Creix el vostre negoci: imprescindible per ampliar el vostre negoci en línia

Sovint hi ha una desconnexió de la manera en què la gent veu els llocs web i les empreses. Una tendència que he notat és tractar el lloc web com només un component desmuntable d’un negoci, quan de fet és molt més.


Com a mínim, un lloc web ha d’actuar com a extensió del vostre negoci, ajudant-vos a arribar a una base de clients que no és fàcilment accessible per a la majoria de botigues físiques. Si gestioneu bé el lloc web, pot tenir que assumir la vostra botiga física no només com a font d’ingressos, sinó també reduir el cost global mentre ho feu..

Acostar-se a tot el lloc web com a entitat empresarial per si sol és una bona manera d’avançar en la direcció correcta. Avui us faré un breu esquema sobre el funcionament del plantejament i què heu de fer per aconseguir-ho.

1. Obteniu el vostre propi domini

Posar el vostre lloc web en un domini gratuït és la pitjor decisió empresarial que podeu prendre. Feu clic a Tweet

Posar el vostre lloc web en un domini gratuït, com mysaloon.wix.com, és la pitjor decisió empresarial que podeu prendre. Les persones que administren llocs web d’empreses en un domini gratuït formen part d’aquestes categories del meu llibre:

 • un principiant, o
 • un skate barat, o
 • un estafador que realitza operacions de nit a nit o
 • una combinació dels tres anteriors.

… cosa que pensaria tres vegades abans de comprar-los.

Els noms de domini són barats. Un domini .com o .net té un cost de 10 a 20 dòlars l’any. Els dominis gratuïts són per a projectes escolars, organitzacions sense ànim de lucre i aficionats. Si amplieu el vostre negoci en línia, assegureu-vos de fer el que farien totes les empreses legítimes: aneu a un registrador de dominis (per exemple, NameCheap) i compreu un domini que s’adapti a la vostra marca.

Preus del domini a NameCheap (captura de pantalla l’abril de 2019).

2. Amfitrió el lloc web en un amfitrió web fiable

Posseir un nom de domini propi és la meitat de l’equació. L’altra meitat és allotjar-la en un amfitrió web fiable.

El vostre lloc web ha d’estar disponible 24 × 7 perquè els vostres visitants us puguin contactar quan vulguin. Per a aquells que comencin a la fresca, seleccioneu un amfitrió web que ofereixi un mínim de 99,9% de garantia i un bon rendiment. Per a aquells que ja s’estan executant en un lloc web existent, supervisar el funcionament del vostre lloc web regularment. No tolereu els proveïdors d’allotjament que baixen sovint. Feu molt de soroll al suport, de manera que us traslladeu a un servidor estable o canvieu a una altra empresa d’allotjament si cal.

Si busqueu un amfitrió web fiable, aquí teniu la llista d’allotjament d’empresa que us recomano.

Per a aquest lloc que esteu llegint (BuildThis.io), el tinc a SiteGround. El seu temps de funcionament ha estat constant com una roca. Aquest lloc web que esteu llegint ara mateix, es troba allotjat a SiteGround i fa anys que he estat controlant de prop el seu funcionament. Aquí teniu una captura de pantalla del registre de temps de BuildThis.io en el passat.

Captura de pantalla el 15 de juliol del 2019: un temps de funcionament 100% dels darrers 7 dies. Obteniu més informació sobre SiteGround a la meva ressenya.

3. Implementar HTTPS

Com funciona SSL.

Una connexió HTTPS xifra totes les dades transferides entre l’ordinador d’un usuari i el vostre lloc web. Protegeix les dades sensibles dels usuaris (com ara els números de targeta de crèdit i les credencials d’inici de sessió) i ofereix als usuaris una sensació de seguretat (Google Chrome ara marca els llocs web sense HTTPS com a “no segurs”).

Per implementar HTTPS, necessiteu certificat SSL.

