Állandó kapcsolatfelvétel áttekintése: Funkciók, árképzés és összehasonlítások

Olyan sok webhely van ma online, hogy ha e-kereskedelem-kiskereskedő vagy akár valaki, aki reméli, hogy felkeres és ingyenes információt szolgáltat, akkor valószínűleg igaza van, hogy aggódik. A push értesítések és az agresszív marketing világában kritikus fontosságú az, hogy e-mailen keresztül elérjék a kapcsolatot. Az e-mail marketing fantasztikus módszer lehet a webhely forgalmának növelésére, ha helyesen hajtják végre.


Számos egyéb legjobb e-mail marketing szolgáltatás között a ConstantContact egy név, amely folyamatosan jelenik meg (nincs szó szándékkal). Az e-mail marketing alapvető kompetenciája mellett a webhely kibővült más marketinggel kapcsolatos szolgáltatásokkal is, amelyek plusznak számítanak.

Ma megvizsgáljuk, mit kínál a Constant Contact, és milyen tapasztalatokat várhatunk el, ha úgy dönt, hogy átadja.

Állandó kapcsolatfelvételi összefoglaló

Funkciócsomagú e-mail marketing eszköz kisvállalkozások számára

Név: Állandó kapcsolat

Leírás: A Constant Contact egy automatizált digitális marketing megoldás, amely segít a vállalkozásoknak (és egyes személyeknek) kiterjeszteni elérhetőségüket. Jellemzője bármi, amire szükséged lesz, az információs tartalom létrehozásától az eredmények elemzéséig.

Operációs rendszer: Web-alapú

Alkalmazás kategóriája: E-mail marketing szoftver

 • Egyszerű használat

 • sablonok & Tervezés

 • Jellemzők

 • A pénz értéke

 • Vevőszolgálat

Átfogó

4.1

összefoglalás

Ez a nagyon egyszerű és mégis rendkívül agilis eszköz a kis- és középvállalkozások számára ideális megoldás marketing képességeik kihasználására. Könnyen navigálható felülete az egyszerűség és a szolgáltatáskészlet tökéletes egyensúlya. Maradjon távol a túl bonyolult folyamatoktól, és itt dolgozzon a szép, áramvonalas munkafolyamatokban.

Tudj meg többet:

 • E-mail sablonok bemutatása
 • Állandó kapcsolat vs MailChimp
 • Az állandó kapcsolattartási sikertörténetek
 • Jerry Low jegyzete

Előnyök

 • Ingyenes 60 napos próbaperiódus
 • Könnyű névjegyzék importin
 • Lenyűgöző lista a kiegészítőkről

Hátrányok

 • Furcsa automatikus válaszrendszer

{
"@kontextus": "http://schema.org",
"@típus": "Felülvizsgálat",
"itemreviewed": {
"@típus": "Szoftveralkalmazás",
"név": "Állandó kapcsolat",
"leírás": "A Constant Contact egy automatizált digitális marketing megoldás, amely segít a vállalkozásoknak (és egyes személyeknek) kiterjeszteni elérhetőségüket. Jellemzője bármi, amire szükséged lesz, az információs tartalom létrehozásától az eredmények elemzéséig.",
"kép": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/constantcontact-home-review.jpg",
"operációs rendszer": "Web-alapú",
"applicationCategory": "E-mail marketing szoftver"
},
"reviewRating": {
"@típus": "Értékelés",
"ratingValue": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"szerző": {
"@típus": "Személy",
"név": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Ez a nagyon egyszerű és mégis rendkívül agilis eszköz a kis- és középvállalkozások számára ideális megoldás marketing képességeik kihasználására. Könnyen navigálható felülete az egyszerűség és a szolgáltatáskészlet tökéletes egyensúlya. Maradjon távol a túl bonyolult folyamatoktól, és itt dolgozzon a szép, áramvonalas munkafolyamatokban.

