BigCommerce vs Shopify: Árképzés és szolgáltatások összehasonlítva

Minden e-kereskedelmi platform a következőktől eltérően jön létre. Az online tapasztalat és kényelem szintjén szüksége lehet egy olyan opcióra, amely módosíthatja a kódolást, vagy egy, amely készen áll arra, hogy közvetlenül a dobozból elindítsa. A Shopify és a BigCommerce az e-kereskedelem fejlesztési platformjának két első választási lehetősége.


Több mint egymillió üzlet használja a Shopify-t webhelyének létrehozásához; míg a BigCommerce tartja negyedik hely az első 1 millió webhely kategóriájában a tárolt megoldásban a statisztikák a BuiltWith-től.

Ha valaki kisvállalkozással rendelkezik, a Shopify vonzóbbnak tűnhet, de ha hosszú távú növekedési tervei vannak, a BigCommerce hasznosabb lehet, tehát nézzük meg mindkét platformot, és hasonlítsuk össze azok jellemzőit és előnyeit..

Gyorsugrás

A Shopify és a BigCommerce összehasonlítása itt:

 • Tárolja a sablon mintákat
 • Online áruház-készítő
 • Vevőszolgálat
 • Tehetségek medence
 • Alkalmazási lehetőségek
 • Népszerűség
 • Árazás

Hogyan működik a BigCommerce és a Shopify?

A Shopify és a BigCommerce e-kereskedelmi platformok, amelyek lehetővé teszik termékek (fizikai vagy digitális) online értékesítését. Mindkét online áruházépítő böngészőben működik, ami azt sugallja, hogy nincs szoftver, amelyet letölthessen a számítógépére, vagy a webtárhelyet, amelyet megvásárolhatna; az üzletét bárhol a világon fenntarthatja, amíg van internetkapcsolat.

A BigCommerce és a Shopify áruház szerkesztője

A két építõ mögött álló központi elképzelés az, hogy bárki felhasználhatja azokat online áruház létrehozásához, anélkül, hogy bármit is kellene kódolnia vagy megterveznie – kiválaszthatja a sablont a kínált kínálatból, feltölti az eladni kívánt termékeket, rögzíti a folyamatot, elméletben jó menni.

Shopify áruház szerkesztőShopify áruház szerkesztő – A bal oldali téma szakaszban testreszabhatja a téma beállításait. Minden egyes oldalhoz különféle témakör tartozik, ahol módosíthatja a tartalmat és az elrendezést.
BigCommerce áruház szerkesztőBigCommerce áruház szerkesztő – A bal oldalon található a téma navigációs fő sávja. A bolt tervezésének nagy részét maga a beállítás szakasz segítségével is befejezheti.

Hasznos azt mondani, hogy annak ellenére, hogy nem kell bérelnie e-kereskedelem fejlesztési szolgáltatások a BigCommerce vagy a Shopify üzlet fejlesztésekor a tervezés jó ötlete, valamint a professzionálisan készített egyedi képek mellett döntő fontosságú a végső soron választott platform figyelmen kívül hagyása mellett.

Mind a BigCommerce, mind a Shopify SaaS (szoftver mint szolgáltatás) eszközök. Ez azt jelenti, hogy folyamatos költségek merülnek fel ezek felhasználásáért, ami éves vagy havi lehet.

BigCommerce vs Shopify: Melyik e-kereskedelmi platformot kell választania?

Most hasonlítsuk össze a Shopify-t és a BigCommerce-t – melyik a jobb platform, ha megnézzük és összehasonlítjuk üzletük kialakítását, e-kereskedelem eszközeit, ügyfélszolgálatát, a professzionális piacot, az alkalmazásokat és az árakat.

1. Melyik platformon vannak jobb tárolósablonok?

Mivel az emberek gyorsan megítélik, elengedhetetlen egy vonzó üzlethelyiség, mivel ez hitelességet nyújt az online áruház számára.

Shopify kirakat témák

Ebben az esetben a Shopify olyan témákkal rendelkezik, amelyek a piacon manapság vonzóbb kirakat témák lehetnek. Profi, elegáns, modern és friss. Az egyik legfontosabb ok, ami a Shopify olyan nagyszerű megjelenése mögött rejlik, az a tény, hogy az autonóm tervezőket ösztönzik a tervek kidolgozására.

