Felmérés: Megérte-e az extra költségeket a kezelt WordPress tárhely?

A kezelt WordPress tárhelyszolgáltatásokért fizetés költséges lehet, de tényleg megéri, ha kis- és középvállalkozás tulajdonosa vagy blogger?


A WordPress hatalmának köszönhetően az internet 31,9% -a, és népszerűbb az üzleti tulajdonosok és a bloggerek körében, nem meglepő, hogy egyesek különös gondot fordítanak a hostolási szolgáltatásokra..

Ugyanakkor nem minden kezelt WordPress tárhelyszolgáltatás jön létre egyenlően, és egyes felhasználók számára valószínűleg egyáltalán nem is megéri. Ennek mélyére való felvétel céljából úgy döntöttünk, hogy felmérést készítünk a felhasználókkal arról, hogy gondolkodnak-e a kezelt WordPress tárhely költségeiről.

Ezenkívül néhány témához is belemerülünk a kezelt WordPress tárhelyről és azokról a tényezőkről, amelyek segítenek meghatározni, megéri-e a többletköltségeket, vagy sem..

Tartalomjegyzék

 • A felmérésünk 5 nagy felszállópályája
 • Ajánlott menedzselt WordPress-tárhely
 • Mi történt, amikor az emberek váltottak a WP hostra
 • A kezelt WP tárhely az Ön számára?
 • Hogyan válasszuk ki: Szakértői tanácsok

5 nagy elvihető felmérésünk

Nemrég küldtünk felmérést számos ember számára, és megkérdeztük, mi a gondolataik és véleményük a WordPress kezelt tárhelyéről. Az eredmények enyhén szólva nagyon érdekesek voltak.

1. A felhasználók 52,2% -a mondja, hogy a WordPress tárhely megéri a többletköltségeket

Gondolod, hogy a menedzselt WP-tárhely megéri-e extra költségeket?A felhasználók 52,2% -a úgy gondolja, hogy a menedzselt WP-tárhely megéri az extra költségeket.

A felmérésre válaszoló emberek több mint fele szerint a kezelt WordPress tárhelyszolgáltatások mindenképpen megéri a többletköltségeket. Ennek oka az, hogy professzionális támogatást és kurátor szerver teljesítményt kap a nagy forgalom kezelése érdekében.

Felmérés: 52,2% a felhasználók úgy vélik, hogy a WP-menedzsmentnek elérhetőnek kell lennie a többletköltség. Kattintson a Tweet-re

2. A többi úgy véli, hogy meg tudják csinálni magukat

Míg több mint fele úgy véli, hogy a kiegészítő támogatás és a szerver teljesítménye megéri a többletköltségeket, a többi úgy gondolja, hogy nem éri meg, mert tudják, hogy minden műszaki alkatrészt maguk kezelnek, amikor a professzionális támogatás értelmetlenné válik..

3. A támogatás a legtöbb felhasználó számára a legnagyobb gond

Támogatás - a legnagyobb tényezőA felhasználók 78,3% -a szerint a támogatás a WordPress webhely legnagyobb aggodalma.

Az egyik legnagyobb aggodalomra ad okot a felhasználók számára nyújtott hostolási szolgáltatások tekintetében az általuk nyújtott támogatás minősége. Tekintettel arra, hogy a szolgáltatásnak a részletekre való különös figyelmet kell fordítania, a jó támogatás valószínűleg a fő szempont, különös tekintettel a felmérésben szereplő WordPress felhasználók számára.

4. A legtöbb felhasználó havonta legalább 6 dollárt fizet a tárhelyért

Webgazda költségeA 60,9% felhasználó havonta több, mint 15 dollárt fizet a tárhelyért.

A felmérésben részt vevő felhasználók legalább 82,6% -a jelenleg legalább 6 dollárt fizet havonta a webhelyeik üzemeltetésére. Ennek nem kellene meglepődnie, mivel a legtöbb megosztott tárhely, a kisvállalkozások tárolása és a WordPress tárhelyszolgáltatások ebbe az árkategóriába esnek.

# 5: A felhasználók a WordPress menedzselt tárhelyét választják, ha nem tudják megtenni

Ha nem lennének tudásuk vagy idejük maguknak a technikai szempontoknak a kezelésére, a legtöbb felhasználó úgy döntött, hogy kezelt WordPress tárhelyszolgáltatást használ..

