-tervre.

Ezt komolyan figyelembe kell venni, mivel az, hogy mennyit fizet, erősen függ a vállalkozás működésétől.

Döntés: A FreshBooks for Me?

Itt az ideje a brutális őszinteségnek. A FreshBooks messze az egyik legjobb felhőalapú számviteli eszköz, amivel hosszú ideje találkoztam. Úgy tervezték, és rendkívül jól működik az enyémhez hasonló kisvállalkozások számára.

Sajnos ezt nehéz felhívni, mivel ezek ára is viszonylag magas. Úgy érzem, hogy a számlázandó ügyfelek alapján számítanak egy kicsit nehezen is lenyelhető tablettát, különösen, ha a Lite terv csak 5 ügyfelet enged meg.

Ki a FreshBooks, amelynek célja??

Próbálja ki a FreshBooks alkalmazást ingyen. 30 napig korlátlanul hozzáférhet a FreshBooks alkalmazáshoz.Próbálja ki a FreshBooks alkalmazást ingyen. 30 napig korlátlanul hozzáférhet a FreshBooks alkalmazáshoz. (látogatás)

Tehát, bár a FreshBooks nem valószínűleg nekem készült, könnyen látom, hogy a kis- és középvállalkozások hatalmas előnyeit élvezik ebből a rendszerből. Ez különösen igaz a bankkompatibilitások széles skálájára, valamint a magas szintű megfelelésre.

Próbálja ki ingyen: Látogasson el a FreshBooks webhelyre

Közzététel: A BuildThis az ezen a weboldalon felsorolt ​​eszközökön keresztül áttételi díjat kap. De a vélemények tapasztalatainkon alapulnak, nem pedig az, hogy mennyit fizetnek. Arra koncentrálunk, hogy segítsük a kisvállalkozásokat és az egyéneket a weboldalak vállalkozásként történő felépítésében. Kérjük, támogassa munkánkat és többet tudjon meg a közzétételükről.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map