Què no us pot dir Viquipèdia sobre allotjament web

Estic segur que el vostre bloc és excel·lent.


Ho feu tot bé: heu obtingut grans títols, heu obtingut algunes visuals fantàstiques, fins i tot podreu participar activament en tots els àmbits de la creació de contingut, desenvolupant les vostres imatges, infografies i vídeos..

Però hi ha una cosa que la majoria de bloggers passen per alt (almenys al principi) que pot evitar que els blocs siguin els millors dels seus possibles públics..

Aquesta cosa és un bon allotjament web.

Penseu-hi d’aquesta manera: Alguna vegada heu fet clic en un enllaç de Facebook o en un altre lloc i heu esperat el que semblava una eternitat que es carregués el lloc? No és el 1997. Avui, les pàgines web s’obren com si convertíssiu una pàgina en un llibre, o almenys haurien de ser. Si no ho són, perdreu un munt de visualitzacions de pàgines. Les taxes de rebot augmenten. Fins ara, probablement no tenies ni idea de què passava.

T’estic dient – mireu la vostra empresa d’allotjament.

Segur, hi ha maneres d’ajudar el vostre propi lloc amb rapidesa. Podeu reduir el contingut multimèdia, reduir la qualitat i la resolució dels gràfics i saltar a través de tot tipus de cèrcols intentant que el vostre lloc es carregui més ràpidament. De fet, això és el que et dirà que facin la majoria de les grans empreses de hosting. Però tot això és realment necessari?

Què és Allotjament Web?

Si acabeu de començar o us heu preguntat què passa amb els segments del lloc web amb el vostre lloc web, Viquipèdia explica bé el concepte d’allotjament web:

Un servei d’allotjament web és un tipus de servei d’allotjament a Internet que permet a persones i organitzacions fer accessible el seu lloc web a través del World Wide Web. Els amfitrions web són empreses que proporcionen espai en un servidor propietat o arrendat per a l’ús dels clients, a més de proporcionar connectivitat a Internet, normalment en un centre de dades.

Es tracta d’una descripció bàsica i bàsica del concepte. Aquests són els serveis bàsics que ofereixen totes les empreses d’allotjament web. Què diferencia una de l’altra, però? Si tots proporcionen els mateixos serveis, per què no només n’escolliu un i oblideu-ho?

Aquestes són les preguntes que no respon a Viquipèdia.

Per això és aquest blog.

El que fa un bon amfitrió web?

Igual que amb qualsevol altre tipus de servei, hi ha bones empreses d’allotjament web i algunes que no són tan bones.

No ho definim tan bé com els que proporcionen un accés lent al servidor que impedeix la transferència de dades. És molt més que el contingut que retarda les coses, però cap empresa admet que els seus servidors estan lents o sobrecarregats o que les seves capacitats de caché DNS són subapartades..

Les millors empreses d’allotjament web són aquelles que presten atenció als detalls importants i pensem que aquestes ocupen una posició elevada en aquesta llista:

1. Una interfície d’usuari fàcil d’utilitzar (interfície d’usuari)

La interfície d’interès i el tauler de control han de ser prou intuïtius perquè l’usuari pugui fer canvis i actualitzacions, a més d’afegir nous dominis, programar còpies de seguretat del lloc i configurar aplicacions com WordPress de manera ràpida i senzilla.

Tauler de control WebHostFaceExemple: el tauler de control d’usuaris de WebHostFace: senzill i senzill.

2. Velocitat garantida del lloc

Els servidors web que posen les seves garanties de velocitat al lloc per escrit són molt més propensos a oferir-vos una experiència constant de l’usuari final i molt menys propensos a donar-vos una resposta més gran quan existeixi un problema mesurable. Sense això, prepareu-vos per a converses molt desagradables sobre com traieu el vostre lloc i els cèrcols que haureu de passar per solucionar-lo.

3. Fiabilitat

Això coincideix amb el concepte de coherència. Voleu triar una empresa d’allotjament que us garanteixi el 99,9% de la seva autonomia. Una caiguda del temps d’activitat només en el mig per cent (és a dir, el 0,05%) es pot traduir en dos dies sencers d’aturada per any. Quant guanya el teu bloc en un dia? Podeu duplicar-ho i afegir-lo al cost de l’allotjament web sub-par.

4. Preu i opcions de pagament

Hi ha molts llocs allà que cobren una prima per serveis que l’usuari probablement mai no utilitzi. Les bones empreses d’allotjament exposen la seva estructura de preus i expliquen per què pagueu. També proporcionen plans de preus raonables i igualats, que s’ajusten a les necessitats del vostre lloc web en particular.

5. Servei després de la venda

Què tan de confiança és el vostre host web actual quan necessites trucar per obtenir ajuda? Com són els temps d’espera? Quines hores mantenen? Encara més, què passa si prefereixes investigar problemes abans d’esperar en espera per un representant? La vostra empresa d’allotjament té una base de coneixement completa disponible per a tots els seus clients?

Què passa quan necessiteu trucar? Es poden conèixer els representants al llarg de totes les línies, tant si es tracta de vendes, facturació o suport tècnic? Obteniu habitualment cinc respostes diferents a la mateixa pregunta de cinc representacions diferents?

