Màrqueting de contingut senzill: 5 senzills passos per tenir èxit

Sovint se’m fan tones de preguntes relacionades amb el màrqueting de contingut. El que he après per la meva experiència és que la gent té molta confusió pel que fa al màrqueting de continguts.


Avui, en aquesta guia, us revelaré els trucs de màrqueting de contingut que realment funcionen. Només calen 5 passos senzills per aconseguir que una estratègia de màrqueting de contingut tingui èxit.

Al llarg de la meva carrera, sovint he escoltat que la gent se’n queixa pel fet que no obtinguin prou problemes. Molts d’ells fins i tot es molesten en no obtenir els resultats desitjats.

El principal problema que us falta és la manca d’estratègia. Només crear una presència en línia i l’eliminació de contingut no són suficients si no teniu el suport d’una estratègia de prova completa. No podeu esperar obtenir resultats amb contingut no orientat.

Per tenir èxit en el màrqueting de continguts, primer heu de determinar els vostres objectius i, a continuació, heu de crear l’estratègia.

Sense més dilacions, actualitzem l’estratègia de màrqueting de contingut amb l’ajut de les directrius que es descriuen a continuació.

Què és el màrqueting de contingut?

Abans d’avançar als passos, mirem primer la definició de màrqueting de contingut. Per tal de planificar-ho, primer heu de saber què és el màrqueting de contingut.

Màrqueting de contingut Bàsicament es tracta de crear contingut d’alta qualitat orientat a un grup d’audiència determinat. Inclou la publicació regular i freqüent de continguts que eduquen, inspiren i entretenen els lectors o els clients.

La part principal del màrqueting de contingut és convertir els desconeguts en clients. Aquí és on cal un pla de màrqueting de contingut a prova completa. Si us preocupa la necessitat de necessitar una gran quantitat de recursos, no ho estigueu. Fins i tot pot aconseguir els seus objectius un equip petit o fins i tot com a solofrenista.

Tinc un petit equip de 5 persones i som la prova de que el màrqueting de contingut no necessita molts recursos. Amb el nostre treball dur, hem pogut millorar el nostre màrqueting digital.

Majoritàriament creem entrades de publicitat i anuncis per a Facebook. El nostre objectiu principal és proporcionar als nostres clients contingut visual de gran qualitat.

A continuació, es mostra un exemple de contingut visual que hem creat enrere:

exemples de màrqueting de contingut

I perquè era tan bo, la compartia Larry Kim.

No està malament.

Una altra cosa és tenir una estratègia de SEO eficaç. No podeu fer una estratègia de màrqueting de contingut sense centrar-vos en la vostra estratègia de màrqueting digital i SEO.

Si ho sabeu, tots dos treballen junts. Dit això, passem a la guia definitiva d’estratègia de màrqueting de contingut.

Què és el màrqueting de contingut? Aquí teniu el procés per crear un pla de màrqueting de contingut. digueu a un amic

Procés per crear un pla de màrqueting de contingut

Per a la vostra comoditat, he preparat una guia pas a pas que us pot ajudar a crear una estratègia de màrqueting de contingut eficaç. Tenir una estratègia de prova completa significa que fins i tot es pot millorar la classificació del lloc web.

A continuació, he enumerat els cinc senzills passos als quals cal parar atenció. Centrar-se en la vostra estratègia de màrqueting digital, després de tot, us aportarà grans avantatges.

Aquests són els passos que heu de seguir:

1. Recerca de paraules clau

Si esteu dins del camp de contingut, ja heu de conèixer la importància de les paraules clau. El contingut sempre es fa al voltant d’un grup determinat de paraules o frases.

Però la pregunta principal és aquí com saps quina paraula clau o frase treballaràs?

Aquí és on cal fer-ho recerca de paraules clau.

Sens dubte, la investigació amb paraules clau és el pas més crucial per crear contingut de qualitat. Per tant, no hi ha manera de descuidar-ne la necessitat.

El primer que heu de fer és esbrinar les paraules clau o frases que puguin interessar al vostre públic objectiu. Això és el que avançarà tot el procés de creació de contingut.

El que faig és començar a pensar en paraules clau relacionades amb el meu nínxol i vull que facis el mateix.

