Una guia tot inclosa sobre proves A / B (amb exemples)

Com més elevats siguin els visitants del lloc web, més seran oportunitats d’expansió del negoci (adquisició de nous clients i millora de relacions amb els existents). L’embut de conversió és el que decideix si el vostre lloc web derivarà de trànsit massiu o no. I, el principal motiu dels negocis és fer una acció (conversió) dels visitants del seu lloc web. Tingueu en compte que si l’embut està ben optimitzat, maximitza les possibilitats de convertir els visitants.


Una de les maneres prometedores d’optimitzar l’embut del lloc web és fer proves d’A / B. Els que no coneixen bé aquest terme tindran una comprensió clara quan passen per aquesta guia completa.

Per tant, comencem amb els fonaments bàsics.

Què és Prova A / B?

Les proves A / B (de vegades denominades proves de divisió) impliquen una comparació de dues versions de la pàgina web similar per analitzar quina és la millor en termes de rendiment.

A les proves ab, realitzeu proves en 2 versions de la pàgina web per comparar l’impacte dels canvis realitzats. Agafeu la versió original d’una pàgina web (coneguda com a control) i la modifiqueu per crear una segona versió de la mateixa pàgina (la variació) (font).

Aquest procés us ajuda a respondre totes les preguntes comercials rellevants, generant ingressos més elevats del trànsit del lloc web i sentint les bases d’una estratègia de màrqueting basada en dades..

Les mètriques de conversió són totalment diferents per a cada lloc web. Per exemple, es tracta de la venda del producte per a un portal de comerç electrònic, mentre que per a B2B, és la generació de productes de qualitat per a una empresa.

Per què hauríeu de realitzar proves A / B?

Totes les empreses tenen algun tipus de problemes com ara que una casa de mitjans pugui tenir una visió baixa, una botiga de comerç electrònic pot tenir una elevada taxa d’abandonament del carretó, mentre que un negoci B2B pot estar farcit dels avantatges no qualificats..

Doncs bé, aquestes mètriques de conversió es veuen molt afectades pels problemes com el desplegament a la pàgina de checkout, les filtracions d’embut de conversió, etc..

Anem a llegir per què hauríeu de realitzar proves A / B per tractar aquests problemes:

Adreçar els punts de dolor dels visitants

Els visitants d’un lloc web tenen un objectiu fixat, que volen assolir. Pot ser comprendre els serveis, comprar un producte, obtenir una visió de qualsevol tema concret, o simplement buscar alguna cosa. Sigui quin sigui el seu objectiu, però s’enfronten a punts generals de dolor mentre compleixen els seus objectius: pot ser un botó CTA confús, un títol poc escrit o altres coses. Quan no s’assoleixen els seus objectius, condueix a una mala experiència de l’usuari i també dificulta la taxa de conversió.

La versió A i la versió B són dues pàgines idèntiques, tret de la redacció titular i subapartat. El resultat: la versió A ha incrementat el formulari de visitants en un 27,76%. Mostra que el títol té un impacte significatiu en els visitants (font).

Posem un exemple de prova A / B al títol del lloc web. La primera versió del lloc web mostra “Crear campanya de màrqueting amb èxit amb l’eina XYZ”, mentre que la segona versió mostra “Campanya de màrqueting amb l’eina XYZ”. Els visitants probablement triaran el primer, tal com mostra clarament el propòsit.

Treure el ROI des del trànsit existent

Avui en dia, els venedors tenen una importància òptima per adquirir un trànsit de qualitat. Amb l’ajut de proves A / B, podeu augmentar la taxa de conversió sense gastar en l’adquisició del nou trànsit. Aquesta prova segur que us ajudarà a obtenir un ROI millor, fins i tot si un canvi menor pot obtenir resultats sorprenents.

Heu de dedicar temps a l’optimització de la pàgina de destinació. Cal dissenyar la disposició, els colors, el contingut, els botons i els gràfics, ja que permet convertir els visitants. Però recorda que una mida no és adequada per a tots. Per tant, necessiteu pàgines de destinació diferents per als visitants que realitzen una cerca orgànica i un màrqueting de correu electrònic. Amb les proves A / B, podeu vigilar amb els percentatges de conversions de les diferents versions.

