Per què el vostre lloc web de WordPress és lent? Formes senzilles d’accelerar els vostres llocs web

WordPress és el sistema de gestió de continguts (CMS) més popular i pot potenciar més del 34% de tots els llocs web del món actual. Es valora per la seva versatilitat en permetre als propietaris de llocs web la creació ràpida de llocs web de qualitat i funcionalitat impressionants.


Tot i això, cal que WordPress s’entengui per tal de que funcioni al millor. Si heu creat un lloc de WordPress i creieu que el rendiment ha estat subpartit, potser podreu augmentar el rendiment realitzant alguns petits ajustaments.

la velocitat és importantLa velocitat del vostre lloc web afecta molt la taxa de conversió. Els estudis ho han demostrat constantment la velocitat ràpida de la pàgina tindrà com a resultat un millor percentatge de conversions. Es produeix una reducció del 20% de conversions per segon de retard en el temps de càrrega de pàgines mòbils. I, segons Penseu amb Google, els punts de referència per a la càrrega ràpida en un lloc són 0-1 segons.

1. No caure adequadament

La memòria cau en general és quan les aplicacions emmagatzemen dades a la memòria per a un processament o accés més ràpids. De la mateixa manera, si activeu la memòria cau, podeu carregar prèviament parts del vostre lloc web per accedir més ràpidament. Hi ha diversos modes de memòria cau que pots aprofitar, però en general es troben en dues o dues categories; caché del client o del cau del servidor.

La memòria cau del client (normalment caché del navegador) us ajuda a definir quins elements del vostre lloc s’emmagatzemen al navegador web d’un visitant. També us permet especificar la durada que s’emmagatzemen d’aquests elements de manera que si el vostre lloc s’actualitza, el navegador podrà actualitzar la memòria cau amb elements actualitzats. La memòria cau del navegador funciona amb elements estàtics com CSS, JS i imatges.

La memòria cau del costat del servidor és qualsevol mètode de memòria cau que s’implementa al vostre servidor web. Aquests poden incloure caché OPcode, memòria cau de pàgines, caché de bases de dades i molt més. Cadascun d’aquests mètodes tracta diversos elements de WordPress i aprofitar-los pot ajudar a millorar el rendiment del nostre lloc.

Per exemple, WordPress és molt centrat en la base de dades. Malauradament, qualsevol procés que funcioni amb una base de dades requereix generalment molts recursos (potència de processament i memòria) per executar-los. Amb la memòria cau de bases de dades, el que feu és bàsicament guardar resultats de les consultes anteriors a la memòria per reduir el temps que es triga a lliurar determinats resultats.

Solució 1: Instal·leu bons plugins de memòria cau

La memòria cau és una de les maneres més importants de millorar el rendiment del vostre lloc web de WordPress. Afortunadament, com en totes les coses relacionades amb WordPress, hi ha plugins que podeu utilitzar per ajudar-vos a això. Alguns exemples bons de plugins en memòria cau de WordPress inclouen WP Rocket i Swift Performance.

Solució 2: Activa OPCache al vostre amfitrió web

Al posar en memòria cau els codis d’operació dels scripts PHP, OPcache permet que els llocs puguin servir el contingut de la pàgina de manera significativa més ràpidament. La bona notícia és que la majoria de proveïdors d’allotjament compartits permeten als seus usuaris instal·lar l’extensió OPcache des del seu quadre de control. Per tant, per utilitzar aquesta opció per carregar el vostre lloc web més ràpidament, només cal que inicieu la sessió al vostre tauler de control d’allotjament i activeu aquesta funció.

Exemple: Per habilitar OPCache a A2 Hosting, inicieu la sessió a cPanel > Programari > Selecciona la versió PHP > Instal·leu extensions PHP.

2. Bases de dades emmagatzemades en HDD

Gairebé sense fallar, la majoria de proveïdors d’allotjament web avui faran publicitat que ofereixen solucions SSD (Solid State Drive). Els discs SSD són la versió d’alta tecnologia del disc dur i són molt més ràpids. Tot i això, malgrat la caiguda dels preus de SSD, continuen sent més cars que els discs durs mecànics.