Ara heu d’introduir les paraules clau en qualsevol de les eines de recerca de paraules clau i obtenir la llista de paraules clau on podeu treballar. Bé, això us hauria de ser fàcil.

Aquí teniu un exemple:

Introduïu una paraula clau ampla a la barra d’eines de suggeriments i feu clic a Cerca. Utilitzem com “fer diners en línia” com a exemple:

Ubersuggest: eina de recerca de paraules clau per al màrqueting de contingutVés a Ubersuggest > Cercar “Guanyeu diners en línia”.

Aquests són els resultats:

Obteniu idees de paraules clau.

En total, tinc unes 6 paraules clau per triar.

Fantàstic!

A més, una de les meves estratègies de recerca de paraules clau preferides és espiar els meus competidors. El que vull dir és que també podeu consultar les paraules clau i les frases que fan servir els vostres rivals.

Podeu utilitzar els articles amb els millors resultats dels vostres competidors i obtenir la llista de paraules clau que necessiteu.

2. Creeu el vostre contingut

Ara que ja saps com desenterrar paraules clau i ja tens una llista de paraules clau per orientar, és el moment de crear el contingut.

La creació de continguts consisteix en mantenir l’equilibri entre la qualitat i la velocitat de producció. Malauradament, no podré ajudar-vos gaire amb això. Correspon a la vostra creativitat i habilitats produir contingut de qualitat.

Tot i això, puc donar-vos alguns consells que heu de crear contingut de qualitat.

Suposem que esteu a punt d’escriure un llibre electrònic informatiu per al vostre lloc web. Podeu cercar el tema a Internet i fer-vos una idea dels subtòpics que podeu incloure al vostre llibre digital. Aquests són alguns consells i trucs útils.

Podeu seguir aquest truc per qualsevol tipus de contingut que escriviu. No sempre ha de ser un llibre digital o una publicació al bloc. Pot ser qualsevol escrit que aparegui al vostre lloc web.

Segons la meva experiència, puc dir que crear contingut de qualitat no és una tasca fàcil. Cal molt de temps i dedicació per curar contingut per al públic objectiu.

També heu de vigilar llista de control per a la vostra estratègia de SEO. Al cap i a la fi, el contingut no és res sense un pla de SEO eficaç.

3. Promou el contingut

Després de crear el contingut, la promoció és el pas més important que heu de mirar.

Promoure el vostre contingut podria ser la part més agitada del vostre procés de màrqueting de contingut.

Quin és el valor del contingut si no el llegeix o el visualitza cap?

Al meu parer, l’optimització de motors de cerca és la millor manera de promocionar el vostre contingut.

Quin és el nostre objectiu principal aquí? Per descomptat, per obtenir més ulls sobre el seu contingut. Quan el vostre contingut estigui optimitzat SEO, ja no heu de promocionar-lo. La gent pot, naturalment, veure-la quan la busca.

Aquí teniu un bon exemple:

Primer, introduïu la paraula clau d’orientació de la vostra pàgina a Google Images.

A continuació, consulteu les paraules i les frases que apareixen a sobre dels resultats de la imatge.

escolliu les paraules clau adequades per al vostre màrqueting de contingut

Després, amplieu el contingut afegint els resultats anteriors com a subtòpics. Barreja les paraules clau o frases pertinents de forma natural amb el contingut. I, quan Google veu termes subtòpics a la vostra pàgina, és molt més probable que ho consideri complet i podreu esperar classificacions més elevades i més trànsit de Google..

El millor és que es tracta dels temes que us interessen les persones. Si heu inclòs els continguts al vostre contingut, proporcionareu més valor a la vostra empresa o a les vostres empreses inicials..

Tenint en compte la naturalesa del SEO, es pot dir que es tracta d’una tàctica a llarg termini. Amb cada contingut, podeu continuar obtenint avantatges passius.

Altres maneres de promocionar el vostre contingut són mitjançant anuncis de remuneració intel·ligent, llista de correu electrònic i anuncis de pagament

Permeteu-me que us expliqui una mica les altres tècniques.