\ R \ n

Tudj meg többet:

\ R \ n

  \ R \ n
 • E-mail sablonok bemutatása
 • \ R \ n

 • Állandó kapcsolat vs MailChimp
 • \ R \ n

 • Az állandó kapcsolattartási sikertörténetek
 • \ R \ n

 • Jerry Low jegyzete
 • \ R \ n

"
}

Állandó kapcsolat jellemzői

Ne feledje, hogy a Constant Contact elsődleges hangsúlya az e-mail marketing, miután regisztrálta a fiókot, lehetősége van e-mail lista létrehozására, megadhatja elérhetőségi adatait, majd létrehozhatja első e-mailjét.

A kapcsolatfelvételi adatok kötelezőek, és azoknak, akik újak az e-mail marketing területén, ez egy olyan terület, amelyet figyelembe kell venni. Manapság sok országban szigorú törvények vannak érvényben az adatvédelem és a személyes adatok vonatkozásában. Mielőtt bármilyen marketing e-mailt küldene, kérjük, vegye figyelembe ezeket a törvényeket, és ellenőrizze, hogy betartja-e azokat!

1. Lista létrehozása

Az előfizetői listája az e-mail marketing kampányának középpontjában áll, és az összes e-mail címből áll, amelyekkel elérni szeretné. Az egyenként történő beírás újfajta őrület lenne, tehát az állandó kapcsolattartónak számos egyszerű módja van a lista kitöltésére..

A leggyorsabb és legegyszerűbb módszer a fájl formátumú feltöltés, a Gmail névjegyzékből történő közvetlen importálás vagy a Microsoft Outlookból való kibontás. Ha a listát fájlban tölti fel, vegye figyelembe, hogy a Constant Contact felismeri vesszővel elválasztott értékeket (CSV), Excel és egyszerű szöveges formátumot.

Minden rekord szerkeszthető, és címkéket is hozzárendelhetMiután elkészítette, elérheti kapcsolattartói rekordjait a Kapcsolatkezelőn keresztül. Ez lehetővé teszi az információk szerkesztését ott, de hozzáteheti azt is, amit a rendszer „Címkéknek” hív. Azt hiszem, ez hasznos lehet a névjegyek csoportosításakor a listákon, de a rekordok egyenkénti szerkesztése rendkívül unalmas..

2. Az e-mail marketing kampányok futtatása

A Constant Contact vizuális szerkesztője egyszerűen használhatóA vizuális szerkesztő könnyen használható, sablonok bőségesek.

Miután rendezte az e-mail listáját, készen áll az e-mail marketing kampány megkezdésére.

A folyamatos kapcsolat megkönnyítése érdekében nagyon nagy sablonkészlettel rendelkezik az induláshoz. Még jobb, ha van egy vizuális szerkesztő, amely segítségével módosíthatja ezeket a sablonokat az Ön igényei szerint. Valójában előfordulhat, hogy megtekinti a sablonok némelyikét, mielőtt feliratkozik az állandó kapcsolattartóra.

3. Állandó kapcsolat e-mail sablonjai

* Kattintson a képre a nagyításhoz.

A Constant Contact hírlevél alapsablonjaAlapvető hírlevél sablon.

Állandó kapcsolattartó e-mail sablonok a fekete péntek marketing kampányáhozE-mail sablonok a fekete péntek marketing kampányához.

Állandó kapcsolattartó e-mail sablonok fitneszközpontokhoz.E-mail sablonok fitneszközpontokhoz.

E-mail sablonok éttermek és bárok számára.

E-mail sablonok ingatlanvállalkozások számára.

E-mail sablonok a karácsonyi értékesítéshez.

Konferenciák e-mail sablonjai.

E-mail sablonok divatokhoz / butikokhoz.

További információ: Tekintse meg az összes e-mail sablont a Constant Contact oldalon.

