Com puc obtenir noms de domini gratuïts per a llocs web?

La creació d’un lloc web per primera vegada pot semblar una tasca descoratjadora. Si no esteu acostumat al procés, fins i tot escollir un nom de domini us pot implicar una mica de vincle. Quant haureu de pagar, d’on n’obteniu una? Aquestes i tantes preguntes us poden semblar.


S’han acabat S’han registrat 348 milions de noms de domini fins ara (a finals del 2018) i el nombre creix ràpidament. En l’època digital digital, tothom compra els seus propis noms de domini, des de grans empreses fins a persones que simplement volen la seva pròpia identitat en línia.

Per obtenir una imatge de dalt a baix de les dades relacionades amb l’allotjament web i els noms de domini, us recomano que llegiu aquest article a Allotjament web i domini 101 primer. El que parlaré en l’àmbit d’aquest article és com obtenir un nom de domini GRATU domainT.

Sí, és correcte. Estic segur que potser heu sentit parlar de noms de domini a la venda, etc., però sabíeu que hi ha llocs on podeu reclamar un nom de domini gratuït? Sí, n’hi ha que vénen amb advertències, però hi ha diferents circumstàncies i en compartiré un parell d’elles avui.

Hi ha diverses maneres d’obtenir noms de domini gratuïts i d’alguns d’ells no us impliquen gastar ni un centenar. Tanmateix, cadascú té la seva pròpia captura i el que trieu dependrà del que estigueu disposats a sacrificar a canvi. No et preocupis, no és gens sinistre, però assegureu-vos de prestar atenció als detalls de cada mètode.

Mètode número 1: dominis gratuïts d’empreses d’allotjament

Obteniu el domini lliure .com / .org / .net / .store / .xyz amb aquest mètode

Malgrat el meu amor pels freebies, personalment crec que hi ha un risc molt més gran en aquests noms de domini en comparació amb comprar-ne un. Si us sembla igual, també us agradaria considerar un proveïdor de serveis d’allotjament web que empaqui un nom de domini gratuït amb allotjament web junts. Al cap i a la fi, encara necessiteu allotjament pel vostre lloc web, veritat?

La Captura – Aquest hauria de ser una mica evident. La captura no és gratuïta; heu de pagar per un paquet. Tot i això, és una bona opció, ja que necessiteu allotjament i nom de domini per executar el vostre lloc web.

1. Hostinger

Hostinger: nom de domini gratuït amb hosting

Lloc web: https://www.hostinger.com/

Hostinger és un bon exemple d’això, ja que tenen paquets a preus molt decents, alguns dels quals inclouen un nom de domini gratuït. Els seus plans d’allotjament web compartit Premium i Business (que només costen 2,15 dòlars i 3,45 dòlars, respectivament al mes) tenen tots dos un registre de nom de domini gratuït..

També ajuda que siguin un amfitrió extremadament respectable i que els noms de domini que obtingueu de franc són els TLD premium com ara .com o .net.

2. GreenGeeks

Greengeeks

Lloc web: https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks porta més de 11 anys en el negoci d’allotjament web i ofereix als usuaris el canvi únic per anar digital mentre siguin respectuosos amb el medi ambient. Compren crèdits energètics per la gran quantitat de poder que necessiti el vostre allotjament web i, per tant, contribueixen positivament en termes de petjada energètica.

Cadascun dels seus plans ve amb un nom de domini gratuït, a partir del seu pla més bàsic Ecosite Starter, a només 2,95 dòlars al mes. Això vol dir que, sigui quin sigui el pla que trieu amb ells, heu estat coberts pel que fa a un nom de domini!

3. Hostatge TMD

Hosting TMD

Lloc web: https://www.tmdhosting.com/

TMDHosting és un altre veterà del sector que li queda molt. Venen de gran velocitat, fiabilitat i, sobretot, seguretat. Els seus paquets d’allotjament també inclouen noms de domini gratuïts a partir dels més bàsics dels plans.

Disposen d’una àmplia gamma de funcions d’allotjament web, de manera que si decidiu optar pels seus plans d’allotjament compartits o fins i tot allotjament Cloud o VPS, us convé anar bé. L’allotjament compartit amb TMDHosting comença des de fins a 2,95 dòlars al mes.

Mètode 2: Domini gratuït de proveïdors de noms de domini lliures

Obteniu noms de domini .tk / .ga / .gq / .cf / .ml gratuïts amb aquest mètode

Els proveïdors de noms de domini gratuïts són els que diuen seriosament el nom de domini per res. Normalment cadascuna té les seves pròpies restriccions a quina extensió de domini podeu registrar, però generalment no us cobraran ni un centenar.