El recompós intel·ligent consisteix en compartir el contingut a les plataformes de xarxes socials. Podria ser un mètode eficaç per promoure el vostre contingut en línia. Per obtenir els millors resultats, haureu d’experimentar una mica amb això.

Per exemple:

Convertiu el contingut en una infografia atractiva mitjançant un fabricant d’infografies.

No cal que sigui un dissenyador gràfic per crear una infografia avui dia. Hi ha moltes eines en línia que ofereixen plantilles integrades i un editor fàcil d’arrossegar i deixar anar, cosa que facilita el procés de creació. La imatge superior es mostra a la captura de pantalla Biblioteca de plantilles de vengage.

A la gent els agrada el contingut visual. Segons Visualteachingalliance.com, 90% de la informació es transmet al cervell de forma visual.

Aquesta publicació de Dailyinfographic.com és un excel·lent exemple. Al tweet, Dailyinfographic manté el text com a publicació de bloc estàndard, però es presenta en un format molt més atractiu visualment..

convertiu el vostre contingut en infografies

El següent és les llistes de correu electrònic que és el truc més antic del llibre.

Cada vegada que creeu contingut, l’heu d’enviar a les persones que hi puguin estar interessades. Pot generar el màxim de clients per a vostè.

I després heu pagat anuncis que es consideren la forma més ràpida de generar clients.

Per molt que l’odiïs, saps la importància dels anuncis de pagament. Quan ja sabeu qui és el vostre públic objectiu, els anuncis de pagament us poden sorprendre.

4. Superviseu els resultats

No és suficient crear i promoure contingut. També heu de supervisar els resultats. Això us ajudarà a conèixer l’estat del vostre contingut.

Aquesta pot ser una tasca agitada, però la bona notícia és que podeu aprofitar moltes maneres per fer la tasca fàcil.

La millor manera de fer un seguiment dels resultats és mitjançant Google Analytics. Personalment confio completament en Google per comprovar el progrés del meu treball.

A continuació, es mostren algunes de les mètriques importants a veure:

 • Trànsit
 • Rànquing SERP
 • Pàgines per visita
 • Percentatge de rebot
 • Autoritat de domini

A part de Google Analytics, també hi ha eines que podeu utilitzar. Ahrefs és una de les eines més populars que podeu utilitzar per supervisar el vostre progrés.

utilitzeu el rastreig de rànquing per fer el seguiment dels resultats del màrqueting de contingut

L’eina generalment utilitza Rastrejador de rànquing per fer el seguiment de la classificació de les paraules clau al llarg del temps. Així, podeu vigilar amb el moviment de les paraules clau.

Tot i que hi ha diverses eines disponibles, és possible que algunes no siguin tan efectives ni tinguin moltes funcions. Però ho deixaré a vosaltres perquè decidiu.

5. Esbandir i repetir

Ara que hem arribat al final del vostre procés de màrqueting de continguts, esperem que hagueu obtingut el pendent.

En el moment de crear contingut, cal prioritzar els objectius empresarials. Heu d’assegurar-vos que el vostre contingut és capaç de crear molts productes passius per a vosaltres a llarg termini.

Un cop acabats els passos anteriors, és hora de tornar-ho a fer. Sí, ho heu sentit bé! Cada vegada que creeu contingut nou per a la vostra empresa, heu de seguir els mateixos passos anteriors.

Això us ajudarà a ser coherent en el vostre treball.

Llegiu els consells de @billachola: 5 senzills passos per crear un pla de màrqueting de contingut. digueu a un amic

Over To You

Recordeu que el màrqueting de contingut consisteix en crear continguts de qualitat recolzats en una estratègia de SEO eficaç. Si podeu eliminar-ho, sabeu que el vostre màrqueting de contingut té èxit.

Seguiu els passos que he esmentat anteriorment i us convindrà molt. Segueixo el mateix i em vaig molt bé al meu camp.

Si trobeu útil aquest article, assegureu-vos que el compartiu per ajudar a difondre el coneixement.

Aquest article ha estat escrit per Bill Acholla i editat per l’equip editorial de BuildThis.io. Bill Acholla és un comercialitzador digital que ajuda als propietaris de petites empreses a construir la seva marca mitjançant la creació i la promoció de contingut visual. Connecta’t amb Bill Twitter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map