Treball des de casa: on trobar feines en línia i com començar

Treballar des de casa abans era un luxe, però avui en dia s’ha transformat en una norma obligada. Però entre la població hi ha una categoria diferent de persones que han optat per seguir la seva carrera completament a casa.


Per descomptat, hi ha avantatges i avantatges de treballar des de casa, però per aconseguir que tingui èxit cal tenir preparació i coneixements. Si us sembla una tassa de te o, d’alguna manera, us ha semblat que necessiteu un treball de la feina de casa, continueu.

Contents

Aquí teniu una llista d’oportunitats laborals de treball des de casa

L’objectiu és fer allò que estimes i guanyar alhora a casa. Recordeu que fer aquest canvi pot ser extremadament difícil no només perquè generalment treballeu sol, sinó que sou els més responsables.

Dit això, mirem algunes de les feines més populars i habituals on es pot treballar des de casa i veure què cal per aconseguir-ho.

Notes:

 1. Per afegir una mica de pes a aquests rols, he afegit alguns comentaris recopilats tant per autònoms com per a propietaris d’empreses que provenen de diferents antecedents i treballen a diferents ciutats del món.
 2. El salari laboral es calcula en base a les llistes de treballs recents d’empleats amb almenys 10 registres de contractació a UpWork.

1. Dissenyador de gràfics

Exemple: Icon Finder és un lloc de mercat gratuït on podeu crear la vostra cartera i vendre les vostres arts icòniques en línia.

Pagament estimat: $ 10 a $ 50 / hora

Dissenyadors gràfics o qualsevol altre tipus d’artista que treballi per crear alguna cosa que es comuniqui visualment probablement s’adapti millor a la feina des del perfil de casa. Tant si creeu logotips, pòsters o qualsevol altre tipus d’art, la tasca comença normalment amb un document del client.

Un cop hagueu obtingut el que necessiteu dels clients, la resta és bàsicament per vosaltres. Des del vostre equip fins a les primeres matèries i talents: tot això pot tenir a la vostra casa.

De fet, hi ha moltes ocasions en què treballar des de casa és realment beneficiós, ja que vol dir que no hauràs de traslladar les teves eines de comerç cap a una oficina. Per descomptat, exactament el benefici d’aquest depèn del tipus d’artista que sou.

Com començar si ets un principiant

Si esteu interessats en el disseny gràfic, pot ser que us agradi començar fent un tipus de curs com ara llicenciat en disseny gràfic. Si això és poc pràctic per algunes raons o altres, també podeu aprendre i practicar pel vostre compte.

Està preparat per extreure una quantitat substancial per a un equip potent, possiblement portàtil o tauleta, i també còpies originals del programari de disseny..

Charles Yarbrough

Charles Yarbrough, El president de Webhost.pro, fa ús dels autònoms per a un ampli ventall de tasques, incloent el disseny gràfic. Per ell, els dissenyadors gràfics autònoms necessiten sobretot treballar de màxima qualitat.

“El temps que triguem a solucionar els errors o trobar algú nou per ajudar-lo, és molt més difícil que pagar més diners o esperar més temps. Aquesta és la raó principal per la qual ens centrem tant a garantir que els autònoms amb els que treballem tinguin un historial digne en treballs similars “, afirma Yarbrough.

Víctor Thomas

Víctor Thomas, el propietari de la firma de disseny de llocs web Thomasdigital.com està d’acord. Amb seu a San Francisco, Thomas considera que és important tenir un historial demostrat d’èxit en treballs similars. Va afegir, però, que també era important que els autònoms siguin capaços de gestionar bé les expectatives.

“Vull tenir una imatge clara de què es pot fer i es farà, juntament amb allò que no és possible. Això, a més d’una comunicació clara i constant sobre com van les coses al llarg de la vida d’un projecte són importants ”, va comentar Thomas.

2. Editor de vídeos

Exemple: treballs de producció de pel·lícules i vídeos disponibles a Production HUB.

Pagament estimat: 20 $ – 120 $ / hora

De forma similar al dissenyador gràfic, els editors de vídeo també poden gaudir del privilegi de treballar des de casa. Els editors de vídeo són els que treballen els vídeos en vídeo bruts i s’ajusten a un producte final i polit que ja està a punt per ser vist pel públic..

Tot i que això pot semblar fresc, també no és el més fàcil del món, ja que requereix la integració de molts elements com el diàleg, el so, els efectes especials i el vídeo en brut de qualitat a vegades indeterminable..

Com començar si ets nou

Per a aquells que vulguin entrar a l’edició de vídeo, podeu començar fent una formació que estigui relacionada amb el cinema com ara la retransmissió o comunicacions multimèdia. També hi ha cursos especialitzats que podeu recollir cinematografia o fins i tot aquells específics del programari.

