SEO per a maniquins: com fer SEO el 2020

Què és l’optimització de motors de cerca (SEO)?

L’optimització de motors de cerca (SEO) és el procés d’ajustar bé un lloc web per intentar obtenir rànquings més alts en resultats de cerca. El SEO es fa en part basant-se en:


 1. S’entén com les màquines interpreten la intenció dels cercadors i la concordança amb el contingut web (l’algoritme de cerca) i,
 2. Estimacions sobre com interaccionen els humans amb el contingut que veuen en línia.

El SEO s’ha convertit en extremadament complex. A dia d’avui, n’hi ha més de 200 factors de classificació (paràmetres que afecten el rànquing d’una pàgina web) acordats i reconeguts pels venedors d’Internet.

El motor de cerca ha fet això Taula periòdica de SEO per explicar els elements essencials en l’estratègia de SEO.

Aquests factors inclouen els usuaris mantenen el temps, enllaça el text d’ancoratge, paraules clau a l’URL, longitud del contingut, TF-IDF, etiqueta del títol, text de descripció meta, velocitat de càrrega de la pàgina web, paraules clau a la imatge alt text, nombre d’enllaços sortints, nombre d’enllaços entrants, Paraules clau LSI, percentatge de clics de la pàgina de resultats de cerca (CTR SERP), etcètera.

Aquests factors van ser reconeguts per la majoria perquè van ser verificats per un portaveu de Google o es va demostrar que eren (almenys una mica) efectius en experiments i estudis de cas publicats per coneguts experts de SEO. Molts, inclosos jo, crec que el nombre de factors crítics de classificació és molt superior a 200. Cadascun d’aquests factors té un pes diferent en diferents pàgines de resultats de cerca, cosa que fa que SEO increïblement (de nou) sigui complex i difícil d’explicar. Alguns han anomenat SEO més d’un art que d’una ciència.

No vaig a aprofundir en els detalls d’aquests factors de classificació més de 200. El meu objectiu amb aquest article és proporcionar-vos una visió ràpida del funcionament dels motors de cerca avui en dia i compartir una llista dels articles SEO més crítics a examinar.

Tal com diu Google més del 90% del volum del mercat de cerques actual, Intercanviaré el terme “motor de cerca” i Google en el meu article.

Com funcionava SEO el 2005?

Cua llarga i paraules clau de cua curta.El procés SEO tradicionalment comença amb la recerca de paraules clau. L’ideal és que desitgeu trobar paraules clau amb més volum de cerca i menys competència. Tot i això, tots dos són gairebé exclusius els uns dels altres: les paraules clau amb més volum de cerca tenen més competència, mentre que la competència menys té prou volum de cerca..

Així ho vaig fer SEO fa 15 anys:

 1. Executeu un conjunt de paraules clau a Overture (ara desaparegut) o Eina de paraules clau de Google Adwords per determinar el volum de cerca de cada paraula clau.
 2. Seleccioneu un conjunt de 30 – 50 paraules clau en funció del volum de cerca i de la competència del mercat. Orientar els termes de cerca amb un volum de cerca més elevat però menor competència del mercat.
 3. Segmenteu aquestes paraules clau en 10 o 15 temes. Cada tema hauria d’estar format per una paraula clau principal i algunes altres paraules clau secundàries.
 4. Produïu contingut sobre els temes: assegureu-vos que les paraules clau primàries estiguin a l’etiqueta del títol de la pàgina i manteniu les paraules clau secundàries als títols de pàgines (H1, H2, H3, etc.).
 5. Incloure imatges belles i textos alts rics en paraules clau a cadascun d’ells.
 6. Interrelacioneu pàgines de diners importants a tot el lloc entre capçalera i peu de pàgina
 7. Envieu tants correus electrònics com pugueu a altres administradors web i demaneu-los que s’enllacin de nou a la pàgina web mitjançant les paraules clau principals com a text d’ancoratge..
 8. Compra enllaços enllaços d’altres llocs web si teniu un pressupost addicional.
 9. Repetiu el pas 1-6 sense fi.

Va ser en gran mesura en què vaig crear diversos llocs web i blocs d’afiliació d’alt trànsit als anys 2000. Si bé aquest mètode pot funcionar en un sentit limitat encara avui, ja no és un enfocament eficaç. El paisatge de la tecnologia de la cerca i de la web ha canviat molt: és simplement impossible obtenir els mateixos bons resultats mitjançant aquest mètode.

