Az olyan webhelyek, mint az AppSumo: További ajánlatok találhatók az AppSumo alternatívákban

AppSumo egy olyan oldal, amely szoftverekkel foglalkozik. Ez a digitális piac már régóta fennáll, és csak folyamatban lévő ügyleteket kínál. Mivel bármilyen típusú eladás átmeneti jellegű, számíthat arra, hogy az olyan webhelyekkel kapcsolatos üzletek, mint például az AppSumo, gyakran változnak.


Bár az AppSumo az egyik legrégebbi létező ilyen jellegű webhely, ez nem azt jelenti, hogy csak egy forráshoz ragadtál. Manapság sok wannab próbálta követni az AppSumo modellt – néhány sikeresebb, mint mások.

Mivel egyre több szoftverpiac jelenik meg, mennyire jól állnak ezek a webhelyek az AppSumo ellen? Vegyünk mélyebben bele ezeket a lehetőségeket, és nézzük meg, mit kapunk.

* Nyilvánosság: A kapcsolt hivatkozásokat használjuk ebben a bejegyzésben. Jutalékot keresünk (további költségek nélkül), ha linkeinken keresztül vásárol. Ez hozzájárul az író és a webhely üzemeltetési költségeinek fedezéséhez.

Az AppSumo-ról

appsumo webhelyAppSumo honlap (látogasson el ide)

Az AppSumo már csaknem egy évtized óta foglalkozik a szoftverpiac üzletágával. A 2011-ben alapított platform ez a fejlesztők és szoftverkiadók százaival segítette pénzeket keresni.

Szoftver élettartamú ajánlatok és kedvezmények

Az AppSumo-on keresztül számos ügyletfajtát kínálnak, amelyek közül a legjelentősebbek az életre szóló üzletek. Ez azt jelenti, hogy a szoftver vagy szolgáltatás platformon történő megvásárlása egyszeri költség, és örökre felhasználhatja. Emellett vannak éves megállapodások és még ingyenes bérletek is.

A piacok egyre növekvő számával úgy tűnik, hogy az AppSumo az erős verseny ellen küzdött. A cikk írásakor az AppSumo 66 ajánlatot sorolt ​​fel – ez még mindig meglehetősen jelentős összeg.

AppSumo BöngészésAz AppSumo-nál elérhető aktuális ajánlatok (kattintson ide az ezen ajánlatok böngészéséhez).

A rendelkezésre álló szoftvert meglehetősen széles kategóriákra osztják, de nyilvánvalóan a népszerűbb területek a marketing és az ólom generáció. Természetesen vannak furcsa tételek, például e-könyvek és egyéb információs anyagok.

Az AppSumo használatának legjobb része az, hogy bármikor megvásárolhatja a szoftverekkel kapcsolatos szilárd ügyleteket, és nem kell megvárnia a fekete péntek vagy a cyber hétfő értékesítését..

Ki az AppSumo: Pro bloggerek, kapcsolt marketingszakemberek, kisvállalkozások.

Látogasson el az AppSumo oldalra

5 legjobb AppSumo alternatíva

1. StackSocial

Stacksocial Honlap

Ha az AppSumo-t egy hasonló webhelyre kereste, mint például a StackSocial, akkor az első reakció valószínűleg „WOW” lesz. A StackSocial néhány évvel az AppSumo után indult, és azóta erőteljesen növekszik.

Az indulásuk óta a Stacksocial állítása szerint több mint 50 millió dollárt keresett az ügyfelek számára, 1,5 milliárd dollárnál megtakarította a látogatókat, és több mint négy millió ügyletet sorolt ​​fel. Bármely intézkedés szerint ez egy elég nagy darab szoftver és dollár.

Szó szerint több száz üzlet érhető el a StackSocial-on, és a platform elmúlt a „csak szoftver” szakaszon. Jelenleg gyakorlatilag teljes e-kereskedelmi platform, amely mindent foglal magában, az automatikus eszközöktől a divatkiegészítőkig.

Noha a puristák nem lehetnek túl boldogok abban, nincs igazán sírni, mivel a StackSocial továbbra is megtartotta erejét az alapszoftverek kínálatában. A „VPN” gyors keresésével önmagában több mint 20 lehetőség közül választhat.

