A Sucuri Security WordPress plugin áttekintése

Szakmai karrierem nagy részében ismételten megismételtem a „Gondolj a saját üzletedre” mantrat, és mindig arra buzdítottam a vállalkozásokat, hogy maradjanak összpontosítva, és hagyják a rést a szakértők kezébe. Ma megvizsgáljuk a Sucuri Security WordPress bővítményt, amely egy sor biztonsági lehetőséget kínál egy csomagban.


Maga a Sucuri egy Delaware-ben alapított biztonsági cég, amely az időkkel fejlődött és a világ minden tájáról elosztott biztonsági szakértői csoportot működtet. Bár a biztonsági cégek viszonylag fiatalok, félelmetes hírnévre tett szert az élvonalbeli vállalatok között, akik az interneten élnek (ábrázolva)..

Sucuri áttekintő összefoglaló

Teljes WordPress biztonsági bővítmény

Név: Sucuri

Leírás: A Sucuri egy biztonsági csomag, amely megóvja webhelyét a DDoS támadások vagy hackerek ellen. A freemium eszköz azonban másokhoz képest kevésbé átfogó. Egyes funkciók fizetést igényelnek, míg a versenytársak ingyenesen kínálnak.

Operációs rendszer: Web-alapú

Alkalmazás kategóriája: Biztonság, WordPress

 • Egyszerű használat

 • Megbízhatóság

 • Jellemzők

 • A pénz értéke

 • Vevőszolgálat

Átfogó

4.1

összefoglalás

A legtöbb szokásos biztonsági bővítménnyel ellentétben a Sucuri Security-t teljes körű szolgáltatásként fejlesztették ki, ami azt jelenti, hogy vigyáz rád a támadás bekövetkezése előtt, és még tanácsot adhat a dolgok megoldásának legjobb módjáról, ha valami rosszul fordul elő. Ingyenesen használható, de prémium funkciókkal rendelkezik azok számára, akik a legnagyobb biztonságot keresik.

Tudj meg többet:

 • Hogyan működik a Sucuri edzés??
 • Sucuri hackelési lehetőségek
 • Sucuri árképzés
 • Megéri-e Sucuri??

Előnyök

 • Freemium előfizetési modell

Hátrányok

 • Korlátozott funkcionalitás
 • Bizonyos alapvető funkciók, például a tűzfal magas költsége
 • Tudjon meg többet a Sucuri WP pluginról
 • Látogassa meg Sucurit

{
"@kontextus": "http://schema.org",
"@típus": "Felülvizsgálat",
"itemreviewed": {
"@típus": "Szoftveralkalmazás",
"név": "Sucuri",
"leírás": "A Sucuri egy biztonsági csomag, amely megóvja webhelyét a DDoS támadások vagy hackerek ellen. A freemium eszköz azonban másokhoz képest kevésbé átfogó. Egyes funkciók fizetést igényelnek, míg a versenytársak ingyenesen kínálnak.",
"kép": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/sucuri-home-review.jpg",
"operációs rendszer": "Web-alapú",
"applicationCategory": "Biztonság, WordPress"
},
"reviewRating": {
"@típus": "Értékelés",
"ratingValue": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"szerző": {
"@típus": "Személy",
"név": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

A legtöbb szokásos biztonsági bővítménnyel ellentétben a Sucuri Security-t teljes körű szolgáltatásként fejlesztették ki, ami azt jelenti, hogy vigyáz rád a támadás bekövetkezése előtt, és még tanácsot adhat a dolgok megoldásának legjobb módjáról, ha valami rosszul fordul elő. Ingyenesen használható, de prémium funkciókkal rendelkezik azok számára, akik a legnagyobb biztonságot keresik.

\ R \ n

Tudj meg többet:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Hogyan működik a Sucuri edzés??
 • \ R \ n

 • Sucuri hackelési lehetőségek
 • \ R \ n

 • Sucuri árképzés
 • \ R \ n

 • Megéri-e Sucuri??
 • \ R \ n

\ R \ n

"
}

A Sucuri Security WordPress bővítmény megismerése

A beépülő modul a WordPress beépülő modul adatbázisában találhatóA plugin megtalálható a WordPress plugin adatbázis.

A Sucuri plugin telepítése nem különbözik a többi WordPress plugin-tól. Megtalálható akár a beépülő modul panelen történő kereséssel, akár közvetlenül csomagként feltöltve a beépülő modul könyvtárába. Ezt követően aktiválni kell, majd konfigurálni kell.

A Sucuri Security parancsnoka a Dashboard, amely nagy képet nyújt a webhely állapotáról. Itt listákat és naplókat jelenít meg, amelyek mindent elárulnak az utóbbi időben zajló eseményektől az ajánlásokig.

A Sucuri remekül védi webhelyét a támadásokkal szemben.

A beépülő modul elsőként elvégzi a webhely alapvető integritásának vizsgálatát. A beépülő modul tudja, hogy milyen fájloknak kell lennie, és azok összetételét, tehát akkor is, ha személyesen módosította a webhely fájljait, például a .httaccess fájlt, a beépülő modul riasztást fog mutatni. Ez mind jó tudni, és ha biztos benne, hogy bármilyen változtatást végrehajtott, a figyelmeztetéseket el lehet utasítani.