Un certificat SSL compartit és gratuït i normalment proporcionat per la majoria de les empreses d’allotjament. També podeu obtenir un SSL gratuït a l’encriptat de Let’s i instal·lar-lo manualment al vostre lloc web. Per a la majoria de les petites empreses, un SSL compartit gratuït és suficient

Normalment es recomana un certificat SSL dedicat quan gestioneu els pagaments dels usuaris al vostre lloc web. Hi ha tres tipus de certificat SSL dedicat: Domini Validat (DV), Organitzatiu Validat (OV) i Extès Validat (EV). DV, el certificat SSL més bàsic, costa uns 20 $ – 30 dòlars / any; mentre que els costos mínims per a OV i EV són d’uns 60 dòlars / any i 150 dòlars / any respectivament.

Malgrat els tipus de validació, tots els certificats tenen els mateixos nivells de xifrat de dades. L’única diferència és la seguretat sobre la identitat del negoci darrere del lloc web.

 • Per obtenir més informació sobre SSL i la seva implementació, llegiu la nostra guia SSL aquí.
 • Per adquirir un certificat SSL dedicat, visiteu SSL.com.

4. Optimitzeu la velocitat del vostre lloc web

Un segon retard en la càrrega de pàgines pot provocar una pèrdua del 7% en les conversions de clients.

La velocitat del vostre lloc web és una part integral d’un lloc web més enllà de només carregar-se ràpidament. Google, per exemple, classifica els llocs web que es carreguen ràpidament per sobre dels que no. I ser un lloc més alt a Google ajudarà definitivament el vostre lloc web a obtenir més trànsit i més vendes.

A això, la investigació ha demostrat que el 40% de les persones abandonaran el lloc web si triguen més de 3 segons a carregar-se. Imagineu que perdreu el 40% del vostre negoci només perquè no optimitzeu la velocitat del vostre lloc. És a dir que hi ha moltes possibles vendes al desguàs!

Sense aprofundir massa en els detalls tècnics, a continuació es detallen les coses que podeu fer per agilitzar el vostre lloc web.

Més consells d’optimització de llocs web aquí.

A nivell de servidor

A nivell de lloc web

 • Memòria cau del vostre lloc web
 • Afegeix cadires de capçaleres per aprofitar la memòria cau del navegador
 • Eviteu utilitzar imatges de grans dimensions
 • Comprimeix les teves imatges
 • Creeu el vostre lloc web amb PHP7
 • Utilitzeu a Accelerador de PHP
 • Eviteu que altres persones llencin ràpidament les vostres imatges
 • Arregleu tots els enllaços trencats al vostre lloc web
 • Minimitzar els fitxers Javascript i CSS

Consell: utilitzeu Google PageSpeed ​​Insights per analitzar la velocitat de la pàgina web i obtenir suggeriments d’optimització útils.

5. Afegiu el seguiment del lloc web i fixeu els objectius del lloc web

La vostra empresa estableix objectius per millorar i seguir avançant.

El mateix s’aplica als objectius del vostre lloc web.

Les dades són claus quan intenteu fer un seguiment del progrés i millorar el rendiment del vostre lloc web businss. Amb les dades adequades, podeu ajustar el vostre lloc web al comportament i necessitats del vostre usuari.
Aquí és on són útils les eines d’anàlisi web com Google Analytics (GA). GA és lliure, extremadament potent i utilitzats per més del 40% de tots els llocs web coneguts a tot el món. Per instal·lar GA i començar a fer el seguiment de les dades del vostre lloc web, llegir aquest document de Google.

Exemple: captura de pantalla de Google Analytics.

Per desxifrar la quantitat enorme de dades que Google Analytics proporciona, us recomano començar senzill i centrar-vos en aquestes quatre mètriques clau:

 1. Sessions / Usuaris adquirits: El seguiment del nombre de sessions / usuaris que realitza el vostre lloc és una forma de mesurar el creixement. L’ideal és que desitgeu obtenir més sessions a mesura que el vostre lloc creixi.
 2. Canals de trànsit / Referències: Entengueu on arriba el trànsit i dediqueu els esforços a plataformes que siguin importants.
 3. Percentatge de rebot: Això ajuda a mesurar la qualitat del contingut o del trànsit i us indica si esteu donant servei al contingut adequat o orienteu el públic incorrecte.
 4. Temps mitjà a la pàgina: Saber quant de temps passa un visitant al vostre lloc us pot ajudar a esbrinar formes de millorar l’adherència del vostre lloc.