Tingueu en compte que, tret que estigueu mirant el final més baix del mercat, com l’edició de vídeos personals o vídeos corporatius més bàsics, els requisits d’edició de vídeo poden arribar a ser ràpidament prohibitius..

Per gestionar l’edició de pel·lícules o projeccions més complexes, potser haureu d’invertir significativament en un estudi d’edició.

3. Comptador / Comptador

Exemple: Feines de contractació disponibles a Freelancer.com.Exemple: Feines de contractació disponibles a Freelancer.com.

Pagament estimat: 20 $ – 50 $ / hora

Mentre comptabilitat i comptabilitat Totes dues funcions bàsiques són algunes de les empreses. El comptable és responsable de l’enregistrament de les transaccions financeres, mentre que un comptable és responsable d’interpretar, classificar, analitzar, informar i resumir les dades financeres.

Independentment del que pugui preferir, aquests dos treballs són molt necessaris a gairebé totes les indústries actuals. Un altre avantatge és que aquestes feines també es poden fer fàcilment des de la comoditat de casa vostra o d’altres llocs, si ho preferiu.

Començant

Si bé els compradors només necessiten una comprensió bàsica dels comptes per començar en aquest paper, els comptables han de ser certificats. Les certificacions exactes dependran del lloc on resideixis, però com a mínim es necessita una llicenciatura en ciències en comptabilitat. A partir d’aquí, podeu triar especialitzar-vos més endavant.

Gràcies a la bellesa d’Internet, els clients poden compartir documents i fitxers fàcilment amb vosaltres i hi ha molts serveis de comptabilitat basats en el núvol que existeixen avui en dia. De fet, és probable que només haureu de visitar les instal·lacions d’un client un temps limitat cada any, principalment durant la temporada d’impostos.

Els clients solen pagar els programes de comptabilitat en funció de les necessitats de la seva empresa, de manera que només cal que tingui un ordinador, connexió a Internet, a més del que està al cap..

4. Assistent virtual

Exemple: fitxa de treball d'assistent virtual a UpWork.Exemple: fitxa de treball d’assistent virtual a UpWork.

Paga estimada: 5 $ – 15 $ / hora

Com podríeu saber des del títol del treball, el rol d’un assistent virtual és una cosa que podeu emprendre fàcilment des de casa. Tantes indústries necessiten ajudants virtuals, empreses immobiliàries, empreses informàtiques o fins i tot empreses de comptabilitat i finances.

Com a assistent virtual, heu d’estar preparats per obtenir la màxima flexibilitat en el vostre lloc de treball. El que podeu fer és incloure respondre a trucades telefòniques, gestionar horaris o fins i tot reservar arranjaments de viatge. Per descomptat, una gran part d’això depèn exactament del tipus d’assistent que siguis.

Com començar a treballar com a assistent virtual des de casa

Tot i que és possible que no necessiteu obtenir la titulació per sol·licitar-la com a assistent virtual, algunes de les ubicacions més premium poden establir-la com a requisit. També podeu decidir realitzar altres cursos per augmentar el vostre joc i fer més desitjable el vostre perfil.

La clau per ser un assistent virtual amb èxit consisteix en fer la feina el més ràpidament i eficaçment possible. També heu d’estar molt organitzats, tenir bones habilitats de comunicació, ser experimentats en tecnologia i ser capaços de gestionar múltiples tasques al mateix temps.

A l’extrem de l’equip, l’assistent virtual és un “treball informàtic” pur. És a dir, necessitareu un ordinador, algun equip de comunicacions com un audiòfon amb mic, una connexió a Internet fiable i un programari que us ajudarà a mantenir-vos organitzat..

Michael Naval Té la seva seu a Filipines, però dóna suport a diversos clients de tot el món com a assistent virtual com especialista en TI independent. Aconsella a aquells que consideren la feina d’assistent virtual que sempre es basin en les habilitats i el més important, que tinguin una actitud “positiva” positiva.

El primer us servirà per fer diverses tasques, mentre que el segon us ajudarà a gestionar clients que puguin ser exigents. Considereu-lo un factor de “similitud” que pot ajudar a allargar la durada del contracte indefinidament.

“És difícil aconsellar quant cobrar per la feina de VA, ja que l’abast del treball pot ser bastant gran segons el client. El que necessiteu per millorar seria la vostra inversió en temps, totes les eines addicionals que necessiteu per tenir un paper particular, a més de quines habilitats addicionals necessiteu millorar si cal “, afirma Naval.

5. Escriptor / editor / traductor

Exemple: feines de Writer disponibles a Problogger Jobs.Exemple: feines de Writer disponibles a Problogger Jobs.

Pagament estimat: 15 $ – 60 $ / hora

Després d’haver estat escriptor i editor durant molts anys, us puc dir fàcilment que aquest és probablement un dels treballs més flexibles de les feines domèstiques existents. En diverses ocasions, he treballat a oficines, al camp i a casa en algun moment o altre.

