Quant Internet és WordPress

Si heu dedicat un temps raonable a Internet (que si llegiu, ho esteu. Només ho admetu), estic segur del 99,99% que sabeu o heu sentit a parlar de WordPress. De fet, m’hauria sorprès més si no hagueu topat amb un lloc web que no ha estat alimentat per WordPress.


Tenint en compte la popularitat de WordPress com a sistema de gestió de continguts (CMS), no és estrany que haguessin acumulat estadístiques i dades força prou increïbles..

Per tant, vam decidir buscar Internet i recopilar algunes estadístiques de llocs de WordPress i qualsevol altra estadística d’ús de WordPress interessant d’aquesta gran llista. A més, si sou creadors de contingut, podeu utilitzar algunes d’aquestes dades per crear infografies, articles o qualsevol altre contingut interessant.

Sense més detalls, entrem a les estadístiques de WordPress!

Contents

Quant Internet és WordPress?

1. WordPress Potencia el 34% d’Internet

Internet és un ampli espai. Hi ha milions i milions de llocs web: ja sigui un bloc d’empresa o un lloc web de currículum personal, actualment disponible per visitar-lo i aproximadament un quart (o del 34,5% per ser exactes) d’aquestes són fetes i alimentades per WordPress. Això significa bàsicament que 1 de cada 4 llocs web és un lloc web de WordPress, la qual cosa mostra la quantitat d’internet que té WordPress!

Popularitat i estadístiques d’ús de WordPress

2. Els llocs web de WordPress han augmentat un 3,2%

És sorprenent que WordPress alimenti el 31,9% d’internet, però el que és encara més sorprenent és que es va deure a un augment de l’ús aproximadament 3,2%. Tenint en compte la competència CMS que és actualment, és sorprenent que WordPress encara pugui i us mostri quantes persones utilitzen WordPress fins avui.

3. WordPress deté un 59,3% del sistema de gestió de continguts

Per continuar destacant el domini de WordPress en la indústria de CMS, aquestes estadístiques de WordPress demostren que actualment, WordPress continua mantenint-se 59,3% de la participació del sistema de gestió de contingut. Aquest és un gran desfasament entre totes les altres plataformes CMS combinades!

4. WordPress s’utilitza per llocs web amb grans noms

WordPress com a plataforma CMS és molt potent i és capaç de crear i manejar qualsevol tipus de lloc web. Encara m’estranya quants llocs web utilitzen WordPress com a CMS d’elecció i alguns d’aquests grans llocs inclouen Quars, Techcrunch(!), Facebook Newsroom, BBC America, Venturebeat i molt més.

VentureBeat és un dels molts llocs web que funciona amb WordPress. Crèdit: VentureBeat.com.

5.WordPress.com té una classificació de 60 llocs web mundial d’Alexa

Alexa, l’eina d’analítica d’Amazon, supervisa el trànsit global de llocs web arreu. WordPress.com és l’única empresa de CMS que aconsegueix registrar-se 60 a la classificació del lloc web mundial Alexa.

6. WordPress ha estat descarregat moltes vegades

Sabem que WordPress ha alimentat molts llocs web des dels seus inicis, però és sorprenent veure quantes persones tenen persones que utilitzen WordPress com a plataforma i les han descarregat. Actualment, el nombre està en una impressionant 157.563.262 descàrregues i ho és encara comptant!

7. WordPress produeix més de 70 milions de publicacions i 50 milions de comentaris cada mes

Un nombre boig a pensar és la quantitat de contingut / comentaris que es produeixen a WordPress cada mes. Aquest WordPress estat estadística del lloc demostra que hi ha 70,5 milions de publicacions noves i 52,1 milions de nous comentaris cada mes. Això significa literalment 27 publicacions noves i 198 comentaris nous cada segon!

