Com l’outsourcing pot ajudar a créixer el vostre negoci de màrqueting afiliat

Internet ofereix moltes oportunitats per guanyar diners en línia, i una d’aquestes és mitjançant el màrqueting d’afiliació. En termes senzills, el màrqueting d’afiliació consisteix en vendre productes o serveis d’altres persones a través del vostre lloc web o plataformes de xarxes socials. Aleshores, rep comissions comissions.


Una empresa afiliada no és un model de negoci “establert i oblidat”, ja que alguns voldrien fer-ho. Tot i que pot ser lucratiu, es necessita temps i esforços per créixer fins a convertir-se en un negoci d’èxit. Afortunadament, podeu estalviar un munt de temps i augmentar els beneficis del vostre negoci de màrqueting d’afiliació subcontractant gran part del treball necessari.

Quin és el potencial amb un negoci de màrqueting d’afiliació?

El sector de màrqueting d’afiliació ha continuat creixent constantment amb noves oportunitats cada any. Els propietaris de llocs poden renunciar a algunes de les seves pròpies despeses publicitàries al fer que els afiliats facin aquesta forta elevació a canvi d’una taxa de derivació.

El Xarxa d’afiliats de Rakuten Va publicar un estudi en què es va trobar que aquesta serà una indústria per valor de 6.800 milions de dòlars el 2020. VigLink també va publicar una enquesta que revela que el 9% dels venedors afiliats guanyaven més de 50.000 dòlars anuals en ingressos. Amb un flux de trànsit constant, el vostre lloc web pot aconseguir-ho molt o més.

Algunes àrees del vostre negoci que podeu subcontractar

Si treballeu 12 o més hores al dia en el vostre negoci de màrqueting d’afiliació, aquest és un ritme difícil de mantenir. Encara que l’empresa tingui resultats, mai no podreu escalar-la perquè només hi ha un de vosaltres. Ha arribat el moment de descobrir quines tasques podeu fer que altres facin mentre us centreu en el vostre negoci principal.

Tot i que aquesta és una excel·lent llista de tasques per aconseguir-vos va començar amb la subcontractació en màrqueting d’afiliació, és millor tenir un punt de referència d’aquestes feines abans de lliurar-les a algú altre. Dit d’una altra manera, si no sabeu res sobre programació, creació de contingut o mineria de dades, hi ha una bona possibilitat que algú s’aprofiti de vostès a través de llargues estones de torn, poca mà d’obra o preus inflats..

Quan inicieu el vostre negoci de màrqueting d’afiliació, apreneu a fer algunes d’aquestes tasques primer, almenys en la seva forma més bàsica. Aleshores, estaràs en una posició millor per contractar els contractistes més qualificats i honestos perquè facin aquest treball per a tu. Afortunadament, també podeu utilitzar llocs autònoms com Fiverr per triar el millor talent.

A mesura que el vostre negoci de màrqueting d’afiliació en línia creix, aquí teniu algunes de les tasques principals que podeu subcontractar:

1. Programació

Tenir algunes habilitats bàsiques de codificació et beneficiarà com a comercialitzador d’afiliació, però no valdrà la pena el teu temps i esforç per programar els teus propis llocs web i pàgines de destinació. Si bé molts venedors en línia utilitzen WordPress, probablement voldreu anar més enllà d’una solució per tallar galetes.

A Fiverr, podeu trobar una llista d’autònoms per ajudar-vos en les tasques de programació.

L’externalització del vostre treball de desenvolupament web és una de les maneres més importants d’estalviar temps com a comercialitzador afiliat. Contreu un programador o dissenyador professional per crear els vostres llocs web i personalitzeu les pàgines de destinació i pengeu-les al web del vostre compte d’allotjament.

2. Dissenyadors gràfics

Un cop més, probablement voldreu aprendre algunes novetats bàsiques sobre el disseny, com ara utilitzar Photoshop, però això no és el que voleu dedicar els vostres dies a fer-ho quan podríeu centrar-vos en una cosa més rendible..