Ajánlott menedzselt WordPress tárhely

1. Kinsta

A Kinsta olyan név, amelyet sokannak ismerniük kell, annak ellenére, hogy résük nagyon specifikus. Csak azoknak a WordPress felhasználóknak szolgálnak, akik bármilyen áron elérik a legkiválóbb teljesítményt. Ezen a téren félelmetes hírnévre tett szert a vállalati szintű felhasználók körében, és a fejlett fejlesztők is erősen ajánlják.

Egy WordPress webhely tárhelyének tárolása ~ 20 000 látogatással és 10 GB lemezterülettel évente 300 dollárba kerül.

Látogasson el Kinstaba

2. WPX tárhely

A WPX tárhely csak két dolgot kínál – a gyors WordPress tárhelyet és a domainneveket. Felhő alapú tárhelyük a WPX Cloud-en fut, egy testreszabott CDN-en, amely kombinálva a felhasználók számára biztosítja a WordPress teljesítménye maximális teljesítményét. Ezt a gazdagépet a híres bloggerek már korábban ajánlották, és jól teljesítettek a ReviewSignal tesztekben.

A WPX belépő szintű terve, amely lehetővé teszi, hogy akár 5 webhelyet tároljon 10 GB tárhellyel, havonta 20,83 dollárba kerül, ha évente fizetik..

Látogassa meg a WPX tárhelyet

Mi történt, amikor az emberek átváltanak a kezelt WP-gazdagépre?

1. sikertörténet: WHSR + WP motor

WP motor az egyik legnépszerűbb WordPress hosting cég, és személyesen kipróbáltam szolgáltatásaikat. Az egyik dolog, amely kiemelkedett, a szerver teljesítményeik voltak, amelyeket szokásos webhelyeink fogadására használtak. Web Hosting Secret Revealed (WHSR).

Az első bájt (TTFB) eredménye a WebpageTest eredményeként 224 ms

A kiszolgálósebesség-teszt a Bitcatcha-n jó eredményt mutat – többnyire 250 ms-nál vagy annál kevesebbel

Nem volt semmi más, mint lenyűgöző eredmények a 99% feletti üzemeltetési idővel, a TTFB (Time-to-byte byte) 250 ms-nál alacsonyabb szintjével és A + minősítés megszerzésével a Bitcatcha Speed ​​Testnél.

Mindezen előadások anélkül, hogy bármilyen extra finomhangolást kellene végezni, azt jelenti, hogy a WP Engine tárhelyét a WordPress webhelyekre optimalizálják.

2. sikertörténet: Intelisys + LiquidWeb

Nem csak mi részesültünk előnyben abban, hogy átálltunk egy WordPress-központú tárhelyre. Intelisys egy másik cég, amely figyelemreméltóan javult a szerver teljesítményében, amikor átváltottak a kezelt WordPress tárhelyre LiquidWeb.

De túlmutat a technikai szemponton is. A LiquidWeb a csomag részeként átfogó támogatást nyújtott az Interlisys-hez is, a hét minden napján, a hét minden napján. Ez megadta az Interlisys-nek a magabiztosságát és képességét arra, hogy munkájára összpontosítson, anélkül, hogy technikai kérdésekkel kellene aggódnia.

A kezelt WordPress tárhely megfelelő az Ön számára?

Igen:

A kezelt WordPress host megfelelő az Ön számára, ha a következőt kereste:

1. Sebesség

A Felügyelt WordPress-gazdagépek optimalizálása révén tökéletesvé teszi a WordPress-webhelyek futtatását. Noha a pontos sebesség általában eltér, a jobb teljesítményre számíthat, mint a megosztott tárhely.

A Kinsta szerver helye Néhány kezelt WordPress tárhely több adatközpont-helyet kínál, amelyek nagyon hasznosak lehetnek a betöltési sebesség javításában, ha bizonyos helyeket céloz meg (azaz: Ázsia, Európa, Egyesült Államok stb.). Például Kinsta kínál 20 különböző adatközpont-hely amelyek az egész világon elérhetők. Ily módon kiválaszthatja azt az adatközpontot, amely a legmegfelelőbb a közönség számára.

2. WordPress-központú eszközök

Az ingyenes témáktól a többfunkciós eszközökig, például a JetPack, számíthat arra, hogy rengeteg WordPress-specifikus lesz elérhető az Ön rendelkezésére.

3. WordPress támogatás

Tekintettel arra, hogy WordPress-t használ, valószínűsíthető, hogy segítségre van szüksége WordPress-szakértőknek. A kezelt WordPress tárhelynél minden támogatás a WordPress-rel kapcsolatos szakemberek számára nyújt segítséget.