Per això, és possible que algun proveïdor d’allotjament pugui intentar escapar amb una configuració híbrida. Executaran aplicacions fora de SSD, però utilitzaran discs durs tradicionals per emmagatzemar-los. Aquesta és una mala notícia per als usuaris de WordPress, ja que és probable que la base de dades resideixi en les unitats mecàniques més lentes en lloc de SSD. Assegureu-vos que tingueu en compte si el vostre proveïdor d’allotjament ofereix una solució SSD completa o no.

Solució: S’adhereix amb les empreses d’allotjament que ofereixen allotjament complet SSD

lloc web SSD allotjamentExemple: Tots els llocs web allotjats a SiteGround funcionen amb discs SSD, la qual cosa és ideal per a llocs de WordPress.

Tot i ser un dels allotjaments WP més barats del mercat, Hostinger funciona amb emmagatzematge complet de SSD, cosa que els fa ideals per allotjar llocs de WordPress. Altres marques conegudes que funcionen amb SSD complet són: A2 Hosting, BlueHost i SiteGround.

3. PHP obsolet

WordPress està basat en PHP i la versió de PHP que el vostre servidor funciona també pot afectar el rendiment del vostre lloc. PHP 7 s’ha provat rendibilitzar PHP 5.6 gairebé el doble de velocitat, un 100% més de rendiment!

L’equip d’AeroSpike va córrer algunes proves per comparar PHP 5 amb PHP 7.

La seva prova va llançar quatre processos, cada un amb 100.000 transaccions. Totes les execucions es van realitzar amb un clúster d’un sol node que utilitzava Aerospike Server Community Edition versió 3.9.1 a CentOS 7 amb 32 processadors Intel (R) Xeon (R) CPU E5-2660 @ 2,20 GHz (amb hipertensió activada) i 32 GB de memòria.

Les dues versions de PHP utilitzades eren php-7.0.10 i php-5.5.38.

A continuació es mostra el resum dels resultats.

Temps total d’execució

El temps d’execució total de PHP 7 és ~ 10 – 12% inferior al PHP 5 (menor és millor).

Operacions per segons

PHP 7 escriu / llegeix ~ 9 – 15% més en comparació amb PHP 5 (major és millor).

Solució: Actualitzeu la versió PHP del vostre lloc web

Si utilitzeu una versió anterior de PHP, és probable que vegeu millores de velocitat bastant bones només escollint una versió més recent de PHP. La majoria dels proveïdors d’allotjament web ofereixen diverses versions de PHP que podeu seleccionar a través del tauler de control d’allotjament web.

Exemple: seleccioneu la vostra versió PHP a Hostinger es pot fer a través del tauler de control d’allotjament.

4. HTTP / 2

HTTP / 2 és un Protocol “Internet” nou que es va introduir el 2015. A diferència de l’anterior versió HTTP 1.1, permet fer diverses sol·licituds de dades alhora. Això permet reduir el temps de càrrega dels actius del vostre lloc web.

HTTP / 1.1 vs HTTP / 2 – HTTP / 2 pot enviar múltiples sol·licituds de dades en més d’una connexió. D’aquesta manera es redueix el temps d’anada i tornada addicional (RTT), el que fa que el lloc web es carregui més ràpidaprèn més).

Solució: Implanta HTTP / 2

Malgrat això, alguns hostes web encara no ofereixen HTTP / 2 o només l’ofereixen en plans més cars. Hi ha dues maneres d’aprofitar HTTP / 2; busqueu un amfitrió que ho ofereixi o utilitzeu Cloudflare CDN.

Hi ha proveïdors d’allotjament web que ofereixen diferents nivells d’HTTP. Per exemple, Siteground i GreenGeeks han fet que HTTP / 2 estigui disponible en tots els seus plans, però A2 Hosting només ofereix HTTP / 2 als seus plans d’allotjament web Turbo o anteriors..

