Consells sobre SMM per als bloggers: portant els teus mitjans de comunicació social al següent nivell

Els números de xarxes socials compten.


Si sou un blogger que busqueu un nom i que treballeu amb marques més grans, però el vostre Google Analytics no és on voleu que sigui, us podeu ajudar un gran nombre de xarxes socials. Els experts en xarxes socials us diran que el compromís és crític, naturalment, però la tendència ara és passar a un compromís més “directe”. Si bé les eines automatitzades tenen el seu lloc, posar-se en “mitjà” és el millor ús del temps. No heu d’automatitzar tot el temps, però tampoc hauríeu d’automatitzar el contingut el 50% del temps.

Amb tantes eines i tan poc temps, com podeu afrontar una exitosa campanya de màrqueting en xarxes socials?

10-31-interèsAnalítica de Pinterest

Pas 1: trieu les vostres eines més importants

El primer que us aconsello és treballar en una eina alhora, portar-la a un lloc on us trobeu còmode, passar a la següent eina que vulgueu fer servir i, després, tornar a girar per millorar la primera. . No voleu utilitzar totes les eines disponibles, sinó que n’heu de triar unes 5 per utilitzar-les regularment i, com a mínim, un o dos per dominar-les. Trieu el domini de les eines amb les que ja traieu en termes de seguidors o de Google Analytics o, si no obteniu cap tracció, trieu la que sigueu més.

Pas 2: segrega els teus mitjans de comunicació social

Feu servir els vostres canals de xarxes socials de diferents maneres i per a públics objectius diferents. Aquesta és una pràctica ideal per a un blogger d’estil de vida, ja que cobreixen diversos nínxols, però també funciona per a un blocant interessat. Per exemple, el blogger que escriu receptes pot compartir les de Facebook, pot parlar de nutrició a Google+, pot tuitejar els regals relacionats amb els aliments, fixar les receptes d’altres persones (i algunes seves) i Instagram menjar fora..

A continuació es mostra com diversifico els meus canals com a blogger d’estil de vida:

 • Pàgina de fans de Facebook (perspectiva: seriosa, professional; focus: controvertit)
  Com que és tan difícil participar en Facebook, tinc tot el negoci en aquesta pàgina: no hi ha humor, sinó una gran quantitat de notícies i controvèrsies, activisme alimentari i toxines a les notícies..
 • Pàgina personal de Facebook (perspectiva: diversió, llum; enfocament: personal)
  A la meva pàgina personal, em relaciono sobretot amb amics i blocaires, però també comparteixo treballs rellevants. Aquí aprofito més un “estil de vida”. Podria publicar o repor l’humor, coses boges que passen en el meu dia o publicacions alternatives de salut que sento que no són prou greus per a la meva pàgina de fan.
 • Google+ (perspectiva: amable, optimista; focus principal: vida verda, família, menjar)
  Actualment, em poso a posar el focus sobretot en la vida verda i el menjar real, però aquí evito les controvèrsies i comparteixo una mirada més inspiradora sobre els problemes que hi ha als meus nínxols..
 • Pinterest (perspectiva: casual; focus principal: menjar, medi ambient)
  Faig molts taulers diferents, però el meu consell sense gluten té més èxit, per la qual cosa passo la major part del temps fent pinya, tot i que el meu plaer “Fun for Kids” també va bé. Essencialment, em centro en l’alimentació, la família, l’artesania i les joguines.
 • Twitter (perspectiva: quotidiana, personal, lleugera; enfocament: qualsevol cosa que m’interessi)
  Utilitzo Twitter per a tot: participar en concursos, compartir causes, màrqueting per a clients, retuitejar publicacions que s’adapten al meu bloc, compartir coses que gaudeixo que no es discuteixen al meu blog (com ara eleccions en directe de tuits o “The Walking Dead”). M’agrada dir “sóc jo a Twitter”. (Jo abordaré el compromís de Twitter a fons en la meva propera publicació.)
 • Instagram (perspectiva: casual; enfocament: família)
  Això és estrictament aplicable a les accions de fotografies de famílies. La majoria dels bloggers que segueixo fan el mateix. Personalment, preferiria veure aquest tipus d’imatges en lloc de publicitat o màrqueting, que se sent fora de lloc, com tots els “embolicadors corporals” d’Instagrammers.

