Undersökning: Är administrerad WordPress-värd värt de extra kostnaderna?

Att betala för hanterade WordPress-värdtjänster kan vara dyrt, men är det verkligen värt om du är en liten till medelstor företagare eller en bloggare?


Med WordPress-krafter 31,9% av Internet och mer populärt bland företagare och bloggare är det inte förvånande att vissa människor föredrar extra vård när det gäller värdtjänster.

Men inte alla hanterade WordPress-hostingtjänster skapas lika och för vissa användare kanske det inte ens är värt det alls. För att få slut på detta beslutade vi att genomföra en undersökning där användarna frågar om de tycker om kostnaderna för hanterad WordPress-värd.

Dessutom kommer vi att studera några ämnen om hanterad WordPress Hosting och de faktorer som kan hjälpa dig att avgöra om de är värda de extra kostnaderna eller inte.

Innehållsförteckning

 • De 5 stora takvägarna från vår undersökning
 • Hanterad WordPress-värd rekommenderar vi
 • Vad hände när människor bytte till WP-värd
 • Är hanterad WP-värd rätt för dig?
 • Hur man väljer: Expertens råd

5 stora takeaways från vår undersökning

Vi har nyligen skickat ut en undersökning till ett antal människor och frågat vad deras tankar och åsikter är om hanterad WordPress-värd. Resultaten var minst sagt intressanta.

1. 52,2% av användarna säger att hanterade WordPress Hosting är värda de extra kostnaderna

Tycker du att hanterad WP-värd är värd den extra kostnaden?52,2% användare tycker att hanterad WP-värd är värd den extra kostnaden.

Mer än hälften av de personer som besvarade undersökningen säger att hanterade WordPress-värdtjänster definitivt är värda de extra kostnaderna. Anledningen är att du får professionellt stöd och samlade serverprestanda för att hantera en stor mängd trafik.

Undersökning: 52,2% användare tycker att hanterad WP-värd är värd den extra kostnaden. Klicka för att Tweeta

2. Resten tror att de kan göra det själva

Medan mer än hälften tror att extra support och serverprestanda är värda de extra kostnaderna, tror resten att det inte är värt det eftersom de har kunskapen att hantera alla tekniska delar av sig själva, när det gör det professionella stödet meningslöst.

3. Support är det största problemet för de flesta användare

Support - största faktor78,3% användare säger att support är det största problemet för en WordPress-webbplats.

En av de största problem som gäller värdtjänster för användare är kvaliteten på supporten. Med tanke på att tjänsten handlar om att ge den extra uppmärksamheten på detaljer, är det troligt att ha bra stöd huvudtyngdpunkten särskilt för WordPress-användare i undersökningen.

4. De flesta användare betalar $ 6 / mo eller högre för värd

Kostnad för webbhotell60,9% användare betalar mer än $ 15 per månad för deras värd.

Minst 82,6% av användarna på undersökningen betalar för närvarande $ 6 / mo eller högre för att vara värd för sina webbplatser. Detta borde inte komma som en överraskning eftersom de flesta delade värdtjänster, småföretagshosting och WordPress-hostingtjänster faller inom det prissättningsområdet.

# 5: Användare väljer hanterad WordPress-värd om de inte kan göra det själva

Om de inte hade kunskap eller tid att hantera de tekniska aspekterna själva, skulle de flesta användare välja att använda hanterade WordPress-värdstjänster.

Rekommenderad Managed WordPress Hosting

1. Kinsta

Kinsta är ett namn som många borde känna till trots att deras nisch är mycket specifik. De tillgodoser endast WordPress-användare som söker förstklassig prestanda till vilket pris som helst. På detta har det fått ett formidabelt rykte bland användare på företagsnivå och kommer starkt rekommenderat av avancerade utvecklare också.

Att vara värd för en WordPress-webbhotell med ~ 20 000 besök och 10 GB diskutrymme kostar $ 300 per år.

Besök Kinsta

2. WPX Hosting

WPX Hosting erbjuder endast två saker – flammande snabb WordPress-värd och domännamn. Deras molnbaserade webbhotell körs på WPX Cloud, ett anpassat CDN som kombineras för att ge användarna det ultimata i WordPress-prestanda. Denna värd har rekommenderats av kända bloggare tidigare och presterat bra i ReviewSignal-tester.

Enhetsplan vid WPX, som gör att du kan vara värd för upp till 5 webbplatser med 10 GB lagring, kostar 20,83 USD / månad när du betalar årligen.

Besök WPX Hosting

Vad hände när människor bytte till hanterad WP-värd?