5. Servidor precipitat

Els llocs web estan automatitzats i el seu rendiment es pot veure afectat per la quantitat de recursos disponibles. Cada lloc necessita disposar de poder de processament i memòria per gestionar el trànsit web. Com més gran sigui el volum, més recursos es necessiten.

Si el vostre lloc web té una forta afluència de visitants, és possible que el vostre pla d’allotjament no tingui els recursos disponibles per gestionar-los tots alhora. Això farà que el lloc es redueixi a la velocitat o que no estigui disponible per a algunes sol·licituds.

Superviseu el rendiment del vostre allotjament

Exemple: WebSitePulse ofereix diverses eines de control que vetllen constantment pels vostres servidors i llocs web.

És més probable que la situació es produeixi en plans d’allotjament compartits, ja que tots els comptes d’aquest servidor comparteixen una quantitat fixa de recursos. Per assegurar-vos que el vostre lloc funciona correctament, proveu d’utilitzar una eina de control de llocs com Robot a l’hora, Pols del lloc web, i Fresat.

Si utilitzeu aquestes eines us ajudarà a jutjar durant un període de temps el rendiment del vostre host. Si el vostre lloc es manté alentit o el servidor sempre es baixa, pot ser que sigui hora de plantejar-vos passar a un pla millor o a un amfitrió web diferent..

Solució: Si cal, actualitzeu a VPS o allotjament de nivell superior

Exemple: basat en el nostre seguiment a HostScore, El temps de resposta d’allotjament de SiteGround VPS (lloc de prova allotjat a Europa) és aproximadament un 15% més ràpid que el d’allotjament compartit de SiteGround.

Els plans d’allotjament VPS són més cars que els plans d’allotjament compartits, però poden manejar més fàcilment l’alt trànsit. Això passa perquè els plans VPS generalment es poden escalar, cosa que significa que podeu augmentar dinàmicament la quantitat de recursos si creieu que el vostre lloc necessita més.

Obteniu més informació sobre quan és el moment adequat per canviar a l’allotjament VPS.

6. Fitxers de suports massius

Si bé les imatges grans i nítides o els vídeos emocionants poden resultar fantàstics, recordeu que aquests fitxers multimèdia solen tenir una grandària gran. Per regla general, com més gran sigui un fitxer, més temps triga a carregar-se. Això no vol dir que haureu d’abandonar-los completament, però, si més no, recordeu com optimitzar els vostres fitxers.

Solució: comprimiu les vostres imatges

Les imatges es poden reduir una mica i l’ús del format adequat també pot ajudar a reduir la mida. Per exemple, un fitxer BMP sol ser més gran que un fitxer GIF o JPG. Per optimitzar les imatges, podeu triar-ho de manera manual o mitjançant un complement. Alguns complements de WordPress que poden fer el truc inclouen EWWW i Pixel curt.

Si decidiu no utilitzar un plugin, també hi ha eines en línia que podeu utilitzar per optimitzar manualment les imatges. Alguns d’aquests són Optimizilla i EzGIF.

7. Base de dades mal optimitzada / danyada

Anteriorment, vaig esmentar com WordPress és molt centrat en la base de dades i com l’emmagatzematge SSD pot ajudar a agilitar les consultes. Tot i això, la condició de la base de dades també té un paper important en el rendiment del vostre lloc.

Solució: optimitzeu la base de dades amb regularitat

Pot ser molt difícil controlar tots els elements que entren a la vostra base de dades, de manera que de tant en tant, cal que realitzeu serveis de neteja. Això ajudarà a mantenir la vostra base de dades organitzada i capaç de treballar a tota velocitat.

També hi ha plugins que podeu utilitzar per això. Alguns exemples bons són WP DBManager i Escombrat del WP.

8. Proveïdor lent de DNS

Molta gent considera que Time to First Byte (TTFB) és el màxim dels indicadors de velocitat, però no molts descomponen TTFB i intenten abordar els elements que hi ha. Un dels elements que contribueix a TTFB és la resolució DNS.

