A Spocket a cseppszállítás más szintre szállít

Mint viszonylag új cég, Spocket könnyen összetéveszthető volt, mint egy újabb éhes induló, aki megpróbál nagyra becsülni a cseppszállítás szolgáltatásainak jövedelmező piacán.


Amikor azonban beszélnünk kellett Saba Mohebpour vezérigazgató, ránk hajnalodott, ők nem csupán egy olyan technológiai vállalat, amely nagy áttörést keres. Valójában a Spocket vezette a vádat annak érdekében, hogy forradalmasítsa a csepphajózás kezelését, és sikerrel jártak vele együtt.

Interjúnk mélyen bemélyíti a Spocket eredetét és azt, hogy miként állítják fel magukat a siker érdekében azáltal, hogy a cseppszállítási szolgáltatások tengerében állnak, miközben még mindig elférnek.

A Spocket honlapja

A zseb eredete

Míg a társaságot hivatalosan 2017-ben alapították, a Spocket elképzelése Saba Mohebpour vezérigazgató és alapító munkájában volt az UBC-ben folytatott főiskolai napjaiban..

Mohebpour őszintén emlékeztet arra, hogy egy YouTube-videó katalizátora volt neki, hogy belépjen a programozás világába.

(Igen) egy 17 éves YouTube-videó ihlette, aki eladott egy alkalmazást a Yahoo-nak, elkezdtem programozni, és elindítottam egy Vendchat nevű alkalmazást. Miközben ezt be kellett állítanunk, sokat tanultam a tapasztalatok és a voila révén! Spocket született.

Mielőtt azonban a Spocket valóban fel tudott venni, meg kellett ismerkednie az e-kereskedelem piacával, és meg kellett próbálnunk bejutni az iparba..

A Mohebpour és a csapat számára a logikus lépés egy online áruház létrehozása volt, ám hamarosan rájöttek, hogy megbízható beszállítók megtalálása, minden termék kézi megrendelése és raktárkészlete: mindez hihetetlenül gyakorlatlannak tűnt egy olyan vállalat számára, amely még mindig megpróbálja megtalálni az alapját..

Saba Mohebpour, a Spocket alapítója és a csapat.

Kutatása során fedezte fel Mohebpour, hogy az árukészlet óriási probléma számos kiskereskedő számára. Erre a szikrara volt szükség a Spocket megalapozásához: egy kockázatmentes megoldás az e-kereskedelemhez.

Mint a legtöbb induló vállalkozásnál, a Spocket-nek is néhány ütést kellett átvinnie az út mentén, mielőtt megalapozták magukat, de egy adott útütközés teljesen a kezükből állt. A Seattle Techstars program, amelyre a társaságot 2017. decemberében elfogadták, és amelyben a Mohebpournak szigorúbb utazási politikák miatt nehézségekbe ütközött a részvétel.

Szerencsére végül mind sikerült.

„Abban az időben, ha iráni állampolgár vagyok, és Trump új politikáival helyben állok, nem tudtam megtenni. De a csapatom részt vett a cég nevében! Azóta új magasságokat hódítottunk meg – a csodálatos finanszírozási körtől kezdve a platformon lévő kiskereskedők számának növekedéséig. Rendkívül izgalmas projekt! ”- tette hozzá.

Kiemelkedik, miközben beilleszkedik

Természetesen a csepphajózási iparágban a láb megteremtése nem pusztán egy cég létrehozása és szolgáltatás nyújtása volt a számára. A Spocket csapatának meg kellett értenie, hogy mely kérdések merülnek fel az online kiskereskedő „készletezési” és „kockázatcsökkentési” lehetőségein túl.

Ha szeretnének kiemelkedni a drop-shipping szolgáltatások között, és tökéletesen illeszkednének az ügyfél vagy az ügyfél igényeihez, meg kellett értenie, hogy mi a legnagyobb probléma a drophipping során, és hogy a Spocket hogyan szándékozik másképp kezelni ezeket?.

A cseppszállítás általában a kínai szállítókra korlátozódik. A havi szállítási határidők nem igazán működnek az azonnali kielégülés ezen évszázadában. Annak érdekében, hogy a kiskereskedőknek méltányos esélyük legyen a sikerre olyan óriásokkal, mint az Amazon, a szállítási időnek rövidnek és versenyképesnek kell lennie..