A StackSocial egyszerűen a legjobb AppSumo alternatíva, amelyet eddig találtam. Valójában az adott időben kínálat szempontjából messze felülmúlja az AppSumót.

Ki a StackSocial: Mindenki

Látogassa meg a StackSocial oldalt

2. Dealify

Dealify Honlap

Ha összehasonlítjuk a fent felsorolt ​​hatalmas esedékességekkel, úgy tűnik, hogy a Dealify-nak kissé kiábrándító ügyletei vannak. Valójában, amikor eljutottam a weboldalra, csak 6 üzlet volt elérhető. Még akkor is, ha figyelembe vesszük a jönnek és mennek, a tíznél kevesebb üzletkötést az egész webhelyen kicsit vonzónak tekintjük.

Meglehetősen szegény ajánlataik mellett a Dealify Facebook oldal korlátozott expozícióval rendelkezik, csupán néhány száz követővel. A Dealify valójában nem úgy tesz, mintha más lenne, mint a tulajdonos állítja azt állította, hogy a webhelyet az „online marketing és a növekedési hackelés iránti szenvedély” alapján indította el.

A marketing hangmagasságuk a marketingszakemberekre és a „növekedési hackerekre” irányul, de az első bemutatott üzletre nézve nem voltam nagyon meggyőződve. Ez egy jelszókezelő alkalmazás ajánlata volt.

Ki az, aki beosztja: Növekedési hackerek, marketingszakemberek, kisvállalkozások

Látogasson el a Dealify oldalra

3. PitchGround

PitchGround honlap

Amikor egy piactérnél több alkalmazott dolgozik, mint amennyi aktív üzletet foglalkoztat, kissé aggódnék, ha a tulajdonos lennék. Sajnos ez a jelenlegi helyzet, amelyben a PitchGround látszólag megtalálható volt.

Először akkor találtam meg ezt a webhelyet, amikor alapvető kutatásokat végeztem az AppSumo-ról – a PitchGround Ad folyamatosan megjelenik a Google-on, mondván: „Jobban tudsz csinálni”. Ez azt jelenti, hogy marketing csapata aktívan megcélozza az AppSumo ügyfeleit. Lehet, hogy több időt kell fordítani a saját felhasználók számára történő ügyletek beszerzésére.

Egy gyors pillantás a PitchGround webhelyen összesen 27 ajánlatot mutatott – ezek közül csak öt volt aktív a cikk létrehozásának idején. A fennmaradó részeket „elfogyott” jelöléssel jelölték. Emellett a webhely látogatói folyamatosan kapják meg a jelvényt, hogy iratkozókkal iratkozzanak fel egy nagyon bosszantó pop-up sorozat révén..

Kik számára a PitchGround: Kisvállalkozások, marketingszakemberek, profi bloggerek

Látogasson el a PitchGround oldalra

4. DealFuel

A DealFuel honlapjaA DealFuel honlapja

Ahelyett, hogy csak a webhelytulajdonosokra vagy a vállalkozásokra összpontosítana, a DealFuel nagyon hasznos, többcélú szoftverek széles választékát és akár forrásokat kínál. Néhány példa erre a PC-khez használt szeméttisztító szerek, vagy akár üzleti célú szórólap-csomagok, amelyek közül néhányat ingyen adnak el.

A 21 oldal közül választhat, a webhely böngészése eltarthat egy ideig. Ezt megkönnyítették, bár többféle módon válogathatják a kínált ajánlatokat. Külön figyelmet érdemel, hogy a DealFuel speciális kategóriákat tartalmaz a WordPress és a Plugins számára – nagyszerű sok webhelytulajdonos számára.

Röviden: ez egy újabb kis mûvelet, amelyet egy olyan alapvető embercsoport vezet, amely sikeres helyet tudott felépíteni. Inspiráció minden más webhelytulajdonos számára, akik az ajánlataikat saját webhelyeik bővítésére használják, igen?