Ara, visiteu els vostres feeds i trieu una perspectiva i centreu-vos en cadascun d’ells. Dediqueu un o 2 canals a la vostra vida personal i mantingueu la resta professional o dedicada al vostre bloc d’aliments. Encara podeu compartir parts del vostre bloc als vostres canals personals, encara que el mantingueu privat, però fer-lo públic us ajudarà a deixar fora el vostre nom.

Pas 3: comprendre els vostres seguidors

A continuació, heu d’entendre com utilitza cada canal la vostra audiència. Abans de decidir com dividir-los, mireu quines persones l’utilitzen i que s’adapten a les persones que seguiu al vostre nínxol. Heu de fer un seguiment real del que estan reaccionant i sobrereaccionant. Seguiu els seus hashtags i deixeu-vos passar per les festes o esdeveniments en línia que assisteixen. Torneu als seus llocs per obtenir una visió general dels seus blocs. Compartiu dades sobre figures controvertides del vostre regne i en feu una reacció.

Aquí teniu un exemple de com funciona per a mi: fa un bloc sobre l’activisme alimentari, però també sóc ambaixador de la marca de la Seda. Si bé tots dos poden semblar vinculats, l’audiència d’un pot oposar-se a l’altra. Per tant, guardo la major part de les meves publicacions de Seda a la meva pàgina personal de Facebook, Pinterest i G + i les comparteixo als meus grups de comentaris de blogger habituals, mentre que les mantinc allunyades dels meus grups de comentaris activistes. Aquest tipus de segmentació permet diversificar-se en més temes, fins i tot sota el mateix nínxol.

Aprofundiu: Obteniu més informació sobre com entendre millor el vostre públic i oferiu contingut fantàstic amb aquests 12 consells.

Pas 4: acumulació de les xarxes socials

Obtenció de tracció a les pàgines de fans de Facebook

Estic encantat de dir que el compromís a Facebook m’ha agafat i em vaig situar en el rang de la freqüència amb què es veuen les meves publicacions, la part més important. El meu abast setmanal va passar d’un bon grapat a la setmana a aproximadament 1000 a la setmana, cosa que suposa un 20% més, fins a un 1% o menys, un bon nombre de marques en aquest moment. Aquí teniu el que he fet, en combinació amb els obsequis, per obtenir més tracció a Facebook:

 • Publicació molt freqüent:
  Aquest és el meu consell superior i ha fet meravelles amb la visualització de les meves publicacions. Publico el màxim possible humanament. Com més publico, més es veu el meu flux i els dies que no publico, es veuen menys.
 • Publicació abans del dia:
  Com més aviat vaig publicar, millor ho vaig fer una publicació, fins i tot abans que arribés al meu escriptori, cosa que és interessant ja que estic a la costa est dels Estats Units, així que és força aviat! Doneu un cop d’ull a les vostres dades d’informació per veure quins temps us funcionen millor, també us informarà de quins tipus d’actualitzacions s’ofereixen millor. Podeu automatitzar la publicació primerenca la nit anterior i, a continuació, activar els comentaris en directe de l’endemà.
 • Publicació d’experts:
  Una vegada més, no només he publicat, sinó les dades que he compartit. Quan comparteixo un article amb hashtags i els meus propis comentaris d’algú important, dic Robyn OBrien a “Veritat no saludable”, realitzo un millor compromís. Publico al voltant d’un 70% de dades rellevants d’experts de la meva zona i un 25% de les meves publicacions, amb només alguns amics.
 • Comentar publicacions i accions:
  Intento implicar-me aquí publicant alguna cosa controvertida i preguntant als lectors què pensen o com reaccionen, o com això m’ha afectat.
 • Utilitzeu visuals de manera adequada:
  La publicació que té un compromís més orgànic tenia un vídeo adjunt, per la qual cosa recomano compartir vídeos al tema. També creeu imatges adequadament dimensionades. De fet, podeu penjar una imatge amb una mida diferent si la vostra foto no és correcta Dimensions essencials de Louise Myer per a Facebook Photo 2014 per a mides exactes.
 • Potenciar una publicació:
  Hi ha tanta controvèrsia al respecte, però si voleu invertir 5 dòlars per impulsar una publicació i veure què passa, dic que aneu a buscar-la com a mínim una vegada. Assegureu-vos que sigui una publicació molt valuosa! L’últim que vaig impulsar va ser un regal i vaig rebre 1.000 visites d’aquella inversió d’un dia. No és una cosa que puguis fer de forma regular a menys que tinguis un pressupost important, però si la teva curiositat té el millor de tu, augmenta el contingut que realment vols sortir, com ara consells experts o un llibre electrònic gratuït que has escrit. Sens dubte val la pena fer-ho. Tingueu cura de seguir les seves directrius d’imatges i assegureu-vos que el vostre impuls val la pena. 5 dòlars per 1000 visualitzacions és una gran oferta, però per a 130 visualitzacions, no tan gran.
 • 10-31-facebooktargetingEtiquetatge Altres:
  Sincerament, no ho faig tan bé com hauria de fer-ho, però ha funcionat bé quan vaig conèixer la persona i ella era una experta o una gran experiència. Si no coneixeu la persona, podeu córrer el risc de bloquejar-lo.
 • Utilitzeu l’orientació de Facebook:
  Ara Facebook també us ofereix l’opció d’orientar el vostre públic en lloc d’enviar les vostres publicacions a tothom. Podeu seleccionar un objectiu basat en gènere, relació o estat educatiu, interessat en (homes o dones), edat, ubicació i idioma. Per exemple, si tinc una publicació sobre un esdeveniment sanitari alternatiu o de regal, podeu orientar la vostra ubicació a un determinat país, regió o estat o ciutat. És extremadament útil per promocionar esdeveniments i obsequis amb un enfocament local.

Aprofundiu: A continuació, es mostren més consells sobre com millorar el rendiment del vostre feed de Facebook.

Google+ revisat

Els blocaires encara tenen diversos sentiments sobre si utilitzeu o no Google+. i quant temps dedicar-hi. G + és una d’aquestes eines que realment necessita per implicar-se personalment. A Google+, hi ha més persones i grups que comparteixen informació que les empreses que ho utilitzen com a eina de màrqueting. Com que G + és valuós per a la ubicació del motor de cerca, val la pena invertir el temps.

A continuació, es detallen alguns passos per als principiants:

 • Poseu-vos en G + i interactueu amb els blocaires al lloc que voleu i creeu-ne un cercle. Feu-ho si els trobeu en altres formes de xarxes socials.
 • Utilitzeu G + com la vostra pàgina d’excés de blocs. Publica el teu propi contingut correctament escrivint un fragment sobre el contingut que finalitza en una pregunta, lligant els hashtags rellevants a continuació, etiquetant els reproductors clau i afegint una imatge fabulosa.
 • Comenceu per donar comentaris i comentaris als membres de l’1 cercle. Respon amb una discussió significativa i no només “genial!”
 • Etiqueta-les individualment amb publicacions útils. No ho limiteu a les vostres publicacions, sinó a elements que realment siguin de valor o curiositat.
 • Orienteu les vostres accions. L’avantatge és que podeu orientar-vos amb més fines que no pas a Facebook. El primer pas és crear i unir cercles i etiquetar persones als cercles adequats, saber quins són els jugadors clau i socialitzar-los. \ Si tingués algun esdeveniment local, només podria compartir amb el meu cercle de mares socials de Philly. Quan tinc una recepta sense gluten, comparteixo que els meus bloggers sense gluten i al·lèrgies. Aquesta és una manera excel·lent d’ordenar i orientar publicacions a persones que tenen diversos nínxols.