Hi ha molts tipus d’escriptors al voltant (bloggers, guionistes, redactors, novel·listes i molt més. Recordeu que pràcticament tot el que veieu a Internet o al paper va ser creat per un escriptor!

Si el pensament de tenir les seves paraules apareixen arreu us crida l’atenció, aquest és el paper que podríeu ser adequat. Segons el tipus d’escriptor que es vol convertir en requisits, pot variar molt.

Per exemple, un escriptor tècnic necessàriament haurà de ser conegut en detalls tècnics, mentre que un escriptor de recerca pot necessitar tenir un bagatge en l’àrea de la investigació. No obstant això, l’ingredient comú en totes aquestes especialitzacions és la capacitat de comunicar-se..

Com obtenir els escrits de pagament en línia

Poder captar l’atenció del públic i transmetre clarament un missatge és una de les habilitats més vitals que podeu tenir com a escriptor. Tot i que podreu aprendre les característiques específiques d’aquest curs en un curs com ara llicenciat en periodisme, idealment, escollireu un mentor que pugui compartir els seus secrets obtinguts amb l’experiència..

Tot i així, escriptor, editor o traductor, les peces clau de l’inventari seran un ordinador, un programa d’edició, més una connexió a Internet.

Muhammad Ruby Ernawa

Muhammad Ruby Ernawa és un traductor indonès-anglès que ha creat tot el seu negoci des de la independència.

Amb més de 5 anys d’experiència en l’autònom, ara és el propietari de Diamondo Translation. Per als nouvinguts en aquest negoci, els aconsella que no es preocupin massa per la quantitat d’experiència que teniu a l’hora de sol·licitar la feina, sempre que disposeu d’una plataforma sòlida en habilitats i comunicació..

“El fet de poder comunicar-se bé amb els clients és fonamental, fent partícips de la seguretat del treball, així com de la negociació i comprensió precisa dels requisits. Si falleu en això, és possible que les millors habilitats del món no us estalvien de fer un desastre de coses ”. diu Muhammad

Muhammad també adverteix que pot haver-hi despeses relacionades amb l’entrada en aquest terreny, com ara la inversió en allotjament web per al vostre lloc de negocis, subscripcions d’eines de traducció assistida per ordinador o, fins i tot, servei de correu electrònic d’empresa.

Sharon Hurley Hall, un escriptor i blogger freelance professional B2B treballa tant per a clients com amb altres autònoms.

Amb 30 anys d’escriptura professional per a mitjans impresos i en línia, considera que el tret clau per ser un redactor autònom d’èxit és la qualitat del treball i l’experiència en nínxols específics..

“Els meus clients esperen qualitat de mi i la mateixa qualitat dels autònoms amb els que treballo. Crec que és un error prioritzar la velocitat per la qualitat “, recalca. Com veieu, sigui quina sigui la vostra línia de treball o el vostre estat laboral, la qualitat és important.

6. Ajudant de recerca / analista empresarial

Exemple: Feines d’analista de recerca disponibles a EffectsExemple: Feines d’analista de recerca disponibles a Effects.

Pagament estimat: 25 $ – 150 $ / hora

Imagineu-vos que pagueu per saber-ho tot, i us equivocareu del que fa un assistent de recerca.

Tal com indica el títol, els assistents a la investigació ajuden en coses com ara treballs de fons com la recerca de fets, la recollida de dades i moltes altres coses relacionades amb el suport al principal productor de treball.

Com alguns podrien dir, Google és el teu amic, però només recorda que pot ser que hi hagi moltes coses que potser no puguis trobar a Internet. Com a tal, si voleu ser assistent de recerca, haureu d’estar preparats per sortir al camp de tant en tant i cavar en arxius no digitals si cal.

Tot i que la recerca sol estar molt especialitzada, és possible que l’assistent no necessiti tenir tots els coneixements educatius com a investigador. Tot i que és possible la qualificació en una àrea relacionada amb la investigació que s’està duent a terme.

Per exemple, si sol·liciteu com a assistent d’investigació en un projecte que involucra l’estudi de respostes emergents a cultius modificats genèticament, us servirà bé per tenir una formació formal en enginyeria genètica o bioquímica..

Començant

Malauradament, aquestes formacions necessiten temps i diners per treballar, de manera que probablement el vostre paper d’assistent en la investigació es limitarà a àmbits específics. Tot i així, això es pot treballar de forma remota, depenent de quines instal·lacions es puguin necessitar com a part del treball.

Espereu que funcioni en un dispositiu fàcilment portàtil, com ara un ordinador portàtil, i que es comuniqui digitalment mitjançant un programari de gestió de projectes o, de vegades, simplement envieu un correu electrònic.

7. Formador / professor en línia

Exemple: podeu crear i vendre el vostre curs en línia fàcilment a Tashable.