Mindegyik sablon tartalmazza az összes alapvető információt, amely ahhoz szükséges, hogy az e-mail e-mailben megfeleljen a legtöbb szokásos szabályozásnak. Ez magában foglalja a vállalkozás fizikai címét, a kötelező leiratkozási linket, valamint néhány egyéb hasznos információt is.

Ha megvan a saját adathordozója, például logói vagy védett képei, akkor azokat feltöltheti a rendszerbe és felhasználhatja hírleveleiben is. Legfeljebb 2 GB tárhely engedélyezett, így nem valószínű, hogy hamarosan elfogy.

Ütemezze az e-maileket az automatikus kiadáshoz.

Miután megnevezték, szerkesztették és elégedettek voltak a tervezett e-mail kampányával, mentheti, majd azonnal elküldheti, vagy ütemezheti későbbi, automatikus kézbesítési időpontra és dátumra. Az állandó kapcsolat az ausztrál nyugati normál időt (AWST) követi, tehát ezt meg kell tennie konvertálja a helyi időt ezt követve az e-mailek helyes ütemezése.

Az egyetlen enyhe hiba, amelyet fontosnak éreztem, az, hogy úgy tűnik, nincs mód arra, hogy a rendszert úgy konfiguráljuk, hogy automatikusan válaszoljon a felhasználói válaszokra. Amit az állandó kapcsolattartó automatikus válaszként tekint, inkább egy kiváltó hatás, amely előre beállított időpontokban történik egy e-mail sorozat kiadására.

4. A kampányok eredményeinek ellenőrzése

Az állandó kapcsolattartó szolgáltatók azonnali frissítéseket hoznak a marketing kampányaibanAzonnal frissítse marketing kampányait.

Bármelyik kampány után megtekintheti annak eredményeit a Jelentéskészítés lapon.

A Constant Contact könnyen olvasható grafikonon mutatja az eredményeket, és olyan alapvető statisztikákat tartalmaz, mint a kattintási arány és a nyitott arány. Ha úgy dönt, hogy a Google Analytics-et integrálja, további információk állnak rendelkezésre. Az egyes kampányok eredményein kívül az egyes kampányok eredményeit egyeztetheti.

5. Állandó kapcsolattartó alkalmazások és integrációk

Több száz kiegészítő található a Constant Contact piactérén.Több száz kiegészítő található a piactéren.

A Constant Contact szem előtt tartó listát tartalmaz több mint 300 alkalmazásból és más modulból, amelyeket integrálhat a fő fiókjába. Ezek az egyszerű e-mail importálási alkalmazásoktól, például a Google vagy az Outlook fiókokig terjednek, egészen a Zoho-val és az Azureplus-szal való együttműködésig az ügyfélkapcsolat-kezelés és az automatikus vezetéskezelés és az értékesítés előrejelzése érdekében.

Az alkalmazásokat a piactéren sorolják fel, ahol a WordPress plug-inekhez hasonló módon, név szerint, besorolásokkal, áttekintésekkel vagy még hozzáadásuk után is sorolhatók. Ezek az alkalmazások példátlan képességet kínálnak az e-mail marketing hatalmas méretezésére.

6. Eseménymenedzsment

Ez az, amit a legtöbb e-mail marketing eszköz még nem igazán tartalmazott. Fiókjának kiegészítő moduljaként a folyamatos kapcsolattartóban regisztrálhat eseménykezelésre. Ez lehetővé teszi az esemény meghívásának e-mailt, és a felhasználót kitölti a válaszaival. Ezeket a válaszokat a rendszer rögzíti, és a regisztrációkat közvetlenül az irányítópult kényelmét követheti nyomon.

Ez egy nagyon egyszerű szolgáltatás, amely nagyon sok vállalkozás számára hasznos lehet. Valójában akkor is kérhet adományokat bizonyos eseményekről az e-mailen keresztül, amely egy egyedi adományozási oldalra mutat. Sajnos erre további havi díj fizetendő.