Per què? Perquè avui dia els motors de cerca i Internet funcionen diferent.

El motor de cerca d’avui és …

Altament secret

Nombre de cerques ocultes darrere del xifratge de Google.

Les cerques avui en dia són principalment xifrades – això vol dir que ja no podem veure completament el tipus d’usuaris de la barra de cerca per arribar al nostre lloc web. Les dades de cerca més precises que podem obtenir avui provenen d’un grapat de proveïdors d’eines de SEO que compren dades de flux de clics de agents de tercers.

I sense oblidar-nos, l’ús de bloquejadors d’anuncis i VPN també bloqueja la manera com es comparteixen les dades entre propietaris de llocs més petits. Ja no podem veure amb exactitud quants cercadors arriben al nostre lloc i cap a on provenen.

Personalitzat

Duck Duck Go ha trobat 62 conjunts de resultats diferents en 76 cerques amb el mateix terme “control de pistola” (font).

Google ara proporciona resultats de cerca altament personalitzats per a persones en funció de les preferències individuals i de l’historial de la navegació web. El dispositiu que vau utilitzar, com ara marques de telèfons mòbils, tauletes, ordinadors de sobretaula, televisors intel·ligents, etc., també és important.

Fins i tot el teu comportament també s’analitza i contribueix en certa mesura. Per exemple, el vostre historial d’ús com ara els llocs que vau visitar, els vídeos que us han agradat o compartit, les aplicacions que heu instal·lat als vostres telèfons intel·ligents i altres interaccions.

Després hi ha la manera en què interactueu amb els resultats de la cerca (llocs web on heu fet clic, coses que heu cercat anteriorment, anuncis que heu trobat, etc.). Es combinen per dictar els propers resultats que obtindreu a la vostra cerca de Google. Els meus 10 primers resultats de cerca seran ben diferents que els vostres.

Multi-plataforma

diferents dispositius per realitzar una cerca

Les cerques es realitzen en diversos tipus de dispositius, que sovint representen diferents propòsits dels motors de cerca. Per exemple, és probable que els investigadors que busquin “aglio olio” a l’escriptori busquin una recepta; però els investigadors que busquen el mateix al mòbil poden estar buscant un restaurant italià. Tot i que teniu les xifres exactes en un volum de cerca de paraules clau, serà difícil estimar el volum de trànsit que obtindreu.

Com fer SEO el 2020?

El principal repte per al professional de SEO d’avui consisteix en l’execució, no en el coneixement.

No podria estar d’acord més amb les de Kevin Indig segmentació del SEO modern en dues categories

 1. Nivell de macro, que inclou aspectes tècnics com ara el disseny d’arquitectura de llocs web, l’optimització d’UX, la internacionalització de llocs web, etc.
 2. Nivell micro, que inclou contingut focalitzat i optimització de pàgines, com ara la concordança d’intencions i l’ajust de contingut.

La cosa és que ja no podeu trobar un conjunt de procediments fixats en SEO i aplicar-lo a tots els llocs web i pàgines per igual.

Tota indústria és única.

Tots els llocs web són únics.

Totes les intencions que hi ha darrere d’una cerca és única.

SEO ja no és una “tàctica” de màrqueting autònoma; però alguna cosa que cal incorporar al vostre procés de desenvolupament web i producció de contingut. Per situar-vos molt altament a Google i fer créixer el vostre lloc web, necessiteu un pla d’acció de millora contínua que tingui en compte les imatges a nivell macro i micro.

En aquest pla d’acció, aquí es mostren les cinc àrees del vostre lloc web que heu de millorar i optimitzar contínuament.

1. Crear contingut rellevant i útil

Fer – Produïu pàgines web (i el vostre lloc web) que serveixin clarament per als vostres usuaris. Actualitzar i afegir valor constantment a aquestes pàgines web. El vostre lloc web hauria de proporcionar contingut útil que els usuaris no trobin en altres llocs a Internet.

Si sou nous, una gran part dels vostres esforços en SEO es destinarien a l’auditoria de contingut. Feu les següents preguntes.

 • El vostre contingut està actualitzat i presentat amb claredat?
 • El contingut aporta prou profunditat (i valor) als usuaris?
 • El vostre contingut mostra experiència, autoritat i fiabilitat (E-A-T)?