La quantitat més alta de publicacions a WordPress ha estat de més de 70.000.000. Crèdit: WordPress.com

8. WordPress va assolir el màxim 100 per a Google Trends

Per fer-vos una idea de la comparació de WordPress amb els seus competidors, van ser l’única plataforma CMS que va aconseguir els 100 (popularitat màxima) a Tendències de Google. Altres plataformes com Drupal, Blogger i Sharepoint gairebé no van arribar a arribar als 50.

9. S’ha cercat WordPress més de dos milions de vegades (!)

Per continuar amb el motor de cerca i les estadístiques de WordPress, la paraula clau “WordPress” continua sent un terme popular que la gent utilitza per fer cerques. KWFinder demostra que cada mes, la paraula clau “WordPress” és cercada 2.739.999 vegades cada mes.

La paraula clau “WordPress” ha estat cercada més de 2 mil milions de vegades. Crèdit: KWFinder.

Antecedents de l’empresa WordPress

10. WordPress només té uns 700 empleats

Tot i ser una gran corporació que gestiona aproximadament una quarta part d’internet, el nombre d’empleats que WordPress ha acumulat al voltant de gairebé 798 persones només. És molt menor que moltes de les altres empreses de tecnologia.

11. Són 721 vegades més petits que Amazon

Sabem que comparar Amazon amb WordPress és com comparar les pomes a les taronges, però el fet és que totes dues són empreses de tecnologia. I, tot i ser 721 vegades més petita que Amazon, WordPress encara aconsegueix tirar 149 milions visitants únics mensuals (EUA) en comparació amb els 199 milions d’Amazon.

Estadístiques d’ús de WordPress: complements i temes

12. Hi ha més de 50.000 complements de WordPress disponibles

Els complements són una bona eina per ajudar els propietaris de llocs web a fer funcions i funcions addicionals sense necessitat de codificar. Quan es tracta de plugins, WordPress continua sent el rei que ofereixen 56.201 plugins a la biblioteca, que facilita els nans a la resta de competidors.

13. Tres dels temes de WordPress s’utilitzen en més de 30.000 llocs web més populars

Genesis Framework, Divi i Avada són els temes més populars de WordPress i cadascun ha estat utilitzat per més de 15.839 llocs web, 10.397 llocs web i 7.308 llocs web respectivament. Hi ha un total de 3,35% dels primers 1 milió de llocs que utilitzen els mateixos temes!

Avada, Genesis Framework i Divi són tres dels temes més utilitzats per WordPress. Crèdit: Construït amb.

14. Akismet va atreure 400 milions de comentaris de correu brossa a WordPress

Tenint en compte la popularitat de WordPress i la quantitat de llocs web que utilitza WordPress, només serà qüestió de temps abans que un bloc o un lloc web rebin comentaris de correu brossa. I no ho sabríeu, Akismet ho va demostrar 400 mil milions d’espam S’han vist comentaris a WordPress. És com un milió de comentaris brossa cada pocs minuts. La pròpia estadística de WordPress va rebre un munt de comentaris sobre Twitter també.

15. Se ha descarregat SEO de 130.000 milions de vegades

Amb la gran biblioteca de plugins que ofereix WordPress, hi ha alguns que destaquen entre la resta. Aquest complement és Yoast SEO, que és una eina que podeu utilitzar per ajudar amb l’optimització del motor de cerca. Actualment, Yoast SEO compta amb descarregar nombre de 130.801.289.

16. Akismet és el segon plugin més popular amb 117 milions de descàrregues

Ja hem parlat d’Akismet una mica abans i de com van aconseguir recollir més de 400 mil milions de comentaris de correu brossa. Bé, podeu afegir que és el segon complement més popular a aquesta llista, ja que actualment tenen 118.069.141 descàrregues a WordPress.

17. Els complements populars de WordPress tenen cadascun més de 5 milions d’instal·lacions actives

WordPress ofereix alguns dels millors plugins disponibles al mercat. Els complements com el formulari de contacte 7, Yoast SEO, Akismet, Jetpack, entre d’altres principals complements de WordPress que compten amb algunes de les majors bases d’instal·lació activa d’uns +5 milions basats en les estadístiques d’ús de WordPress.

