Què és el contingut generat per l’usuari (i per què és important el vostre màrqueting)

Imagineu-vos una relació que us proporciona excitació i estabilitat. No ho voldríeu??


Bé, si sou comerciant digital, el contingut generat per l’usuari (UGC) és el vostre company perfecte. Contingut generat per l’usuari ofereix una relació a llarg termini que mai no tindria cap estil.

Què és el contingut generat per l’usuari?

UGC, breu per a contingut generat per l’usuari, és qualsevol contingut multimèdia creat pels usuaris que esmentin o es refereixin a la seva marca i es publiquin en un àmbit públic compartint en llocs web, plataformes de xarxes socials, llocs de blogs, llocs de revisió o qualificació, etc..

Simplement és qualsevol contingut creat per persones que no siguin oficials de la vostra marca, compartint les seves experiències de marca amb la seva família, amics i seguidors. El contingut pot ser qualsevol cosa, des de materials escrits, entrades de blocs, publicacions de fòrums, ressenyes o visuals, com imatges, GIF, vídeos o enregistraments d’àudio..

Per què el contingut generat per l’usuari és important per al vostre màrqueting?

UGC regula el món del màrqueting. La raó és que s’inscriu en el desig no manifestat del client de ser reconegut i reconegut. Un reconeixement extern o una paraula d’estimació per la vostra marca i, també, per part dels vostres clients originals, aporten valor a la confiança i afinitat que els usuaris tenen en la vostra marca.

Això els anima a compartir els continguts relacionats amb la vostra marca amb la seva família i amics a través de plataformes de xarxes socials (i això beneficia de manera obliqua a la vostra marca).

El 93% dels usuaris consideren que UGC és avantatjosa mentre pren una decisió de compra, mentre que el 86% millennials considera que UGC és un calibre clau d’una gran qualitat de la marca (font). UGC no és un reemplaçament complet de cap estratègia de màrqueting, sinó que és la salsa secreta que millora l’efectivitat de tot l’arsenal de màrqueting..

Dit això, hi ha molts més avantatges que responen a la pregunta anteriorment indicada: per què el contingut generat per l’usuari?

Vegem algunes d’aquestes raons.

1. Autenticitat

El contingut generat per l’usuari és l’ambaixador de l’objectivitat. Aquesta objectivitat prové del fet que UGC és creada per usuaris reals i genuïns de la vostra marca. No avalen la vostra marca perquè se’ls paga per fer-ho, sinó simplement perquè estan satisfets amb el producte i els serveis de la vostra marca..

El 60% dels consumidors afirma que UGC és la forma de contingut més autèntica (Font).

Per tant, quan incorporeu comentaris de clients generats pels usuaris als vostres llocs web o els mostreu com a senyalització digital, presenteu l’autenticitat de la vostra marca i mostreu l’acceptabilitat social entre la vostra base d’usuaris. Per tant, la confiança global dels usuaris en la vostra marca augmenta.

2. Compromís

El contingut generat per l’usuari participa de manera inherent. La principal font de contingut generat per l’usuari són els mitjans socials. Tots sabem com és de dependents els mitjans socials. És un dels trucs més utilitzats per millorar el compromís dels usuaris.

Basat en l’estudi de Meltwater, UGC té un CTR un 73% més gran (Font).

Així, quan mostreu contingut de mitjans de comunicació social generat per l’usuari a la vostra audiència, ja sigui a través del vostre lloc web o a través de parets socials en esdeveniments i senyalització digital, els usuaris us intrigen automàticament i se’ls encoratja a publicar-los a les xarxes socials amb el vostre hashtag. una part de la pantalla del vostre mur social.

Un exemple excel·lent d’un mur social eficaç va ser a la campanya de hashtag dels empleats de Cisco. Va aprofitar molt un tema d’unificador amb un mapamundi i va combinar tuits de tot el món per demostrar un bon compromís.

Per exemple.- Taggbox és un fantàstic venedor de parets socials que mostra contingut generat per l’usuari a partir de diverses plataformes de xarxes socials i que us ajuda a participar en el vostre públic o en els vostres llocs web. Aquesta és una bona manera d’afavorir la participació i la interacció dels usuaris amb la vostra marca, millorant així el ROI global de la vostra campanya de màrqueting. Obteniu els superpoders per difondre el màrqueting de boca a boca fins i tot més enllà dels vostres cercles objectiu.

