Estratègies de màrqueting de comerç electrònic: 6 consells per impulsar més vendes

Els analistes a tot el món projecten que hi haurà 1,92 milions de compradors digitals mundials el 2019 i les vendes de comerç electrònic aconseguiran 4,9 bilions de dòlars el 2021. Els propietaris d’empreses experimentades estan ocupats a preparar-se per guanyar la seva part d’aquesta ventada.


Les vendes al detall de comerç electrònic creixen a tot el món (font: Treballs en màrqueting)

Si teniu una botiga de comerç electrònic, voleu conèixer les millors estratègies per impulsar vendes. Tant les empreses noves com les que creixen necessiten estratègies de vendes que funcionin.

Aquest article mostra 6 tàctiques per impulsar les vendes en línia.

6 idees de màrqueting de comerç electrònic per augmentar les vendes en línia

1. Màrqueting d’influencer

El 48% dels venedors afirma que el ROI del màrqueting d’influencer és més alt que d’altres canals. Per la seva banda, el 41% d’aquests venedors estan d’acord que el màrqueting d’influencer és tan eficaç com altres canals més importants.

a més, 49% dels consumidors confien en els seus influents, mentre que el 40% compra coses després de veure-les a les xarxes socials.

estratègia de màrqueting de comerç electrònicEl 89% dels venedors considera que el màrqueting d’influencer obté resultats (Mediakix).

Per a l’estratègia, voleu aprofitar l’efecte que els influencers tenen sobre els seus seguidors.

El màrqueting d’influencer és un tipus de màrqueting de derivacions. Tot i que, el resultat que obteniu d’una persona aquí és molt més gran. Per tant, quan un influencer parla de la vostra marca, els fans els escolten.

Si teniu informació nova sobre el màrqueting d’influencer, hi ha una breu descripció general del seu funcionament.

Primer, busqueu els influencers adequats. Posar molta feina a l’influenciador adequat. Voleu estar segur de mètriques vitals com

 • S’adrecen als vostres possibles compradors,
 • Els influencer tenen seguidors humans i no bots, i
 • L’influenciador difondrà els seus missatges de manera eficaç entre el públic.

A continuació, negociareu amb els vostres influents objectiu i acordareu incentius de promoció i altres termes.

Un cop tingueu els vostres influencers i hagueu acceptat com treballar amb ells, creareu un codi de cupó per als seguidors de l’influencer.

Els vostres influents objectiu usen aquests codis per promocionar el vostre producte. Només recordeu que heu de relacionar-vos amb el públic dels influents sobre les preguntes d’adreça i les inquietuds puntuals.

Un informe diu que la bellesa influeix generar 11,38 dòlars per cada 1,29 $ gasteu És a prop d’un 800% de ROI! Ara, no és tan “bonic”?

Màrqueting Influencer en el Treball

@nknaturalz és un pentinador d’influencer d’Instagram de Canadà. La seva còpia promocional se sent com una conversa natural entre ella i els seus lectors. Comprèn els seus seguidors i els fa comprar en els seus patrocinadors, @curlkeeper

Per començar amb el vostre màrqueting Influencer, només cal que trobeu influencers al vostre espai i, després, poseu-vos en contacte amb ells per saber què comporten els seus serveis. També podeu cercar “influencers populars a [LA TEVA NICLA]” en una cerca de Google per trobar influents que vau dirigir.

2. Publicitat pagada

El màrqueting pagat condueix una part important de les vendes de comerç electrònic. Segons un informe de Merkle, 60% dels clics d’anuncis a Google i el 31% a Bing són per a anuncis de compres.

Informe de màrqueting digital Merkle Q1 2018

Aquests números mostren que les persones tenen més probabilitats de fer clic als anuncis de comerç electrònic que d’altres tipus d’anuncis. El que és més interessant és que la tendència creix, de manera que els empresaris experimentats gasten més en anuncis i experimenten més clics.

Vegem com funciona això en alguns canals de xarxes socials.

Facebook Ads

Acabat Hi treballen 2,7 mil milions d’usuaris a Facebook cada mes. Més encara, la xarxa té més dades sobre les activitats del dia a dia de les persones que altres plataformes.

Els anuncis de Facebook poden demanar tant com ROI del 152%. No vull perdre el seu potencial per generar trànsit i vendes per a la vostra empresa.

Els tipus d’anuncis de Facebook inclouen:

 • M’agrada la pàgina
 • Anuncis de participació
 • Promoció de publicacions
 • Coneixement de la marca
 • Anuncis localitzats
 • Conversions de llocs web
 • Clics del lloc web
 • Promocions d’esdeveniments
 • Anuncis de generació de plom

Dirigiu-vos a Empresa de Facebook per publicar els anuncis. Obriu un compte, adjunteu el mètode de pagament, connecteu el compte d’Instagram i, a continuació, dissenyeu i engegueu el vostre anunci.