Pagament previst: –

Si bé hi pot haver l’antiga broma que “els qui no poden fer, ensenyen”, el paper d’un professor és, en realitat, molt respectable. Tanmateix, gràcies a Internet també podeu ser professor en línia, sempre que tingueu una valuosa habilitat per transmetre-ho.

Alguns exemples d’aquestes habilitats especialitzades inclouen WordPress, arranjament de flors, jardineria, teixir punt – gairebé qualsevol cosa de fet. Això significa que el paper d’un formador o professor en línia pot ser extremadament valuós per a un ampli ventall de persones. Sempre que tingueu la voluntat de fer-ho, podeu crear i vendre els vostres cursos en línia.

Un dels avantatges més de la creació de cursos digitals és que no ha de ser un treball a temps complet. Podeu treballar-los i crear-los al vostre temps lliure i barregeu la vostra programació en funció de quina sigui la vostra prioritat en un moment donat.

Per millorar els cursos que creeu, intenteu aprendre algunes habilitats suaus com ara parlar en públic, comunicacions o qualsevol altra cosa que us pugui ajudar a millorar l’experiència adquirida als cursos que creeu. Un cop tingueu aquests, podeu començar a crear cursos digitals.

En funció del que decidiu, potser necessiteu algun tipus de càmera web o una gravadora de pantalla, juntament amb eines digitals interactives per ensenyar-les.

Característica especial: Kyle Sostre

Kyle Sostre

Per als creadors de cursos en línia, tenim un tracte especial: un breu fragment que discuteix els fonaments de les coses amb Kyle Roof. El cofundador de Màrqueting d’Or a Internet, PageOptimizer Pro, i alguns altres llocs, Roof s’ha fet un nom propi amb el seu èxit a la creació de cursos en línia, així que prengui els seus comentaris de valent!

Segons ell, els principiants a crear cursos en línia han de centrar-se a construir la seva reputació en el negoci: com més reconegut sigui el nom, millor es vendran els cursos. Això es pot aconseguir tot i que es creen alguns “cursos de lliure creació” que, en general, aporten valor afegit a les comunitats.

“Una vegada que us hagueu establert (i això pot trigar anys), tindreu un munt de persones que volen comprar el vostre curs. Si ho heu fet bé al canal o al podcast de YouTube d’algú, estaran encantats de tornar-vos a parlar sobre el vostre nou curs “, diu Roof.

“A mesura que us presenteu, podeu començar a perfeccionar els conceptes del vostre curs. Podeu provar què funciona i què no abans de prendre el temps per gravar vídeos. “

El sostre adverteix que pot ser que faci temps fins i tot que creï vídeos, que no inclogui temps d’edició (que externalitza). Cada vídeo el porta aproximadament una o dues hores a produir-se independentment de la durada general.

“La càrrega de vídeos i contingut de forma didàctica o en qualsevol altra plataforma trigarà molt més del que creieu que serà”, afegeix.

8. Programadors / Desenvolupadors web

Exemple: llistats de treballs per a desenvolupadors web a SimplyHired.Exemple: llistats de treballs per a desenvolupadors web a SimplyHired.

Pagament estimat: 15 $ – 100 $ / hora

Potser normalment no es coneix que els programes de treball més desenvolupats, programadors i desenvolupadors web tinguin els llocs de treball més sociables al voltant. Això, a més de la naturalesa de l’obra en si mateixa, dóna un escenari gairebé ideal per treballar des de casa.

Tant si esteu treballant en projectes personalitzats per a una empresa com si voleu vendre aplicacions genèriques pròpies, tot això és possible des de la comoditat pròpia de casa vostra. Vostè serà fonamentalment un desenvolupador autònom.

La part més difícil del treball serà treure el vostre nom allà, potser a través d’una cartera en línia, i comercialitzar-vos tant bé com pugueu. Naturalment, us ajudarà si aconsegueu proporcionar als clients potencials una cartera forta dels projectes en els quals heu finalitzat o participat amb èxit..

Com començar com a desenvolupador web de treball des de casa

Tot i que la programació pot ser autodidacta, sempre és millor tenir una formació formal. He vist molts grans programadors que saben molt sobre les especificitats de la codificació, però continuen sent mediocres a causa dels conceptes bàsics dèbils.

No obstant això, qualsevol cosa que decidiu, necessitareu una màquina de treball dedicada per construir i provar el vostre codi, de manera que, de manera preferible, no us interferin les aplicacions personals que vulgueu instal·lar.

Julian Song

Julian Song, Un desenvolupador freelance de Malàisia, ha estat independent des de fa més d’una dècada. Acredita la capacitat per fer-ho gràcies a l’experiència adquirida durant la seva vida laboral anterior i al suport de la seva dona.

“Sempre assegureu-vos que incorporeu un 101% d’esforç en cada projecte que emprendre. Assegureu-vos de no sobrepromès, però entregueu el millor producte que pugueu. Si sou capaços, suggereixen idees que també us poden ajudar “, diu Song.