Framgångshistoria # 1: WHSR + WP Engine

WP-motor är ett av de bästa WordPress-värdföretagen runt och jag har personligen testat ut sina tjänster. En sak som stod ut var deras serverprestationer, som vi har använt som värd för våra systersidor Webbhotell Secret Revealed (WHSR).

Tid för första byte (TTFB) från WebpageTest visar 224ms

Serverhastighetstestet på Bitcatcha visar ett bra resultat – mestadels med 250 ms och lägre

Vi har inget annat än fantastiska resultat med värd för upptid på över 99%, TTFB (Time-to-first-byte) under 250ms, och att få en A + -klassning på Bitcatcha Speed ​​Test.

Alla dessa föreställningar utan att behöva göra någon extra finjustering innebär att WP Engine hosting är optimerad för WordPress-webbplatser.

Framgångshistoria # 2: Intelisys + LiquidWeb

Vi är inte den enda som gynnades av övergången till en mer WordPress-fokuserad värd. Intelisys är ett annat företag som förbättrats anmärkningsvärt när det gäller serverprestanda när de bytte till hanterad WordPress-hosting med LiquidWeb.

Men det går också utöver den tekniska aspekten. LiquidWeb gav också omfattande support för Interlisys, 24 timmar, 7 dagar i veckan, som en del av deras paket. Detta gav Interlisys förtroende och förmåga att fokusera på sitt arbete utan att oroa sig för tekniska problem.

Är hanterad WordPress Hosting rätt för dig?

Ja:

En hanterad WordPress-värd är rätt för dig om du letade efter …

1. Hastighet

Det sätt på vilket Managed WordPress-värdar är optimerade gör det perfekt att köra WordPress-webbplatser på. Medan exakta hastigheter tenderar att variera förväntar du dig bättre prestanda totalt sett jämfört med delad hosting.

Kinsta-serverns placering Vissa hanterade WordPress-värdar erbjuder flera datacenterplatser, vilket kan vara till stor hjälp för att förbättra laddningshastigheterna om du är inriktad på vissa platser (t.ex. Asien, Europa, USA, etc.). Kinsta erbjuder till exempel 20 olika datacenterplatser som finns över hela världen. På så sätt kan du välja det datacenter som bäst passar din publik.

2. WordPress-fokuserade verktyg

Från gratis teman till multifunktionella verktyg som Ryggraket, du kan förvänta dig att många WordPress-specifika är tillgängliga för ditt förfogande.

3. WordPress Support

Med tanke på att du använder WordPress, är oddsen att du behöver WordPress-experter för att hjälpa dig. Med hanterad WordPress-värd är allt stöd experter inom WordPress-relaterade frågor som kan hjälpa dig.

4. Utvecklingsvänlig miljö

Om du är en utvecklare eller är intresserad av att sminka med din webbplats erbjuder hanterade WordPress-värdar en svit med verktyg som är utvecklarcentriska. Så om du vill göra anpassade redigeringar eller spela med ditt system kan du göra det utan att oroa dig för att förstöra din webbplats.

Nej:

Även om hanterad WP-värd låter som utopien för många, finns det skäl till att den här typen av tjänster inte är rätt för din webbplats. Här är de två största nackdelarna med en hanterad WordPress-värd.

1. Pris

Överallt kommer hanterad WordPress-värd att bli dyrare än delade värdtjänster. Detta kan vara längre än budgeten för bloggare eller webbplatsägare som just har börjat.

2. WordPress Only

Som namnet antyder är hanterad WordPress-värd endast för WordPress-webbplatser. Om du funderar på att prova andra CMS måste du börja om från början.

Hur man väljer: Vad man ska överväga Registrera dig för en hanterad WordPress-värd

Som ni kan se av resultaten från vår undersökning finns det ett antal intressanta statistik om användare och hur de uppfattar hanterade WordPress-värdtjänster.

Men vad sägs om dig?

Oavsett om du är ett litet företag eller en växande bloggare, kan du motivera prislappen för att använda en hanterad WordPress-värd?

Svaret: Det beror på vad din webbplats behöver.

Så innan du förbinder dig till en hanterad WordPress-värdplan är det bäst att ta hänsyn till följande faktorer som hjälper dig att avgöra om de är värda de extra kostnaderna.

1. Tid och kunskap

Detta är ofta den största avgörande faktorn för att använda en hanterad WordPress-värd eller inte och för om de är värda att betala lite extra än de genomsnittliga WordPress-värdplanerna.

Om du är någon som är kapabel och kunnig om WordPress-värd, är oddsen att du inte behöver anställa någon annan för att ta hand om de tekniska aspekterna.

Många av deltagarna i vår undersökning är mer än glada att hantera sin webbplats själva och anser att hanterad WordPress-värd inte är värt extra om de kan göra det själva.