3. Conversions

El contingut generat per l’usuari és el motor clau de les conversions per a la vostra empresa. UGC presenta proves socials, aconseguint així la confiança dels usuaris i els convenç perquè realitzin la compra final. D’aquesta manera, us permetrà augmentar el percentatge de visitants del lloc web i d’audiència d’esdeveniments que finalment es converteixen en clients.

Comparació de les conversions entre UGC i sense UGC.
UGC ajuda a augmentar les conversions un 161% entre les indústries. Això té un impacte tan gran! digueu a un amic

El desenvolupament de concursos UGC és una de les maneres més provades de provar conversions per a la vostra marca. Obre les portes de participació de l’usuari per a la vostra marca.

La campanya #MyCalvins connecta celebritats amb consumidors típics com nosaltres. En veure les galeries d’imatges al lloc web, els visitants poden veure els consumidors que han enviat les fotos. Aleshores, els visitants poden realitzar la compra fent clic a la imatge.

Una altra bona manera de millorar el vostre percentatge de conversions és incrustant contingut de mitjans socials generats per l’usuari en el punt de venda, que serveix de punt d’inspiració massa simultàniament. Així, les taxes de conversió es milloren immensament.

4. Construcció comunitària

El contingut generat per l’usuari és una manera fantàstica de crear una comunitat forta i fidel al voltant de la vostra marca. Aquesta comunitat no només us ajuda a créixer, sinó que també defensa que la vostra marca sigui els vostres clients lleials.

Les campanyes de UGC actuen com a una gran plataforma per fer exercicis de construcció de comunitats. T’ajuda a crear una connexió profunda amb els teus clients.

Campanyes UGC = una manera fantàstica de construir una comunitat forta al voltant d’una marca (Font).

UGC és com el contingut no sol·licitat que prové directament dels vostres clients. Els vostres usuaris valoren la UGC positiva que mostreu al vostre lloc web o als vostres esdeveniments o com a senyalització digital. Ajuda a crear la confiança dels usuaris en la vostra marca. Aquesta confiança, al seu torn, uneix els vostres clients amb la vostra marca com a comunitat, convertint-los així en un client a llarg termini de la vostra marca.

5. Perks SEO

El 88% dels clients confien en les revisions que generen els usuaris tant com confien en les recomanacions de la seva família i amics. Imaginem només l’impacte que tindrà el flux de xarxes socials en un lloc web (creat pels usuaris) sobre els percentatges de conversió, el temps d’estada, la rellevància del lloc web i el rànquing general del vostre lloc web de comerç electrònic..

L’estudi mostra que les visites a pàgines de trànsit orgànic van augmentar durant 9 mesos afegint ressenyes de clients a les pàgines del lloc web.

El contingut generat per l’usuari té la possibilitat de servir als clients amb prova social a cada pas del viatge. Al mateix temps, ofereix als comercialitzadors una oportunitat increïble de conduir trànsits potencials al vostre lloc web. Això us ajuda a millorar el vostre rànquing a la fitxa de cerca a Google. De fet, l’informe demostra que aquells llocs web que incorporaven ressenyes d’usuaris com a part del contingut del seu lloc web experimentaven un augment en la classificació del motor de cerca. No és tan fantàstic?

6. Consciència de la marca

El contingut generat per l’usuari inicia una reacció en cadena en què un usuari publica alguna cosa a les xarxes socials sobre la vostra marca i després que altres usuaris també comencin a publicar contingut similar sobre la vostra marca. Aquest contingut generat per l’usuari està disponible per a diversos cercles socials dels vostres clients fidels, i això difon el coneixement de la marca.

La campanya Share-a-Coke continua sent un bon exemple de campanya de gran èxit generat per l’usuari per augmentar el coneixement de la marca. La campanya permet a la gent personalitzar les llaunes de Coca-Cola.