Egyre növekszik a helyi termékek iránti igény, valamint a minőségi szempontból ellenőrzött, etikusan előállított termékek, és erre tekintettel elsősorban az USA-ból és az EU-ból szállítottuk beszállítóinkat, hogy csökkentsük a szállítási időt, és biztosítsuk, hogy a minőség ne legyen gond.

Ha olyan szolgáltatást képviselnek, amely nemcsak jobb szállítási időt nyújt, hanem a helyi termékek kiváló minőségét is, egy lépéssel meghaladja az átlagos cseppszállítási szolgáltatást.

Spkett terv és árképzés 2019. március óta (forrás)

De a Spocket csapata nem volt elégedett ezzel. Különösen a Mohebpour rájött, hogy a beszállítók sok csomagolása inkább árnyékolja a kiskereskedő márkáját. Ennek leküzdése érdekében partnerségeket alakítottak ki a legfontosabb beszállítókkal, így csak semleges csomagokat használnak, és a kiskereskedő számláját a szállító hozzáadja a dobozhoz.

A cseresznye tetejére történő hozzáadása érdekében a Spocket megkönnyíti a kereskedőknek, hogy maguk ellenőrizhessék a termékeket, mielőtt az üzletbe felveszik azokat a mintamegrendelések segítségével, amelyek közvetlenül a keresési oldalon elérhetők..

Mindezekkel a problémák megoldásával és a minõségben és a sebességben egyaránt nyújtó szolgáltatás nyújtásával a Spocket az online kiskereskedõk számára a végső cseppszállítás-szolgáltatássá válik..

Nem csak szolgáltatás, hanem megoldás

Annak ellenére, hogy az összes hengeren futó Spocket futott, Mohebpour és csapata soha nem vesztette el látványát a társaság céljairól. És az nem csupán egy másik szolgáltató cég, hanem inkább megoldás a kiskereskedők számára.

Ez azt jelentette, hogy megpróbálják megoldani egy kérdést, amely már régóta sújtja az online kiskereskedőket.

Megoldjuk a készlet-torzítás 1,1 milliárd dolláros problémáját, és olyan szolgáltatást hozunk létre, amely lehetővé teszi a vállalkozók számára, hogy a márkájuk kiépítésekor cseppszállítás alatt álljanak, minőségi termékeket szerezzenek a helyi forgalmazóktól és gyorsítsák a szállítást.

A Spocket automatizálja az összes „unalmas” üzletet, hogy a kiskereskedők a marketingre, a márkanévre és a konverziókra összpontosítsanak.

Hatalmas feladat egy olyan vállalkozás számára, amely csak egy éve van (!), De a Spocket számára, nem csupán egy új sikertörténet, hanem a kiskereskedők és a digitális piac közötti rés áthidalása..

„Részt vettünk ebben a nagyszerű elektronikus kereskedelem forradalomban, amely lehetővé teszi az internet-kapcsolatokkal rendelkezők számára, hogy elindítsanak egy üzletet, és nagyszerűvé tegyék azt. Gondoskodunk arról, hogy kiskereskedőként szerzett tapasztalataink nélkül csuklást jelentsenek a termékek beszerzése és szállítása terén! ”

A termékplatform segíti a kiskereskedőket a termékek beszerzésében

A nap végén azonban a Spocket a felhasználókat motiválja, és a Mohebpour elmondja nekünk, mennyire fontos és örömteli, hogy a Spocket-ot használó kiskereskedők online üzleti vállalkozásaikat látják..

„Legfontosabb motivációnk az, hogy a vállalkozókat felhatalmazzuk: szürreális, hogy szemtanúja lehet a kiskereskedők ezreinek, akik vállalkozásukat a Spocket segítségével indítják. Rendkívül hálásak vagyunk és félelmetes mindazoknak a fantasztikus üzleteknek a száma, amelyek raktározzák a Spocket termékeket és készítik el őket saját stílusukkal. ”

Nulla előzetes költséggel, automatizált feldolgozással és ellenőrzött termékekkel a Spocket képes felére csökkenteni az üzletépítési időt, és megbízható forrásokat szolgáltatott a kiskereskedők számára: a tényleges piaci hatásaik arra késztenek őket, hogy többet érjenek el.!