9. Distribuïdor comercial / afiliat

Exemple: una botiga d’expedició construïda mitjançant Shopify.

Pagament previst: –

En aquest moment, molts de vosaltres probablement sereu grans creients en el poder de la comercialització electrònica. Les grans plataformes han sorgit de grans maneres i fins i tot les petites empreses han saltat a bord gràcies als canvis de tecnologia.

Sabíeu que fins i tot us podeu dedicar a la comercialització electrònica? Una de les maneres de fer-ho és fent navegar amb dropshipping. Aquest mode de comerç electrònic us permet vendre productes en línia sense haver de tenir realment el producte.

Creeu un lloc web que actuï com a avantatge de vendes i, a continuació, envieu els vostres productes a proveïdors de gestió d’expedició, com AliExpress, SaleHoo, Doba o molts altres. Podeu crear un lloc ràpidament i sense coneixements tècnics si feu servir un creador de llocs web com Shopify.

Tot i que haureu de pagar la inversió inicial en l’allotjament i la creació del vostre lloc web, no haureu d’encarregar productes a granel ni tan sols gestionar-se amb els enviaments. Tot això es pot fer mitjançant les fonts de navegació.

Els venedors afiliats treballen de manera similar, però creen principalment contingut que ajudi a vendre productes. Per cada client que es refereix a un comercialitzador afiliat, obtindran una comissió sobre aquesta venda.

Com començar si ets nou

Quan decidiu treballar des de casa com a transportista o comercialitzador afiliat, esteu assumint fonamentalment el rol de propietari d’un negoci: un que ha de portar molts barrets. Per això, de vegades és possible que hagis d’externalitzar determinades àrees del teu negoci, ja sigui el desenvolupament web o la producció de contingut.

Jerry Low, fundador de WHSR, BuildThis.io, i HostScore és un veterà comercialitzador afiliat. Amb 15 anys sòlids en el negoci, va compartir pensaments sobre el paper dels possibles nouvinguts que necessiten subcontractar.

“Quan agafo talent, prefereixo pagar un retenidor en lloc de comptar amb autònoms, ja que és més rendible. Tot i això, és important que tinguin les habilitats i l’experiència necessàries per completar la feina que van ser contractats. Per ordre d’importància, requereix qualitat, preus raonables i velocitat.

Com que tots treballem de forma remota, un aspecte crític de qualsevol persona que contracto és que han d’estar extremadament atents al detall. Aquest aspecte clau pot significar una gran diferència en el que creieu que obteniu i el que aconsegueixen “, va dir Low.

10. Gestor de xarxes socials

Exemple: Fiverr és un popular mercat on els autònoms ofereixen el seu servei als possibles contractistes.Exemple: Fiverr és un popular mercat on els autònoms ofereixen el seu servei als possibles contractistes.

Pagament estimat: $ 10 a $ 50 / hora

Com tots sabem, els mitjans de comunicació social són els que tothom parla ara. Moltes marques tant grans com petites necessiten algú per gestionar les seves activitats de divulgació digital: una gran part de les xarxes socials.

Des de la gestió d’activitats quotidianes fins a la creació de contingut per als clients objectiu de l’empresa, el seu paper clau en la gestió de les xarxes socials és ajudar a augmentar la consciència de la marca, amb la finalitat d’augmentar les vendes..

Com començar com a gestor de xarxes socials

Per excel·lir en un paper de gestió de mitjans socials, idealment tindreu antecedents en comunicacions, relacions públiques o, fins i tot, fins i tot en màrqueting. El més important, haureu de tenir una disposició alegre i ser capaç de mantenir la vostra temperatura sota pressió. Recordeu que sou la cara pública de l’empresa en determinats canals clau.

Per sort, tot això es pot fer des de la comoditat de la vostra llar, sempre que tinguis un dispositiu per treballar, eines de planificació adequades per al contingut de xarxes socials i, potser, algun programari d’integració que et permeti gestionar fàcilment múltiples serveis socials. canals de comunicació amb més facilitat.

On trobar feines legítimes en línia?

Fiverr

El millor de Fiverr és que és rellevant no només una àmplia gamma de treballs de les funcions laborals de casa, sinó que també pot ajudar aquells que es troben a molts nivells de la seva carrera professional. Per exemple, si ets un escriptor famolenc que comença només pel teu compte o un professional amb 30 anys d’experiència, hi ha possibilitats aquí.

Els clients de Fiverr oferten els vostres serveis en funció de les definicions de projecte preestablertes que establiu. També s’admeten sol·licituds personalitzades i podeu citar un client potencial en funció de les seves especificacions exactes del projecte.

El Fiverr és adequat per a moltes funcions laborals i és un bon lloc per començar el vostre treball des dels esforços casolans.