Tenint en compte aquestes dades, podeu començar a explorar i establir objectius específics que us ajudaran a fer créixer el vostre negoci. Alguns exemples d’objectius del lloc web que podeu establir són:

 • Augmenta el 25% les sessions / usuaris adquirits
 • Incrementeu el temps mitjà a la pàgina un 5%
 • Augmenta un 20% les visites de canals específics de trànsit
 • Reduïu el 10% del percentatge de rebots del lloc web

6. Feu feliç als vostres visitants

Quan els visitants obtinguin una bona experiència al vostre lloc web, seran contents.

Quan són feliços, tenen més probabilitats de romandre més temps al vostre lloc web, de compartir el contingut amb els amics i de gastar diners en un producte / servei que veniu.

Com fem feliços els nostres visitants?

Hi ha infinitat de coses que podem fer perquè el nostre lloc web sigui un lloc més feliç per als nostres visitants.

Per un, assegureu-vos que el vostre lloc web es carrega ràpidament (vegeu el punt # 4).

Dues, dissenyeu el vostre lloc web per a UX millor. Si vens un producte en línia, assegureu-vos que el vostre procés de checkout sigui fàcil de seguir i protegir. Elimineu totes les distraccions i utilitzeu un indicador de progrés durant la facturació. A més, considereu la possibilitat de desar els vostres clients d’informació d’enviament i facturació per a les properes compres.

Un informe realitzat per Aaron Marcus, de AM + A, ho demostra millorar la experiència d’usuari d’un lloc web (UX) millorarà posteriorment els vostres ingressos generals. Marcus va realitzar estudis de casos en diverses empreses i va mostrar una clara correlació entre els bons UX i els ingressos empresarials saludables.

L’element de l’experiència de l’usuari (font).

Estudi de cas número 1 

La presència al web d’IBM està constituïda tradicionalment per un laberint difícil de navegar de sub-llocs dispars, però un redisseny va fer-lo més cohesionat i fàcil d’utilitzar. Segons IBM, l’esforç massiu de redisseny va pagar ràpidament dividends. La companyia va dir en els mesos posteriors al rellançament del febrer de 1999 que el trànsit a la botiga en línia Shop IBM va augmentar un 120% i les vendes van augmentar un 400% (font).

Estudi de cas número 2

Staples.com va determinar que la clau de l’èxit en línia i l’augment de la quota de mercat era fer que el seu lloc de comerç electrònic fos el més possible. Staples.com va dedicar centenars d’hores a avaluar els entorns de treball dels usuaris, les necessitats d’assistència a decisions i les tendències a l’hora de navegar i comprar productes d’oficina i serveis per a petites empreses a través del web. Els mètodes incloïen la recollida de dades, les avaluacions heurístiques i les proves d’usabilitat (font).

7. Afegiu proves socials al vostre lloc web

Exemple: una prova social forta que es mostra a la pàgina d’èxit de clients de Drift (font).

Els testimonis genuïns aporten credibilitat als productes o serveis que veniu. I és que les persones solen confiar en les revisions en línia a l’hora de fer compres.

Tres coses que podeu fer:

 1. Envieu una enquesta als vostres clients. Penseu en enviar-los un cupó o un regal gratuït per animar les respostes.
 2. Animeu els vostres clients a compartir els seus comentaris en plataformes de xarxes socials. Utilitzeu hashtags per fer el seguiment de les respostes dels clients als vostres productes.
 3. Envieu els vostres productes o ofereu-vos proves gratuïtes a blocaires o persones que afecten les xarxes socials i feu que revisin els vostres productes / serveis.