Una pàgina de notícies només és beneficiosa per als usuaris quan informen dels esdeveniments més recents o importants. Una pàgina de la compra ha de proporcionar tota la informació necessària sobre el producte i fer un cas fort per a la venda. Un tutorial d’aprenentatge ha de proporcionar informació completa de l’A-to-Z (en forma de text, imatges o vídeos) sobre com fer una tasca.

2. Crear enllaços entrants i enllaçar-los de forma sàvia

Fer – Enllaça a les vostres pàgines web claus internament amb freqüència (sense posar en perill la vostra experiència d’usuari del lloc web). Enllaça amb altres pàgines web rellevants i útils d’Internet. Obteniu altres llocs web i blocs rellevants que us enllacin.

Els enllaços a Internet són com els vots al món real, tret que els enllaços diferents tinguin un pes diferent en els rànquings de cerca. Per exemple, un enllaç d’un lloc d’alta confiança, Nasa.com, té més poder que un enllaç d’un directori web que enllaça a 500 llocs web diferents d’una pàgina..

El vostre objectiu principal en la creació d’enllaços és obtenir el major nombre d’enllaços “bons” possibles.

Diferents mètodes de SEO s’apropen a la creació de vincles de manera diferent. Alguns mètodes recomanen produir un bon contingut que atregui enllaços de manera natural (les persones solen enllaçar amb contingut que els resulta útil o interessant); mentre que d’altres obtenen enllaços mitjançant la negociació: diners (patrocini i anuncis), bon contingut (publicacions de convidats), relacions comercials (xarxa).

Consell: una bona manera de trobar oportunitats d’enllaços és mirar el perfil de backlink del vostre competidor. Hi ha moltes eines de SEO per fer-ho, però a mi m’agrada la simplicitat Comprobador de enllaç de enllaç de linkologia. És gratuït (fins a 100 enllaços enllaçats per domini i valora la qualitat dels enllaços en una escala senzilla de 0 a 100. La captura de pantalla de dalt mostra els primers 15 enllaços Linkology trobats en aquest lloc.

Cadascun d’aquests enfocaments pot funcionar o no. La clau d’això és esbrinar quin és el vostre vestit més fort i seleccionar algunes tàctiques de creació d’enllaços adequades.

3. Escriure un títol de pàgina web atractiu

Fer – Escriviu títols rics en paraules clau que atrauen els usuaris a fer clic al vostre lloc des de les pàgines de resultats de la cerca.

El títol de la pàgina fa dues coses en SEO:

 1. Ajuda els motors de cerca a comprendre el contingut de la pàgina web
 2. Per ajudar a promocionar la pàgina web a les pàgines de resultats de cerca

Una etiqueta de títol està limitada a entre 65 i 70 caràcters. Les paraules clau i les proposicions de valor clau han d’arribar al començament de la frase.

4. Intenció dels cercadors de concordança

Fer – Comproveu que SERP té les vostres paraules clau orientades per entendre el que Google considera l’intenció de la cerca. Torneu a renovar la pàgina amb nous formats i elements addicionals per adaptar-se a la intenció de cerca.

El “propòsit de cerca” és l’objectiu que un usuari intenta assolir quan realitza una cerca a Internet.

Segments del motor de cerca consultes de cerca en tres classes d’intencions diferents (citant el paper d’Andrei Broder):

 1. Navegant La intenció immediata és arribar a un lloc determinat.
 2. Informatiu La intenció és adquirir alguna informació que se suposa que està present en una o més pàgines web.
 3. Transaccional La intenció és realitzar alguna activitat mediada en la web.

Tradicionalment, els cercadors solen ser molt literals (en la majoria dels casos) i solen buscar exactament el que volen. Per tant, la idea bàsica de SEO és combinar el contingut del vostre lloc amb la major quantitat de paraules clau rellevants en cada cerca possible.

L’actualitat SEO requereix una mica més que això. No només que el contingut hagi de coincidir amb les consultes del cercador, sinó que la manera com es presenta el contingut també fa una diferència en la concordança d’intencions.