18. Tema més popular de WordPress: es van vendre més de 450.000 còpies

Avada, el tema de WordPress de Themeforest, és un dels temes de pagament més populars de la plataforma. A 60 dòlars, el tema va aconseguir vendre’s 450.000 exemplars que va generar més de 27.000.000 dòlars en vendes i recompte.

Avada és el tema més venut a WordPress amb més de 450.000 còpies. Crèdit: TemaForest.

Estadístiques de comerç electrònic de WordPress

19. WooCommerce potencia el 28% de les botigues en línia amb més de 50 milions de descàrregues

Quan pensis a WordPress, és probable que pensis en blocs. Tot i això, WordPress és una plataforma tan flexible, fins i tot es pot crear una botiga en línia mitjançant plugins. WooCommerce és un d’aquests complements, i actualment alimenten el 28% de les botigues en línia a WordPress amb 51.553.803 descàrregues.

20. WooCommerce és actualment la tecnologia de comerç electrònic més popular de WordPress

Parlant de WooCommerce, sabíeu que WooCommerce també és una de les tecnologies de comerç electrònic més populars avui en dia? Més d’un milió de llocs de comerç electrònic, WooCommerce se situa al capdamunt a través del poder més de 20.000 dels millors milions de llocs web actuals.

WooCommerce és actualment la plataforma de comerç electrònic més popular de WordPress. Crèdit: WooCommerce.com

Quants llocs web utilitzen WordPress?

21. Més de 300.000 llocs dels primers 1 milió de llocs web utilitzen WordPress

WordPress és sens dubte una popular plataforma per a molts llocs web. Basat en aquests números per Construït amb, Actualment, 310.599 dels 1 milions de llocs web principals utilitzen WordPress com a plataforma principal de CMS. Si desglossem les estadístiques de WordPress dels 100.000 llocs web principals, WordPress encara potències 33.283 d’ells. Baixeu encara més avall als 10.000 llocs web i almenys 3.388 d’ells utilitzen WordPress. Això mostra quants llocs web utilitzen WordPress.

22. Fora de tot Internet, més de 20 mil milions de usuaris utilitza WordPress

Quan feu una ullada a tot Internet, WordPress n’és clarament la majoria de la participació que els utilitza actualment 26.938.805 llocs web. Això bàsicament representa més del 50% d’Internet!

WordPress té la major distribució d’ús al 55% d’internet. Crèdit: Construït amb.

23. Més de 50.000 han rebut avisos de difusió DMCA

Tenint en compte quants llocs web utilitzen WordPress, hi ha uns quants que incompleixen l’acord de propietat intel·lectual de l’empresa. Des del gener del 2014, com a mínim 53.718 presa de possessió WordPress ha publicat avisos amb algun o tot el contingut que ha acabat suprimint el 39% dels llocs web.

Seguretat i vulnerabilitats de WordPress

24. El 83% de 34.371 llocs web infectats el 2017 utilitza WordPress

Com que WordPress és la plataforma CMS més utilitzada a Internet, els fa més propensos a ser atacats i infectats per pirates informàtics i virus. Informe de Sucuri demostra que de 34.271 llocs web infectats, el 83% d’ells utilitza WordPress.

Les vulnerabilitats del nucli de WordPress van sortir a la llum el 2019 quan es va descobrir això s’injectava programari maliciós per skimmers. El mateix programari maliciós també va afectar els usuaris de Magento i va permetre als pirates informàtics robar informació de la targeta de crèdit dels sistemes afectats. Aconsellem que tothom ho faci escaneja els teus llocs amb regularitat per a programari maliciós com aquest.

El 38% dels llocs web infectats provenen d’usuaris de WordPress. Crèdit: Sucuri.

25. El 39,3% dels llocs de WordPress piratejats es va deure a instal·lacions obsoletes

WordPress ofereix una gran quantitat de seguretat i actualitzen contínuament la seva plataforma per garantir que els usuaris estiguin protegits de possibles amenaces. malgrat això, 39,3% dels llocs de WordPress que es piratejaven es van deure a instal·lacions obsoletes de la plataforma. Per tant, recordeu sempre actualitzar les instal·lacions si voleu estar segurs!