Afegiu aquests comentaris i ressenyes al vostre lloc web.

Aprofitant la vostra pàgina d’informació

La pàgina “Sobre nosaltres” és probablement la segona pàgina més important del vostre lloc web que sovint es passa per alt. Com veieu, una pàgina efectiva “Sobre Nosaltres” pot servir de “pàgina de vendes” si es fa correctament.

Quan teniu una pàgina “Sobre Nosaltres” que parla als usuaris i estableix la vostra marca com a fiable i apropable, és més probable que l’usuari faci negocis amb vosaltres..

Però, què és el que fa una bona pàgina “Sobre Nosaltres”? No hi ha regles dures que heu de seguir, però, per començar, han de respondre les següents preguntes:

 • Qui ets?
 • Per què haurien de triar-te a algú altre?
 • Què fas?
 • Quan vas començar??
 • Com ho vas fer?

Això hauria de donar un bon fonament per començar. Després d’això, es tracta de dissenyar la pàgina perquè s’adapti al vostre mercat. De nou, no hi ha regles difícils de seguir i podeu provar d’experimentar amb el vostre disseny per adaptar-vos a la vostra marca.

Aquí teniu un exemple d’una bona pàgina “Sobre nosaltres” de Canva:

Captura de pantalla de la pàgina Canva About Us.

8. Optimitzeu per obtenir rànquings de cerca més alts (SEO)

D’acord amb les cerques orgàniques constituïdes aproximadament un terç del trànsit d’un lloc web d’empresa Estudi de Hubspot.

Més del 90% de les experiències en línia comencen amb un motor de cerca.

L’optimització del vostre lloc web per obtenir un rànquing de cerques més alt (sobretot el rànquing de Google) ja no és una opció.

Cobrir tot el que fa al SEO en aquest article seria massa informació, així que em centraré en tres coses més importants que heu de fer.

Contingut / intenció

Creeu contingut útil que coincideixi amb la vostra intenció de públic objectiu. Els vostres visitants es troben al vostre lloc web per una raó, ja sigui per obtenir una informació, comparar un producte o realitzar una compra. El vostre lloc web ha de servir la intenció del vostre públic objectiu de manera eficaç i eficaç, inclòs mitjançant:

 • Netegeu crides a accions (CTA) per a una pàgina comercial,
 • Llista numerada per demostrar procediments pas a pas,
 • Netegeu els títols per llegir fàcilment la web,
 • Diagrames i gràfics fàcils d’entendre per demostrar informació amb claredat.

Enllaços sortints / entrants

Els enllaços, tant enllaços entrants com sortints, han estat un dels factors clau que fan servir els motors de cerca per classificar els llocs web. Obteniu enllaços de llocs web de confiança rellevants de manera natural; enllaçar-vos a altres fonts de confiança del vostre lloc web sempre que sigui convenient.

SEO a la pàgina

Incloure paraules clau relacionades al títol i a les subpartides de la pàgina (

,

), utilitzeu textos descriptius en alt per a totes les imatges, utilitzeu la marca d’esquemes per ajudar els motors de cerca a entendre el contingut, enllaçar-vos a les pàgines importants amb freqüència i eliminar o consolidar pàgines amb contingut duplicat.

9. Estar present a les xarxes de xarxes socials

El 2020, no necessiteu que us digui que les xarxes socials tenen un paper important en una estratègia de màrqueting empresarial.

Amb gairebé 3.500 milions d’usuaris actius que utilitzen les xarxes socials, és important que tingueu una presència activa de mitjans socials en plataformes rellevants per al vostre públic objectiu.

Els avantatges d’utilitzar les xarxes socials per crear la vostra marca són innegables. Tenint en compte això El 60% dels usuaris d’Instagram descobreixen nous productes a la plataforma, les xarxes socials són un lloc natural per arribar a clients potencials nous i altament orientats.

Tot i que podeu triar tenir un compte a totes les plataformes de xarxes socials disponibles, és molt més prudent centrar-se en els llocs on la vostra demografia clau sol estar activa.