Shopify téma - HatártalanShopify téma – Határtalan
Shopify téma - Debut DefaultShopify téma – Debut Default

Tehát, amíg a Shopify létrehozza a platformot vagy eszközt, addig hagyták a profi tervezőknek megtervezni a tervüket. Ez azt is jelenti, hogy míg néhány témát ingyen kap, sok prémium, amelyet 100 és 180 dollár között lehet megvásárolni.

Lásd a Shopify további online áruházsablonjait

BigCommerce kirakat témák

A BigCommerce viszont a közelmúltban sokat javult, mivel jobban összpontosítanak professzionális és vonzó üzlethelyiségek fejlesztésére az ügyfelek számára. Korábban hátránya volt a formatervezésük rossz minőségének, ám egyre inkább felzárkóznak a Shopify témáihoz. A BigCommerce szintén ingyenes és prémium témákat kínál Önnek, melyek értéke 145 és 235 dollár között lehet.

Nagykereskedelem témája - Fél sarokkövNagykereskedelem témája – Fél sarokköv
BigCommerce téma - Fortune HighlightBigCommerce téma – Fortune Highlight

A Shopify és a BigCommerce ingyenes témákat és fizetett témákat kínál, amelyek mobilra reagálnak. A Shopify 10 ingyenes és 62 prémium kiadást kínál, míg a BigCommerce 10 ingyenes és 127 prémium témát kínál.

Nézze meg a BigCommerce további online áruházsablonjait

Döntés: A Shopify nyer

Noha a BigCommerce-nak több témája van a Shopify-hoz képest, a téma kialakítása miatt a Shopify a fenti kivágással rendelkezik. A Shopify témái nagymértékben testreszabhatók. Az egyedi opciókészlettel testreszabhatja a témát egy paraméterkészlettel.

2. Melyik platform kínál jobb üzletépítőt?

Shopify üzletépítő

A Shopify megadja az összes alapvető eszközt működő online áruház létrehozásához. Ugyanakkor fejlett eszközöket, például termékértékeléseket, vásárlói kívánságlistákat, termékjavaslatokat stb. Hozzá kell adni az üzlethez az App Store-on keresztül. Néhány eszköz ingyenes, mások fizetnek, és ezeket az eszközöket fizetik, mert a kiszervezett fejlesztők készítik őket.

A Shopify felkéri a fejlesztőket, hogy konszolidálják eszközüket a platformon, hogy ügyfeleik ezeket az eszközöket is használhassák a kódkísérletek elvégzése nélkül. Tehát a fizetett többlet nagyrészt ezeknek a külső fejlesztőknek felel meg. Ezeknek az eszközöknek nem mindegyike szükséges, de ha boltját szeretné bővíteni, akkor szüksége lehet rájuk.

Shopify üzletépítő – Ezen a helyen kezeli és nyomon követi online áruházát. A fenti próbaüzletből láthatjuk, hogy a Shopify olyan funkciók listáját tartalmazza, ahol gyorsan elindíthatja online áruházát.

BigCommerce üzletépítő

A lehetséges lehetséges nagykereskedelem az egyik legátfogóbb eszközök gyűjteményei az e-kereskedelem üzlet vezető weboldal-készítői között. Kínálnak olyan eszközöket, amelyek már szerepelnek a havi tervükben.

Ha további eszközökre van szüksége, a BigCommerce App Store-ban megtalálja azokat a fejlett eszközöket, amelyeket külső fejlesztők készítettek – például a Shopify. Ez hasznos, mivel nem tudja, milyen kiegészítő eszközökre lehet szüksége, ha vállalkozása elindul.

BigCommerce üzletépítőBigCommerce üzletépítő – Hozzáférhet a BigCommerce legtöbb funkciójához, még akkor is, ha Ön a próbatervben van. Kattintson az egyes szakaszokra, hogy egy lépéssel tovább menjen a beállításokba.

Döntés: Nyakkendő

Ez tényleg attól függ, hogyan akarja növekedni vállalkozása. Mindkét oldalépítőnek vannak olyan eszközei, amelyek a vállalkozás különböző szakaszaiban hasznosak, tehát az ítélet itt kissé zavaros.

3. Kinek van jobb ügyfélszolgálata??

A BigCommerce és a Shopify egyaránt kínál 24 órás ügyfélszolgálatot különböző csatornákon keresztül – élő csevegés, telefon és e-mail. Alapvetõen, ha kérdése vagy problémája van, akár éjfélkor is, mindig igénybe veheti a segítséget mindkét platform technikai támogatásánál..