El contingut de mitjans de comunicació social generat per l’usuari és un dels moviments més venuts i preferits dels comercialitzadors per explotar les àmplies extensions de les xarxes socials per difondre un màrqueting de boca a boca per a la vostra marca i difondre informació rellevant sobre aquesta. 84% mil·lenaris i 70% baby boomers D’acord al fet que el contingut generat per l’usuari té almenys alguna influència en la seva decisió de compra.

El contingut generat per l’usuari pot influir en les decisions de compra: un 84% d’anys i un 70% de baby boomers. Digues-li a un amic

7. Estalvia recursos

El contingut generat per l’usuari és una mina d’or d’informació i dades que sovint es subestima. I si considerem els mitjans socials com una font de contingut generat per l’usuari, és com un conjunt infinit. Podeu seguir immersió en profunditat i mai us deixarà servir amb contingut nou i no descobert. D’aquesta manera, estalvieu molt temps, diners i esforços en general, que es poden invertir de manera eficient en un altre lloc fent que la vostra campanya de màrqueting sigui més robusta.

En lloc de deixar que el contingut quedi latent a les xarxes socials, podeu aprofitar el contingut generat per l’usuari a la vostra campanya de màrqueting per correu electrònic. Per exemple, Foot Locker va enviar correus electrònics regulars amb imatges de publicacions de clients per augmentar les conversions.

A més, la incorporació de contingut generat per l’usuari a la vostra estratègia de màrqueting, com ara el màrqueting per correu electrònic, us estalvia de la descoratjadora tasca de crear nous continguts constantment. Això allibera els vostres recursos per utilitzar-los per assolir altres objectius de màrqueting. A més, un cop heu llançat amb èxit una campanya de hashtag UGC a través de les xarxes socials, bàsicament establiu una font constant de contingut nou i nou per al vostre propòsit de màrqueting, és a dir, contingut generat per l’usuari, la millor forma de contingut publicitari. Tot el que heu de fer ara és només agregar i moderar el contingut generat per l’usuari.

8. Obtenir informació sobre el públic

El contingut generat per l’usuari és com el comentari directe de la vostra audiència i usuaris. Res no pot ser una millor forma d’informació que el contingut generat per l’usuari per tal de millorar la vostra estratègia de màrqueting. Ara, aquesta informació de públic / usuari pot presentar-se de diverses formes i tipus.

Ja siguin ressenyes de clients, comentaris, imatges, vídeos, tuits o qualsevol altra forma de publicació en xarxes socials.

Aquesta visió del públic pot ser positiva i negativa. Sempre es vol una retroalimentació positiva, però també és important que el feedback negatiu. Sempre podeu mostrar els vostres comentaris positius i aprendre a millorar els vostres inconvenients dels comentaris negatius. El contingut generat per l’usuari us permetrà obtenir coneixement de l’audiència que us pot ajudar a millorar la vostra campanya de màrqueting, de manera que sigui més sòlida.

Finalment …

Descobriu el tipus de contingut que el vostre públic s’entusiasma per crear per a la vostra marca / esdeveniment i interactuar-los donant-los l’oportunitat de crear contingut generat per l’usuari per al vostre esdeveniment / marca. Els resultats us impactaran realment. Els increïbles avantatges que aporta el contingut generat per l’usuari per a la vostra campanya de màrqueting són realment increïbles.

El contingut generat per l’usuari és una opció ideal per a esdeveniments. El públic dels esdeveniments sempre està entusiasmat per interactuar amb el contingut generat per l’usuari que es mostra en un mur social o com a senyalització digital. Es publiquen fàcilment a les xarxes socials per formar part del contingut generat per l’usuari que es mostren. UGC per a llocs web és també una manera sorprenent de millorar el rendiment global del vostre lloc web i conduir el trànsit potencial per a això, augmentant el vostre negoci en línia..

Aleshores, què encara espereu? Comença a incorporar contingut generat per l’usuari i comença a experimentar els avantatges sorprenents per a la teva campanya de màrqueting.

Sóc Anne Griffin i sóc comercialitzadora digital i escriptora tècnica. M’apassiona explorar i escriure sobre tendències d’innovació, tecnologia i màrqueting digital.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map