La Captura – Aquests dominis gratuïts solen contenir molta impressió que heu de llegir. Per exemple, amb una extensió .tk si el vostre lloc no respon a les redireccions a les targetes, el vostre domini serà recuperat. El trànsit a aquest domini es ven a les xarxes d’anuncis.

4. Freenom

Freenom: proveïdors de noms de domini gratuïts

Lloc web: https://www.freenom.com

Freenom és el registre dels noms de domini de la petita illa de Tokelau, un país remot i molt poblat d’unes 1.500 persones. Ofereix noms de domini de forma gratuïta i a causa d’això va explotar en popularitat.

.Els dominis tk són la cinquena extensió de domini més registrada del món i podeu obtenir la vostra mitjançant Freenom. A part d’això, quan cerqueu el vostre nom de domini aquí, el sistema aconsellarà sovint altres extensions de domini on us pugueu registrar.

5. Biz.NF

.Biz.nf: proveïdor gratuït de noms de domini

Lloc web: https://www.biz.nf

Pertanyent a una altra ubicació remota i localització, les extensions de domini .nf representen les illes Norfolk Tingueu en compte que, tot i que el TLD de .nf és gratuït, s’han de pagar extensions de segon i tercer nivell com .com.nf o .net.nf..

Biz.nf ara només ofereix dominis gratuïts a .c1.biz, que és realment un sub domini. Si esteu interessats, també ofereixen altres regalets, com ara allotjament web i emissió de certificats SSL.

6. Dot TK

Dot TK: obteniu un nom de domini gratuït

Lloc web: http://www.dot.tk

Dot TK és una filial de Freenom en cara, a part que un esquema de colors una mica diferent té la mateixa disposició i característiques. No hi ha molt a estendre sobre Dot TK aquí, tret de les mencions que podeu utilitzar aquest lloc de Freenom amb els mateixos resultats.

Fent la mateixa cerca, vaig tornar amb els mateixos resultats que vaig obtenir amb Freenom: una combinació de noms no disponibles i suggeriments alternatius. La llista canvia quan torneu a fer la cerca, de manera que de vegades pot ajudar-vos a executar-la algunes vegades si no us agrada el que veieu.

7. Subdomini.com

Subdomini: nom de domini gratuït per al vostre lloc web

Lloc web: http://www.subdomain.com/

El darrer de la nostra llista de llocs on podeu obtenir noms de domini gratuïts és subdomini.com. Aquí podeu registrar-vos per un nom de domini gratuït amb l’extensió .nu (Niue). L’avantatge d’aquest lloc respecte dels que ofereixen .nu és que també podeu obtenir dominis de segon i tercer nivell gratuïts.

Hi ha dominis .nu que es poden carregar i que normalment són de la categoria premium, com ara els noms de domini d’un caràcter, que poden arribar fins a 500 euros..

Mètode 3: Subdominis gratuïts amb un creador de llocs web

Obteniu subdominis gratuïts amb aquest mètode

Els creadors de llocs web us permeten construir llocs fàcils i ràpids amb pocs o cap coneixement tècnic. Proporcionen moltes eines útils per ajudar-vos a això i per poc més que el preu del que us pot costar allotjament web estàndard. A més d’això, hi ha plans gratuïts per començar, inclosos subdominis gratuïts per al vostre lloc.

La Captura – Els subdominis acostumen a tenir una certa “barata” als llocs web i semblarà als usuaris com si no sou prou seriosos fins i tot per obtenir el vostre propi nom de domini. D’altra banda, el subdomini i el creador de llocs web i hosting ofereixen un excel·lent punt de llançament per a la seva carrera propietària de lloc web..

8. Wix

Wix: nom de subdomini gratuït per al vostre lloc web

Lloc web: https://www.wix.com

Wix és el rei dels constructors de llocs web actualment i es valora per moltes raons. Un dels principals elements destacats de Wix és que té un pla d’entrada gratuïta que inclou un subdomini gratuït per a l’accessibilitat al vostre lloc..

Tot i que pot ser cert que el pla és més restrictiu del que pot oferir un host compartit, és gratuït. Si creieu que us agrada, fins i tot podeu acabar actualitzant un dels vostres plans de pagament. Recomano molt que Wix sigui un dels principals negocis de creadors de llocs web.