Aquest procés que implica la traducció de noms de domini a adreces IP requereix temps. Diferents proveïdors de DNS funcionen de manera diferent i utilitzant un bon proveïdor de DNS també pot accelerar la velocitat de càrrega del vostre lloc.

Solució: canvieu a un proveïdor de DNS millor

Per comprovar la vostra velocitat DNS, executeu una prova al vostre lloc mitjançant Eines Pingdom i després feu clic a la primera instància del vostre nom de domini al gràfic de resultats. D’aquesta manera, s’expandirà un quadre que us mostrarà els components del TTFB. En aquest quadre, busqueu una línia que digui “DNS”.

La velocitat DNS varia segons el proveïdor.La velocitat DNS varia segons el proveïdor.

Compareu-lo amb les velocitats de DNS agregades de diversos proveïdors el gràfic a DNS Perf i penseu si la vostra velocitat DNS és on hauria de ser. Si no és així, optar per un proveïdor de DNS diferent pot ser beneficiós per a la velocitat de càrrega del vostre lloc.

Flama de núvols és un dels proveïdors de DNS més ràpids al voltant i pots obtenir un compte amb ells de forma gratuïta.

9. Massa complements

Una de les coses que més agraden a la gent sobre WordPress és la facilitat que pot potenciar la funcionalitat simplement utilitzant un complement. Com que és de codi obert, WordPress té un enorme comunitat de desenvolupadors la qual cosa és ideal per triar, però es tradueix en plugins que varien molt en qualitat.

Els complements també són extensions al codi bàsic de WordPress, és a dir, que com més utilitzeu, més gran serà la vostra instància de WordPress. Al seu torn, això se suma a la despesa general del lloc i pot afectar el rendiment en diferents graus.

Solució: reduir els usos de complements

Sempre que sigui possible, assegureu-vos que només utilitzeu els complements que realment necessiteu i procureu retallar la pelussa innecessària. Recordeu també que heu suprimit qualsevol complement que no utilitzeu! Avui hi ha molts complements que intenten realitzar moltes coses diferents, de manera que sempre que sigui possible, procureu que la vostra funcionalitat no es duplici pels vostres plugins..

10. Lloc piratejat

En el passat, els pirates informàtics solien controlar el lloc i provocar problemes en els patats. El cibercriminal d’avui és més sofisticat i intentarà evitar que detectis la seva presència. El seu objectiu és aprofitar els recursos del vostre compte per enriquir-se, per exemple, mitjançant l’ús de criptocurrency.

Això elimina els recursos del vostre lloc i pot tenir un gran impacte en el rendiment. Com que volen sota el radar, heu d’explorar activament el vostre lloc regularment per assegurar-vos que no ha estat segrestat en silenci..

Invertiu en una eina de seguretat d’un proveïdor de solucions de seguretat de renom com Sucuri i assegureu-vos que només instal·leu plugins de fonts de confiança. Per comprovar si els vostres complements són legítims, utilitzeu una eina com Comprobador de seguretat dels connectors per buscar problemes.

Per evitar complicacions, intenteu fer-ho comprova la reputació d’un complement abans fins i tot d’instal·lar-lo.

Conclusió: centrar-se en els detalls

Com podeu veure ara, executar un lloc de WordPress eficient pot ser pràcticament una feina a temps complet. Tanmateix, si feu una llista i seguiu periòdicament les bones pràctiques, podreu reduir les possibilitats de tenir un lloc de WordPress amb un rendiment baix com si fos la segona naturalesa. Recordeu mantenir-vos concentrat en el rendiment en tot el que feu i considereu acuradament qualsevol cosa que vulgueu afegir al vostre lloc. Molts nous propietaris de llocs de WordPress solen anar a bord i llençar-se tot, a més de l’aigüera de la cuina.

Eviteu aquesta temptació i aprofiteu lentament la funcionalitat a mesura que creix el vostre lloc i el vostre negoci.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map