Aprofundiu: A continuació, es mostra una visió detallada de les comunitats de Google+ i de com fer-ho.

Pinterest

És fàcil deixar aquest tauler sol, però pot ser la vostra font més elevada de trànsit fins i tot quan es fa molt poc per mantenir-lo, però es pot aprofitar.

 • Assegureu-vos que esteu fent clic al contingut d’altres persones, no només al vostre contingut. Probablement hauria de ser uns 50/50.
 • Escriviu comentaris de significat i de gust. Podeu obrir una discussió, que és una raresa a Pinterest, però m’ha notat!
 • Feu almenys 15-20 pins al dia. Aquest PDF a Social Gloves Social Media té una llista d’eines de planificació de Pinterest, si els necessiteu, molts dels quals són pagats o limitats.
 • Feu una ullada a les vostres analítiques a pins. Això ajudarà molt! Et mostrarà quines juntes funcionen i quines no, de manera que puguis centrar l’energia en els taulers més populars.
 • Convidar a taulers de grup o crear el vostre propi. Posar en contacte amb un equip sobre un tema comú és una gran idea. Tingueu en compte que ara mateix, les juntes de vacances i de temporada són calentes. La millor manera d’aconseguir-ho és formar part d’un grup de bloggers i trobar persones amb interessos comuns.
 • Sol·liciteu una invitació per a l’Alogia. Aquesta és una excel·lent eina de programació de Pinterest, però també permet participar i us permet saber quan és el moment de tornar a col·locar un pin. També proporciona estadístiques addicionals i eines més avançades mentre el feu servir.
 • Comproveu Google Analytics: també traureu trànsit des de Pinterest. Si no, assegureu-vos que esteu tenint aquests consells. (Suposo que heu configurat el vostre lloc web per vincular-lo a la vostra pàgina de Pinterest.)
 • Incorporeu el vostre fòrum a la publicació del bloc pertinent per convidar les persones a seguir.

Aprofundiu: Fes un cop d’ull 10 taulers de Pinterest Tots els blocaires han de seguir.

Instagram

10-31-iconosquare

És tan fàcil: feu una foto genial i compartiu-la o feu una foto cruixent, filtreu-la i compartiu-la. Primer has de començar a seguir les persones.

Si trobeu un grup per compartir blogger, seguiu-lo i feu que la gent segueixi enrere. La clau és veure què comparteixen i imiten les persones que seguiu. Consells principals:

 • Hashtag molt. Fa poc, una foto de la disfressa de Halloween de la meva filla, la he ensenyat “#frozen” i el compte oficial Frozen m’agradava la meva imatge. Si Frozen o Disney fossin el meu focus, els seguiria i començaria a etiquetar els articles congelats el màxim possible.
 • Com altres fotos, fins i tot les que trobareu a explorar.
 • Comentant! Igual que Pinterest, aquest no s’utilitza tant com en altres suports, de manera que us notareu. Un cop més, inicia una conversa significativa i deixa de ser afalagador.
 • Utilitzeu Iconosquare. A més d’estadístiques en profunditat, teniu complements d’eines i molt més. De fet, tenen un complement perquè pugueu instal·lar el vostre feed al vostre lloc web. No triguen més de cinc minuts!

El teu torn!

Doneu un cop d’ull a aquestes recomanacions i comenceu a recórrer els vostres propis canals de xarxes socials per crear el vostre propi pla i començar a generar més seguidors de xarxes socials ara!

Article escrit per Gina Badalaty; aparegut originalment a Bloc WHSR; ara està gestionat i actualitzat per personal de BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map