Canva Review: A legjobb grafikus eszköz képzetlen felhasználó számára

Mi a Canva??

A Canva egy újabb freemium online grafikus eszköz, mely rendkívül egyszerűen használható, és hegyvidéki sablonokat kínál, amelyek segítséget nyújtanak Önnek. Feltételezhető, hogy ez egy gyors és egyszerű módja annak, hogy vizuális képet készítsen, és segítséget nyújtson a grafikai tervezés varázslatában.


A Canva regisztrálása gyors és egyszerűA regisztráció gyors és egyszerű (látogatás).

Canva áttekintő összefoglaló

Freemium online grafikus eszköz képzetlen felhasználók számára

Név: Canva

Leírás: A Canva nagyszerű egyszerű látványterveket készíteni. Gyakran segíti azokat, akik képzetlenek a grafikai tervezés varázslatában.

Operációs rendszer: Web-alapú

Alkalmazás kategóriája: Grafikai tervezés, szoftver

 • Egyszerű használat

 • sablonok & Designs

 • Jellemzők

 • A pénz értéke

 • Vevőszolgálat

Átfogó

4.5

összefoglalás

A Canva könnyen kezelhető, nagyon intuitív drag and drop felületének köszönhetően. Ezenkívül nem is kell aggódnia, hogy a semmiből indul, bár ezt megteheti, ha akar. Rengeteg sablon közül választhat, amelyekkel több kategóriában dolgozhat. Ide tartoznak infographics, poszterek és akár névjegykártyák.

Tudj meg többet:

 • A Canva valóban ingyenes?
 • A Canva-val kapcsolatos tapasztalataim
 • Kinek a Canva??

Előnyök

 • Freemium előfizetési modell
 • Nagyon egyszerű a használata
 • Integrálva a stock fotó képbankkal

Hátrányok

 • Korlátozott funkcionalitás
 • Próbálja ki a Canva-t ingyen
 • Lásd a Csodálatos Canva sablonokat

{
"@kontextus": "http://schema.org",
"@típus": "Felülvizsgálat",
"itemreviewed": {
"@típus": "Szoftveralkalmazás",
"név": "Canva",
"leírás": "A Canva nagyszerű egyszerű látványterveket készíteni. Gyakran segíti azokat, akik képzetlenek a grafikai tervezés varázslatában.",
"kép": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/canva-review-home.jpg",
"operációs rendszer": "Web-alapú",
"applicationCategory": "Grafikai tervezés, szoftver"
},
"reviewRating": {
"@típus": "Értékelés",
"ratingValue": 4.5,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"szerző": {
"@típus": "Személy",
"név": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

A Canva könnyen kezelhető, nagyon intuitív drag and drop felületének köszönhetően. Ezenkívül nem is kell aggódnia, hogy a semmiből indul, bár ezt megteheti, ha akar. Rengeteg sablon közül választhat, amelyekkel több kategóriában dolgozhat. Ide tartoznak infographics, poszterek és akár névjegykártyák.

\ R \ n

Tudj meg többet:

\ R \ n

  \ R \ n
 • A Canva valóban ingyenes?
 • \ R \ n

 • A Canva-val kapcsolatos tapasztalataim
 • \ R \ n

 • Kinek a Canva??
 • \ R \ n

"
}

Canva megismerése

A Canva általános áramlása manapság nagyjából megegyezik a kategóriájának bármi máskal. Ön feliratkozik (akár a Google + -on, akár egy e-mail címre), és csak követi a zsemlemorzsát. A Canva felszólítja Önt, hogy válassza ki, hogy milyen grafikát kíván létrehozni, majd különféle sablon látványterveket javasol Önnek..

A Canva nagyon könnyen használható, még könnyebb, mint a Microsoft Paint.

Miután kiválasztotta a kívánt elrendezést és sablont, eljön a testreszabás. Minden húzza és dobja, és a szöveg ugyanúgy szerkeszthető, mint bármely más grafikai tervező szoftver szövegmezői. Bevallom, nagyon könnyen használható.

Számos elrendezést lehet választani a Canva könyvtárbólSzámos elrendezés közül lehet választani (további sablonok megismerése).

A Canva ingyenes?

Itt jön egy kis különbség az ingyenes és a fizető felhasználók között.