Per exemple, creant infografies, podeu obtenir més informació sobre el treball d’un autònom abans de decidir-ho.

Podeu proporcionar un autònom de disseny gràfic amb exemples d’anuncis amb anuncis i pàgines de destinació que us agradin, i després proporcionar-los instruccions específiques per als vostres lliuraments. Altres gràfics que puguin crear inclouen infografies per a màrqueting de contingut i llocs de xarxes socials. La creació d’aquests vostès seria molt costosa i necessita temps.

3. Escriptors

Parlant de temps i costós, si alguna vegada heu intentat escriure contingut o còpia pròpia, sabeu que no es tracta d’una tasca senzilla. De fet, la majoria de la vostra subcontractació serà probablement per a projectes de redacció.

Haureu de cercar algunes fonts en línia per obtenir contingut únic, interactiu i de qualitat, escrits per al vostre lloc web i altres plataformes en línia. Inclou la còpia de la pàgina de destinació, publicacions de blocs, llibres electrònics, comunicats de premsa i publicacions en xarxes socials.

Podeu trobar escriptors en llocs com Fiverr, però també hi ha llocs específics de contingut com ara ClearVoice.

4. Menjadors de dades

Recollir dades i altres recerques en línia no és difícil, però pot trigar molt de temps. Això és una cosa que podeu i hauríeu de subcontractar a un autònom. Pot anar des de la recerca de paraules clau, de mercat i de competidors fins a quelcom més específic.

Vam contractar una VA de Fiverr per ajudar-nos a recopilar les dades del sector.

A tall d’exemple, vam subcontractar la investigació implicada per determinar “Quant costa l’allotjament de llocs web el 2019?“En lloc de buscar-ho tot nosaltres, vam contractar una VA per recollir i recopilar aquestes dades.

5. Traducció de contingut

Molts afiliats realitzen campanyes de màrqueting d’afiliació estrangera. Ara tots coneixen diversos idiomes estrangers, i l’ús de Google Translate no serà suficient per això. Podeu utilitzar llocs autònoms com Fiverr per trobar traductors de contingut o un lloc com OneHourTranslation.com.

6. Producció de vídeos

El vídeo s’ha convertit en una manera cada cop més popular de transmetre el vostre missatge en línia, però produir contingut efectiu no és senzill. Potser creeu un vídeo, però hi ha molt més, i hauríeu de contractar un expert.

Contractar un autònom de vídeo us ajudarà a combinar el vostre vídeo amb el programari de producció, a afegir els passos de veu que vulgueu i inclourà transicions, efectes, intros i altres. Podeu trobar aquestes persones als principals llocs web d’autònom.

7. Administradors de mitjans socials

Administrar els vostres propis comptes de xarxes socials pot arribar a ser tediós, però algú ho ha de fer. Si encara voleu fer alguna obra, podeu fer servir una eina com HootSuite o SocialOomph, però no us proporcionen ajuda humana.

Podeu explorar el perfil d’autònoms per obtenir més informació sobre l’abast que ofereixen.

En cas contrari, busqueu un gestor autònom de mitjans socials per ajudar amb la gestió de les xarxes socials.

8. Assistents virtuals

Un assistent virtual és exactament com sembla. Es tracta d’un autònom en línia que realitzarà diverses tasques per al vostre negoci de màrqueting d’afiliació, generalment pagat per hora. Segons el conjunt d’habilitats requerides, el cost de contractar una VA sol estar entre 10 $ i 15 $ per hora.

La majoria de les empreses de serveis informàtics enumeraran les qualificacions que poden incloure la investigació, la càrrega a FTP, la facturació de clients, el màrqueting per correu electrònic, el disseny gràfic bàsic, etc. També podeu entrenar a molts per fer tasques addicionals..

Els avantatges de la subcontractació per al vostre negoci en línia

Per a alguns empresaris, “subcontractació” és una paraula bruta, però no ho hauria de ser. Hi ha una idea errònia que subcontractar alguna cosa vol dir que us conformareu amb una mala qualitat, que no és el cas.