7. További források és támogatás

Az e-mail marketing játék egyik legnépszerűbb neveként a Constant Contact azt akarja, hogy sikeres legyen a kampányaiban. Ebből a célból van egy nagy online források tárolója, amelyre segítségre lehet hívni. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja, hogy melyik iparágban működik, és kampányötleteket, sőt javaslatokat fog kapni arra vonatkozóan, hogy milyen sablonok megfeleljenek az Ön igényeinek.

Emellett a rendszer olyan tudásbázissal is rendelkezik, amely megválaszolja a korábbi felhasználók által tapasztalt sok általános kérdést. Ez magában foglalja mind a cikkeket, mind a videó oktatóanyagokat. Ha ez még mindig nem oldotta meg a felmerült problémákat, létezik egy kiterjedt támogatási rendszer is.

A folyamatos kapcsolat a chatbot segítséggel, e-mail támogatással, egy aktív felhasználói közösséggel, valamint az Egyesült Államokból, Kanadából, Mexikóból és az Egyesült Királyságból származó közvetlen telefonhívásokkal érkezik. Van egy másik vonal, amely támogatja a más nemzetközi területekről érkező hívásokat. A telefonos támogatás nem a nap 24 órájában, de a támogatott idő nagylelkű.

A valóban segítségre vágyók számára a Constant Contact korlátozott segítséget nyújt hétvégén a Twitter-fiókján keresztül.

Állandó kapcsolat ára

Az állandó kapcsolat két fő változatot kínál; E-mail és Email Plus. Az e-mail alapvető egyfelhasználói verzió, amely nem engedélyezi az e-mailek automatizálását, eseménymarketing, online adományok, felmérések és közvélemény-kutatások, illetve kuponok használatát..

Eltekintve attól, hogy minden mást árszint alapon számítanak, az e-mail lista méretétől függően. Az árak az 500 előfizető legalacsonyabb végétől havonta 20 dollárig terjednek, egészen az 50 000 előfizetőig havonta 335 dollárig. Azoknak, akiknek még nagyobb listája van, az árképzéshez közvetlenül velük kell foglalkozniuk.

Ha a kiegészítő eseménykezelő funkciót választja, akkor készen áll arra, hogy legalább 45 USD pluszot fizet havonta, a marketinglista méretétől függően.

Az új felhasználók számára a Constant Contact 60 napos próbaidőszakot vesz igénybe, amelynek során élvezheti az Email Plus-fiók összes előnyeit. Az egyetlen különbség az, hogy a próbaperiod alatt 100 listára korlátozódik.

Állandó kapcsolat vs Mail Chimp

Jellemzők / árképzés
CTCT Basic
CTCT Plus
MailChimp Basic
Ingyenes tervek?NemNemIgen
0 – 500 előfizető$ 17.00 / hó$ 38.25 / hóIngyenes
2000 előfizető számára$ 38.25 / hó$ 59.50 / hó$ 50,00 / hó
10 000 előfizető számára$ 80,75 / hó$ 106.25 / mo$ 75.00 / hó
25 000 előfizető számára$ 191,25 / hó$ 191,25 / hó$ 150.00 / mo
Több rendszergazdaNemIgenIgen
Kattintást követő hőtérképIgenIgenNem
SMS MarketingIgenIgenNem
Könnyű felhasználók szegmentálásaIgenIgenNem
RendezvényszervezésIgenIgenNem
Facebook / Instragram MarketingNemNemIgen
SzámlázásIgenIgenNem
Nonprofit kedvezmény20 – 30% kedvezmény20 – 30% kedvezményNem
Ingyenes próbaverzió60 nap60 napNem
Látogasson el az Online oldalraÁllandó kapcsolatMailChimp

* Megjegyzés: A MailChimp ingyenes csomag kevesebb mint 2000 előfizető és havi 12 000 e-mail esetén érhető el

Látogassa meg az állandó kapcsolatot

Sikertörténetek

Az elmúlt évtizedben a The Vin Bin bizonyította szakértelmét azzal, hogy kifinomult bor-, kézműves-, szeszesital-, kézműves sajtok és ínyenc ételek széles választékát kínálja ügyfeleinek. Rick Lombardi agyalapja, ez a speciális üzlet egyre erősebbé vált, és szenvedélye virágzó üzletgé vált..