Per exemple, si us orienteu a públics més joves, heu de tenir comptes a plataformes populars com SnapChat i Instagram. FaceBook és ideal per orientar-se a demografies més antigues, mentre que Linkedin se centrarà principalment en professionals que treballen.

A continuació, es mostra un exemple de mitjans socials realitzats correctament:

El lloc de Lauren, AtentamentLauren.com, s’integra eficaçment amb la seva pàgina de xarxes socials.

La bloguera de la mare, Lauren, s’ha centrat a crear els seus seguiments a Instagram des de la seva pàgina d’inici. Instagram és el lloc adequat per estar Lauren en la “criança amb estil” i el gènere dominant a Instagram són les dones..

10. Creeu una llista de correu electrònic

Consell de màrqueting per correu electrònic: segmenteu els vostres subscriptors en grups diferents per tal que pugueu enviar contingut específic que els sigui més rellevant per separat. Feu clic a Tweet

El màrqueting per correu electrònic pot ser una manera eficaç d’augmentar els vostres guanys i beneficis empresarials.

El màrqueting per correu electrònic té una rendibilitat estimada de la inversió (ROI) del 3.800%, cosa que significa que, de mitjana, cada dòlar invertit en màrqueting per correu electrònic proporciona una rendibilitat de 38 dòlars. A part de la perspectiva financera, hi ha molts altres aspectes beneficiosos del màrqueting per correu electrònic, com ara:

 • Divulgació ampliada: Els visitants del lloc web vénen i se’n van, però, un cop ja n’han passat, no tornen mai més. En recopilar informació de correu electrònic dels vostres visitants, podreu contactar-los de nou en el futur. Amb una llista de correu electrònic, envieu tota la llista amb contingut valuós que, d’una altra manera, podrien perdre. També podeu obtenir trànsit addicional quan alguns opten per seguir els enllaços al vostre lloc en funció de la informació que els ha enviat.
 • Augmenta les vendes: S’han observat conversions de correu electrònic per superar el tràfic de cerca tant social com orgànic. De fet, les estadístiques mostren que les xarxes socials tenen un percentatge d’interacció global de només un 0,58% en comparació amb un percentatge de clics (CTR) del 3,71% per correu electrònic..
 • Ajustar les operacions: Com que el màrqueting per correu electrònic es basa en estadístiques, és possible recollir aquestes dades i analitzar-les. Aquesta informació es pot utilitzar llavors per millorar encara més les vostres campanyes de correu electrònic per augmentar l’efectivitat. Per exemple, obteniu informació sobre els gustos, els disgustos i els interessos de la vostra base d’usuaris i envieu-los materials rellevants.

“La llista de correu electrònic de rebut és el principal actiu que tenim per impulsar noves adquisicions.” – Corey Dilley, responsable de màrqueting a Unbounce (font).

Per recopilar correus electrònics del visitant

 • Inscriviu-vos a un servei de màrqueting de correu electrònic per ajudar-vos a crear i gestionar la vostra campanya de màrqueting per correu electrònic. A continuació, es mostra una llista de serveis de màrqueting per correu electrònic que us recomanem.
 • Assegureu-vos que hi hagi alguna cosa per als vostres usuaris: proporcioneu productes de coneixement, cupons gratuïts i novetats sobre el producte més recent (que els sigui útil) a canvi dels correus electrònics..
 • Executeu anuncis de remàrqueting de Facebook per connectar-vos amb els visitants del vostre lloc web existents.
 • Utilitzeu “halo bar” o aparences emergents del lloc web per animar les subscripcions de correu electrònic.

Per mantenir una llista de correu electrònic activa

 • Segmenteu els vostres subscriptors en grups diferents per tal que pugueu enviar contingut específic que els sigui més rellevant per a ells.
 • Oferiu un gran valor als vostres correus electrònics (per exemple, contingut útil, descompte del producte, etc.).
 • Els tocs senzills com abordar-los amb cognoms i cognoms poden ajudar a fer que els vostres correus siguin més personals.
 • Maximitzeu el vostre compromís programant els vostres correus electrònics amb les tres ranures principals: al matí, a la tarda o al vespre.
 • Elaboreu línies de temes que atrauran els lectors a obrir el vostre missatge. No tingueu por de ser creatius i provar alguna cosa nova.

