Coneixement general: 5 consells per millorar els ingressos del negoci en línia

Tant si heu realitzat o no vendes directes, probablement ja coneixeu dues estratègies de venda fonamentals: l’enfocament i la venda creuada. Potser no sabeu que esteu familiaritzats amb aquests conceptes, però avui en dia com a consumidor, definitivament els heu exposat.


Pot ser que també siguis una mica conscient dels dos termes, però potser no saps exactament què volen dir, o potser estàs confós sobre diferències entre tots dos.

Aquí hi ha una breu descripció de cada terme, a més d’uns quants exemples d’ambdós:

La venda de productes és una tècnica utilitzada per convèncer el client de comprar una versió millor dels productes o serveis a punt de comprar.

La venda creuada és una estratègia utilitzada per afegir més productes o serveis a la compra original.

Exemples

 • Upselling: “Avui tenim una hamburguesa doble de formatge doble per 60 € cèntims més. Voleu comprar això en lloc de l’hamburguesa única?”
 • Venda creuada: “Voleu afegir fregides i un coca-cola a la comanda de hamburgueses?”
 • Upselling: “El sedan de mida mitjana és un vehicle popular, però el sedan de luxe inclou prestacions de seguretat afegides i una millor garantia.”
 • Venda creuada: “Per a dos-cents dòlars més, puc tirar un escalfador de motors i una placa frontal amb aquest nou sedan.”
 • Upselling: “Aquest televisor és fantàstic, però heu vist el model més recent? Ha afegit funcions que crec que apreciareu “.
 • Venda creuada: “El televisor és fantàstic, però en funció del que m’heu dit sobre la vostra família, probablement voldreu fer un cop d’ull al nostre sistema complet de cinema a casa. Canviarà per sempre la vostra experiència de visionat de pel·lícules casolanes. “

Veus la diferència?

Les dues tècniques són igualment importants per a qualsevol botiga en línia o empresa de navegació.

En acabar-ho bé, la renversació o la venda creuada és beneficiosa no només per al venedor, sinó també per al client. Si presenteu opcions que sabeu que beneficiaran al vostre client, tothom guanyarà. Com ho fas? Bé, cal adoptar un enfocament intuïtiu. Escolteu què han de dir els vostres clients sobre les seves necessitats i necessitats. Posa’t al seu lloc; Si anessis a comprar un cotxe econòmic, voldries conèixer els SUV de luxe al solar? Probablement no. Però potser voldreu saber sobre l’últim híbrid que us podria estalviar d’enviar una tona de diners en combustible… correcte?

Si escolteu el que els vostres clients us diuen i apliqueu en conseqüència l’estratègia d’increment / venda creuada, podríeu proporcionar-los solucions que els facin feliços. Sovint, les persones ni tan sols s’adonen que necessiten determinats productes o serveis fins que no els indiqueu. És una situació guanyadora per a vosaltres i els vostres clients.

Un altre avantatge de la crisi o la venda creuada és que és més fàcil fer que vendre a un client completament nou. Quan ets el màrqueting cap a un nou avantatge, la probabilitat de tancar aquest acord és del cinc al 20%. Quan vens a un client existent, aquest percentatge dispara fins al 60% al 70%. Per tant, la molèstia i la venda creuada és realment una manera de vendre més eficient.

nba-recomanació

A continuació, es mostren els nostres millors consells sobre vendes i vendes creuades com un professional.

Consell # 1: utilitzeu la tècnica amb moderació

Voleu mantenir la confiança dels vostres clients i no ho podreu fer si els sentiu aclaparats pels problemes rebel·lats. Massa opcions confonen els vostres clients i això us podria provocar un error. Podeu provocar que els vostres clients siguin sospitosos i ressentits si us enyeneu moltes opcions, i només podrien renunciar a la idea de comprar alguna cosa. Manteniu les opcions simples i senzilles.

Voleu saber com és un exemple real, de gran èxit d’aquesta tècnica de màrqueting? Has comprat a Amazon? Si ho teniu, probablement heu vist la frase “compres sovint junts”.

amazon-frequents-comprats-junts

Segons un article de Fortune, el percentatge de conversions per a les recomanacions del lloc pot arribar fins al 60%. Aquest és un exemple de venda creuada al món real de la qual tots els venedors podrien aprendre.

Consell # 2: Paquet d’elements rellevants

Aquesta és una estratègia que porta el concepte de “comprar amb freqüència” al següent nivell. Vostè fa que l’experiència de compra sigui convenient per als seus clients envasant juntament articles necessaris / rellevants.