A lapolvasó naponta fut, és beállíthatja az futtatás időzítését, amikor az Ön számára megfelelő. Ez egy hasznos konfigurálási és elfelejtési feladat, amelyet csak egyszer kell elvégeznie.

Hogyan működik a Sucuri edzés?

sucuri-02A Sucuri edzési lehetőségek segítik a sérülékenységek eltávolítását.

A Sucuri-nak saját hardveres tűzfala van, amelyen keresztül dönthet úgy, hogy futtatja a forgalmatA Sucuri-nak saját hardveres tűzfala van, amelyen keresztül dönthet úgy, hogy futtatja a forgalmat.

Ettől eltekintve, a plugin másik jelentős része az a lehetőség, hogy webhelyét megerősítsék, amit a Sucuri „keményítésnek” nevez. Ez lehetővé teszi számos lehetőség közül, hogy bizonyos területeken milyen szintű biztonságot szeretne.

Például szeretne forgalmat futtatni a Sucuri szerver tűzfalain keresztül? Néhány lehetőség, például a tűzfal szolgáltatás, ára van.

Sucuri tárhely

Ne feledje, hogy manapság sok jó internetes házigazda már kínálja e szolgáltatások egy részét a biztonsági szakemberekkel együttműködve.

Sucuri partnerség olyan népszerű hosting cégekkel, mint az InMotion Hosting, A2 Hosting, GoDaddy stb.

Ha még nem ismeri ezt, és még mindig jó hostolási lehetőségeket keres, nézd meg az átfogó listánkat internetes fogadó vélemények első.

Sucuri Post hackelési lehetőségek

A hackelés utáni lehetőségek szintén rendelkezésre állnakA hackelés utáni lehetőségek szintén rendelkezésre állnak

Az egyik olyan szolgáltatás, amelyet a Sucuri Security kínál, kiemelkedik, és az a tény, hogy ha már problémákba ütköztek, akkor ez nem csak „ó, ó, túl rossz” üzenet. A pluginnek van egy része, amely felsorolja azokat az intézkedéseket, amelyeket megtámadása esetén megtehetsz. Visszaállíthatja például a biztonsági kulcsokat, a jelszavakat vagy akár a teljes plugint.

További információ: Tudja meg, hogyan tisztítja Sucuri a WordPress hacket

Sucuri árképzés

Sucuri egy freemium modelln dolgozik, és jelenleg 2 elsődleges szolgáltatást kínál,

 • A Sucuri tűzfal tervei – havonta 10 dollárral kezdődnek
 • Sucuri webhelybiztonsági platform – kezdje havonta 16,67 USD-tól

A szolgáltatások és az árkülönbségek itt találhatók meg.

A Sucuri jelenleg több mint 300 000 WordPress webhelyre van telepítve, amelyek közül néhány meglehetősen erős és jó hírű. Valójában, a Yoast, az egyik legsikeresebb WordPress SEO plugin védi webhelyét a Sucurival. Ugyanúgy, mint az iThemes és a WPBeginner.

Sucuri – Teljes webhelybiztonság, CDN, DDoS védelem.

Következtetés – megéri-e Sucuri??

Hogy őszinte legyek, miután futtattam a Sucuri Security for WordPress szoftvert, személy szerint kissé alulérzékenynek érzem magam. Noha egy figyelemre méltó biztonsági cégtől származik, és könnyen használható terméket kínál, nem érzi magát annyira átfogóan, mint néhány más kínálat.

Nincs valódi „wow” tényező.

Valójában hiányoznak néhány olyan biztonsági szolgáltatás, amelyre elvárhatom a jó WordPress biztonsági bővítményt, például a kétfaktoros hitelesítés a bejelentkezéshez. Más szolgáltatások, például a tűzfal, fizetést igényelnek, és a Sucuri nem pontosan a legolcsóbb, ha az ára havonta 10 dollár. Még ennél is rosszabb, hogy más neves cégek ingyenesen kínálják e szolgáltatások egy részét.

Végül kissé kellemetlennek érzem magam, hogy egy biztonsági bővítmény ilyen hosszú ideig tart a frissítések között. A felülvizsgálat idején 4 hónap telt el a plugin frissítésével (nézd meg a fenti első képet). Noha ez nem olyan nagy ügy a szokásos dolgokhoz, azt mondanám, hogy ez egy biztonsági plugin élettartama.

További információ a Sucuri Security WordPress beépülő modulról

FTC közzététel: A BuildThis az ezen a weboldalon felsorolt ​​eszközökön keresztül áttételi díjakat kap. De a vélemények tapasztalatainkon alapulnak, nem pedig az, hogy mennyit fizetnek. Arra koncentrálunk, hogy segítsük a kisvállalkozásokat és az egyéneket a weboldalak vállalkozásként történő felépítésében. Kérjük, támogassa munkánkat és többet tudjon meg a közzétételükről.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map