Reduir la taxa de rebot

Per jutjar el rendiment del lloc web, el percentatge de rebots és la mètrica més efectiva que podeu considerar. Moltes raons contribueixen a l’augment del percentatge de rebots, com ara la velocitat lenta del lloc web, la metaetiquetació descripció / descripció enganyosa, contingut de mala qualitat, etc. Com que els diferents llocs web s’adrecen a una audiència diferent, no hi ha una manera fixa de reduir la taxa de rebot.

Una forma ideal és utilitzar proves A / B. A través d’això, podeu provar fàcilment diverses versions del vostre lloc web fins que en trobeu la correcta. Això pot millorar l’experiència de l’usuari, fer que els visitants romanguin a la pàgina durant molt de temps i disminueix la taxa de rebot.

La versió A amb un missatge promocional destacat tenia un ritme de rebot significativament menor que la versió B (amb la barra lateral). Com a resultat, redueix el 21% la taxa de rebot del lloc web (font)

Podeu afegir i treure certs elements de la vostra pàgina web per fer proves com ara el botó CTA, el text del missatge o la barra lateral. Fins i tot podeu utilitzar paraules de potència amb paraules d’acció per veure si això redueix la velocitat de rebot.

No hi ha una solució única per adaptar-se a la mida, però podeu definir i fer el seguiment de les vostres mètriques quan realitzeu les proves que ens portin a la següent secció..

Com funciona la prova A / B?

Gràcies a les proves A / B, resulta convenient esbrinar què funcionarà o què no en una determinada campanya de màrqueting. Les activitats de màrqueting només es fan per augmentar el trànsit, però a mesura que l’adquisició de trànsit es fa difícil i costosa, ara és imprescindible oferir als usuaris la millor experiència (perquè puguin apreciar durant molt de temps).

Amb l’adopció d’un programa de prova A / B estructurat, podeu fer que els esforços de màrqueting siguin molt rendibles, dirigint-vos a les àrees del lloc web que necessiten l’adequada optimització. A continuació, es mostren els passos seqüencials per a la prova A / B. Comprovem:

1. Recerca

Abans de dissenyar un pla de proves d’A / B, haureu de realitzar investigacions en profunditat sobre el rendiment del lloc web actual. Haureu de recopilar informació com el recompte de visitants del lloc web, en la qual la pàgina té un trànsit elevat, etc..

2. Observació & Hipòtesi

Apropeu-vos un pas més cap a la consecució dels vostres objectius de negoci elaborant una hipòtesi efectiva basada en dades i registrant observacions de recerca per millorar la taxa de conversió del vostre lloc web. A falta d’aquests, la campanya de proves no tindrà sentit.

3. Construcció de variacions

El tercer pas del vostre programa de proves és la creació d’una variació segons la hipòtesi i A / B la posarà a prova amb la versió actual.

4. Prova

Dins d’aquest pas, hi ha dos enfocaments estadístics: Freqüentista i bayesià. A Frequentist, podeu utilitzar les dades del vostre experiment actual. Mentre estàs en l’aproximació bayesiana, cal que es refereixi a experiments anteriors per obtenir informació i implementar aquestes dades específiques al vostre present.

5. Anàlisi de resultats & desplegant la millor variació

Aquest és el darrer pas per aconseguir el guanyador de la campanya. Com que la prova A / B requereix la recollida i anàlisi de dades adequades, el vostre treball total es veurà reflectit en aquest pas.

Com fer proves A / B: recerca > Observeu > Construir variacions > Prova > Analitzeu i repeteu: obteniu més informació i trobeu idees de prova Feu clic a Tweet

Què podeu provar amb proves A / B?

L’embut de conversió del lloc web decideix el futur de l’empresa. Per tant, és fonamental que tots els continguts presents al lloc web estiguin molt optimitzats. Això s’aplica als elements que afecten el comportament i la taxa de conversió del visitant. Quan inicieu el programa d’optimització, aquests elements clau haurien de sotmetre’s a una prova A / B.

Disseny & Maquetació

Moltes empreses tenen problemes per decidir els elements més essencials a conservar als seus llocs web i la seva ubicació adequada per a la seva col·locació. Aquest problema es pot resoldre fàcilment mitjançant la prova A / B.

Per exemple, a la secció analítica de llocs web, heu imaginat que els visitants del vostre lloc visiten la zona de navegació menys on es manté el formulari d’inscripció. A continuació, podeu fer proves A / B per conèixer aquesta zona on hi ha més trànsit. Per tant, podeu col·locar el vostre formulari en aquesta ubicació per obtenir més enviaments.