Les bones empreses d’allotjament web tenen un ampli personal, disponible 24 hores al dia i disposen d’un equip funcional i format de forma uniforme que pot tractar tot tipus de problemes i proporcionar solucions coherents..

Allotjament de comentaris de l'usuariExemple: comentaris reals dels usuaris sobre el servei postvenda de SiteGround.

El preu és realment important?

Tots hem sentit la vella dita: “Obteniu el que pagueu” i, tot i que això és cert en molts casos, no sempre és cert quan es tracta de hosting web.

Més car no necessàriament significa millor. Com he dit anteriorment, algunes de les pitjors companyies d’allotjament tenen algunes de les tarifes més altes perquè fan presa de clients que no saben el que necessiten. Un preu reduït no significa necessàriament productes o serveis al soterrani.

Algunes empreses de hosting pressupostari tenen els seus inconvenients. Redueixen els costos tallant les hores de suport en directe o gestionen estrictament el suport a través del xat en línia (de manera que poden dur a terme cinc converses alhora – de vegades més). No actualitzen els servidors pas a pas amb les millores en la tecnologia. La millor manera d’indicar si el vostre proveïdor d’allotjament web de negocis és realment un negoci és fer els vostres deures i feu les preguntes correctes.

Informeu-vos del fàcil que és accedir al suport. Busqueu les últimes tecnologies d’allotjament web i observeu com cada empresa que considereu tarifes amb la seva capacitat de mantenir-se al dia.

Banderes vermelles amb empreses d’allotjament de pressupost

A continuació, es detallen algunes coses per mirar anant per allotjament web barat. Alguns d’aquests no necessàriament les fan mal escollir, però poden afectar el rendiment del vostre lloc.

Actualitzacions de programari no necessàries

Les empreses d’allotjament amb pressupost recomanen sovint programes premium dels socis afiliats que probablement no necessiteu.

Servidors amb sobrecàrrega

Si veieu un bon nombre de ressenyes negatives que descriuen temps morts excessius, velocitats lentes o interrupcions, això és un signe segur que l’empresa té massa clients en una xarxa sobrecarregada..

IP de llista negra

Si l’empresa d’allotjament organitza negocis amb molts spammers, el vostre lloc podria patir al trobar-se en un rang d’IP prohibit en diverses àrees.

Accés limitat de bases de dades MySQL

Qualsevol host que ofereixi menys de 100 taules causarà problemes a la línia de sortida.

Tarifes ocultes

Algunes companyies que ofereixen descomptes ofereixen descomptes profunds el primer any i, a continuació, us fan pagar amb taxes ridícules. Aleshores, si intenteu cancel·lar, us donen una bufetada amb una quantitat enorme de cancel·lació. Feu els deures i sabeu què pagareu a llarg termini.

“Com puc triar l’amfitrió adequat?”

Per a nous blocaires:

 • Sempre heu de començar amb un allotjament compartit assequible.
 • Si acabeu de començar, les coses més importants que heu de considerar són generar bon contingut, publicitat, crear llistes de correu electrònic i estar al dia dels vostres canals de xarxes socials. Aquestes àrees són on heu de gastar els vostres diners.
 • El vostre proveïdor d’allotjament web no hauria de tenir-ho sobretot en compte o una cosa que exigeixi massa la vostra inversió (de moment).

Per a bloggers experimentats:

Tan aviat com el vostre bloc hagi acumulat una quantitat suficient de tràfics (estimació aproximada: 1.000 visites úniques al dia), és hora de plantejar-vos una actualització de l’allotjament per obtenir una millor seguretat i experiència d’usuari..

Personalment, no deixaria que l’ús de la memòria del bloc fos del 80%. Si ho fa, és hora de considerar l’allotjament VPS (o dedicat) per millorar el rendiment del lloc. Estigueu al dia del vostre funcionament i de la velocitat de resposta del vostre bloc mitjançant eines com Bitcatcha, Robot a l’hora, Ping fresc, Pingdom i llegiu els llocs que publiquen dades de rendiment real del servidor HostScore.

La línia de fons

L’empresa de hosting adequada és un element essencial per a l’èxit del vostre bloc. Trieu amb prudència i feu tots els deures. No tots els amfitrions web del pressupost ofereixen serveis sub-par, però sempre heu de consultar qualsevol servei a fons abans de comptar.

Una última nota: filtració mitjançant ressenyes negatives

Des que vaig esmentar comentaris, vaig pensar que seria una bona idea aclarir alguna cosa: les ressenyes negatives no sempre són una representació justa d’un servei d’allotjament web.

Les grans empreses d’allotjament sempre tindran alguns clients descontents. Com diu aquesta dita, “no podeu agradar a tothom”. Les persones solen col·locar-se a les empreses per qüestions menors o quan tenen expectatives raonables que simplement no es poden complir, així que feu comentaris negatius amb un gra de sal. Cerqueu patrons a les queixes. Aquesta és la millor manera de descobrir els seus problemes reals, si existeixen.

Nota: l’article aparegut originalment Bloc WHSR; ara està gestionat i actualitzat per personal de BuildThis.io.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map