Malgrat la recent inestabilitat de la indústria d’externalització, la demanda global de serveis subcontractats continua sent forta amb 85,6 milions de dòlars el 2018 (font).

Fa poc vam fer una enquesta per conèixer si els blocaires externalitzen les seves tasques contractant autònoms. Aquí hi ha algunes troballes interessants:

 • El 66,7% dels bloggers que vam entrevistar contracten autònoms.
 • El 50% d’ells gasten menys de 500 dòlars mensuals.
 • Fiverr, Upwork, Peopleperhour i Freelancer.com són més populars entre els blocaires.

Tot i que certament podeu obtenir un acord mitjançant la subcontractació de treballs a l’estranger, les vostres opcions són pràcticament il·limitades. Aquí hi ha diverses raons la subcontractació és una tasca intel·ligent per al vostre negoci de màrqueting d’afiliació:

1. Estalvieu temps i diners

Tant si opereu el vostre negoci de màrqueting d’afiliació com en equip, lliurament d’algunes de les vostres tasques a un tercer us lliurarà un munt de temps per a altres qüestions importants. Totes aquestes hores dedicades a escriure contingut, a gestionar comptes de xarxes socials i a tractar altres tasques mundanes tornaran a ser vostres. I recordeu: el temps és diners.

En una altra nota, la subcontractació pot costar diners, però també us estalviarà diners. Si pagueu a un empleat perquè realitzés alguna cosa anterior o contractés un espai per a oficines, podríeu eliminar aquesta despesa general. A més, la subcontractació us ofereix uns costos previsibles que podeu incorporar al vostre pressupost.

2. Incrementeu la productivitat per fer créixer el vostre negoci

Fins i tot els venedors en línia s’estressen i troben que no poden avançar més en el seu negoci. Quan comenceu a externalitzar, trobareu que es alleuja una mica d’aquest estrès i sereu més productius a les àrees del vostre negoci que més importen..

Potser un dels avantatges més significatius de la subcontractació és que permet escalar la vostra empresa de màrqueting d’afiliació. No només sou més productius, sinó que podeu subcontractar tant com vulgueu, a mesura que feu créixer ràpidament el vostre negoci i els seus resultats de fons..

3. Obteniu l’avantatge del servei a nivell professional

Internet facilita que mai es connecta amb experts i altres professionals del món que et poden ajudar a dirigir i fer créixer el teu negoci de màrqueting d’afiliació. Això no només us permet accedir a persones, sinó també una varietat més àmplia de plataformes i recursos que es poden utilitzar per a màrqueting, automatització, analítica i molt més..

Més enllà d’això, teniu una perspectiva única sobre la vostra empresa com a propietari, però pot ser esbiaixada. Quan treballes amb contractistes que han estat durant el negoci durant un temps, poden aportar una perspectiva única a la teva situació. Podeu obtenir una visió addicional sobre com abordar un punt de dolor determinat o noves maneres d’atreure i convertir compradors al vostre lloc web.

Porta el teu negoci de màrqueting d’afiliació al següent nivell

Un dels més grans errors en el màrqueting d’afiliació està perdent el focus. Quan gestiona un negoci de màrqueting d’afiliació, el temps és una mercaderia preciosa. Hauríeu de centrar el vostre esforç per fer créixer el vostre negoci. Coses com la planificació estratègica i el seguiment dels vostres avenços no són coses que podeu subministrar o hauríeu de subcontractar, i poden ser tasques que necessiten molt temps.

Si bé el màrqueting d’afiliació pot ser rendible, també es requereix una planificació acurada per assegurar-se que no es cremi o fins i tot es limiti la seva capacitat. Externalitzant moltes de les tasques de màrqueting d’afiliació que us hem exposat, podeu maximitzar el vostre creixement empresarial.

Tot i que Fiverr és la plataforma personalitzada per a la majoria de la gent, Upwork és igualment popular a l’hora de buscar talents subcontractats. Aquí tens el nostre article sobre Upwork vs Fiverr, si vols conèixer la comparació.

Aquest article apareixia originalment a la web Blog de Fiverr.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map