Com implementar Omnichannel Retail a la vostra botiga en línia

En vendes, no tindreu èxit si confieu en un canal únic per a la vostra botiga al detall.


Heu de diversificar-vos trobant diferents maneres d’entregar el vostre producte o servei davant del vostre públic objectiu. Per tant, arriba una major visibilitat i presència major potencial de vendes.

Per descomptat, no em refereixo només als mitjans en línia. Si heu de fer una venda tirant el cul de la cadira i venent porta per porta, aleshores haver de fes-ho! Fer beneficis consisteix en anar fora de les vostres zones de confort per aconseguir que la gent estigui còmoda a comprar.

Per tant, heu de mirar el comerç minorista omnichannel si voleu copsar-lo amb la vostra botiga minorista.

En aquesta publicació, obteniu informació sobre què és el comerç minorista omnicanal i què significa proporcionar als vostres clients una experiència de compra omnichannel amb l’objectiu d’augmentar les vostres vendes i ingressos..

Què és Omnichannel Retail?

El comerç minorista Omnichannel és l’enfocament de proporcionar als consumidors una experiència de compra unificada a través múltiples canals de vendes. A part de la vostra botiga de comerç electrònic i la botiga de maons i morters, podeu fer una venda a partir de xarxes socials, atenció al client, aplicacions mòbils i altres. A més, tots els canals funcionen junts per facilitar la compra a la gent de la botiga.

Atès que el mètode minorista omnichannel requereix oferir el vostre negoci a diverses plataformes, heu de gestionar molt millor el vostre inventari. No podeu confiar només en llistes i fulls tabulats escrits manualment pel vostre empleat.

El popular fabricant de botigues en línia com BigCommerce us permet connectar i vendre els vostres productes a diferents mercats.

A causa del detall minorista, cal que sincronitzar inventariant-los gestionant-los des d’un quadre de comandament únic. Totes les vendes de diferents canals entren automàticament a la plataforma d’inventaris. D’aquesta manera, s’elimina el procés manual de gestió del vostre inventari i us permet concentrar-vos en proporcionar una experiència de compra omnicanal perfecta als vostres clients.

Nike és un exemple d’aproximació al detall d’omnichannel. Sempre que els clients entren en una de les seves botigues o visiten el seu lloc web, hi accedeixen experiència la marca de roba esportiva de maneres innovadores.

Per exemple, la seva botiga en línia, NikeID, ofereix a les persones una manera d’accedir a productes exclusius que no poden comprar des de les seves botigues locals.

Amb l’enfocament de Nike al comerç minorista omnichannel, estan transformant els hàbits de compra dels clients. En requerir-los que s’inscriguin en un compte NikeID per comprar determinats productes, creen un ecosistema en línia perquè els seus clients prosperin i s’inverteixin. Al mateix temps, educen els clients per comprar en línia en lloc d’anar a les botigues ja que el primer és molt més convenient.

Com desenvolupar una experiència minorista omnichannel

No cal que tingueu una configuració sofisticada com la de Nike per al vostre comerç minorista omnichannel. L’important és que creeu diferents vies perquè la gent compri al vostre negoci i sincronitzeu tots els vostres canals per aconseguir-ne la coherència.

A continuació es mostren idees sobre com es pot iniciar:

1- Utilitzeu una plataforma de gestió d’inventaris

Com heu esmentat anteriorment, heu de recollir totes les vendes de diferents canals minoristes. D’aquesta manera, obtindreu dades precises no només del vostre inventari i les existències de productes, sinó també del bé que ven cada canal. Una plataforma d’inventaris facilita la llista de vendes i la gestió dels seus articles molt més fàcil.

botiga pos

Un exemple d’aquest tipus de plataforma és TPV de Shopify. La plataforma també et permet acceptar diferents formes de pagament, aplicar descomptes i impostos, i enviar els clients de correu electrònic o de text amb un rebut de la seva compra, per citar-ne alguns. El ShopOS POS funciona millor si feu servir Shopify per al vostre lloc de comerç electrònic (més informació sobre Shopify aquí). Tanmateix, també podeu utilitzar la plataforma si us sentiu a gust utilitzar-la.