Una plataforma obsoleta era un motiu important pel qual WordPress ha estat piratat. Crèdit: Sucuri.

26. Actualment hi ha 11.632 vulnerabilitats a WordPress

WPScan va fer un informe sobre les vulnerabilitats que pateix WordPress com a plataforma CMS. Fora de la 11.632 vulnerabilitats, 2.944 d’ells són únics i el desglossament dels tipus de vulnerabilitats és del 74,27% a causa de versions obsoletes, 22,69.% A causa dels plugins i 3,04% a causa dels temes..

Les tres principals vulnerabilitats que pateix WordPress són la plataforma, els plugins i els temes. Crèdit: wpvuldb.com.

27. El 40,9% de les vulnerabilitats de WordPress són scripts de llocs web (XSS)

El script de llocs (XSS) és un tipus de vulnerabilitat de seguretat informàtica que normalment es troba en aplicacions web. Recerca de KeyCDN demostra que el 40,9% de la seva vulnerabilitat prové de XSS com SQLI, Upload, CSRF, RCE, FPD, etc..

28. El 36,28% dels llocs de WordPress utilitzen HTTPS

Google ha començat recentment a tenir en compte la seguretat del lloc web pel seu rànquing. Per això, el 36,28% dels llocs web de WordPress han començat a utilitzar HTTPS, que és un Augment del 14% en comparació amb l’any anterior.

Estadístiques de llocs de treball de WordPress

29. Els desenvolupadors de WordPress poden fer qualsevol lloc entre 10 i 300 dòlars per hora

WordPress ha creat diverses feines noves per a desenvolupadors web i codificadors que coneixen el sistema. Aquests desenvolupadors de WordPress solen crear-se entre uns i altres De 10 a 300 dòlars per hora en funció de les estadístiques de UpWork.

30. La tarifa general per a un desenvolupador de WordPress és de 10 $ – 30 dòlars per hora

La contractació d’un desenvolupador de WordPress és relativament assequible en la seva majoria. Basat en UpWork, el lloc web freelance, la tarifa general per contractar un desenvolupador de WordPress per treballar al vostre lloc web és aproximadament d’entre 10 i 30 $ a l’hora..

31. El salari mitjà per a llocs de treball de WordPress és de 66.775 dòlars

Si teniu pensat treballar per WordPress, podeu esperar obtenir un sou força decent. Simply Hired va investigar els salaris mitjans dels llocs de treball a WordPress i va reduir-lo uns 66.775 dòlars.

Un empresari de WordPress guanya aproximadament 60.000 dòlars anuals. Crèdit: SimplyHired.

32. Hi ha un total de 344.750 treballs relacionats amb WordPress

Freelancer.com és un lloc web on podeu contractar autònoms per treballar en projectes / assignatures puntuals. Quan cerqueu tasques relacionades amb WordPress, veureu que n’hi ha hagut aproximadament 344.750 llocs de treball publicat (tant obert com tancat) al lloc web.

33. WordPress tindria un cost aproximat de 151 persones-anys

Segons Calculadora de costos del projecte d’Open Hub, WordPress ha fet un esforç aproximat de més de 151 anys-persona. Es basa en 560.648 línies de codi, amb un cost aproximat superior a 8,2 milions de dòlars per finançar un projecte d’aquesta mida..

Instal·lació de WordPress

34. WordPress només triga 5 minuts a instal·lar-se

WordPress és conegut per ser una plataforma senzilla i senzilla d’utilitzar. Pel que sembla, utilitzar WordPress és tan intuïtiu que fins i tot podeu instal·lar tota la plataforma només 5 minuts! Sens dubte això fa que sigui un dels més ràpids d’instal·lar.

35. Només WordPress recomana 3 amfitrions web

Podeu utilitzar qualsevol proveïdor d’allotjament web si voleu utilitzar WordPress, però, només n’hi ha 3 amfitrions web que WordPress recomana al seu lloc web oficial. Aquests 3 són Bluehost, Dreamhost i SiteGround.