Visita: https://www.fiverr.com/

Treball superior

L’actualització és realment similar a Fiverr, ja que també s’adreça a una àmplia gamma de persones que busquen feina. La diferència clau rau en la forma en què se us paga per Upwork. Quan Fiverr us permet establir els costos estimats del projecte, Upwork us permet cotitzar els clients per hora.

Això permet una precisió molt més gran en la facturació, ja que podeu facturar per al vostre temps. Si existeixen sol·licituds addicionals o altres, la tarifa simplement es veurà incrementada a causa d’un augment del temps dedicat a la feina.

El treball és bo per a pràcticament qualsevol feina, però pot ajudar si teniu experiència abans de començar.

Visita: https://www.upwork.com/

Toptal

Toptal té com a objectiu portar la crema del cultiu autònom a les empreses més importants que vulguin subcontractar projectes. Fidel al seu paper a l’hora de connectar persones mitjançant la seva plataforma, el propi Toptal no té seu i és realment digital.

Per fer servir el Toptal, heu de poder passar una sèrie de proves, de manera que només es manté el millor. Originalment destinada a enginyers, avui Toptal ha ampliat la seva puntuació per incloure dissenyadors, comptables, estadístics, consultors i molt més.

Toptal és adequat per a enginyers i altres serveis professionals especialitzats i només accepta el 3% superior dels sol·licitants.

Visita: https://www.toptal.com/

SimplyHired

SimplyHired pot ser un portal de treball, però també inclou un bon nombre d’obertures per a autònoms que poden treballar des de casa. Ofereix, de manera exclusiva, més llocs de treball dels que només es registren a la seva plataforma, però també agrupa treballs d’altres desenes.

SimplyHired és adequat per a la majoria dels sol·licitants d’ocupació, però no està necessàriament especialitzat per a treballadors remots. Hi ha oportunitats però.

Visita: https://www.simplyhired.com/

Accés per a escriptors

Si sou un escriptor o un especialista en continguts, potser us interessaria l’accés per a escriptors. Aquesta plataforma ajuda a connectar els escriptors amb les tasques adequades per a ells i també ofereix coincidències de treballs basades en AI. Per descomptat, aquests avantatges no comporten una gran quantitat de advertències.

En primer lloc, els que busquen feina amb accés a escriptors només provenen d’un nombre de països com els Estats Units, el Regne Unit, Austràlia, el Canadà, Irlanda o Nova Zelanda. Si compleix aquests criteris, haurà de sotmetre a una avaluació de l’accés per a escriptors. equip per finalment classificar-se.

Visita: https://www.writeraccess.com/

Cercador d’icones

Aquest lloc es destina especialment als dissenyadors que volen una forma fàcil de vendre la seva obra. Tot el que heu de fer és registrar-vos amb ells i penjar els articles que voleu comercialitzar. Ja que Icon Finder és un dels mercats en línia més grans per a icones en línia, tindreu accés a un mercat preparat per als vostres dissenys.

Hi ha, però, captura. El Cercador d’icones dividirà tot el que guanyi al seu lloc 50-50. Això vol dir que només obtindreu la meitat del que esteu venent per a un producte. Tot i així, és una manera senzilla i ràpida de guanyar diners en efectiu sense haver de trobar clients propis.

Visita: https://www.iconfinder.com/

ProBlogger Jobs

ProBlogger és més una comunitat per a bloggers més que un lloc dedicat a una plataforma de treball. Tanmateix, gràcies als recursos dels seus membres, podeu accedir a una secció dedicada a llocs de treball.

La major part del treball disponible aquí està relacionat amb la producció de continguts, ja sigui l’edició de fantasmes o l’edició. Els redactors en votació haurien de comprovar-ho definitivament per la seva facilitat d’accés, així com per la gran quantitat de recursos de suport.

Visita: https://problogger.com/jobs/

ProduccióHub

Trobar feina com a editor de vídeo pot ser difícil, ja que malgrat la popularitat, pot ser un camp increïblement nínxol en molts aspectes. Per sort, tenim ProductionHub, especialment dissenyat per a editors i productors de vídeo.

Aquesta plataforma us permet no només sol·licitar treballs, sinó també pujar i mostrar el vostre treball perquè els clients us puguin trobar.

Visita: https://www.productionhub.com/

Taula de taula

Per a aquells que vulguin crear cursos i ensenyar coses, Tasca és una de les millors maneres de seguir. Funciona com a creador de llocs web, permetent-te crear cursos a la seva plataforma i, a continuació, allotja el curs i et permet vendre’l a estudiants que vulguin aprendre.

Tot i oferir als usuaris l’oportunitat d’iniciar-se ràpidament i fàcilment, té alguns inconvenients. Heu de pagar una subscripció per utilitzar el servei, a més, Teahable us retalla un volum de totes les vendes que feu.

Visita: https://teachable.com/

Grups locals de Facebook

Un recurs més que no s’ha de passar per alt ni menystenir és Facebook, ja que té moltes pàgines o grups dedicats a treballar. Si sou un dissenyador o un altre especialista, busqueu comunitats a Facebook on es reuneixin els de la vostra línia de treball.