Az 1 000 000 kép fizetett számlákra vonatkozik. Az ingyenes számlák korlátozottabbakAz 1 000 000 kép fizetett számlákra vonatkozik. Az ingyenes számlák korlátozottabbak.

Azok számára, akik az ingyenes verziót használják, a Canva valamivel korlátozottabb sablonokkal rendelkezik, amelyek közül választhat, és korlátozhatja együttműködési csapatát 10 tagra. Még ennél is fontosabb, hogy egyáltalán nem kínál Önnek képeket. Minden használni kívánt képnek sajátnak vagy licencnek kell lennie. De egy darab darab 1 USD-nként fog eladni képeket.

Azok, akik fizetős Pro-fiókot választanak, 30 tagú csapatfiókot kapnak, valamint hozzáférést biztosítanak a Canva állításaihoz egy 300 000 képből álló adatbázishoz. Segíthet a tervek átméretezésében is. Egyéb kiemelések közé tartozik az egyedi betűtípusok, a színes paletták elfogadása és a sablonok mentésének képessége.

Ó, igen, ha a Canva Pro 9,95 dollár / felhasználó / hónap, akkor prioritási támogatást is kap.

A Canva-val kapcsolatos tapasztalataim

Mivel a Canva lehetőséget kínál brosúrák készítésére, kíváncsi voltam és kipróbáltam. Érdekelt, mert a brosúrák nyomtatásához gyakran nagyobb felbontású fájlok szükségesek ahhoz, hogy szépen kinyomtassák őket a nyomtatás után. Jó volt megjegyezni, hogy miután kipróbáltam a brosúra sablonját, a rendszer lehetőséget kínál a fájl letöltésére nyomtatható PDF.

Canvasban támogatást kapnak a nyomtatott brosúrákTámogatást kap a nyomtatott brosúrák (lásd a Canva további munkájáért).

Ellenőriztem egy tervezőm barátommal, és egyetértett abban, hogy a brosúra egyszerűsített (végül is tervezője), de határozottan használható nyomtatott formában. Ez egy kritikus szempont, amelyet meg kell jegyezni azok számára, akik a Canva üzleti eszközként való használatáról gondolkodnak.

A kész terv másolatainak letöltésén kívül meg is oszthatja azokat közvetlenül a Twitter-en vagy a Facebook-on. Arra is e-mailt küldhet az embereknek, akik az eszközön belül meghívják őket, hogy működjenek együtt munkájának tervezésében.

Következtetés

Néhány ember, akit ellenőriztem és beszéltem a Canvával, nagyon érdekes perspektívát adott nekem. Az egyik tanár, és megemlítette, hogy nagyszerű egyszerû látványterveket készíteni, amelyek segítik a gyermekeket. A tervezőm barátomnak viszont egyetlen dolgot kivéve semmi nagyot nem mondhatott róla – hogy nem fogyasztja el a Photoshop által elvégzett óriási erőforrásokat..

Az én magam részéről szakmai karrierem nagy részében író vagy szerkesztő voltam, és nagy tapasztalattal rendelkezem az elrendezések és a grafika terén, még akkor is, ha nem magam készítettem őket. Emiatt gyorsan meguntam, hogy apró körökben futok a Canvával.

Annak ellenére, hogy rendkívül könnyen használható, úgy találtam, hogy a nyomtatáshoz megkövetelt kimeneti típushoz túl egyszerűnek bizonyult. Másrészt kiválóan alkalmas azonnali látványtervek készítésére, mindaddig, amíg nem gondolja, hogy valószínűleg több ezer más emberrel osztja meg a sablonokat.

Úgy érzem, hogy ez valami értékes lehet kisvállalkozás vagy személyes szempontból, valószínűleg az előbbi inkább, mint az utóbbi.

Próbálja ki ingyen: Látogassa meg a Canvat online

FTC közzététel: A BuildThis az ezen a weboldalon felsorolt ​​eszközökön keresztül áttételi díjakat kap. De a vélemények tapasztalatainkon alapulnak, nem pedig az, hogy mennyit fizetnek. Arra koncentrálunk, hogy segítsük a kisvállalkozásokat és az egyéneket a weboldalak vállalkozásként történő felépítésében. Kérjük, támogassa munkánkat és többet tudjon meg a közzétételükről.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map