Siker elérése és a mérföldkövek megtörése

A Spocket csak körülbelül egy éve létezik, de már sikerült megszerezni őket nagyon sok mérföldkő és siker. Mohebpour vezérigazgató őszintén emlékeztet arra, hogyan sikerült befektetőket szerezni a Techstars program során és a WooCommerce-be történő kibővítés során..

A Spocket teljes utazása óriási hullámvasút volt – annak ellenére, hogy képtelen voltam elmenni a Techstars programhoz, annak ellenére, hogy elkezdtem egy 1,5 millió fordulót lezárni olyan befektetőkkel, mint a Mistral Venture Partners, a 7 Gate Ventures, a Panache Ventures és a Plug and Play gyorsító..

… A múlt hónapban (2018. augusztus) kibővítettük a WooCommerce szolgáltatást, így több kiskereskedőnek lehetősége nyílt üzleti ésszerűsítésére, és ez egy nagy mérföldkő.

Spocket Shopify alkalmazás (Letöltés)

Spocket WordPress plugin (Letöltés)

A Spocket újabb mérföldköve kevesebb, mint egy év alatt elérte a 25 000 kereskedőt, és a szám továbbra is erős. Elegendő mondani, hogy kemény munkája megtérül.

Manapság a Spocket mind az öt kontinensen támogatja a kiskereskedőket, segítve őket online áruházak elindításában és méretének növelésében. Ami a magukat illeti, egy kéttagú csoportot kibővítettek, amelynek központja Vancouverben volt, 11 tagra, indiai tervezőkkel, Brazíliában fejlesztőkkel és Fülöp-szigeteken. Mindegyik bemutatja a vállalat erősségét a sokféleségben.

Épület a jövő számára (és a felhasználók számára)

Akármennyi sikert élvez a Spocket, a Mohebpour és a csapat továbbra is a jövőre néz, és nagy dolgokat tervez a vállalat számára.
Saba Mohebpour, a Spocket alapítója

„Azt tervezzük, hogy a Spocket-t más platformon hozza, a WooCommerce-en és a Shopify-n kívül, hogy függetlenül attól, hogy hol van vállalkozó az interneten, gyorsabban növekedhetnek a Spocket-val.

Arra törekszünk, hogy létrehozzunk egy tudásbázist a kiskereskedők számára, amelyekre hivatkozhatunk, amikor megkezdik ezt az epikus utazást, és ami a legfontosabb, reméljük, hogy gyors megoldásokat tudunk biztosítani több kiskereskedőnek szerte a világon. ”

A Spocket jobb platformjának felépítésének kulcseleme a felhasználók megértése. A kis- és középvállalkozások számára ez azt jelenti, hogy tökéletes platformnak tekintik magukat, hogy segítsék a felhasználókat üzleti növekedésükben.

A Spocket a kis- és középvállalkozások számára készült.

A vállalkozások növekedésével meglehetősen nehéz megfigyelni a készleteket, vagy az egyes rendeléseket külön-külön feldolgozni: minden kézi munkát kezelünk és automatizálunk, hogy a kereskedők odafigyeljék minden figyelmüket a reklámozásra, a marketingre, az üzlet optimalizálására és az ügyfelek megtartására: az összes fontos a sikeres online áruház működtetésének részei.

A Mohebpour folytatja: „A kiskereskedők több szállító termékeit is hozzáadhatják az engedélyek és a szerződések nehézségei nélkül, mivel ezt már kezeljük: ez lehetővé teszi, hogy szélesebb termékkínálat érhető el a kiskereskedők számára, nem is beszélve az exkluzív, mélyen kedvezményes árainkról. A Spocket eredménye a gyorsabb, simább és jobb üzlet! “

Dropshipping más szinten

Bármelyik vállalkozásnak vagy indulónak nehéz kitűnőnek lennie, ha a versenytársak tengerével szembesül, de annak ellenére, hogy csak egyéves vagyok, a Spocket nem csak a csepphajózási szolgáltatásával tette ezt meg, hanem egészében különböző szintű.

De a siker szintjének elérése nem volt könnyű, és mindezt egy igazán szenvedélyes csapattól függött. Saba Mohebpour vezérigazgató szerint a legjobb, ha a Spocket embereit írja le:

Olyan csapat vagyunk, amely szenvedélyes, kíváncsi emberekből áll a világ minden tájáról; meghallgatjuk ügyfeleinket és folyamatosan elkötelezettek vagyunk a Spocket fejlesztésében a maga jobb változatáért.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map