Upwork vs Fiverr: quina plataforma té el millor talent?

Avui, 36% de la força de treball dels Estats Units consta d’autònoms.


Aquests empleats flexibles aporten uns 1,4 bilions de dòlars a l’economia cada any, cosa que representa una excel·lent oportunitat per al nou món laboral.

Mentre que molts empresaris exploren els avantatges dels treballadors remots, molts no saben on mirar quan busquen el talent correcte. La publicació d’un anunci al vostre diari local no funcionarà en aquest entorn.

Han aparegut comunitats autònomes com Upwork i Fiverr per donar suport a la mà d’obra autònoma. Aquests llocs són eixos on podeu trobar autònoms amb les competències específiques que necessiteu, assignar projectes i fins i tot fer un seguiment del treball del contractista escollit..

Com funciona Fiverr?

Fiverr és una comunitat autònoma dissenyada per als empresaris que tinguin projectes ràpids i de baix cost amb els quals necessiten ajuda. Aquest lloc web és fantàstic per trobar treballadors concertats a un preu que més us convingui.

Com funciona l’Upwork?

Treball superior és un lloc web fàcil d’utilitzar que ofereix talent d’autònoms de tots els orígens. El lloc té més de 10 milions de persones registrades i preparades per començar a treballar.

Ambdues pàgines web ofereixen a les empreses la possibilitat de connectar-se amb els treballadors entre diverses categories d’habilitats. Tanmateix, el funcionament d’aquestes dues plataformes és molt diferent.

Per tant, quin heu de triar?

Upwork vs Fiverr: Quina plataforma té el millor talent? #freelancing #outsourcing #upwork #fiverr dir-li a un amic

Treball superior a Fiverr: quin heu de triar?

Tot i que tant Upwork com Fiverr tenen una presència considerable al món autònom, no proporcionen la mateixa experiència.

Vegem més en profunditat el que podeu esperar de cadascú.

1. Upwork vs. Fiverr: el preu

Independentment de què contracteu, el pressupost sempre serà una consideració crucial.

Tant Upwork com Fiverr guanyen diners deduint una taxa dels pagaments que processen en els seus sistemes. Tanmateix, la forma de fixar els preus pot variar.

Demostració: cerca de SEO a Upwork.comUna cerca de SEO a Upwork.com

A Upwork, els autònoms estableixen una tarifa i una oferta pel projecte o per hora en funció de les seves preferències.

L’equip de Upwork guanya diners cobrant una quota per cada projecte finalitzat. Inclouen la despesa en el preu que el vostre autònom li cotitza, de manera que el preu que donen pot ser superior per acomplir la taxa.

Per exemple, si un autònom cotitza 500 dòlars per a un projecte, el 20% pot anar a Upwork, el que significa que el professional només obté 400 dòlars. L’obra d’obra també cobra un 2,75% per sobre del pagament com a taxa de processament.

Demo: busca dissenyador gràfic a FiverrUna cerca de dissenyadors gràfics a Fiverr

Fiverr també té tarifes per ambdues parts. El comprador haurà de pagar per avançat pel concert que desitgi comprar. La tarifa és de 2 dòlars per a concerts fins a 40 dòlars i un 5% per a tot el que es designa. El venedor (autònom) obtindrà el 80% dels seus guanys perquè un 20% comissió va a Fiverr.

2. Comparació de fluxos de treball: com funcionen?

No són només els preus els que difereixen entre Fiverr i Upwork.

Aquestes plataformes també són molt diferents en la forma de gestionar el seu treball.

Per exemple, a Upwork, els autònoms ofereixen serveis connectats a un conjunt específic d’habilitats. Fiverr permet a les persones proporcionar una àmplia gamma de serveis diferents alhora.

A Upwork, els autònoms aposten per projectes específics enviant aplicacions úniques i cartes de presentació als clients quan publiquen un treball disponible. A Fiverr, els clients compren serveis particulars que l’autònom ja ha definit.

En lloc de publicar una feina i obtenir una sol·licitud a Fiverr, podeu triar una base de dades de talent potencial que busqueu alguna cosa que s’adapti a les vostres necessitats.

Una característica impressionant d’Upwork és que inclou la ciència de dades integrada a la plataforma. Això significa que la plataforma pot fer un seguiment dels millors autònoms per adaptar-se a les vostres necessitats basant-se en una concordança algorísmica.

Això us pot estalviar molt de temps buscant la persona adequada entre milers d’autònoms. Per descomptat, no necessàriament haureu d’utilitzar l’autònom que suggereix Upwork, però l’opció hi és.

3. La qualitat del treball autònom

L’aspecte més crític de l’elecció de l’autònom adequat és assegurar-vos que obtindreu la qualitat del treball que us mereixeu.

Tant els mercats de Fiverr com Upwork ofereixen una gamma de professionals qualificats per triar. Tot i això, hi ha moltes diferències en la manera de trobar i classificar els empleats potencials.

Per exemple, a Upwork, podeu cercar les habilitats que necessiteu fent clic a un nínxol determinat i navegant per persones amb talents individuals al seu perfil:

Classificació detallada de les habilitats d’autònoms a Upwork.