Ki az a DealFuel?: WordPress webhelytulajdonosok, kisvállalkozások, rendszeres üzletkeresők

Látogasson el a DealFuel oldalra

5. Deal Mirror

A DealMirror honlapjaDeal Mirro Honlap

A Deal Mirror nagyon sok olyan szoftverre koncentrál, amelynek célja a webhelyek növekedése. Számos ajánlatuk van, amelyek a marketingtől a társadalmi elemzésig terjedő kategóriákra terjednek ki. Sajnos az írás idején úgy tűnik, hogy korlátozott ajánlatuk van.

Noha a meglehetősen hasznosnak találtam, úgy tűnik, hogy kissé hiányzik az itt elérhető tartalom mélysége. Nagyon jó azonban, hogy megértik az újabb webhelyek indításának nehézségeit, és létrehozták a „20 dollár alatti ajánlatok” feliratú kategóriát..

Az itt található ajánlatok szintén jönnek a elégedettségi garancia, és a kívánt vásárlásokat visszatérítik, kérdés nélkül.

Kinek szól a Tükör: Pro bloggerek, kis- és középvállalkozások

Látogasson el a DealMirror oldalra

Hogyan működnek a szoftverpiacok?

A működő modell viszonylag egyszerű.

A piacterek felkeresik a fejlesztőket, a kiadókat vagy a szolgáltatókat, és tárgyalnak egy „üzlet” feltételeiről. Ezek az ügyletek gyakran egyediek a piacon, hogy kényszerítő értékesítési tényezőt hozzanak létre.

A piacterek ezt követően vállalják, hogy az üzletet a lehető legvonzóbbá tegyék a látogatók számára. Eközben minden egyes eladásért, amelyek miatt a középső ember (a piacon) megvágott, néha jelentős összeget.

AppSumo példákPélda – Az AppSumo-nál hatalmas megtakarítások, akár 96% megtakarítás olyan marketing szoftverekben, mint a Boost és mások.

Ez a három sarokba vett stratégia minden résztvevő számára előnyös. A szoftver forrása szabadon hozzáférhet piacra egy egyébként ki nem használt vevői szegmenshez, és a piac a bevételek egy részét megkapja. Végül, a vevő nagy kedvezményt kap.

A legtöbb üzlethelyiség leányvállalatokkal is működik, így valószínűleg olyan webhelyekkel találkozik, amelyek egynél több piacra kiterjedő ajánlatokat kínálnak. Ez tovább segíti a piacokat az Internet egész területén.

Valójában, ha érdekli, akkor saját kezűleg elindíthat társult webhelyet, és kihasználhatja az ezen piacok által kínált ügyleteket..

Következtetés: Hasznosak-e az üzletek??

Mostanra valószínűleg rájött, hogy ezeknek az üzleteknek a többsége valójában azon webhelytulajdonosokra irányul, akik a növekedés bővítésére törekednek. A tartalom és a SEO minden weboldal vagy blog létfontosságú lényege, de a tájékoztatás kiterjesztése más kérdés.

A szoftverekkel kapcsolatos népszerű kategóriák a következők:

 • Weboldal készítése
 • Tanfolyamok és útmutatók
 • SEO menedzsment
 • Értékesítés és ólomgenerálás
 • Marketing és tájékoztatás

A Deal webhelyek többféle módon is hasznosak. Az első egyértelmű – költségmegtakarítás. Ezen webhelyek nagy részén található ajánlatok gyakran egyediek ajánlatukban. Használja ki például a lehetőséget, hogy vásároljon életre szóló engedélyt egy alkalmazáshoz, ahelyett, hogy évente ismétlődő díjakat kellene fizetnie.

A második kicsit finomabb. Vegyük például egy kapcsolt webhely tulajdonosát, aki valamilyen alkalmazást akart az ólomgeneráláshoz. Eltekintve attól, hogy kereskedést keres a piacon, amit keres, akkor böngészhet alternatív ajánlatokon is, hogy megnézze-e valami jobbat, vagy ami jó ár-érték arányt kínál.

Ne feledje továbbá, hogy ezek az ajánlatok rendszeresen változnak, így mindig ellenőrizheti az új ötleteket, hogy új szoftvereket szerezzen az Ön vállalkozása számára..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map