11. Complir les normes i els reglaments

De la mateixa manera que per a executar un negoci de maó i maó, hi ha regles i regulacions per a l’exercici d’un lloc web com un negoci. I, igual que executar un negoci, cal tenir algun tipus de comptabilitat a mà.

Alguns d’aquests temes poden semblar una mica complicats, però és important per a vosaltres, com a propietari d’empresa i lloc web, que els coneguin i els entengueu.

Tingueu en compte la vostra comptabilitat

Un aspecte important que la majoria dels empresaris solen passar per alt en un negoci en línia és el finançament. Quan el vostre lloc web i el vostre negoci comencen a augmentar-se, és convenient tenir un bon comptable a mà per assegurar-vos que les finances del vostre lloc són sanes.

Quan tingueu un negoci en línia actualitzat amb les millors pràctiques en matèria de comptabilitat, us ajudarà a créixer econòmicament i possiblement us oferirà més oportunitats per expandir-vos.
Però, per on començar??

Doncs bé, si encara sou una petita empresa, el millor és només contractar un comptable autònom per contracte per gestionar totes les vostres finances de tant en tant. Qualsevol cosa més gran i haureu d’utilitzar una agència comptable completa per ajudar a fer un seguiment de les vostres finances.

 • Podeu optar per un paquet de programari de comptabilitat, com ara QuickBooks per gestionar les vostres finances. Algunes de les funcions que ofereix QuickBooks inclouen aplicacions de comptabilitat en premissa, funcions de nòmines i fins i tot la gestió de factures.
 • Si només voleu preparar una factura senzilla, podeu buscar les plantilles de factura gratuïtes com Invoiceto.me o Generador de factures..

Enteniment de GDPR

GDPR significa Reglament general de protecció de dades. Es tracta bàsicament d’una llei que especifica com s’han de recopilar, utilitzar, protegir o interactuar les dades personals. Encara que se centra generalment en la UE, també pot afectar qualsevol organització que no estigui basada a la UE.

Els que no es compleixin amb els requisits de GDPR podran afrontar multes de fins a un 4% dels ingressos globals anuals de l’empresa o de 20 milions d’euros (segons els majors).

Si teniu la seu a la UE o voleu fer negocis a la UE, us recomanem que feu que el vostre lloc web GDPR sigui compatible per no ser multat..

La importància de la renúncia & política de privacitat

Si la UE exigeix ​​que GDPR sigui un requisit, tenir una renúncia o una política de privadesa es converteix en una necessitat per a qualsevol empresari o negoci que estigui iniciant un lloc web. Generalment, una política de privadesa ha de revelar quina informació personal recopileu d’un usuari i com voleu utilitzar-la i mantenir-la privada.

Alguns països requereixen que tingueu una política de privadesa per la llei i altres vegades, que poden ser requerits per serveis de tercers com Google Adsense o Amazon Affiliates. De qualsevol forma, és bona idea tenir-ne un.

L’ideal seria treballar amb el vostre desenvolupador per desenvolupar un sistema de cookies web i acudir a un advocat per elaborar una política de privadesa que compleixi totes les lleis aplicables. Tanmateix, si no teniu temps i pressupost, iubenda és una alternativa assequible.

12. Contracta gent per escalar-se

Una vegada que el vostre lloc web creixi, pot ser que sigui hora de plantejar-vos contractar persones per fer determinades tasques o funcions.

Diguem que publiqueu un bloc al vostre lloc web d’empresa. Quan el bloc es fa més gran, és més difícil que es produeixi contingut de manera més coherent, ja que pot haver de fer maletes altres tasques, com ara la producció de nous blocs i la creació de xarxes amb altres blocaires..