Si feu clic a una habilitat indicada, us dirigireu a una altra pàgina on veureu els autònoms que pertanyen a aquesta categoria. Els perfils que trobareu ofereixen molta informació sobre la tarifa horària de la persona, el temps que dediqueu a Upwork i molt més.

Fiverr també us permet cercar talent escrivint una paraula clau en una barra de cerca.

Fiverr utilitza un estil més directe en la cerca de talent.Fiverr utilitza un estil més directe en la cerca de talent.

Una cosa fantàstica de Fiverr és la quantitat d’informació que obteniu quan feu clic en un servei proporcionat per un autònom. Podeu accedir a comparacions detallades dels paquets que ofereixen diferents persones, cosa que facilita decidir a qui contractar.

4. Els sistemes de qualificació

Trobar la qualitat adequada del treball no es tracta només de tenir diverses persones per escollir.

Obtenir diners per a persones que no heu conegut pot ser un problema preocupant. És per això que Upwork i Fiverr ofereixen sistemes de qualificació per ajudar-vos a obtenir informació dels empresaris que vingueren abans.

Les classificacions d’estrelles que hi ha al costat de cada autònom, amb l’opció de revisar comentaris d’altres projectes us poden donar una tranquil·litat fantàstica.

Per protegir la vostra qualitat de treball, és important evitar qualsevol autònom que tingui moltes feines realitzades al cinturó, però no tingui cap feedback. Podria ser un signe que seran eliminant les revisions negatives.

5. Serveis pre-screening

Més enllà de les valoracions i comentaris, Upwork també fa un pas més per oferir-vos una major qualitat del treball. Aquest lloc web té una gran durada per assegurar-se que sap el que obté amb el talent que contracta:

 • Verificació d’identitats autònomes amb finalitats de seguretat i compliment
 • Proporciona funcions de conferència de vídeo i xat per a entrevistes
 • Es mostren les puntuacions d’autònoms, les històries d’èxit i els comentaris dels treballs finalitzats
 • Proporcionar proves d’habilitats en línia: podeu cercar persones que hagin completat proves en coses com ara habilitats UX i HTML.

També hi ha l’opció d’invertir en el servei de Upwork Pro si voleu que un professional de contractació trobi l’autònom adequat en nom vostre. Tot el que heu de fer és proporcionar els detalls del vostre projecte, i Upwork vetllarà i triarà les persones adequades per a vosaltres.

Garantir que obteniu el talent adequat a Fiverr no sempre és tan senzill. Excepte els “Pros” de Fiver, qualsevol pot vendre un servei a Fiverr. Podeu deixar comentaris anònims sobre aquest autònom, però no hi ha proves d’habilitats ni opcions de verificació per garantir que no perdreu el temps..

6. Supervisió del treball i resolució de conflictes

Una altra característica important a buscar en una plataforma autònoma per a la qualitat del treball són les eines de control.

Upwork et permet organitzar tot el teu projecte a través de la seva plataforma, comunicant-te entre tu i el teu autònom. Podeu assignar fites per a una tasca i assegurar-vos que envieu el pagament quan finalitzeu una tasca.

Upwork també es distingeix amb un fantàstic centre de resolució de disputes que podeu utilitzar per solucionar problemes si detecteu algun problema amb el vostre projecte finalitzat. Tindreu assignat un mediador al vostre cas que us retornarà els diners si detecten que les vostres queixes són vàlides.

Fiverr no té el mateix sistema de gestió de treballs al seu lloc. Mentre el venedor compleixi les condicions del servei que compra, tot funcionarà correctament.

Tot i això, sempre podeu contactar amb el venedor amb un missatge ràpid si voleu comprovar l’estat del vostre projecte.

Per a la resolució de disputes, Fiverr tampoc ofereix un mediador per resoldre la vostra disputa. Podeu visitar el centre de resolució per ampliar el termini d’entrega d’un projecte o sol·licitar una actualització de la comanda. Tanmateix, és molt més difícil resoldre un problema si es passa malament a Fiverr.

Guia de la contractació: crear la vostra mà d’obra autònoma

Segons Medium, autònoms ocuparà la major part de la força de treball dels Estats Units cap al 2027.

És el moment de treballar en la vostra estratègia de contractació si voleu assegurar-vos que obteniu el talent adequat.

Si bé els empleats autònoms poden oferir molts avantatges en forma de millor productivitat, menors costos generals i un major accés al talent, pot ser tot un repte per trobar la gent adequada.

Si no contracteu algú adequat per al vostre projecte concret, només perdreu temps i diners.

Per tant, com pot augmentar les seves possibilitats d’èxit?

1. Definiu el que esteu buscant

El primer que heu de saber és el que necessiteu d’un nou autònom.

Això no vol dir només enumerar les habilitats que seran crucials per completar un projecte. També heu de determinar quin tipus d’empleat funcionarà millor com a part del vostre equip, fins i tot si només interactuaran amb vosaltres durant un temps limitat.