A folyamatos kapcsolattartás volt az egyik eszköz, amelyet Rick használ, és elismeri, hogy a siker nagy részét képezi. A rendszer megfizethető módon kínálta neki az ügyfélkapcsolatok kiépítését, és azokat Vin Bin-hez szállítani. Rick és még sok más, mint ő, kihasználták az e-mailek marketingjét, hogy felhatalmazzák üzleti tevékenységüket és növekedjenek a növekedésben.

További információ: Olvassa el a sikertörténeteket a Constant Contact oldalon.

Következtetés

Több mint 650 000 vevővel, akik 15 éven át kiszolgálták a Constant Contact-ot, a kisvállalkozások marketingének vezetővé vált. Különleges keveréket kínálnak a szakértői ismeretek, a hatékony alapkompetencia, valamint az erős támogatási rendszer számára.

Személy szerint, ha korábban már használt néhány e-mail marketing platformot, a Constant Contact nagyon jól érzi magát. Megvan minden olyan lehetősége (és még sok más), amelyet egy professzionális webhely kínálna, ugyanakkor egyszerűsített felhasználói felülettel rendelkezik, amely nem fogja túlzottan megfélemlíteni. Ha figyelembe veszi ezt a szilárd támogatási rendszert, azt mondanám, hogy ez egy igazi nyertes.

Jerry Low jegyzete

Én a MailChimp programot használom a WHSR hírlevélhez. Körülbelül egy évvel ezelőtt a Constant Contact ingyenes számlát kínál. Nem váltottam több okból:

 1. Olcsóbb hosszú távon – a MailChimp 5-10% -kal olcsóbb, mint versenytársai.
 2. Örülök a MailChimp e-mail készítőnek – ennélfogva nem vagyok abban a hangulatban, hogy kipróbáljam a többieket (miért javíthatunk meg valamit, ha még nincs törve?).
 3. És mindenekelőtt hatalmas erőfeszítéseket és pénzt költöttem a MailChimp használatának elsajátítására és a jelenlegi e-mail automatizálási rendszer beállítására. A váltás költségei súlyozzák azt a pénzt, amelyet meg tudok takarítani az ingyenes számláról.

A Constant Contact véleményem szerint véleményem szerint egyszerűen az első három versenyző az e-mailes marketing eszközökben.

Olyanok, mint a MailChimp fejlett verziója.

A Constant Contact ára kissé magasabb, de megkapja, amit fizet. Néhány marketing funkció, mint például az SMS lekérdezése, a valós idejű értékesítési riasztások, a társadalmi CRM, az egyszerű felhasználói szegmentálás és a számlázás (amit a MailChimpnél nem tud megszerezni) létfontosságú lehet a nagyvállalati szervezetek számára. A kezdőknek azt javaslom, hogy olvassa el a sikertörténeteket a Constant Contact webhelyén, hogy többet megtudjon.

További információ: Látogasson el a Constant Contact Online webhelyre

Megjegyzés: Ezt az áttekintést először a testvéroldalon tettük közzé A web hosting titka feltárt.

FTC közzététel: A BuildThis az ezen a weboldalon felsorolt ​​eszközökön keresztül áttételi díjakat kap. De a vélemények tapasztalatainkon alapulnak, nem pedig az, hogy mennyit fizetnek. Arra koncentrálunk, hogy segítsük a kisvállalkozásokat és az egyéneket a weboldalak vállalkozásként történő felépítésében. Kérjük, támogassa munkánkat és többet tudjon meg a közzétételükről.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map