4. Fejlesztőbarát környezet

Ha fejlesztő vagy, vagy érdekli a webhely megbirkózása, a kezelt WordPress-házigazdák olyan eszközcsomagot kínálnak, amely fejlesztő-központú. Tehát, ha egyéni szerkesztéseket szeretne végezni, vagy játszani szeretne a rendszerével, akkor ezt megteheti anélkül, hogy aggódnia kellene a webhely elpusztításáért.

Nem:

Míg a menedzselt WP-hosting soknak utópianak tűnik, vannak okok, hogy az ilyen típusú szolgáltatás nem megfelelő az Ön webhelyére. A kezelt WordPress gazdagép két legnagyobb hátránya van.

1. Ár

Összességében a kezelt WordPress tárhely drágább lesz, mint a megosztott tárhelyszolgáltatások. Ez meghaladhatja a most kezdődő bloggerek vagy webhelytulajdonosok költségvetését.

2. Csak WordPress

Ahogy a neve is sugallja, a kezelt WordPress tárhely csak a WordPress webhelyekre vonatkozik. Ha más CMS-t szeretne kipróbálni, akkor a nulláról újra kell kezdenie.

Hogyan válasszunk: Mit kell fontolni a Felügyelt WordPress Host regisztrációjára?

Amint a felmérés eredményeiből kitűnik, számos érdekes statisztika található a felhasználókról és arról, hogyan érzékelik őket a kezelt WordPress tárhelyszolgáltatások.

De mi van veled??

Akár kisvállalkozás vagy egyre növekvő blogger, meg tudja magyarázni az árat az irányított WordPress tárhely használatáért?

A válasz: Minden attól függ, hogy mi igényel webhelyét.

Tehát, mielőtt elkötelezné magát a kezelt WordPress tárhely-terv mellett, a következő tényezőket kell figyelembe vennie, hogy segítsen eldönteni, hogy megéri-e a többletköltségeket..

1. Idő és tudás

Ez gyakran a legnagyobb döntő tényező a kezelt WordPress tárhely használatának, vagy sem, valamint arról, hogy érdemes-e kicsit extra fizetést fizetni, mint az átlagos WordPress tárhely-tervek.

Ha Ön valaki képes és jól ismeri a WordPress tárhelyét, akkor valószínű, hogy nem kell bérelnie valakit, aki gondoskodik a műszaki szempontokról..

A felmérésünkben résztvevők nagy része több mint örömmel kezeli saját webhelyét, és úgy véli, hogy a kezelt WordPress tárhely nem ér extra értéket, ha maguk is meg tudják csinálni.

Ha azonban nincs meg ez a műszaki know-how, vagy ha nincs ideje a WordPress webhely hatékony karbantartására, akkor a felügyelt WordPress tárhelyszolgáltatás könnyedén segíthet a műszaki részletek gondozásában..

Már megszoktam a WordPress-t, és ott tudom kezelni a legtöbb dolgot. Évek óta foglalkozom webfejlesztéssel és fejlesztéssel, és manapság ritkán jelentkeznek problémák. De azt hiszem, hasznos lehet azok számára, akik újak a WordPress-en és nem rendelkeznek nagy tapasztalattal a kezelt WordPress tárhely webhelyekkel. – Marina Barajeva

Boldog, ahol vagyok! Egy dedikált szerveren vagyok a HostGatormal. Élvezem a szolgáltatás szabadságát, sokoldalúságát és gyorsaságát. – Erik Emanuelli

Személy szerint elég technikai ismeretekkel rendelkezem ahhoz, hogy magam kezeli az összes tárhelyet. Nem vagyok rajongója sem a WordPress platformnak, főként azért, mert eladósodó bevételszerzési modelljük van. – Aleksey Weyman

2. Weboldal forgalom

Tegyük fel, hogy van egy WordPress blogja vagy egy weboldala, és óriási növekedést tapasztal, és nagy forgalomnövekedést tapasztal, valószínű, hogy a kezelt WordPress tárhely használata jobb választás az Ön számára.

Általában véve a rendszeres megosztott tárhely-tervek nem képesek hatalmas forgalmat kezelni, mivel a szerver erőforrásait megosztják más felhasználókkal. Tehát, ha felhasználta az összes kiosztott erőforrást a webhelyéhez, akkor lassan töltődik be az oldal, és frissítenie kell egy másik tervet.

A kezelt WordPress tárhely segítségével az Ön rendelkezésére álló szerver erőforrások segíthetnek a bejövő forgalom hatalmas szintjének kezelésében.

Fontos azonban arra, hogy ne felejtse el, hogy ha nem ért el állandóan ezt a magas forgalmat, akkor alapvetően külön kell fizetnie a szerver erőforrásokért, amelyeket még nem is fog használni.