Aquest lloc que estàs llegint està alimentat per WordPress.org i allotjat a SiteGround. BlueHost, en canvi, és una de les solucions d’allotjament de WordPress més barates del mercat.

36. El connector WordPress JetPack té més de 93 milions de descàrregues

El complement JetPack de WordPress és una eina popular per dur a terme diverses tasques com ara la visió del trànsit, la integració de les xarxes socials, les còpies de seguretat i la seguretat. És un dels complements gratuïts més populars de WordPress amb més de 93 milions descàrregues fins ara.

37. Plugin de WordPress JetPack va registrar més de 20 milions de pàgines vistes

WordPress va registrar el nombre de visualitzacions de pàgines que es van acumular als blocs allotjats al seu lloc i que utilitzaven el connector Jetpack. El nombre més alt de visualitzacions de pàgines que obtenen? 24.567.344.460 de nou Maig de 2017.

JetPack i WordPress van aconseguir registrar més de 20 mil milions de visualitzacions a la seva plataforma. Crèdit: WordPress.

Idiomes i traduccions de WordPress

38. WordPress té més de 180 traduccions oficials

Com que WordPress té una audiència internacional, ha de ser traduïda a diversos idiomes. Fins ara n’hi ha hagut més de 180 traduccions oficials de WordPress amb 48 locals traduïts al 100% i 25 locals amb més del 95% traduïts.

39. S’utilitzen més de 120 idiomes a WordPress

WordPress és una plataforma global, cosa que vol dir que necessiten atendre un públic internacional que llegeixi i parli diferents idiomes. A dia d’avui, WordPress és compatible amb més de 120 idiomes amb l’anglès el més utilitzat al 71% seguit de l’espanyol i l’indonèsia un 4,7% i un 2,4% respectivament.

Comunitat WordPress

40. Hi ha 898 càmeres de paraules a 71 ciutats a tot el món

WordCamp és un taller / conferència de WordPress que es centra en temes i qüestions relacionades amb WordPress. Actualment, n’hi ha 898 WordCamps a més de 71 ciutats del món, amb sessions com tècniques avançades de WordPress, plugins per a principiants i molt més.

WordCamp ha celebrat més de 800 campaments de WordPress a tot el món. Crèdit: WordCamp.

41. El primer WordCamp va començar el 2006

Matt Mullenweg va organitzar la primer WordCamp el 2006 a San Francisco. En aquell moment, l’esdeveniment era molt més petit i es va celebrar només durant un dia. Tot i ser un petit esdeveniment per a usuaris i desenvolupadors, van comptar amb unes 500-centes persones que van assistir a la conferència.

42. WordPress és responsable de 21 productes populars

Tot i que WordPress és conegut principalment per ser una plataforma CMS, també n’és responsable 21 productes / serveis populars que estan disponibles en línia. Alguns d’ells inclouen Gravatar, PollDaddy, WooCommerce, Akismet i molt més.

43. WordPress va obtenir uns ingressos de 4,3 milions de dòlars el 2017

WordPress és molt transparent amb els seus recursos financers i en un Informe 2017, va demostrar que la companyia va obtenir ingressos de 4,3 milions de dòlars. L’informe mostra els ingressos de WordPress de dos fluxos diferents, la Fundació WordPress i el suport de la comunitat de WordPress, PBC.

44. WordPress llança un nou programa el 2018

WordPress ha anunciat recentment que llançaran un nou programa anomenat Marea, En algun moment del 2018. El programa s’utilitza per realitzar una sèrie de proves automatitzades que s’executen contra el tema i els plugins.

Embalatge

WordPress és un CMS increïble i, al llarg dels anys, han aconseguit nombroses fites i èxits que ens segueixen despertant. Esperem que totes les estadístiques que us presentem mostrin WordPress d’una altra manera i us han ajudat milions i milions d’usuaris a iniciar el seu lloc web..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map