Van egy közösségi fórum a Shopify és a BigCommerce között, ahol kérdéseket és megoldásokat tehet fel más felhasználók számára. Ezt a módszert akkor is felhasználhatja, hogy kapcsolatba lépjen a támogató csapatokkal. Mivel ez egy nyilvános csatorna, a támogatási tagok általi átfutási idő általában gyorsabb.

shopify súgóShopify súgó (látogatás)
BigCommerce súgó (látogatás)

A fórum elsődleges előnye, hogy bepillanthat más ügyfelek (te, mint te vállalkozók, tulajdonosok) tevékenységeihez, a problémáikhoz vagy kérdéseikhez, valamint néhány hasznos megoldáshoz. Még hasznos tippeket is felvehet, ha elég időt tölt az ilyen fórumokon.

Döntés: Nyakkendő

Annak ellenére, hogy ez döntetlen, inkább a Shopify felé hajolok, az a közösség, amelyet az évek során felhalmozott. A kezdők számára a Shopify lehet a jobb kezdőhely, mivel átfogó önsegítő dokumentációt kínálnak, mint a BigCommerce. Az online súgóban megkerestem a problémáimat.

4. Ki rendelkezik nagyobb tehetségkészlettel?

A Shopify szakértői piacot kínál felvételére (opcionális). Ezek a szakemberek segítenek abban, hogy üzletét egy másik szintre vigye, miközben megadja a szabadságot, hogy vállaljon figyelmet vállalkozása egyéb jellemzőire. Ezek közé a szakemberekbe beletartoznak a fejlesztők, tervezők, marketingszakemberek, áruházak telepítői és fotósok. A Shopify akár földrajzilag felsorolja szakértőit ​​is, hogy egyszerűen felvehessen segítséget.

Bár továbbra is kérhet szakértőket, hogy segítsenek a boltok létrehozásában a BigCommerce-nál, a szakértők kevesebbet tartalmaznak a Shopify-hoz képest. Tehát kissé nehezebb megtalálni a megfelelő szakértőt a BigCommerce-ban, főleg, ha azt akarja, hogy valaki, aki az Ön közelében lakik.

A Shopify nagyobb szakemberekkel rendelkezik, és az ökoszisztéma fejlettebbnek tűnik.

Ebből a szempontból a Shopify támogatási ökoszisztémája fejlettebbnek tűnik, de a bérleti segítség nem jelent azonnali aggodalmat, amikor még indul. A bérleti segítség csak egy szempont, amelyet figyelembe kell venni, amikor a dolgok túl sokba kerülnek, hogy vigyázzon.

Döntés: A Shopify nyer

A győztes a Shopify-ra megy. Minden országban egyszerűbb megtalálni a Shopify szakértőit, mint a BigCommerce-t.

5. Melyik platformon van több alkalmazás, amelyet felvehet?

A vállalkozás bővülésével valószínű, hogy a beépített szolgáltatások nem felelnek meg az Ön igényeinek. További eszközökre van szüksége üzleti növekedéséhez. A Shopify és a Bigcommerce App Store fejlett szerszámai vannak a bolt funkcionalitásának bővítéséhez.

Shopify Apps

Shopify alkalmazás szállításhozShopify alkalmazásokat szállít és teljesít

A Shopify jelenleg több mint 1500 alkalmazást kínál Önnek a Store-ban. Ezek az alkalmazások segíthetnek a marketingben és az értékesítésben, a közösségi média integrációjában, automatizálhatják vagy fenntarthatják a jelentési, könyvelési, ügyfél-támogatási, szállítási, teljesítési, leltárolási stb. Kapcsolódó vezetői feladatokat..

BigCommerce Apps Market

Nagykereskedelmi alkalmazásokBigCommerce alkalmazások piaca

Ami a BigCommerce-t illeti, csak 250 alkalmazás van a Shopify 1500-hoz képest. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a BigCommerce másodlagos jelentőségű a Shopify számára, mivel a BigCommerce már sok eszközt hozzáad az alaptervéhez (például valós idejű szállítási idézetek, professzionális jelentési eszközök, termékértékelés és vélemények stb.). Ez azonban azt jelenti, hogy a fejlesztõk ökoszisztémája a Shopify-ban kiterjedtebb, mint a BigCommerce.

Amint azt a fenti szegmensről elmondtuk, hosszú távra gondolva praktikus több alkalmazás használata.