Si comproveu el perfil d’un autònom en un lloc de contractació com Upwork o Fiverr, us donarà una visió de la seva personalitat i de l’ètica laboral. Això ajudarà a obtenir la millor qualitat del contractista.

2. Feu la vostra deguda diligència

Igual que qualsevol procés de contractació, és fonamental aprendre el màxim possible sobre un candidat potencial abans d’estendre una oferta de treball.

L’actualització pot ser útil amb aquest procés, preprovisant els candidats per a vosaltres i permetent-vos acollir entrevistes de vídeo abans de contractar algú.

Tot i això, independentment de quina eina utilitzeu, haureu de poder aprendre alguna cosa sobre el vostre autònom llegint els seus perfils i consultant comentaris de clients anteriors..

Assegureu-vos que la persona que escolliu ofereix una bona qualitat del servei comprovant les seves ressenyes i assegureu-vos que també tingui experiència amb el vostre tipus de projecte..

3. Feu un seguiment del treball

Un cop heu entrevistat el vostre freelance i comprovat que són adequats per a la feina, recordeu que no us n’hauríeu de deixar.

Els millors llocs web autònoms us permetran mantenir una conversa constant amb la persona amb qui treballeu. Això vol dir que podeu consultar el seu projecte en curs i fer preguntes sobre com va la tasca.

Si alguna cosa va malament, no dubteu en llançar una investigació amb el servei que utilitzeu també. Tant Upwork com Fiverr us permetran cancel·lar un treball o enviar una sol·licitud d’assistència si creieu que no obtindreu el treball que necessiteu.

Upwork vs. Fiverr: el millor per a quins llocs de treball?

La decisió entre Fiverr i Upwork serà una decisió personal en funció de les vostres necessitats úniques.

Per a la majoria de les empreses, Upwork serà la millor opció per a projectes o tasques més grans que requereixin coneixement i coneixement d’un especialista. Si només estàs buscant algú per manejar alguna cosa senzilla, Fiverr pot ser una manera ideal d’estalviar efectiu.

Fiverr és una plataforma per subcontractar llocs de treball petits i fàcils sense gastar molts diners.

Avantatges d’utilitzar Upwork:

 • Control sobre el procés de selecció / reclutament
 • Excel·lent suport pre-screening
 • No calen costos anticipats
 • Ideal per obtenir suport específic i especialitzat
 • Una enorme massa de talent global

Avantatges d’utilitzar Fiverr:

 • Pressupost agradable
 • Entorn fàcil d’utilitzar
 • Comunitat activa
 • Forma ràpida de fer el seguiment del talent

Fiverr vs Upwork: preguntes freqüents

&# 11088; Fiverr o Upwork són millors per als autònoms?

Cadascuna d’aquestes plataformes ofereix els seus propis avantatges. Fiverr sovint té un treball orientat al pressupost, cosa que significa un volum més gran, mentre que Upwork és millor per a professionals qualificats.

&# 11088; Fiverr o Upwork és més barat?

Els dos llocs cobren de maneres diferents. Els autònoms de Upwork cobren per hora, mentre que Fiverr cobren per feina.

&# 11088; Quina plataforma d’autònoms és bona per a principiants?

Fiverr té autònoms separats per nivells d’habilitat. Això el converteix en un bon recurs per a les empreses que busquen tenir autònoms més econòmics i econòmics.

Més informació sobre com externalitzar els treballs de desenvolupament de llocs web.

&# 11088; És fàcil contractar autònoms a Fiverr?

Sí, Fiverr té una gran piscina de talents que ofereix serveis múltiples. Molts freelancers més importants de Fiverr també solen respondre ràpidament.

&# 11088; Quin és el millor lloc web autònom?

La majoria de llocs web autònoms atenen el seu propi perfil de clients. El millor és el que s’adapta a les habilitats i l’experiència dels autònoms.

Esteu preparat per contractar els vostres empleats autònoms?

A mesura que el món continuï evolucionant i la gent busqui més equilibri entre la seva vida laboral i personal, la independència només augmentarà.

Els propers anys, els empresaris no tindran cap opció si utilitzin o no autònoms. Tot i que podríeu afrontar els avantatges i baixes de la subcontractació, si voleu el talent adequat, cal ajustar-vos.

Llocs web com Fiverr i UpWork que ajunten comunitats de professionals qualificats en una plataforma fàcil d’utilitzar poden ser una excel·lent font d’assistència per a persones que busquen treballadors autònoms.

Tot i això, és bàsic que us assegureu d’utilitzar l’eina que us donarà els millors resultats.

Assegureu-vos de saber el que esteu buscant abans de començar i seleccioneu la comunitat autònoma que funciona millor per al vostre equip.

Si busqueu una font de suport econòmica per a un projecte senzill, Fiverr pot ser la vostra millor opció.

Si necessiteu alguna cosa més avançat i esteu disposat a pagar per un especialista, Upwork pot ser la solució per a vosaltres.

Crèdit: Aquest article ha estat escrit originalment per Ashley Wilson el 2019, un nòmada digital que escriu sobre negocis i tecnologia. Hem actualitzat la publicació diverses vegades i hem afegit molts més detalls al març del 2020.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map