En molts casos, els proveïdors de feina també trobaran aquests grups per oferir oportunitats. També és habitual que els membres del mateix grup comparteixin oportunitats de treball amb la comunitat en general.

Visita: https://www.facebook.com/

Eines que necessitareu / potser necessitareu treballar des de casa

Com que el tema clau aquí és el treball remot, heu d’entendre que hi ha equips bàsics que haureu de tenir del vostre costat per fer que les coses funcionin. Tot això haurà de sortir de la butxaca, ja que, bàsicament, oferiu un servei.

Alguns exemples de les eines que podeu necessitar poden incloure;

Sistemes Informàtics

Per a molts rols, pot ser simplement un sistema genèric que podeu utilitzar per crear documents, enviar i rebre comunicacions o utilitzar eines basades en la web. Tanmateix, en alguns casos, potser necessiteu una mica més.

Per exemple, els editors de vídeo o els dissenyadors gràfics poden necessitar màquines més potents, ja que l’edició de vídeo té molta necessitat de recursos.

Altres maquinaris

Càmeres web, auriculars amb micròfons, monitors més grans, podríeu necessitar qualsevol o tots aquests segons el vostre paper. Per exemple, com a assistent virtual, vostè pot trucar sovint o comunicar-se d’una altra manera, per la qual cosa invertir en un auricular sòlid serà inestimable.

Programari de facturació

Per a aquells que treballen a través de plataformes com Fiverr o Toptal, els pagaments i la facturació s’ofereixen per a vosaltres. Si decidiu treballar amb els vostres propis clients, haureu de facturar-los per la tasca realitzada.

Per això, podeu fer servir qualsevol cosa, des de fulls Excel o plantilles de facturació, fins a solucions més professionals com les solucions de comptabilitat i facturació basades en Cloud. Els llibres de Zoho i llibres frescos són bons exemples d’aquests i es poden pagar mensualment.

Consulteu també: Bus de factura, Aynax, Generador de factures.

Eines de col·laboració

Tot i que treballar des de casa és principalment una tasca en solitari, és possible que tingueu oportunitats de treballar junts amb altres de manera de suport. Si es presenta aquesta situació, opteu per utilitzar algunes eines que us permetin treballar junts a la perfecció.

Entre els bons exemples es poden trobar documents i fulls de document de Google (disponibles individualment o com a part de la secció) Suite G conjunt d’eines), Equips de Microsoft, i Flowdock.

Consulteu també: Calendàriament, Noció, Google Calendar

Eines gràfiques

Els dissenyadors gràfics necessitaran algun programari que costés ser bastant car, però ara estan disponibles per sort com a subscripcions basades al núvol i eines basades en navegadors “fremium”. Les idees domèstiques del que pot ser necessari podrien incloure Adobe Cloud CC i potser un dipòsit de recursos com Bigstock.

Consulteu també: Canva, Procrear, Esbós, Affinity Designer

Social Media / Eines de màrqueting per correu electrònic

Segons quin tipus de treball de la feina de casa decidiu anar, a vegades és possible que necessiteu eines especials dedicades a tasques específiques. Per exemple, HootSuite permet als gestors de xarxes socials treballar en diversos canals alhora i fins i tot permet programar publicacions.

Consulteu també: TweetDeck, IFTTT, Tot el lloc, Conegueu Edgar, Hubspot

Eines d’escriptura

Per a escriptors, Grammarly (el meu comentari aquí) us pot ajudar a corregir o ressaltar les àrees que necessiten correcció a mesura que creeu text sobre la marxa. Hi ha desenes d’eines especialitzades disponibles per a gairebé qualsevol necessitat i moltes tenen fins i tot plans gratuïts disponibles.

Consulteu també: Aplicació Hemingway, Escriure o morir

Gestió de fluxos de treball

Ser capaç de coordinar el vostre treball i els múltiples projectes que teniu en marxa pot ser difícil. Tingueu en compte això us suggerim que mireu cap a algun flux de treball o un programari de gestió de projectes..

Avui també es poden trobar com a serveis basats en núvol, com ara Asana o Zapier. No només t’ajuden a gestionar el treball, sinó que també permeten comunicacions amb clients i fins i tot col·laboradors si és necessari.

Consulteu també: Trello, Dilluns, Wrike

Seguretat

Com en el vostre propi ordinador, mantenir els vostres dispositius de treball és una de les coses més importants que heu de fer. Imagineu-vos si un virus esborra la vostra feina o si un pirata informàtic podria robar la informació del vostre client del vostre sistema.

Executeu sempre un programari actualitzat com a Internet Security Norton 360. També seria millor si sempre podeu utilitzar un Servei de xarxa privada virtual per xifrar totes les dades que entren o surten del dispositiu, sobretot perquè treballeu de forma remota.