Döntés: A Shopify nyer

Az ítélet nyilvánvalóan ismét Shopify. Nemcsak az alkalmazások száma miatt választottam a Shopify-t, hanem a nagy fejlesztők ökoszisztémáját is, amelyet épített. Tudod, hogy mindig vannak fejlesztők odakinn a következő szükséges funkció létrehozásához.

6. Melyik platform népszerűbb?

Jelenleg a Shopify rendelkezik több mint 2,4 millió felhasználó, beleértve a történeti adatokat, és több mint értéknél tranzakciókat dolgozott fel 41 milliárd dollár. Több mint 70 vonzó kirakat-témát kínálnak, amelyek közül választhat, 1500 alkalmazásukkal és hatalmas közösségükkel rendelkezik. Csak ezen statisztikák alapján láthatja, hogy a Shopify a legnépszerűbb.

Ha megnézed az e-kereskedelem üzletépítőinek a Google Trendst, akkor a Shopify-t az emberek sok keresik a keresőmotorokban, mint a BigCommerce..

A statisztikák szerint a BigCommerce több mint 159 000 ügyfelet regisztrált a történeti adatokkal együtt, és feldolgozott tranzakciókat ér el 17 milliárd dollár. 130 témát és 250 alkalmazást kínálnak, és kisebb szakértői közösséggel rendelkeznek.

Vegye figyelembe, hogy ezek a statisztikák rendkívül magas szinten vannak, és ez nem jelenti azt, hogy a Shopify előnyösebb-e, mint a BigCommerce.

Döntés: A Shopify nyer

Annak ellenére, hogy tisztességtelen ítéletnek tűnik, különösen akkor, ha a BigCommerce később indult, mint a Shopify, továbbra is az utóbbit választom, mert amikor döntéseket hozunk, általában a népszerűbb lehetőségeket választjuk, igaz?

7. BigCommerce vs Shopify: Az árképzés

A technológiai iparban az a norma, hogy minden erőfeszítést megkapsz minden alkalommal, amikor egy magasabb szintre állsz. Ez a gyakorlat vonatkozik a BigCommerce-re és a Shopify-ra is. A magasabb tervvel továbbfejlesztett funkciókat és alacsonyabb díjat kap.

A Shopify tervei egy pillanat alatt

 • Basic Shopify – 29 dollár havonta
 • Shopify – 79 USD / hó
 • Advance Shopify – 299 USD / hó
 • Shopify Lite – $ 9 / hónap (eladás a közösségi médiában vagy a weboldalon)
Shopify tervek / árak
Basic Shopify
Shopify
Advanced Shopify
Havi ár29 USD / hónapHavonta 79 USD299 USD / hónap
Személyzeti számlák2515
TermékekKorlátlanKorlátlanKorlátlan
Hitelkártya díjak2,9% + 0,30 USD2,6% + 0,30 USD2,4% + 0,30 USD
Tranzakciós díjak / harmadik fél átjárója2%1%0,5%
Shopify fizetések0%0%0%
Több értékesítési csatornaIgenIgenIgen
AjándékkártyaIgenIgen
Elhagyott kocsi helyreállításIgenIgenIgen
Ingyenes SSL tanúsítványIgenIgenIgen
Shopify POS alkalmazásIgenIgenIgen
Csalás-elemzésIgenIgenIgen
Szakmai jelentésekIgenIgen
24/7 támogatásIgenIgenIgen

Látogassa meg a Shopify-t

A BigCommerce tervei egy pillanat alatt

 • Normál – 29,95 USD / hónap
 • Plusz – 79,95 USD / hónap
 • Pro – 249,95 USD / hónap
BigCommerce tervek / árak
Alapértelmezett
Plusz
Pro
Havi ár29,95 USD / hónap79,95 USD / hónap249,95 USD / hónap
Személyzeti számlákKorlátlanKorlátlanKorlátlan
TermékekKorlátlanKorlátlanKorlátlan
Éves eladási küszöbAkár 50 ezer dollárAkár 150 ezer dollárAkár 400 ezer dollár
Hitelkártya díjak2,9% + 0,30 USD2,5% + 0,30 USD2,2% + 0,30 USD
Nincs tranzakciós díj0%0%0%
Több értékesítési csatornaIgenIgenIgen
Google ShoppingIgenIgenIgen
AjándékkártyaIgenIgenIgen
Elhagyott kosárkímélőIgenIgen
Ingyenes HTTP-k és dedikált SSLIgenIgenIgen
Vevőcsoportok és szegmentálásIgenIgenIgen
Professzionális jelentési eszközökIgenIgenIgen
24/7 támogatásIgenIgenIgen