Segons els vostres objectius, podeu configurar anuncis que simplement crein consciència per al vostre producte, aconseguiu que els compradors visiten la vostra botiga de comerç electrònic o comprin a vosaltres..

Per començar, feu clic a Administrador d’anuncis.

Feu clic a “Crea.” Trieu el tipus d’anunci que voleu publicar i, a continuació, seguiu les indicacions per configurar-lo.

Anuncis de YouTube

Els usuaris de YouTube gasten mil milions d’hores als vídeos de YouTube al dia. Aquesta xifra no només arriba a la televisió, sinó que ha superat els vídeos de Netflix i Facebook. Netflix tenia 116 milions en aquell moment, i Facebook en tenia 100 milions.

Aquestes xifres no signifiquen res per a la vostra empresa si la gent no està interessada. Però si voleu tenir èxit amb aquest mètode, el vostre vídeo ha de ser únic. Comença sempre amb elements que despertin l’interès i la curiositat.

Anuncis a Instagram

A l’abril del 2017, Instagram va anunciar que havia arribat 700 milions d’usuaris actius.

Amb imatges i vídeos impressionants, qualsevol empresa pot fer publicitat a Instagram. El nombre de publicitat de comptes a Instagram va passar de 200.000 el 2016 a un milió el 2017. Això només pot passar perquè els anuncis d’Instagram funcionin.

Per sort, les empreses de comerç electrònic poden beneficiar-se d’anuncis d’Instagram. Els anuncis semblen una publicació típica, de manera que ningú no sent com que els hi feu publicitat. Podeu interactuar amb els usuaris i podeu aprofitar les dades de Facebook per orientar-les.

Els anuncis aquí inclouen:

 • Anuncis fotogràfics
 • Anuncis de presentacions de diapositives
 • Anuncis de vídeo
 • Anuncis de carrusel

Retargeting

Els clients són més propensos a comprar després si han interactuat amb el contingut o les pàgines de les xarxes socials en el passat.

Per tant, la retargeting fa un seguiment dels vostres visitants i els mostra els vostres anuncis quan estan en línia. L’objectiu és que tornin a visitar-les, i aquesta vegada, a realitzar una compra. També podeu tornar a modificar el públic dels vostres competidors.

Com començar amb Retargeting

Per executar el vostre retargeting, haureu d’incorporar un codi JavaScript al capçalera o al peu de pàgina del vostre lloc. Si, per exemple, tornes a publicar informació amb Facebook, necessitareu els píxels de Facebook.

Si voleu utilitzar píxels a Facebook, trieu “Conversions” com a objectiu publicitari i, a continuació, seguiu les indicacions.

Facebook s’ha associat amb la majoria de plataformes de comerç electrònic i de gestió de continguts com WordPress, BigCommerce, Wix, Shopify i molt més. Així que integrar els vostres píxels ara és una brisa. Per exemple, amb WordPress, tot el que heu de fer és afegir píxels a un complement de Facebook. Facebook també ofereix informació.

3. Màrqueting de contingut

En una enquesta, el 72% dels venedors van acordar que era difícil gestionar el contingut estratègicament. A més, el 59% dels venedors de negocis van dir que eren estratègics milloraven el seu ROI.

Font: Institut de Màrqueting de Continguts

Voleu utilitzar el màrqueting de contingut per educar el vostre públic sobre el vostre producte. A més, creareu trànsit i creareu consciència sobre les vostres ofertes a mesura que més persones accedeixin i utilitzin els vostres materials educatius.

Concretament, podríeu crear aquests tipus de contingut

 • Vídeo,
 • Entrades al bloc,
 • Infografia,
 • Entrades de xarxes socials (incloses imatges i GIF)

El coneixement del màrqueting de contingut és utilitzar el contingut per atraure clients i convertir-los en compradors.

Temes i Paraules clau

Creació de gran contingut us permet classificar-vos als motors de cerca, i això tradueix a la cerca de trànsit del vostre lloc. Per tant, quan trieu temes i paraules clau, assegureu-vos que les demandes de cerca són elevades.

Heu d’orientar paraules o frases que descriuen el vostre producte o servei.

Si veneu productes per perdre pes, podeu cercar la frase “perdre pes” en una eina de paraules clau. A la imatge de sota, el volum de cerca de “perdre pes” mostra una recerca mensual mitjana de 36.000.

L’eina de paraules clau com Ahrefs us proporciona més informació sobre la vostra paraula clau com ara volum de cerca, dificultat, clics, etc..

Repetiu aquest procés amb altres frases per determinar si tenen un volum de cerca significatiu. A continuació, haureu de prioritzar les paraules clau amb la menor dificultat i el major volum de cerca.

Crea contingut

L’eina de paraules clau també us ofereix idees sobre el contingut que podeu crear.

Un cop hàgiu establert les paraules clau que necessiteu, creeu el contingut. Està bé comprovar què diuen els altres sobre el tema, però no s’hi atureu. Trobeu un angle que us doni una avantatge.