Men om du inte har det tekniska kunnandet eller bara inte har tid att upprätthålla en WordPress-webbplats effektivt, kan en hanterad WordPress-webbhotell enkelt hjälpa dig att ta hand om alla tekniska detaljer.

Jag har vant mig till WordPress redan och kan hantera de flesta saker där. Jag har varit i webbdesign / utveckling i flera år och har sällan några problem i dag. Men jag tror att för dem som är nya med WordPress och inte har mycket erfarenhet av webbplatserna Managed WordPress Hosting kan vara användbart. – Marina Barayeva

Lycklig var jag är! Jag är på en dedikerad server med HostGator. Jag njuter av friheten, mångsidigheten och snabbheten i denna tjänst. – Erik Emanuelli

Jag har personligen tillräckligt med teknisk skicklighet för att själv kunna hantera alla våra värdar. Jag är inte heller ett fan av WordPress-plattformen, mest på grund av deras uppmuntrande intäktsmodell. – Aleksey Weyman

2. Webbstrafik

Låt oss säga att du har en WordPress-blogg eller en webbplats och att den upplever en enorm tillväxt och att du får höga trafikökningar, chanserna är att att använda en hanterad WordPress-värd kan vara det bättre valet för dig.

I allmänhet kan vanliga delade värdplaner inte hantera enorm trafik eftersom dina serverresurser delas med andra användare. Så om du använde alla tilldelade resurser för din webbplats kommer du att sluta med en långsam laddningssida och måste uppgradera till en annan plan.

Med hanterad WordPress-värd kan mängden serverresurser som du har till ditt disponibla hjälpa dig att hantera enorma inkommande trafik.

Det är dock viktigt att komma ihåg att om du inte får så hög trafiknivå konsekvent, så betalar du i princip extra för serverresurser som du inte ens kommer att använda.

Det är viktigt att vara medveten om din webbplats trafik och aktivitet så att du kan få en bättre förståelse för vilka serverresurser din WordPress webbplats behöver.

Jag tror att det beror på trafiknivån. Jag skulle definitivt överväga att betala extra när min webbplats kommer att få regelbunden tung trafik som en delad hosting inte kan stödja och inte är WordPress optimerad för att hantera den. Jag tror att delade värdpaket från några bra värdföretag är tillräckliga för de flesta bloggare och att betala extra kostnad för hanterade WordPress-värd är inte kostnadseffektivt för dem. Personligen betalar jag inte förrän jag ser en regelbunden titt i webbplatstrafiken. – Harpreet Siddhu

Managed WordPress Hosting-paket är i allmänhet dyrare än traditionella delade hosting-erbjudanden. Du kanske vill överväga din trafikstatistik och webbplatsstorlek innan du väljer denna webbhotell. För det mesta räcker delade värdresurser för mindre bloggar. – Devesh Sharma

3. Värdföretagens oro

I vår undersökning listade vi upp ett antal problem som användare kan välja mellan (och de kan välja för mer än ett alternativ) när det gäller värdproblem för en WordPress-webbplats.

Här är resultaten som börjar med de största problem som minst:

 1. 78,3% av användarna valde support som det största problemet för WordPress-webbplatser.
 2. 69,6% röstade lika mycket om att säkerhet och hastighetsoptimering är ett stort problem.
 3. 30,4% är oroliga för underhåll för sin WordPress-webbplats.
 4. Resten var de saker som användarna var minst eller inte intresserade av när det gäller WordPress-webbplatser, till exempel förnyelsekostnader, SSL-support, WHM och cPanel-gränssnitt.

Här är saken, om du delar en hel del oro med våra undersökningsdeltagare, då registrerar du dig med en hanterad WordPress-värdhjälp hjälper du till att lindra många av dessa problem.

Till att börja med finns det massor av fördelar som du får med hanterad WordPress jämfört med de konventionella delade värdplanerna som bättre säkerhet, snabbhet och kundsupport..

Jag skulle ALDRIG gå tillbaka till konventionell delad hosting. Till en början skulle alla vanliga delade värdar inte kunna hantera trafiken. Och det är otroligt viktigt.

Men även om jag startade en webbplats från början skulle jag fortfarande gå med en hanterad WordPress-värd eftersom allt annat är så mycket bättre också. Särskilt stödet.

Till exempel är jag värd för BloggingWizard.com med WPX Hosting. De svarar på de flesta supportbiljetter inom 10 minuter och deras servrar är snabba.