Látogasson el a BigCommerce oldalra

Egy dolog, amit érdemes megjegyezni: a BigCommerce nem számít fel díjat az összes terv szerinti tranzakcióért. Ami azt jelenti, hogy nem kell díjat vagy jutalékot fizetnie a BigCommerce-tól, ha az ügyfele PayPal-n keresztül fizet. Másrészt, ha 0% -os tranzakciós díjat szeretne a Shopify-ban, akkor a Shopify fizetését kell használnia.

Döntés: A Shopify nyer

Bár mindkettőnek rendelkeztek olyan költségvetési pontokkal, amelyek kiigazíthatók a költségvetéshez, itt inkább a Shopify-t részesítem előnyben. Az ár-érték arány szempontjából a Shopify minél többet szerez ugyanennyi kifizetett pénzért.

BigCommerce vs Shopify: melyik az Ön számára?

A Shopify vonzóbb témákat kínál, amelyek készen állnak a mobilkészülékre. Nagy méretű alkalmazásüzletük is van, amelyet felhasználhat az üzlet működésének javításához, és több szakértővel rendelkeznek a közösségben, mint bárhol másutt. A Shopify fizetett felhasználói száma 15-szer több, mint a BigCommerceé, ami azt mutatja, hogy népszerűbbek. Az is nyilvánvaló, hogy a Shopify további alkalmazásfejlesztői, témakészítői és szakemberei segítenek abban, ha a Shopify-t választja.

A BigCommerce szerszámai kissé kimerítőbbek, mint a Shopify. Noha a BigCommerce kiváló témákkal rendelkezik, a Shopify dizájnja jobb. Ezenkívül a BigCommerce nem minden témája készen áll a mobilkészülékre. 250 alkalmazás közül választhat a BigCommerce alkalmazásboltjában, és korlátozott szakértői csoportja van. Noha kevesebb felhasználó van, elengedhetetlen észrevenni, hogy a Shopify korábban (2004) kezdte meg működését, mint a BigCommerce (2009). Összességében rájönünk, hogy a Shopify gyorsabban bővíti felhasználói bázisát, mint a BigCommerce.

Tudj meg többet

 • Kattintson ide a BigCommerce online felfedezéséhez
 • Kattintson ide a Shopify online felfedezéséhez

Következtetés

Mindent összevetve, mindkét platform népszerű e-kereskedelmi megoldások szolgáltatója. Mindkettő kompetens, és hatalmas eszközválasztékkal rendelkezik, amelyek segítenek vállalkozása kibővítésében. Noha a Shopify vonzóbbnak néz ki, mint a BigCommerce, és mivel nincs határozott válasz, javasoljuk, hogy tegye ki mindkettőt.

Hogyan kezdjem a Shopify-val??

Rendben, ha van kockázatmentes gondolkodásmód. Senki sem hajlandó befektetni valamibe, mielőtt kipróbálná. Ezért kínál a Shopify 14 napos próbaverziót. Teljesen ingyenes a használata, és nem is kell kitöltenie a hitelkártya adatait.

Kattintson ide, hogy regisztráljon egy ingyenes fiókot a Shopify-n.

Shopify feliratkozási oldal1. lépés – Írja be az e-mail címet és az áruház nevét a Shopify ingyenes próbaverziójának elindításához.
Shopify feliratkozás2. lépés – Adjon meg személyes adatokat és tárolja az adatokat.

Hogyan kezdjem a BigCommerce-t??

A BigCommerce 15 napos kockázatmentes próbaverziót kínál, hogy megtapasztalja a platformot. Nincs szükség hitelkártya-részletekre. Tehát nagyon biztos lehet abban, hogy nem számít fel díjat, ha úgy döntött, hogy nem folytatja 15 nap után.

Kattintson ide, hogy regisztráljon egy ingyenes fiókot a BigCommerce-n.

BigCommerce feliratkozásának1. lépés – Írja be az e-mail címet a BigCommerce próba indításához.
BigCommerce bolti2. lépés – Adja meg az áruház nevét (ezt később megváltoztathatja) és más bejelentkezési hitelesítő adatokat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map