Per entendre el que Google considera l’intenció d’una cerca, mireu les pàgines de classificació superior de les vostres paraules clau d’orientació. Compareu en què es diferencien les vostres pàgines web de les seves. Torneu a renovar la pàgina amb nous formats i elements addicionals per adaptar-se millor a la intenció de cerca. Podeu determinar l’eficàcia mitjançant el nombre de usuaris que feu clic al vostre lloc o bé amb usuaris que es mantenen més temps.

5. Milloreu l’experiència de l’usuari (UX)

Fer – Feu èmfasi en UX quan dissenyeu la vostra pàgina web. Executeu la prova A / B regularment per millorar l’experiència d’usuari del vostre lloc web.

Per ajudar els usuaris a venir al vostre lloc més compromesos, cal fer més que el sorteig. Els seus lectors són clients i deixar-los amb una impressió positiva és inestimable. Això significa que cal oferir-los seguretat, una bona experiència de navegació i una estada agradable.

Alguns exemples bàsics …

Si utilitzeu un certificat SSL, no només ajudarà els usuaris a protegir les dades mentre es connecten al vostre lloc, sinó que també els motors de cerca saben que el vostre lloc és segur perquè puguin dirigir el trànsit cap a.

Els usuaris que han d’esperar a carregar-se una pàgina web solen quedar impacients i sortir, així que assegureu-vos que el vostre lloc també estigui optimitzat per a la seva rapidesa..

Finalment, tot i que els anuncis i les finestres emergents poden ser una manera eficaç de generar ingressos, poden arribar a ser intrusius per a aquest tema experiència de navegació dels usuaris.

Conclusió: SEO és un viatge, no una destinació

Avui hi ha moltes empreses i particulars que ofereixen serveis de SEO. Abans d’afegir-los, recordeu que el SEO és un viatge i no només una destinació. A mesura que el lloc web i el contingut evolucionin, els requisits de SEO canviaran.

Els motors de cerca canvien constantment el seu funcionament dels algorismes, cosa que significa que mai tindreu la “solució SEO perfecta”. Es troben en la comprensió, l’experimentació i la dedicació, és a dir, un viatge de tota la vida.

Preguntes freqüents sobre SEO

Què significa SEO??

SEO significa Optimització de motors de cerca.

Què és SEO en paraules simples?

Com s’ha esmentat, SEO és el procés d’optimitzar un lloc web per obtenir rànquings més alts en resultats de cerca. El SEO es basa, en part, en la comprensió d’un de com funciona l’alroritme de la cerca i en part es basa en estimar la manera en què els humans interaccionen amb els resultats de la cerca..

Les preguntes freqüents són bones per a SEO?

Una pàgina “Preguntes freqüents” sempre és útil des de la perspectiva de l’usuari. La pàgina de FAQ planificada i construïda amb cura funciona com a eina de vendes i augmenta el nombre de contingut del vostre lloc web (nombre de paraules, etc.) i, per tant, augmenta la possibilitat de aparèixer a les cerques rellevants..

Les preguntes freqüents, quan es marquen amb dades estructurades (aquesta, per exemple), augmenten la possibilitat de presentar-se als resultats de cerca enriquits i (teòricament) ajuden a obtenir més clics al vostre lloc web. Consulteu Google i La guia de Bing per a més detalls al marcatge del lloc web.

Què hi ha de backlink en SEO?

El backlink és un hiperenllaç que enllaça des d’una pàgina web al vostre lloc web. Un enllaç enllaç, també conegut com a enllaç entrant, és un dels factors importants de classificació de Google.

En cas de fer SEO per si mateix?

Sí i no. Hi ha una gran quantitat de guies de SEO útils a Internet. Així que no és difícil començar i fer-ho tu mateix per estalviar diners. Tingueu en compte, però, que SEO requereix molt de temps i mà d’obra.

SEO costa diners?

Absolutament. Basat en el meu estudi dels 400 perfils més freelance a Upwork, El SEO cobra, de mitjana, 23,68 dòlars per hora. La tarifa arriba fins a 175 dòlars per hora. Personalment considero que és raonable pagar 1.000 dòlars – 2.500 dòlars mensuals per un bon servei de SEO a llarg termini.

Com fan els principiants el SEO?

Comenceu a llegir aquesta guia i a observar què fan altres propietaris de llocs web amb els seus llocs web. Utilitzeu eines de SEO com AHREFS, SEM Rush o MOZ per esbrinar què fan els altres per millorar els seus rànquings de cerca.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map