Aquí és on els autònoms o els temporitzadors parcials seran útils. Delegar les tasques a altres us permetrà centrar-vos en tasques més importants i més importants.

Plataformes com Upwork, Freelancer.com i fins i tot Fiverr faciliten que mai contracteu persones de forma temporal o projecte per projecte. És clar, el cost de la contractació d’un autònom tendeix a variar i, de vegades, pot ser millor simplement ampliar el vostre equip i contractar personal permanent al seu lloc. Si voleu contractar personal permanent, llocs com ara Monster.com o CareerBuilder.com són una opció popular per a les empreses més petites. Tot el que heu de fer és només publicar un anunci de feina o buscar currículums a la plataforma.

Per descomptat, algunes de les preocupacions de la contractació de persones és que hi ha més despeses. Si sou una petita empresa, potser heu de micromecenar el vostre personal i tenir menys temps per dedicar-vos a la vostra empresa.

Exemple: els autònoms que podeu trobar a Fiverr

Fiverr és un recurs que permet navegar per grups d’autònoms per a qualsevol cosa, des de la creació de contingut fins a l’assistència en xarxes socials.

Permeten als autònoms crear ofertes que després podeu triar per vosaltres. De forma alternativa, podeu crear una feina (publicar una “sol·licitud”) que necessiteu específicament i permetre que els autònoms de Fiverr s’hi puguin presentar. Per a cada transacció, Fiverr assumirà la seva reducció en forma de comissió aplicada al preu final. El preu varia segons el valor de la transacció. A causa d’un sistema de reputació, els autònoms de Fiverr poden ser agressius a l’hora de complir els requisits laborals.

Desenvolupadors web

Fiverr talent en programació i tecnologia: contracteu desenvolupadors de webs independents per optimitzar, gestionar o fins i tot afegir nova funcionalitat al vostre lloc (vegeu-la en directe aquí).

Escriptors

escriptors de firairesFiverr talents en contingut del lloc web: contracteu autors autònoms per crear contingut nou per al vostre lloc web (vegeu-lo en directe aquí).

13. Vendre fora del lloc web (sortida!)

En algun moment, és possible que vulgueu plantejar-vos la venda del lloc web després d’haver-lo creat.

Una vegada que el vostre lloc web es faci gran i es converteix en un actiu valuós, el podeu vendre a altres persones, tal com ho faríeu amb una botiga física.

La venda del vostre lloc web pot ser de les dues maneres següents:

 1. Se us apropa una altra empresa o empresa que estigui interessada en comprar el vostre lloc web.
 2. El vens als llocs de subhastes a persones que vulguin comprar el vostre lloc web.

L’opció A pot no ser viable per a la majoria dels propietaris de llocs web, però definitivament podeu explorar l’opció B. Mercat en línia com ara Flippa i Lloc web BuySellWeel tracta específicament de compravenda de llocs web.

Si el vostre lloc web comença a obtenir trànsit digne, digueu uns 20.000 visitants únics al mes, el podreu vendre fàcilment a Flippa fins a 7.000 dòlars. Si esteu disposats a deixar anar el vostre lloc web, vendre’ls en llocs de subhastes és definitivament una opció viable.

Exemple de la vida real: lloc web amb una mitjana de 18.790 visites úniques al mes que es venen per 7.000 dòlars a Flippa (font).

Conclusió

Gràcies a l’era digital, tenir presència en línia ja no és una opció addicional, sinó una necessitat realment real. Els passos que he descrit aquí han de donar una bona idea del potent potencial que representa el vostre lloc web.

L’única pregunta que hauria de quedar després d’haver passat aquesta guia és el paper que desitgeu que el vostre lloc web exerceixi en l’èxit del vostre negoci. Esteu buscant suport per al vostre negoci principal, o esteu disposats a recórrer la distància i explotar-lo al màxim.?

T’agrada aquest article? Ajudeu-nos compartint

13 Obligació per expandir el vostre negoci en línia Feu clic a piulades

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map