Delade värdar har sin plats, och de är ett solid alternativ när du har en budget, men de är inte alltid lika bra värde som vad de verkar vara på ytan. – Adam Connell

(Inte byter tillbaka till konventionell delad värd) eftersom Managed är bättre för en upptagen bloggare som jag. – Ryan Biddulph

4. Förbereda för tillväxt på webbplatsen

En faktor som du måste tänka på när det gäller WordPress-värd är om du kan skala dina värdplaner när din webbplats också växer. Om du använder en delad värdplan, ofta än inte, är du fast på serverresurserna med mycket lite utrymme för skalbarhet.

Med hanterad WordPress-värd har du bättre skalbarhet för din webbplats jämfört med en delad värdplan.

Om du har en WordPress-webbplats som har många besökare, är det troligt att du vill ha möjlighet att skala dina serverresurser efter behov. Jag skulle definitivt rekommendera att gå till hanterad WordPress-värd om du är villig att betala lite mer.

Ja, jag skulle överväga att betala mer för hanterad WordPress-värd. Hanterad WordPress-värd är vanligtvis mer högpresterande och är mer finjusterad för att arbeta med WordPress. En annan viktig fördel är att det ofta är bättre skalbarhet för att växa än delad hosting. Det finns fler fördelar när man jämför en hanterad WordPress-värd med vanligt delad värd som säkerhet, hastighet och bättre support.

Då kan du ställa frågan om alla behöver hanterade WordPress-värd? Mitt svar på det är: Nej, alla behöver inte använda hantera WordPress-värd?

Om du har en välbesökt WordPress-webbplats, vill ha mer skalbarhet och är villig att betala lite mer så skulle jag rekommendera hanterad WordPress-värd.

Om du är en nybörjare, nybörjebloggare, kanske du har en liten blogg? Det fungerar mycket bra med en delad webbhotell som kostar ett par dollar per månad.

Skulle du överväga att betala extra för hanterad WordPress-värd? Ja det skulle jag! Hanterad WordPress-värd är en definitivt bättre lösning än delad hosting. – Peter Nilsson

5. WordPress-fokuserade funktioner

En av fördelarna med att använda en WordPress-fokuserad webbhotell är att de tenderar att inkludera funktioner som kommer att gynna din WordPress-webbplatss prestanda. Nedan finns några av WordPress-relaterade funktioner som du kan förvänta dig av en hanterad WordPress-värdplan.

WordPress-funktioner:

Du kan förvänta dig att betala var som helst mellan $ 19,95 / mo – $ 37,50 / mo för en hanterad WordPress-plan, men förutom vanliga funktioner som gratis SSL, ger de också extrafunktioner som gratis skanning och borttagning av skadlig programvara, företagsnivå DDoS-skydd, och gratis CDN.

I allmänhet erbjuder det genomsnittliga delade värdföretaget inte dessa tjänster som en del av sina planer. Istället är det mer troligt att du använder en extern leverantör eller tjänst för att få alla dessa funktioner (och de tenderar att bli dyr!).

Absolut inte (byter tillbaka till konventionell delad värd), jag har inte tid att orka med det, och prestandan är vanligtvis sämre. – Shane

Jag skulle förmodligen inte överväga att byta tillbaka till konventionell delad hosting (från hanterad WordPress-värd) om jag inte har slut på budgeten. Delad värd är bra för små bloggar där budgeten är viktigast och resurserna spelar ingen roll. Men om du driver en affärs- eller professionell webbplats kommer du att få en hanterad webbhotell som ger dig sinnesfrid, full kontroll över din blogg och fler resurser.- Ammar Ali

(Inte byter tillbaka till konventionell delad hosting) Helt enkelt för att Managed WordPress Hosting är säkrare och bättre inställd för prestanda än konventionell delad hosting. – Abhijit Rawool

Läsa till Är hanterad WordPress-värd värt det extra priset? på Quora

Läsa till Är hanterad WordPress-värd värt det extra priset? på Quora

Läsa till Vad är värdproblemen för en WordPress-webbplats? på Quora

Sammanfattning

Hanterad WordPress-värd kan vara ett utmärkt arsenal, men bara om din webbplats kräver det. Om du uppfyller alla nödvändiga krav är det definitivt värt de extra kostnaderna att gå för en hanterad WordPress-värdplan. Bill Acholla, Maddy Osman, Bridget M Willard, James Hunt, och Marsha Kelly är bland webbplatsägare / bloggare som tycker att Managed WordPress-värd är värt de extra kostnaderna.

Men om du börjar och fortfarande en liten blogg eller webbplats kan det inte vara värt att spendera så mycket pengar i det. Janice Wald, Bill Gassett, Adrian Jock, och Ashley är bland deltagarna som inte skulle betala det extra priset för det.

Kort sagt, inte alla behöver använda WordPress-hanterad hosting, men om du gör det är det definitivt värt det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map