2- Configureu campanyes mitjançant automatització de màrqueting

És difícil mantenir-vos al dia amb el vostre negoci minorista si teniu previst vendre manualment els vostres serveis a les persones mitjançant correu electrònic o trucada. Fins i tot si teniu previst contractar algú perquè faci la feina per a vosaltres, aquesta persona necessita més que temps i esforç per aconseguir la feina..

Una eina d’automatització de màrqueting fa que la vostra atenció sigui molt més còmoda. No hauràs d’escriure els teus correus electrònics un dia a l’hora per enviar-los i determinar quina part de l’embut de vendes són els teus clients. Amb una eina d’automatització de màrqueting, podeu programar les vostres campanyes de correu electrònic prèviament a la vostra llista de correu electrònic. A més, podeu perfilar tots els vostres clients i clients amb precisió, de manera que teniu una idea més clara de com aconseguir que tornin a comprar-los..

automatització del màrqueting de mailchimp

Hubspot i Marketo són dos dels principals programes d’automatització de màrqueting del mercat. Tanmateix, si esteu començant, MailChimp et permet recollir fins a 2.000 subscriptors de forma gratuïta. A partir d’aquí, podeu configurar campanyes de correu electrònic que podeu rastrejar i mesurar per determinar com millorar les seves actuacions.

Un cop preparat per passar a les funcions d’automatització de màrqueting, MailChimp sincronitza amb plataformes de comerç electrònic com Shopify i Magento, de manera que podeu extreure la base de dades de clients i utilitzar l’eina per gestionar el vostre embut de vendes..

3- Convertiu les consultes en vendes amb atenció al client

L’assistència al client no és només per respondre a preguntes o inquietuds que tingui la gent sobre el vostre negoci. Podeu utilitzar aquesta oportunitat per facilitar als usuaris la compra de productes de la vostra botiga, si no milloreu les relacions amb els vostres defensors. Agafeu aquest gran fan de Virgin Atlantic, que va preocupar-se sobre la marca pública a Twitter. En lloc d’apartar-se del problema, El servei d’atenció al client de Virgin va tornar a atendre no només per alleujar el problema, sinó que el va fer sentir valorat i important.

Construir bones relacions amb clients i clients potencials només pot comportar coses bones per a la vostra marca. Com que la majoria de persones es frustren a les xarxes socials, heu de controlar els seus missatges i establir relacions amb cadascun d’ells. Menció és una eina que ajuda a descobrir aquestes mencions perquè puguis tocar base i millorar les relacions amb elles.

Zendesk

També heu de plantejar-vos que us sigui més fàcil contactar-vos en línia o per telèfon. Ja no és suficient una pàgina de contacte de captura, ja que no tots els problemes que es troben amb la vostra marca són els mateixos. Per tant, una eina com Zendesk fer que les línies de comunicació siguin obertes i a disposició de les persones i de la vostra marca. A part del xat i la trucada en línia, podeu crear una base de coneixement. Us permet documentar respostes a totes les preguntes que us han preguntat i, per tant, podeu fer que el vostre equip d’assistència els indiqui.

Conclusió

Hi ha moltes peces que formen una venda al detall eficaç d’omnicanal. També necessiteu que la vostra empresa passi per passar de fora de línia a la línia i viceversa. L’enfocament minorista omnichannel és un repte en si mateix per a la vostra botiga al detall.

Tot i això, oferint més maneres perquè els clients puguin comprar de vosaltres, val la pena l’esforç. En un món on els consumidors dicten com els heu de servir, oferint-los una experiència de compra omnicanal ajuda al vostre negoci a guanyar, senzill i senzill.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map