Aquesta és una altra instància quan cal anar amb compte amb el vostre enfocament. No voldreu oferir articles o serveis irrellevants que els vostres clients no podran trobar atractius (per tant, no intenteu publicar-los el vostre inventari no desitjat). Si ho fas, és insultant i molt contraproduent. En comptes d’això, ofereix complements valuosos que els seus clients consideraran útils. Un bon exemple seria vendre plantilles de WordPress + plugins + logotips junts. Aquestes són totes les coses que els clients del mercat per fer un complement o una plantilla agrairien en un paquet.

Consell # 3: conegueu els vostres clients

Penseu en el vostre restaurant preferit. El propietari o el cambrer principal d’aquest restaurant probablement triga el temps per conèixer els seus gustos i els no agrada. A partir d’aquest coneixement, el propietari / cambrer fa suggeriments en funció de les vostres preferències personals.

Heu de fer el mateix al vostre lloc web. Si el vostre objectiu és aconseguir que la gent s’inscrigui als vostres butlletins informatius (però ningú respon a la vostra finestra emergent), proveu d’oferir un llibre electrònic gratuït a les vostres pàgines de destinació quan la gent es registri a la llista de correu electrònic..

Penseu també sobre com Amazon, eBay i altres llocs de comerç electrònic principals fan un seguiment de les vostres comandes de llibres i d’altres tipus de compres. Recomanen productes rellevants en funció de les opcions anteriors, oi? Hauríeu d’estar fent el mateix. Utilitzeu Google Analytics per fer el seguiment dels patrons d’usuari del vostre lloc web. Una tècnica és fer-ho fer ús de les pàgines de confirmació de la comanda mitjançant analítica. Si molta gent es va inscriure a un curs en línia que vens, podeu enviar un correu electrònic a aquestes persones i ampliar-les amb un curs relacionat però més extens. Mireu com funciona això?

Consell # 4: No s’excedeixi

La venda i la venda creuada només funcionen bé quan resolgueu les necessitats dels vostres clients (i funciona encara millor quan els feu sentir el privilegi de rebre una oferta). Si ofereixen un kit de barbaç gratis amb descompte a tots els clients que compren la colònia dels vostres dissenyadors, molts podran apreciar que aconsegueixen un acord que altres clients no aconsegueixen..

D’altra banda, el fet excessiu irritarà els vostres clients i els allunyarà de vosaltres i del vostre lloc web. Si els vostres clients senten que només són un experiment de màrqueting per a vosaltres, o que només us importa fer la venda i no pel que volen, la venda o la venda creuada tindran l’efecte contrari que el que voleu.

Aquí hi ha un altre detall que cal tenir en compte: hi ha un “Regla de 25” en el negoci; hauríeu d’evitar articles que venguin més de 25% de la comanda original. Quan intenteu augmentar o vendre més per sobre d’aquest percentatge, se us percebeu generalment fora de contacte amb les necessitats dels vostres clients (com a molt) i empipadors o avariciosos (en el pitjor), i tindreu més probabilitats de rebutjar fins i tot clients que estaven a prop de realitzar una compra. A més, els complements superiors al 25% poden sentir-se aclaparadors i com una segona compra principal, en lloc dels complements.

Consell # 5: cronometratge

La sincronització sempre és un aspecte crucial de les vendes. Només hauríeu d’augmentar-lo o vendre-les quan tinguis tota la informació necessària per assegurar la primera comanda. Això significa que el comprador ja s’ha compromès a comprar i és menys probable que abandoni la comanda del tot. Si intenteu vendre articles addicionals massa aviat en el procés de compra, podreu desactivar fàcilment un client i, per tant, perdre tota la venda. Recordeu esperar fins que el client ja s’hagi compromès a la venda donant-li contacte i informació financera; a continuació, descriviu els avantatges dels productes / serveis addicionals que intenteu vendre..

Hi ha diverses maneres de provar el malestar i la venda creuada. Per exemple, podeu crear una botiga en línia amb Shopify (més informació a la revisió de Shopify) i intentar millorar els vostres ingressos amb aquesta estratègia.

Aquesta és una estratègia de màrqueting que ha funcionat per a innombrables empreses i empresaris i que pot servir bé al vostre bloc o negoci. Només recordeu fer servir els consells que he il·lustrat aquí, per obtenir el màxim esforç dels vostres vendes i vendes transversals..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map