Consulteu també: ExpressVPN, AVG Antivirus, Programes maliciosos

Programari de conferències

A part d’un auricular, necessitareu un programari de comunicació fiable per funcionar a distància. Aquests poden variar segons les vostres necessitats, des de solucions de trucades de vídeo senzilles, com ara Google Duo per a aplicacions de presentació amb funcions com ara TeamViewer o Webex.

Consulteu també: Zoom, Jitsi, Equips de Microsoft

Nota: Recordeu que aquesta llista d’elements i aplicacions només serveix de pauta. Les vostres necessitats exactes poden variar molt, segons el paper i les circumstàncies exactes en què us trobeu.

Les carreres a casa són adequades per a vostè?

Quins són els avantatges de treballar des de casa?

Beneficis de treballar des de casa: sense trànsit!

Primer de tot, independència. Auto-motivació, autodisciplina, enfocament i concentració. Quatre coses que guanyareu després de treballar des de casa vostra (i no només començar a treballar al pijama a les 8:00). Pot ser un tram per trobar la vostra font de motivació. Un consell important seria intentar crear el vostre propi espai de treball dedicat (no el vostre llit!).

He esmentat “casa teva”, però la seva espai de treball pot estar absolutament en qualsevol lloc. Voleu treballar al vostre cafè preferit del carrer? Possible. Vols treballar des de la comoditat del teu cotxe? Possible. En qualsevol lloc us sentiu còmode i us permeti fer la feina pot ser el vostre espai de treball.

Desplaçant-se costos també es pot tallar dràsticament. Imagineu-vos quant podeu estalviar tant en temps com en diners al no haver de desplaçar-vos durant hores cada camí cap a una oficina diàriament. En comptes d’això, agafeu aquests estalvis de temps i diners i reinvertiu-los igualment en la vostra feina i família.

Per als procrastinadors que hi ha, la majoria de treballs remots tenen flexible horaris (entrarem en aquest punt; seguiu llegint!).

Els desavantatges de treballar des de casa

Procrastors o els que ho són reactiu en lloc de ser proactiu, és un desafiament treballar des de casa. La manca de distinció clara entre el temps de treball i el temps de lleure s’adapta més als “getters” que estan molt motivats.

No tenir cara a cara la relació amb els companys pot ser difícil. Si us agrada envoltar-vos de persones durant l’horari laboral, treballar des de casa a vegades pot arribar a ser una mica solitari. Si ets algú que prospera en la connexió física, treballar des de casa pot causar falta d’interacció física, cosa que podria posar en risc la teva salut mental..

L’autodisciplina és la clau per treballar des de casa (i francament a qualsevol lloc). Tenir fronteres i mantenir-se a compte és difícil sobretot en un entorn com la casa on hi ha molts distraccions.

Administració pròpia hora i horari permetre que sigui productiu és difícil. No hi ha ningú que us faci responsables cada dia. Podeu dormir, procrastinar, treballar quan vulgueu. Sona fantàstic, però no ho és.

Sovint ens queixem de l’estructura regular que ens inclou un treball de 9 a 5, però ens ajuda a complir-nos amb un calendari. Tanmateix, estem segurs que, si decidiu elaborar el vostre propi horari, segur que el seguireu.

Evitar estafes laborals a casa

Atès que la majoria de treballs de la llar s’obtenen en línia, heu d’estar pendents de les possibilitats en què us podreu estafar o patir problemes. El treball amb plataformes de treball pot proporcionar una forma de seguretat, ja que la mateixa plataforma actua com a intermediari i pot assegurar el pagament del treball finalitzat.

Tingueu especial precaució si sol·liciteu treballs propis a través de canals públics, com Facebook o fòrums, ja que aquests no ofereixen pràcticament cap protecció. Com passa amb tot en línia, exerceixi algunes precaucions adequades com ara;

 • Realitzant alguns controls de antecedents sobre possibles ocupadors.
 • No es dóna massa dades personals.
 • Sol·licitar dipòsits per al treball.
 • Obteniu sempre les especificacions de treball amb claredat.

Sempre estigueu atents a les estafes: els empresaris de bona reputació mai no necessitaran que els pagueu res per obtenir feina!

Embolicar

En el transcurs d’aquest article he discutit una llista de possibles treballs d’oportunitats de casa i on trobar feina potencial. Recordeu sempre que treballar des de casa pot ser molt diferent de treballar una feina fixa en un entorn d’oficina.

Tingueu en compte que necessitareu molt més que les vostres habilitats bàsiques per sobreviure, essencialment executareu el vostre propi negoci amb tot el que això impliqui. Alguns mesos pot causar una matança econòmica, mentre que d’altres poden ser poc primaris.

Apreneu a planificar a llarg termini i, a mesura que obteniu experiència, podreu trobar que amb el temps heu creat un negoci en línia amb molt d’èxit..

* Traducció: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map