Navegació

La navegació és el següent que es pot optimitzar amb l’ajut de les proves A / B. És l’element crucial per oferir una experiència d’usuari fabulosa. Cal que tingueu una estructura de lloc web ben planificada que ofereix una navegació perfecta als usuaris.

Els resultats de les proves de AB de Yuppiechef demostren que en eliminar la barra de navegació, en realitat es va produir un augment del 100% de conversions (font).

Per això, sens dubte heu d’intentar eliminar la navegació, ja que proporciona un impuls a la taxa de conversió. La prova A / B ho demostra clarament. Un lleuger canvi ha augmentat la conversió en un 100%. Això es deu principalment a que menys distreu als usuaris.

Formes

Aquests són el mitjà perfecte perquè els clients puguin connectar-se amb el negoci. De la mateixa manera que dos llocs web no poden ser iguals, no hi ha dues formes per a públics diferents. Per tant, haureu d’esbrinar quin formulari és adequat per al vostre públic i les proves A / B us poden ajudar a fer-ho.

Agafem dues variacions d’un formulari per a proves A / B: una amb un formulari d’inscripció senzill amb un disseny senzill, i d’altres amb més passos amb un disseny atractiu. El nou procés de registre destaca la importància de totes les preguntes. I els usuaris han de triar una de diverses imatges per respondre a la pregunta. Els usuaris semblen més atractius i, probablement, es donaran d’alta al formulari.

Els estudis mostren que la reducció dels camps de formularis va tenir un impacte negatiu en les conversions, tot i que sabem que hi ha moltes friccions que poden afectar la finalització del formulari (font).

Procés de pagament

La taxa mitjana d’abandonament del carretó al tercer trimestre del 2018 va ser del 76,9%. Si sou un dels propietaris de botigues en línia, reduir la taxa d’abandonament del carretó de la compra és la manera més ràpida d’augmentar les vostres vendes.

Hi ha elements on podeu provar durant el procés de facturació, com mostrar enviaments gratuïts a la caixa, escurçar el procés de caixa, tenir una insígnia de seguretat o una certificació SSL, etc. Amb les proves A / B, podeu dir quins elements funcionen. bé amb la vostra botiga.

Per exemple: suprimir la distracció durant la caixa Un redisseny del procés de checkout (a la part inferior) que elimina l’oferta i apropa la calculadora al quadre total de la comanda, resulta ser el moviment correcte (font).

Call to Action (CTA)

L’acció real es produeix amb l’ajuda de la inscripció de CTA, la compra i molts altres. Si utilitzeu les proves A / B, podeu provar colors, mides, ubicacions, retrats, etc., per a A / B, fins obtenir la variació guanyadora i, a més, optimitzar-la per millorar-la.

El color del botó afecta realment la velocitat de conversió. Un resultat de prova demostra que el botó vermell va superar el botó verd en un 21%. Més persones van fer clic al botó vermell que al botó verd (font).

Entenem-ho amb un altre exemple. Es necessita dues variacions CTA Serveis de SEO– un amb sol·licitud de pressupost i un altre amb preus de sol·licitud. La segona variació podria superar la primera i donar lloc a un augment de la conversió.

Un estudi de cas demostra que el canvi de “Sol·licitar pressupost” a “Sol·licitar preus” va suposar un augment de CTR de gairebé el 161% (font).

Això és degut a que la idea d’aconseguir un “pressupost” no és especialment atractiva per a molts usuaris. Aquests són alguns dels principals elements que podeu fer una prova A / B per optimitzar el vostre lloc web.

Embalatge

Després de llegir aquesta publicació completa, estem segurs que heu entès tots els aspectes relatius a la prova A / B. Ara és el moment adequat per crear el vostre propi full de ruta per optimitzar-lo. No us perdeu ni una cosa mentre realitzeu el procés esmentat aquí i podreu veure un canvi dràstic del percentatge de conversions.

És evident que les proves A / B donen fruits a l’hora de millorar el percentatge de conversions d’un lloc web, que definitivament haureu d’optar per la vostra empresa.

Publicació de convidats per Tom Hardy

Tom Hardy és un expert analista de qualitat, que treballa a Sparx IT Solutions des de fa molts anys. Compta amb una àmplia experiència en el maneig dels complexos projectes d’una diversa barreja de verticals. Amb els seus anotacions, li agrada difondre coneixement sobre les millors pràctiques de prova d’aplicacions.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map