4. Programes de derivació

El màrqueting de referència o de boca en boca és potent en el comerç electrònic. La lògica és simple. Quan gaudeixis d’una experiència, vols compartir-la amb les persones que estimes.

Segons el 81% dels clients confien en la recomanació d’un producte per part del seu amic sobre les reclamacions de l’empresa HubSpot.

Preocupa’t per tu; la gent també acostuma a advertir als seus éssers estimats de males experiències. La vostra feina és donar-los alguna cosa bona per discutir.

Podeu contractar un desenvolupador per personalitzar el vostre programa de referència si voleu quelcom únic. O bé obtingueu una aplicació per a programes de referència per obtenir-ne la velocitat. A continuació, decidiu quin incentiu donar i promoure el programa.

Incentius

Els incentius atrauen els clients a programes de derivació. Per tant, voleu planificar aquest pas abans d’actuar.

Una oferta barata no atraurà a la vostra audiència, mentre que una oferta cara pot atrevir la vostra empresa o fer que el programa sigui ineficaç.

Per tant, aconseguir un equilibri adequat us podria subratllar inicialment, però finalment descobrireu el dolç punt de rendibilitat i creixement.

Promocions

Si voleu que la gent tingui coneixement del vostre programa de derivació, haureu de promocionar el programa. Informeu-ne els clients actuals i informeu-ne els clients tan aviat com visitin el vostre lloc.

5. Programes de fidelització

Tenir un client satisfet i un client fidel són dues coses diferents. No tots els vostres clients feliços només seguirien la vostra marca.

Tanmateix, si teniu un lloc web de comerç electrònic, necessiteu clients fidels.

Els programes de fidelització solien ser difícils de gestionar, però la digitalització ho ha facilitat. A més de la facilitat, presenta molts suculents avantatges. Per exemple, 73% Els usuaris del programa de fidelització fan referència als seus amics al programa de fidelització.

Ara, quines altres maneres es poden beneficiar dels programes de fidelització?

Els vostres clients s’adhereixen a vosaltres

Els clients que basen les compres en les recompenses solen comprar-se per obtenir aquesta recompensa. La seva freqüència de compra és del 90% més que els participants al programa no fidelitzats.

Els clients solen comprar-ne més

En un estudi, El 61% de les PIME Els enquestats asseguren que més del 50% de les seves vendes són de clients repetits. A més, aquests clients inverteixen un 67% més que en els nous.

Els clients remeten la vostra empresa a altres

Els clients sovint remeten als seus amics als programes de fidelització que els agrada. Els participants al programa de fidelització tenen una probabilitat de comprar 50 vegades més ràpidament i expliquen als altres sobre el programa.

6. Màrqueting per correu electrònic

Adobe registra que mil·lenaris nord-americans comproven els seus correus electrònics mentre realitzen altres activitats. Aquesta addicció per correu electrònic és tan forta que 18% dels usuaris comproveu els seus correus electrònics mentre conduïu!

Font: Adobe

En resum, les persones es relacionen amb el seu correu electrònic i es pot aprofitar aquest comportament per al vostre negoci de comerç electrònic. El primer pas obvi aquí és començar a recopilar les adreces de correu electrònic dels visitants de la vostra botiga.

Com que el 68% de Gen Z llegirà correus electrònics d’empreses, heu de donar alguna cosa valuosa a canvi dels correus electrònics dels vostres clients. Podeu oferir-los,

 • Descomptes
 • Ebook gratuït
 • Full de trucs
 • Suggeriments de regals descarregables i
 • Guies d’ús gratuïtes

Màrqueting per correu electrònic les eines abunden. Bàsicament, cal

 • Impresos d’inclusió
 • Autoresponders
 • Sistema de gestió de llistes
 • Eines de seguiment i informes de campanyes

Aquestes eines es poden obtenir de manera independent o com a paquets inclosos, com es troba amb plataformes com Constant Contact i MailChimp. La majoria d’aquestes plataformes de màrqueting de correu electrònic ofereixen funcions de prova de divisió, capacitats de filtratge de correu brossa i API per integrar i ampliar el seu rendiment.

Per embolicar

Tingueu en compte que allò que funciona per a altres persones no sempre us pot servir. El millor és provar les coses fins que no trobeu el que s’enganxa.

Tanmateix, idees de fulla perenne com ara el màrqueting per correu electrònic haurien de formar part de qualsevol combinació que decidiu executar. Si veneu peces de roba o altres articles que manen compres repetides, un programa de fidelització és una manera excel·lent de maximitzar els beneficis.

Trieu una tàctica i comença de seguida!

Tulip és expert en màrqueting de continguts i entrades a Snewscms. Al llarg dels anys, ha ajudat a desenes d’empreses a definir la seva estratègia de contingut. Ella creu que la creativitat ja no inspira els clients. Una història veritable quan es recita bé, és suficient per construir una connexió. Connecteu-vos amb Snewscms Facebook.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map