Fontos, hogy tisztában legyenek webhelye forgalmával és tevékenységével, hogy jobban megértsd, hogy milyen szerver erőforrásokra van szükség a WordPress webhelyéhez.

Azt hiszem, ez a forgalom szintjétől függ. Határozottan fontolóra veszem a külön fizetést, amikor a webhelyem rendszeresen megnövekszik a forgalomban, amelyet a megosztott tárhely nem támogat, és a WordPress nem optimalizálja kezelését. Úgy gondolom, hogy néhány jó hosting társaság megosztott tárhelycsomagjai a legtöbb blogger számára megfelelőek, és a kezelt WordPress tárhely felárának fizetése számukra nem költséghatékony. Személy szerint nem fogok fizetni, amíg rendszeresen megnézem a webhely forgalmát. – Harpreet Siddhu

Irányított WordPress tárhelycsomagok általában drágábbak, mint a hagyományos megosztott tárhely-ajánlatok. Érdemes megfontolni a forgalmi statisztikákat és a webhely méretét, mielőtt ezt a hosting szolgáltatást választja. Általában a megosztott tárhely-erőforrások elégek a kisebb blogokhoz. – Devesh Sharma

3. Aggályok a fogadó társasággal kapcsolatban

Felmérésünkben számos aggodalmat felsoroltunk, amelyek közül a felhasználók választhatnak (és egynél több lehetőséget is választhatnak), amikor a WordPress webhelyére vonatkoznak aggályok..

Íme az eredmények a legkevesebb aggodalommal kezdve:

 1. A felhasználók 78,3% -a választotta a WordPress webhelyek legnagyobb problémáját.
 2. 69,6% szavazott ugyanolyan módon, hogy a biztonság és a sebesség optimalizálása komoly aggodalomra ad okot.
 3. 30,4% -uk aggódik a WordPress webhely karbantartása miatt.
 4. A többi a felhasználók számára a WordPress-webhelyek vonatkozásában legkevésbé érintett, vagy nem törődött velük, például a megújítási költségek, az SSL támogatás, a WHM és a cPanel felület.

Itt van a helyzet, ha sok aggályt oszt meg a felmérés résztvevőivel, akkor a kezelt WordPress-tárhely feliratkozása segít enyhíteni ezeket a problémákat..

A kezdők számára rengeteg előnye van, amelyeket a kezelt WordPress-rel kap a hagyományos megosztott tárhely-tervekhez képest, például jobb biztonság, sebesség és ügyfél-támogatás.

Soha nem térnék vissza a hagyományos megosztott tárhelyhez. Először is, minden szokásos megosztott gazdagép nem képes kezelni a forgalmat. És ez hihetetlenül fontos.

De még akkor is, ha a webhelyet a semmiből indítanám, továbbra is mentem egy kezelt WordPress gazdagéppel, mert minden más is sokkal jobb. Különösen a tartó.

Például a BloggingWizard.com webhelyet üzemeltetem a WPX Hosting szolgáltatással. 10 percen belül válaszolnak a legtöbb támogatási jegyre, és szervereik gyorsak.

A megosztott házigazdáknak megvan a helyük, és jó választásuk, ha költségvetésük van, de nem mindig olyan jó ár-érték arány, mint ahogy azt felszínen látják. – Adam Connell

(Nem váltunk vissza a szokásos megosztott tárhelyre), mert a Kezelt jobb egy olyan elfoglalt bloggerhez, mint én. – Ryan Biddulph

4. Felkészülés a webhely növekedésére

Az a tényező, amelyet figyelembe kell venni a WordPress tárhelyén, az, hogy képes-e méretezni a tárhely-terveket a webhely növekedésével is. Ha megosztott tárhely-tervet használ, többnyire nem ragadt be a kiszolgáló erőforrásaiba, nagyon kevés a méretezhetőség.

A kezelt WordPress tárhelynél jobb skálázhatóságot biztosít webhelye számára, mint a megosztott tárhely-tervben.

Ha van egy WordPress webhely, amely sok látogatóval rendelkezik, akkor esélye van annak, ha szeretné, hogy a kiszolgáló erőforrásait szükség szerint méretezze. Határozottan javaslom menedzselt WordPress-tárhely használatát, ha hajlandó fizetni egy kicsit többet.