Per als que tingueu un pla gratuït el vostre nom de domini tindrà un aspecte com:

nom d’usuari.wixsite.com/sitename

9. Weebly

Nom de subdomini lliure de Weebly amb un compte

Lloc web: https://www.weebly.com/

Weebly és un altre fort competidor del negoci d’edificació de llocs web que també t’ofereix un subdomini gratuït amb el compte. Per descomptat, atès que aquest subdomini no està lligat al vostre nom d’usuari com Wix, pot ser una mica difícil trobar el nom adequat.

Si us uniu a Weebly, el vostre nom de domini serà semblant;

sitename.weebly.com

10. WordPress.com

WordPress.com: subdomini gratuït per al vostre lloc web

Lloc web: https://wordpress.com

El baluard de tots els sistemes de gestió de continguts (CMS), WordPress.com és on tot va començar i segueix sent una elecció popular per a les primeres vegades fins i tot avui. Basat en la seva pròpia plataforma CMS, un compte amb WordPress.com us oferirà allotjament i un subdomini gratuït.

Moltes persones utilitzen WordPress com a punt de partida de les seves carreres web en desenvolupament, tant perquè és gratuïta com per proporcionar bona experiència amb la popular plataforma de WordPress.

11. Sorprenentment

Curiosament: nom de domini gratuït amb paquet d’allotjament

Lloc web: https://www.strikingly.com

Curiosament és una combinació entre el lloc web empaquetat amb un nom de domini, tret que el seu paper principal sigui el de creador de llocs web. Mentre trieu un paquet amb una opció de pagament anual, obtindreu un nom de domini gratuït que escolliu (sempre que estigui disponible).

Les tarifes comencen des de fins a 8 dòlars al mes, cosa que és bo tenint en compte que obteniu un nom de domini, creador de llocs web, allotjament web i capacitat de comerç electrònic tot d’una!

Preguntes freqüents sobre dominis gratuïts

Què és un nom de domini?

Un nom de domini és l’adreça del vostre lloc web. Tots els dominis són únics: no podeu registrar un nom de domini un cop registrat per altres. L’organització que regula el registre global de dominis es coneix com a ICANN.

Obteniu més informació sobre el nom de domini en aquesta guia.

Hi ha noms de domini gratuïts al 100%?

Sí. Com s’ha esmentat en aquest article, hi ha tres maneres d’obtenir un nom de domini gratuït per al vostre lloc web.

Quin domini gratuït és el millor?

Cada tipus de dominis lliures esmentats en aquest article tenen la seva pròpia captura. El que trieu dependrà del que estigueu disposat a sacrificar a canvi. Personalment, considero que o bé obtenir un nom de domini gratuït amb un paquet d’allotjament com el que fa Hostinger o fins i tot obtenir un subdomini gratuït és una opció molt millor. 

Com puc obtenir un domini de vida lliure?

Els dominis que s’acaben amb l’extensió .tk, .nf i .nu són gratuïts per a tota la vida. Per obtenir un d’aquests dominis de vida lliure, registreu-lo a un dels proveïdors de noms de domini gratuïts, tal com es menciona al mètode 2.

Com puc obtenir un domini .com gratuït?

Per obtenir un domini .com gratuït: registreu-vos en un pla d’allotjament que inclogui un .com gratuït. Hostinger, GreenGeeks i TMD Hosting, per exemple, ofereixen .com gratuït en els seus plans d’allotjament compartits.

Conclusió: Teniu precaució dels Freebies

No hi ha cap menjar real en aquest món i, com passa amb tot el que es titula “gratuït”, moltes d’aquestes opcions s’aconsegueixen amb una captura al final del dia. Per exemple, els dominis gratuïts com .tk i .nu s’han convertit en una mica discrète al llarg dels anys. També hi heu de prestar molta atenció a la lletra petita, com ara que el registrador pugui tancar el vostre lloc i desviar el trànsit cap a anuncis o altres fonts si trenqueu qualsevol dels seus termes i condicions..

Personalment, considero que o bé obtenir un nom de domini gratuït amb un paquet d’allotjament com el que fa Hostinger o fins i tot obtenir un subdomini gratuït és una opció molt millor. Allò que us ofereix Hostinger és un domini realment ben acceptat a tot el món, com ara .com.

Obtenir un subdomini amb un creador de llocs web pot ser gratuït, però erosiona la marca del lloc i, al final, això és part del valor del vostre lloc web, oi? Trieu amb prudència entre aquestes opcions o podeu acabar fent mal a la vostra pròpia reputació digital més del que creieu.

* Traducció: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map