Igen, megfontolnám, hogy többet fizetnék a kezelt WordPress tárhelyért. A kezelt WordPress tárhely általában nagyobb teljesítményű, és finomabb, hogy működjön együtt a WordPress programmal. Egy másik fontos előnye az, hogy gyakran jobb a skálázhatóság a növekedéshez, mint a megosztott tárhelyhez. További előnyökkel jár, például a biztonság, a sebesség és a jobb támogatás, ha összehasonlítjuk a kezelt WordPress tárhelyet a közös megosztott tárolással.

Akkor felteheti a kérdést, vajon mindenkinek szüksége van-e WordPress menedzselt tárhelyre? Válaszom erre: Nem, mindenkinek nem kell a WordPress tárhelyét kezelnie?

Ha van egy jól meglátogatott WordPress webhely, nagyobb skálázhatóságot szeretne, és hajlandó fizetni egy kicsit többet, akkor azt javasolnám a WordPress menedzselt tárhelyéhez.

Ha Ön kezdő, kezdő blogger vagy, talán van egy kis blogja? Nagyon jól működik egy megosztott tárhely-szolgáltatónál, amely pár dollárt fizet havonta.

Fontolná, hogy külön fizetjen a kezelt WordPress tárhelyért? Igen, szeretném! A kezelt WordPress tárhely határozottan jobb megoldás, mint a megosztott tárhely. – Peter Nilsson

5. A WordPress fókuszált funkciói

A WordPress-központú tárhelyszolgáltatás használatának egyik előnye, hogy általában olyan szolgáltatásokat tartalmaznak, amelyek elősegítik a WordPress-webhely teljesítményét. Az alábbiakban felsorolunk néhány, a WordPress-rel kapcsolatos funkciót, amelyek elvárhatók a kezelt WordPress-tárhely-tervektől.

WordPress szolgáltatások:

Várható, hogy 19,95 dollár / hónap – 37,50 dollár / hónap között fizet a kezelt WordPress-csomagért, ám a közös szolgáltatások mellett, mint például az ingyenes SSL, extra funkciókkal is rendelkeznek, például ingyenes malware szkennelés és eltávolítás, vállalati szintű DDoS védelem, és ingyenes CDN.

Általában az átlagos megosztott tárhely szolgáltató nem nyújtja ezeket a szolgáltatásokat a tervük részeként. Ehelyett inkább egy külső szolgáltatót vagy szolgáltatást használ az összes ilyen szolgáltatás megszerzéséhez (és ezek általában drágák!).

Egyáltalán nem (visszaváltás a hagyományos megosztott tárhelyre), nincs időm összezavarodni vele, és a teljesítmény általában rosszabb. – Shane

Valószínűleg nem fontolnám meg a hagyományos megosztott tárhelyre való visszatérést (a kezelt WordPress tárhelyről), kivéve ha a költségvetés kevés lesz. A megosztott tárhely kiválóan alkalmas kis blogok számára, ahol a költségvetés a legnagyobb gond, és az erőforrások nem számítanak. De ha üzleti vagy professzionális webhelyet működtet, akkor a kezelt hostolás megszerzésével nyugalmat, teljes ellenőrzést gyakorol a blogod felett és további erőforrásokat.- Ammar Ali

(Nem vált vissza a hagyományos megosztott tárhelyre.) Egyszerűen azért, mert a Felügyelt WordPress tárhely biztonságosabb és jobban hangolható a teljesítményhez, mint a hagyományos megosztott tárhely. – Abhijit Rawool

Olvas nak nek Megéri-e a WordPress-menedzsment külön árat? tovább Quora

Olvas nak nek Megéri-e a WordPress-menedzsment külön árat? tovább Quora

Olvas nak nek Melyek a WordPress webhely tárhely-gondjai? tovább Quora

összefoglalás

A kezelt WordPress tárhely kiváló arzenál lehet, de csak akkor, ha a webhely igényli. Ha teljesíti az összes szükséges követelményt, akkor feltétlenül megéri a járó költségeket a kezelt WordPress tárhely-terv létrehozása. Bill Acholla, Maddy Osman, Bridget M Willard, James Hunt, és Marsha Kelly azon webhelytulajdonosok / bloggerek között vannak, akik szerint a Managed WordPress tárhely megéri a többletköltségeket.

Ha azonban elindul, és még mindig van egy kis blog vagy webhely, akkor lehet, hogy nem érdemes mindent annyi pénzt költeni benne. Janice Wald, Bill Gassett, Adrian Jock, és Ashley azok a résztvevők között vannak, akik nem fizetnének külön árat érte.

A lényeg: nem mindenkinek kell használni a WordPress által kezelt tárhelyet, de ha igen, akkor az megéri!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map